Orange SPV E610 - opinie
Telefony Orange Orange SPV E610 Opinie o Orange SPV E610

Orange SPV E610

w sumie: 25
  • 0

    1.  2008-05-06 12:49:07

    Dotyk jest?

  • 0

    2. ~Zal  2008-05-06 14:48:49  host: 88-199-34-68.tktelekom.pl

    Czekam az mi sie skonczy umowa i jak juz bedzie dostepny w orange to go biore !

  • 0

    3. ~Somebody  2008-05-14 21:08:28  host: host-81-190-252-2.elk.mm.pl

    Mam zamiar zakupić go za 6 dni. Ma go ktoś i mógłby mi go polecić albo odradzić? Jak nie to sam będę musiał pozostawić tu komentarz. No, ale może ktoś go ma i by mi napisał, ile ten tel w rzeczywistości trzyma na tej baterii i czy muzyka z głośnika jest głośna i wyraźna...

  • 0

    4. ~mirwa  2008-05-16 02:12:43  host: 78.152.25.106

    Wyświetlacz dodatkowy Nie

  • 0

    5. ~ml  2008-05-18 09:24:06  host: 129.zawidow.com

    jest w tym telefonie z softem orange przegladarka pdf/ms office czy trzeba doistalowac?

  • 0

    6. ~bartek  2008-05-25 19:01:48  host: bwt122.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma dotyku ale telefon super. Jak chcesz dotyk kup sobie Nokie e61 bedizesz miec dotyk telefon sam w sobie super szkoda ze nie ma w nim uslugi wi-fi ale wkoncu telefon jest po to eby dzwonil :) Polecam

  • 0

    7.  2008-05-26 14:46:08

    1. marcinb Dotyku nie ma

  • 0

    8. ~Somebody  2008-05-28 17:53:52  host: host-81-190-252-2.elk.mm.pl

    Nie doczekałem się odp.- szkoda! No, ale jakby nie było to tel mam już od ponad 3 godzin :) Wyświetlacz ok, bateria też daje rade, ale dźwięk jest... po prostu cicho jak cholera! Sms pisze się wygodnie. Bardzo przydatny jest srool z boku telefonu. A co do aparatu... tragedia! Mimo, że 2Mpix to 1x zbliżenie i kiepska jakość- z resztą mi na tym nie zależy, bo mam drugi tel z 3.2Mpix... Podsumowując- tel a'la "business class" bez fajerwerków :-) Seryjnie dostajemy Outlook'a active sync i explorera!

  • 0

    9. ~ORANGE.PL TESTER  2008-05-30 15:27:57  host: dke82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A PO CO CI TAKI TEL SOMEBODY SKORO TY CHCESZ MUZY SŁUCHAC?

  • 0

    10. ~  2008-06-03 22:41:07  host: dynamic-78-8-6-165.ssp.dialog.net.pl

    trzeba doinstalować ms office i pdf..nie wiem jak i skad wziac -pomocy!

  • 0

    11. ~cahetan  2008-06-04 22:10:22  host: djs86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja za 2 mies moze 1,5 mies go biore bo jakos tak mi sie umowa kończy :)

  • 0

    12. ~???  2008-06-22 12:22:25  host: dwk164.internetdsl.tpnet.pl

    Niewiecie ile on kosztuje przy przedłużaniu mixa25??? Moze ktos brał??

  • 0

    13. ~SPV  2008-06-24 11:08:41  host: wr242.internetdsl.tpnet.pl

    Niestety telefon przy przedluzeniu MIX-a nie jest tani.

  • 0

    14. ~iza  2008-06-25 13:15:42  host: 212.160.172.70

    w mixie ten telefon nie jest dostępny

  • 0

    15. ~iza  2008-06-25 16:08:34  host: 212.160.172.70

    ten telefon nie jest dostepny w ofercie mixa.musisz miec normalny abonament.

  • 0

    16. ~MiSiEk  2008-07-04 19:55:39  host: abdh26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktoś jak ten telefon się z GPS sprawuje z wgraną automapą?

  • 0

    17. ~scythe  2008-07-28 23:29:13  host: adsm149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od jakiegoś miesiąca, esemesy pisze się bosko, muzyka daje radę, choć cicho . Aparat robi jakościowo dobre fotki jak na te 2 mpx tylko ma wadę. zoo - 1x. ;(( ale telefon ogólnie bosssssssski !

  • 0

    18. ~Adkr  2008-07-28 23:31:09  host: ip-105-219.ib.tcz.pl

    Ten telefon to najbrzydszy telefon jaki widzialem na oczy. Klasyczna cegła

  • 0

    19. ~;o  2008-08-18 23:14:29  host: 078088158100.tcz.vectranet.pl

    jest dostepny w mixie ! www.orange.pl -polecam lekture

  • 0

    20. ~kolorowa  2008-09-08 09:24:22  host: 80.54.88.254

    ten telefon jest dostępny w ofercie mixa i nie gadajcie głupot ..

  • 0

    21. ~~mlo+  2008-10-13 14:05:28  host: bnv25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fon jak ktoś kupuje to polecam:)

  • 0

    22. ~PAWEL  2009-06-20 00:27:41  host: metroeth-nat26.217.146.194.generacja.pl

    JAK zrobić hard rset

  • 0

    23. ~ziomek  2009-08-15 17:40:22  host: 94.254.150.242

    Nie wiecie ile kosztuje zdjecie simlocka z niego?

  • 0

    24. ~Spydee  2009-11-02 11:13:38  host: ip-195-189-76-183.arreks.pl

    ludzie przecież to jest jedno wielkie dziadostwo,szukaliście do tego aplikacje??? masakra,zdecydowanie nie polecam... tego czegoś.

  • 0

    25. ~Arti  2009-12-20 13:30:28  host: user21-244.satfilm.net.pl

    Witam, telefon bardzo fajny, sam go używałem dość długo, niestety pech chciał ale coś w nim się zepsuło.... włącza się jedynie do logo orange... a orange...umywa ręce od gwarancji!! nigdzie mi nie chcą go naprawić, (bo nie naprawiają spv'ek), chcieli mi zamienić ale niestety, nie mam oryginalnego kabla usb który dali do telefonu, ale o to że ładowarka jest inna bo mi sie tamta uwaliła to sie nie czepiali;/ i teraz od roku telefon lezy.... eh.... z aplikacjami nie jest tak źle! wystarczy poszukać!! bardzo dużo aplikacji z samsunga i600 chodzi:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet