Orange SPV C600 - opinie
Telefony Orange Orange SPV C600 Opinie o Orange SPV C600

Orange SPV C600

w sumie: 178
  • 0

    1.  2005-10-29 16:03:17

    Super tel chyba go kupię. ;)

  • 0

    2. ~erhe  2005-10-30 16:28:39  host: doa118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale hardcore telefon O_o master nad masterami, hmm firma orange robi telefony tez O_o :| fajny fajny niema co ale cena tez bedzie fajna ze 3 tysiaki../

  • 0

    3. ~Thomson  2005-10-31 12:45:41  host: chello087207168060.chello.pl

    ale bajer!!! ciekawe kiedy będzie dostępny i za jaką cene. jak przed końcem tego roku i za ok. 600zł to go kupie :P. ach te mażenia... bo za 600zł to za 5 lat chyba będzie :(

  • 0

    4. ~SepecaT  2005-11-07 15:34:41  host: b1b7.krak.tke.pl

    A gdzie C550? A co do ceny to ma kosztowac 250 euro na karte w orange uk , czyli znacznie mniej niz nkie podobnej klasy. Do admina ,ma jave (ale nie ma javy 3d) i ma polifonie (zwykla i mp3), sa profile , system glosnomowiacy.

  • 0

    5. ~mikinowacki  2005-11-12 22:03:48  host: brw117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    erhe to nie orange go zrobiło tylko HTC Canary a Orange go sprzedaje

  • 0

    6. ~Czendler  2005-11-24 09:29:10  host: ee-liwe.isep.pw.edu.pl

    @mikinowacki ale przyszalałeś :D firma nie nazywa sie HTC Canary tylko HTC, Canary to był ich pierwszy telefon. LOL
    C600 to HTC Tornado.
    Według mnie to jest najlepszy obecnie dostepny telefon na rynku. Żadna Nokia za taką kase mu nie dorówna.

  • 0

    7. ~rumcays  2005-11-29 21:22:39  host: ptkbm.centertel.pl

    Ktoś wie czy jest w nim host USB? Czy da się podłączyć 2,5 calowy HDD przez usb (tak np. da się zrobić z palmtopem fujitsu-siemens loox 720) Gdyby to cacko tak potrafiło... Szczyt perwersji - telefon z podczepionym twardzielem i oglądamy sobie divixy w podróży... Woreczek z bateriami tylko non stop trza by nosić...

  • 0

    8. ~THOMSON  2005-12-18 00:07:10  host: chello087207168060.chello.pl

    do ideału brakuje mu tylko radia. Jak dobrze pójdzie to w marcu będzie mój:). Dobrze że nie jest drogi jak nokie z podobnymi funkcjami:D

  • 0

    9. ~THOMSON  2005-12-18 00:08:23  host: chello087207168060.chello.pl

    do ideału brakuje mu tylko radia. Jak dobrze pójdzie to w marcu będzie mój:). Dobrze że nie jest drogi jak nokie z podobnymi funkcjami:D

  • 0

    10. ~  2005-12-31 17:30:10  host: c127-40.icpnet.pl

    tem fon wcale nie kosztuje 3 tyś tylko około 1000 mysle ze to nie duzo zwazywszy ze nokia by go opylila za 4 patyki

  • 0

    11. ~  2006-01-18 18:00:06  host: c121-176.icpnet.pl

    czy mi sie wydaje czy to menu wyglada jak u sagema myx6-2

  • 0

    12. ~  2006-01-19 13:10:12  host: 213-238-117-170.adsl.inetia.pl

    Nie rozumiem czym się zachwycacie. PRzecież Sony Ericcson K750i jest o niebo lepszy. Ma lepszą baterię, ma radio i aparat foto 2,1 Mp... i wiele wiele innych bajerów...

  • 0

    13. ~Arek W-ek  2006-01-19 21:46:04  host: proxy.satfilm.pl

    W orange przy abonamencie 125 zł dostałem go za 350, drogo? Mówie wam że to bardzo dobry telefon, spełnia wszystkie oczekiwania.

  • 0

    14. ~bartas  2006-01-21 00:24:02  host: nat3.tychy.msk.pl

    Telefon wypas, za 2 miesiące będzie mój jak przedłużę umowę. Wytłumacz mi kolego jakie to "bajery" ma K750i?? spróbuj do niego wgrać odtwarzacz divx/xvid/wmv/asf, mapę do nawigacji gps, total commandera itp... wyświetlacza nie da się nijak porównać, żadna nokia ani SE nie ma takiej rozdzielczości, jasności kontrastu... jedyne co przemawia za SE to bateria, minimalnie lepsza no i aparat 2MP>1.3MP (dla mnie zbędny gadżet, i tu i tu jakość zdjęć jest mierna)

  • 0

    15. ~Thomson  2006-01-22 10:59:07  host: chello087207168060.chello.pl

    DO gościa bez nicku: jakim cudem k 750i jest lepszy od tego?? ma tylko radio i lepszy aparat który i tak nie jest rewelacyjny... a radio to sobie za 10 zł możesz kupić... k 750 niema systemu a to duża przewaga.bo co z tego że ma mp3 skoro może nadejść jakiś inny popularny format i on go już nie odtwoży. a do c600 wystarczy wgrać odpowiedni program (jest ich w necie sporo) i już komura gra :D a wyświetlaczy nie ma co porównywać bo jak sie ma 176x220 w se do 240 x 320 w spv... se daleko w tyle!!!

  • 0

    16. ~  2006-01-22 21:49:10  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    telefon jest ok tylko nie wiemc czy procesor 200 starczy pozatym fajna komora alternatywa dla np nokii 6630

  • 0

    17. ~xedat  2006-02-01 18:45:20  host: proxy.net.pulawy.pl

    Telefon w porządku troszke wolno system chodzi ale reszta oki.Dużo głośniejszy od K750i.Naprawde porządny sprzęcik-polecam.

  • 0

    18. ~Y.  2006-02-07 17:09:52  host: sun2.smsnet.pl

    Cudo!

  • 0

    19. ~TOMEK  2006-02-09 21:54:50  host: 82.160.108.18

    Czy ktoś wie, czy można załadować mu AUTOMAPĘ XL i połączyć go z gps-em?

  • 0

    20. ~Not an Average User  2006-02-12 17:11:13  host: chello212186092083.chello.pl

    No to juz nie wiem. chce kupic 6630 lub spv c600 w ORANGE a co do innych sie nie orientowalem bo tu przedluzenie w firmie wobec czego tanie telefony proponuja ale nie za tanie...i nie wiem co wybrac. Przeczytalem gdzies ze jednego kolesia z gwarancja na SPV c600 na drzewo spuszczaja bo miesiac czeka czy cos na naprawe..i obawiam sie tego bardzo ze bede czekal na naprawe jak cos jebnie w c600..slyszal ktos cos o gwarancji na ten fon ? i serio - co doradzacie ? chodzi mi o komorke do celow : maile mozliwosc odczytu .doc .xls .pdf ewentualnie .ppt oraz filmiki krotkie i mp3 oczywiscie. mozliwosc uzywania PUTTY'ego (na symbianie dziala ponoc) sporo dzwonienia, mniej smsów.. TAKI PRZNOSNY FON DO SPRAWDZANIA SIECI W RAZIE AWARII ITD... PROSZE O POMOC W WYBORZE. SPRAWA JEST DOSYC PILNA BO MUSZE KUPIC COS W TYM TYGODNIU..
    Nie wiem czy Symbian czy Windoza na komorke...napewno bede sie bawil programikami i nie tylko bawil ale tez pracowal w razie potrzeby...Mile widziane odpowiedzi od uzytkownikow i moga byc info o wadach :) to powinno dac mi do myslenia...Np info o zwieszkach fonow itp...
    DZIEKI SERDECZNIE ZA POMOC :)

  • 0

    21. ~kls  2006-02-13 00:09:42  host: akc5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten sam problem ;/ nie wiem co wybrac, zawsze mialem przekonanie do nokii, sa poprostu najlepsze, mam obecnie se k700i i nie jestem za bardzo z niego zadowolony. mysle ze htc spelniloby moje wszystkie potrzeby ale nie znam za bardzo tej firmy i chyba jednak wybiore nokie 6630. moze ktos mnie przekona do spv. pozdrawiam

  • 0

    22. ~  2006-02-20 20:45:21  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    ten fon czy nokia 6630 pomocy plz

  • 0

    23. ~  2006-02-20 20:51:31  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    mam 6630 jest ok system smiga qites giery z ngejdża chodza fajne sa programy filmy w avi odtwarz sa programy na 6630 ktore podkrecaja aparat do 2mpx poprostu zajepower lae nie powiem ci nic o spv c600 mysle ze wez nokie 6630 jest duza dzieki temu wygodna w obsludze duze klawisze spox i wogole:) tylko ma gorsza rozdzielczosc wyswietlacza wybor nalecy do ciebie:)

  • 0

    24. ~keysej  2006-02-24 16:43:34  host: prosie10-1.aster.pl

    moze ktos tez ma na nokie 6230i? ( w poprzednim poscie mialo byc bez i:) ( starszej fon)

  • 0

    25. ~  2006-02-25 13:54:17  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    ktos widzial jak wycgodza foty z tego aparatu??

  • 0

    26. ~WyprasujMnie  2006-03-03 19:55:08  host: public-gprs5898.centertel.pl

    Czy ktoś próbował usunąć logo Orange z obudowy? W jaki sposób można to zrobić nie uszkadzjąc jej? Boję się użyć rozpuszczalnika (obudowa matowieje... :()

  • 0

    27. ~WyprasujMnie  2006-03-04 18:04:20  host: public-gprs5758.centertel.pl

    Jak usunąć logo Orange? Próbował ktoś?

  • 0

    28. ~cysiek  2006-03-04 21:44:01  host: 212.106.21.207

    Apropos obudowy (logo)...
    Proponuję użyć lekko-ściernej pasty samochodowej do lakieru (np. TEMPO).
    Ja w swojej Nokii tak wypolerowałem porysowany wyświetlacz ;) Naprawdę działa.

  • 0

    29. ~aaaaaaa  2006-03-07 21:36:38  host: orunia.nsm.pl

    gdzie w tym telefonie moge zwiekszyc czcionke zegaran na ekranie??

  • 0

    30. ~sebczo  2006-03-16 20:28:41  host: nat-gts.who.vectranet.pl

    Wiesh wedlug mnie to sobie wez spvka bo symbianki sie wieshaja ze hej ;d;d

  • 0

    31. ~kristo  2006-03-20 07:41:16  host: ebg122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie uzywam c600. NOKIA nie ublizając nie umywa się. przede wszystkim ir nie dziala w N z innymi telefonami (jakis inny standard czy co?) SPV komunikuje sie bez problemy z palmtopem laptopem komputerem i komorkami (oprocz nokii z ktorej mozna tylko odbierac-dotyczy IR) Polecam w ofercie dla firm juz za 1 zeta.

  • 0

    32. ~kristo  2006-03-20 07:41:46  host: ebg122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie uzywam c600. NOKIA nie ublizając nie umywa się. przede wszystkim ir nie dziala w N z innymi telefonami (jakis inny standard czy co?) SPV komunikuje sie bez problemy z palmtopem laptopem komputerem i komorkami (oprocz nokii z ktorej mozna tylko odbierac-dotyczy IR) Polecam w ofercie dla firm juz za 1 zeta.

  • 0

    33. ~THomson  2006-03-30 19:13:02  host: chello087207167251.chello.pl

    Mam!!! Już Mam!!! tel Z*******y. menu czasem zwalnia ale da sie przyzwyczaić. Troche gorzej ze sterowaniem dla człowieka który 2 lata w noki przesiedział. Zdjęcia nawet dobrze wychodzą jak na 1.3mpx. Troche denerwuje bnlokada Microsoftu ale da sie ją ściągnąć:) Mp3 i filmy - REWELKA. Bateria trzyma ok 3 dni przy częstym używaniu (mp3 filmy net). ogólnie jestem zadowolony. pozdro wszystkim!!!

  • 0

    34. ~Julija  2006-03-30 23:09:09  host: 212.86.248.19

    chyba lest ladny, ale nie ma radia...Mogl by byc innego koloru...Chyba mie sie spodobal...

  • 0

    35. ~Maćko  2006-04-06 14:09:51  host: pd71.szczytna.sdi.tpnet.pl

    Proponuję wam popatrzeć na c550 jest o niebo lepszy sprawdźcie nie pożałujecie

  • 0

    36. ~pueblos  2006-04-21 23:56:29  host: b1b7.krak.tke.pl

    Maćko* No nie zartuj , C600 jest lepszy od C550 (chociaz mam ten ostatni). Natomiast porownywanie C600 do nokii 6630 to pomylka. Nokia to kloc z potwornym wyswietlaczem ktory wyswietla kasze. Co do serwisow to o serwisie nokii nie slyszalem jeszcze nic dobrego , a Spv to nie nokia wiec sie nie bedzie psuc. Osobiscie brakuje mi tylko WIFI.

  • 0

    37. ~Thomson  2006-04-24 16:50:00  host: chello087207090215.chello.pl

    Tak. wi fi troche mu brakuje. Gwarancji na to nie ma. Po prostu jak sie zepsuje to dają ci nowy:D

  • 0

    38. ~cheli  2006-04-24 20:51:12  host: akw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    planuje wymiane telefonu (koniec umowy) i niewiem co wybrac, waham sie pomiedzy se k750i czy spv c600. Prosze o porade i z gory dzieki

  • 0

    39. ~cheli  2006-04-24 21:59:45  host: akw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    planuje wymiane telefonu (koniec umowy) i niewiem co wybrac, waham sie pomiedzy se k750i czy spv c600. Prosze o porade i z gory dzieki

  • 0

    40. ~Obi  2006-04-25 16:29:59  host: 88.156.63.22

    Mam ten telefon. Normalnie gg, skyoe, icq, windows media player. Windows po prostu.

  • 0

    41. ~cheli  2006-04-25 21:11:43  host: aln202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieki obi - a jeszcze jedno zapytanie, gdzie pozyskac roznorodne oprogramowanie na tego fona, i jak sprawoje sie aparacik ?

  • 0

    42. ~gastle  2006-04-26 19:27:06  host: bgc241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak chcecie to wejdzcie na http://smartphone.to.pl/forum/viewtopic.php?t=23 jest softu od zarąbania a ile mozliwości ludzie kupują fona bo ma mnóstwo funkcji ja mam c500 z windowsem 2003 i poprostu odjazd, ani razu mi niewisnął jest task menager tak ja w xp mozna instalowac i odinstalowywac programy w przejrzystych opcjach karte mieści do 1 gb , ładne mozna homescreny ściągać POLECAMMMMM!!!!!!

  • 0

    43.  2006-04-26 19:38:11

    oprogramowania do spv z windows mobile jest mnóstwo sam mam c500 i wiemcoś o tym obsługa fona jest znakomita w dziecinny sposób sie instaluje programy nalezy tylko skopiowac plik na karte mini sd lub pamiec w telefonie a potem przez menu w fonie odzukac do i wlaczyc i tyle, caly czas wchodzą nowe gry programy homescrenny łatki pathe itp. itd więc polecam http://smartphone.to.pl/forum/viewtopic.php?t=23

  • 0

    44.  2006-05-16 21:19:43

    mam pytanie, jaka wersja pvplayer chodzi na tym telefonie i gdzie ją można ściągnąć?

  • 0

    45. ~over  2006-05-27 00:35:55  host: 174-moc-2.acn.waw.pl

    czy da sie puscic muzyke na glosniku??

  • 0

    46. ~Kamil  2006-05-31 20:30:18  host: hsiproxy.astra-net.com

    ja piernicze co wy w nim widzicie, hahah jakis spv, co to ma byc made in china?? haha do noki to nie bede poruwnywal bo szkoda czasu, beznadzieja i tyle. Wiocha

  • 0

    47. ~Thompson  2006-06-01 08:20:55  host: bfw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DoKamil: najpierw przeczytaj co am a potem porównywaj do badziewnej nokii. Może i niektóre są lepsze ale kosztyją ok.4000zł. a on 4Xmniej kosztuje. Do tych cegieł spv-ka nie ma co porównywać. on ma wina a nokie jakiegoś symbiana (niestabilne badziewie) Do over: Da sie, brzmi dobrze

  • 0

    48. ~kris603a  2006-06-03 16:34:19  host: ds-ach.ap.krakow.pl

    od kilku dni poluje na jakiegos HTC. Bylem blisko HTC Amadeus (znanoy rowniez jako SDA Music lub Qtek 8100 - zalezy od operatora), ale nie udalo sie w serwisie sciagnac simlocka. Przeszukalem kilka forow internetowych, nawet dunskich! (najgorsze jest tlumaczenie, ale mozna sobie poradzic ;) ). C600 jest teraz do kupienia za okolo 700 zl - bez blokad i simlocka. jest juz naprawde wielu zapalencow, ktorzy z SPV`ek sciagaja wszystkie blokady - przynajmniej w krakowie tak jest (polecam gielde - Balicka 56! ). Zastanawiam sie tylko czy wybrac C600 za 7 stow, czy troche przyoszczedzic i kupic C500 za 5 stow i dokupic jakas sporo, np 2 GB karte pamieci. Ludzie ktorzy pisza, ze te telefony tajwanskiego producenta sa bez sensu niech poczytaja troche serwisow i grup dyskusyjnych na temat nowosci na rynku IT itp. Wszystko idzie w strone skomputeryzowania telefonow komorkowych. System operacyjny staje sie powoli standardem, a jesli ktos narzeka, ze fon robi slabe zdjecia, to niech sobie kupi cyfrowke. Aparat w telefonie jest do zdjec (nazwalbym to) okazyjnych, a nie do fotografii masowej! Kolejna sprawa: Nokia Nokią - nie da sie ukryc, marka bardzo dobra, ale nie wiem dlaczego ludzie w polsce maja takie glupie przekonanie, ze jak Nokia to juz musi byc droga ... Ceny tych telefonow wogole nie spadaja. Wiem ze jest technicznie dobrze wykonana, ale glupie jest tlumaczenie, ze jak wszyscy maja nokie, to ja tez - a tak niestety wiele osob mysli. Podsumowujac (bo bardzo sie rozpisalem i chyba troszke odbieglem od tematu): SPV(czyt. HTC,Qtek,SDA) to raczej nowosc na rynku (przynajmniej w Europie). Porownywanie Nokii do HTC mija sie z celem (porownywanie jakichkolwiek marek), a to dlatego, ze ilu uzytkownikow telefonow na swiecie - tyle wymagan i oczekiwan od telefonow. Jedni chca telefon do dzwonienia, dla innych to musi byc kombajn multimedialny. Kazdy moze spersonalizowac swojego fona( dzieki Windowsowi), cena to duzy PLUS ! Moje gg:825394 - zachecam do dyskusji :)

  • 0

    49. ~mat  2006-06-14 15:04:13  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    potrzebuje szybką odpowiedz , ma on jave

  • 0

    50. ~GvG  2006-06-22 19:00:16  host: host-81-190-35-4.szczecin.mm.pl

    kupilem to badziewie. wszyscy zachwalaja a to przeciez straszny shit!!! jestem przerazony tym co sie dostaje za ta cene!! nigdy wiecej takiego bledy - tylko nokia! moze jest bardziej toporna i drozsza ale warta kazdej zlotowki!!o niebo lepsza od tego czegos czego nawet telefonem bym nie nazwal! odradzam wszystkim

  • 0

    51. ~sybeer  2006-07-02 21:16:33  host: chello084010106087.chello.pl

    do ~kris603a. Jeśli jeszczni nie kupiłeś to radzę wybrać C600. C500 ma starszego windowsa chociaż jest dużo szybszy.

  • 0

    52. ~Aljah  2006-07-10 15:05:58  host: pb71.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl

    Telefon jest zajefajny, szybki i ma mase mozliwosci, za taka cene nie ma zadnych innych rozsadnych rozwiazan niz c600

  • 0

    53. ~grigori71  2006-07-16 22:47:16  host: proxy.zlotniki.pl

    fonik zjaefajni! lolejne fajne mobilne urządzenie po FS-n560 =P przebija nokie i inne fony z tej klasy!! nokia = shit

  • 0

    54. ~  2006-07-26 18:06:40  host: aud194.internetdsl.tpnet.pl

    Czy mozna połączyć c600 z kompem np przez irde i korzystać na telefonie z neta z kompa ?

  • 0

    55. ~tzeentch  2006-07-27 10:24:44  host: aakl89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam n6630 i spv c600 i nie wiem co sprzedac:) Nokia uzywana 5 miesiecy i wszystko mam tam ustawione i aparat ma "plynny" i lepszy zoom ale polaczenia z kompem sa gorsze. Ale z drugiej strony jak w polsce wszyscy maja nokie to i ladowarke pozycza:)No i na n mam karte 64mb a na spv 32. Na n mam quickoffica. Nokia 6630 czy SPV c600 oto jest pytanie:)

  • 0

    56. ~  2006-07-29 15:50:31  host: elg34.internetdsl.tpnet.pl

    na czym polega sciaganie blokad z teko kombajnu multimedialnego?

  • 0

    57. ~Masteer  2006-08-03 00:40:57  host: c4-gkair-11075.tosa.pl

    Przegladalem ostatnio strone orange, mialem zamiar kupic a ten telefon w ofercie dla firm...a tu nispodzianka w cennikach tel jest ale brak go w ofrcie na stronie dostepny jest tylko model m3000.Czy mozna go dostac jeszcze w orange?

  • 0

    58. ~zmariusz  2006-08-03 11:53:07  host: bia153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja stoję przed dylematem czy sprzedać nokię 6630 i kupić spv600. w nokii mam wgraną nawigację tomtom mobile działa jak trzeba. natomiast gdybym kupil spv tez bym mół używac nawigacji ale z leprzym programem automapa który ma leprze pokrycie polski. I cóż zrobić??????????

  • 0

    59. ~ToMCzaK  2006-08-10 08:49:26  host: base7.g-net.pl

    Można zamontować w nim dobrze działająca mape samochodową z GPSem. Bo nie jestem pewien.

  • 0

    60. ~black_rosies  2006-08-15 21:37:37  host: auc34.internetdsl.tpnet.pl

    chcialabym kupic sobie spv c600 ale nie wiem czy to mi sie oplaca... prosze napiszcie co spv-ka ma w sobie zlego a co bardzo dobrego...z gory dziex =)

  • 0

    61. ~DjGrass  2006-08-18 09:20:39  host: 195.205.46.130

    mam spv c600 i powiem jedno wszystkie gry typu worms world party, doom, duke 3d, quake, wolf i duzo duzo innych dzialaja super.. do tego tom tom z mapa europy plus modul gps i moge autkiem dojechac wszedzie aa i jeszcze jedno w opisach na internecie podaja czas czuwania 150h a tu suprajz faktyczny czas czuwania to 250h nie wiem skad im sie to 150 wzielo :-) ogolnie polecam tylko karte pamieci za 100zl dokupic 1gb i miescisz 4,5h filmu albo 30tys zdjec jpeg 1280X1024 w jakosci superdokladnej

  • 0

    62. ~MAREK  2006-08-23 19:44:55  host: ptkbm.centertel.pl

    Witam, czy ktos z was ma w c600 WORD I EXCEL? I jak do dziala?
    DZiekuje i pozdrawiam

  • 0

    63. ~MIKI  2006-08-25 12:46:44  host: chello087207178069.chello.pl

    Odczyt txt, pdf, word, exel jest. Czy ktoś z Państwa zna program w którym można edytować wpisy np.worda na C600 ;-)

  • 0

    64. ~MAREK  2006-08-25 13:30:54  host: ptkbm.centertel.pl

    MIKI gdzie tego mozna szukac?

  • 0

    65. ~MI  2006-08-25 18:08:15  host: chello087207178069.chello.pl

    W necie jest tego naprawdę dużo, i są to często programy freeware ! Większość tylko na stronach zagranicznych, ale warto szukać :-) C600 ma też oprogramowanie JAVA.

  • 0

    66. ~MI  2006-08-25 18:08:29  host: chello087207178069.chello.pl

    W necie jest tego naprawdę dużo, i są to często programy freeware ! Większość tylko na stronach zagranicznych, ale warto szukać :-) C600 ma też oprogramowanie JAVA.

  • 0

    67. ~HTP  2006-08-31 16:05:09  host: dgb175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie nie nigdy wiecej takiego telefonu jednym słowem to hłam i tak powiem

  • 0

    68. ~marc  2006-09-04 13:35:58  host: bc34.internetdsl.tpnet.pl

    Witam
    Mam pytanko czy komus udalo uruchomic jaka kolwiek mape na C600 automapa XL nie dziala TomTom nie dziala
    Jaka mapke uruchomic????

  • 0

    69. ~MI  2006-09-04 13:49:58  host: chello087207178069.chello.pl

    Panie HTP...Co takiego się panu nie spodobało w Smartfonie Spv C600 ? Bo tak to można napisać o każdym sprzęcie. Ja oceniam Go wysoko i stwierdzam, że w tej klasie cenowej-ilość możliwych funkcji zachwyca. Pozdrawiam użytkowników Spv ;-)

  • 0

    70. ~nev  2006-09-04 21:34:47  host: edt254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam do kogos z was pytanie co do tej zabaweczki jak w niej uruchomic IRD-e
    czekam na odp

  • 0

    71. ~vanQwer  2006-09-05 16:28:34  host: host231.ariadna.cd

    A ja mam pytanko:
    Połowa opisów zawiera info że telefon jest 3 zakresowy i nie ma 900MHz a reszta że jest cztero zakresowy, notabene Orange twierdzi że tel ma 4 zakresy...
    To jak z nim jest tak na serio 3 czy 4 zakresy ???

  • 0

    72. ~MAREK  2006-09-05 18:15:02  host: ptkbm.centertel.pl

    NEV "IRDA"
    USTAWIENIA/POŁĄCZENIA/TRANSMITOWANIE/ODBIERAJ TRANSMISJE PRZYCHODZACE(ZAZNACZ)-GOTOWE

  • 0

    73. ~nev  2006-09-05 21:13:54  host: edz24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki Marek

  • 0

    74. ~MI  2006-09-07 02:29:38  host: chello087207178069.chello.pl

    Ma: 850 900 1800 1900 Baterie ma 1150 ! a nie 1050 i ma Javę. Niestety na tej stronie dane są jeszcze nie pełne !

  • 0

    75. ~MAREK  2006-09-11 11:19:46  host: ptkbm.centertel.pl

    Witajcie
    "smartmovie 3.22" dzila to wam na c600?

  • 0

    76. ~  2006-09-15 09:20:39  host: zagorzeb.smstv.pl

    ten telefon ma JAVE

  • 0

    77. ~lugo  2006-09-15 16:17:20  host: aso74.internetdsl.tpnet.pl

    Dobra a co z serwisem? Czy nie majac gwarancji tez mozna go gdzies naprawic? Pytam tak wstepnie, bo zastanawiam sie nad kupnem.

  • 0

    78. ~abc  2006-09-16 17:51:19  host: static-81-219-16-6.devs.futuro.pl

    Mam ten telefon od paru dni bardzo mi się podoba. Przy średnim używaniu (słucham muzyki jakieś 30min do godziny dziennie, czasami pogram w jakąś grę, dzwonie po kilkanaście minut dziennie) starcza baterii tak do 4 dni. Najlepszy jest oczywiście wyświetlacz(rozmiar). Świetnie odtwarza muzykę (mniej wybredni mogą słuchać bez słuchawek). Ponad to ładnie wygląda i nie ma problemów z wielkością klawiszy. Z wad to można wymienić system, potrafi się zacinać, długo się włącza, a czasami mam wrażenie, że korzystam z beta wersji, np.: nie można ustawić automatycznej blokady klawiatury (tzn. można, ale trzeba wtedy wpisywać kod dostępu za każdym razem jak się odblokowuje. Trochę czasu zajmuje przyzwyczajenie się do dżojstika, na początku częściej się go wciska niż operuje na boki. A i jeszcze coś: nie przeraźcie się jak przy pierwszym użyciu dżojstik nie będzie reagował przy przesuwaniu w różne kierunki, po jakiejś godzinie powinien się wyrobić.
    Ogólnie polecam telefon i cieszę się, że go kupiłem.

  • 0

    79. ~lolek  2006-09-16 23:41:57  host: dxg41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Blokadę poszukaj na necie dodatkowego softu będziesz miał tak jakbyś sam blokował telefon przez przytrzymanie czerwonej słuchawki

  • 0

    80. ~karol  2006-09-17 11:26:32  host: dpl17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widze ze kilka osob pyta jak zamontowac mape na tym telefonie, probowałem automape i kicha to samo z TomTom, czy ktos moza podac jak to zrobic!!!!!!! Poza tym problem telefonik jest super.

  • 0

    81. ~krupal  2006-09-17 14:07:39  host: marlena.4web.pl

    jakie najwieksze karty obsluguje telefon?

  • 0

    82. ~skiptik  2006-09-19 17:21:30  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    Jakiego procka ma ten SPV

  • 0

    83. ~honkam  2006-09-19 22:25:53  host: bxg226.internetdsl.tpnet.pl

    mam na c600 tomtom mobile 5.0 i działa bez problemu

  • 0

    84. ~kriss  2006-09-21 16:10:19  host: ip-83-238-213-92.netia.com.pl

    szukam baterii do spv c 600 moze ktos pomoze

  • 0

    85. ~c600rules  2006-09-23 11:29:07  host: awi46.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty fon mam na nim gry z symbiana o formatach zip sis i rar a na dodatek weszły mi niekture gry z n-gage:ghost recon i simsy

  • 0

    86. ~MAREK  2006-09-27 20:03:39  host: ptkbm.centertel.pl

    PROCESOR TO OMAP850 195MHz

  • 0

    87. ~Gh  2006-09-28 19:44:15  host: vitaa.backiel.com.pl

    dlaczego WMP nie chce mi odtworzyć mp3 tylko pisze że: Nie można odtworzyć pliku. Plik jest uszkodzony lub nie jest obsługiwany przez odtwarzacz. Aprzecież WMP powinien odtwarzac takei pliki. Co zrobić?

  • 0

    88. ~Gh  2006-09-28 19:44:34  host: vitaa.backiel.com.pl

    dlaczego WMP nie chce mi odtworzyć mp3 tylko pisze że: Nie można odtworzyć pliku. Plik jest uszkodzony lub nie jest obsługiwany przez odtwarzacz. Aprzecież WMP powinien odtwarzac takei pliki. Co zrobić?

  • 0

    89. ~nev  2006-10-01 22:40:46  host: egc132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam do kogos z was pytanie: pewnego razu wyłączył mi sie ten telefonik i jak zawsze chciałem go właczyc a po załadowaniu systemu nie trzeba było wpisac kodu PIN. nastepni wyswietliła mi sie funkcja,, tryb samolot" ( chociaz jej nie włanczałem) wiec kliknąłem pzycisk powier zeby właczyc liste szybkiego wyboru lecz telefon niezareagował. Klikniękie jakiego kolwiek innego pzycisku powoduje wyłączenie sie telefonu i po krutkim czasie włączenie spowrotem( tez bez kodu PIN) czym to moze byc spowodowane i czy to jakas powazna usterka???? Z góry dziekuje!!!!:)

  • 0

    90. ~Mel  2006-10-08 16:53:46  host: chello087207013014.chello.pl

    Siema mam 14 lat i posiadam SE K700i (ponad 1.5roku) za niedługo będe mógł wymienić tel w Orange zastanawiam się nad kupnem SE K750i albo SPV C600.Według mnie SPV jest lepszy ale mam pytania do posiadaczy czy ma gry 3d ilu tonową polifonie czy odtwarza Real Music(wav)czy nie ma problemu z przesyłaniemodbieraniem dzwonków tapet przez irda czy nie będzie problemu z kartą 1 gb i czy procek 200MHz starczy na oglądanie divx i czy oglądane filmy można słuchać i na słuchawkach i na głośniczku?? Z góry dzięki za odpowiedzi! :)

  • 0

    91. ~knagooss  2006-10-11 19:43:09  host: abqi77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to wogole sa za tel SPV. jakiej produkcji?

  • 0

    92. ~G  2006-10-12 22:25:09  host: vitaa.backiel.com.pl

    Mam problem z pamięcią w SPV c600. Gdy pierwszy raz włączyłęm telefon spytał mnie gdzie chce zapisywać zdjęcia itd. zaznaczyłęm że na karcie. teraz pokazuje mi że nie ma miejsca mimo że wgrałem chyba 4 mp3. Popatrzyłęm w informacjii i okazało sie że karte mam czystą a pamięć telefonu juest pełna. Co zrobić?

  • 0

    93. ~MAREK  2006-10-14 15:51:05  host: ptkbm.centertel.pl

    Mel. -ISTMIEJE MOZLIWOSC OGLADANIA FILMOW NP. W PROGRAMIE SMARTMOVE, 700MB ZAMIENIA NA 120 MB -1GB DZIALA -PRZESLAC I ODEBRAC MOZESZ WSZYSTKO PRZEZ IRDA LUB BLUETOOTH

  • 0

    94. ~Michal  2006-10-16 17:44:32  host: 232-tor-7.acn.waw.pl

    czy ten telefon jest gdzies dostepny w orange..? dzis powiedziano mi w salonie glownym w Warszawie ze wszystkie aparaty zostaly wycofane ze sprzedazy..

  • 0

    95. ~Michal  2006-10-16 18:51:18  host: 232-tor-7.acn.waw.pl

    czy ten telefon jest gdzies dostepny w orange..? dzis powiedziano mi w salonie glownym w Warszawie ze wszystkie aparaty zostaly wycofane ze sprzedazy..

  • 0

    96. ~fil  2006-10-20 14:00:41  host: acxf68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spv c 700

  • 0

    97. ~kamil  2006-10-22 16:07:05  host: aej234.internetdsl.tpnet.pl

    mam spv c6000 i mam pytanie jak muzyki i obrazy sie przenosi na komurke przez usb bo mam telefon od 4 dni i nie umie dojsc dotego czy ktos mi umie pomóc

  • 0

    98. ~stefan  2006-10-22 21:42:18  host: net-83-175-128-52.markom.krakow.pl

    jako, że ma on GPRS i EDGE oraz kabel USB w zestawie, to czy istnieje możliwość aby używać telfonu jako modemu z laptopem?? po prostu tel. daje sygnał, a komputer go odbiera...??

  • 0

    99. ~MAREK  2006-10-24 12:47:08  host: gprs9.orange.pl

    moze uda Ci sie go znalesc u jakiegos dilera-czyli salon partnertski orange lub TP

  • 0

    100. ~Vis  2006-10-27 16:55:11  host: eue96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Każdy telefon można naprawić 'gdzieś'. Sęk w tym, że bez gwarancji nie naprawisz tego w punkcie naprawy Twojej sieci tylko w serwisach. Płacisz oczywiście za naprawę ponieważ nie masz gwarancji. Telefon nie jest rzadkością więc jeżeli mieszkasz w większym mieście nie powinieneś mieć żadnych problemów z naprawą. Mnie zaś zastanawia jak to dokładnie wygląda z tym zacinaniem się systemu, jest to nagminne? Mam SE k700 i bardzo często mi się zacina, wiem jak bardzo to irytuje... (oczywiście w przypadku symbiana będzie to sprawiało jeszcze większy dyskomfort). Jak chodzi o to, że nie można go kupić w Orange, to z tego co wiem, wycofali go ze względu na to, że niedługo ma wyjść nowy C700.

  • 0

    101. ~fil  2006-10-28 15:45:43  host: acwp229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 13 dni będe miec spv c 600 kupic czy nie

  • 0

    102. ~Billy  2006-11-02 17:23:40  host: ase34.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez bede miec niedlugo spv c 600,MAM PYTANIE CZY NP.TAKIE GRY JAK SIMSY BEDA CHODZIC NA TYM TELEFONIE?I JAK W TO SIE BEDZIE GRAC BEZ MYSZKI?PROSZE O ODPOWIEDZIEC,Z GORY DZIEKUJE :)

  • 0

    103. ~piotrek  2006-11-02 22:29:40  host: ase34.internetdsl.tpnet.pl

    http://www.telepolis.pl/porownanie.php?id1=859 na tej stronie macie porownania telefonow jezeli ktos uwaza ze c600 jest gorszy od jakiegos innego fona to wejdz na stronke i sam sprawdz.Pozatym musze namowic mame na spv,jest super i EMULATORY z GAMEBOYA niemozna sie nudzic :).MAM PYTANIE CZY SIMSY MOGA dzialac na c66?czytalem ze tak,jestem ciekaw czy to prawda.

  • 0

    104. ~Visenna  2006-11-05 15:55:00  host: dif169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WSKAZÓWKI do PROBLEMÓW!!! : Od kilku dni jestem posiadaczką spv c600 :) Zgodnie z innymi stwierdzę, że telefon jest dobry... Jest jednak kilka minusów: -sms: skraca ze 160 na 70, jednak można wyłączyć UNICODE i część PL znaków się wyłączy (wiadomości sms- opcje- wyłącz Unicode) (nie będzie skracał), jednak część PL znaków zostanie- problem polega na tym, że odbiorca sms często ma gorszy tel i zamiast PL znaków wyświetlają mu się "?" -kontakty: nie można na komórce przenieść z sim na telefon- nie ma takiej opcji. Można to zrobić tylko przez PC ale przy podłączeniu bateria się ładuje (ładowarka przez USB) przez co trzeba poczekać aż się 2 razy sformatuje baterię i dopiero wtedy działać... Pozatym wszystkie inne problemy są łatwo rozwiązywalne dzięki systemowi :) Plików jest sporo ale jeżeli chcecie coś wgrywać najpierw ściągnijcie i zainstalujcie PORZĄDNEGO antywirusa! (chyba, że chcecie by do wszystkich waszych kontaktów poszły dziwne sms...) Dużym plusem jest pocket gg, który ma mały wysył danych (mniej płacimy) :) Na koniec są jeszcze 2 irytujące sprawy, jednak nie zaburzające, moim zdaniem, pracy komórki: wszystkie aplikacje w które człowiek wejdzie MUSI następnie wyłączyć w menadżerze zadań (zwykłe wyłączenie nie zamyka procesu w ROMie przez co tel wolniej chodzi) oraz nazwy w kontaktach- jeżeli chcemy o kimś napisać pełne informacje (Imię nazwisko, adres itd) w liście kontaktów mamy jego zapisanego jako Imię Nazwisko lub Nazwisko Imię- nie można już przypisać ksywy (chyba że zapiszemy ją jako imię) Pozdrawiam, wszystkim decydującym się na zakup spv c600 życzę miłego użytkowania!!

  • 0

    105. ~fil  2006-11-07 14:32:23  host: acxc203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak włancza się irde w spv c 600

  • 0

    106. ~Marian  2006-11-08 20:53:17  host: sauron.matarnia.pl

    co trzeba zrobic zeby po synchronizacji kontaktow z Outlooka, SPV pokazywal je poprawnie, bo pokazuje je od imienia a nie nazwiska, poza tym jak wybrac kogos kto zaczyna sie na okreslona litere, np L...???

  • 0

    107. ~Marian  2006-11-09 11:19:27  host: router-task.umwp.pl

    czy da sie skasowac nakladke Orange w SPV C600 ? - zdaje sie ze mocno obciaza procka i pamiec

  • 0

    108. ~...  2006-12-06 16:29:13  host: drh34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam sobie kupić taki telefonik ale mam do was kilka pytań. Czy na tym telefonie będą działały filmy zajmujące po około 200-300 mb(oczywiście po dokupieniu dodatkowej karty pamięci). No i czy są jakieś problemy z tymi telefonami?? Czy jest jakiś limit co do pojemności kart pamięci,bo chciałbym tam mieć karte 2gb??

  • 0

    109. ~złoty  2006-12-09 11:41:39  host: cle38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wypas hhonik zajefajny troche trudny w opsludze

  • 0

    110. ~Miki  2006-12-09 23:52:50  host: chello087207179203.chello.pl

    C600 to smartphone, czyli (po mojemu ;-) Jeżeli ktoś lubi komputery to polubi i SPV C600, ale kto chce mieć tylko "aparat telefoniczny" niech lepiej poszuka w innym "dziale" :-) Możliwości smartphona są ogromne, ale i czas poświęcony ich odkrywaniu też długi (to jest krótko mówiąc mikrokomputer (200 MHz) z możliwością telefonowania.

  • 0

    111. ~tymi  2006-12-16 12:49:07  host: ip83-230-20-155.debacom.pl

    czy w tym telefonie jest wbudowany gps czy trzeba dokupowac zewn modul bo nie jest to jasno sprecyzowane? czy dziala to ok w nim ? Ogolnie bardziej podoba mi sie z wygladu c550...i ma wygodniejsza klawiature.

  • 0

    112. ~Miki  2006-12-28 13:38:12  host: chello087207178095.chello.pl

    Trzeba dokupić moduł GPS komunikujący się z C600 za pomocą Bluetooth.

  • 0

    113. ~Piotrek  2007-01-08 20:09:42  host: ase34.internetdsl.tpnet.pl

    juz w marcu bedzie moj :),jak go dostane to napisze duzo o nim na tej stronie abysice sie do tej marki przekonali. Pozatym ostatnio bawilem sie samsungiem D600 i szybko mi sie znudzil, chyba ze bym mogl tam wgrac swoje mp3 i filmy :)

  • 0

    114. ~c600  2007-01-10 10:52:23  host: tp1.pradnik.net

    Visenna nieprawda :D da sie skopiowac karty z sim wystarczy miec program SIMmenager (darmowy :D ) znow nieprawda :) da sie miec pelne dane (imie nazwisko) zapisane pod ksywa, jednakze trzeba w tym celu wykozystac outlooka do synchronizacji. "jako, że ma on GPRS i EDGE oraz kabel USB w zestawie, to czy istnieje możliwość aby używać telfonu jako modemu z laptopem" Tak. "jak to dokładnie wygląda z tym zacinaniem się systemu, jest to nagminne" po zmianie romu z orangowskiego na i-mate - system sie nie zacina wogole. "Jak włancza się irde w spv c 600" Irda jest wlaczana samoczynnie (jesli chodzi o odbior) :] "Czy na tym telefonie będą działały filmy zajmujące po około 200-300 mb" To zalezy od kompresji itd... lepiej przerobic film na 70 megowy w 320x240 sa do tego darmowe programy.

  • 0

    115. ~sepecat  2007-01-11 23:38:19  host: b1b7-atm.krak.tke.pl

    Mozna miec karte 2GB i nie ma zadnych zadnych limitow na pliki. Film najlepszej jakosci zajmuje ok 300MB.

  • 0

    116. ~G.H.  2007-01-13 20:03:15  host: vitaa.backiel.com.pl

    Skąd mozna wziąść innego softa do tego fona? ;]

  • 0

    117. ~Mio  2007-01-14 01:32:03  host: chello087207178095.chello.pl

    Czy ktoś z Państwa wie: jak wyłączyć klawisze pod ekranikiem z funkcji odbioru i odrzucania połączeń ? (chciałbym aby działała tylko-zielona i czerwona słuchawka słuchawka).

  • 0

    118. ~ropik  2007-01-17 19:06:21  host: abty235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to jest w opisie fonika pisze ze obsluguje system 859 1800 1900....czyli co 900 nie obsluguje?

  • 0

    119. ~Krupa  2007-01-19 21:59:15  host: acuc115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie może jaka jest maksymalna pamięć zew. którą można zainstalować w tel.?

  • 0

    120. ~ciacho  2007-01-21 04:20:35  host: chello087207148241.chello.pl

    nie ma ograniczen co do pojemnosci kart pamieci

  • 0

    121. ~Sova  2007-01-22 21:01:18  host: hsiproxy.astra-net.com

    nie widzialem simsow na spv c600. gry musza byc albo specjalnie pod jave albo pod smartphony ale ja np mam wworms world party i gra sie zarabiscie :D prawie jak na kompie :D

  • 0

    122. ~filcu  2007-01-25 21:02:47  host: acyn66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam go od roku i jestem naprawde zadowolony, ma wszystko czego potrzebuje a nawet wiecej. Rewelacja!! Jedyna wada jest to, ze styki w joy-u sie latwo brudza (u mnie 1 raz po 7 miesiacach), ale wystarczy tylko przeczyscic.

  • 0

    123. ~jacah  2007-01-26 19:33:59  host: abqk206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mogę prosić o informację, czy możliwe i w jaki sposób instalujemy microsoft office na spv c600, dzięki za info

  • 0

    124. ~MasTi  2007-01-27 19:29:48  host: bwp130.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon oceniam na 8 w skali 0/10 posiadam go już pół roku i nie narzekam raz był na gwarancji jak już wyżej wspomniał joy i radze uważać z pluginami które wymagają themsy niektóre trochę sypia telefon i trzeba wyczyścić pamięć. Po zainstalowaniu programów super ;) normalnie filmy divixy nawet z napisami :D no i EDG net ;) super sciąga dla uczniów. nie ma futerałów jak na razie do niego :((( lecz Polecam

  • 0

    125. ~fifinho  2007-02-08 12:23:33  host: gprs9.orange.pl

    fajny telefon ale gdzie znajdę gry java na te cudo? proszę o pomoc

  • 0

    126. ~zioło  2007-02-17 14:27:10  host: dvd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co ci gry java, żeby odpalić gry java na tym to a) musisz najpierw odpalić (i mieć bo nie wiem czy jest domyślnie w telefonie) java midlet manager b) gry pod jave z regóły mają niskie rozdzielczości - max 176x220 , czyli wyświetlałyby sie na 1/4 ekranu od tego jest smartphone żeby odpalać wypasione giery prosto pod windows mobile

  • 0

    127. ~?  2007-02-23 21:03:44  host: cik63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A gdzie można znaleźć gry na spv C600?

  • 0

    128. ~Lukash  2007-02-24 14:45:47  host: awv202.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Sluchajcie potrzebuje progamow na ten telefonik. podajcie jakies stronki, lub odezwijcie sie do mnie. mail: fenek28@tlen.pl gg 3463356 z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    129. ~Lukash  2007-02-24 16:47:08  host: awv202.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Sluchajcie potrzebuje progamow na ten telefonik. podajcie jakies stronki, lub odezwijcie sie do mnie. mail: fenek28@tlen.pl gg 3463356 z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    130. ~Lukash  2007-02-24 17:54:23  host: awv202.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Sluchajcie potrzebuje progamow na ten telefonik. podajcie jakies stronki, lub odezwijcie sie do mnie. mail: fenek28@tlen.pl gg 3463356 z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    131. ~>>>disturbed  2007-02-28 18:23:25  host: ip-81-210-11-114.netia.com.pl

    hej..chce sobie sprawic ten telefon ale jedna rzecz mnie ciekawi nigdy sie nim nie bawilem i jezeli ktos z was ma c600 to bardzo prosze powiedzcie mi czy ten fon ZAMULA?? bo jak on ma chodzic tak jak te wszystkie nokie z serii "N" czy tez "E" to ja dziekuje bardzo....

  • 0

    132. ~wic  2007-03-20 14:52:38  host: aed74.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia 20x wolniej chodzi niż c600

  • 0

    133. ~lesio14  2007-03-26 15:46:51  host: aals102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troche mało kolorów ma

  • 0

    134. ~wic  2007-04-05 18:00:43  host: pc182-92.asystent.ds.polsl.pl

    futeral jest na ten telefon za 20 zl :) pasuje idealnie z modelu innego telefonu

  • 0

    135. ~otik  2007-04-05 19:15:18  host: host-89-229-228-228.bielskpodlaski.mm.pl

    potrzebuje sterownikow do kabla usb

  • 0

    136. ~karstal  2007-04-15 15:16:43  host: systemy172.toya.net.pl

    wic! Z jakiego telefonu jest ten pasujący na c600 futerał?

  • 0

    137. ~gps  2007-04-24 16:45:59  host: xdsl-4198.jgora.dialog.net.pl

    a ma gps'a??

  • 0

    138. ~Amigos  2007-04-26 14:27:32  host: abgs100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos instalowal jakies mapy do nawigacji GPS Polski, np AUTOMAPE XL??

  • 0

    139. ~sajmon  2007-05-09 19:45:47  host: gate-atm1a.serczer.pl

    a gdzie można kupic ten telefon???

  • 0

    140. ~lesiu  2007-05-13 22:37:15  host: 212.2.99.5

    w sklepie i na allegro !!! :)

  • 0

    141. ~tatko  2007-05-18 20:03:29  host: gw.speed-net.pl

    to ~Visienna Sprawa skracania smsmow zwiazana jest z kodowaniem a dokladnie z jego zmiana. Kodowanie GSM korzysta z kodowania znaku w 7 bitach 160 znakow po 7 bitow lub w unicodzie 140 znakow w 8 bitach a ze ogonki zajmuja dwa razy tyle miesjca smsa skraca do 70 znakow na niekotrych tel poporstu tego nie widac...

  • 0

    142. ~&*pink angel*&  2007-05-27 15:38:59  host: dyp222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś z was ma link do sciogniecia oprogramowania usb do spv c600, bo potrzebuje aby zgrac muzyke

  • 0

    143. ~G.H.  2007-05-31 19:10:17  host: vitaa.backiel.com.pl

    Mam problem z aparatem gdyż włącza mi sie Alert z enie można inicjować aparatu, "Niepowodzenie konfigurowania aparatu cyfrwego" co zrobić?

  • 0

    144. ~JA  2007-06-01 20:29:55  host: chello087207220016.chello.pl

    CZEŚĆ mam pytanie gdzie znajde jakies programy na tego fona

  • 0

    145. ~gibas  2007-06-04 13:19:34  host: ewa153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie czy ciezko jest sciagnac simlocka!?

  • 0

    146. ~  2007-06-29 17:03:26  host: host-ip225-72.korbank.pl

    mam tego fona czy wie moze ktos jaka wersje tomtoma i jak go wgrac bo mam wersje 6.75 i nie moge go wgrac na karte pam. tylko chce sie zainstalowac do telefonu a tam nie mam pamieci

  • 0

    147. ~melgurth  2007-07-10 17:58:20  host: pc183-5.ghnet.pl

    no dobra po roku uzywania moge powiedziec ze nic lepszego mnie w zyciu nie spotkalo niz ten telefon. moge odpowiedziec na kilka pytań. 1) najlepsze zrodla softu to pxdxa i "gsm forum by zfrank" pogooglujcie. 2) jesli o nawigacje chodzi to trzeba zewnetrzny moduł GPS chyba ze ktos sama mapke potrzebuje to TomTom v5 jest super V6 nie dziala na smartphonach tak jak i automapa. 3) sim locka sciaga sie samemu - na spv-developers szukamy SPV-Services i postepujemy z instrukcja. 4) mozemy sobie nowy rom wgrać ja polecam od i-mate sp5 (RUS) ma polskie menu i T9 5) wszelką laczność między Windowsem a telefonem umożliwia MS Activesync (xp,2000) lub Windows Mobile Device Center (Vista)

  • 0

    148. ~melgurth  2007-07-10 17:58:34  host: pc183-5.ghnet.pl

    no dobra po roku uzywania moge powiedziec ze nic lepszego mnie w zyciu nie spotkalo niz ten telefon. moge odpowiedziec na kilka pytań. 1) najlepsze zrodla softu to pxdxa i "gsm forum by zfrank" pogooglujcie. 2) jesli o nawigacje chodzi to trzeba zewnetrzny moduł GPS chyba ze ktos sama mapke potrzebuje to TomTom v5 jest super V6 nie dziala na smartphonach tak jak i automapa. 3) sim locka sciaga sie samemu - na spv-developers szukamy SPV-Services i postepujemy z instrukcja. 4) mozemy sobie nowy rom wgrać ja polecam od i-mate sp5 (RUS) ma polskie menu i T9 5) wszelką laczność między Windowsem a telefonem umożliwia MS Activesync (xp,2000) lub Windows Mobile Device Center (Vista)

  • 0

    149. ~obiezyswiat  2007-07-13 18:06:52  host: p57b5e9ea.dip.t-dialin.net

    czym on sie rozni od modelu c550? i jka jest z mp3 na sluchawkach,prosze o odpowiedz,moze go kupie,z gory dziekuje!

  • 0

    150. ~c600  2007-08-15 16:52:26  host: diz12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak to jest mozliwe ze na allegro jest jedyna sztuka z modulem wifi ?? Podobno jedyny w polsce sam niewiem czy wierzyc.??

  • 0

    151. ~Longman  2007-08-16 08:20:04  host: eud158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystkim tym którzy mają - jak Visenna -kłopoty z polskimi literkami w SMSach polecam program SMS unAccent, który zamienia litery polskie na łacińskie. Program darmowy.

  • 0

    152. ~  2007-08-19 20:09:49  host: chello084010222028.chello.pl

    W C600 mamy 10-punktowy korektor graficzny, więc kupujemy dobre słuchawki, przejściówkę z micro-jacka na mini-jacka i gra ładnie. Ale do słuchania muzy polecam inne urządzenia ;-)

  • 0

    153. ~szelus  2007-08-21 12:53:17  host: yw138.internetdsl.tpnet.pl

    a jak wygląda sprawa z joystickiem ?

  • 0

    154. ~SebuSs  2007-08-28 11:29:23  host: blg224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam...Zaczynam przygodę z tym cackiem, na czym polega tak blokada aplikacji, jak ja można samodzielnie ściągnać?

  • 0

    155. ~sirlucas  2007-09-22 09:57:51  host: acn245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od C550 rozni sie Windowsem - C550 ma Windowsa 2003 se, a ten 5.0 i C550 nie ma EDGE'a. To chyba najwazniejsze roznice ;)

  • 0

    156. ~Łuki  2007-11-05 16:15:25  host: acxn129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak bateria trzyma? bardzo mie to ciekawi...

  • 0

    157. ~Relax  2007-11-09 11:32:36  host: chello087207177005.chello.pl

    Bateria trzyma ok. 2 dni, ale jeśli zastosuje się program zmniejszający prędkość taktowania (tornado power control) i przyciemni jasność ekranu (ten sam program) to czas pracy wydłuża się do 4 dni. Czas podświetlania ekranu (standardowo 1 min.) można ustawiać dowolnie np. na 25 sek. co także wydłuża żywotność baterii (zmian dokonujemy w rejestrze). Ładowanie przez ładowarkę sieciową jest bardzo szybkie, a dodatkowo można ładować przez kabelek usb z PC.

  • 0

    158. ~fananana  2007-11-13 20:40:32  host: data-01.subscribers.sferia.net

    hej, czy ktoś wie, czy korzystając z bluetooth'a można zapisywać dane bezpośrednio na kartę pamięci? ja prawde mówiąc nie mam pojęcia jak to zrobić, a standardowa pamięć wewnętrzna jest za mała, aby zapisać najmneijszy nawet plik muzyczny czy graficzny:( dzięki za pomoc

  • 0

    159. ~ostap  2007-11-17 23:01:50  host: kal9-wolb-r1.bater.net.pl

    który jest lepszy i sie bardziej opłaca c500 c550 czy c600????

  • 0

    160. ~wow  2007-11-30 18:48:19  host: bxk234.internetdsl.tpnet.pl

    dla m,nie bomba za taką cene (500-600) Najlepszy fonik. Nie mówcie mi ze k750 czy k800 jest lepszy. WINDOWS mmmm 6280 może i konkuruje ale wybrałbym c600!! mi sie podoba, ale nie weim kiedy kupuje :P

  • 0

    161. ~Luk  2007-12-04 22:00:42  host: acyp119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wypas telefon! Mam go 1 miesiac ale ciaggle go poznaje, ucze sie ciągle mnie zaskakuje. Mnie rozwala jedna rzecz ma czujnik swiatla klawisze sie podswietlaja wtedy kiedy trzeba czyli jak jest ciemno lub zaawansowany półmrok... Oszczednosc bateri jak nic! ;)

  • 0

    162. ~Dziku  2007-12-22 17:11:08  host: 5ac76910.bb.sky.com

    mozna zapisywac bezposrednio na karcie pamieci uzywajac programu File Acceptor,prosty i fajny programik, łatwo dostępny w internecie. Wgrałem ostatnio WM6 i pojawiła mi się opcja wifi i nie chce sie uruchomic...na allegro jak juz ktos wspomnial jest model z Wifi. Prawda jest taka ze orange kupilo cala serię telefonów o nazwie i-mate SP5 ktore maja karte sieciowa i nie sadze aby ktos wulutowywal moduł z płytki...raczej jest to zablokowane programowo. Czy kto wie coś więcej na ten temat ?? :) Pozdrawiam

  • 0

    163. ~zink  2007-12-26 00:13:26  host: aage151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z mp3 ? dobry głosnik ? głosno ? wyrażnie ? pozdrawiam

  • 0

    164. ~  2007-12-26 01:37:35  host: aafy87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak z głosnikiem ? mp3 wyrazne ? glosne ?

  • 0

    165.  2007-12-26 13:22:44

    Jeśli ktoś chce wiedzieć, to telefon na jednej baterii wytrzymuje ok 6h rozmów i kilkanaście smsów (crash test robiony wczoraj xD Jak to dobrze, że dają z telefonem zestaw słuchawkowy... :D)

  • 0

    166. ~Rafcio1989  2008-01-04 19:47:24  host: hfc106.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super tylko szukam jawy 2.0 Telefon polecam .Jedyna wada to szklana szybka na wyswietlaczu przez co szybko sie rysuje. Poda ktos link do Javy 2.0

  • 0

    167. ~xristof  2008-01-06 08:36:43  host: aczy190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~Dziku Witam. Niestety nie jest do końca prawdą że po prostu kupili i-mate. SPV jest budowany na bazie i-mate ale nie jest to i-mate z naklejką Orange tak więc modułu WiFi nie posiada. Pozdrawiam.

  • 0

    168.  2008-01-09 12:15:38

    odnośnie Wifi - generalnie C600 nie mają - zdarzały się małe partie z WiFi. Ale to tylko mały odsetek...

  • 0

    169. ~  2008-01-25 18:40:48  host: 88-199-28-188.tktelekom.pl

    Czy istnieje WM6 po polsku? Bo chcialem wgrac i wszedzie w komisach mowia mi ze jeszcze nie...:( Ja mam na swoim WM6 ale po angielsku...

  • 0

    170. ~Kenny92  2008-03-17 21:59:41  host: dvp79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy głośno gra ten telefon.....??

  • 0

    171. ~greg  2008-05-18 14:42:24  host: aaob214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie wlaczylem wyrownanie w tym telefonie i niemam pojecia jak z niego wyjsc naciskam co sie da i nic pomuzcie prosze!!

  • 0

    172. ~  2008-08-17 17:34:15  host: awt151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde czy głośno gra jak chcesz glośno to kup wieże a nie tel żal mi was ;/

  • 0

    173. ~jaa  2008-09-22 12:28:45  host: host134.stimo.net

    głośnik nie gra zbyt głośno, do słuchania nie polecam;)

  • 0

    174. ~k  2008-10-22 12:15:44  host: 77-254-24-16.adsl.inetia.pl

    Jest WM 6PL.

  • 0

    175. ~seba  2009-01-15 17:16:06  host: host84-38-85-137.tvkdiana.pl

    co trzeba zrobic zeby nie przychodzily jakies glupie smsy typu jak to wylaczyc?? oe ktos wie?? najlepiej krok po kroku....

  • 0

    176. ~mlody  2009-10-04 11:41:41  host: public-gprs11134.centertel.pl

    mam problemik

  • 0

    177. ~  2009-12-18 22:10:00  host: ahd82.internetdsl.tpnet.pl

    nie polecam z całego serca dżojstik ciężko chodzi po miesiącu użytkowania aby ustawić piosenke jako dzwonek musimy przenieść ją na pamięć telefonu która ma 7mb bliki przesyłane zpaisuje na pamięć telefonu ,i teraz uwaga : "NIE DZIAŁAJĄ GRY JAVA Z OPCJĄ BLUETOOTH" poprostu jeśli jest taka opcja w grze to nie można już jej włączyć :( załuje zakupu.

  • 0

    178. ~click  2012-09-09 12:42:09  host: dynamic-78-8-180-30.ssp.dialog.net.pl

    tandetne dziadostwo, nie warty złotówki tak jak e389

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet