Orange Reyo - opinie
Telefony Orange Orange Reyo Opinie o Orange Reyo

Orange Reyo

w sumie: 14
  • -1

    1. ~Punk  2014-01-15 01:58:36  host: 176.100.195.85

    Zaś jakiś bubel z baterią trzymającą jeden dzień max. Czy ci producenci na głowę czasem nie upadli? skoro Google nie chce zoptymalizować Android`a żeby mniej żarł energii, to producenci powinni dawać duże baterie żeby można było tego używać, kiedyś telefony np Nokia E72 trzymała spokojnie te 4 do nawet i 9 dni na baterii a dziś smartfon na Android`zie trzyma max 3 dni i to bez używania internetu same rozmowy i SMS`y.

  • 0

    2. ~binczi  2014-01-15 12:18:36  host: fif98.internetdsl.tpnet.pl

    WVGA przy 5 calach? :O

  • 0

    3. ~Synaisthesis  2014-01-15 12:29:47  host: 5-226-111-202.ip.netia.com.pl

    5 cali i 480 x 854 pix :D któż takie cudo kupuje?

  • 0

    4. ~mat  2014-01-15 15:10:47  host: 212.160.175.254

    taki sobie

  • 1

    5. ~s2  2014-01-16 16:00:42  host: host-89-229-175-44.wroclaw.mm.pl

    Większa rozdzielczość wygeneruje większe zapotrzebowanie na prąd a i tak nikt nie zauważy różnicy. Dla niektórych kmiotów najważniejsze aby telefon miał jak najwięcej rdzeni i pierdylion pixeli żeby mieli czym zaimponować kumplom.

  • 0

    6. ~  2014-01-21 13:46:34  host: host-195-116-239-207.jrbnet.com

    Szału niema, ale można dostać ten fon przy najniższym abonamencie za 49zł więc...

  • 0

    7.  2014-01-30 08:46:29

    Jak, za tą cene to fajny. Rozdzielczość nie powala ale też nie odstrasza. Chodzi bardzo płynnie i ma spore ikony wiec to dobry smartfon dla starszych osób.

  • 0

    8. ~olek  2014-04-28 15:45:42  host: eqm205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rozdzielczość ekranu jak dla telefonu to chyba jest wystarczająca. Poza tym są większe ikony, lampa błyskowa. A dodatkowo jest dyktafon i można też nagrywać rozmowy. To dodatki , których nie ma w większości droższych smartfonów a są w zwykłych telefonach. Wynika z tego, że dość dobrze zastępuje zwykły telefon.

  • 0

    9. ~matno  2014-04-30 09:09:29  host: google-proxy-66-249-81-159.google.com

    Telefon do codziennego uzytkowania godny polecenia. Rozdzielczosc moze jest mala ale nie az tak zeby to dostrzegac. Nic nie tnie komunikatory internet dzialala rewelacyjnie pozostale multimedia na zadowalajacym poziomie jak na telefon ktory mozna juz noey kupic za 300 zl jest reeelacyjny

  • 0

    10. ~,Mnich  2014-07-12 13:50:08  host: aclv209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja to mam :0 Bateria trzymie max 3 dni :) ale jest zajebisty i taki duży ^^

  • 0

    11. ~  2015-04-29 14:51:07  host: 78-11-157-165.static.ip.netia.com.pl

    Mam telefon od roku jest naprawde OK choc czasami sie wiesza, kiepska tez jakosc glosnika ale coz wymagac za zlotowke ktora zaplacilem...

  • 0

    12. ~Matiuu  2015-06-06 18:54:18  host: ip-5-172-232-200.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam telefon od roku i jak narazie spisywał się dobrze, czasem łapie zawiechy i trzeba mu wyjąć baterię by działał poprawnie. Niestety w telefonir jest bardzo cichy dźwięk i zepsuło mi się wejście słuchawkowe, przez co trzeba kombinować z wejściem Jack tak, aby było słychać na dwie słuchawki. Telefon czasem sam się resetuje, co jest denerwujące gdy potrzebujesz go "już i teraz". Wbudowana pamięć w telefonie zostawia wiele do życzenia, zostaje nam do dyspozycji 2,21 gb pamięci. Nie można niestety instalować aplikacji na karcie pamięci. Ogółem 2/10.

  • 0

    13. ~Animatronik  2015-10-05 18:33:52  host: public110252.cdma.centertel.pl

    Punk słuchaj miałam ten telefon i gdy tylko na przykład siedziałam w necie to bateria wytrzymała mi nawet na 3 dni.Ale teraz mam Xperie T i codziennie muszę ją ładować.

  • 0

    14. ~Animatronik  2015-10-05 18:37:48  host: public110252.cdma.centertel.pl

    PS.Punk.Ten telefon jest taki duży(trochę może większy)od Xperia Z.Więc ma dużą baterię -_-

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet