Orange Gova - opinie
Telefony Orange Orange Gova Opinie o Orange Gova

Orange Gova

w sumie: 13
  • 0

    1. ~ravvcio  2014-11-22 23:01:45  host: gateway.debnet.pl

    I jak niby i czym zaktualizować do 4.4

  • 0

    2. ~agula  2015-01-24 22:03:16  host: public-gprs516451.centertel.pl

    Witam. Informacja że telefon posiada wideorozmowy jest nieprawdziwa. Mam ten telefon i w sieci orange dostalam info że telefon nie posiada tej opcji oraz po sprawdzeniu ta wiadomosc się poywierdziła

  • 0

    3. ~Białovsky  2015-03-05 07:55:38  host: cpc13-gran4-2-0-cust440.12-1.cable.virginm.net

    Posiadam ten telefon :) tylko że inaczej się nazywa .. EE Phone - Huawei Kestrel
    Telefon dobrze trzyma się w ręku , może sprawiać wrażenie takiej czystej tandety jak prestigio czy też inne wymysły ( manta i tp.) ale g535 jest raczej o kilka stopni wyżej ..aczkolwiek brakuje mu jakościowo do samsunga czy też htc to i tak mile byłem zaskoczony po tygodniu użytkowania
    Praca na telefonie jest miła i nie irytująca ..telefon chodzi płynnie i sprawnie , radzi sobie z zaawansowanymi aplikacjami co zapewnia to nam procesor 4x1,2ghz Qualcomma oraz układ graficzny adreno 305 ..co do ramu - Ramu mamy 1Gb co w zupełności mu wystarcza .. obecnie śmigam na stockowanym firmware (czyt.Oryginalnym) i spokojnie telefon w spoczynku osiąga wolnej pamięci od 450 do 500mb
    Telefon ma dużo zalet i wad .. najgorszymi wadami są rzeczy dla mnie nie istotne ..między innymi Aparat .. jeśli chodzi o zdjęcia w dzień , do telefonu zsatrzeżeń nie mam ale jeśli już chcemy zrobić zdjęcie w ciemniejszych warunkach lampa LED po prostu prześwietla zdjęcia .. Kolejną wadą jest brak możliwości nagrywania z roździelczością FullHD .. mamy niestety tylko 720p . Istotną znów wadą jest dla mnie to że nie ma on wyciąganej baterii .. ale da się z tym żyć :)
    Istotne zalety to dla mnie LTE 4 Kategorii , Nawigacja - śmiga bez zastrzeżeń .. na 5 godzin jazdy Huawei spisał się perfekcyjnie ! dojechałem na miejsce a telefon był w ciągłym zasięgu satelity :) , Bateria ..Mimo że nie można jej wyciągnąć nie znaczy że jest tandetna .. w tym telefonie o dosyć prądożernych parametrach bateria zaskakuje - robię to co zawsze .. dzwonię , gram , slucham muzyki za pomocą stacji dokującej Bluetooth .. Wifi/dane komórkowe 24/7 :) i telefon spokojnie wytrzymuje 48-60godzin !
    Co do wyświatlacza - nie jest to kozacki Amoled z samsunga ale też nie lipny lcd z kazama czy lg l5,l7 .. Wyświetlacz w tym telefonie jest ładny, czytelny, żywy i dobrze w

  • 0

    4. ~Gość  2015-03-13 14:24:06  host: 212.244.209.177

    super telefon za te pieniądze - nic się nie zawiesza , internet hula, zdjęcia ok :)polecam

  • 0

    7.  2015-03-26 18:15:29

    Kupiłem żonie ten telefon i wypas porównując do Xperii E1. Pod każdym względem mam tylko 1 problem jest on na 4.3 i nie wykrywa aktualizacji do 4.4 jakies pomysly ?

  • 0

    8. ~Mam to wiem  2015-05-10 21:05:02  host: 159-205-142-41.adsl.inetia.pl

    Znakomity telefon, w zasadzie to samo co Huawei G6 tylko inny aparat foto (też całkiem niezły). Wszystkie funkcje działają super płynnie bez najmniejszego zająknięcia. Zgrabny, dobrze leży w dłoni, możliwość zamiany pamięci wbudowanej na kartę SD (więcej aplikacji), bardzo dobra jakość rozmów. Gry? Np. Real Racing 3 w wysokich detalach bez zająknięcia i wszystko jasne :) Bateria przy ostrym "katowaniu" doba, normalnie około 3 dni. Znakomity telefon, marka Huawei trochę niedoceniana jest w Polsce a szkoda. Ze średniej półki miałem już Huawei G620S, Y550, G6, P6 i nie mogę złego słowa powiedzieć. Orange Gova stawiam na tej samej półce co wymienione. Bardzo polecam!

  • 0

    9. ~GOŚCIOL 006  2015-05-19 15:59:01  host: apn-95-40-136-227.dynamic.gprs.plus.pl

    MAM TEN TELEFON JEST BARDZO DOBRY POLECAM

  • 0

    10. ~marcin2986  2015-09-23 21:29:38  host: 093105035126.suwalki.vectranet.pl

    Moim zdaniem najgorszym minusem jest brak gorrila glas reszta jest wporzadku

  • 0

    11. ~marcin  2016-01-27 01:27:51  host: 093105037108.suwalki.vectranet.pl

    Kot nie telefon uwielbiam go

  • 0

    12. ~gosc  2016-02-16 14:56:13  host: 088156196112.slupsk.vectranet.pl

    telefon beznadziejny, zawiesza się , zdjęcia robi brzydkie , a teraz na dodatek zepsuł mi się -,- nie polecam !!!!

  • 0

    13. ~andzix  2016-04-15 23:03:22  host: static-141-122-170-79.piotrkow.pilicka.pl

    Czy mozna nim robic zrzut ekranu?

  • 0

    14. ~Misia  2016-08-09 13:34:00  host: aafx90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczką tego telefonu i jedyne do czego się mogę przyczepić to mało pamięci i delikatny ekran, ale największym jego problemem jest brak możliwości zaktualizowania systemu... Jego plusami są prosta obsługa, ładny wygląd i waga.

  • 0

    15. ~dziki John  2016-08-27 14:26:31  host: 82-160-120-253.tktelekom.pl

    witam,
    mam ten telefon 1,5 roku. nie jestem zadowolony bo zawiesza się, wolno chodzi - przy takich parametrach powinien śmigać jak odrzutowiec a chodzi bardzo wolno i długo myśli przy wybraniu jakieś funkcji. teraz wysłałem go do reklamacji bo dotyk nie działa!!!!!!!!!!!!!!! a tak mi go polecali, że taki fajny i super a okazało się wielką porażką.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-83-66-51.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet