Orange Gova - opinie
Telefony Orange Orange Gova Opinie o Orange Gova

Orange Gova

w sumie: 13
  • 0

    1. ~ravvcio  2014-11-22 23:01:45  host: gateway.debnet.pl

    I jak niby i czym zaktualizować do 4.4

  • 0

    2. ~agula  2015-01-24 22:03:16  host: public-gprs516451.centertel.pl

    Witam. Informacja że telefon posiada wideorozmowy jest nieprawdziwa. Mam ten telefon i w sieci orange dostalam info że telefon nie posiada tej opcji oraz po sprawdzeniu ta wiadomosc się poywierdziła

  • 0

    3. ~Białovsky  2015-03-05 07:55:38  host: cpc13-gran4-2-0-cust440.12-1.cable.virginm.net

    Posiadam ten telefon :) tylko że inaczej się nazywa .. EE Phone - Huawei Kestrel
    Telefon dobrze trzyma się w ręku , może sprawiać wrażenie takiej czystej tandety jak prestigio czy też inne wymysły ( manta i tp.) ale g535 jest raczej o kilka stopni wyżej ..aczkolwiek brakuje mu jakościowo do samsunga czy też htc to i tak mile byłem zaskoczony po tygodniu użytkowania
    Praca na telefonie jest miła i nie irytująca ..telefon chodzi płynnie i sprawnie , radzi sobie z zaawansowanymi aplikacjami co zapewnia to nam procesor 4x1,2ghz Qualcomma oraz układ graficzny adreno 305 ..co do ramu - Ramu mamy 1Gb co w zupełności mu wystarcza .. obecnie śmigam na stockowanym firmware (czyt.Oryginalnym) i spokojnie telefon w spoczynku osiąga wolnej pamięci od 450 do 500mb
    Telefon ma dużo zalet i wad .. najgorszymi wadami są rzeczy dla mnie nie istotne ..między innymi Aparat .. jeśli chodzi o zdjęcia w dzień , do telefonu zsatrzeżeń nie mam ale jeśli już chcemy zrobić zdjęcie w ciemniejszych warunkach lampa LED po prostu prześwietla zdjęcia .. Kolejną wadą jest brak możliwości nagrywania z roździelczością FullHD .. mamy niestety tylko 720p . Istotną znów wadą jest dla mnie to że nie ma on wyciąganej baterii .. ale da się z tym żyć :)
    Istotne zalety to dla mnie LTE 4 Kategorii , Nawigacja - śmiga bez zastrzeżeń .. na 5 godzin jazdy Huawei spisał się perfekcyjnie ! dojechałem na miejsce a telefon był w ciągłym zasięgu satelity :) , Bateria ..Mimo że nie można jej wyciągnąć nie znaczy że jest tandetna .. w tym telefonie o dosyć prądożernych parametrach bateria zaskakuje - robię to co zawsze .. dzwonię , gram , slucham muzyki za pomocą stacji dokującej Bluetooth .. Wifi/dane komórkowe 24/7 :) i telefon spokojnie wytrzymuje 48-60godzin !
    Co do wyświatlacza - nie jest to kozacki Amoled z samsunga ale też nie lipny lcd z kazama czy lg l5,l7 .. Wyświetlacz w tym telefonie jest ładny, czytelny, żywy i dobrze w

  • 0

    4. ~Gość  2015-03-13 14:24:06  host: 212.244.209.177

    super telefon za te pieniądze - nic się nie zawiesza , internet hula, zdjęcia ok :)polecam

  • 0

    7.  2015-03-26 18:15:29

    Kupiłem żonie ten telefon i wypas porównując do Xperii E1. Pod każdym względem mam tylko 1 problem jest on na 4.3 i nie wykrywa aktualizacji do 4.4 jakies pomysly ?

  • 0

    8. ~Mam to wiem  2015-05-10 21:05:02  host: 159-205-142-41.adsl.inetia.pl

    Znakomity telefon, w zasadzie to samo co Huawei G6 tylko inny aparat foto (też całkiem niezły). Wszystkie funkcje działają super płynnie bez najmniejszego zająknięcia. Zgrabny, dobrze leży w dłoni, możliwość zamiany pamięci wbudowanej na kartę SD (więcej aplikacji), bardzo dobra jakość rozmów. Gry? Np. Real Racing 3 w wysokich detalach bez zająknięcia i wszystko jasne :) Bateria przy ostrym "katowaniu" doba, normalnie około 3 dni. Znakomity telefon, marka Huawei trochę niedoceniana jest w Polsce a szkoda. Ze średniej półki miałem już Huawei G620S, Y550, G6, P6 i nie mogę złego słowa powiedzieć. Orange Gova stawiam na tej samej półce co wymienione. Bardzo polecam!

  • 0

    9. ~GOŚCIOL 006  2015-05-19 15:59:01  host: apn-95-40-136-227.dynamic.gprs.plus.pl

    MAM TEN TELEFON JEST BARDZO DOBRY POLECAM

  • 0

    10. ~marcin2986  2015-09-23 21:29:38  host: 093105035126.suwalki.vectranet.pl

    Moim zdaniem najgorszym minusem jest brak gorrila glas reszta jest wporzadku

  • 0

    11. ~marcin  2016-01-27 01:27:51  host: 093105037108.suwalki.vectranet.pl

    Kot nie telefon uwielbiam go

  • 0

    12. ~gosc  2016-02-16 14:56:13  host: 088156196112.slupsk.vectranet.pl

    telefon beznadziejny, zawiesza się , zdjęcia robi brzydkie , a teraz na dodatek zepsuł mi się -,- nie polecam !!!!

  • 0

    13. ~andzix  2016-04-15 23:03:22  host: static-141-122-170-79.piotrkow.pilicka.pl

    Czy mozna nim robic zrzut ekranu?

  • 0

    14. ~Misia  2016-08-09 13:34:00  host: aafx90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczką tego telefonu i jedyne do czego się mogę przyczepić to mało pamięci i delikatny ekran, ale największym jego problemem jest brak możliwości zaktualizowania systemu... Jego plusami są prosta obsługa, ładny wygląd i waga.

  • 0

    15. ~dziki John  2016-08-27 14:26:31  host: 82-160-120-253.tktelekom.pl

    witam,
    mam ten telefon 1,5 roku. nie jestem zadowolony bo zawiesza się, wolno chodzi - przy takich parametrach powinien śmigać jak odrzutowiec a chodzi bardzo wolno i długo myśli przy wybraniu jakieś funkcji. teraz wysłałem go do reklamacji bo dotyk nie działa!!!!!!!!!!!!!!! a tak mi go polecali, że taki fajny i super a okazało się wielką porażką.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet