Orange Atlanta - opinie
Telefony Orange Orange Atlanta Opinie o Orange Atlanta

Orange Atlanta

w sumie: 49
  • 0

    1. ~Lolek  2011-06-22 19:13:08  host: 212.160.172.70

    Na podzespołach HUAWEI czy ZTE? A nawiasem...Gdyby dodac antenke do TV wygląda identycznie jak chińskie podróbki nokii;)

  • 0

    2. ~lesny_czlowiek  2011-06-23 00:44:27  host: 89-72-233-42.dynamic.chello.pl

    tani, ale sprawia wrażenie całkiem nieźle wykonanego, plastkiki dobrej jakości jak na tą klasę, dobrze leży w dłoni. Oczywiście konkurencja dla C3050 czy C1 Ciekawe jaka teraz będzie odsłoną pomysłów inżynierów z ZTE.

  • 0

    3. ~  2011-06-23 07:34:52  host: z40-14.opera-mini.net

    Dlaczego w Dlaczego w dodatkowych informacjach, nie ma, że jest on wyprodukowany przez ZTE na zlecenie Orange?

  • 0

    5. ~Atalan  2011-06-28 18:46:17  host: 212.160.172.70

    supcio, 2 mpix, bateria pojemności Oceanu Spokojnego, klasyczny, absolutnie wyjątkowy design, prostota obsługi i wszystko co trzeba. 10/10.

  • 0

    6. ~k  2011-07-02 17:30:02  host: 178-36-40-181.adsl.inetia.pl

    Miałem go w ręku i nawet żwawo działa. Wyświetlacz przyjemny. Obudowa podobna do Motoroli ROKR. KLawisze nie trzeszczą. Chyba go wezmę w Zetafonie.

  • 0

    7. ~Patrycja  2011-07-16 13:01:46  host: dzg237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ma on normalnie wejscie jack 3,5 . Czy jakies inne ?

  • 0

    8. ~P4  2011-07-17 17:42:24  host: public-gprs44895.centertel.pl

    Żeby był nawet w jakości "aj-fona" i tak bym go nie chciał mam dość ZTE, po przygodach z ich modemami daruję sobie tę firmę. No ale co zrobić pewnie żabojady od chinoli dostają to za grosze, a potem cisną po takich peryferiach jak Polska i Rumunia w końcu ZTE to partner technologiczny France Telecom, jednen wart drugiego.

  • 0

    9. ~abcd  2011-07-22 21:28:54  host: public40902.xdsl.centertel.pl

    Jak długo trzyma bateria? Obudowa wygląda wrażenie solidnej? Jakoś muzy w słuchawkach jest zadowalająca? Zestaw słuchawkowy też da radę? Proszę o odpowiedź... Pozdrawiam

  • 0

    10. ~użytkowniczka  2011-07-25 12:55:00  host: oee198.internetdsl.tpnet.pl

    ja i mój cgłopak mamy te telefony i nie czytajanamkart pamięci. micro sd moze ktos wie o co chodzi??

  • 0

    11. ~bla  2011-09-29 16:29:34  host: public95779.xdsl.centertel.pl

    jest kilka rodzajów kart micro sd i napewno wszystkich nie obsługuje.

  • 0

    12. ~czarna  2011-09-29 23:52:25  host: gud90.internetdsl.tpnet.pl

    NIE POLECAM!!!! Telefon nie nadaje się do normalnego użytku! Bateria wytrzymuje max 2dni, telefon bardzo często się zwiesza, w głośnikach trzeszczy. Funkcje a raczej ich brak również utrudniają normalne funkcjonowanie. Pragnę zaznaczyć, że telefon nie posiada nawet opcji ręcznej blokady klawiatury, mało tego wpisując pierwszą literę wyszukiwanej osoby w książce telefonicznej telefon odczytuje że nie ma takich osób. Telefon felerny, nie nadaję się na 3 lata!!! Niestety ale muszę go odesłać:(

  • 0

    13. ~ja  2011-10-07 11:04:24  host: abfd54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma 3G

  • 0

    14. ~schabowy  2011-10-07 23:52:43  host: user-31-175-23-63.play-internet.pl

    czyta tylko kart micro SD od Nokii

  • 0

    15. ~-koko  2011-10-10 09:53:12  host: 212.160.172.70

    ok jak na tel w takiej cenie,nie zawiesza sie,dobry aparat,czytnik kart,bateria 4-5dni,nie jest zle

  • 0

    16. ~pp  2011-10-15 12:05:28  host: acis171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi też karta pamięci nie śmiga, jeśli komuś czyta micro Sd to niech poda model tej karty.

  • 0

    17. ~Adamski  2011-10-16 15:03:38  host: h-91-189-39-152.euronet.net.pl

    Czy może mi ktoś wyjaśnić co to jest słownik eZi -czym się różni od T9 bo Orange Atlanta ma eZi prawda?

  • 0

    18. ~a...o  2011-10-18 16:39:24  host: ip-109-95-174-234.eltronik.net.pl

    jak wyłączyć dzwięki klawiszy? proszę o pomoc

  • 0

    19.  2011-10-18 22:10:29

    Czy ktoś wie jak wyłączyć dżwieki klawiszy?

  • 0

    20. ~  2011-10-24 21:21:28  host: PC-109-125-216-2.siedlce.domtel.com.pl

    niestety nie polecam.... ogolnie ciekawy telefonik na pierwszy rzut oka ale glosniki spier.olone;/ nie ma odtwarzacza muzyki,mala pamiec,zacina sie......odradzam

  • 0

    21. ~gosciu  2011-10-26 00:20:34  host: 095160225102.swidwin.vectranet.pl

    czy moze mi ktos powiedziec jak wylaczyc dzwiek klawiszy ? bo nie moge za nic tego zrobic a ten dzwiek przyprawia mnie o bol glowy

  • 0

    22. ~bajer92  2011-10-27 14:38:47  host: afpo131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesli chodzi o telefon to nie prawde ze bateria wytrzymuje 2 dni tylko ok tygodnia po drugie mi sie nie zawiesza a po trzecie posiada opcje ręcznej blokady przytrzymujac * a co do dzwieku klawiatury to trzeba tak : menu-profile-edytuj-ton klawiszy

  • 0

    23. ~monikamarta  2011-10-27 16:38:52  host: 87-207-59-41.dynamic.chello.pl

    ma ktos moze ten telefon w bardzo dobrym stanie z ladowarka kablem usb i sluchawkami do sprzedania od zaraz?! (: dam za niego 100zl + 15zl przesylki ;D CZEKAM NA ODPOWIEDZ NA EMAIL mattdamon@autograf.pl pieniadze przeleje na konto lub zaplace przy odbiorze paczki ;p po 10.11.2011

  • 0

    24.  2011-11-01 12:25:42

    kto mi powie, jaki podać model telefonu(dot. Orange Atlanta)aby ściągnąć gry na ten telefon np. z internetu lub gazety "To i owo".

  • 0

    25. ~gonzo  2011-11-06 21:31:07  host: 79.162.253.117

    czy ktos moze mi powiedziec jak wyłaczyc slownik na stale w telefonie atlanta??

  • 0

    26. ~anna  2011-11-07 19:38:03  host: 91-218-60-40.neotrix.pl

    jak podłaczyc go do komputera nie mam oprogramowania

  • 0

    27. ~BETINA  2011-11-08 20:19:50  host: 91-218-60-40.neotrix.pl

    NIE MOGE PODŁĄCZYĆ ATLANTY DO KOMPUTERA BRAK MI PROGRAMU SKĄD GO WZIAĆ?

  • 0

    28. ~OLA18  2011-11-15 07:24:18  host: PC-109-125-216-2.siedlce.domtel.com.pl

    Model 3G zte oRANGE ATLANTA:)PROGRAM DO KOMPUTERA JOIN ME ALE NIESTETY NIE POTRAFIE WRZUCIC PLIKOW:(:(

  • 0

    29. ~pelasia 18 xx  2011-11-15 08:05:33  host: PC-109-125-216-2.siedlce.domtel.com.pl

    program do komputera:"join me" ;) karta pamieci micro sd {u mnie 512tka) a calkowity model telofonika to 3G ZTE Orange atlanta,polecam!!:)

  • 0

    30. ~Jail  2011-12-17 15:46:15  host: aalc130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @~gonzo slownik ezi wylacza sie #,Pozdrawiam

  • 0

    31. ~piter  2011-12-20 19:55:57  host: 193.200.51.169

    Chcialbym sie zapytac czy ktos z panstwa tez ma problemy z zasiegiem , mieszkam w malej miejscowosci kolo gdanska i nigdy nie mialem problemu z zasiegiem ale jak nabylem ten telefon to problemy sie zaczely . gdy jestesm w gdasnku zasieg pelny ale jak wracam do domu to znika i nie ma ;/ prosze o pomoc..

  • 0

    32. ~  2011-12-28 14:58:36  host: 088156032043.olsztyn.vectranet.pl

    ja go mam i jest calkiem niezly

  • 0

    33. ~TenTenTam  2012-01-22 16:20:19  host: 095160093109.siedlce.vectranet.pl

    Telefon dobry nic się nie zacina wszystko dobrze chodzi. Jeden problem to taki że nie da się wyłączyć dźwięku migawki podczas robienia zdjęć i nagrywania filmów. No i oczywiście nie ma funkcji notatek. Ale ogólnie telefon 7/10 :)

  • 0

    34. ~ania  2012-01-24 13:49:01  host: 89.228.121.135

    hej :) ogólnie to ten telefon jest bardzo fajny ;) ale mam z nim inny problem a może wy mi pomożecie :) po podłączeniu przez USB do komputera nie wiem jak zrzucać muzykę, filmiki, obrazy itp. na telefon... :| po prostu nie rozumiem tego, gdzie to trzeba wejść itd. Baaaaaaaaaaaazrdzoooooooooo proszę o pomoc :):):):) z góry dziękuje :)

  • 0

    35. ~zosia  2012-02-02 12:33:17  host: elx196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest bardzo wytrzymały na upadek

  • 0

    36. ~Alex  2012-02-25 22:48:33  host: 188-112-39-253.net.pbthawe.eu

    Dźwięk klawiszy wyłączamy: menu - profile - edytuj (ogólny) - i ton klawiatury (nr 6) i klikamy wyłączony ;) Pozdr. Mam krótko ten telefon ale na razie się sprawdza. mam nadzieję że wytrzyma spory czas. ;D

  • 1

    37. ~ania  2012-03-10 21:06:13  host: 91-218-60-40.neotrix.pl

    jak włożyć cokolwiek do tego programu join me pomocy bo te dzwonki które tam sa doprowadzaja mnie do szału?

  • -1

    38. ~Mmm  2012-03-14 00:23:40  host: 095160225102.swidwin.vectranet.pl

    Czy słuchawki od ''NOKI'' będą działać też w tym telefonie ?

  • 0

    39. ~karola  2012-03-22 06:17:13  host: adlb22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdania co prawda podzielone, ale myslałam, ze bedzie gorzej:) będę sprzedawać ze spokojem:)

  • 0

    40. ~wojciu1997  2012-03-26 13:29:52  host: public104428.xdsl.centertel.pl

    Przecież w tym telefonie jest 3G

  • 0

    41. ~  2012-04-03 23:29:23  host: z41-11.opera-mini.net

    Pf po pierwsze to tak. Jej zadajecie takie pytania jak byście nigdy tel w dłoni nie mieli. Po drugie ogólnie tel bardzo delikatny. Mam go od października a już był dwa razy w naprawię. Pierwszy raz przez moja winę ponieważ pryzłam szybke I rozlał sie wysw. Ale ogólnie tel spoko. Karta pam działa podlaczenie pod komputer bez zarzutow. Ale szczerze nie polecam. Wręcz odradzam wgl sieci orange.

  • 0

    42. ~figa  2012-04-12 18:42:52  host: ds10.uni.lodz.pl

    jak wyłączyć na stałe słownik t9? błagam o pomoc, bo zwariuje

  • 0

    43. ~Izka  2012-05-10 22:59:30  host: 87-205-101-98.adsl.inetia.pl

    ja też mam taką prośbe, jak wyłączyć T9 na stałe i jeszcze jak wyłączyć dźwięk w aparacie? pozdrawiam

  • 0

    44. ~121212121212  2012-05-15 20:36:28  host: 213.172.178.202

    czyta karty micro sd hc a co do blokady ręcznej trzeba ruszyć głową i przytrzymać na ok. 4 sec * . sieć 3g filmy idą nuty też na 3gp i mp4 telefon jest nawet dobry a za tyle groszy nie oczekujcie po nim jakiegoś cacka z bajerami. telefon ma przede wszystkim do dzwonienia

  • 0

    45. ~Arek  2012-05-31 14:48:06  host: public-gprs90666.centertel.pl

    Mam pytanie do was znawców tego modelu: powiedzcie czy da się podłączyć ten telefon do komputera i żeby działał jak modem? Przez kabel? Bluetooth? Jak wtedy działa internet bo pamietam ze przez nokie 3310 np. to z jej Edge to dość wolno i ciężko to chodziło - za mała prędkość przesyłania danych... Czy w tym modelu wygląda sprawa lepiej?

  • 0

    46. ~sss  2012-06-15 11:46:27  host: ip-93-154-148-164.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    włozylam do telefonu atlanta karte micro sd dokładnie taką jaka powinna byc GOOD RAM i w ogóle nie wyswietla w telefonie zadnych plików, piosenek itp. co zrbic???

  • 0

    47. ~Gość  2012-06-28 12:44:41  host: achc117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie niezłe parametry. Telefon dobry dla osób, którym nie zależy na "szmerach bajerach", tylko na dzwonieniu, wysyłaniu, odbieraniu smsów. Logo orange, które "wchrzanili" wygląda tragiczne, i zgadzam się w pełni z osobami o tym samym zdaniu.

  • 0

    48. ~przeciwnik  2012-07-31 10:57:02  host: 79.162.218.133

    omijajcie te sito z daleka mam go 6 m-cy i już drugi raz siadła płyta główna za pierwszym razem poszło gładko drugi raz okazał się kłopotliwy dla serwisu mianowicie czekam prawie miesiąc na naprawę bo oni nie mogą dostac części zamiennych. Szok i chańba.

  • 0

    49. ~Olaaaaa  2013-01-21 15:58:27  host: 212.244.202.43

    JAK WYŁĄCZYĆ/WYCISZYĆ DŻWIĘK APARATU PROSZĘ PODAJCIE INSTRUKCIE BO NIE WYTRZYMAM

  • 0

    50. ~stachu  2013-03-28 09:17:53  host: 82-160-130-2.tktelekom.pl

    to jest telefon mamy ale go czasami obsługuję na początku działał jak strzała a potem zaczoł nieco zawieszać się klawisze po roku czasu zaczeły trzeszczeć lipa a na początku rewelacja

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet