Nokia X5 - opinie
Telefony Nokia Nokia X5 Opinie o Nokia X5

Nokia X5

w sumie: 35
  • 2

    1. ~Kejmul  2010-06-14 12:22:58  host: host-87-99-0-244.lanet.net.pl

    Czy ta beznadziejna firma nie umie sama nic wymyślić, tylko ZAWSZE WSZYSTKO zrzyna od innych? vide MOTOCUBO

  • 0

    2. ~M_Voy  2010-06-14 14:39:24  host: 53ob.scansafe.net

    Nie, no chyba Nokia zaczyna gonić w piętkę.. Co to jest? Pudernica? Rozdzielczość wyswietlacza żenujaca, klawiatura przy takich wymiarach będzie niepraktyczna (10 klawiszy na 66 mm, w tym boki obudowy), zero nowinek - chyba że opis jest niekompletny... A znając Nokię to cena będzie rodem z księżyca....

  • 1

    4. ~Pawels  2010-06-14 17:07:28  host: ip-88-220-130-66.unregistered.net.exatel.pl

    Kurczę... że też oni w tej nokii nie mogą zauważyć czego ludzie naprawdę chcą :O

  • 1

    6. ~...  2010-06-14 17:41:52  host: aeqo108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oj nokii chyba się już nudzi...

  • 1

    7. ~d@rek  2010-06-14 18:24:01  host: 87-79-n2.aster.pl

    ale badziew ceglany

  • 1

    8. ~firmajp  2010-06-14 18:59:22  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    nic ciekawego, i wyglad jakis dziwny. Bez szału.

  • 1

    12. ~mroku  2010-06-14 23:51:14  host: komp-95-171-193-204.protonet.pl

    tylko czemu takie brzydkie

  • 1

    15. ~salomao  2010-06-15 11:39:10  host: hjt50.internetdsl.tpnet.pl

    ona jest tak... pięknie brzydka:) lubie takie paskudy. symbian 9 bez dotyku?? ciekawe jak to będzie działać. Nie mogę się doczekać żeby to dostać w ręce i przeczesaćw poszukiwaniu za i przeciw

  • 1

    19. ~  2010-06-16 09:42:32  host: public-gprs8199.centertel.pl

    Co to jest? Okropieństwo.

  • 1

    22. ~Rooster  2010-06-17 12:26:49  host: aair234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląd pozostawia dużo do życzenia :)

  • 1

    23. ~pepiss  2010-06-17 21:18:02  host: abdk233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    całkiem spoko :)... tylko kiedy sie u nas pojawi i ile bedzie kosztować ciekawe :)

  • 1

    26. ~ktoś  2010-06-18 20:41:50  host: 078088208025.walbrzych.vectranet.pl

    Taka kwadratowa... ale tego bym się nie czepiał gdyby nie ten wygląd jak to wogóle wygląda ?! wygląda ja nokia z przed 3-4 albo i więcej lat porażka. Dziękujmy ze wogóle ma wi-fi ,a jeszcze bardziej mnie dobiją jeżeli będzie w cenie 800-1000zł.Nokia zchodzi na psy

  • 1

    27.  2010-06-20 00:03:29

    Mi się akurat podoba... Idealny dla potrzeb i torebki mojej żony...

  • 1

    29. ~Robson  2010-06-21 00:30:25  host: aduh24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie podoba. Taki fajny kwadratowy kształt.

  • -1

    31. ~wybredny  2010-06-23 01:04:25  host: public23935.cdma.centertel.pl

    brak przedniej kamerki? ale lipa, juz mialem go sobie kupic!

  • 1

    32.  2010-07-01 21:01:06

    @2 na co komu VGA na wyświetlaczu 2,36 cala ? :D

  • 1

    33. ~  2010-07-06 13:44:17  host: 212.160.172.70

    @ tak właściwie to Microsoft KIN one był pierwszy.

  • 1

    34.  2010-07-19 15:37:34

    Kształt = tragedia w tym modelu. Wstyd by mi było go wyciągnąc ;///

  • 1

    35.  2010-08-07 13:32:21

    krytyka ma podstawie opisu? prawdzie go i oceniajcie. brak kamery z przodu

  • 1

    36. ~  2010-08-24 12:40:11  host: host-86-63-138-122.nplay.net.pl

    Ależ ta komóra jest brzydka... Ja za sam projekt czegoś takiego wylałbym grafika

  • 1

    37. ~jony  2010-09-02 22:49:37  host: 082139050044.radom.vectranet.pl

    e nie ma irdy słaby :P

  • 1

    38.  2010-09-03 13:00:29

    Myślałem, że wstawili takie rozjechane zdjęcie, a tu taki kwadraciak o_O

  • 1

    39.  2010-09-14 23:11:43

    mogli dac chociaż ekran 2.8" lub wiekszy to by zrekompensowało troche haniebny wygląd tego... telefonu?

  • 1

    40. ~mamx3  2010-09-20 22:09:57  host: 146.189.181.93-static.easy-com.pl

    Taka meeeeega x3:D

  • 0

    41.  2010-10-04 14:15:58

    ajak by X3 walec rozjechał i próbowali to nadmuchać, totalny bezsens ze strony nokii! i taj słaba jakość wyświetlacza! masakra.

  • 0

    42.  2010-10-15 09:30:22

    irda?? a kto tego używa?? ludzie mam teraz e50 mam irde a nawet jej raz nie użyłem przez 2 lata. Żaden nowy tel nie posiada irdy. A mnie tel się podoba:)

  • 0

    43. ~simplusowiec  2010-10-26 01:11:28  host: dynamic-87-105-215-20.ssp.dialog.net.pl

    laptop jest mniejszy :)

  • 0

    44. ~xyz  2010-11-01 10:46:06  host: 195.8.220.207

    Ale brzydal...

  • 0

    45. ~  2010-11-10 21:33:17  host: 77-253-135-227.adsl.inetia.pl

    o boże.... WTF ? jakiś badziew, wi-fi bez dotyku, dobra, może to nie minus, ale bez przesady... standard g w WLAN to.... be komentarza... rozdzielczość... porażka... IrDA.... może komuś się przyda.... y... co tu jeszcze... kształt ? to ma jakiś kształt ? HSDPA wolne troszkę.... ech... żenada...

  • 0

    46. ~monis  2011-01-15 12:44:54  host: public75911.xdsl.centertel.pl

    hahaha!!!! PUDERNICA:D usmialam sie do lez!! ale fonik powaznie parametry i wyglad zabawki dla dziecka;)

  • 0

    48. ~A.  2011-02-04 19:43:29  host: 89-73-63-81.dynamic.chello.pl

    Wygląda trochę jak Motorola Flipout lub starszy brat ze stanów, Nokia 7703. Mimo oryginalnego wyglądu szału nie ma :]

  • 0

    49. ~Pastor  2011-06-03 17:34:50  host: 213.77.50.250

    piękny, najładniejszy tel. z nowych modeli na rynku, super design - nie dla plebsu i wymoczków, dla estetów z dobrym smakiem

  • 0

    50. ~qwe  2011-06-14 16:10:34  host: adan84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to ma byc konkurencja dla xperi mini :)

  • 0

    51. ~Alan  2012-06-24 15:20:57  host: afof236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest głupi

  • 0

    52. ~syndromkurwatourette'a  2012-12-07 15:31:23  host: can35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja pierniczę... Na początku myślałem, że zdjęcia są źle wyskalowane, a ten telefon wygląda tak w rzeczywistości. Chyba pierwszy prototyp któryś pracownik przypadkiem rozjechał samochodem po czym zarząd stwierdził, że nie mają pieniędzy na nowy i tak musi już zostać.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet