Nokia X3 - opinie
Telefony Nokia Nokia X3 Opinie o Nokia X3

Nokia X3

w sumie: 240
  • 0

    8. ~  2009-09-05 01:17:41  host: maverick.aricity.pl

    x3 ma kosztować 100dolców,zobaczymy całkiem ładna.Tylko żeby nie dowalili znowu u nas cene:zachód taniej Polska drożej?30%ach maże o małym kryzysie w noki i spadku cen chociaż 10%bo w tym to jest niestety nr.1 100dol to cena do przyjęcia

  • 0

    10. ~SE  2009-09-12 13:52:58  host: 212.160.172.70

    oko ludzkie i tak nie widzi różnicy w kolorach, a chodzi tylko i wyłącznie o to, iż takie wyświetlacze potrzebują mniej amperów do działania i dzięki temu telefon dłużej funkcjonuje - taki robi SE - ma wyświetlacze 256 tyś TFT, gdzie czas czuwania wydłużono dzięki temu o 3 - 4 dni.

  • 0

    12.  2009-09-15 15:55:04

    orson_dzi poczytaj dithering na wikipedia. Wystarczy i 256tyś nikt i tak różnicy nie zauważy. W xperia x2 ma być ekran oled więc te wasze 16 mln nokii możecie gdzieś wsadzić.

  • 0

    13. ~bartii  2009-09-19 13:44:10  host: xdsl.211.c76.petrotel.pl

    nokia 5300 nowa obudowa brawo

  • 0

    14. ~bartii  2009-09-19 13:44:39  host: xdsl.211.c76.petrotel.pl

    oczywiście plus pixelki

  • 0

    16. ~stefanx33  2009-10-19 20:00:44  host: bok30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie własnie, kiedy będzie w polsce?

  • 0

    17. ~adasiek  2009-11-02 12:25:00  host: afb120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 5610 XM z troszkę innym design'em. Niekoniecznie lepszym ...

  • 0

    18. ~Vlns  2009-11-20 16:47:30  host: chello089075035042.chello.pl

    Całkiem ładna, ale praktycznie takie same specyfikacje jak 5330 xpressmusic... Oby nie była droższa niż 800 zł. Na Nokia.pl pisze, że "dostępny wkrótce" - może się do świąt wyrobią. @11. Co do systemu to będzie S40 6th Edition niestety...

  • 0

    19. ~sejtan  2009-11-29 20:19:26  host: 87-205-49-82.adsl.inetia.pl

    2,2 cala micro ekranik

  • 0

    21. ~nie dla idiotów  2009-12-14 20:56:46  host: 87-205-174-13.adsl.inetia.pl

    W Media Markt w Radomiu jest za 570 pln.

  • 0

    22. ~xxx  2009-12-17 14:11:44  host: 83-238-146-174.ip.netia.com.pl

    jest dostepna w media markt za 599 zl

  • 0

    23. ~asdfghjkl  2009-12-18 13:02:12  host: 94.254.213.39

    Za tą cenę tel. daje rade biorę od zaraz hehe

  • 0

    24. ~magik  2009-12-20 20:19:48  host: maverick.aricity.pl

    Tu psze że ma klienta emaili a na str.specyfikacji noki że brak:(niech ktoś napisze prosze jak to wygląda bo fonik niedrogi jak na nokie i może kupie

  • 0

    25. ~Pablo  2010-01-05 15:16:17  host: su98.internetdsl.tpnet.pl

    wygląda nieźle, dostępny poniżej 600zł w sklepach MediaExpert

  • 0

    26. ~Bladvak  2010-01-07 19:04:15  host: c43-008.client.duna.pl

    Może kupię. Podoba mi się. Elegancka, nie za gruba, dobra bateria.

  • 0

    28. ~armed44`  2010-01-09 18:23:30  host: abnt216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wie ktos czy dobrze gra na głośnikach bo szukam telefonu ktory glosno gra i moze sobie ten kupie.

  • 0

    29. ~jaaaxxx  2010-01-10 23:48:05  host: m-254-o64.tvk3.pl

    kilka dni temu kupilam ten telefon jak narazie może byc aczkolwiek nie ma rewelacji troche lipna obudowa z tylu pozatym toporna raczej nie dla kobiety zdjecia robi srednie ale muzyke dobrze odtwarza ...

  • 0

    30. ~  2010-01-14 07:42:05  host: evdo-78-30-78-82.subscribers.sferia.net

    ja mam taka nokie i nie narzekam, jestem z niej zadowolony.

  • 0

    31. ~color  2010-01-14 23:42:06  host: dwv234.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie kupiłem ten wynalazek,spoko najgorszy w niej jest wyświetlacz ale filmów na niej nie będe oglądac ,dobre słuchawki dodają, dzwięk mp3 super.

  • 0

    32. ~koko  2010-01-20 12:28:52  host: 194.246.124.200

    dostępny już w plusie :)

  • 0

    33. ~vggg  2010-01-20 12:39:44  host: chello084010100218.chello.pl

    miesiąc temu , kupiłam sobie ten telefon .... I moim zdaniem jest bardzo fajny

  • 0

    34. ~juta:)  2010-01-22 13:56:53  host: 77-254-209-200.adsl.inetia.pl

    Posiadam ten telefon od miesiąca i jak na razie jestem bardzo zadowolona :)

  • 0

    36. ~$Mar€k  2010-01-27 12:27:03  host: 188.33.75.135

    do 6 zobacz pisze że ma flash lite 30 zobacz w opisie na tej stronie wy rubryce"dodatkowe informacje" do 13 nokia 5300 ma 2" wyświetlacz, jeden głośnik, kamerkę 1,3 megapixela do 17 nokia 5610XM ma lampę błyskową,wideo rozmowy i ma 16mln. kolorów

  • 0

    37. ~ojaa  2010-01-27 23:29:09  host: 77-45-22-227.sta.asta-net.com.pl

    widzialem tego fona w euro... porazkowa klawiatura..szajs na maxa. Ogolnie to jakis niskobudzetowy model...

  • 0

    38. ~Nokia  2010-01-28 08:02:22  host: wap.mobile.project4.pl

    Telefon rewelacja! Głośniki dają czadu że szok jak na tak małe urządzie:-) Za taka cenę (ok.500zł) nie dostaniesz nic lepszego! Warto kupić!polecam!

  • 0

    39. ~klaudia  2010-01-29 15:01:06  host: host-89-229-106-154.szczecin.mm.pl

    mam ten telefon od 3 dni, wszystko cacy, tylko, czy też wam górna częsc obudowy (ta z wyświetlaczem) giba się na boki? (mi akurat w prawą stronę, w lewo jest ok).. Proszę o odpowiedź

  • 0

    40. ~zagi  2010-01-30 01:04:19  host: dfs104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel spox bateria mi trzyma 4-5 dni tylko szkoda ze nie ma flesza

  • 0

    41. ~as  2010-01-30 09:49:16  host: 77-253-11-237.adsl.inetia.pl

    ogolnie fajna ;] tylko bateria pada jak telefon lezy..

  • 0

    42. ~Patrollgkstychy  2010-01-30 11:42:11  host: 238.nat.dominet.net.pl

    kupiłem ten telefon w media markt i jest spoko muzyke slucha sie zajebiscie polecam !!!!!!!!!!!!:D

  • 0

    43. ~modelka  2010-01-30 17:45:56  host: staticline657.toya.net.pl

    a ja go dzis w plusie za 69 zeta wzielam

  • 0

    44. ~kazik  2010-01-31 10:32:54  host: aefw196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Działa na nim GG Plus ???

  • 0

    45. ~ancia  2010-02-02 23:38:41  host: staticline17157.toya.net.pl

    ludzie trochę więcej konkretów- zastanawiam się nad jej kupnem i chciałabym wiedzieć ile trzyma bateria czy się nie zawiesza i czy robi zdjęcia porównywalne z Nokią 6500 slide

  • 0

    46. ~noki 6234  2010-02-03 12:41:09  host: b1b7-me.krak.tke.pl

    jakk chcecie mieć super głosny telefon to tylko NOKIA 6234 :) Zagłusza wszytskie

  • 0

    47. ~marti  2010-02-03 20:08:05  host: apn-95-41-236-151.dynamic.gprs.plus.pl

    Elo czy ta nokia ma metalowa obudowe??

  • 0

    48. ~CHETT  2010-02-03 20:40:47  host: adso114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel nawet spoko , szybko działa nic nie muli bateria przy rozmowach non stop pare h dziennie wytrzymuje ponad 2,5 dnia, mp3 ładnie grają tyle ze aparat bez flasha :/ tel nawet spoko polecam :))

  • 0

    49.  2010-02-03 20:45:12

    Budzetowkaa.... Nie wiem co ma w srodku i jak sie robi zdiecia bla bla... Wiem jedno obudowa jest mocno plastikowa i nie fajna.....

  • 0

    50. ~Kazik  2010-02-04 23:33:47  host: aadc153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zakupiłem Telefon i musze Powiedzec Fajny Duzy wyswietlacz dwa głosniki stereo no i karta w zestawie , obudowa idealnie dopasowana niemam zastrzezen Bateria pomimo małej pojemnosci trzyma bardzo długo i to przy częstym słuchaniu muzyki na głosnikach . gra głosno a na słuchawkach bije Kazdego Walkmana Polecam Tym co cenia Sobie Wygląd I funkcje A przedewszystkim tym którzy chcą miec muzyczny telefon za Niewielke Pieniądze expresmusik ;d

  • 0

    51. ~  2010-02-07 13:02:12  host: 81.210.62.171

    Mam ten telefon od 4 dni i jest naprawde zajefajny nic mi się w nim nie giba jak to pisze kumpel z górnego opisu,świetne wykonanie,dzwięk niesamowicie czysty,klawiaturka tez nieczego sobie.. ludzie w końcu to Nokia :)

  • 0

    52. ~smuga  2010-02-09 16:23:00  host: public39715.xdsl.centertel.pl

    do ~klaudia tak chyba musi by albo felerny jakiś bo mi tez lata w prawo a w lewo nie

  • 0

    54. ~asienkaj  2010-02-10 08:58:57  host: pc28.szpital.gda.pl

    mam pytanie odnośnie tej noki czy wasz klawisz nawigacji tj. ten srodkowy tez jest przyczepiony tylko z jednej strony czy on jest taki luzny czy t ow mojej jest jakis feler ?

  • 0

    55. ~  2010-02-11 09:18:02  host: aczg188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 39: mi też sie giba :D

  • 0

    56. ~Helu77  2010-02-12 15:24:57  host: absk110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie można ustawić w tym telefonie własny dźwięk smsa?Bo nigdy nie miałem Noki i nie wiem jak to jest;)

  • 0

    57.  2010-02-13 07:48:31

    Hej!Można w tym telefonie ustawić dźwięk smsa jaki się chce?Swoja mp3?

  • 0

    58. ~nuna  2010-02-13 12:05:14  host: dynamic-78-8-247-103.ssp.dialog.net.pl

    telefon fajny:) tylko bateria krótko trzyma,bo teraz i tak robią w każdym telefonie do dupy baterie. ogólnie dobry,głośniki za zaczepiste:P polecam ten telefon i pozdrawiam:]

  • 0

    59. ~Banbucha  2010-02-13 17:08:11  host: acnk192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś zakupiłem ten telefon zarąbisty gra jak nokia n73 słuchawki świetne wyposażenie pudełka nie budzi zastrzeżeń ma przeglądarkę opera mini szkoda że brak wifi mapy i różne głupoty zdjęcia nawet nawet jak bez flesza... bateria w sam raz... (jestem zwolennikiem muzycznych telefonów to mój 2 muzyczny..)

  • 0

    61. ~ania  2010-02-13 23:14:00  host: public10741.xdsl.centertel.pl

    kupiłam ten tel,ale jak ustawia się głośność budzika bo dzwoni rosnąco i jeszcze jedno jak ustawię dzwonek ciągły to dzwoni rosnąco(tzn do 2 sygn.cicho i resztę już głośno)Pomóżcie proszę

  • 0

    62. ~Kowals  2010-02-17 18:30:20  host: cjm66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od tygodnia wszystko ok tylko bateria słabo trzyma i ciezko sie pisze esy Telefon jest głośny. Mimo wszystko polecam go!;]

  • 0

    63.  2010-02-19 21:13:47

    Moja koleżanka ma miesiąc i zaczyna jej trzeszczeć przycisk czerwonej słuchawki, u was też tak jest?

  • 0

    64. ~mam  2010-02-21 19:31:34  host: lubin.wzserwis.pl

    Fajny telefonik! polecam!!

  • 0

    65. ~x33  2010-02-23 17:45:20  host: host-89-228-49-8.elk.mm.pl

    głośna jest ta nokia ? ; >

  • 0

    68. ~JaSs  2010-02-24 20:56:09  host: host-1-124.tkk.pl

    Telefonik wyrąbisty ;)) Polecam !!

  • 0

    70. ~Karla  2010-02-25 12:06:03  host: 195.164.68.250

    Tez mi sie wydawal fajny telefonik, dopoki go nie kupilam i okazalo sie, ze mimo ustawienia glosnosci na max - dzwiek sms jest bardzo cichy. W serwisie sami nie wiedza o co kaman, wiec reklamuje i zostaje bez fona :/

  • 0

    71.  2010-02-25 19:01:09

    Telefon wypasiony!( jak na tak niska cenę) Radio wbudowane-słuchasz gdzie i kiedy chcesz...bez zbędnego machania zestawem słuchawkowym(którym ewentualnie można złapać UFO zamiast stacji:-) ) nareszcie przełom Nokii pod tym względem:) głośniki stereo jak na tak małe urządzenie-mmm...poezja!!:-) czy poważna czy szalona muza zawsze wypasiona..:-) dużo już Nokii miałem ale żadna tak głośno nie grała! warto też nadmienić kwestie internetu...wszak, że jest to nowy model poprawiono szybkość oraz,co istotne więcej stron się otwiera niż w starszych modelach...(porównując np.z Nokia 6500slide którą kiedyś miałem) Wykonanie: za tą cenę nie można spodziewać się wiele,ale jest db. wyświetlacz jak na te czasy nieco przestarzały...ale za to oszczędny!!! wszak to nie plazma do oglądania filmów:-) Bateria choć pojemnością nie grzeszy to wytrzymała. jako od dawien czasów sympatyk Nokii szczerze polecam ten telefon!!! za tak niską cenę warto!!!

  • 0

    72. ~Agnesss  2010-02-25 23:56:05  host: rtr.beel.pl

    Bateria porażka jeden dzień trzyma przy minimalnym użytkowaniu jakbym wiedziała to na pewno bym go nie kupowała,,,

  • 0

    73. ~Majkel  2010-02-26 06:11:59  host: 81.219.121.205

    Chciałem go kupić i niestety muszę stwierdzić, że: a) w realu widać niedokładności szczegolnie jesli chodzi o przyciski muzyczne. b) bardzo dużo! tych telefonów idzie na serwis c) był przypadek w plusie że pierwszego dnia ktoś go kupił a następnego oddał (więc coś jest z nim nie tak) Osobiści bym odradzał- lepiej nie ryzykować

  • 0

    75. ~olka  2010-02-27 12:24:25  host: adlc115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wyświetlacz jest strasznie dziadowy? czy jest podobny do nokii 6300?:)

  • 0

    76. ~Adam  2010-03-02 10:35:00  host: d1-2.icpnet.pl

    Telefon polecam dla tych,którzy szukają muzycznego telefonu za nieduże pieniądze,głośno gra,nie muli,fajnie,zdjęcia ujdą w tłoku,jedyny minus to słaba bateria,przy 30 minutach słuchania muzyki częstego pisania smsów,godzinnego bawienia się aplikacjami trzyma 1,5 dnia ;/

  • 0

    77. ~mcarbon  2010-03-02 15:55:05  host: 80.51.153.27

    Kupiłem ten telefon 2 dni temu. Jest świetny! Żadnych problemów z softem , nie przycina się , wygodny Najlepszy telefon na świecie!

  • 0

    78. ~kenst  2010-03-02 19:07:04  host: abnx91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Chciałbym zakupić ten telefon ale nie wiem czy naprawdę warto szukam telefonu który ma dobry wyświetlacz oraz głośnik ale o tym zdążyłem przeczytać i wiem że jest głośny a więc czy wyświetlacz spełnia wymagania jak na taki telefon?

  • 0

    80. ~bumm  2010-03-03 16:49:50  host: avd1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo ludziska Mam nokie X3 jakiś tydzień i jestem bardzo zadowolona z tego tel! Ma on dobry aparat jeden minus nie ma lampy błyskowej ale zdjęcie w dobrym świetle wychodzą super. Głośno otwarza muzyke a przez słuchawki to poprostu daje czadu. Jest spoko w obsłudze chociasz różni się od innych modeli noki trzeba się przezwyczajć! Gorąco polecem telefon zajefajny! Jeśli są jakieś pytanie pisać:)

  • 0

    81. ~Camilla  2010-03-06 15:45:44  host: abkl239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napewno można xd Własnie się zastanawiam czy go kupic fajnie wygląda xD

  • 0

    82. ~robo  2010-03-07 00:51:39  host: host-92-0-136-9.as43234.net

    ja zakupiłem sobie dzisiaj x3 muszę powiedzieć że,aparat mnie zawiódł wcześniej miałem n73 też miała 3,2 megpic ale niebo lepsza,ale co tam za taką forsę cóż mozna oczekiwać u mnie kosztuje 79 i coś tam funta to jakieś 400 złotych ciekawe ile w polsce krajanie chcą na nim zarobić

  • 0

    83. ~Irka  2010-03-07 13:20:06  host: apn-77-112-164-153.dynamic.gprs.plus.pl

    czy na tym telefonie chodzi gg ???

  • 0

    84. ~Domikik  2010-03-08 19:30:01  host: aav183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mnie zawiódł. Ekran się giba w każdą stronę(mocno) po pewnym czasie ekran się nie domyka. bateria średnia trzyma tyle co nokia e51. głośne głośniki. micro sd 16 gb wejdzie. Dobra cena ale co do softa to s40 v6 jest trochę lipny s60 jest lepszy polecam se w595.brak flescha to wada ale przy dobrym naświetleniu jest OK. przede wszystkim wygląd lecz słabe spasowanie i plastiki tylko tył ekranu metalowy a klawisze pseudo metal. wole nokie n73 albo inne z serii muzycznej chociaż polecam sony ericssona z serii ,,W''

  • 0

    85.  2010-03-09 14:39:48

    telefon zrobiony tanim kosztem co widać po plastikach. obudowa i klawiatura trzeszczy. widać ze budżetówka. ekran giba się w każdą stronę i to dosyć mocno. wyświetlacz po pewnym czasie się nie domyka. bateria trzyma około 5 dni zależne od użytkowania i od pierwszych 3 ładowań. głośniki grają prawie jak w nokia n73. jak ktoś chce telefon muzyczny za niską cenę niech sobie kupi se albo inny telefon z muzycznej serii nokii. soft jest jaki jest bo to trochę niedopracowany s40 v6 czasami potrafi przymulić.

  • 0

    86. ~nokia  2010-03-22 12:37:30  host: chello089073029057.chello.pl

    Witam. Mam problem z wiadomościami sms. a mianowicie jak przyhcodza do mnie sms np. o godz, 15.30 to mi pokazuje ze sms byl wyslany godz wczesnie ;/ czy ktos ma ten sam problem?? oraz mam rowniez problem z glosnoscia dzwonka mam ustawiony na ciagły a dopiero jak ktos juz wczesniej pisal po drugim syg gra naprawde glosno ;/

  • 0

    87. ~emas11  2010-03-23 10:36:54  host: 92.41.150.150.sub.mbb.three.co.uk

    daje rade za 65 Funtów :)

  • 0

    88. ~PAn  2010-03-30 08:27:34  host: 109.243.52.9

    JA mam ten telefon miesiac i bateria mi tydzien trzyma i jest wszystko ok tylko aparat nie za bardzo ale dobry

  • 0

    89. ~Kaktus  2010-03-30 18:44:46  host: user97-228.satfilm.net.pl

    Ja mam tylko cztery pytania: 1. Czy się nie zawiesza? 2. Jakie wrażenie robi wyświetlacz? 3. Czy jest wytrzymała na upadki (nie chcę nią rzucać, ale wiadomo, że może spaść a nie chcę, żeby się rozleciała) 4. Jak działa muzyka na dołączonych słuchawkach?

  • 0

    90. ~brtlQ  2010-04-03 19:00:07  host: clj78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 7. Telefon dostępny w Plusie.

  • 0

    91. ~esdas  2010-04-06 01:27:05  host: dynamic-78-8-82-138.ssp.dialog.net.pl

    materialy z ktorych go zrobiono pozostawiaja wiele do zyczenia porazka

  • 0

    93. ~pawel1995nokia x3  2010-04-07 15:48:37  host: dyh14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc mam nokie x3 od 2 dni i moge troche o niej powiedziec po 1 kilka słow o odtwarzaczu mp3 jest on bardzo dobry a szczególnie te przyciski muzyczne fajna sprawa jesli chodzi o dzwiek to jest glosny i dobrze brzmi (czysto) a aparat jest ok no w sumie nie robi zdjec jak np k800 ale jest dobry troche pokrecone menu ale ci tak jest super przy zakupie tego fona kierowalem sie wygladem i muzycznymi mozliwosciami

  • 0

    94. ~Michał94  2010-04-08 19:37:18  host: 093105022234.skarzysko.vectranet.pl

    Witam. Mam kilka pytań dotyczących Nokii X3. Po pierwsze: Czy jak na tak mały telefon, głośniki stereo dobrze i czysto grają ? Po drugie: Czy może ktoś wie czemu ekran "giba" się ? Po trzecie: Jak oceniacie klawiature? (Z tego co przeczytałem, klawiatura nie jest metalowa; czy plastikowa jakoś daje rade?) Po czwarte: Jak oceniacie wyświetlacz? (Czy jak na nowoczesny telefon nie jest zbyt "słaby" - chodzi mi o te 256tyś kolorów) Po piąte: Czy telefon często się "muli"? Po szóste: Jak oceniacie tylnią obudowę telefonu? Bardzo proszę o odpowiedz, gdyż jestem zainteresowany kupnem tego oto modelu Nokii. Jestem ciekaw Waszych odpowiedzi... Dzięki i pozdrawiam. :)

  • 0

    97.  2010-04-15 21:02:08

    Polecam ta Nokie!! Może wykonanie nie jest perfekcyjne...ale za tak niską cene nie można oczekiwać wykonania na miarę klasy ok.2 tysiące... za to 2 rzeczy drastycznie nokautują konkurencie... 1. wbudowane radio bez potrzeby podłączania słuchawek.(wystarczy włączyć dedykowany przycisk PLAY i radio gra bez grzebania w menu) 2. wbudowane głośniki stereo powalają na kolana!! raczej żaden fon nie jest w stanie jej dorównać...za tak niska cene to moc głośników po prostu szok!! 1 Nokia w pełni muzyczna jaka wyszła!! mam drugą 5530 i jest dużo cichsza(jeśli chodzi o głośniki zewnętrzne)na słuchawkach równo wymiata:) Polecam Nokie X3 jako podręczne źródło radiowe o każdej porze...a także muzyczne... Nawet bez wypasionej wieży z Nokią X3 można zrobić głośną imprezkę...:) POLECAM!!

  • 0

    98. ~  2010-04-20 14:16:02  host: t23-15.opera-mini.net

    Za taka cenę to se w715 ma ekran 2.4 całą wifi świetny aparat hsdpa wideo rozmowy i inne bajery nokia wysiada lipa

  • 0

    99. ~Króliczek  2010-04-20 16:35:03  host: acjd143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon suuper Polecam..:)

  • 0

    102. ~jakubek  2010-04-22 06:37:47  host: rejon52.ztpnet.pl

    telefon ogólnie fajny, dobry głośnik, przez słuchaweczki bardzo przyjemny dzwięk. Tel spadł mi już z około metra na beton i nic sie nie stało jedynie drobniutki odprysk na kancie. Jak za złotówkę spoko Nokia.

  • 0

    103. ~sony ericsonowiec  2010-04-22 14:39:47  host: dynamic-78-8-214-3.ssp.dialog.net.pl

    widzialem ten telefon jakosc plastikow z jakich jest wykonany poraza :)hahahahaha

  • 0

    104. ~berv  2010-04-22 17:19:27  host: 217.96.23.2

    Trzeba...formatowac...baterie...?...kupiłem...nowy...w.salonie.. .plusa...dajcie...znac:)

  • 0

    105. ~asmodis  2010-04-23 19:47:08  host: 87-205-193-167.adsl.inetia.pl

    Witam, mam telefon od wczoraj i związku z tym moje pytanie. Czy przy rozmowach głośnik działa wam prawidłowo czy słychać jakieś charczenie. Chciałabym wiedzieć czy te nokie tak mają czy u mnie jakaś wada jest.

  • 0

    106. ~tychu 1995x3  2010-04-23 22:46:32  host: dyj149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie x3 juz 30 dni jest super bateria dlugo trzyma odtwarzacz mp3 super daje a na sluchawkach to po prostu ekstra jeszcze jest jeden bayer ten przycisk srodkowy {kwadrat} miga w rytm muzyki aparat jest spoko ladne zdjecia robi minusem jest brak lampy blyskowej no ale w sumie to po co komus zdj w nocy jak na muzyczny telefon jest super polecam goraco na 100% zadowolenie z zakupu aha i przy okazji mam pytanie mozecie mi podac jakas stronke z motywami tematam do nokii x3 bo nie moge znalezc o ile sa jesli tak to prosze o konkretny link do danej strony z góry dzieki

  • 0

    107. ~Paulina.  2010-04-24 13:13:05  host: gcb226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić ten telefon :) ale chcialabym się dowiedzieć co to jest to Wi fi..? ;d po drugie czy ten aparat robi ladne zdjeciaa?:) w ogóle fajny jest??:)) z góry dziękuję za odpwowiedź pozdrawiam:))

  • 0

    108. ~ruda  2010-04-24 16:23:43  host: bwv205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam SE Yari i jak zobaczyłam te nokie,to pomyślałam "kurde lepszy od mojego!"/// ale Nokia mnie zawiodła ;( ten Fonik nie ma Wi-FI!!! do dupy!

  • 1

    109. ~filipecki  2010-04-24 20:07:36  host: apn-77-115-112-64.dynamic.gprs.plus.pl

    hmm... telefon ładny ale brak Wi-Fi to porażka. bez GPS ok ale Wi-Fi to podstawa dla mniea Symbian ma być v40 :( :(

  • 0

    110. ~Lolik721  2010-04-24 22:44:06  host: 80.50.131.62

    Kurcze telefon booski mam go już tydzień i 0 problemów. Muzyka to rarytas, Radio działające bez słuchawek , też jest fajne :) a Bateria działa bez zarzutów, nie trzeba było formatować. mam tydzień i na 54 dzień musiałem ładować ją :) czyli nie jest tak źle np jak w telefonie z symbianem gdzie bateria trzyma 1 dzień :)

  • 0

    111. ~Kajunia  2010-04-24 23:51:33  host: host-81-190-59-86.lublin.mm.pl

    Mam pytanie czy ktoś wie jak zmienić jasność ekranu w nokii x3 ? ;))

  • 0

    112. ~halohanko  2010-04-27 21:59:10  host: nat-zak-192-55.globalconnect.pl

    mam problem ponieważ w sklepie są dwie wersje jedna czerwona druga niebieska i jedna ma takie cos: organizerodtwarzacz wideoodtwarzacz audiodyktafonaparat cyfrowy 3.2 MPixradiozestaw głośnomówiący a druga: radioorganizerodtwarzacz wideoodtwarzacz audiodyktafonaparat cyfrowy 3.2 MPixzestaw głośnomówiący i nie wiem którą wybrac help!!

  • 0

    115. ~do 112  2010-04-28 15:36:37  host: dsf11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    one różnią sie tylko kolorem... co do telefonu to całkiem przyjemny głośny ale najlepszą jego zaletą są super słuchawki dodane do zestawu :) polecam.

  • 0

    116. ~ana  2010-04-29 09:09:42  host: abd7.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też ją mam.Jest całkiem fajna!

  • 0

    117. ~Arek  2010-04-29 16:00:05  host: mis14.ezbit.pl

    Czy mógłby ktoś rzucić kilka zdjęć na jakiś serwis zrobionych aparatem tego telefonu. Chciałbym ocenić jakoś zdjęć, bez lampy błyskowej. Bardzo Mi na tym zależy.

  • 0

    118. ~Błażej  2010-04-29 16:08:55  host: mis14.ezbit.pl

    Witam. Czy mógłby ktoś wrzucić na jakiś serwer zdjęcia wykonane aparatem tego telefonu, ponieważ chciał bym ocenić jakoś zdjęć. Bardzo mi na tym zależy :)!

  • 0

    119. ~filipecki  2010-05-02 13:38:44  host: apn-77-114-226-158.dynamic.gprs.plus.pl

    a wie ktoś może czy po aktualizacji do s60 jest Wi-Fi? bo kolega ma nokie e51 i po aktualizacji miał GPS

  • 0

    120.  2010-05-02 15:49:35

    do ~halohanko: obie Nokie są identyczne! różnią się tylko kolorem obudowy. kwestia gustu co do koloru... Pozdrawiam

  • 0

    121.  2010-05-03 23:13:36

    Mam ta nokie juz 9 dni i jestem bardzo zadowolony nic sie nie zacina jak to niektorzy pisza.. (jak sie ma porzadek w pamieci telefonu i wszystko na karcie pamieci to fonek smiga elegancko) aparat switene zdjecia robi. bateria 4 dni przy normalnym uzytkowaniu czyli sluchanie muzyki troche eskow dzwonienia itp (nie trzeba formatowac:) ) klapka z tylu wogole nie trzeszczy i nie wyglada jakby miala niedlugo trzeszczec.. przyciski hmm.. w nokii mojej poprzedniej 6300 lepiej sie pisalo esy ale te tez sa wygodne:) przyciski muzyczne bardzo przyjemne i praktyczne, sluchawki bardzo czysto i glosno (mocny bass...;) ) a z telefonu to normalnie miazga stereo glosniczki daja rade. Do ''halohanko'' ja nie wiem w jakim sklepie widzialesas w specyfikacji telefonu jakies ''radioorganizeroodtwarzacz'' czy audiodyktafonoaparat''. obie nokie maja to samo tylko inny kolor. Do ''Kajunia'' niestey sie nie da zmienic jasnosci ekranu.. Do ''tychu 1995x3'' stronka z tematami do nikia x3 i innych to www.zedge.com. wybierasz model fona i wszystkiego jest tam duzo. najlepsza stronka:)

  • 0

    122. ~radziu  2010-05-04 14:01:44  host: 195.116.80.2

    niech mi ktoś powie czy można ustawić własną tapetę?

  • 0

    123. ~filipecki  2010-05-04 16:12:24  host: apn-77-114-37-77.dynamic.gprs.plus.pl

    jakiego ma symbiana bo niewiem w koncu

  • 0

    124. ~marcin  2010-05-04 17:47:18  host: 94.42.142.136

    mam ten telefon tydzień i jestem z niego bardzo zadowolony... Posiada bardzo dobre głośniki, które zwalają z nóg... aparat nie jest najlepszy, chociaż zdjęcia wychodzą nawet dobre, ale przecież do robienia dobrych zdjęć służy "cyfrówka"... Bardzo dobrze się rozsuwa i nie posiada żadnych luzów. Jedyną rzeczą, która nie podoba mi się w tym telefonie jest bateria, którą trzeba bardzo często ładować, ale można przecież kupić sobie lepszą baterię, która będzie trzymać nawet 2 tygodnie. Telefon ten posiada również bardzo wiele ciekawych i przydatnych funkcji, o których pisanie tutaj zajęłoby bardzo dużo czasu... Polecam ten telefon!!!

  • 0

    125. ~Kinia.! xd  2010-05-04 20:17:38  host: 82-160-19-3.tktelekom.pl

    eloo xd mam pytanie.czy ten telefon robi dobre zdjecia? A i czy nie jest za duży jak dla dziewczyny, bo zastanawiam sie czy go kupic, a szukam telefonu 'zgrabnego' xdd

  • 0

    126. ~filip  2010-05-04 22:50:10  host: apn-77-114-37-77.dynamic.gprs.plus.pl

    jaki jest procesor wiek ktos moze?

  • 0

    127. ~ana  2010-05-07 12:18:02  host: abd7.internetdsl.tpnet.pl

    Ogólnie ten telefon jest super! Tylko mam mały problem z wysyłaniem wiadomości. kiedy chcę wyslać wiadomość to musze usuwać coś z pamięci! O co tu chodzi czy ktoś wie?

  • 0

    128. ~GORZÓW WLKP  2010-05-07 15:37:41  host: 188.33.129.194

    MOJE PYTANIA: MAM TĄ X3 CZY TEŻ TAK MACIE ŻE DOSTAJECIE SMS-A O 12,00 A W SMS-IE JEST 10.55 LUB INNY CZAS WIĘC O CO TU CHODZI???? I JESZCZE JEDNO CZY KOMUŚ USZKODZIŁA SIĘ SAMO CZYNNIE KARTA 2G,BO JAK ZAKUPIŁEM TELEFON WIDZIAŁ KARTĘ I PO DNIU JUŻ NIE,PODŁĄCZYŁEM DO INNEGO 2 TELEFONÓW NIE WIDZIAŁ TEŻ TEJ KARTY ALE JAK WSUNĄŁEM DO X3 KARTĘ INNA TO WIDZIAŁ. CO DO APARATU TO MASAKRA I TO MA BYĆ 3,2??? TO MÓJ POPRZEDNI 2.00 pix ROBIŁ SUPER A TEN ZAMAZANE MASAKRA. ALE MUZYKA I TP JEST OK,W MUZYCE NIE ZAPOMNIJCIE USTAWIĆ SOBIE W KOREKTOR NA NP: POP LEPIEJ SŁUCHAĆ NIŻ NA FABRYCZNYM USTAWIENIU ALE I TAK POLECAM

  • 0

    130. ~dawid_93  2010-05-07 20:32:01  host: public69201.xdsl.centertel.pl

    Właśnie się zastanawiam czy kupić ten telefonik w Plusie na 36 doładowań za 89zł. Proszę, jakby ktoś (elokwentny) serio powiedział mi czy się opłaca?? Czy jest fajny etc. Dzięki :D

  • 0

    131. ~ola  2010-05-07 21:46:23  host: adfi129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria beznadziejna !!!!!!!! strasznie krótko trzyma !!!!!!

  • 0

    132. ~cZiro  2010-05-08 19:36:13  host: d84-104.icpnet.pl

    jestem nieszczęśliwym posiadaczem telefonu Nokia X3. Jak na slidera jest ładny i zwarty a jestem zwolennikiem klapek. Plastic it's fantastic, chociaż to tani telefon ale za to dość ciężki co uważam za zaletę a klapka fajnie się ślizga. Odpalamy i szybko okazuje się, że jest bardzo wolny a menu nie podoba mi się i jakoś nie pasuje mi na Nokię. XpressMusic przecież to więc przerzucam muskę i włączam najgłośniej jak można i okazuje się, że gra wyśmienicie. Głośno i korektorem można się pobawić całkiem nieźle. Coś dla mnie. Dostałem również słuchawki w zestawie z żółtą końcówką(czyżby pozłacana). Szybko okazuje się, że jestem dobrze odizolowany od otoczenia a jakoś z jaką przenoszą dźwięk zadziwia pozytywnie. Został jeszcze aparat fotograficzny niestety bez lampy ale w dzień robi niezłe foty a w słońcu poprawne. Podsumowując to grający fonik nic poza tym. Pozdr600. Pytanie na @ można kierować. nortensen@wp.pl

  • 0

    133. ~kwas  2010-05-08 21:00:23  host: host-89-229-21-32.torun.mm.pl

    jest ok ,polecam ,

  • 0

    134. ~posiadacz nokii x3  2010-05-09 22:21:54  host: efp191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego jak robię zdjęcie to mi się wyświetla coś takiego "Brak zdjęć do wyświetlenia" i mi się wyłącza aparat, a zdjęcia mi się nie zapisują:/ Proszę o pomoc!!

  • 0

    135. ~Stiven  2010-05-10 23:00:49  host: public-gprs65737.centertel.pl

    Mam ten telefonik od jakiegoś czasu i jestem zadowolony:) Polecam;)

  • 0

    136. ~filipecki  2010-05-11 16:49:47  host: apn-77-113-125-194.dynamic.gprs.plus.pl

    heh mam ten telefon od 10 maja 2010r i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony:) POLECAM!! do 112: wg. mnie to zestawy powinny roznic sie tylko kolorami telefonow ale nie jestem pewny na 100%

  • 0

    137. ~seba123  2010-05-12 14:46:46  host: hbi194.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo interesujacy telefon mama go od nie calego tygodnia i jestem z niego zadowolony ze wszystkich telefonow jakie mialem ten jest najglosnieszy.Kupilem poniewaz spowdobal mi sie telefon pod wzgledem wygladu jak i funkcji jakie posiada nie stety nie dorównuje mojego wczesnieszego fona noki e75 i n95

  • 0

    138. ~mef  2010-05-14 11:09:28  host: 0469.smevpn.tpnet.pl

    sprzedaję te telefony i mogę stwierdzić że niezły badziew ... nie dość że wykonanie telefonu daje już dużo do życzenia-odchodząca obudowa (metalowe wstawki po bokach wyświetlacza) oraz pofalowana blaszka klawiatury, to bateria i dodatkowe usterki np. , bateria rozładowująca się w ciągu 1,5-2 dni, włączające się samoczynnie radio po rozsuwaniu obudowy...można powiedzieć że godny następca noki 5200 … porażka...na kilkadziesiąt sprzedanych klilkanaście wraca do naprawy... osobiście odradzam zakup tego telefonu...

  • 0

    139. ~XXX  2010-05-14 11:12:40  host: mail.gkzewd.com.pl

    Może i super jest to X3 ale brakuje mi z sonyericssona lampki błyskowej.

  • 0

    140. ~aro  2010-05-15 20:57:10  host: 131.tkgorzow.insant.pl

    chce kupic ten telefonik i mam kilka pytan: czy działa na niej gg plus ? jak ogólnie chodzi internet? gdzie można ją najtaniej kupić w Polsce ?? proszę was o odpowiedz

  • 0

    141. ~PRZEMO  2010-05-17 16:24:14  host: 095160058185.elblag.vectranet.pl

    DZISIAJ GO KUPIŁEM I JESTEM ZADOWOLONY,ŻE WYBRAŁEM WŁAŚNIE GO. CENA NIE JEST TAKA TRAGICZNA,TELEFON DOBRZE GRA. NIE MA ŻADNYCH ŚCIN,ŁATWY W OBSŁUDZE,PRZYCISKI DOBRE,W OGÓLE REWELKA. SZKODA,ŻE GŁOŚNICZKÓW DO NIEGO NIE DAJĄ ;(. POLECAM!!!!!!!!

  • 0

    142. ~Czesc  2010-05-17 17:18:11  host: static-222-129.is.net.pl

    I jak wie ktos moze czy da sie ustawić własne mp3 na sygnał dzonka?? I drugie pytanie czy znalanl juz ktos rozwiązanie zeby sygnał gdy ktos dzwoni grał od początku na full ?????

  • 0

    144. ~tiger  2010-05-19 15:42:38  host: host10.siemens.16.pl

    czy aktualizacja software ze strony nokii kasuje aplikacje plusa, usuwa skonfigurowany przycisk do plus.pl ???

  • 0

    145. ~;]]  2010-05-19 17:41:19  host: ahh8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy przyciski so pisania sms- ów są dotykowe?

  • 0

    146. ~klaudia  2010-05-20 19:09:00  host: 81.219.98.43

    mam ten telefon 5 dni i jest na prawde super. tylko szkoda ze bateria tak krotko trzyma . pzdr. ^^

  • 0

    147. ~aga  2010-05-20 23:10:22  host: apn-77-112-29-166.dynamic.gprs.plus.pl

    no fajny fon tylko ta bateria!!! przy bawieniu sie i przy 1-godzinnym sluchaniu radia trzymala mi tylko 1 dzien!

  • 0

    148. ~gosia  2010-05-20 23:59:12  host: xenna-103.core.ynet.pl

    telefon to jeden wielki złom w ciągu 2 miesięcy 2 razy gwarancja i dalej to samo oczywiście bateria trzymała 1 dzień a przy przesyłaniu z kompa danych czy fotek padała na miejscu jak mucha zabita szkoda kasy załuje ze ja kupiłam i juz sie jej pozbyłam za grosze stanoeczo odradzam jak zreszto już kazda nokia, NOKIA ZESZŁA NA PSY A NAWET GORZEJ JUŻ WIECEJ ŻADNEJ NOKII

  • 0

    149. ~zajarany:)  2010-05-21 09:22:39  host: aawq92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik i jestem zadowolony:D Podjaralem sie jak ślepy na kolorowy telewizor. Co do minusow tego telefonu to mimo tego iz jest glosny....sms jest cichy ;/ W salonie kolo mi powiedzial ze jest zrobione z ,,czegos tam" ze jest ekologiczny. Nokia - ekologidzejson people :P

  • 0

    150. ~****  2010-05-21 12:42:15  host: 77-253-127-252.adsl.inetia.pl

    posiadam ta nokie od 2m-cy. szczerze mowiac mam "mieszane uczucia" tak naprawde jest rewelacyjna jak dla mnie, wszystkie funkcje bez zarzutu, ale sa 2 mankamenty ktore bardzo " dokuczaja" bateria jest beznadziejna, sformatowana dobrze a niezaleznie od uzytkowania trzyma 1,5 dnia, no czasem do 2,5 i napewno to nie zalezy od tego ile czasu jej uzywam. W kazdym razie bateria to duzy - , a 2 sprawa to taka ze po tych 2 m-cach jest juz taka "rozlatana" szybko sie wysuwa i z lekka lata na boki. ale mimo to dalabym 9/10 :) godny polecenia.

  • 0

    151. ~Kamil  2010-05-21 22:45:51  host: apn-77-115-221-123.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy ma ktos ten telefon w MiXPlusie?? to niech mi napisze czy jest z SimLockiem czy nie??!!

  • 0

    152. ~cyganeczka  2010-05-21 23:20:46  host: user-109-243-10-3.play-internet.pl

    jestem zadowolona, bardzo muzyczny tel, dodam ze jestem ich zwolenniczka:) to moja kolejna nokia me, mam go krotko, ale wszystko dziala idealnie, nie wiesza sie, jedyny kit to sluchawki, ktore trzeba zmienic i od razu jest efekt! uwierzcie, za te kase jest super

  • 0

    153. ~Dariusz  2010-05-22 21:04:47  host: aebe76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z nokia x3 ponieważ sciagam motywy na nokie x3 i jak skopiuje na telefon to w telefonie nie da sie tego motywu odtworzyc

  • 0

    154. ~...///Rosalka;-)///...  2010-05-23 11:29:03  host: aalq49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ILE TRZYMA BATERIA??? Proszę pomocy!!!

  • 0

    155. ~kmicic  2010-05-24 15:23:09  host: 77-253-69-4.adsl.inetia.pl

    wie ktoś może jak zmienić jasność ekranu w tym telefonie?? Pozdrawiam

  • 0

    156. ~damiands  2010-05-24 15:43:31  host: 193.23.51.61

    czy ktos wie czy mozna sluchac radia przez Bluetooth bez podlaczonych normalych sluchawek

  • 0

    157. ~TheHX  2010-05-25 11:39:36  host: ip-119-16.mofnet.gov.pl

    Czy macie problem z dzwonkami ? Nie ma opcji dźwięku ciągłego, tylko cichy przez kilka sekund potem nagle eksplozja ! Rozmówca często rozłącza się zanim żona usłyszy telefon !

  • 0

    158. ~kamil  2010-05-28 12:56:15  host: 77-254-190-66.adsl.inetia.pl

    no fajna ni sie podoba a szczegolnie wyglad i bateria

  • 0

    159. ~seba_208  2010-05-30 09:13:10  host: acgo145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam nokie x3-00 i jest naprawde fajna.ma sporo bajerów takich jak poszerzenie stereo albo korektor dźwieku po prostu spoko koma;)

  • 0

    160. ~anka  2010-05-30 13:48:19  host: ciz11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie mam zamiar ją nabyć;)) napewno napisze też moje zdanie o niej

  • 0

    161. ~tom  2010-06-01 20:02:44  host: public92181.xdsl.centertel.pl

    Nie no... Ja nie moge patrzeć na tą cegłe

  • 0

    162. ~Ulcik  2010-06-01 21:59:45  host: 212.244.27.120

    ile na ta nokie wchodzi sms do skrzynek ?

  • 0

    163. ~anonim:P  2010-06-04 13:05:43  host: 078088215215.walbrzych.vectranet.pl

    świety wytrzymały telefon :D bateria długo trzyma :) aparat świetny polecam.

  • 0

    167. ~zawiedziona  2010-06-15 14:32:33  host: myf114.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam Nokie x3 przy przedłużaniu umowy i już po 2 dniach miałam jej serdecznie dosyć! jedynym plusem były dobre słuchawki i głośnik. Na tym plusy się skończyły. Telefon się zawieszał, rozsuwana klapka była jakby lekko poluzowana, zdjęcia wychodziły straszne. Przez jeden dzień okazało się że nie wysyłał ani nie przyjmował żadnych sms-ów. Pan z salonu powiedział że to wada softu i mogą wgrać mi ewentualnie nowy. Podziękowałam i sprzedałam od razu. W zamian kupiłam Samsung Avilai uważam do dziś że była to najlepsza decyzja :)

  • 0

    169. ~  2010-06-18 17:18:01  host: 178.182.163.9.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    nie ma wifi...ojeju...toż to telefon dziecko.....nie pda/laptop/smartfon

  • 0

    172. ~arek7  2010-06-20 15:28:15  host: adjd37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tę nokię i jest bardzo fajna:P

  • 0

    173. ~sajmon  2010-06-23 22:56:22  host: acwp51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie narzekajcie! Mam tet telefon bardzo głośny dobry aparat. Polecam go

  • 0

    174. ~julaaa  2010-07-15 00:22:17  host: ehu163.internetdsl.tpnet.pl

    Szczerze nie polecam tego tela mam go od maja. Ciągle sie wyłancza , a czasem to nawet nie chce się włączyć był już raz w naprawie.. batertia trzymie kiepsko .. nie decydujcie sie na ten tel. jedyna dobra rzecz w nim to ta ze ma bardzo dobry odtwarzacz mp3 i nawet spoko aparat, fajnie sie pisze smsy/

  • 0

    177. ~Enio333  2010-07-17 21:07:49  host: chello089073199025.chello.pl

    odwaleny że hej polecam idelny :] ;)

  • 0

    178. ~gosza  2010-07-18 18:28:49  host: euw243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić nokie x3 w plusie za 79 zł w abonamencie 29... i mam kilka pytań.. : czy obudowa jest metalowa czy plastkowa? czy telfon jest ciężki czy w miare lekki? jak się piszę sms, czy na takiej samej zasadzie jak w nokii e50? z góry dzięki za pomoc :)

  • 0

    180. ~gemza  2010-07-21 11:52:50  host: 87-64-n2.aster.pl

    Za taką cenę fajny telefonik.Moja mama go ma i muszę przyznać że warto go kupić.Zdjęcia dobrej jakości.

  • 0

    181. ~lorderx1  2010-07-23 14:05:07  host: 93-181-190-1.as.kn.pl

    do 178 obudowa jest plastikowa ale mimo to telefonik jest solidny i przy tym stosunkowo lekki ; )

  • 0

    182. ~paulsia  2010-07-23 16:43:24  host: 188.147.40.82.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    pomócie mi chcę sobie kupić ten telefon czy mam sobie go kupić i jaki on jest prosze odpiszcie pozdrawiam

  • 0

    183. ~eda  2010-07-29 11:58:20  host: 94-40-24-50.tktelekom.pl

    ILE TRZYMA BATERIA??? Proszę odpiszcie;))

  • 0

    184. ~gosc  2010-07-29 16:36:20  host: 92-55-233-197.net.pbthawe.eu

    mam ten telefon już jakieś pół roku. szukałem telefonu prostego, łatwego w obsłudze. wybrałem nokię nie oczekując jakiejś rewelacji, ale szczerze mówiąc naprawdę dobrze wybrałem. telefon jest lekki, bateria trzyma mi jakieś 2-3 dni przy graniu po jakieś 3h dziennie, słuchaniu muzyki na głośniku po jakieś 2h i pisaniu smsów. bez intensywnego używania potrafi się trzymać tydzień. odnośnie softu: zaciął mi się dwa razy w ciągu tych 6 m-cy. niedawno wgrałem czysty soft (miałem brand od plusa) i teraz telefon jest szybszy (folder z ponad 50 grami ładował się ok. 4 sek., teraz jakieś 1,5 sek.) i głośniejszy na głośniku, w słuchawkach nie słyszę różnicy. aparat wg. mnie jest naprawdę dobry (może dlatego, że potrafię robić zdjęcia), pokazywałem zdjęcia z niego kumplom, nie wierzyli że były robione tym telefonem. fajnym bajerem jest radio z wbudowaną anteną ;] wcześniej miałem K550i, którego zgubiłem, dlatego przesiadłem się na tą nokię choć nie byłem przekonany do tej marki. teraz mógłbym szczerze polecić ten telefon, tą markę

  • 0

    185. ~wielbicielka nokii  2010-08-02 15:05:05  host: chello089072250123.chello.pl

    Telefon wydaje się bardzo fajny, dośc głosny i banalny w obsłudze można tworzyć wiele skrótów na ekranie, trochę ciężko się pisze sms na klawiaturze ale moze to kwestia przyzwyczajenia minusami według mnie jest to ze jest dośc duzy i kanciasty ale nokia ostanio same takie duże telefony produkuje za to jest dość lekki. Świetny telefon do słuchania muzyki jesli ktos nie lubi telefonów dotykowych ; >

  • 0

    186. ~  2010-08-03 23:51:15  host: 83.2.227.2

    podoba mi się ten fonik przeczytałam wszystkie pinie i mam teraz mieszane uczucia,nie wyobrazam sobei żeby moj telefon mógłby sie zacinać...ale Dużem plusem dla mnie jest muzyczność tego telefonu....a cóż to jest soft?nie znam się bardzo na telefonach zatem pytam :)) aaa jak sie pisze na nim smski?to jest także dla mnie wazna kwestia

  • 0

    187.  2010-08-04 13:50:24

    mam ten telefon 1 dzien i musze przyznac ze jest fajny. bardzo glosny dobre słuchawki. tylko ma pare wad: np. jak ktos napisze wiadomosc to zegar śpóźnia o 2 godz. pytalam koleżanki i ona mowi ze w jej nokii tez się tak dzieje. polecam telefonik;)

  • 0

    188. ~vault  2010-08-06 15:05:04  host: 80.51.182.164

    jestem fanem nokii, jakims cudem mam sony ericssona i chcialbym juz zmienic... podoba mi sie wejscie sluchawkowe, glosniki, karta do 16gb (i tak kupie 4gb ale mniejsza o to...) interesuje mnie czy nie lipa ta obudowa no i wgl...bd bral w promocji plusa wiec moze ktos wie jak pali z plusem, jak net chodzi?

  • 0

    189. ~vault  2010-08-06 15:11:25  host: 80.51.182.164

    mojej cioci tez sie spoznial ale naprawilem, trzeba wejsc w ustawienia daty i godziny->czas-> i tu bd strefa czasowa to chyba trzeba wybrac letnia i gtm +1. u mojej cioci juz dobra godzinka, powodzenia, pozdrawiam

  • 0

    190. ~Grzegorz  2010-08-10 14:03:30  host: 195.205.139.97

    Nie wiem czemu, ale obojętnie jaką dam opcje sygnału przychodzących połączeń to i tak gdy ktoś dzwoni to najpierw jest cicho dopiero po jakimś momencie następuje jakby uderzenie z głośniejszym dźwiękiem.

  • 0

    191. ~gosia XDXD  2010-08-16 13:07:48  host: 77-253-191-218.adsl.inetia.pl

    Ten telefon jest naprawde super POLECAM

  • 0

    192. ~empire  2010-08-17 23:40:44  host: ip222h53.wic0m.net.pl

    telefon na pozór dobry, dobrze odtwarza muzykę, aparat ładne zdjęcia robi, ładny wygląd wszystko byłby piękne gdyby nie fakt, że po niecałych dwóch miesiącach użytkowania poszedł mi wyświetlacz być może to wina tasiemki która to sprawiła, być może trafiłam na taki model z wadą bądź to lipny tel się okaże ...

  • 0

    193. ~henri.  2010-08-18 12:55:08  host: aahu38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czuje sie zobowiazana zeby cos o noki x3 napisac. Telefon mam juz rok wiec to nie jest tak ze uzytkuje go JUZ 3 dni i sie wymadrzam. Kady telefonik ma swoje plusy i minusy nokia x3 takze. Zczne od minusow. Juz kazdy tutaj zauwazyl ze bateria nie trzyma zbyt dlugo - nie jest dla mnie problemem ladowac telefon codziennie wieczorem. Jedynym irytujacym mnie minusem sa trzeszczace klawisze glowne. Trzeszczenie zaczelo sie kilka tygodni po kupnie ale czego sie spodziewac kiedy w tym telefonie wszystko plastikowe. Niektorzy pisza tu ze sygnal wiadomosci jest bardzo cichy - nie zgadzam sie z tym, tylko osoba z problemami sluchu moglaby nie uslyszec przychodzacego smsa. Plusy. Wyswietlacz jest duzy i przejrzysty. Telefon w dobrym swietle robi piekne zdjecia i ne wiem skad tyle narzekania na slabe fotki. Pozatym jest chyba z serii telefonow muzycznych wiec to normalne ze w tym modelu nokia poszla bardzej w strone muzyki. A poszla w srone muzyki BARDZO. Glosniki stereo, dzwiek piekny, czysty (troche sie na tym znam bo pracuje w branzy muzycznej).Klawisze muzyczne pozwalaja szybko zmieniac utwory, super. Do sluchawek sie doczepie - moze i dobrze graja ale psuja sluch. Aha i demntuje plotki coby sie ten telefon zacinal. Swetnie chodzi. Konczac te duga 'wypowiedz' stwierdzam ze zadnymi opiniami nie warto sie kierowac. Bo telefon telefonowi nie rowny. Mozesz traic na zacinajacego sie rzecha albo szybko 'fure'. Trzeba po prostu zaryzykowac. Ale nokie x3 polecam z calego serca muzykomanom. Naprawde warto.

  • 0

    194. ~henri.  2010-08-18 13:18:11  host: aahu38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i zapomnialam dodac ze jeszcze nie trafil mi sie nigdy tak 'smutny' telefon. Tematy na tej nokii sa tak dobrane jakby Ci ktorzy je tworzyli mieli depresje. Czarne tlo MENU chyba raczej przytlacza. Jesli ktos znajdzie czas podajcie jakies BEZPIECZNE stronyz tematami przede wszystkim. Z gory dziekuje! :)

  • 0

    195. ~maciej0136  2010-08-19 14:45:29  host: 77-45-75-28.sta.asta-net.com.pl

    siema wszystkim mam maly problem ponieważ nie wiem czy kupic ten telefon gdyz na innym forum piszą że jest on do niczego piszą że szybko pada bateria prosze o pomoc pozdro

  • 0

    196. ~goszczyk115  2010-08-25 13:59:30  host: 194.181.128.202

    No i tak:) Mam ten telefon. Boski.. też wyczytuje mi tylko 1 stacje w radiu ale co tam:P Reszta super... mam go od kilku dni. Łatwy w obsłudze. Miałam mieć Nokię 5610 xpress music ale jednak nie mam i jestem zadowolona z tej noki jest podobna do 5610 a nawet lepsza bo zamiast tego 'urywającego sie' suwaka są piękne przyciski. :) Mam ten czerwony taki:P

  • 0

    197. ~lr  2010-08-30 00:05:45  host: dys20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziwna sprawa, mam nokie x3 i jak telefon jest załączony telefon non stop pobiera cos z neta, rano sprawdezam stan konta -30zł, co nie tak, nie polecam!!! a ja nie koerzystałem z wapa,badziew jeszcze jak ktos ma tel na abonamet to wspułczuje....

  • 0

    198. ~m  2010-09-07 17:04:24  host: 77-253-178-206.adsl.inetia.pl

    Hej:p mam nokie x3 już 3 miesiące i jest barzdo wytrzymała...tyle razy wypadła mi z rąk na ulicy i wgl..i dalej działa i tylko trosze sie potukła..bateria trzyma nawet 3 dni..! poprostu rewelacja..! jestem zadowolona z niego... dużo mieści sie muzyki i zdjęć... jest bardzo luksusowym jak i sportowym telefonem pasuje do wszystkieho i wgl.;* POLECAM !!! POLECAM !!! POLECAM !!! P L E C A M ! ! !

  • 0

    199. ~  2010-09-09 09:09:53  host: mt.pl

    Siemka mam nokie X3 od 5 miesięcy jest super telefonikiem :). Wytrzymałym ;d. Ale coś mi sie zdaje że zmienie na nokie C3 :P

  • 0

    200. ~Budki Nowe koło Warszawy  2010-09-11 12:59:08  host: 78-159-91-98.net.pbthawe.eu

    witam mam nokie x3 od 3 miesięcy.Super odtwarza muzyke na telefonie jak i na słuchawkach.Bateria trzyma 3-4 dni..POLECAM...Ja mam niebieską i jest git:)

  • 0

    201. ~+  2010-09-21 11:21:30  host: 213.134.134.196

    Witam.Ogólnie telefonik może byc tylko oprogramowanie ma do d... jak do nabyłem to po dwóch tygodniach padło i na chwile obecną (3 dni po odebraniu z naprawy)też czasami szwankuje bo telefon sam sie resetuje.

  • 0

    202. ~Nicia24  2010-09-27 19:45:39  host: t18-04.opera-mini.net

    Mam ją nawet nawet... Jest świetna, super model, ale kiedyś po 1miesiącu soft padł strach nieokreślony, było to tak jeszcze przed zepsuciem z 4 razy mi się sam wyłączył, myślałam że nokie tak mają. Ale później po miesiącu wyłączyłam telefon chciałam włoczyć wyświetla mi się napis nokia, a tu nagle monitor cały biały zaświecił mi się cały na biało gdzieś z 3razy a jak się go przekładało do ucha to pyrczał.-była to wina softu. Następnego dnia dałam go do naprawy czekałam na niego aż 2 tygodnie-.Od tamtego czasu działa mi do dzisiaj idealnie. Może obsługiwać mp3, mp4. Ma świetny głośnik. Aparat 3.2mega piksela- świetne robi zdięcia w jasnych pomieszczeniach. Wszyscy mi go zazdroszczą:-) moja opinia to: 6, jest świetna wielo funkcyjna. Posiadam go długo. Bierzcie go nie bójcie się że wam soft padnie dostałam wadliwy telefon. Jest poprostu świetny!

  • 0

    203. ~Nicia24  2010-09-27 19:55:33  host: t18-04.opera-mini.net

    Hej!Mam nokie x3 nawet nawet długo... Jest świetna super model ale kiedyś po 1miesiącu soft padł strach nieokreślony było to tak jeszcze przed zepsuciem z 4 razy mi się sam wyłączył myślałam że nokie tak mają. Ale później po miesiącu wyłączyłam telefon chciałam włoczyć wyświetla mi się napis nokia a tu nagle monitor cały biały zaświecił mi się cały na biało gdzieś z 3razy a jak się go przekładało do ucha to pyrczał.-była to wina softu. Następnego dnia dałam go do naprawy czekałam na niego aż 2 tygodnie-.Od tamtego czasu działa mi do dzisiaj idealnie. Może obsługiwać mp3, mp4. Ma świetny głośnik. Aparat 3.2mega piksela- świetne robi zdięcia w jasnych pomieszczeniach.i gratis 2 giga;-) Wszyscy mi go zazdroszczą:-) moja opinia to: 6, jest świetna wielo funkcyjna. Posiadam go długo. Bierzcie go nie bójcie się że wam soft padnie dostałam wadliwy telefon. Jest poprostu świetny!

  • 0

    204. ~lunitek  2010-09-29 18:43:36  host: user-188-33-58-44.play-internet.pl

    nie powiem wiele na temat tego telefonu, bo dopiero dzisiaj go dostałam, nie oswoiłam się jeszcze z nową zabawką.. ale ja i tak nie szukam super wypasu, ma mieć dzwonki mp3, smsy wysyłać/obierać, dzwonić, budzić, i wsio... poza tym jest jeden minus: MEGA DŁUGI KABEL USB, już chyba krótszych na rynku nie ma :P

  • 0

    205. ~monia  2010-10-02 13:45:57  host: dynamic-78-9-112-111.ssp.dialog.net.pl

    a tu można zainstalować bezpłatną nawigację?? czy się płaci??i za G zainstalowane też się płaci czy nie??

  • 0

    206. ~  2010-10-03 16:32:10  host: public11283.cdma.centertel.pl

    nie polecam kupiłem go i mi się zepsuł i od razu zmieniłem na inny

  • 0

    208. ~Krzysiu95  2010-10-05 19:03:23  host: 212.2.126.227

    ten telefon to złom mam go 2 miesiące i już 3 razy był w serwisie. Wszystko by było ok gdyby nie soft, który jest do d... nie polecam. Pozdro

  • 0

    209. ~Pietero89  2010-10-10 20:16:56  host: ppp133246.ostnet.pl

    Tandeta jakich mało. Ten model jest bardzo awaryjny. Po 3 miechach zepsuł mi się. Klawiatura siadła, włączył się ale nic nie dało się na nim zrobić. Materiały z których go zrobiono pozostawiaja wiele do zyczenia. Wysuwana część telefonu (z ekranem) strasznie się wygina. Telefon niezbyt wytrzymały. Jeśli chodzi o funkcjonalność to zadowalający. Muzyka gra bardzo dobrze, zdjęcia tez wychodza nawet nieźle.Na starcie też uzyteczne aplikacje wgrane w koma. jednak Szczerze - nie polecam.

  • 0

    210. ~Damian  2010-10-14 11:04:56  host: user-188-33-235-167.play-internet.pl

    Tragicznie wykonany :( , fatalna jakość plastyku ! Lepiej zwrócic uwage na serie 6xxx albo naawet 3xxx, to X3 sie rozleci predzej czy pozniej.

  • 0

    212. ~Paweł  2010-10-17 00:13:46  host: aaor72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry telfon , polecam , dobre głośniczki , wejście na jacka ;) , bez awaryjny .

  • 0

    213. ~hehe  2010-10-23 12:40:13  host: acfa238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od pół roku i nie mogę powiedzieć o nim złego słowa.Może nie jestem wymagającym użytkownikiem telefonów,ale ma to co jest mi potrzebne czyli w miarę szybki internet,dobry odtwarzacz mp3 i prostotę wykonania co bardzo sobie cenie,lubię minimalizm. Jedynym mankamentem wg mnie w tym telefonie jest bateria. Zmuszony jestem codziennie ją ładować.I jeszcze przydał by się GPS,ale to jest tylko dodatek.Telefonik oceniam na 7/10

  • 0

    214. ~Barty  2010-10-29 14:39:03  host: nat.narwik.waw.pl

    Od 2 tygodni jestem posiadaczem Nokii X3 i jestem z niej bardzo zadowolony. 1.Głośniki rewelacja, grają bardzo głośno i czysto. (testowane z Motorolą ROKR i wygrałem ;)) 2.jeśli chodzi o przyciski muzyczne u mnie wszystko jest ok :) 3. Bateria może nie jest duża ale spokojnie wystarcza. Miałem wycieczkę. przez 5 godzin słuchałem muzyki i miałem "2 kreski". 4.jeśli chodzi o obudowę to u mnie nic takiego nie wystąpiło 5Aparat ma dobry chociaż były lepsze ale jak na tak niską cenę jest świetny.(chociaż brakuje mu flesza. ;) Ogólnie bardzo fajny telefonik. Serdecznie Polecam wszystkim

  • 0

    215. ~Asia  2010-10-31 15:23:26  host: 194.126.164.99

    Telefon kupiłam wczoraj i dzisiaj już nie działa . Chcę go załączyc i pojawia się napis nokia i miga ekran 4 razy i się wyłącza .

  • 0

    216. ~Tesco Extra  2010-10-31 20:21:11  host: 78.133.198.52

    W Tesco Extra Częstochowa telefon w promocji za jedyne 399zł

  • 0

    217. ~Agra  2010-11-03 04:01:14  host: ayc102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak słucham takich tekstów to mnie skręca, że nie działa, zepsuł sie po miesiącu, to tamto siamto, zawiesza się, ludzie...ja nie wiem wy chyba te fony u chińczyków kupujecie...miałem różne, często czytałem tu wypowiedzi i z żadnym się nic takiego nie działo, to samo z nokią x3, spadła 5 razy, raz na beton z 2m, działa nic sie nie dzieje, na plastyku nie ma śladu, wiec tandetny raczej nie jest, wszystko ma swoje wytłumaczenie ale niektorych z was nie rozumiem, nie wiem w jakich sieciach macie te telefony i jakie softy tam wgrywają, ale no bez jaj...ja szczerze polecam, no i nokia nadal mocna, upadki jej nie straszne ;>

  • 0

    218. ~matek653  2010-11-03 22:59:56  host: 92.16.35.215

    Mam ten telefon od 6 miesiecy,i jestem bardzo zadowolony.Jest głośny,wytrzymały,łatwy w obsłudze,bateria dobrze trzyma...Wcześniej miałem N95 i byłem mniej zadowolony!Maiłby lampe błyskową i wi-fi i telefon idealny!POLECAM!

  • 0

    219. ~olo  2010-11-10 19:04:37  host: blq161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam posiadam telefon nokia x3 od 2 dni ogólnie nie narzekam bo jest git...ale mam jeden problem..nie moge wysyłać sms poprostu nie dochodza do odbiorcy...co to moze być znaczy słyszałem że to się gdzieś zmienia z gprs na gsm i wtedy idą esy normalnie a nie przez neta tak jak u mnie..;/ prosze o pilną pomoc bez esów jak bez reki...prosze.!

  • 0

    220.  2010-11-12 16:42:48

    do olo: ustaw w ustawieniach sms : wiadomosci wysylane jako tekst oraz w opcji "uzyj danych pakietowych" ustaw na "NIE" - powinno pomoc... poza tym w obsludze znakow ustaw na "uproszczona"- bedzie 160 znakow zamiast kilku esow... pozdro

  • 0

    221.  2010-11-12 16:49:20

    Telefon rewelacja!! jak Ktos szuka fona niedrogiego a funkcyjnego to polecam!! najwieksza zaleta jest radio bez koniecznosci podpiecia sluchawek..gra jak sredniej klasy wieza stereo!! az dziw bierze ze z tak malych glosnikow wyciaga tyle mocy...jednym slowem- db fon z podrecznym radiem dla melomanow jako osobista wieza stereo... w kazdej chwili na przycisniecie jednego przycisku:) Polecam!!:)

  • 0

    222. ~  2010-11-13 10:51:28  host: czs218.internetdsl.tpnet.pl

    rewelacyjny! muzyka odtwarzana głośno bez żadnych szumów. aparat przy dobrych ustawieniach nie jest taki zły jak go tu opisują. jest lekka, łatwa w obsłudze. pomimo wielu upadków nadal bardzo dobrze sie sprawuję. gorąco polecam. ;-)

  • 0

    223. ~Nokiomaniak19  2010-11-19 12:05:06  host: bza1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Seria Xpress Music nawet w 1/4 nie dorównują Sony Ericsson WALKMAN pod względem muzyki.Każdy WALKMAN dorównuje jakości odtwarzania muzyki IPodom.

  • 0

    224. ~paolka  2010-11-24 21:26:47  host: fhost-37.mtm-info.pl

    mam problem z oglądaniem filmów mp4;/ dzwięk jest a obrazu nie ma ;/ pomóżcie :)

  • 0

    225. ~fasia  2010-12-05 12:02:21  host: 87-207-31-128.dynamic.chello.pl

    Mam pytanie. Kiedy wysyłam sms-a przy wybieraniu odbiorcy często korzystam z opcji "ostatnio używane". Zawsze wyświetlało mi się wtedy kilka faktycznie używanych ostatnio numerów. Teraz wyświetlają mi się tylko 3 numery i to w dodatku wcale nie te z ktorych ostatnio korzystałam :/ Mozna cos z tym zrobic?

  • 0

    226. ~koleżanka;))  2010-12-07 18:38:57  host: user51.555.pl

    osobiście nie polecam tego telefonu, mam go od wakacji i już się zepsuł. |; psuł się od samego początku, choć ani razu mi nie spadł.. Chyba musze go wymienić na jakiś inny model. + telefon ma dobry głośnik i to jedyne plusy. zdjęcia też nie zachwycają ;x. nie polecam ;) pozdro.

  • 0

    227. ~ja  2010-12-09 15:15:24  host: host-89-228-166-150.lodz.mm.pl

    jestem z tego telefonu bardzo zadowolona

  • 0

    228. ~rambusek88  2010-12-10 11:53:49  host: axi210.internetdsl.tpnet.pl

    witam wszystkich. wlasnie kupilem ten telefonik. dobra nazwa to wlasnie bodrzetowka nokii... telefon nie jest az tak glosny alem faktycznie czystosc dzwieku zaczerpnieta normalmnie z se. sluchawki douszne sa bardzo dobre jednak nie dorownuja moim metalowym sluchawkom dousznym. telefonik bardzo fajny i menu standardowe jak dla xpress music. ogolmnie co mozna chciec po telefonie wartym niecale 500zl... ogolnie robi dobre wrazenie a aparat- porazka porownywalna z 2.0 nokii ale nie porownujmy go nawet do aparatow se np. k800i... ogolnie jesli ktos chce tani ladny i w miare funkjonalmny telefon to polecam. bateria jak na tak niska pojemnosc trzyma dosc niezle... od wczoraj jakies 3 godziny urzywalem bluetooth'a i z godzine sluchalem muzyki no i radia a tu wielkim plusem jest wbudowana antena a nie podlaczanie sluchawek... i bateria jeszcze trzyma jest jej polowa a tel pierwszy raz wlaczony... prosty w obskudze co jest chyba normalne dla urzytkownikow nokii. pozdrawiam rambusek88

  • 0

    229. ~sebuśek  2010-12-10 19:59:37  host: ash149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon kupiłem w czerwcu pod koniec w środku lipca poszedł mi ekran ;/ (coś z tasiemką było , zrobił sie biały i już :/)serwisowanie noki jest godne podziwu nie mają oni określonego czasu naprawy wiec jak sie wyrobią z naprawą w 1.5 miesiąca to już jest sukces (ja tyle czekałem) głośny, zdj robi ładne i przejrzyste , bateria troche krutko trzyma ale ogólnie telefon sie noki udał. po 3 miesiącach urzytkowania na ekranie pojawiła sie jasna niebieska plamka (tam gdzie najczęściej trzymamy jak wysuwamy )

  • 0

    230. ~torento  2010-12-13 15:27:22  host: dgo209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam kupić ten telefon w MixPlusie. Telefon ładny. Po waszych opiniach telefon jest dobry. Bateria ile średnio trzyma? I jak głośny jest głośnik ?

  • 0

    231. ~Michno  2010-12-21 11:45:30  host: acgh21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od czterech miesięcy, jest świetny! głośniki (bo są dwa) dają czadu :D, bateria u mnie trzyma jakieś 3. dni, ale dużo smsuje, ogólnie to telefon polecam :)

  • 0

    232. ~hasasa100  2011-01-07 12:59:28  host: ebv170.internetdsl.tpnet.pl

    Witamm mam pytanie i problem. otóż- mam taki o to telefonik, do tej pory spisywał sie bez zarzutów. Az do terez.. Gdy podpinam telefon do ładowarki, niby sie ładuje, czekam ponad godzine odłaczam od ładowarki i po chwili wyskakuje "bateria słaba" i tak kilka razy az telefon sie wylacz. Czyli po prostu sie wyłacza, i nie jest to wina ładowarki bo próbowałem innej i było to samo. Prosze o pomoc pozdrawiam

  • 0

    233. ~.......  2011-01-10 17:32:50  host: 212.87.244.98

    Bardzo fajny mam i wiem bardzo fajnie odtwarza muzykę i w ogóle jest super

  • 0

    234. ~cesar619  2011-01-11 18:45:44  host: com.tvgawex.pl

    nienawidze takich ludzi ktorzy osadzaja telefon ze ma zly aparat w telefonie. najwazniejsza jest latwa obsluga i takie tam rzeczy mi sie on bardzo podoba pozdro dla wszystkich ktorym podoba sie ten telefon

  • 0

    235. ~gosiok  2011-02-19 18:49:56  host: 78-131-194-227.tktelekom.pl

    Kupiłam ten telefon miesiąc temu ,ale zadowolona to z niego nie jestem . Bardzo wolny jest , muli się, zawiesza.Klawiatura też nie zbyt wygodna przy pisaniu smsów.Za płaskie klawisze.Kształt komórki też nie za ciekawy -taki kanciasty.Bateria trzyma 3 -4 dni, przy nie wielkiej eksploatacji.Jedyne co tylko jest OK to zdjęcia robi dobre.

  • 0

    236. ~gosiek633@wp.pl  2011-02-23 11:34:51  host: 213.158.217.231

    nie polecam tego telefonu, mam go 2 miesiace a juz 3 raz jest w naprawie z ta sama usterka, odtwarzanie muzyki i obsluga super ale jak ktos sie na niego decyduje musi na niego bardzo uwazac

  • 0

    237. ~nn  2011-02-23 16:09:01  host: net04.mlyniec.gda.pl

    kupiłam go 3 dni temu i wydaje się extra.Ale coś z tyłu klapka trzeszczy.Mojim zdaniem super.Głosno gra muzyczka,zdjecia są odpowiednie.Wiem po przedtem miałam lg i wiem jaka to różnica.Nie mam złego zdania o nim.Gry ma też wypasione.hehe.xdd..POLECAM BARDZO. Cena jest super .Wiecej nie powiem a i jeszcze. RADIO GRA BEZ SŁUCHAWEK .BATERIA DOBRA działa mi od 1-do 3 dni albo do 4 jeśli nie słuchasz za długo muzyki w radiu bo odrazu zabiera poł bateri.Mojim zdaniem jest odpowiedni dla każdej dziewczyny i chłopaka

  • 0

    238. ~ola  2011-02-27 16:53:24  host: user-109-243-28-37.play-internet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia.Ogólnie jest spoko.Muzyka gra głośno:), aparat ujdzie:).Ale bateria jest słaba, przy dłuższym słuchaniu muzyki, graniu,czy bawieniu się aplikacjami trzyma półtora do dwóch dni:(

  • 0

    239. ~  2011-03-04 21:20:26  host: 188.146.67.101.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Witam jak ustawic wybieranie glosowe dla funkcji w X3

  • 0

    240. ~DizzLe  2011-03-05 11:00:32  host: host-89-229-209-36.kwidzyn.mm.pl

    Mam ten telefon od czerwca zeszłego roku i niestety zawiodłem się. Nokia konkretnie popsuła swoją markę. W serwisie był już 2 razy, raz oddawałem też słuchawki, a telefon dalej się pierdzieli i będę musiał oddać go znowu do serwisu. Co kilka minut potrafi gubić zasięg (jakby nie czytał karty sim w ogóle), jak w skrzynce mam 50-100 wiadomości, to już zaczyna mulić i np. raporty o dostarczeniu przychodzą po pół godziny, co jest wkurzające, grzecznie mówiąc. Słuchawki z zestawu dobre, ale coś często psuje się albo ich wtyczka, albo gniazdo w telefonie - jak wspomniałem - raz oddawałem słuchawki i zostały wymienione na nowe, i po krótkim czasie przestały grać znowu. Działają podłączone np. do kompa, ale telefon w ogóle ich nie czyta (inne słuchawki w telefonie działają, więc to jakiś absurd). Poza tym telefon sam w sobie jest zamulony, po włączeniu trzeba odczekać dłuższą chwilę zanim wczyta np. wiadomości albo kontakty. Nawet jak wyjmę kartę (mam 2gb, z czego zapełnione nieco ponad 1gb). Powiem szczerze, że ODRADZAM kupno tego szajsu, bo póki co jedyna funkcja, jaka mu w miarę dobrze wychodzi to słuchanie muzyki, ale na innych słuchawkach niż te z zestawu, bo nie działają. Aparat też jest do kitu, brak stabilizacji obrazu jest wkurzający, lekko zadrży mi ręka i wychodzi mi dzieło w stylu Van Gogha zamiast zdjęcia nieba np. Nigdy więcej nie kupię Nokii, bo dobre były kilka lat temu. Teraz to dno. Ok, to tyle, pozdrawiam, cholernie niezadowolony właściciel Nokii X3, DizzLe.

  • 0

    241. ~Kasia  2011-03-07 16:33:02  host: 31.60.184.77

    Jak wgrać gg orange do tej nokii?

  • 0

    242. ~ja damian budki stare  2011-03-20 13:09:35  host: 78-159-91-98.net.pbthawe.eu

    witam mam nokie x3 od 7 miesięcy i przez ten okres był 4 razy na gwarancji.(3 razy padł soft i raz wymieniali płyte główną)Telefon porażka nikomu nie polecam,strasznie się muli i wolno chodzi.Panel szajs.Nie idzie w telefonie zmienić jasnosci wyświetlacza.Bateria trzyma 1-3 dni!!!Telefon ma tylko dobre słuchawki i głosniki oraz że jest radio bez słuchawek.Ogólnie telefon oceniam 2/10.SZAJS nie polecam nagorszemu wrogowi...NOKIA JUŻ DAWNO SIĘ POPSUŁA,już nigdy napewno nie kupie nokii.

  • 0

    243. ~maciek  2011-03-26 20:32:23  host: dfh20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od 4 miesięcy, i będę szczery. Nie polecam tego telefonu. 4 miesiące to krótko, a już zauważyłem, że obudowa " lata " tzn odchodzi. Zawiesza się, mam 2gb pamięci więc nie dużo, a jednak się wiesza. Muza gra dość głośno, ale co to da, jak telefon się rozłazi. Przy okazji jak się przypatrzyłem z bliska, to widzę, że wszystko krzywe jakieś jest. Myślałem, że dłużej będę miał telefon, ale zmienię chyba na Sony Ericssona W995, którego bardzo polecam. To tyle z mojej strony.

  • 0

    244. ~  2011-03-28 14:15:55  host: 212.160.172.70

    Kupiłem 2 dni temu bo bardzo mi sie spodobał :) Aparat ok, do robienia zdjec po pijaku na imprezie nie potrzeba niczego lepszego. Odwarzacz bardzo dobry, słuchawki z zestawu tez całkiem niezle. Dałem za niego 450pln, pewnie mozna za te pieniedze kupic nieco lepszy sprzet, ale ten telefon jest piekny.

  • 0

    245. ~Rambomkw  2011-04-03 20:23:33  host: z28-03.opera-mini.net

    Powiem wam tyle . Kupiłem ten telefon no i pierwsze dni sobie myślałem : ale plastik , tandeta. Nie miałem problemów z bateria BO TRZEBA UMIEĆ JA sFORMAtoWAC . ! . Tyle razy co mi upadł i nic. Nawet ani razu go nie resetowałem . ;) . A mam go już pół roku;). Odnośnie czerwonej słuchawki to pewnie jakieś syfy mi tam wpadły bo nie odbija . Ale mi to nie przeszkadza , . W porównaniu do se ten tel jest świetny. Zero resetow i zawiasow. ;) słuchawki super;) . Polecam . Miałem kiedyś nokie 6280 podobny model również polecam

  • 0

    246. ~Rafii  2011-04-11 22:09:56  host: pc-1-39-51-80-static.strong-pc.com

    Witam co do telefonów nokia to powiem zależy gdzie jest produkowany czy to Finy czy Węgry .

  • 0

    247. ~00  2011-04-16 13:05:51  host: 89-72-142-190.dynamic.chello.pl

    ta komórka jest dziadowa!!! była w naprawie i po tygodniu znów naprawa! oceniam ją na 1/10! ktoś pomoże z tym problemem?

  • 0

    248. ~damian slowik 11111111  2011-04-16 23:06:53  host: 78-159-91-98.net.pbthawe.eu

    nigdy więcej nokii!!!!!!!!!!!!!wszystko na temat telefon porażka,mam nówkę od 3 miesięcy i więcej spędziła w serwisie niż u mnie

  • 0

    249. ~  2011-04-17 10:19:23  host: apn-95-40-202-168.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja slucham muzyki, sms'y, dzwonie i bateria wytrzymuje mi okolo 10 dni. Nie wiem co wy z nim robicie ze trzyma Wam po 3 dni.... Muzyka z glosnikow, brakuje basow ale gra i tak dobrze ;p

  • 0

    250. ~Lucjan  2011-04-22 00:20:49  host: ico186.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon swietny! zero problemow. jedyne co bym w niej zmienil to baterie na taka o wiekszej poj.

  • 0

    251. ~  2011-05-05 09:24:44  host: aaay248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na ekranie ukazała się jakiś znak w kształcie potrójnego nawiasu z kropką,nie wiem co to może być/

  • 0

    252. ~agoniter  2011-05-08 22:08:29  host: user-109-243-109-199.play-internet.pl

    Ten telefon to lipa. Tnie się, wejścia się psują. Istna masakra. Telefon nie ma roku a może wylądować na śmietnik. Bateria trzyma dzień.

  • 0

    253. ~tester  2011-05-13 18:23:00  host: 093105109102.pila.vectranet.pl

    Telefon nie ma roku a już zauwazylem ciągle slider się rusza często się zawiesza i najgorsze co widziałem to slider się ciągle rusza wiesza się na logu plusa dają podróbkę karty pamięci bo nie 2 gb tylko 1,8

  • 0

    254. ~Stosek  2011-06-17 15:25:10  host: 64-10.c-plus.pl

    mam ten telefon od 28.05.2010r,a dzis jest 17.06.2011. Lipa totalna nagorsza poraszka nokii. Moze ladnie wyglada i muzyczka gra glosno ale sie rozpada,zawiesza sie,podczas wysuwania slider sie rusza i jeszcze mi przycisk do sterowania na boki,gora,dol odpad i musze sterowac zapalka.Batera wytrzymuje 2 gora 3 dni i co chwile mi mryga ekran na bialo,a jak go wysune to sie wlacza jak zasune wylacza.Lipa totalna nie polecam.NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU

  • 0

    255. ~pablos_27  2011-06-19 01:11:52  host: ip-79-175-200-254.cable.smsnet.pl

    Ja osobiście polecam ten telefon!!! Mam go około roku i jestem bardzo zadowolony. Bateria pomimo częstego słuchania muzyki, bardzo częstego rozmawiania i pisania wielu smsów dziennie trzyma ok 4-5 dni!Wystarczy dobrze sformatować baterię! Można go łatwo przystosować pod swoje indywidualne potrzeby. Slider (wbrew wielu negatywnym opiniom) daje radę - przy normalnym użytkowaniu! Ja ze swojej strony polecam ten telefon! Dodałbym do niego jeszcze nawigację i lepszy aparat i... telefon marzenie! Pozdrawiam użytkowników!

  • 0

    256. ~Miśka  2011-06-20 10:47:35  host: fae46.internetdsl.tpnet.pl

    do testera 253 Na karcie zawsze będziesz mieć mniej niż to pisze na opakowaniu czy karcie. Pojemność, której Ci brakuje jest zabierana na operacje przy odczytywaniu i zapisie danych z/na kartę. Ilość zabranych mb to od 10 mb do 200 mb. Im większa karta, tym więcej Ci zabiera.

  • 0

    257. ~Abonimowa  2011-06-27 15:56:26  host: el.mynet.com.pl

    Widzę, że opinie o tym telefonie są różne. Mam go od grudnia zeszłego roku i jestem bardzo rozczarowana :( Kupiłam go w komisie, z przyczyn losowych (padłam ofiara kradzieży). Wybór był jednak przemyślany. Prosty model muzyczny z przyzwoitą baterią - coś w sam raz dla mnie. Niestety, w moim egzemplarzu bateria trzyma średnio dwa dni przy przesłuchaniu około trzech utworów i wysłaniu kilku smsów. Uważam to po prostu za skandaliczny wynik, ponieważ komórka nie jest używana zbyt intensywnie. Do tego okropna skrzypiąca obudowa oraz problemy z softem (często zawiesza się podczas pisania wiadomości). Jakość odtwarzacza mp3 rzeczywiście jest świetna, niestety z uwagi na felerną baterię nie mogę się nią nacieszyć... Jeżeli ktoś jeszcze rozważa kupno X3, szczerze odradzam!

  • 0

    258. ~  2011-06-27 19:38:17  host: apn-77-113-93-54.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy ktoś wie jak się zmienia w tej nokii sygnał dzwonka ??? Bo nie widzę opcji "ustwa jako dzwonek" :(

  • 0

    259. ~piotrexo  2011-07-02 20:45:09  host: router.globalpolska.pl

    EHHH czemu ten telefon nie ma flesha ?? i wogóle czemu nie ma zoom x16 xd

  • 0

    260. ~anni  2011-07-08 22:54:28  host: acnb117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W żadnym wypadku go nie polecam! Mam go nie całe pół roku a już 3 razy wylądował w naprawie, bo ciągle problemy z zasięgiem;/ i z tego co wiem to nie tylko u mnie występuje ten przypadek. Żałuje, że go kupiłam, ale pretensje mogę mieć tylko do siebie, bo mogłam uważniej sprawdzić co w trawie piszczy.

  • 0

    261. ~kla  2011-08-30 13:00:19  host: acts112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon wytrzymaly

  • 0

    262. ~tp  2011-09-14 20:07:10  host: host-89-228-25-167.zamosc.mm.pl

    Mam ją ok. 3 m-ce. W tym czasie 2 x naprawa gwarancyjna.Właśnie oddałam do wymiany. Wyświetlacz gaśnie, dotyk szwankuje. Po kolejnej wizycie u sprzedawcy dowiedziałam się, że ten model ma częste awarie. Więc kto pisze te pochwały. Może tak jak w reklamie PLUSA 99% zadowolonych klientów wg danych z infolinii. Ech..................

  • 0

    263. ~Es  2011-09-18 21:54:30  host: gcd218.internetdsl.tpnet.pl

    nie polecam nikomu nokii x3.. przyciski muzyczne odlatują.. problemy z taśmą..

  • 0

    264. ~1234  2011-09-20 12:35:43  host: 212.160.172.70

    Mam go pól roku i jak narazie bez najmniejszych problemów.

  • 0

    265. ~miniaaa25  2011-10-28 11:44:22  host: 95-178-70-182.zielonagora.hypnet.pl

    Nokia x3 mój ulubiony tel mam go już prawie 1,5 roku :) jest mały i głosny :)

  • 0

    266. ~any  2011-11-04 21:18:02  host: dvf196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ją prawie rok i już 5 raz lądowała w serwisie gwarancyjnym (po prostu nikt nie przykładał się do naprawy,potrafili jedynie wgrać nowego softa, dopiero za 5 razem kiedy wymienili płytę główną telefon zaczął działać). I wychodzi telefon Made in Romania :| Generalnie telefon idealny do słuchania muzyki, jest głośny,a dźwięk ma bardzo dobrą jakość:))Minusem jest aparat, który niestety nie posiada flesha, ale w końcu nie można mieć wszystkiego:)

  • 0

    267. ~barbara  2011-11-09 11:23:48  host: 83.218.110.38

    Witam.Nigdy wiecej tego telefonu.Mam go od czerwca dwa razy juz byl w serwisie.Na szczescie jest na gwarancji.Klawisze muzyczne odlecialy juz po tygodniu,na ekranie czarna plamka,ktora pojawila sie z ni w piec ni w dziesiec.Od paru dniu wyskakuje mi komunikat o braku pamieci.Pousuwalam dokladnie wszystko z pamieci telefonu i nic...Beznadzieja.Umowe mam podpisana na trzy lata,jeszcze z pol roku i ten telefon sie rozleci.Mam zamiar starac sie o calkiem nowy telefon z powodow tych usterek.Czy ktos juz probowal zadac od nokii wymiany na nowy telefon i z jakim skutkiem?

  • 0

    268. ~Anelcia  2011-11-14 20:18:34  host: aeef42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam...Chiałabym sie dowiedziec czemu w Nokii X3 nie pokazuje sie film tylko jest dzwiek?? a film jest ogolnie przesłany przez bluetooth.

  • 0

    269. ~nieznany  2011-11-29 13:08:59  host: 188.147.208.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Witam chciał bym się dowiedzieć co można zrobić gdy nie działają mi dwa klawisze w dół i w prawą stronę proszę o szybką odpowiedz

  • 0

    270. ~pikatfu  2011-12-25 23:50:19  host: 87.105.250.25

    TELEPOLIS Wielki brawo ten telefon rzeczywiście NIEMA żadnego oprogramowania. jak go kupiłem to musiałem wgrywać

  • 0

    271. ~adrian  2012-01-20 14:06:06  host: aaws57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie,czy oplaca sie kupic nokie x3 iz nie jestem pewny swego wyboru?

  • 0

    272. ~cichy  2012-02-02 14:28:00  host: 213-195-182-55.ip.netia.com.pl

    mam ten telefon juz 1rok i 5 miesiecy powiem szczeze ze bardzo dobry jest ten telefon narazie wogole mi sie nie psuje ani razu nie dalem go do naprawy lecz teraz ostatnio troszke mi sie zacina tzn jak wciskalem menu czy cos innego to odrazu mi odpalalo a teraz czekam po 1-2 sekund ... chwale ten telefon :)

  • 0

    273. ~  2012-02-26 20:32:56  host: 213-92-168-254.serv-net.pl

    ~adrian 2012-01-20 14:06:06 0 host: aaws57.neoplus.adsl.tpnet.pl Mam pytanie,czy oplaca sie kupic nokie x3 iz nie jestem pewny swego wyboru? Adrian Kup sobie SE K702 lub podobnego typu

  • 0

    274. ~maczuga  2012-03-06 18:01:28  host: host-16-80-54-119.inter-wlan.pl

    Po 2 latach x3 wysiadła i nie daje się naprawić!!!Po włączeniu widać tylko rozświetlony ekran i nic nie reaguje.Serwis jest bezradny.Czy ktoś wie co robić?

  • 0

    275. ~malwina  2012-08-17 22:19:06  host: 90-156-90-127.internetia.net.pl

    Tez tak miałam po uwaga..tygodniu użytkowania. Nie oznacza to oczywiście, że jest do kitu - telefon tak reaguje gdy jest wysłanych na kartę pamięci sto różnych plików w różnych okresach czasowych. Polecam wyciągnąć kartę pamięci, zgrać wszystko na kompa,zrobić formatkę karty i powtórnie jednorazowo wszystko wrzucić na kartę pamięci :) Czemu się tak dzieje? otóż telefon musi odświeżyć każdą datę modyfikacji pliku, jeżeli jest ich za dużo taki proces trwa i w taki sposób się zawiesza. Za pierwszym razem dałam telefon do serwisu, zmienili mi softa itp..po włożeniu karty było tak samo. Szkoda tylko moich kontaktów wgranych na tel. Po przerzuceniu. Ogólnie jestem zadowolona z telefonu, polecam osobom, które chcą mieć w miarę nowoczesny i wygodny tel, dla osób wymagających "ą,ę" niewiadomo czego..niech szukają dalej :)

  • 0

    276.  2013-03-01 17:10:55

    Bardzo fajny telefon.Polecam!!!!!!!!!

  • 0

    277. ~NO-I-KLAPA  2013-04-04 14:08:08  host: host-92-28-17-19.as13285.net

    .....mój fonik po pół rocznym urzytkowaniu okazał się porażką . przy próbie włączenia aparatu wyświetla się komunikat ,,operacja sie nie powiodła'' czy ktoś ma taki problem? i może mi podpowiedzieć co mojemu x3 dolega?

  • 0

    278. ~  2014-04-30 14:27:41  host: aeot131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyć automatyczne odbieranie połączeń?

  • 0

    279. ~Guliwer  2015-05-28 22:55:19  host: 095160154045.rudaslaska.vectranet.pl

    Super telefon ktory służył mi 5 lat. Teraz mam smarfona, ale jakos bardziej podchodziła mi Nokia X3. Zaloże sie, że smartfon nie pociągnie tak bezawaryjnie jak poczciwa X3

  • 0

    280. ~  2015-06-27 15:57:48  host: google-proxy-66-249-93-195.google.com

    Jakie modele mają taki sam wyświetlacza???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-176-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet