Nokia X3-02 - opinie
Telefony Nokia Nokia X3-02 Opinie o Nokia X3-02

Nokia X3-02

w sumie: 190
  • 0

    1. ~ed3master  2010-08-17 12:15:44  host: 178-37-143-242.adsl.inetia.pl

    kurcze mogli jeszcze dać GPS, i by był bardzo ciekawy komunikator, myślę ze to niepotrzebna oszczędność.

  • 0

    2. ~sebek  2010-08-17 12:25:52  host: 78.31.136.214.rybnet.pl

    ciekawy design ;) jedynie klawisze * # _ mnie dziwią z boku :P

  • 0

    4.  2010-08-17 14:49:15

    co to jest? Telefon? Nie udał im się

  • 0

    5. ~XXxXX  2010-08-17 15:10:59  host: efu235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystk ok tylko nie widze tu klawiszy nawigacyjnych a jest napisane ze nie posiada wyswietlacza dotykowego xd

  • 0

    6.  2010-08-17 16:29:34

    Wyglad mi sie nie podoba wogole, bez pda ale ma wifi i HSPA.... Ciekawe jak bedzie otwarzal muzyke.

  • 0

    7. ~  2010-08-17 16:46:52  host: ip-93.159.40.130.static.crowley.pl

    Nie ma WCDMA na 2100 ?

  • 0

    8. ~tikpok  2010-08-17 17:35:07  host: abru71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ciekawy, ale niepowalający. Wszystko zależy od ceny.

  • 0

    9. ~qulima1  2010-08-17 20:42:15  host: acbg135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to ma być? Sposób na wyprzedaż nadwyżek starych wyświetlaczy?

  • 0

    10.  2010-08-17 21:48:11

    Świetny design.

  • 0

    11. ~  2010-08-17 22:34:13  host: t19-01.opera-mini.net

    Kolejna nokia. Wolałbym aby nokia zaprzestała produkować te zabawki odpustowe i zajęła się czymś innym,masakra.

  • 0

    12. ~Wizard  2010-08-18 09:43:32  host: 178.56.105.176

    czy to cacko ma symbiana ? i czy bedzie w Erze lub Orange-utanie ???

  • 0

    13.  2010-08-18 11:22:40

    Cóż za świeży design. Mnie zachęca, ciekawe co na to fanboy'e Nokii ;)

  • 0

    15. ~plus  2010-08-18 14:51:51  host: 212.244.126.138

    Wie ktos kiedy pojawi sie w Plusie? bo nie wiem czy czekać z wymianą...

  • 0

    16.  2010-08-18 16:07:03

    niepotrzebny model

  • 0

    19. ~  2010-08-18 20:31:30  host: user-109-243-75-134.play-internet.pl

    swietny model a wysw. Oporowy . . .

  • 0

    20. ~BNBN  2010-08-19 08:57:17  host: abjm20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WiFi, klawiaturka, dotyk, kolorki :) Dla każdego coś miłego. Problem może być tylko z baterią.

  • 0

    21. ~qqqq  2010-08-19 12:47:10  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    ten telefon ma dotykowy ekran...

  • 0

    22. ~Groszek  2010-08-19 19:21:52  host: t10-08.opera-mini.net

    Moim zdaniem świetny telefon. Jeden z lepszych, żeby nie powiedzieć najlepszy jaki ostatnio wyszedł (wychodzi) maksymalne wykorzystanie przestrzeni, wygoda. Świetny jako komunikator, do tego wygodne korzystanie z internetu. Czego chcieć więcej od telefonu? Gps? No czasem w terenie by się przydał..

  • 0

    23. ~alvin  2010-08-19 23:07:57  host: 85-31-247-117.internetia.net.pl

    kurcze.... fajny model, chętnie bym go kupił... ale znowu brakuje GPSa ;(

  • 0

    24. ~braun  2010-08-21 21:09:46  host: user-109-243-28-69.play-internet.pl

    to s40 szkoda

  • 0

    25. ~korek  2010-08-23 10:25:29  host: 91.90.63.143

    Telefonik super dla kogoś kto chce dotykowy ekran nie rezygnując z klawiaturki, cykać fotki i oczywiście dzwonić. Bardzo dobrze, że ma oporowy dotyk(zawsze można kupić rysik), nie wyobrażam sobie chodzeniem po menu na 2,4 pojemnościowym ekranie.

  • -1

    26. ~lalunik  2010-09-09 21:28:22  host: efl138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oporowy rysikiem ?! ;/

  • 0

    27. ~ii  2010-09-19 15:32:09  host: 178.56.181.45

    Ogólnie mi się podoba... tylko te kolory... 256 tys. to nie jest dużo..

  • 0

    28. ~KAROLAM86  2010-09-21 15:12:31  host: abjq76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GDZIE MOŻNA KUPIC TEN TELEFON?? BO BAAAAAARDZO MI SIE PODOBA:)

  • 0

    29. ~ali  2010-09-24 20:52:02  host: 178.56.178.140

    Kiedy ten telefon będzie w Polsce?

  • -1

    30. ~Maniesław  2010-10-04 16:52:38  host: 82.177.36.10

    tel będzie dostępny pod koniec paźdxiernika, pojawiła się już jego cena na stronach nokii...699zł co do tego oporowego rysika chodzi, że ten rysik jest przewodnikiem podobnie jak nasz palec ;p

  • 0

    31. ~  2010-10-11 10:31:00  host: fal97.internetdsl.tpnet.pl

    przestańcie narzekać! Ten fon jest fajny i na bank się dobrze przyjmie wifi, lekki, nowa bryła, ekran dotykowy , dobry głośnik na mój gust jest z nim wszystko oki !

  • 0

    32. ~Bnbn  2010-10-29 14:51:39  host: ip-94.124.7.132.szara.net.pl

    Telefon od listopada w orange biznesowym

  • 0

    33. ~KAROLAM  2010-11-02 10:58:55  host: ip-94.124.7.132.szara.net.pl

    W BIZNESIE JUZ ZA ZLOTOWKE OD KWOTY 60 ZL NETTO,, A NIEBIESKI KOLOR JEST SUPER

  • 1

    34. ~  2010-11-02 17:12:44  host: 212.160.172.70

    @30: akurat tu się mylisz, ekran oporowy reaguje na nacisk, a właściwie na odkształcenie, dlatego można używać na nim rysika, który dosłownie wgniata się w ekran. Ekrany pojemnościowe - przeciwnie, mają szkło na ekranie, a plastik i rysikiem niewiele zdziałasz

  • 0

    35. ~TeleTrans  2010-11-04 16:24:16  host: grafi.ae.krakow.pl

    Ten telefon ma oryginalny i jednocześnie atrakcyjny wygląd, niezłe wyposażenie - jak na swój segment rynkowy - no i do tego 3G z HSPA, WiFi oraz ekran dotykowy... Podoba mi się ta Nokia X3-02 !

  • 0

    36. ~  2010-11-05 14:57:43  host: pradnik1b.gemini.net.pl

    a ja już go mam i powiem Wam mistrz, łączy się bez problemów z wifi, ma zainstalowaną fabrycznie mini opere, wszystko działa znakomicie i wyśmienicie, nie weim tylko jak bateria, bo mam go od dziś, ale powiem tyle jeżeli ktoś jest wielkim fanem nokii to obecnie jest to jedyny sensowny telefon do kupienie w przedziale do 1000zl

  • 0

    37. ~Maniesław  2010-11-05 17:38:46  host: 82.177.36.10

    @34 a jak ten ekran oporowy się spisuje w użytkowaniu? Mam na myśli jego trwałość i działanie. Mój informator na ten temat jednak zawiódł;p pozdro;)

  • 0

    38. ~xoxo  2010-11-06 18:30:57  host: public77979.cdma.centertel.pl

    jest w orange juz?

  • 0

    39. ~domsc  2010-11-10 13:01:59  host: user-46-112-225-133.play-internet.pl

    fajny telefon ale w orange bym nie brał jeśli bedzie, lepiej dać te 600zł w jakimś sleprie internetowym, widziałem na yt - internet śmiga na operze mini :)

  • 0

    40. ~magdaa_88  2010-11-13 17:25:28  host: lena.komster.pl

    bajer! mam go od tygodnia :) polecam!

  • 0

    41. ~  2010-11-15 20:44:34  host: apn-77-115-149-17.dynamic.gprs.plus.pl

    a jak wychodzą zdjęcia ?

  • 0

    42. ~art  2010-11-19 10:30:17  host: chello089074010049.chello.pl

    Jak by kosztował ze 400zł to bym zrozumiał tą odpustową zabawkę ale żeby dać 640zł za ten gniot to trzeba mieć nieźle beret zerwany

  • 0

    43. ~  2010-11-19 21:38:14  host: ip222h53.wic0m.net.pl

    Mam go z Orange i powiem że... Jest chyba najlepszym telefonem od Nokii. Po 1 symbian się nie zacina, mam go już tydzień i ani razu się nie zaciął. Po 2 WiFi bardzo dobrze działa i współpracuje z ruterami. Po 3 bateria nie jest rewelacja przy poznawaniu telefonu trzyma 1 dzień, ogólnie polecam

  • 0

    45. ~alia  2010-11-21 19:06:51  host: public70033.cdma.centertel.pl

    bateria trzyma tylko 1 dzień? :( trochę kiepskawo... popieram pytanie wyżej, jakiej jakości są zdjęcia?

  • 0

    46. ~Kietlin  2010-11-21 23:04:53  host: acap183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia mnie zaskoczyla wydajac takiego dziwaka,ale mi sie to podoba,pozekam az nokia wyda cos lepszego od iPhona 4G ktorego posiadam

  • 0

    47. ~sla  2010-11-23 17:22:28  host: static-195-90-102-72.devs.futuro.pl

    @43 symbian się nie zacina bo go nie ma w tym fonie

  • 0

    48.  2010-11-25 19:07:48

    Mam ten telefon od tygodnia i mam dwa problemy i pytania do Was: 1. Jak chce wyslac wiadomsoc "bezposrednia" (Menu-> wiadomosci ->Inne wiadomosci -> wiadmosci bezposrednie) i jak wysle wiadomosc albo bez wysylania opuszcze edytor wiadomosci nastepuje reset telefonu - czy moze ktos sprawdzic czy ma ten sam problem (moj soft to v 5.6 jedyny jaki jest obecnie dostepny) 2) Czujnik swiatla - mam wrazenie ze nie dziala. Wczesniej mialem N6303c i tam jak bylo ciemno to wyswietlacz sie przyciemnial a jak bylo jasno to wylaczalo sie podswietlenie klawiatury a w tym telefonie podswietlenie ekranu i klawiatury jest zawsze bez zmiany nie wazne czy jasno czy ciemno i teraz nie wiem w czym problem;/ Jak potestuje dluzej telefon to napisze swoja opinie o nim

  • 0

    49.  2010-11-25 20:44:57

    ok juz wszystko wiem, czujnik swiatla dziala ale zupelnie na innej zasadzie niz w N6303c. Tutaj czujnik wykrywa ze jak podczas rozmowy przylozycie telefon do ucha to w tym momencie wylacza sie ekran i podswietlenie klawiatury oraz blokuje sie ekran dotykowy tak zeby podczas rozmowy uchem nie wybrac jakiejs opcji przez przypadek... Natomiast pytanie o resetowanie sie komorki nadal aktualne;-)

  • 0

    50. ~dexter  2010-11-27 14:24:24  host: cpc11-with5-2-0-cust35.1-4.cable.virginmedia.com

    żenujące komentarz o braku tego i owego, kup sobie jeden z drugim tomtoma, porządną nawigację z dużym ekranem i inne rzeczy. Wszystko co na kupie jest niewiele warte. Telefon super a model C3-01 jeszcze lepszy, też z ekranem dotykowym. Brak symbiana jest plusem, a nie minusem. Chcecie symbiana? kupcie sobie telefon z symbianem, po co komentujecie telefon skoro już z opisu wam nie leży, nie mieliście go w ręce, jesteście tylko polskimi dusigroszami, zwykłymi biedakami, których nie stać na wydanie np 2000 zł na to, co jest lub byłoby dla was ok, szukacie tego w telefonach tańszych a mnie cieszy, że tego nie znajdziecie. Oby wasze modele z symbianem zacinały się wam co chwilę, szczególnie, jak wydacie na nie grubą kasę. A ja sam kupuję telefony nokii na jej stronie internetowej, ale nie w polsce. Mam większą gwarancję, że telefon będzie lepszy, bo na polski rynek trafiają różne modele, a poza tym w sklepie nokii mam phona bez simlocka i gwarancję na 2 lata. Tyle w temacie. A telefon super.

  • 0

    51. ~jery  2010-11-28 16:29:07  host: 82.177.36.10

    Dexter możesz powiedzieć w czym c3-01 jest lepsze od x3-02? Dane techniczne obu znam. C3-01 dopiero co wchodzi na rynek i zastanawiam się między c3-01 a x3-02. Niestety nie miałem żadnego w ręce. Gregore:będzie jakiś problem z softem chyba,miałem podobne z 6300 pomogła dopiero wizyta w serwisie. Może zaktualizuj softa...

  • 0

    52. ~wertu  2010-11-29 01:09:41  host: eth25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A będzie w Polsce dostępny kolor różowy lub wrzosowy ? bo nie mogę znaleźć info na ten temat :)

  • 0

    53. ~  2010-12-01 13:16:02  host: 194.183.32.20

    50. ~dexter - Pitolisz Panie aż głowa boli. Wg Twojej teorii to do Polski specjalnie wysyłają wadliwe telefony? Niby dlaczego tak by miało być. Co do samego telefonu hardware i software może i spoko ale design to jest jakaś porażka. Jest w niej takie dobrodziejstwo jak WiFi, i co z tego skoro jest fizyczna klawiatura i to jeszcze nie QWERTY, więcej wkur... niż pożytku z uzywania tego. Symbian jest dużym plusem, mnogość konfiguracji, a co do zwiech to jest jak PC po dłużym uzytkowaniu wystarczy zrobić resecik i telefonik chodzi jak złoto. Szkoda tylko że inni producenci zrezygowali z symbiana bo pewnie dalej bym z niego korzystał, bo nokia już od dawna nie potrafi zrobić dobrego telefonu godnego uwagi. Tylko czekać aż platforma upadnie a z nia cała nokia, jeśli nie zrobią czegoś co porwie tłumy. Teraz potęgą jest ANDROID. Pozdrawiam

  • 0

    54.  2010-12-01 22:26:41

    51.jery: chce to zrobic ale na razie nie ma nowszego softu, moj soft to 5.60 i to jest jak na chwile obecna najbardziej aktualna wersja;/

  • 0

    55. ~aff  2010-12-02 14:31:31  host: public75551.cdma.centertel.pl

    Jesteście żałośni -.- to telefon dla kogoś, komu nie przeszkadza zwykła klawiatura w użyciu wi-fi, dla kogoś takiego jak ja, komu qwerty wystarcza przy komputerze. Nie pasuje? Nie kupuj... jak ktoś wyżej napisał, po jaką cholerę narzekacie na to czy tamto, skoro już po opisie telefonu coś wam w nim nie pasuje? Dla mnie jest świetny, mam go od niedawna, klawiaturą qwerty rzygam po ostatnim posiadanym fonie i bardzo się cieszę, że jest taki jaki jest. Wcale nie jest klocem jak sie prezentuje na zdjęciu, wprost przeciwnie, całkiem zgrabny.

  • 0

    57. ~dawid  2010-12-03 21:50:15  host: gate.hitech-net.pl

    Mam pytanko do osób mających ten tel. Kupiłem ten telefon w czwartek w orange i niepokoi mnie jedna rzecz, czasem gdy dostane smsa i chce odblokowac klawiature zeby go przeczytac wylacza sie wyswietlacz i podswietlenie klawiszy, po kilku sekundach wszystko sie zapala, to jest pierwsza rzecz a druga to po zgasnieciu wyswietlacza blokuje sie automatycznie klawiatura, mimo tego ze w opcjach jest to wylaczone.

  • 0

    58. ~  2010-12-04 02:09:59  host: 217.116.110.190

    Ja mam pytanie, czy uzywal ktos tego telefonu jako modemu? Podlaczam go kabelkiem do komputera ale za nic nie chce go wykryc. Ogromny minus.

  • 0

    59. ~milka  2010-12-05 21:45:38  host: ip-79-175-232-170.cable.smsnet.pl

    Czy telefon będzie dostępny w ERZE??????????

  • 0

    60. ~jery  2010-12-06 00:04:30  host: 82.177.36.10

    Dawid...nie mam tego fona, ale u góry ekranu masz taki czujnik(przypomina czujnik natężenia światła) jeśli go dotkniesz to zablokuje się ekran i zgaśnie podświetlenie. Podczas rozmowy dotykasz tego czujnika uchem i nic wtedy nie przestawisz ekranem. Może przypadkiem dotknąłeś tego czujnika... George, może napisz do nokii (nokia-o-firmie-nokia/kontakt/zapytaj-nokia)

  • 0

    62. ~kasandra  2010-12-07 18:54:00  host: ip-194-183-44-46.isp.tvkg.net

    mam pytanie, czy w tym telefonie mozna zalozyc blokade ? chodzi mi o to zeby nikt mi nie wchodzil nigdzie zanim w sms czy wgl cos wejde musze kot wprowadzic , jest taka funkcja ? chce se kupic ale to jest dla mnie wazne zeby posiadal ta funkcje !! POMOCY!

  • 0

    63. ~dawid  2010-12-09 18:05:55  host: gate.hitech-net.pl

    Jery..dzieki ze mi odpisales na moje pytanie ale to nie jest to. Wiem ze ten telefon posiada taki czujnik i to nie to jest przyczyna mojego problemu, cos jest nie tak z tym tel ale w sobote oddalem go do serwisu.

  • 0

    64. ~  2010-12-09 20:36:53  host: bdb30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest dostępny ten telefonik w kolorze jasno-rozowym, czy kremowym, tak jak na zdjeciu? z tego co widziałam, to dostepne są tylko białe, czarne, szare i niebieskie, wiecie moze czy jest dostepny w Polsce ten kolor a jesli nie to czy bedzie i kiedy?

  • 0

    65. ~mazz  2010-12-14 01:50:11  host: host-81-190-209-248.wroclaw.mm.pl

    jak jest z iloscia znakow w smsie? tez jak uzyje polskich znakow to max 70 w jednym smsie?

  • 0

    66.  2010-12-17 21:21:30

    Niezły telefonik, podziałał niecałe 24h, właśnie czekam 11-ty dzień na jego powrót z serwisu. Resetował w zasie rozmowy, a po pewnym czasie nie chciał się włączyć- widać tylko było migający biały ekran. Podejrzewam soft, ale zobaczymy... Ale mimo wszystko nie jestem uprzedzony. Po prostu jestem dobrej myśli, że wróci przed Świętami.

  • 0

    67.  2010-12-19 17:39:00

    65. Mozna ustawic uproszczona obsluge znakow i wtedy normalnie ma sie do dyspozycji 160 znakow na smsa niezaleznie o tego czy sie uzywa polskich liter itd.

  • 0

    68. ~valek11  2010-12-19 20:40:52  host: public67328.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon i wkurza mnie to, że nie ma w nim takich banalnych opcji jak np. kasowanie przychodzących numerów, albo ja tego nie potrafię, ale jestem mu w stanie wybaczyć. Wyświelacz -pierwsza klasa, obsługa -pierwsza klasa, pulpit dostrajasz do swoich potrzeb, oczywiście pierwsza klasa, no i WI-FI na poziomie tak mocnym, że nawet mój lap top się chowa :) a muszę dodać, że to moja pierwsza Nokia, bo byłem ich przeciwnikiem, a teraz nie zamieniłbym jej na żaden inny telefon, a, że GPS-u nie ma to nie kłopot, bo navi można kupić już za 200zł, a kto musi GPS mieć w telefonie, to niech sobie da spokuj z tą Nokią, ale ona i tak to wynagradza.

  • 0

    69. ~pat  2010-12-22 15:52:12  host: 82-160-133-7.tktelekom.pl

    mam ten telefon od niedawna i średnio jestem zadowolona, chodzi o baterie... przy średnim użytkowaniu kilka sms-ów i rozmów telefonicznych, trzyma 1,5 dnia. No i czasami trochę się przywiesza, ale takie już są uroki telefonów komórkowych, ogólnie to średnio polecam, wizualnie prezentuje się ładnie, ale jeśli chodzi o jakoś to słabo.

  • 0

    70. ~*****  2010-12-24 22:01:12  host: 178.56.139.6

    Mam pytanie jak sprawuje się ten telefon bo mam zamiar go sobie kupić... chodzi mi o wady i zalety.. i ile trzyma bateria i jaki jest aparat(czy ładnie robi zdjęcia)

  • 0

    71. ~  2010-12-24 22:40:53  host: cjm210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej jak korzystac z wlanu, wifi, zeby mozna bylo za darmo przegladac strony a nie przez pobieranie kasy przez internet operatora?

  • 0

    72. ~A  2010-12-26 15:21:41  host: bud75.internetdsl.tpnet.pl

    jest błąd w danych. Mam ten telefon i on może obsługiwać kartę pamięci nie do 16 gb tylko 32 gb ;))

  • 0

    73. ~Misiou  2010-12-27 15:06:50  host: 91.146.208.66.ip.abpl.pl

    Czy posiadacze tego telefonu też są zawiedzeni niewyobrażalnie słabą baterią ? Gdyby jeszcze posiadał regulację podświetlenia to jakoś by się udało wyciągnąć z niej więcej. Zaznaczam, że wyłączyłem 3G na samym początku. Dla formalności 3 pełne cykle naładowania i rozładowania do pełna przeprowadziłem. Mimo tej baterii reszta sprawuje się świetnie:)

  • 0

    74. ~Lencja  2010-12-29 15:48:49  host: mail.largus.pl

    Mam :) I jest fajny... :) Wkurzało mnie w dotykowych pisanie smsów. Tutaj nie ma problemu bo jest standardowa klawiatura. No buźki graficzne mogłyby być lepsze - np tak jak w Nokii 5310 XM, a także mocniejsza bateria. Czy nokia w ogóle ma dobre i mocne baterie?! Ja polecam... :)

  • 0

    75. ~booob  2010-12-29 17:05:55  host: 178.56.230.176

    swiety telefon zakupiłem w dobrej cenie!!! w prywatnym sklepie komputerowym. spisuje sie dobrze oby tak dalej no i ma wi-fi dobra sprawa działa sprawnie. tylko nie wiem jeszcze jak bateria ale myśle ze bedzie ok bo nokia to nokia!:)

  • 0

    76. ~ooo  2011-01-01 21:15:14  host: 83.2.50.210

    Witam!mam pytanko, czy ktoś wie jak wyłączyć opcje zapisywania wysłanych sms? dziękuje

  • 0

    77. ~Anonim  2011-01-08 19:19:27  host: ip102d.wilan.pl

    Ten telefon jest najlepszym tele jaki mam , polecam go wszystkim ludziom którym potrzebne jest tele do biura . Telefon jest łatwy do obsługi , wifi działa jak ta lala szybkie jak strzała . Oceniam na 10 z 10 .

  • 0

    78. ~bebe  2011-01-09 17:57:53  host: 77-255-120-179.adsl.inetia.pl

    Do Misiou. Trzy pełne cykle ładowania powinny trwać po 6-8 godz każdy, bez wzgledu na komunikat, ze bateria naładowana, ja tak zrobilam i bateria znacznie dłuzej trzyma ok 4-5 dni przy normalnym użytkowaniu:)

  • 0

    80. ~roberthip&hop  2011-01-12 21:21:17  host: apn-77-115-37-176.dynamic.gprs.plus.pl

    witam.. mam nokie x3-02 od 6 dni ;-) telefon jest naprawdę fajny zawsze czegoś mi brakowało w poprzednich modelach;-( ale znalazłem coś idealnie dopasowanego do siebie ;-) ma tylko jedna wade która jest bateria krótko trzyma;-( podczas mojego użytkowania trzyma jeden dzień tzn 4godziny słuchania muzyki wysłanie około 200 sms-ów i 2 godzinki na wifi ;-) według mnie nie jest tak źle ;-) ma też mnustwo zalet np. ekran reaguje bardzo delikatnie, aparat 5MP robi bardzo dobre zdjęcia, 9,6 mm sprawia że idealnie leży w dłoni dlugo bym mógł wymieniać jego zalety ;-) polecam !!!!!!!!!!!!! naprawdę fajny telefonik !!!!!!!!!!!!!;-)

  • 0

    81. ~McArtur  2011-01-17 15:54:32  host: 89.174.4.69

    Do bebe baterie się formatuje 3 razy po 12 godzin a nie ja opisujesz to bzdura a przy okazji baterii litowo-jonowych się nie formatuje polimerowe tak zresztą co i jak poszukaj w necie nie chce mi się opisywać

  • 0

    82. ~gucio  2011-01-19 18:27:55  host: 178-36-148-136.adsl.inetia.pl

    wszystko ok bateria dużo za słaba

  • 0

    83. ~  2011-01-19 19:04:46  host: user-188-33-237-131.play-internet.pl

    telefon w cenie komisowej 500-600 zł UWAZAM ZE JEST WART TEJ KASY JEJ SWIETNY A w Play w abonamencie 59 zł połączenia 0 złoty na zawsze za 1 zł ;)))) ale tylko na telefon nie w salonach

  • 0

    84. ~faraon  2011-01-20 18:23:30  host: ip-89-174-120-157.multimo.pl

    Czy ten telefon ma klienta sip?

  • 0

    86. ~arus  2011-01-21 20:07:26  host: nat13.mnc.pl

    Mam następujący problem z tym telefonem: Wyłącza się sam,a przy ponownym włączaniu mruga wyświetlacz i nie chce sie załączyć. Jedynym sposobem jest odczekanie jakiegoś czasu i ponwne właczenie telefonu. Podczas pierwszej reklamacji zgrano nowe oprogramowanie co okazało się nieskuteczne, po 2 reklamacji usłyszałem że NIE stwierdzono opisanych usterek (czyli wychodzi na to że sobie wymyslam) i ponownie ,,profilaktycznie" wgrano oprogramowanie- efekt po 2h to samo . Czy ktoś miał podobną sytuację? Co robić? już 2 tyg straciłem na nieskuteczne reklamacje i nie uśmiecha mi się ponownie oddawać telefonu na tydzień żeby znowu bezsensownie wymienili oprogramowanie

  • 0

    87. ~Jo  2011-01-22 19:29:54  host: host-89-228-141-230.gorzow.mm.pl

    McArtur, ani litowo-jonowych ani litowo-polimerowych się nie formuje. Stare baterie niklowo-wodorkowe wymagały formowania. Li-Ion i Li-Pol w zasadzie nie posiadają efektu pamięciowego (w tak mikroskopijnym stopniu, że jest pomijalny). Dodatkowo podczas normalnego użytkowania nie należy dopuszczać do całkowitego rozładowania ogniwa polimerowego - spadek wartości napięcia poniżej poziomu 3V może trwale uszkodzić ogniwa, zmniejszając ich pojemność (zmiany chemiczne).

  • 0

    89. ~johny  2011-01-24 16:46:21  host: 81.219.188.9

    mam pytanie co do wifi. nie mogę się połączyć z siecią domową, wyskakuje komunikat 'nieprawidłowy klucz zabezpieczeń'. wie ktoś co z tym zrobić?

  • 0

    90.  2011-01-28 19:25:09

    czy top ma wideopołączenia ?????????????

  • 0

    91. ~do mc artur  2011-01-30 09:27:29  host: 87-206-249-157.dynamic.chello.pl

    FORMATUJE to sie dysk w komputerze

  • 0

    92. ~anonim  2011-01-30 13:27:01  host: 178-37-79-234.adsl.inetia.pl

    ~McArtur baterii teraz sie nie formatuje a jedynie formuje i laduje sie 3 razy dopuki nie wystapi komunkat bateria naladowana. Karzesz innemu czytac na necie a sam chyba nie przeczytales nic oo tym.

  • 0

    93. ~hell  2011-01-30 13:44:12  host: 178-37-79-234.adsl.inetia.pl

    ~McArtur baterii li-ion sie nie nie formatuje. Kiedy stare baterie sie ormatowało.Nowe porostu sie uzytkuje.wyjmujesz uzytkujesz.wyskoczy ze baterua slaba.podlaczasz naladuje cie sie i dalej uzytkujesz. Bzdura jest to co piszesz. Chyba zaostales w sredniowieczu z tymi bateriami :)

  • 0

    94. ~q  2011-01-31 11:08:25  host: adfz24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma flash?

  • 0

    95.  2011-02-01 10:33:37

    @~McArtur co Ty za głupty wygadujesz!! Baterii li-ion sie nie formatuje!! pojawi Ci sie komunikat ze bateria słaba podłaczasz do ladowarki ladujesz i jak pojawi Ci sie monit o tym ze naładowano to ja odlaczasz i uzytkujesz. Po paru takich urzytkowaniach bateria osiagnie pelna swoja moc. Poczytaj sobie najpierw o rodzajach ogniw a nie wypisujesz takie glupoty. Takim sposobem po 12 godzin niszyczysz baterie. Zreszta wez instrukce obslugi od tej nokii albo od c3-01 i tam wszytsko jadno jest napisane. Bateria takze zostala czesciowo naladowana w fabryce. Jakby to mialo znaczenie te 12 godzin to by przyjechala pelna do uzytkownika a nie np z jedna kreska!!Muliszy li-ion z innymi typami ogniw. Np z li-polimerowymi. Nie słuchajcie kolesia.

  • 0

    97. ~Marzi  2011-02-05 23:10:13  host: czr50.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, czy ten tel. ma funkcje video??? pytam, ponieważ sprawdzałam dane tego tel. na różnych stronach i na każdej są inne dane.

  • 0

    98. ~Vicio  2011-02-08 03:36:44  host: z22-02.opera-mini.net

    do McArtur: baterie się formuje, formatują ją tylko ci którym mózg się sformatował!!!

  • 0

    99. ~bukos  2011-02-13 19:37:27  host: 213.25.140.197

    mam problem z wyswietlaczaem, czasami ikony na wyswietlaczu odpalaja normalnie ekran dziala perfekcyjnie a niekedy jest tak ze nie moge zadnej opcji wlaczyc bo jak probuje( klikam na ekran) to albo u gory albo u dolu ekranu pojawia mi sie szary pasek, i to mnie bardzo wkur... ;/

  • 0

    100. ~MrBlack  2011-02-15 13:45:42  host: cmk100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,mam ten telefon od szesciu dni.Przerzuciłem sie na niego z lg gt540(swift).Mozna stwierdzic ze "gorszy" od swifta jest pod wzgledem braku GPS'a(z ktorego nie korzystalem) i oczywiscie systemu operacyjnego(jednak nie stwarza to wiekszego problemu,gdyz jest ovi store(wiadomo ze nie doronuje marketowi androida,ale zawsze cos sie w ovi store znajedzie).Plusem jest dla mnie bateria,ktora przy takim samym urzytkowaniu swifta dziala dluzej(pomimo iz jest mniejszej pojemnosci,ale wiadomo brak systemu operacyjnego i aktywnej tapety robi swoje).Wi-fi dziala szybciej niz w wyzej wspomianym LG(ku mojemu zdziwieniu).Ekran bardzo dobrze reaguje na dotyk jak na ekran oprowy(zarowno jak w swifcie).Jakosc dziweku z glosnika jest o wiele lepsza niz w swifcie,jednak na sluchawkach podona jakosc(Przecietna).Zarono sluchawka jak i mikrofon dobrze spelnia swoja funkcje.Strony przeglada sie calkiem dobrze(porownujac do swifta strony przewija sie wolniej i mniej pynnie,zarowno jak pliki tekstowe czy playlisty,jednak ten telefon nie nalezy do grona smartfonow i taki defekt mozna mu wybaczyc). Przypomina on bardziej zwykly telefon z dotykowym wyswietlaczem i klawiatura,do ktorego zostaly dodane bajery takie jak wi-fi,czy aparat 5mpx(jakosc zdjec calkiem dobra).

  • 0

    101. ~scoork  2011-02-15 17:41:03  host: apn-77-114-126-185.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon juz ponad dwa tygodnie, po przeprowadzeniu trzech pelnych ladowan baterii trzyma okolo 4 dni, aparat robi dobre zdjecia- minusem jest brak lampy, wi-fi dziala prawidlowo. Wykonanie telefonu na najwyzszym poziomie- nic nie skrzypi, wszystkie elementy spasowane prawidlowo. Ogolnie polecam ten telefon a ocena to 10/10.

  • 0

    102. ~Marion  2011-02-17 22:33:04  host: ahz216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon..może jestem staroświecka ale to aż przerażające że tyle funkcji mieści sie w tak cienkim telefoniku..czasami sam od siebie się resetuje, bateria jest naprawde słaba, reszta jest cudowna, super aparat robi przepiękne i wyraźne zdjęcia, najbardziej podoba mi się widok rozmowy w smsach- super sprawa :D dotyk działa swietnie, ekran jest bardzo dobrze dopracowany, żywe kolory, same pozytywy naprawde, nic nie powiem wam o internecie poniewaz nie korzystam z takich funkcji w telefonie, jak dla mnie w telefonie zadnego neta nie musi byc (chyba ze mowa o sprawdzianie to wikipedia czyy google sie sprawedza ;) ) no to podsumowująć ... betaria zdecyedowanie przeszkadza więć 9/10

  • 0

    103. ~McArtur  2011-02-19 17:58:43  host: 89.174.4.69

    hellhammer ty ośle przecie napisałem ze li-ion sie nie formatuje!! tak naprawde zadnych nie trzeba formatować tylko napisałem jak juz co to 3x12 bo "bebe" pisał że "trzy pełne cykle ładowania powinny trwać po 6-8 godz każdy" pisał bzdury.Do Vicio miałeś lobotomie muzgu formatuje to pojęcie względne uformować to se możesz żołnierzyków ty 7 latku

  • 0

    104. ~sarin9  2011-02-20 14:10:14  host: ip212122217065.intelink.pl

    Bardzo uwaznie przygladam sie tej nokii Ciekawa koncepja polaczenia dotykowego panelu i klawiszy.Sam korzystam obecnie z dwoch telefonow ,jeden dotykowy do chodzenia po necie a drugi do pisania i rozmow.Jak wiadomo na dotykowym tak szybko pisac sie nie da. Jedno co mnie tutaj martwi to bateria ktora zapewne dlugo nie wytrzyma np przy wlaczonym wi fi.Ekran oporowy....samo to slowo mnie przeraza i przypomina samsunga avile po pol roku uzytkowania (nazwa oporowy zapewne wziela sie z tego ze telefon stawia duzy opor przy probie klikniecia :D )jak zakupie i sprawdze napewno pochwale sie wszystkimi brakami i niedociagnieciami

  • 0

    105. ~Emma  2011-02-25 18:56:11  host: public79526.cdma.centertel.pl

    Powiedzcie, czy w tym telefonie istnieje możliwość napisania smsa dotykowo czy tylko tą zwykłą klawiaturką?

  • 0

    106. ~Mati  2011-02-26 09:53:01  host: aahq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem na dotykowych pisze się o wiele szybciej;)

  • 0

    107. ~miniv  2011-02-26 12:18:43  host: 213.241.90.230

    czy ten telefon obsługuje pliki PDF?

  • 0

    108. ~Mumin  2011-02-27 20:57:55  host: host-83.2.11.21.tvksmp.pl

    Jak wysłać z tego telefonu cokolwiek przez bluetooth bo mam problem?

  • 0

    109. ~ania  2011-02-28 22:56:34  host: 095160090155.siedlce.vectranet.pl

    najgorszy telefon jaki miałam. bateria jest bardzo słaba,telefon czesto sie wyłącza i ciężko go potem włączyć, teraz o naładowaniu nie chce sie właczyć już od paru godzin, aparat pomimo w miare wysokich parametrów jest słaby. stanowczo nie polecam tego telefonu, poprostu wyrzucenie pienędzy w błoto

  • 0

    110. ~Jacek  2011-03-04 09:27:16  host: public7275.xdsl.centertel.pl

    TAKIE tu głupoty piszą Ci co mówią żę telefon jest beznadziejny niezgodzę się, telefon ma w sobie w szystko i jest w pełni funkcjonaly:) POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    111. ~Monika  2011-03-11 14:37:09  host: user-46-112-63-93.play-internet.pl

    Mam ten telefon jestem z niego zadowolona , na początku nie wiedziałam jak usunąć np. tylko 1 wiadomość ale juz wiem że po prostu trzeba dłużej na niej przytrzymać palec , bateria dobra , telefon świetny POLECAM ;))

  • 0

    112. ~toja  2011-03-14 11:44:33  host: dxa60.internetdsl.tpnet.pl

    po 1 dniu poszedł na gwarancję. nie włącza się i nie ładował

  • 0

    113. ~Ann1988  2011-03-18 21:57:52  host: blc50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon świetny ale, mam problem z wifi. Mam bezprzewodowy internet w domu, zaznaczone "zawsze pytaj", łączy ale po wyjściu i sprawdzeniu stanu konta okazuje się że ubyło pieniędzy. Jak ustawić żeby wlan był darmowy? proszę o pomoc.

  • 0

    114. ~Adam  2011-03-19 14:12:36  host: 77-253-1-202.adsl.inetia.pl

    widzę ze ludzie mają bardzo podzielone zdanie na temat tego telefonu. tak się składa że mam tego fona. teraz wady i zalety, wady: -posiada symbiana (przed kupnem nie widziałem w tym problemu, lae po pewnum czasie zaczął się ciąć. kolega na swoim samsungu galaxy S ma android'a i bardzo go sobie chwali, mi też się podoba) -wyświetlacz 2.4 cala (trochę mały) -oglądając długometrażowe filmy na końcu przesuwa się dźwięk -brak lampy błyskowej -akumulator (bateria trzyma max 2 dni. jak wchodzę na wi-fi i trochę posłucham muzyki to ładuję ją karzdej nocy.) zalety: -bardzo fajny design -ekran bardzo dobrze "chodzi" -ładne barwy ekranu -przyciski do muzyki i wiadomości (bardzo przydatne gdy jest sie gdzieś głęboko w menu) -aparat robi ładne zdięcia (ale tylko na dworze w dobrym świetle) -trwała obudowa -dobrze umiejscowiony slotr kart pamięci -bardzo dobra jakość wykonania -przejżyste menu -łatwy dostęp do internetu (wi-fi) -dobra przeglądarka internetowa (opera) -dobry głośnik (mógłby być leprzy) - przycisk blokowania klawiatury i wyświetlacza umiejscowiony z boku telefonu

  • 0

    115. ~xxx  2011-03-20 16:00:43  host: 89.174.4.69

    adamie ten fon nie posiada symbiana tną się jak masz karte zapchaną albo bdziewnego softa z Orange ja kupiłem w rtv bez simloka śmiga az miło kolega wzioł z orange i śię strasznie tnie

  • 0

    116. ~115  2011-03-21 10:21:06  host: 77-255-158-173.adsl.inetia.pl

    telefon bardzo mi się podoba lecz z przykrościa muszę stwierdzić, że od samego początku mam z nim problemy . po 1. przywysylaniu smsa, wyłącza się, po2. przy ładowaniu, wyłącza się, po 3. coraz częściej się zacina, po4. kilka dni temu przywrócił sam ustawienia fabryczne, przez to nie mam teraz nawet takich funkcji jak kalkulator i nie mogę się połączyć w żaden sposon z internetem itd .. szkoda, bo zapowiadało się ciekawie . ciekawe jest to, że wiele osob się na tego typu problemy skarży .. może puścili jakąś trafioną serie ? :(

  • 0

    117.  2011-03-21 15:54:31

    Witam!Telefon mam od miesiąca i murze powiedzieć ze jest bardzo fajny, mały i wygodny. Obodowa super nic nie trzeszczy, plus stylowa aluminiowa klapka z tylu. Po menu sie fajnie chodzi i szybko bo jest dotykowy wyświetlacz który jest milion razy lepszy nisz w LG które również mam. Sms'y sie pisze szybko bo jest wygodna klawiatura, 3przyciski z boku tez mocno nie przeszkadzają. Jedyne wady tego telefonu sa takie ze przy 2.4" ekraniku się nie wygodnie chodzi po necie i trochę brak jest widgetow, ale tutaj pomaga opcja 'Go to' gdzie można znaleźć 9 skrótów. Reszta jest na DUŻY plus i polecam kazdemu ten telefon. Aaaaa...byłbym zapomniał, jeżeli ktoś potrzebuje kalendarz w telefonie, to ta Nokia ma świetny w porównaniu do LG który mnie delikatnie mówiąc irytuje jak zapisuje daty jakichś spotkań. A bateria trzyma rożnie, na poczatku jak sie ciagle bawimy to 1 dzień, ale jak już tylko słuchamy muzyki, sms'ojemy i dzwonimy to 3 dni spokojnie.

  • 0

    118. ~wiki  2011-03-22 07:36:08  host: vo145.internetdsl.tpnet.pl

    Mógłby mi ktoś napisać jak wyłączyć 3G w tym telefonie? Mam ten telfon on piatku i jestem bardzo zadowolona :) jak na rzie najlepszy jaki mialam :) jedynymi minusami to słaba bateria i brak klawiszy muzycznych do przewijania z boku telefony :) poza tym jest super :)

  • 0

    119. ~paweł  2011-03-28 21:08:41  host: public26715.cdma.centertel.pl

    a jest ten telefon w mixplus w taryfie 30zł36doładowańza 1 zł brutto

  • 0

    120.  2011-03-29 11:59:43

    ja jestem bardzo zadowolony, mam telefon tydzień. NA początku trudno się było przestawić do układu klawiatury ale teraz jest spoko. Zalety: rozmiar, waga, kształt, wyświetlacz, układ klawiszy, szybki internet, radio rds i wifi, Wady: wolno chodzi (miałem wcześniej androida), bardzo ubogo z aplikacjami, niewygodni się pisze jedną ręką, szkoda że wyświetlacz nie jest pojemnościowy Jak coś to proszę pytać.

  • 0

    121. ~szymonel7800  2011-04-05 12:34:38  host: aemi19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super Telefon - zapowiada się Ciekawie . Tylko mam pytanie czy ten telefon ma Połaczenie EDGE i Wi-Fi i czy ma Operę Mini ? I czy można wgrać gry inne ?

  • 0

    122. ~Mgla  2011-04-11 20:14:50  host: 83.2.112.7

    Czy wam też nie odtwarzają się filmiki na youtube?

  • 0

    123. ~Maniesław  2011-04-12 23:32:43  host: 82.177.36.10

    mówisz o filmikach odtwarzanych przez operę? owszem filmiki you tube działają. ustawienia-ustawienia telefonu--tryb sieci i zaznacz gsm

  • 0

    124. ~Temeusz  2011-04-15 08:07:49  host: aayz225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli ktoś ma problem z telefonem i nie chcą mu uznać gwarancji, proszę poczytać o niezgodności towaru z umową, dajecie na coś takiego i mają 14dni na ustosunkowanie się do waszych żądań, np wymiany na nowy lub zwrotu pieniędzy, a jak dalej będą robić problemy, to proponuję wizytę u takiej osoby jak rzecznik praw konsumenta pzodrawiam

  • 0

    125.  2011-04-16 22:38:39

    czy jest ten telefon w mixplus w taryfie 30 zł co miesiąc 36 doładowań za 1 zł proszę o szybką odp pozdro

  • 0

    126. ~polaaa  2011-04-16 23:06:19  host: 178-36-97-199.adsl.inetia.pl

    Da się ustawic hasło przed wejściem do wiadomosci ? I mam rowniez problem z tym ze ustawilam hasło na karte pamieci a ono nie działa ;| ktos mi powie jak mam to zrobic, zeby działało ? ; (((((

  • 0

    127. ~mm  2011-04-22 13:31:54  host: 082139040047.radom.vectranet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia. "Przedsiadlem" sie z noki 5800XpressMusic i jestem niesamowicie zadowolony. Telefon genialnie wyglada i jeszcze lepiej sie z nim pracuje. Nie zawiesza sie, ma niezły aparat, bardzo dobre wifi i orginalnie wgrana Opere. Sms mimo przestawionej delikatnie klawiaturki pisze sie bardzo dobrze a dotykowy ekran jest dosyc precyzyjny i raczej odczuwa sie przyjemnosc pracy z nim niz niechec. Bateria przy normalnym uzytkowaniu trzymała mi prawie 5 dni. Pozdrawiam

  • 0

    130. ~Maniesław  2011-04-23 01:21:25  host: 82.177.36.10

    ludki, jest nowy sofcik v06.00, zniknął problem restartu w pozycji wiadomości bezpośrednich, mamy też kapkę inny sposób odblokowania tel, bardziej bezpieczny(nie klikamy w punkt ekranu tylko przesówamy palec zgodnie ze strzałeczką)innych zmian jeszcze nie dostrzegłem

  • 0

    131. ~juska  2011-04-25 22:21:26  host: cgt197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś tam pytał o podłączenie telefonu do komputera, mnie działa normalnie, czyta wszystko. Więc musisz mieć ty coś nie tak :P co do wiadomości bezpośrednich też mi się resetuje telefon, więc widocznie wyszła taka seria.. poza baterią telefon bardzo sobie chwale :) POLECAM

  • 0

    132. ~Anka  2011-04-26 15:25:57  host: host-46-186-43-114.dynamic.mm.pl

    witajcie nie mam możliwości obejrzenia telefonu przed kupnem i mam takie dwa pytania. Czy jak w innych nokiach można ustawić ulubionego odbiorcę sms? a drugie pytanie czy do jakiegoś klawisza da się przypisać dyktafon. i podczas rozmowy tel włączyć nagrywanie bez zbędnego wchodzenia w menu. Dziękuje bardzo z góry za odpowiedź

  • 0

    133. ~Maniesław  2011-04-30 21:45:21  host: 82.177.36.10

    jest opcja dodania ulubionego odbiorcy sms`ów. Co do tego dyktafonu pewnie można go ustawić w "idź do" bądź dodać do widżetu gdzie można przypisać 4 skróty z bezpośrednim dostępem z pulpitu :)

  • 0

    134. ~  2011-05-13 19:23:46  host: public61725.xdsl.centertel.pl

    nie wiedac tutaj klawiszy nawigacyjnych, czyli ze poruszac sie po tel. mozna tylko za pomoca dotykowego ekranu?

  • 0

    135. ~Ania  2011-05-14 10:47:21  host: public55816.cdma.centertel.pl

    Hej.Mam ten telefon od kilku dni.Powiem,że jest jak dla mnie wypasem.Bateria trzyma bardzo dobrze,po poznaniu telefonu sformatowałam bateryjkę i śmiga jak ta lala.Funkcje ma fajne,ciekawe,wlan i wifi super,czasem używam telefonu jako modemu xD(mam blisko radiówkę),dla kogoś kto lubi dzwonić,pisać i słuchać muzyki będzie w sam raz.A co do zdjęć to robi naprawdę dobrze,jeśli się komuś nie podoba aparat w telu to niech kupi sobie cyfrówkę.Proste.Prosty w obsłudze,lekki i wygodny.Polecam:)

  • 0

    136. ~kaczka1  2011-05-16 18:47:16  host: apn-77-115-213-126.dynamic.gprs.plus.pl

    witam mam ten telefonik 2 dni, i mam pytanie czy ktoś wie jak zmienić czcionkę na większą w tym telefonie??? pozdrawiam

  • 0

    137. ~daniel746  2011-05-18 03:21:33  host: xdsl.148.c75.petrotel.pl

    "mówisz o filmikach odtwarzanych przez operę? owszem filmiki you tube działają. ustawienia-ustawienia telefonu--tryb sieci i zaznacz gsm" Zrobiłem to jednak nadal nie działa. W tym regionie nie ma dostępnych nowszych aktualizacji niż 5.60. Próbowałem naprawdę wszystkiego. Mimo to wyświetla mi się komunikat "brak odpowiedzi ponów próbę"

  • 0

    138. ~sebo  2011-05-22 21:18:45  host: tetra13.netpower.pl

    jestem zadowolonym posiadaczem tego telefonu od niedawna,dziwię się przede wszystkim użytkownikom którzy narzekają na wytrzymałość baterii,ponieważ u mnie okres ten wynosi 6 dni więc jak na współczesny telefon całkiem nieźle,poza tym same plusy zarówno jeśli chodzi o cechy użytkowe jak i o sam design

  • 0

    139. ~krzyś  2011-05-26 17:03:40  host: 82.160.71.100

    Mi się też resetuje przy wysłaniu wiadomości bezpośredniej,ale po za tym jest rewelacja i bateria od niechcenia też może być,Najlepszy fon jaki miałem,POLECAM!:)

  • 0

    140. ~Maniesław  2011-06-01 17:01:09  host: 82.177.36.10

    zaktualizuj sobie softa, obecnie jest wersja 6.00, problem restartu znika

  • 0

    141. ~piwix  2011-06-03 18:35:28  host: 94-40-123-242.tktelekom.pl

    Czy ma czujnik ruchu

  • 0

    142. ~alex  2011-06-05 10:23:11  host: 212.244.210.66

    Zastanawiam sie nad jego kupnem juz dlugi czas, i dalej nie moge sie zdecydowac.. kupic, czy nie kupic? pomozcie

  • 0

    144.  2011-06-07 14:06:54

    Witam! Mam pytanko jako jak otwierać załączniki z emaila w tym telefonie? Jest do tego jakiś program może?

  • 0

    145. ~die  2011-06-08 23:08:16  host: apn-77-115-117-112.dynamic.gprs.plus.pl

    a w związku z brakiem klawisza nawigacji, jak przegląda się znaki specjalne podczas pisania smsów? :>

  • 0

    146. ~  2011-06-13 07:25:58  host: z26-10.opera-mini.net

    Piszesz, to musisz coś wiedzieć na temat telefonów. Bateria 0 mała poj należy formatować bo ma efekt pamięciowy nie formatuje się lit poli 12 godz nie psuje bater ekran oporowy to dno aparat 5 lipa brak stabilizacji auto fok system operacyjny jeżeli już to android od 2.2 w górę do internetu wystarczy java i opera 6.0 ogólnie to tandeta jak pójdziesz do lasu to radzę wziąć prądu w kieszeń jan. Ocena 0

  • 0

    147. ~hera  2011-06-13 20:10:38  host: cec177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale jaja... on nie ma gier :P:P

  • 0

    148. ~royman  2011-06-14 16:55:40  host: dkl18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna dokupic do tego telefonu wydajnieszja baterie? jak tak to prosze o nazwe baterii

  • 0

    149. ~maaari  2011-06-16 15:03:34  host: user-46-112-137-139.play-internet.pl

    mam ten telefon od dłuższego czasu. jak dla mnie - osoby "mało" wymagającej jest rewelacyjny! bateria trzyma bardzo długo, a dość dużo korzystam. muzykę odtwarza fajnie, nie wiem jak "znawcy" to oceniają. bałam się dotykowego wyświetlacza, po przejściach z samsungiem f480. ale jest okk. nie wiem tylko, czy jest możliwość zablokowania numerów tel, żeby nie wysyłali smsów i nie dzwonili... wie ktoś może?

  • 0

    150. ~co Ty pier**lisz  2011-06-16 16:51:24  host: aul212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma dotykowy ekran,chyba nie czytałeś specyfikacji na stronie Nokii, wiec nie gadaj bo to ciekawy model z wi-fi pzdr!!

  • 0

    151. ~anonim  2011-06-16 20:03:58  host: 83.218.103.235

    Możecie powiedzieć jak włączyć w operze mini połączenie przez wifi? Ponadto czemu jak odpalam youtube i przed właczeniem video pojawija sie przez co połączyć i jak daje sieć wifi to nie idzie?

  • 0

    153. ~Iza  2011-06-23 09:04:51  host: aciq163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli jeśli bateria trzyma mi dzień znaczy że nam źle sformatowąna baterie ?

  • 0

    154. ~ANONIM  2011-06-24 07:51:25  host: radzionkow-217-75.i-bud.eu

    dostałam go na urodziny.Jak na razie jestem nawet zadowolona,trochę brakuje mi możliwosci własnych ustawień.jest ich dużo ale nie więcej niż w SE. Chyba urok Nokii.ogólnie super,wygodna klawiatura,leciutki,dobre dźwiki,dyktafon,możliwość notatek, szybkie skróty muzyki co mi się podoba najbardziej : D ogólnie jestem za.

  • 0

    155. ~zxc1988  2011-06-26 15:45:47  host: aaiv150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od 2 msc i jest bardzo zadowolona, w koncu jakas orginalnosc telefonu a nie standardowe klasyczne albo dotyk. Nie psuje sie, odtwarza muzyke niesamowicie, bardzo dluga trzyma bateria mimo czestego koszytania z tel. PS. XXxXX a ty naucz sie najpierw poprawnie czytac bo wyraznie napisane jest ze nie podiada ekranu dodatkowego a nie dotykowego analfabeto!!!

  • 0

    156. ~dagi80  2011-06-27 11:45:01  host: apn-77-112-31-30.dynamic.gprs.plus.pl

    W uzytkowaniu ten telefon jest super i naprawde nie zamieniłabym go na zaden inny, ale szkoda bo chyba natrafiłam na wadliwy egzeplarz bo juz 3 raz oddaje do serwisu. za pierwszym razem panel dotykowy, za drugim klawisz blokady i teraz znów panel.

  • 0

    157. ~PIOTREKKKKKKK  2011-07-07 22:36:39  host: 83.2.223.244

    hej, mam problem. nie wiem jak kopiować i wklejać tekst w smsach i notatkach, bo po prostu nie ma takiej opcji! pomocy, ktoś wie jak to zrobić?

  • 0

    159. ~  2011-07-25 16:58:36  host: 82.177.36.10

    nie przypomina mi sie by w s40 była możliwość kopiowania i wklejania treści smsów.

  • 0

    160. ~  2011-08-03 12:05:54  host: 178-37-57-187.adsl.inetia.pl

    czy wie ktoś jak wyłączyc polskie znaki pisząc na tym telefonie smsa?

  • 0

    161. ~WuZeK  2011-08-04 16:00:57  host: iww50.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super mam go od wczoraj nie nazekajcie bo jest fajny, zdjęcia wychodzą bardzo ładnie dla tych którzy się pytaja

  • 1

    162. ~JACK  2011-08-14 10:21:32  host: 83-145-148-22.cable-modem.tkk.net.pl

    czy wie ktoś jak oglądać filmiki z youtube przez wifi ??? bo mi na strone youtube wchodzi przez wifi, ale gdy chcem obejrzec film to jedzie na gprs.

  • 0

    163. ~ostrymiszka  2011-08-16 12:26:28  host: 109.231.24.254.koba.pl

    mam telefon 2 miesiące i już sprzedaję, beznadziejny, bateria trzyma 2-3 dni, filmików na necie się nie da oglądać przez wifi, tylko przez wap, lub Play Internet u mnie, bo mam w play... polskich znaków nie da się wyłączyć, taka głupia natura nokii... nie można kopiować tekstu... NIE POLECAM! DO wuzek- ja jak miałem 3 dni ten telefon, to też mi się podobał, ale przy dłuższym używaniu BEZNADZIEJA!!!

  • 0

    164. ~smol  2011-08-16 14:15:43  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    @159 jak najbardziej jest taka możliwośc, przynajmniej w Nokii C3 (to w końcu też s40)

  • 0

    165. ~lalala  2011-08-17 12:34:21  host: host-195-88-114-18.hypernet.biz.pl

    160 - w ustawieniach włączasz uproszczoną wersję pisania wiadomosci

  • 0

    166. ~budbar  2011-08-17 15:15:48  host: 194-88-224-231.ip.shentel.pl

    Wady - brak funkcji kopiuj wklej - przy wifi jak trzeba wpisać ręcznie 48 cyfrowy klucz dostępu do sieci z klawiatury to można się popłakać (za 10tym razem się udało). Mikrofon w klawiaturze pomiędzy 0-9 często ludzie narzekają, że mnie nie słyszą i to jest poważna wada. Co do reszty bez zastrzeżeń, wszystko chodzi nie wiesza się, solidnie wykonany.

  • 0

    167. ~ewelcia851  2011-08-17 18:58:57  host: 178.181.105.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    psują się - nie polecam

  • 0

    168. ~Jav  2011-09-01 20:28:47  host: ajg245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon dokładnie 7 miesięcy i jest to najlepszy telefon jaki do tej pory miałam. kiedy sie zepsuje z pewnością kupie sobie taki sam ;) genialny dotykowy ekran, swietna klawiatura, genialne guziki skrotow muzyki i wiqadomosci. dla mnie nie ma zadnych wad ;)

  • 0

    169. ~roman  2011-09-12 09:48:57  host: 80.50.137.106

    mam ten telefon niestety już od marca i był dwa razy w naprawie psuje się ekran dotykowy .Dam przykład telefon sobie leży a on sam wybrał numer i zrobił połączenie (miałem za to większy rachunek) NIE POLECAM !!!!!BADZIEWIE!!

  • 0

    170. ~kuba  2011-09-13 00:55:08  host: bdm180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ewelcia ma racje, mam ten telefon 9 miesiecy i przestał samoistnie działać przycisk wyłaczania i właczania telefonu. telefon po pewnym czasie rowniez przestał odczytywać kartę pamięci, design świetny i poręczny i lekki, ale niestety niedopracowany z wadami... ;/ szkoda. nie polecam.

  • 0

    171. ~  2011-09-19 03:18:37  host: z47-07.opera-mini.net

    Najlepszy telefon od noki... Świetny w obsłudze znakomity system... Jak do tej pory nie zwiesza się... Jedynym minusem jest bateria 1dzień max jeżeli chodzi o ciągłe korzystanie z neta 2-3dni tylko na samo pisanie i dzwonienie... Jak ktos wczesniej napisał o dyktafonie to jest możliwosć bezpośredniego nagrywania rozmów... Można założyć blokadę klawiatury co ułatwia sprawę bo nikt ci nie grzebie w telefonie... Ekran dotykowy bez zarzutów chociaż bałam się dotykowego bo się psują ale w tej noki wypas bo nie trzeba mocno naciskać na ekran... Informacja dla wszystkich niewiedzących ten tel. nie ma symbiana i całe szczeście... Dużym plusem jest wifi a także opera która jest rewelacyjna bo dłuższy czas spędzam na necie a ten komentarz dodany przez neta w tel. i jeszcze jedno nie szukajcie w tym telefonie czegoś czego niema jak wam nie pasuje to nie kupujcie a nie użalajcie sie... co to żałosne... Zdecydowanie polecam 10/10Najlepszy telefon od noki... Świetny w obsłudze znakomity system... Jak do tej pory nie zwiesza się... Jedynym minusem jest bateria 1dzień max jeżeli chodzi o ciągłe korzystanie z neta 2-3dni tylko na samo pisanie i dzwonienie... Jak ktos wczesniej napisał o dyktafonie to jest możliwosć bezpośredniego nagrywania rozmów... Można założyć blokadę klawiatury co ułatwia sprawę bo nikt ci nie grzebie w telefonie... Ekran dotykowy bez zarzutów chociaż bałam się dotykowego bo się psują ale w tej noki wypas bo nie trzeba mocno naciskać na ekran... Informacja dla wszystkich niewiedzących ten tel. nie ma symbiana i całe szczeście... Dużym plusem jest wifi a także opera która jest rewelacyjna bo dłuższy czas spędzam na necie a ten komentarz dodany przez neta w tel. i jeszcze jedno nie szukajcie w tym telefonie czegoś czego niema jak wam nie pasuje to nie kupujcie a nie użalajcie sie... co to żałosne... Zdecydowanie polecam 10/10

  • 0

    172. ~xxx  2011-09-25 11:39:08  host: 83.238.194.1

    hehe w Mixie Play przy 40 doładowaniach po 15 zł jest za 509 zł a w sklepach ceny zaczynaja sie od 460 zł

  • 0

    173. ~iza  2011-09-25 21:25:40  host: afow36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beznadzieja. Mam telefon d kwietnia a już dwa razy w reklamacji był. :/

  • 0

    174. ~zuz  2011-09-28 17:47:10  host: cpc3-wake5-0-0-cust75.barn.cable.virginmedia.com

    hej ja mam ten telefon od miesiąca i jestem zadowolona ;) dotyk ok muzyka głośna ;D aparat the best chociaż że flasha nie ma.. ale jest okej :) polecam ten telefon ja go kupiłam za 620 zł ; ) nowyyy ;DDD

  • 0

    175. ~posiadaczka  2011-10-09 20:45:00  host: oqz155.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten teledon i świetnie się spisuje. Muzyka głośnio odtwarza dotyk ok. Do klawiszy z boku przyzwyczaiłam się po bodajze 2 dniach (tyle że dziennie pisze ok 200 sms'ów) Dałam 25 euro w Orange w Wiedniu. Tylko blutooth jest badziewne, ani ja nie wiem jak przesłać ani do mnie nikt nie moze nic wysłać

  • 0

    176. ~krystian  2011-10-20 18:45:23  host: apn-77-112-194-135.dynamic.gprs.plus.pl

    powiece jaki duży na ekran (dł.i sze.)w cm

  • 0

    177. ~krycha2  2011-10-20 19:13:53  host: apn-77-112-194-135.dynamic.gprs.plus.pl

    ma wi-fi???

  • 0

    178. ~wnokiowany  2011-11-12 16:16:03  host: 130-dzi-17.acn.waw.pl

    dziadostwo.Mam od 2 maja -trzy razy wymieniany ekran dotykowy-dwa razy sie rozwarstwil na calej powierzchni,raz zaczal sie odklejac naroznik ekranu.We wszystkich trzech przypadkach skutkowalo to brakiem reakcji na dotyk

  • 0

    179. ~wnokiowany  2011-11-12 16:18:01  host: 130-dzi-17.acn.waw.pl

    aha,za kazdym razem ekran wymieniono bez zadnych problemow.Wynika chyba z tego,ze nie jest to moja wina,tylko co jest "nie halo" z tymi ekranami

  • 0

    180. ~  2011-11-21 14:14:53  host: 88-199-232-150.tktelekom.pl

    ja mam go przez dłłuższy czas i jest z nim wszystko ok. Jest spoko;). Bo wiem jak go się używa ;)

  • 0

    181. ~Cejro  2011-11-23 17:57:42  host: paris.komster.pl

    Telefon mam od pół roku. Jeszcze się nie spotkałem z wygodniejszym (przynajmniej dla mnie) obsługiwaniem, dla mnie połączenie ekran dotykowy do menu + klawisze do pisania i wybierania numerów bomba. Trzeba się tylko przestawić na dolny rząd klawiszy z prawej strony, ale to wchodzi w nawyk. Klawisze do odtwarzacza i sms-ów też super. Tak samo wymiary - na prawdę lekki i cienki, dla mnie to plus. Z problemów czasem przycina się ekran (trzeba poczekać aż zgaśnie i znowu odblokować), kiepska jakość zdjęć jak na 5mega, brak obsługi pdf. I wielka wada - zaraz po skończeniu gwarancji (6 mies.) na słuchawki z zestawu zepsuły się one. Kartę pamięci też musiałem wtedy formatować. Z kolei w serwisie bez potrzeby wgrali mi od nowa oprogramowanie z błędem (klawisz na ekranie przy personalizacji widoku zablokował się jako "czekanie" i nie da się zmienić). I bateria nie trzyma za długo (kilka dni), może mam takie wrażenie po Nokii 2610, gdzie bateria trzymała nawet 2 tygodnie. Podsumowując, mimo wszystko polecam ze względu na wygodę użytkowania i wymiary, chyba te plusy przyćmiewają wady.

  • 0

    182. ~koles xxxxx  2011-12-01 17:51:37  host: apn-77-112-46-248.dynamic.gprs.plus.pl

    siemano wszystkim mam ten telefon on 2 tygodni . W pierwszy tydzień wszystko dobrze a w drugi tnie się bardzo . Jest to bardzo nieprzyjemne np. pisze sms-a chce usunąć literę lub wyraz i nie mogę gdy się zablokuje zgaśnie ekran to nic nie daje muszę czekać tak okolo 20min zaczym mogę coś zrobić. telefon był zakupiony w orang-u na abonament stawiałem że to wina karty pamięci ale przez 2 dni nie miałem włożonej karty i to samo ja daje temu telefonowi wielkiego minusa za wyświetlacz ( nie jestem pewien czy jest tak w wszystkich sieciech , albo mam pecha :) ) ale reszta na 6

  • 0

    183. ~widz  2011-12-05 20:42:40  host: 89-75-178-129.dynamic.chello.pl

    Zastanawiam się między Nokią C3-01, a tą właśnie X3-02. Dla mnie wybór będzie jednak dość mocno uproszczony... jeśli zależy wam (tak jak mi) na używaniu telefonu również w roli odtwarzacza MP3, lepiej sprawdzi się X3-02. W tym modelu dzięki klawiszowi wiodącemu prosto do odtwarzacza, bez zagłębiania się w czeluście menu szybko wywołacie na ekranie opcje "przewiń do tyłu", "do przodu", oraz "play/pauza". C3-01 wam tego tak nie ułatwi, co jednocześnie przełoży się na komfort użytkowania. Z tego powodu porzuciłem pomysł zakupu C3-00... miło, że ma qwerty i wifi, ale obsługa mp3 doprowadziła mnie w sklepie Saturn do szału... nawet nie wiedziałem, gdzie mam regulować głośność. Po wyjściu z odtwarzacza telefon nie dawał mi żadnej możliwości jego obsługi, wymagał powrotu do niego. Zatem... stawiacie też na muzykę? Postawcie na Nokie z "X" w nazwie.

  • 0

    184. ~juju  2011-12-24 09:49:05  host: host-89-229-196-28.gizycko.mm.pl

    Telefon w porzadku , szkoda że bateria trzyma 1 dzien ;]

  • 0

    185. ~Lula16  2012-01-01 23:11:55  host: public-gprs53542.centertel.pl

    Czy ktoś może mi powiedziec czy w tym cudeńku mozna przypisywać różne dzwieki do kontaktów...???? nie mam zamiaru uzywać dzwięków noki!

  • 0

    186.  2012-01-08 10:27:52

    czy ma funkcje wycisz połaczenie?

  • 0

    187. ~Kasiula8989  2012-01-13 01:22:45  host: public-gprs284091.centertel.pl

    Mam pytanie. Mam problem z listą połączeń, reklamowałam go kilka razy, ciągle zmieniają tylko oprogramowanie i ciagle jest to samo, po zmianie karty sim i włożeniu innej widnieją moje połączenia i nie da sie tego skasować, ponieważ pisze mi, że wystąpił błąd. Ciągle go tylko oddaje na gwarancję, nie wiem co jest nie tak. Ma ktoś ten sam problem?

  • 0

    188.  2012-01-30 10:03:04

    Można odczytywać pliki w formacie pdf, prace z worda itd. Przez OVI SKLEP trzeba za darmo pobrać program który nazywa się S40 Reader. Sprawdzałem i działa.Mam softa 6.00.

  • 0

    189.  2012-04-10 00:12:11

    Co myślicie o podłączeniu do x3 02 słuchawek nausznych?

  • 0

    190. ~żmija  2012-04-17 09:09:32  host: gatekeeper7.hochtief.de

    BADZIEW! Najczęściej oddawany do serwisu telefon w mojej firmie! Ekrany dotykowe padają jak muchy, odłażą od obudowy! Masakra.

  • 0

    191. ~Masakra  2012-04-18 13:51:41  host: 78-131-196-13.tktelekom.pl

    Do 189. Ten telefon na dobrej klasy słuchawkach gra gorzej niż zabawka Sony Ericsson W100.

  • 0

    193. ~karolka  2012-05-23 11:21:04  host: 178-37-132-173.adsl.inetia.pl

    Witam, Moze wiecie gdzie można go tanio kupić w jakimś sklepie widziałam go tylko media Markt a tak to nigdzie go nie maja.

  • 0

    194. ~-m  2012-06-13 21:58:14  host: nat-kro53-157.aster.pl

    Od półtora roku jestem 'szczęśliwą posiadaczką' tego telefonu. Myślałam,że Nokia nigdy mnie nie zdziwi, Motorola,LG zawiodły, więc postawiłam na nią. I doznałam największego rozczarowania w życiu. Nie działający dotykowy wyświetlacz + klawisze chodzące jak czołg, to tylko niektóre minusy pojawiające się w ramach użytkowania. Wszystko fajnie, oddałam na gwarancje, wymienili całe panele, przeczyścili. A co w zamian? Telefon podczas rozmów się rozłącza,podczas pisania smsów, usuwania plików zawiesza się tak,że nawet wyłączyć się go nie da,tylko trzeba najzwyczajniej w świecie wyjąć baterie. Miałam w swoim życiu wiele telefonów,ale ten okazał się najgorszym. Nie polecam.

  • 0

    195. ~Palcia  2012-07-25 00:23:10  host: user-109-243-243-51.play-internet.pl

    Mam ten telefon od 1,5 roku po 5 miesiącach odszedł ekran od obudowy oddałam do reklamacji nie uznali jej stwierdzili,że to moja wina i za naprawę musiałam zapłacić.Teraz znowu wysiadł panel dotykowy.Ten telefon to najgorszy badziew jaki do tej pory miałam.

  • 0

    196. ~mlody  2012-09-19 13:54:33  host: 89-69-21-210.dynamic.chello.pl

    bardzo dobry telefo tyle wam powiem

  • 0

    197. ~stokrotka  2012-09-24 20:48:50  host: 195.116.10.240

    wielka szkoda że tego telefonu już nie ma u żadnego operatora

  • 0

    198. ~kovvval 54333  2012-12-25 14:55:59  host: 77-253-147-230.adsl.inetia.pl

    Ten telefon to normalinie padło ciągle się zawiesza muli jak cholera nie wiem dla czeho a karta pam. to 8GB ale te padło czyta do 32GB

  • 0

    199. ~  2013-03-11 11:03:00  host: v11-03.opera-mini.net

    Zajebisty telefon mam go ponad rok i żadnej usterki nie było bateria mocna internet paca jak trza;)

  • 0

    200. ~llllllloooooooollllllll  2013-03-30 17:45:25  host: 94.40.113.254

    nnnnnoo jak *** trzeba z tym youtubem bo nie dziala mi

  • 0

    201.  2013-05-03 16:54:34

    Najgorszy shit, jaki miałem w życiu. Od początku był problem z dźwiękiem, musiałem wymieniać głośnik, później problem z wyświetlaczem i z przyciskiem wyłączania. Radzę omijać szerokim łukiem.

  • 0

    202. ~nycz  2013-08-02 01:33:02  host: cust176104116-98.instalnet.com.pl

    tel zajebisty mam 2 lata i śmiga wytrzymał i tp zajebiście sie na nim pisze sms

  • 0

    203. ~ewa  2014-02-09 10:59:52  host: apn-46-215-16-138.dynamic.gprs.plus.pl

    od czego zależy że jeden model ma odblokowanie w sposób kliknięcia napisu "odblokuj" a drugi przeciągniecie? szukałam w ustawieniach nie mozna chyba tego ustawić więc jak to? ja wolałabym te z przeciągnięciem.

  • 0

    204. ~Anomin  2014-11-23 23:14:08  host: multinet-5-251.kal.pl

    Mam do tej pory ten telefon i nie narzekań :) dobrze sie pisze SMS :) Net chodzi jak trzeba :) raz tylko miałam go na gwarancji a ma moze juz z 5 lat :)

  • 0

    205. ~nokiax302  2014-12-01 14:23:20  host: 78-131-237-14.tktelekom.pl

    mam problem z moją nokią zapomniałem kodu do odblokowania klawiatury może ktoś wie jak to teraz wyłączyć nie mogę teraz nic zrobić z nim

  • 0

    206. ~Szymon  2015-06-13 12:57:45  host: host77.stimo.net

    Ten telefon to lipa! Ma bardzo wadliwy dotyk i słabą baterię, bo Finlandia nie umie robić Nokii!

  • 0

    207. ~dominik  2015-12-22 21:00:17  host: n09-08-02.opera-mini.net

    witam naprawde fajny bardzo
    telefon nokia x3/02
    naprawde ma dobry ekran jest
    3g wifi / wlan bluetooh
    i mozna podloczyc do komputera ma wymiena baterie polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet