Nokia X2-02 - opinie
Telefony Nokia Nokia X2-02 Opinie o Nokia X2-02

Nokia X2-02

w sumie: 14
  • 0

    1. ~multi  2012-08-29 22:01:10  host: user-46-112-80-67.play-internet.pl

    Kategorycznie odradzam. Mam ten telefon od miesiąca i dwa razy był już w serwisie, a teraz poprzez sprzedawcę został odesłany do producenta do ekspertyzy, a ja nie mam telefonu ani pieniędzy. Problem u mnie polega na tym że, gdy telefon pracuje na dwóch kartach sim, to nie dochodzą sms-y. Gdy chcę wejść w skrzynkę odbiorczą wyświetla się komunikat" Pamięć wiadomości nie gotowa". Natomiast na jednej karcie sim jest wszystko o.k. Ponadto nie zawsze wyświetlana jest osoba dzwoniąca aby było dobrze kontakty muszą być zdublowane jedne z prefiksem a drugie bez prefiksu. Tak więc nie polecam.

  • 0

    2. ~Gość  2012-09-01 22:25:20  host: 88-199-45-170.matcom.com.pl

    Kupiłem dziecku jak byłem w UK, dziecko sprzedało kupiło e51.Telefon zabawka.

  • 0

    3. ~maciek  2012-09-22 23:06:55  host: cyberfox.pl

    Chyba pierwsza SŁABA nowoczesna Nokia, albo jedna z pierwszych. ~Gość, a ile dziecko ma lat? Dla dzieci jak już to właśnie takie zabawki, chyba nie dałbyś swojemu dziecku smartfona wartego 1000 zł?

  • 0

    4. ~krrrrr  2012-10-12 12:50:54  host: ecu77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam "znafców", używam INTENSYWNIE X2-02 od kilku miesięcy, dwie karty SIM, codziennie długie rozmowy, kilka TYSIĘCY sms i mms zapisanych w rozmowach, dziesiątki zrobionych fotek więc wiem o nim troszkę :) obawiałem się o jakość tego modelu ale zapakowany w etui i z ekranem zabezpieczonm folią sprawuje się świetnie, bateria nie trzyma 5 dni jak niektórzy piszą ale przy mojej intensywności używania i częstym przemieszczaniu nie mam pretensji że pada po max 3 dniach

  • 0

    5. ~krrrr  2012-10-12 13:10:29  host: ecu77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z praktyki: tel używa swobodnie pamięci do zapisu sms więc jedna rozmowa/czat może mieć kilka tysięcy wiadomości, ale kiedy tel zaczyna wyświetlać komunikaty o kończącej się pamięci polecam zrobić porządek, pojemność karty SD nie ma znaczenia, trzeba ręcznie przenieść na nią na przykład fotki i dźwięki z pamięci tel. To że kontakty z kart i tel są wyświetlane na jednej liście nie jest dla mnie wadą bo każdy kontakt jest oznaczony skąd pochodzi, wadą jest że czasami mieszają się smsy a bywa tak również w innych modelach nokii.

  • 0

    6. ~Tomi  2012-10-17 13:53:42  host: public-gprs139938.centertel.pl

    Ja kupiłem z plamami na wyświetlaczu.Ale bez problemu mi wymienili i drugi egzemplarz jest bez zarzutu.

  • 0

    7. ~Marek.  2013-02-01 01:12:17  host: user-31-175-151-148.play-internet.pl

    W tym telefonie podoba Mi się to iż radio ma wbudowaną antene i nie trzeba słuchawek podłączać by słuchać audycji

  • 0

    8. ~fortunate  2013-02-06 13:01:20  host: user-109-243-177-231.play-internet.pl

    Właśnie oddałem do naprawy. Pojawił się komunikat "pamięć wiadomości jest niegotowa". W żaden sposób nie można wykonać operacji na smsach, nawet skasować. Połączenie z laptopem też nic nie dało.

  • 0

    9. ~Marek.  2013-02-22 23:04:19  host: user-188-33-13-97.play-internet.pl

    Napiszę tak, mam ten telefon już jakiś czas i jestem z niego zadowolony, chodź ma jeden mankament jak już niektórzy tu pisali niestety zdarza się że przy dwóch karach sim czasami w folderze wiadomości wyświetla się dziwny komunikat i sms-y wtedy nie dochodzą, ja wyłączam go i załączam i jest ok aż do następnego razu, zdarzyło Mi się już to niestety kilka razy, więc podsumowując telefon jak dla mnie ok bo mało korzystam z sms-ów, ale widać że oprogramowanie jest mocno niedopracowane

  • 0

    10. ~Marek.  2013-02-22 23:07:42  host: user-188-33-13-97.play-internet.pl

    dodam tylko iż komunikat brzmi rzeczywiście tak jak piszą niektórzy czyli: pamięć wiadomości jest niegotowa

  • 0

    11. ~Michał  2013-02-28 10:32:15  host: abcm183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~multi ja również miałem podobne problemy co Ty, ale jest na to sposób! Jeżeli chodzi o niewyświetlanie się nazw dzwoniącej do Ciebie osoby to wystarczy zaktualizować oprogramowanie przez Nokia Suite, a jeżeli chodzi o smsy to zamień karty sim tzn. tam gdzie masz SIM1 włóż kartę, którą obecnie masz w wejsciu SIM2 i odwrotnie. Mi to pomogło i teraz telefon śmiga jak należy. Pozdrawiam

  • 0

    12. ~Hermi  2013-03-06 11:17:43  host: v61-01.opera-mini.net

    Witajcie. Mam pytanie do użytkowników tego telefonu-w jaki sposób przebiega przełączanie między kartami sim jeśli chce wysłać sms z sim 1 a zaraz potem z sim 2?

  • 0

    13. ~kamyk  2013-05-06 02:28:50  host: ip-37-209-137-32.free.aero2.net.pl

    mam taki tel. i są tu podane nieprawdziwe dane techniczne np. Ładowanie przez USB powinno być Nie

  • 0

    14. ~pamk22  2013-11-01 04:51:01  host: public-gprs515084.centertel.pl

    @12 - telefon przed wysłaniem SMSa pyta się, z której karty chcesz go wysłać, chyba że przypiszesz wysyłanie do którejś z nich, wtedy nie będzie pytał.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet