Nokia X2-01 - opinie
Telefony Nokia Nokia X2-01 Opinie o Nokia X2-01

Nokia X2-01

w sumie: 24
  • 0

    1.  2011-02-01 21:52:28

    Niezły cudak, do tego znowu bez 3G.

  • 0

    2. ~panicz  2011-02-04 00:38:56  host: 213-238-78-179.adsl.inetia.pl

    podobają mi się jej kanciaste kształty w przeciwieństwie do kształtu mydła E72

  • 0

    4.  2011-02-11 09:36:17

    Aparat fotograficzny (param.) VGA, wideo QCIF@15 fps ???? Co to ma być?

  • 0

    5. ~colpak  2011-02-16 23:18:21  host: ip-91.189.220.2.skyware.pl

    Cóż to za shit? VGA? - przynajmniej 2mpx

  • 0

    6. ~seb  2011-03-07 23:01:23  host: host-89-167-1-117.nplay.net.pl

    Szykuje sie kolejna budzetówka z Qwerty. Tańsza wersja Nokii C3 w wersji Xpress Music bez Wi-Fi i słabym aparatem.

  • 0

    7. ~Fucel  2011-04-29 21:43:33  host: 89.238.44.40

    Wyświetlacz 256 tys. kolorów - to jakiś żart? :)

  • 0

    8. ~best  2011-05-07 22:19:58  host: user-46-112-161-134.play-internet.pl

    Aparat VGA? Żartują sobie, chyba że jest to telefon tańszy niż 150 zł ;)

  • 0

    9. ~obserwator  2011-07-16 01:28:23  host: n06.satfilm.pl

    "Wyświetlacz 256 tys. kolorów - to jakiś żart :)", "Aparat VGA? Żartują sobie[...]" Oj dzieci, dzieci... a do czego TO ma służyć? Czy to jest do cholery aparat cyfrowy? A tak poza tym, to ludzki oko nie dostrzega różnicy między 256 tysiącami, a 16 milionami kolorów, więc o co to stękanie? Telefon ma służyć komunikowaniu się. I ten ma ku temu predyspozycje, bo oferuje choćby takie udogodnienie jak klawiatura qwerty. Ale wam i tak mało... Jak musicie mieć koniecznie multimedialny kombajn, który i tak będzie "g*wno wart" po roku (bo przecież wejdą "lepsze" technologie) to wybaczcie, ale potrzeba wam więcej kasy... rozumu też ;)

  • 0

    10. ~Krolik  2011-10-16 12:09:39  host: dynamic-78-8-211-123.ssp.dialog.net.pl

    ~obserwator - nie wiem jak Ty,ale ja często korzystam z aparatu i te przynajmniej 2Mpx BARDZO mi się przydają.Mądrości w stylu: "...Telefon ma służyć komunikowaniu się. I ten ma ku temu predyspozycje...",są wspaniałe,dopóki nie masz potrzeby sfotografowania czegoś,a cyfrówka w domu... Ciekawe ile Ty mas latek,bo ja 37 i jakoś...stary pryk ze mnie nie dziecko... :).A wytykanie komuś ilości rozumu...świadczy tylko o Twoim poziomie(a może braku?) inteligencji...

  • 0

    11. ~xyza  2011-10-28 23:23:37  host: 89-75-178-129.dynamic.chello.pl

    ~Krolik a co, on nie ma racji? to że masz 37 lat świadczy jedynie o tym że na pewno masz dowód osobisty... wcale nie musi oznaczać że jesteś dojrzały (emocjonalnie). od robienia zdjęć to normalni ludzie mają aparat a pstrykanie fotek czym popadnie i temu co się akurat nawinie nam przed oczami... daremne. wnioski są takie że jesteś niedojrzałym 37-letnim gadżeciarzem :) btw. ja mam lat 22

  • 0

    12. ~;]  2011-10-31 08:58:58  host: host-89-231-94-1.pascal-net.pl

    telefon fajny, znajdzie swoją niszę bo nie każdy chce macać ekran i nie stać go na neta (dzieci podróżujące od hotspotu do hotspotu) a jakość muzyki jaką oferuje seria x jest bardzo dobra, szczególnie na słuchawkach, inne telefony w podobnej cenie oferują kakofonię, dodatkowo dobra bateria, mnie się podoba; ps. dzieci, te wasze telefoniki z 5-10mpix to głupie przepłacanie, jak mam wątpliwą przyjemność oglądać zdjęcia/filmy na moim kompie to żal mnie ogarnia bo ani obraz ładny ani płynny (w przypadku filmów) - funkcja foto/video w komórce to opcja a nie konieczność

  • 0

    13. ~trebron  2011-11-16 17:21:23  host: public-gprs78626.centertel.pl

    co nie którzy chyba zapomnieli albo są za młodzi żeby wiedzieć po co został dodany aparat w telefonie więc wam przypomnę po to żeby coś pstryknąć i wysłać znajomym mms-em :)

  • 0

    14. ~Calm7  2011-12-13 22:39:34  host: z34-04.opera-mini.net

    Hehe konkurencja nie śpi: dwa modele w tej samej cenie (250zł) LG C360, oraz HUAWEI G6150 ;-D Ciekawe, jak one wypadają na tle x2-01.

  • 0

    15. ~koks  2011-12-23 21:28:53  host: 77-255-199-114.adsl.inetia.pl

    ja mam go przez pare dni fajny muza dobra kształty ok a wyswietlacz ok a zdjątka robi lepsze niz niejeden 2 Mpix aparat na wielu filmach 2Mpix a obraz co 0,5 sekundy sie zmienia a tu płynnie. Niewiem jak mi sie sprawdzi ale zobaczymy

  • 0

    16. ~;]  2012-01-05 13:37:06  host: 87-206-231-94.dynamic.chello.pl

    mam go chwilę i powiem tak, jakość muzyki jest zadziwiająca, szczególnie na dobrych słuchawkach (a niejeden sprzęt już przesłuchałem), przyjemne qwerty, brak 3g nie przeszkadza zbytnio bo i tak tel nie obsluguje flasha a strony dzięki przeglądarce opera ładują się szybko, nie ma denerwujących dłucgich przycięć przy scrollowaniu, aparat znośny (wystrzegaj się zoomu) i responsywny, dobrze słuchać rozmówców, system jest naprawdę szybki i stabilny jak na tel za tą kasę, wytrzymuje 3 dni przy bardzo częstym słuchaniu muzyki; kawał dobrego telefonu za 300 stówy (który dodatkowo wygląda na sporo droższy)

  • 1

    17. ~rumcajs  2012-01-15 10:45:06  host: hgu178.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon byłby dobrą pozycją rynkową gdyby 1-miał Anne na pokładzie 2-gps 3-wifi 4-usb on the go 5-autofocus 6-gdyby cena zamykała się w 800 zł w sklepie Nie ma tego i wyszła kolejna lipa noki.W sytuacji gdy Samsung w modelach budżetowych (galaxy mini) montuje androida,podobnie SE (xperia) to ta nokia jest uwsteczniona sprzętowo o 4 lata.W założeniu ten telefon miał być dla dzieciaków ale to właśnie dzieciaki są odbiorcami smartfonów.Generalnie minimum co powinno być w tym telefonie to charakterystyka e63. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za taką politykę nokii ale ten człowiek powinien znaleźć się na bruku.

  • 0

    18. ~xyza  2012-02-13 04:29:56  host: 89-75-176-119.dynamic.chello.pl

    ~rumcajs może jeszcze mieli dodać ekran 17-calowy, klawiaturę numeryczną i slot kart SD? spoko... kupię laptopa jedni wolą płacić za telefon, a inni najwidoczniej wolą wywalać pieniądze w gadżeciki najeżone bajerami dla gimnazjalnej gawiedzi... co kto lubi Mam tę Nokię od ponad dwóch miesięcy i jest doskonała. Nie zależało mi na aparacie, więc zainstalowany VGA zaspokaja moje potrzeby. Słuchając muzyki (a jest tu dobrej jakości) telefon trzyma 3-4 dni. Nie słuchając... ponad 10. Poręczny, wytrzymały, dobrze zaprojektowany i w świetnej cenie. A dotykowe zabawki z cudami dla gimbazy są zwyczajnie nieopłacalne.

  • 0

    19. ~buba  2012-04-07 16:42:32  host: public8756.xdsl.centertel.pl

    mam ten telefon 3 miesiace , jest ok. Jedno co mnie wkurza to ze nie ma wifi :( a klawiatuta qwerty jest niezawodna , wyglad swietny, mam czerwoną naprawde olecam

  • 0

    20. ~  2012-04-08 12:35:10  host: dok9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    xyza jestem ostatnią osobą która kupi dotykowca ale niestety nie powstrzymasz ewolucji a nastała era smartfonów.Mam nokie e63 ktora bezawaryjnie pracowała 3 lata(lezy w szufladzie),teraz mam e72 a następna bedzie e6.Jedyne androidy które ewentualnie mi podchodzą to samsung galaxy pro(zdyskwalifikowany za brak fizycznych klawiszy do przerywania rozmowy),htc CHaCha (zdyskwalifikowany za głupawy przycisk fejsika)

  • 0

    21. ~kitek  2012-06-08 13:43:37  host: abpa250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam zajebisty telefon sam go używam spadł mi już pare razy na beton i nic:)

  • 0

    22. ~Karola  2012-08-08 17:10:00  host: 94-40-27-42.tktelekom.pl

    planuje zakup tego telefonu... a le nie jestem pewna czy to dobry wybór, ponieważ nie ma Wi-Fi ale ja i tak rzadko go używam. W Saturnie kosztuję obecnie 319 zł. to dobra cena jak na taki telefon który może spokojnie kosztować 700 stów. Jestem bardzo ciekawa czy ma dobry aparat, bo ma tylko 0,3 piksela, ale czytając wasze wypowiedzi jestem spokojna że ma dobry aparat :D

  • 0

    23. ~  2012-08-17 09:49:42  host: adbj22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny badziew wypuszczony przez Nokię. Gdzie się podziały czasy gdy Nokia produkowała telefony z ekranem 16 mln, 3G oraz przynajmniej autofocusem w aparacie. To zamiast tej to lepiej już kupić C3 lub E5.

  • 0

    24. ~maciek  2012-09-22 23:17:38  host: cyberfox.pl

    Tak to fajna, ale gdyby miała Wi-Fi to bym wolał ją od C3-00.

  • 0

    25. ~b@jbus  2013-05-07 22:14:57  host: public38102.xdsl.centertel.pl

    JA PIERDZIU TELEFON JEST DO DZWONIENIA I SMS OWANIA A NIE ŻEBU ZAJE*ISTE FOTY ROBIŁ TEN TELEFON JEST ZAJEBIST A TO ŻE NIE MA SYSTEMU TO JEST WŁAŚNIE + PONIEWAŻ JEST ŁATWY W OBSŁUDZE I BATERJA DŁUŻEJ POTRZYMA

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet