Nokia X1-01 - opinie
Telefony Nokia Nokia X1-01 Opinie o Nokia X1-01

Nokia X1-01

w sumie: 64
  • 0

    1. ~abdul  2011-05-24 18:39:10  host: 32.33.85.79.rev.sfr.net

    mam dobrze rozumieć ??? telefon który nie posiada nic ale pamięć można rozbudować do 16 giga. Pytanie tylko po co ??

  • 0

    2. ~best  2011-05-25 07:19:19  host: user-31-174-40-169.play-internet.pl

    szkoda tylko, że bez javy i chociażby gprs :|

  • 0

    3. ~rolnik  2011-05-25 15:18:45  host: 77-254-248-244.adsl.inetia.pl

    "bardzo głośny głośnik zewnętrzny - 106 fonów" - bedę se mugł posuchać w sfoim ursusie przy pracach polowych, a i z hłopakami pod sklepem milej sie bedzie stało

  • 0

    4. ~ala  2011-05-25 20:19:44  host: public-gprs76355.centertel.pl

    idealny jako służbowy, ma się kontakt z firmowymi jak i prywatnymi osobami w jednym pudełku :)

  • 0

    5. ~K3NNY  2011-05-26 01:11:15  host: host31-42-27-177.tvkdiana.pl

    Bardzo ładny telefon ;) Prosty, tani... bez żadnych zbędnych dupereli. Idealny dla młodych, którzy lubią słuchać muzyki. Ktoś może posiada ten telefon? głośno gra?

  • 0

    6. ~  2011-05-30 14:05:42  host: z23-03.opera-mini.net

    Ma potężny akumulator

  • 0

    7. ~Miklaj  2011-06-01 16:55:38  host: host-100.153.foxnet.com.pl

    Jak ktoś może ten telefon mieć skoro nigdzie nie jest w sprzedaży?

  • 0

    8. ~  2011-06-02 10:41:36  host: public63942.cdma.centertel.pl

    Głośny głośnik zew. do muzyki ale mnie interesuje głośnik od rozmów czy np: na budowie będę słyszał rozmówcę? Bo to mnie bardziej interesuje niż muzyka.

  • 0

    9. ~Cage  2011-06-06 19:21:42  host: user-109-243-153-1.play-internet.pl

    X1-01 dysponuje wyświetlaczem o rozdzielczości 128 x 160 pikseli, odtwarzaczem muzycznym, radiem FM, gniazdem słuchawkowym 3,5 mm i, co nie jest zbyt częste w tej klasie komórek – latarką.

  • 0

    10.  2011-06-08 16:05:43

    Akumulator (mAh) 1320 przy takim wyświetlaczu, taki telefon będzie chodził miesiąc :D

  • 0

    11. ~zdziwiony  2011-06-08 23:41:07  host: 82.139.175.142

    43 dni w trybie czuwania??? To chyba jakieś jaja :P

  • 0

    12. ~marr  2011-06-13 14:52:32  host: 088156187119.wejherowo.vectranet.pl

    jedyna nokia dobrze robi. produkuje nie tylko dotykowe telefony ale również proste,zwykłe

  • 0

    13. ~Wyrd  2011-06-27 08:34:36  host: 178235110103.unknown.vectranet.pl

    Miał być do końca II kwartału... Niebawem ten się kończy, a telefonu jak nie ma na rynku jakimkolwiek, tak nie było.

  • 0

    14. ~jabadu  2011-07-12 01:04:30  host: host20.w-elektronik.pl

    a będzie w menu PL??

  • 0

    15. ~subiektywna  2011-08-23 16:29:34  host: 194.156.44.24

    bedzie w polskim menu. w sklepie nie dla idiotów już od początku września.

  • 0

    16. ~Aconcagua  2011-08-26 11:39:01  host: 80-51-78-152.mtk-tv.pl

    A mnie bardzo ciekawi jaką ten telefon ma skrzynkę na wiadomości SMS. Czy jest to standardowe 160 sms. Czy może zależne od pamięci czyli do oporu. Jak wygląda odczytywanie tych wiadomości... Czy działa to szybko i nie trzeba poczekać zanim SMS się otworzy. Albo czy szybko powraca się do głównego folderu z SMS-ami. Wszyscy wiemy jak to wyglądało w telefonach typu N3100. Ten jest nowszej generacji więc powinno to być usprawnione. Trzeba poczekać na pierwsze recenzje. Gdyby ktoś miał ten telefon to proszę o udzielenie odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. A i co jeszcze ważne... Czy klawiatura jest przyjemna i szybko i sprawnie pisze się na niej SMS-y? Bo jeśli ten telefon spełniałby powyższe wymagania to niewątpliwie byłby on HITEM roku! Telefon bez zbędnych pierdół. Ale mający odtwarzacz MP3 i radio. A co najważniejsze MEGA baterię. Przy, której można by było pisać 50 sms-ów dziennie i ładować go co tydzień. Wszyscy wiemy jak energiożerne jest to stukanie w klawiaturę ;) Na dzień dzisiejszy mógłbym się doczepić jedynie gabarytów tego telefonu. Mógłby być troszkę mniejszy, o te pół centymetra ;))

  • 0

    17. ~Aconcagua  2011-08-27 20:49:50  host: 80-51-78-152.mtk-tv.pl

    A mnie bardzo ciekawi jaką ten telefon ma skrzynkę na wiadomości SMS. Czy jest to standardowe 160 sms. Czy może zależne od pamięci czyli do oporu. Jak wygląda odczytywanie tych wiadomości... Czy działa to szybko i nie trzeba poczekać zanim SMS się otworzy. Albo czy szybko powraca się do głównego folderu z SMS-ami. Wszyscy wiemy jak to wyglądało w telefonach typu N3100. Ten jest nowszej generacji więc powinno to być usprawnione. Trzeba poczekać na pierwsze recenzje. Gdyby ktoś miał ten telefon to proszę o udzielenie odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. A i co jeszcze ważne... Czy klawiatura jest przyjemna i szybko i sprawnie pisze się na niej SMS-y? Bo jeśli ten telefon spełniałby powyższe wymagania to niewątpliwie byłby on HITEM roku! Telefon bez zbędnych pierdół. Ale mający odtwarzacz MP3 i radio. A co najważniejsze MEGA baterię. Przy, której można by było pisać 50 sms-ów dziennie i ładować go co tydzień. Wszyscy wiemy jak energiożerne jest to stukanie w klawiaturę ;) Na dzień dzisiejszy mógłbym się doczepić jedynie gabarytów tego telefonu. Mógłby być troszkę mniejszy o te pół centymetra ;))

  • 0

    18. ~P1Pp3N  2011-09-03 11:39:42  host: oas34.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda ze brak mms i javy juz bym go mial:)) ale niestety

  • 0

    19. ~JaPa  2011-09-05 18:56:13  host: 78.154.74.0

    Witam Pytanie dla tych co juz kupili 1,DWIE KARTY SA AKTYWNE ? 2,JAKI CZAS CZUWANIA PRZY DWOCH AKTYWNYCH KARTACH ? POZDRAWIAM

  • 0

    20. ~sliwek  2011-09-06 20:46:29  host: 89.187.244.2.ip.abpl.pl

    mam dobrze rozumiec ze ten telefon nie odbiera mms-ow ?

  • 0

    21. ~ss  2011-09-08 13:43:05  host: 178-36-80-160.adsl.inetia.pl

    dość ciekawy telefon jakie ceny osiąga?

  • 0

    23. ~K.P  2011-09-13 08:41:31  host: cyo130.internetdsl.tpnet.pl

    Sporo tych telefonów teraz się sprzedaje, czy ktoś mógłby napisać krótką recenzję( albo dłuższą) jak działa dual sim? jak z jakością rozmów, zasięgiem, baterią??:)

  • 0

    24.  2011-09-13 18:16:32

    Witam. Kupiłem ten telefon bo szukałem czegoś prostego w użytkowaniu, a przy okazji chciałem wykorzystać w pracy duży głośnik. Obsługuje dwie karty sim, ale jak już pisano w trakcie korzystania z jednego numeru (rozmowa, wysyłanie smsów), drugi zostaje wylogowany. Głośnik rzeczywiście bardzo wydajny, ale na tym kończą się zalety tego aparatu. Bo zamiast telefonu prostego jest telefon wręcz prymitywny. Wady (moim zdaniem): 1) system S30 daje możliwości gorsze niż proste Nokie z przed kilku lat (wiem że jest to telefon „niskobudżetowy” ale S30 można dać do Nokii 1616 za 99zł), 2) organizer bardzo prosty, funkcje kalendarza minimalne, listy spraw nie ma, 3) bardzo słabo prezentuje się odtwarzacz muzyczny – nie ma opcji play/pauza i przewijania, można odtwarzać poprzedni i następny utwór, radio działa tylko ze słuchawkami, 4) kolejna sprawa na minus to obsługa karty pamięci – wszystkie katalogi i pliki prezentowane są na zasadzie drzewa (katalog a pod nim wszystkie pliki, po ostatnim pliku następny katalog i utwory i tak dalej. Jeśli ktoś chce słuchać muzyki odtwarzanej ciągle to nie przeszkadza, ale wyszukiwanie konkretnych utworów to już długotrwałe zajęcie, można przechodzić do kolejnego/poprzedniego katalogu na otwartej liście, 5) nie ma czegoś takiego jak tapety, motywy odgórnie narzucają wygląd, można kombinować z kolorystyką, ale… 6) nie da się przypisać różnych dzwonków do różnych osób w książce telefonicznej. Jedynie można wybrać jakieś mp3 do wszystkich przychodzących. Generalnie uważam, że nie warto. Telefon kosztuje niewiele bo ok. 200 zł (a może i mniej), ale warto dołożyć i kupić coś lepszego, ewentualnie podobne cenowo C1-01 lub C1-02. Tam jest już system S40 o ile się nie mylę. Poza tym bluetooth i kilka innych przydatnych funkcji. Prosty nie zawsze oznacza praktyczny. Pozdrawiam!

  • 0

    25. ~tonio18  2011-09-14 11:53:07  host: 119-034-239.adsl.szeptel.net.pl

    We wszystkich telefonach radio działa ze słuchawkami:D to one robią za antenę. Zamówiłem ten telefon i jak go przetestuje dam znać czy naprawde jest tak prymitywny.

  • 0

    26. ~Bart  2011-09-16 10:09:08  host: host-2-159.24.net.pl

    Kupiłem ten aparat dual sim działa ok, ale w tak prostym telefonie to katastrofa.Opisy kontaktów kończą się na 16 znakach.A jak ktoś dzwoni do mnie na drugi sim to mi wyświetla czasami numer zamiast opisu.

  • 0

    27. ~ewa  2011-09-19 12:02:09  host: v10-15.opera-mini.net

    Czyli jednym słowem... do du... Mam wrażenie, że pracownicy Nokia... się starzeją..., razem ze swoją Nokią... a szkoda

  • 0

    28. ~pawel  2011-09-19 15:26:55  host: 195.20.110.105

    no to ten odtwarzacz MP3 do banie skoro taki ograniczony.... szkoda bo już miałem go sobie kupić - ale skoro nie ma pasu/play .... szkoda.... bateria zajefajna... ciekawe ile trzyma w rzeczywistości...

  • 0

    29. ~Pasman  2011-09-21 16:33:07  host: z33-05.opera-mini.net

    Kupiłem tą słuchawkę dzisiaj 174pln. Oprogramowanie rzeczywiście nie różni sie od tego z nokii 1616. Na razie ją testuję.Kupiłem tą słuchawkę dzisiaj 174pln. Oprogramowanie rzeczywiście nie różni sie od tego z nokii 1616. W zestawie nie ma karty pamięci. Na razie ją testuję.

  • 0

    30. ~K.P  2011-09-24 22:17:49  host: public27152.xdsl.centertel.pl

    Miałem kupić ten telefon do domu, ale pobawiłem się w sklepie i wszystko było ok tylko działanie klawiszy mi nie pasowało. Za to kupiłem nokie 1280 i jest rewelka :) Można powiedzieć że powrót do korzenie, a co ciekawe na telepolis ten telefon jeszcze nie figuruje. Jak wstawią to go opiszę:)

  • 0

    31. ~  2011-09-27 22:46:22  host: user-188-33-97-43.play-internet.pl

    Tel jest bdb. Dlugi czas czuwania baterii,prosta i latwa obsluga,glosne dzwieki to fakt.dla mnie zwykly prosty tel bez bajer.

  • 0

    32. ~bat21  2011-10-01 13:47:02  host: staticline50793.toya.net.pl

    prosty telefon di pisania i dzwonienia. ja nic innego nie potrzebuje wiec jest ok manu s30 to nie problem gdy nie ma duzo funkcji. z tym telefonem spokojnie mozna jechac na wakacje bez ladowarki:) w sloneczne dni niektore drogie dotykowce chowaja sie w cien zeby cokolwiek na nch zobaczyc - w x1 widac wszystko. jest lekki i mily w dotyku;) rewelacyjnie dziala dual sim mini jack pozwala na podlaczenie wielu sluchawek - nie koniecznie dedykowanych. ja mam creativa na rower super sprzecik - i sie nei boje ze gdzies upadnie - kupie drugi jak by co:) po co mi tel ze wszystkimi bajerami jesli bede sie go bal brac gdy np biegam - ten to idealne rozwiazanie dla minimalistow ktorzy jednak aktywnie wypoczywaja - nie moga ladowac co dziennie baterii (wypad w gory) a lubia czegos posluchac - mi zastepuje odtwarzacz mp3:) - no i nie nosze dokad go kupilem 2 telefonow

  • 0

    33. ~ojciec  2011-10-02 14:54:43  host: host-86-111-101-132.tvk.torun.pl

    Minimalnie droższy jest LG GX200 którego uzywam już około roku czasu. To co mi się w nim podoba to akumulator 1500 mAh, książka na 1000 wpisów, dobry odtwarzacz MP3. Bateria trzyma tydzień - rozmawiam przez telefon od dwóch do czterech godzin dziennie. Na wakacjach telefon wytrzymał równe dwa tygodnie bez ładowania (nie odbierałem , ani nie wykonywałem w tym czasie żadnych połaczeń).

  • 0

    34. ~TAKI  2011-10-06 14:30:25  host: etb47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma MMS może odbierać wiadomości obrazkowe co wy chrzanicie!!!

  • 0

    35. ~wjam  2011-10-11 13:37:09  host: 078088064181.sieradz.vectranet.pl

    dobrze ze mamy chmury wiec wiele danych jest pobierane z tamtad 1-dotyczy baterii trzyma max 7 dni a nie 40 jak w opisie 2- nie ma zadnego USB reszta moze byc choc cena tego aparatu nie powinna przekraczac 80 zl

  • 0

    36. ~x1  2011-10-19 16:51:44  host: 89.191.129.26

    ja tam se ni mam takego komurka i ni wjem jak działa i czy ma dułal sim blutus irde i gniasdko 230V dżipies uesbe i baterje litowo jonowom i ognifo słońcowe

  • 0

    37. ~Stewie  2011-10-23 14:09:04  host: nat-dom1-132.aster.pl

    Mam ten tel od miesiąca i jestem mega zadowolony. Zadnych dodatkowych pierdół, które to nie są "telefonem" (kamery, internet itp )co powoduje, że ani się nie zawiesza i bateria trzyma baaaaardzo długo ( mi prawie 2 tyg. przy karcie prywatnej + firmowej ) ps. aaaa i nie ma złącza USB, więc microSD trzeba obrabiać za pomocą czytnika kart w kompie. ;-) POPROSTU TELEFON. i to bardzo dobry... nic dodać nic ująć...

  • 0

    38. ~  2011-10-27 22:15:07  host: 135.217-171-54.tkchopin.pl

    mój odtwarzacz mp3 w tej noki ma pause i pley

  • 0

    39. ~momarmm  2011-10-30 17:21:16  host: 52480721.cm-4-1a.dynamic.ziggo.nl

    Witam, telefonik super, bateria trzyma dobre 2 tygodnie, dual sprawny, nie wiesza się, muza gra głośno.Gwarancja standard 24-miesiące.mały wygodny, sprawny telefonik Polecam

  • 0

    40. ~Inny nick  2011-10-31 20:57:24  host: 173.254.204.195

    @tonio18, mylisz się. Są telefony np samsung 2121, które do odbioru radia nie potrzebują podłączonych słuchawek bo mają antenę wbudowana.

  • 0

    41. ~perlito  2011-11-13 15:13:08  host: user-31-174-146-81.play-internet.pl

    mugłby mi ktos napisac jak działaja te dwie karty jak to sie mniej wiecej odbywa???

  • 0

    42. ~niko  2011-11-16 17:58:31  host: host-89-229-26-137.torun.mm.pl

    mam ten telefonik kilka dni, ma play i pause, szkoda że nie ma EQ w odtwarzaczu ale cóż. ciekawe tylko jak działa z lepszymi słuchawkami testował ktoś? prosze o odpowiedź

  • 0

    43. ~Mobi_lKing  2011-11-20 10:11:58  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Używam tego telefonu od kilku dni. Jak tylko sformatowałem baterię, naładowałem ją do pełna to juz 3 dzień sluchania muzyki i radia, pisania i dzwonienia i nawet jedna kreska mi nie zniknęła :) Bateria super sprawa.

  • 0

    44. ~kanzyani  2011-11-22 07:20:14  host: user-109-243-70-141.play-internet.pl

    Kupilem ze wzgledu na prace bateri i rzeczywiscie jest bardzo dobra 3 godz rozmow pisania sms ani jedna kreska nie spadla jesli komus tel jest potrzebny wylacznie do rozmow i sms to poelecam,całkiem dobry dzwiek na lepszych sluchawkach plusy;dual sim,bateria, minusy;klawiatura przyciski mogłyby być każdy odzielnie czasem to przeszkadza w szybkim pisaniu sms,odtwarzacz mp3 mało rozbudowany brak eq,i wyszukiwarki utworów

  • 0

    45. ~nokia  2011-12-26 17:21:31  host: 79.162.230.231

    zapytanie takie mam do tych co już mają ten tel dłuższy czas. Jak wygląda jakość wykonania tego telefonu, czy jest solidny i czy nic nie trzeszczy i jak jest z jakością rozmów.Dzięki

  • 0

    46. ~anders  2012-01-11 19:16:07  host: atf132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super solidny glosnik mega- glosny pause i play jest w odtwarzaczu latarka super i bateria rewelacja jedyny minus dla mnie to brak bluetoth

  • 0

    47. ~Jurek  2012-01-24 20:40:35  host: rev54.extreme-net.one.pl

    nie zastanawiałem się długo, kilka dni pojechałem kupiłem i nie żałuje :) telefon sprawuje się bdb o baterii na razie nie mogę nic powiedzieć ale ogólnie polecam prosty telefon do sms / rozmów i muzyki ;p Nie jestem jakimś melomanem jakoś głośnika zewnętrznego oceniam na dobry przez oryginalne słuchawki również da się słuchać. ogólnie telefon mogę polecić jak w nocy naładuje to napisze jeszcze coś na temat baterii jak się rozładuje ;)

  • 0

    48. ~Szprota  2012-01-30 22:00:27  host: cdr98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heh, słowo się rzekło, kupuję ten telefon gdy tylko przybędzie kaska na konto. Dam znać jak się sprawuje! Do zobaczenia "komórkowce" :)

  • 0

    49. ~xdeman  2012-02-26 10:03:58  host: 77-254-144-86.adsl.inetia.pl

    Super bateria , super wygoda użytkowania , wyswietlacz czytelny w słońcu . Telefon przy 30 minutach rozmowy , 30-50 sms dziennie wytrzymuje tydzień !! Rewelacja . Najgorsza w tym modelu jest fatalna obudowa , sam trzeszczący i skrzypiący plastik .

  • 0

    50. ~Lunatik  2012-03-07 22:20:01  host: user-109-243-203-236.play-internet.pl

    Mam telefonik drugi tydzień, zacznę od plusów: Bateria bardzo mocna jak na ten telefon (BL-J5, w 5230 trzymała 2 dni, w tym jeszcze się nie wyczerpała), Dual SIM i tyle. Minusów jest więcej. Mało intuicyjne menu, brak komunikacji zewnętrznej (poza kartą) - kontakty mam na telefonie i musiałem się bawić w przenoszenie ich inaczej niż zwyczajowe "Nokia PC Suite". Nazwy w kontaktach maksymalnie do 16 znaków. I tyle. Krótkie strasznie. Nie podoba mi się. Noszę bo firma dała.

  • 0

    51. ~cichy  2012-04-09 13:07:52  host: staticline18393.toya.net.pl

    ja mam pytanie czy mozna ustawic na dziwiek dzwonka jakis kawalek mp3. z karty pamieci? czy tylko standardowe dziwieki?

  • 0

    53. ~małe wymagania  2012-04-29 23:08:10  host: 87-206-251-197.dynamic.chello.pl

    ROZCZAROWANIE! Niby drobiazgi ale: NIE ma dyktafonu, brak podziału na foldery sms zapisane, przypomnienia to kpina - nie widoczne, wrzucone w jeden wór NIE MA przypomnień np urodziny co roku! Proste funkcje znane już w czasach 3310 zaniknęły, dziwne. Kompozytor melodii przymitywny. Trudno znaleźć następce mojej 6310, eh.

  • 0

    54. ~cichy  2012-06-19 07:41:21  host: staticline18393.toya.net.pl

    ja mam pytanie czy mozna ustawic na dziwiek dzwonka jakis kawalek mp3. z karty pamieci? czy tylko standardowe dziwieki?

  • 0

    55. ~DZIWNIE !!!  2012-06-23 11:57:17  host: 212.109.132.235

    Można ustawić mp3 jako dzwonek. Te drobiazgi o których była mowa są bardzo upierdliwe. Nawet pisałem do nokii z zapytaniem dlaczego oczywiste funkcje (seryjne od 10 lat) nie zostały uwzględnione. Odpisali - tel niskobudżetowy. Śmiech. NIE MA: Przyp. urodzin, tworzenia folderu z smsami, dyktafonu, kalendarz na kilka może kilkanaście wspisów (chcąc dodać trzeba usunąć poprzednie) - słabo widoczne, T9 ciągle włączony, NIE można dodać do kontaktu nic poza numerem tel (bez miejsca na adres, mail, opis, notatkę), kontakt z dłuższym nazwiskiem nie mieści się - tylko 16 znaków !! - bez możliwości dodania opisu to porażka !!). Trudno uwierzyć, że nie ma tak prostych funkcji! Ktoś powie do pisania i dzwonienia ok - tzn, że za krótko użytkuje, albo to jego pierwszy telefon bo stacjonarnym z analogowym wybieraniem :)

  • 0

    56. ~głośniej  2012-06-26 16:42:42  host: dfa44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na początku telefon był cichy, jednak po miesiącu częstego słuchania muzyki na głośniku gra o 1/2 głośniej. POLECAM

  • 0

    57. ~odpowiedź  2012-06-26 16:46:18  host: dfa44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @54 tak można ustawić dowolny plik mp3 jako dzwonek, na sms również. Pozdrawiam

  • 0

    58. ~tom  2012-07-06 23:11:59  host: 166.0.199.109.static.rdi.pl

    gps, blutooth, dotyk, może jeszcze gorilla glass i maile, oszaleliście? Świetny tani telefon dual sim z latarką i baterią którą nie trzeba ładować przez dwa tygodnie, więcej nie potrzeba bo to jest telefon a nie mini komputer. Polecam.

  • 0

    59. ~6300  2012-07-13 11:00:22  host: host-31-6-169-34.dynamic.mm.pl

    wady - obsługuje mp3 nie ma bluetootha, nie ma pamieci wewnetrznej a obsluguje karty do 16 gb tylko po co, przesył danych w bostaci blue t. by bardzo podniósł atrakcyjnosc tego fona no i aparat nawet 2 mpix by sie przydało do np sfotografowania rozkładu jazdy

  • 0

    60. ~ziomal  2012-07-15 11:06:06  host: host-89-231-191-126.dynamic.mm.pl

    mam ten telefon ale wymieniam go na nokie 302 albo 306 bo uważam że jest zbyt prymitywny mógłby mieć chociaż javę i bluethow

  • 0

    61. ~uzytkownikz  2012-07-20 20:52:23  host: 80.50.126.134

    Ten telefon potrafi tylko zadzwonić i wysłać smsa. Nie ma nawet mmsów. Nie można nawet tapety zmienić. W budziku nie da się ustawić czasu drzemki. Bardzo banalny telefon. Z gadżetów ma latarkę i to wszystko:/

  • 0

    62. ~kursol  2012-07-23 09:58:16  host: 31.42.6.105

    Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu, a z baterii najbardziej 9dni bez ładowania to u mnie standard.prosty praktyczny, dual sim niezawodny, wszystko ładnie dziala. polecam

  • 0

    63. ~czarnoksieznikn  2012-09-18 19:35:14  host: 93.159.161.5

    Telefonik prosty, ładny, bez zbędnych bajerów. Ma radio i odtwarzacz mp3. Wszystko dobrej jakości, nic nie trzeszczy nic nie skrzypi. Po prostu nokia. Jeśli ktoś szuka telefonu do rozmów, smsów i ewentualnie posłuchania sobie radia i audiobooków albo muzyki w mp3, to ten telefon jest dla niego. A tak na marginesie, dla wiecznych malkontentów i nigdy niezadowolonych: to jest telefon komórkowy, a nie lustrzanka cyfrowa ani wielordzeniowy pecet ;-) Pozdrawiam; Romek

  • 0

    64. ~Soohutch  2013-02-27 20:05:38  host: 89-78-182-162.dynamic.chello.pl

    Tani, estetyczny i prosty do bólu dual SIM. Telefon idealny do dzwonienia i SMS a nie do bajerowania gimnazjalistek. Bardzo podoba mi się mocna bateria. Latarka świeci od niechcenia, ale dobrze że jest. Jedyne czego nie rozumiem w tym telefonie to klawisze muzyczne i karta pamięci, podczas gdy odtwarzacz MP3 jest do do bólu prymitywny i bezużyteczny. Na plus jest też bardzo huczny głośnik.

  • 0

    65. ~damian rączka  2013-03-07 15:15:02  host: apn-77-113-78-159.dynamic.gprs.plus.pl

    Kupiłem nokie X1 ponad pół roku temu. Powodem zakupu był fakt że obsługiwał dwie karty jednocześnie. I to w zasadzie jedyna zaleta. Mój aparat często się wiesza lub uniemożliwia mi wykonanie połaczenia, - po wybraniu numeru słysze trzy krótkie dzwięki i telefon sam się rozłącza. Zdarza się to dosyć często (raz na dobę) i przez minutę dwie lub trzy powtarza się nonstop. Dziś już nie wytrzymałem i postanowiłem napisać tę właśnie opinię w nadziei że może chociaż jedna osoba po przeczytaniu tego komentarza zdecyduje się na inny model. Gdyby nie fakt że nie mam drugiego aparatu na dwie karty po prostu bym pie.... ł nim o ziemię aż by się rozleciał i zabrał z niego karty. Tak więc uważajcie na ten aparat i nie klupujcie go bo was okradnie z czasu kiedy on "myśli" a wy będziecie czekać nawet kilka minut.

  • 0

    66. ~Jerzy  2015-04-15 16:37:56  host: acdj114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odp dla abcdul...po co? Trzeba przeczytać instrukcje, to po pierwsze. A po drugie, po to, żeby np. skopiować muzykę mp3 i słuchać do woli.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet