Nokia X - opinie
Telefony Nokia Nokia X Opinie o Nokia X

Nokia X

w sumie: 11
  • 0

    1. ~  2014-02-24 15:44:37  host: n12-01-07.opera-mini.net

    wreszcie

  • 0

    2. ~620  2014-03-14 20:35:05  host: 89-70-48-117.dynamic.chello.pl

    to bedzie taka nokia jak obecnie polski junak elemis i inne

  • 0

    3. ~jujujuju  2014-03-28 14:11:12  host: 85.219.163.130

    a moim zdaniem tragedia...
    wszystko ze sklepu jest płatne..
    aparat tylko 3 mega?!?!?! bez lampy?!?!??
    żal...żal..żal.... i ta cena prawie 500 złotych

  • 0

    4. ~użytkownik_1989  2014-03-31 11:44:11  host: 85.219.163.130

    Super telefon, kupiłem jak wyszedł na rynek, Android + nokia, lepiej nie można wybrać, a dodatkowo można telefon kupić w super cenie!

  • 0

    5. ~.  2014-04-11 23:27:17  host: user-164-126-140-120.play-internet.pl

    Telefon bardzo fajny, nie zacina się. Większość aplikacji z Androida jest i raczej wszystkie działają. Jest prosty w obsłudze.
    Jego wadami są:
    - słabej trwałości wyświetlacz, byłoby lepiej gdyby posiadał Gorilla Glass
    - kiepskiej jakości dźwięk ( przez głośnik )
    Zalety:
    - szybka przeglądarka
    - dużo programów od Nokii ( np.: Mix Radio )
    - ładny wygląd systemu
    - aparat jak na 3MP robi bardzo ładne zdjęcia
    - wygodna klawiatura na ekranie
    Telefon ogólnie polecam.

  • 0

    6. ~Rivera  2014-04-12 08:33:26  host: 212.160.172.87

    Sadzac po zdjeciach to na Androida raczej nie wyglada.

  • 0

    7. ~  2014-05-08 21:12:30  host: 89-70-48-117.dynamic.chello.pl

    tak przegladam przez sentyment do noki raczej nie wroce

  • 0

    8. ~Desstructo  2014-06-05 14:59:11  host: sirius.ccig.pl

    @Rivera to jest na Androidzie z nakładką od nokii która wygląda jak Windows Phone, ale system to Android

  • 0

    9. ~MIRO  2014-07-17 15:58:44  host: host-89-229-169-60.wroclaw.mm.pl

    ZAMÓWIŁEM I CZEKAM NA NOKIE X..ZA 1 ZŁ..

  • 0

    10. ~  2014-07-23 19:11:02  host: abtr196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten system nie wygląda jak Android choć to Android. Ale najgorsze jest to że znowu aparat beznadziejny. Lampy oczywiście też brak. Oto dzisiejsza Nokia.

  • 0

    11. ~mala  2014-08-14 22:31:34  host: adci223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam problem, wlaczylem wifi potem weszlem na opere i wzielo mi z karty sim 1 prawie wszystkie pieniadze. moze mi ktos wytlumaczyc co nalezy zrobic lub wlaczyc zeby sie sytuacja nie powtorzyla

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet