Nokia X - opinie
Telefony Nokia Nokia X Opinie o Nokia X

Nokia X

w sumie: 11
  • 0

    1. ~  2014-02-24 15:44:37  host: n12-01-07.opera-mini.net

    wreszcie

  • 0

    2. ~620  2014-03-14 20:35:05  host: 89-70-48-117.dynamic.chello.pl

    to bedzie taka nokia jak obecnie polski junak elemis i inne

  • 0

    3. ~jujujuju  2014-03-28 14:11:12  host: 85.219.163.130

    a moim zdaniem tragedia...
    wszystko ze sklepu jest płatne..
    aparat tylko 3 mega?!?!?! bez lampy?!?!??
    żal...żal..żal.... i ta cena prawie 500 złotych

  • 0

    4. ~użytkownik_1989  2014-03-31 11:44:11  host: 85.219.163.130

    Super telefon, kupiłem jak wyszedł na rynek, Android + nokia, lepiej nie można wybrać, a dodatkowo można telefon kupić w super cenie!

  • 0

    5. ~.  2014-04-11 23:27:17  host: user-164-126-140-120.play-internet.pl

    Telefon bardzo fajny, nie zacina się. Większość aplikacji z Androida jest i raczej wszystkie działają. Jest prosty w obsłudze.
    Jego wadami są:
    - słabej trwałości wyświetlacz, byłoby lepiej gdyby posiadał Gorilla Glass
    - kiepskiej jakości dźwięk ( przez głośnik )
    Zalety:
    - szybka przeglądarka
    - dużo programów od Nokii ( np.: Mix Radio )
    - ładny wygląd systemu
    - aparat jak na 3MP robi bardzo ładne zdjęcia
    - wygodna klawiatura na ekranie
    Telefon ogólnie polecam.

  • 0

    6. ~Rivera  2014-04-12 08:33:26  host: 212.160.172.87

    Sadzac po zdjeciach to na Androida raczej nie wyglada.

  • 0

    7. ~  2014-05-08 21:12:30  host: 89-70-48-117.dynamic.chello.pl

    tak przegladam przez sentyment do noki raczej nie wroce

  • 0

    8. ~Desstructo  2014-06-05 14:59:11  host: sirius.ccig.pl

    @Rivera to jest na Androidzie z nakładką od nokii która wygląda jak Windows Phone, ale system to Android

  • 0

    9. ~MIRO  2014-07-17 15:58:44  host: host-89-229-169-60.wroclaw.mm.pl

    ZAMÓWIŁEM I CZEKAM NA NOKIE X..ZA 1 ZŁ..

  • 0

    10. ~  2014-07-23 19:11:02  host: abtr196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten system nie wygląda jak Android choć to Android. Ale najgorsze jest to że znowu aparat beznadziejny. Lampy oczywiście też brak. Oto dzisiejsza Nokia.

  • 0

    11. ~mala  2014-08-14 22:31:34  host: adci223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam problem, wlaczylem wifi potem weszlem na opere i wzielo mi z karty sim 1 prawie wszystkie pieniadze. moze mi ktos wytlumaczyc co nalezy zrobic lub wlaczyc zeby sie sytuacja nie powtorzyla

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-226-185.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy Play ma lepsze oferty niż Formuła Mini Max na kartę?

Formuła Mini Max na kartę znika z oferty Play

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet