Nokia N95 - opinie
Telefony Nokia Nokia N95 Opinie o Nokia N95

Nokia N95

w sumie: 1480
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-09-26 21:33:35

    Totalny wypas! I ten wyswietlacz...

  • 0

    2.  2006-09-26 22:18:28

    Eeeee 5mpx? toc to przesada jest

  • 0

    3.  2006-09-26 23:03:55

    Mój następny telefon, kupię sobie za rok, narazie wystarcza mi moja n80 :D

  • 0

    4. ~simon88m  2006-09-27 00:08:43  host: dxd234.internetdsl.tpnet.pl

    bajerful hehe mi wystarczy narazie moja 3230.

  • 0

    5. ~osator  2006-09-27 08:45:04  host: inet20908-1.eranet.pl

    Mi na razie także wystarcza N80, ale biorąc pod uwagę, że ten ma być dopiero w piewszym kartale 2007 to znając życie do polski trafi później...

    A tak przy okazji, czy to nie pomyłka z tą pamięią wewnętrzną? W telefonach N srii 90 już nawet 8 GB jest montowanych a tu przy kamerze 5 mega pix tylko 160 MB? Na jedno zdjęcie, czy co?

  • 0

    6. ~wojt@s  2006-09-27 09:35:03  host: acgj145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    takie parametry powinny miec nowoczesne tel, jest zaje... fajna mam nadzieje ze szybko trafi do polski i bedzie w orange w zestawie pop haha :) marzenia

  • 0

    7.  2006-09-27 10:16:29

    to znaczy że będzie kosztowała jakieś 1700zł,nie?

  • 0

    8.  2006-09-27 11:19:38

    juz jestes moja! uuuu znow zacznie sie dzwonienie po wsztstkich sklepach na slaska by dorwac ja jak naszybciej

  • 0

    9. ~Mortal_Kombajn  2006-09-27 13:02:12  host: host2-27.btk.net.pl

    samsung 5mpx wprowadził jakiś czas temu ale ten to jest wypas niema co

  • 0

    10. ~paweł  2006-09-27 14:07:35  host: din244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wow!Znowu Nokia zmiotła konkurencje...

  • 0

    11. ~  2006-09-27 14:20:16  host: axm88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest dopiero coś Nokia coś w końcu dodała lepszego jaki bajer!!! SE pada na kolana tej Nokii!!!

  • 0

    12. ~  2006-09-27 14:23:23  host: axm88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda że nie ma EMS!!!

  • 0

    13. ~Kamil  2006-09-27 14:24:29  host: axm88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta Nokia N95 będzie kosztować co najmniej c 4 tys!!!

  • 0

    14. ~  2006-09-27 14:24:54  host: axm88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest dopiero coś Nokia coś w końcu dodała lepszego jaki bajer!!! SE pada na kolana tej Nokii!!!

  • 0

    15.  2006-09-27 14:59:10

    GPS czyli mozna uzywać odrazu jako GPS czy jest to opcja ? Że np. trzeba kupic program?

  • 0

    16.  2006-09-27 15:40:41

    Telefon napakowany niewiadomo czym.Po zakupie radzę ubezpieczyc telefon przed piewszą kradzierzą ;-)Ja bym wolał zainwestowac w Nokię 6640,niz w cos takiego...

  • 0

    17. ~  2006-09-27 16:15:36  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    Zdeklasuje go za brak podczerwieni:p a wyswietlacz jak na taki model,to zwykly,innego sie nie spodziewalbym. QVGA to teraz standard. 5mpx? Hmmm... Ciekawe jak bateria sobie z tym poradzi:/

  • 0

    18.  2006-09-27 16:23:14

    to dali czadu.... ciekawe ;) Szkoda tylko, że jakoś do niczego nie jest mi to potrzebne, a cena zabije niejednego chętnego na ten model, tak samo jak N93 :P

  • 0

    19. ~Emcio  2006-09-27 16:39:50  host: abev70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny ten telefonik będzie, ale narazie zadowala mnie w zupełności mój SE K800i

  • 0

    20. ~  2006-09-27 16:54:52  host: aaww138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    5 mpx.. duzo ale jest telefon który ma 6 mpx

  • 0

    21.  2006-09-27 17:21:24

    Buheheh ten tel wymiata.Jest to jeden z najlepszych moim zdaniem(zaraz za p990i :D )

  • 0

    22. ~mici[czyt.miki]  2006-09-27 17:30:31  host: acrq102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale kosmos najlepszy fonik jaki widziałem choc znam sie troche an fonach;d posdro for @LL

  • 0

    23. ~Dari  2006-09-27 19:20:08  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    Na pierwszy rzut oka fajny. Pewnie cegła ale 16 mln kolorów i 5Mpx oO no całkiem całkiem, ale pewnie kosztował będzie majątek :/

  • 0

    24. ~kamcio m16  2006-09-27 20:16:43  host: abff78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To najlepszy fon! 5mpix, 16 mln kolorów, 160 mb pamięci, ten zajefajny wygląd! Cena to pewnie z 5tys. Droga ale najładniejsza nokia n- series.

  • 0

    25. ~sas  2006-09-27 20:44:35  host: btk109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A cena?? Pewnie koło 4000 zł

  • 0

    26. ~Noname  2006-09-27 21:45:51  host: dynamic-86-111-101-190.tvk.torun.pl

    Yyyy eeeem no dobra... coś jakby nie halo:( Nokia zaziała... Ciekawe ile to cack kosztuje:)

  • 0

    27. ~Yanioo  2006-09-28 14:25:21  host: inptr-68-2.comarch.com

    160 MB to dużo?
    SE W950i ma wbudowane 4 GB pamięci :P

    Pozdrawiam

  • 0

    28. ~recha90  2006-09-28 16:27:23  host: een250.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie nie piszcie takich głupot typu cena to pewnie 4000zł bo ma kosztować 550euro czyli mniejwięcej 2200zł

  • 0

    29. ~prezes  2006-09-28 18:11:28  host: asq49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie wydaje ze nei bedize kosztowala wiecej niz wszystkie nokie na poczatku czyli ok 2500....

  • 0

    30. ~d.  2006-09-28 18:43:05  host: nat7.system.szczecin.pl

    1700? chyba marzysz... tyle to kosztuje N73 która juz jst troche na rynku i ma do tego gorsze parametry. Kosztować bedzie na pewno ponad 2000 - ja myśle że w granicach 2500.

  • 0

    31. ~d.  2006-09-28 18:45:05  host: nat7.system.szczecin.pl

    z reszta patrzac na telefony z 3,2MPix to cena pewnie bedzie nawet ponad 3000 - w końcu to 5Mpix i pełno innych zaawansowanych bajerów...

  • 0

    32. ~  2006-09-28 20:43:43  host: bxo5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia już przegina... ;)

  • 0

    33.  2006-09-28 21:49:46

    Chyba pierwsza Nokia, ktorą mógłbym mieć, chodź cena na pewno będzie straszna, bardzo podoba mi sie wysuwana klawiatura badź sterowanie playerem.

  • 0

    34. ~luki  2006-09-28 22:34:05  host: 80.50.253.166

    Przypuszczalna cena to 550euro wiec to chyba nie za dużo.

  • 0

    35.  2006-09-28 23:39:15

    Piekny telefon. MOje nowe marzenie :D tylko cos ma malo wyswietlacz pixeli jak na taka wielkosc :?

  • 0

    36. ~aDI  2006-09-29 08:10:13  host: bwp187.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bedzie w sprzedazy w 1 kwartale roku 2007 cena detaliczna 550 Euro - jakies 2400zł

  • 0

    37. ~Adi  2006-09-29 10:24:46  host: ecs149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    leprzy jest samsung b600

  • 0

    38.  2006-09-29 16:19:34

    5 mPix??!! czy to aby nie przesada??

  • 0

    39. ~  2006-09-29 18:45:47  host: 196-1-186-62.nitelnet.com

    dużo bajerów dali... w czymś takim... przecież ten telefon do tylu rzeczy jest za mały!!!!!!!!!!!

  • 0

    40. ~..::JA::..  2006-09-29 19:28:20  host: efb106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest poprostu... no on poprostu wymiata!!! 5 mpx , optyka Carl Zeiss i po co komu cyfrowka;]ale napewno bedzie kosztowaltrudno jest nawet okreslic ile...

  • 0

    41. ~djSzakal  2006-09-30 12:07:14  host: acrv109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak masz racje 550euro(2200zł) ale nie w polsce. jeżeli kosztował by 2200zł to n70 kosztowałby pewnie jakieś 700zł NOWY a n90 1299zł a n93 1500zł max 1900zł nie mówiąc już ile będą kosztowały gorsze fony (pewnie każdego było by stać na nowy 6230i lub 6680)

  • 0

    42. ~djSzakal  2006-09-30 12:08:52  host: acrv109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak masz racje 550euro(2200zł) ale nie w polsce. jeżeli kosztował by 2200zł to n70 kosztowałby pewnie jakieś 700zł NOWY a n90 1299zł a n93 1500zł max 1900zł nie mówiąc już ile będą kosztowały gorsze fony (pewnie każdego było by stać na nowy 6230i lub 6680)

  • 0

    43. ~kaprys  2006-09-30 23:09:50  host: w3cache-b234.microchip.net.pl

    wszyscy tyklo p i e * d o l i c i e o tych apratach i że SE są lepsze, widocznie macie kompleks jakis. Ciągle mowicie ze nokia jest gorsza bo tak naprawde SE sa gorsze i chcecie sobie wmówic... brak słów. po co go porównywac. wiadomo ze nokie sa najlepsze i tyle... a nie jakies dżojstiki w SE i jakies wygibasy. dajcie spokoj. prostota i funkcjonalnosc jest najwazniejsza. SE to SE tamto. lepszy od Nokii. c h u * a nie lepszy...

  • 0

    44.  2006-10-01 15:48:25

    SE jest alternatywą dla Nokii, są ludzie co juz mają ich dość, chcą coś nowego. I dlatego SE wychodzi naprzeciwko takim potrzebom. Tworzy konkurencyjne słuchawki(dla nie których nawet lepsze) za mniejsze pieniądze. I niech tak się dzieje, bo zdrowa konkurencja, to korzyść dla klienta. Bo jeśli SE daje tyle funcki za mniejsze siano to Nokia też będzie się musiała dostosować bo SE ją zje. Chociaż pozycją wyrobiła sobie dzięki starym modelom, kiedyś prawie wszyscy mieli nokię!

  • 0

    45. ~ikey  2006-10-01 22:11:49  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    Wszystko ok, telefon ma funkcje full wypas. Jest tylko kilka problemów na które odpowiedzi mogą udzielić tylko właściciele nokii z symbianami: - bateria (nadal Li-Ion), - szybkość działania. 3mam kciuki, żeby użytkownicy tego telefonu nie mieli z tymi szczegółami problemów. Pozdrawiam.

  • 0

    46. ~ziomek  2006-10-02 15:13:05  host: akg233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Yanioo Dawny SE w950i ma wbudowanej 4GB ale niema soldu na karty pamięci a n95 ma wbudowanej 160mb i ma sold kart pamięci do 4GB ~Adi samsung B600 jest lepszy od n95 tylko w jednej rzeczy apartu b600 ma 10Mpix i korztuje około 10000 a wy inch parametrach nokia n95 jest lepsza

  • 0

    47. ~  2006-10-02 18:45:26  host: axn217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmmm ta jest lapsza od waszyskich Sony Ericssonów ale osobiście wole SE k800i .... Aaaa i przez tą komórke ruszy cały polski rynek komórkowy ... oto powody: Moim zdaniem firmy ostro zaczną konkurować ... bedzie tyle nowych modeli że coraz lepsze tele bedą wpływać do Europy (hodzi o modele z japoni i chin) czyli równiez do nas rynek GSM sie przepcha telefony benda tanieć ... a przeciętny Kowalski bedzie mógł kupić se lepszego fona ... np NOKIE N70, n73, se p990i .... itp... A jeśli chodzi o najbliższy miesiąc może dwa ... wszystkie ceny lepszych telów (w cenach od 1300 w zwyż ) pujdą jakieś 150 do 250 złotych mniej !!!

  • 0

    48. ~  2006-10-02 22:04:45  host: arp152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No NOKIA zdecydowanym zwyciezca:) Sony Ericsson niech sie schowa raz na zawsze:D

  • 0

    49. ~  2006-10-02 22:06:37  host: arp152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No NOKIA zdecydowanym zwyciezca:) Sony Ericsson niech sie schowa raz na zawsze:D

  • 0

    50. ~disturb  2006-10-04 18:46:37  host: aig127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2500 to kosztuje teraz starszy model N93 a u producenta 3500 wiec na początek ten fon bedzie stal po 4000 tysiaki napewno!!!

  • 0

    51. ~lol  2006-10-04 21:28:01  host: boy91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 4ever :D. Teraz mam N70 i jest to już mój 4 telefon Nokia, żaden nigdy mnie nie zawiódł :). Za dwa lata może pokuszę się o zakup N95 ;)

  • 0

    52. ~Mata  2006-10-05 16:30:10  host: czh98.internetdsl.tpnet.pl

    LOL:) Pelen wypas:GPS,5MPIX,WiFI,jakośc mp3 porazajaca(przypuszczam,bo mialem n73 i tam byla poprostu super). Zastanawia i martwi mnie jedynie brak IRDY(lol!!)!! Jednak z tego co koledzy mowia 550€ to cena nie realna! Sadze,ze cena tego "czegos"=to juz telefonem nie jest bedzie wynosic ok.1100€.

  • 0

    53.  2006-10-06 21:34:46

    Ma IrDa'e

  • 0

    54. ~dyshoo  2006-10-07 09:46:22  host: ait90.internetdsl.tpnet.pl

    irdy nie ma :D

  • 0

    55. ~kuba  2006-10-07 12:00:36  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    telefon zajebisty! Nie wiem kto daje takie niskie oceny, pewnie jakieś pojeby co nigdy nie będą mieli takiego telefonu i zazdroszczą albo miłośnicy SE, bo jak narazie top telefonem jest k800i.. porażka!

  • 0

    56. ~kuba  2006-10-07 12:01:54  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    telefon zajebisty! Nie wiem kto daje takie niskie oceny, pewnie jakieś pojeby co nigdy nie będą mieli takiego telefonu i zazdroszczą albo miłośnicy SE, bo jak narazie top telefonem jest k800i.. porażka!

  • 0

    57. ~KORNIK  2006-10-07 16:16:58  host: 82.160.48.66

    Najfajniejszy tel jaki powstał. Szkoda tylko, że to nie jeat SE lub BENQ-SIEMENS

  • 0

    58. ~andi  2006-10-07 18:28:06  host: pa143.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    16mln kolorów, dobry aparat!!!

  • 0

    59. ~olo  2006-10-07 23:16:02  host: elf.4web.pl

    krótko: GPS z darmowymi i szczegółowymi mapami ponad 100 państw; video VGA (640*480)! Matrycę na szczęście wszyscy zauwazyli. SE i Motorolla zostało w przedbiegach. Dla mnie 10

  • 0

    60. ~rsk  2006-10-08 18:33:55  host: bbq157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wierzyć mi się nie chce, że N95 ma kosztować 550 euro, na pewno nie w Polsce. N80 na starcie kosztowała więcej...

  • 0

    61. ~princess  2006-10-09 10:09:46  host: agm154.internetdsl.tpnet.pl

    Jeju, Jaki on jest śliczny! Ja go będę miała :P Ale jak stanieje ;D jeżeli ktoś ma dużo informacjii na temat tego telefonu to dajcie znać w odpowiedzi! Zla mnie to jest zajebongo telefonik!!!! ;*

  • 0

    62. ~Math  2006-10-09 17:02:30  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon? Nie to komputer :-) Przecież w tym momencie Nokia zaszalała, a telefon bedzie kosztował według prognoz medialnych około 4500 zł, bo wystarczy spojrzeć na cene obecnie Nokii n93 3385zł. n95 nie jest jeszcze dostepna w zadnej sieci, ani nie widzialem jej dwa dni temu na stronie nokii a propos do redakcji skad macie jej fotki?pozdro

  • 0

    63. ~Math  2006-10-09 17:09:41  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Czytam tak sobie te opinie i tą "świętą wojne" między fanami SE i Nokii...wiecie co tak szkoda czasu na to może powinien powstać jakiś osobny dział na ten temat?Bo naprawdę zamist widzieć opinię na temat Nokii n95 to widzę : "sony ericsson ma się schować" to chyba trochę nie teges cio nie?

  • 0

    64. ~Math  2006-10-09 17:09:49  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon? Nie to komputer :-) Przecież w tym momencie Nokia zaszalała, a telefon bedzie kosztował według prognoz medialnych około 4500 zł, bo wystarczy spojrzeć na cene obecnie Nokii n93 3385zł. n95 nie jest jeszcze dostepna w zadnej sieci, ani nie widzialem jej dwa dni temu na stronie nokii a propos do redakcji skad macie jej fotki?pozdro

  • 0

    65. ~Gosc  2006-10-09 22:41:01  host: aaqw81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "kaprys" Nie no faktycznie - wspaniala ta twoja nokia - nie mowie ze telefony te sa zle - ale uwazam ze SE mimo wszystko jest lepsze, faktycznie prostota nokii szczegulnie w tym modelu - gdze ty masz ta prostote w zaawansowanym telefonie - dzwoni sie zawsze tak samo - a reszta - z zalozenia wymaga od uzytkownika nauki obslugi buraku pier.... wyrazaj sie normalnie bo mi slow szkoda

  • 0

    66. ~TM  2006-10-10 08:46:44  host: prosie23.aster.pl

    Ludzie, troche zastanowienia! Czas nie stoi w miejscu. 550 euro to cena jaka Nokia sobie bedzie zyczyla w momecie wypuszczenia aparatu na rynek. Dotego dochodza podatki i marze nadane przez dystrybutorow, czyli pewnie przy wyjsciu bedzie sie wahac pomiedzy 700-800 euro jesli nie wiecej. Dziwi mnie tez porownywanie N95 cenowo do starszych modeli. (notabene N93 tez mialo startowa cene Nokii w wysokosci 550 euro). N93 na pol roku przed wejsciem do sprzedarzy byla taka sama rewolucja. Tak jak mowilem: czas mija a telefony beda raczej taniec niz drozec. Za rok kupicie sobie N95 za poltora tysia ale co wtedy bedzie na tapecie?? N97?? Bedzie to musial byc niezly czad :D

  • 0

    67. ~Sid  2006-10-10 14:47:19  host: exe250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszyscy którzy się nie znają na tym co piękne i funkcjonalne w jedym lub maja jakieś padła typu SE, LG albo inne padaki niech się nie wypowiadają To jest códo Nokia to potęga Była jest i będzie po wieki:) Zwolennicy NOKI trzymajmy sie razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    68. ~jahu  2006-10-12 12:29:33  host: dxf146.internetdsl.tpnet.pl

    kiedy to pojawi się na polskim rynku?

  • 0

    69. ~genius  2006-10-13 10:46:13  host: bwh125.internetdsl.tpnet.pl

    prawdziwy kombajn a nie telefon:-) marzenie miec taki tefonik pozdro

  • 0

    70. ~slavo  2006-10-13 23:50:46  host: c-24-11-107-212.hsd1.mi.comcast.net

    hej szukalem tego fona w necie ia ebay z kanady kosztuje 450$ !!!??? nie chce mie sie w to wierzyc

  • 0

    71.  2006-10-14 14:17:36

    czy on ma jeszcze flesh przy kamerce do videorozmow?! ale zarombisty!!! 5Mpx!!! jej!!!

  • 0

    72.  2006-10-15 02:21:00

    Telefon extra!Ale na początek będzie DROGI!Ja mam 6230i i jestem z niej bardzo BARDZO zadowolony!Może kiedyś będe miał N95....ZOBACZYMY!!!!!!!!!!

  • 0

    73. ~  2006-10-15 08:37:38  host: host-81-190-185-249.kwidzyn.mm.pl

    FAKTYCZNIE NA WYPASIE SAM NA NIEGO CZEKAM .. jak narazie mam nokie 6233 i narazie ni bevde jej zminial bo test wypasna z fotami i dzwiekim mhm elloo :d

  • 0

    74. ~nokia  2006-10-15 20:44:19  host: apn-100-190.gprsbal.plusgsm.pl

    CO ZA NIERZETELNY OPIS. IrDA jest. Dokładniej przepisujcie. Nawet nie sprawdzacie, tego co piszecie. Jeżeli dla was nie jest ważne co ma wbudowane, to przestańcie pisać i prowadzić tą stronę. Przez takie strony tracimy klientów i mamy złą opinie.

  • 0

    75. ~prosty człek  2006-10-16 12:49:39  host: 217.153.60.83

    powiem tak: tel nawet ładny, tylko czy te wszystkie funkcje będą wykorzystywane przez "przeciętnego" użytkownika??? aparat 5mpx - fajnie, optyka też dobra (TYLKO MAŁA!!) lepsze zdjęcia wyjdą ze zwykłej cyfry powiedzmy 3mpx ale z większym obiektywem (czułość, jasność itp.) należy o tym pamiętać. Osobiście mam 6630 i na codzień wykorzystuję ok 30% jego możliwości, oczywiście resztę też potrafię, tylko że raz na kilkanaście dni - tyle z praktyki. Jeśli chodzi o aparat jeszcze, dodam tylko, że Samsung chyba ze 2 miesiące temu chwalił się 10mpx. Generalnie uważam ten model za tel dla naprawdę wymagających użytkowników lub dla snobów, którzy muszą mieć jako pierwsi nowy model - to taki "prestiż" w środowisku... pozdrawiam ludzi rozsądnych prosty człek

  • 0

    76. ~nelf  2006-10-17 01:40:29  host: 62.29.168.130

    parametry ma naprawde oszałamiające. jak dla mnie 10.

  • 0

    77. ~Dire  2006-10-18 11:23:47  host: web.cannock.ac.uk

    Jestem posiadaczem tego telfonu i naprawde jest najlepszy...Sprzedalem ostanio n93 choc tez bylem zadowolony z niej strasznie.No ale ogolnie rzecz biorac to naprawde n95 telefon wypasiony na maxa...Piatka

  • 0

    78. ~abc  2006-10-18 14:54:16  host: ekw202.internetdsl.tpnet.pl

    fajny ma aparat

  • 0

    79.  2006-10-21 17:39:58

    to co wiem gps ma kosztowac pobieranie map a jak ktos chce sie wiecej dowiedziec to polecam stronke www.youtube.com telefon moim zdaniem bedzie duzo wiecej kosztowal nisz 550 eu predzej kolo 700 eu

  • 0

    80. ~  2006-10-22 05:24:58  host: inet20909-1.eranet.pl

    Po co "rozsądny,prosty człek" który nie jest "snobem" ma zaawansowany technologicznie telefon z którego funkcji korzysta w zaledwie 30% ???, dla szpanu !!! Proponuję zamianę na 1100 a zaoszczędzoną kasę przechulać ;)

  • 0

    81. ~KK  2006-10-22 16:50:28  host: ekw146.internetdsl.tpnet.pl

    TO gówno jest na polskim rynku i kosztuje prawie 4 tysciece niem airdy i jest do dupy

  • 0

    82. ~arbuz92  2006-10-22 21:15:28  host: abce25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak tak "Dire" uzwazaj ze ktos ci uwierzy ze masz taki telefon !!! ale telefon jest świetny

  • 0

    83. ~  2006-10-23 13:28:45  host: ecb26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sharp 910 ma wyświetlacz VGA, zoom optyczny i matryce 5 Mpix, ta nokia ma gorszy wyświetlacz, optyka carl zeiss ale ma zoom cyfrowy a nie optyczny

  • 0

    84. ~Rob  2006-10-24 04:45:47  host: 213-202-166-235.bas503.dsl.esat.net

    Dire - posiadaczem to ty jesteś, ale bujnej wyobraźni.

  • 0

    85. ~  2006-10-26 20:31:14  host: abbn106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba cie pogieło z tymi 10Mpx w samsungu. Dire-skąd rześ ją wytrzasną?

  • 0

    86. ~oskar  2006-10-27 14:14:16  host: host-ip142-172.crowley.pl

    @~Dire jasne, telefon nie mial jeszcze premiery swiatowej a ty juz z nim smigasz po miescie.... ludzie co wy za glupoty wypisujecie!!?

  • 0

    87. ~  2006-10-28 15:32:22  host: abis3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro jest telefon co ma 6mpx za 1200zł

  • 0

    88. ~ziom95  2006-10-28 15:56:30  host: cable194106210-146.astral.lodz.pl

    Multimedialny kombajn. Nie trzeba mieć aparatu cyfrowego, aparat 5 megapikseli a kamera 1,3. Istne cudo od Nokii. Pozdro

  • 0

    89. ~  2006-10-29 18:31:29  host: apn-100-185.gprsbal.plusgsm.pl

    Jak każdy myslalby jak prosty czlek to nie zeszlibysmy z drzewa, proponuje zamiane na eryka gh768, wtedy nie będzie _ie bolala glowa ze nie umiesz wykorzystac funkcji i wyswietlacz tez nie będzie razil kolorami, a antenka zawsze sie przyda do np.podrapania sie po pustej glowie.

  • 0

    90. ~prosty człek  2006-10-30 10:22:36  host: abce171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ludzi, którzy nie podają nicka: czytajcie uważnie opinie innych zanim napiszecie, że nie potrafię wykorzystać funkcji swojego tel. napisałem wyraźnie, że na codzień wykorzystuję 30% - resztę też (60%) tylko, że raz na kilka dni, w praktyce tak to wygląda. napisałem celowo resztę 60%, bo te 10% zostawiam tym, którzy muszą się bawić dzwonkami, gierkami i innymi pierdołami, które naprawdę mnie nie rajcują chociaż mam do nich dostęp i potrafię używać. tyle na obronę.. pozdrawiam ;-)

  • 0

    91. ~prosty człek  2006-10-30 10:33:32  host: abce171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dodam jeszcze, że moja 6630 jest tel służbowym tzn. wykorzystuję ją głównie do pracy (jeśli chodzi o zaawansowane funkcje)osobiście nie czułem potrzeby kupowania takiego aparatu, bo uważm, że wystarczył mi 6310i na codzień. powtarzam, że N95 jest tel dla naprawdę wymagających, aktywnych użytkowników a nie dla dzieciaków, które chcą się pokazać, a na codzień albo wykorzystają 10% możliwości tego tel, albo zaczną płakać bo im się zawiesi... dodatkowo zazwyczaj takie dzieciaki narzekają na cenę podobnych urządzeń i porównują je cenowo do np. SE (sic!) czas zweryfikuję ich opinie... pozdrawiam

  • 0

    92. ~alkraj  2006-11-01 12:13:46  host: eon93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to za telefon-6mpx?

  • 0

    93. ~do prostego czleka  2006-11-03 10:30:06  host: staticline12668.toya.net.pl

    a czy uwazasz ze ten telefon jest dla zwlyklych ludzi?? masz komputer a wykorzystujesz go w maxymalnie 5 % i co ?? a piszesz to chyba tylko dlatego zeby zwrocic na siebie uwage... :/ nic twoja wypowiedz nie wnosi... i tylko spamujesz :/

  • 0

    94. ~gala90  2006-11-03 22:33:54  host: c143-24.icpnet.pl

    maly kozak musze go miec ;] ;] ;] poprosze ladnei tatusia to mi kupi :P :P :P

  • 0

    95. ~  2006-11-04 19:38:41  host: cfy18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto mówi że jest do dupy to jest pojebany i sie wogóle nie zna bo moim zdaniem i zdaniem bardzo wielu ludzi na calym świecie to najlepszy telefon aktualnie na rynku. KK i inni jak wyjdziecie z przedszkola to może to zrozumiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!1

  • 0

    96. ~Zdzisiu  2006-11-06 18:44:41  host: czu90.internetdsl.tpnet.pl

    kópilem go wczoraj w hejah za 25zł. Jsst pewna ruznica bo muj aparat ma 8 megapigzeli i 300 gigabitow pojemnsci i internet 15mbit/s ogulnie fóll wypas polecam diro

  • 0

    97. ~KAMIKAZE  2006-11-06 20:37:01  host: abck156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest genijalny od razu jak wejdzie na rynek kupuje go bez względu na cene. kieszeń będzie mnie bewnie dłuuuuugo boleć po jego zkupie ale jak dla mnie sie opłaca.

  • 0

    98. ~student  2006-11-07 12:00:54  host: axg146.internetdsl.tpnet.pl

    chcialbym wyrazic swoje zdanie na temat dzieci i zaawansowanych telefonow. mysle ze te dzieci szybciej znajda sie w telefonie i wyciagna z niego 120% mozliwosci w czasie gdy dorosly bedzie musial poswiecic o wiele wiecej czasu by do czegos dojsc. czy widzieliscie jak 7-8 letnie dziecko gra czy ogolenie korzysta z komputera? one maja to we krwi... manipulacja sprzetem hi-tech jest genetycznym priorytetem mlodego pokolenia, wymagania stawia mlodziez, nie bisnesmen ktory do obslugi potrzebuje sztab informatykow. pozatym gdyby nie dzieci szpanujace jak to nazwal jeden z przedmowcow nie bylo by takiego wyscigu zbrojeniowego wsrod producentow(kolorowy wyswietlacz aparaty czysta barwa dzwieku). dorosly czlowieku czas na refleksje ze przyszly czasy gdy dzieci daja nam lekcje ... :) pozdrawiam

  • 0

    99. ~Math  2006-11-07 17:01:32  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon na allegro co ma 6 mpix to XCute DV2 i kosztuje 1299 zł ale jak się nie myle to zabawka zaledwie 2,5 G, a to telefon 3G. Pozdro

  • 0

    100. ~SHARP  2006-11-09 00:00:49  host: abvq22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    XCute ? człowieku co ty piszesz !! kiedys porównywalem z moim starym sharp 902 2 mega.O niebo robi ładniejsze fotki niż ten niby 6 megowiec X CUTE !! Nie powiem ta Nokia jes ładna, parametry tez ma niezłe , ale i tak ostatni sharp który byl duzo wczesniej niz ta Nokia - sharp 910 ma 2x dokładniejszy wyswietlacz (640x480) 5 mega pix, 3x zoom optyczny no i ma irde(ktorej tu brakło) :-).Wiec Nokia nie prowadzi heh

  • 0

    101. ~..::JA::..  2006-11-10 16:11:27  host: eef229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do SHARP: Zapamiętaj jedną rzecz: SHARPY NIGDY NIE BĘDĄ SIĘ RÓWNAŁY POD WZGLEDEM WYTRZYMAŁOŚCI I JAKOŚCI DO NOKII!!! Żaden dostepny teraz na rynku Sharp napewno nie ma takiej solidności i jakości wykonania , jak Nokia. I jeszcze jedno: NOKIA PROWADZI!!!:P:P:P:P

  • 0

    102. ~Marek  2006-11-10 16:39:04  host: ega98.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia super .Aparat rewelacja .Może kiedys sobie ją kupie:P

  • 0

    103. ~  2006-11-11 22:51:58  host: cdd42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdzisiu, mama cie ortografii nie uczyła czy co???

  • 0

    104. ~  2006-11-11 22:55:00  host: cdd42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a tak poza tym to ten telefon jest dla ludzi wybranych i niemożliwe jest żebyś go kupil w heyach i to jeszce za 25zyta gałganie

  • 0

    105. ~Marcin  2006-11-12 01:00:32  host: mikrus.nat.student.pw.edu.pl

    Ludzie opanujcie się!!! Każdy po każdym jedzie. A co to jest? Forum pseudokibiców telefonów komórkowych czy ich użytkowników? Coś mi się wydaje że to pierwsze. Może by tak pisać swoje opinie, spostrzeżenia, itp. a nie od razu, np.: "kto mówi że jest do dupy to jest pojebany i sie wogóle nie zna bo moim zdaniem i zdaniem bardzo wielu ludzi na calym świecie to najlepszy telefon aktualnie na rynku. KK i inni jak wyjdziecie z przedszkola to może to zrozumiecie!!!!". Porażka. A co do telefonu to się nie wypowiadam bo go nigdy nie trzymałem w dłoni. Jedyne co mogę napisać to to że cieszy oko :). Pozdrawiam ... nawet tych inteligentów, którzy po mojej wypowiedzi oczywiście okażą swoją "pseudointeligencję" (tu czytaj: "pojadą po mnie") :D

  • 0

    106. ~Dario  2006-11-15 08:29:29  host: ip-81-210-22-17.netia.com.pl

    Ktoś kto nigdy nie korzystał z zaawansowanych tel. tzw smartfonów to raczej nie powinien sie wypowiadać na temat t5ego telefonu ! Ja miałem 4 telefony na symbianie a teraz mam na mobilnej windzie i powiem szczerze ze najlepsze telefony z systemem operacyjnym robi Nokia bo to ona wymysliła Symbiana i ona go cały czas ulepsza ! Są oczywiscie wyjątki np SE P910i ale ogólnie palma pierwszeństwa w smartfonach należy sie Nokii !!! Miałem kiedyś SX1 ale dobrze że Siemens odpuścił sobie tą platforme bo telefon pod względem stabilności softu to była totalna porażka o kiepskiej baterii nawet nie wspomnę ! A ta Nokia no cóż znowu wyznacza nowe std i wymusza na konkurencji ciągły i niedościgniony pościg..... pozdr fanów Nokii

  • 0

    107. ~Math  2006-11-16 17:27:49  host: czu90.internetdsl.tpnet.pl

    SHARP: Człowieku obydwa telefony to stare kapcie...Twójsharp to po prostuszmira. Po co Tobie zoom optyczny skoro masz tylko 2 mpixele? Mi głownie nie chodzi o jakość zdjęcia na wyświetlaczu, ale na kompie lub wywołanego. Ja bym się wstydził wywoływać zdjęcie która ma dwa mega pixele i pamiętaj obiektywy CMOS 2000 KPixeli są takie same w każdym telefonie, a 6000 KPixeli to trzyrazy więcej...nokia n95 po prostu jest telefonem, który aktualnie przebija kilkakrotnie nawet aparaty, które mają 8 mpix, albo również 5 mpix...samo oprogramowanie, funkcja 3G i PDA + do tego wyświetlacz 16 milionów kolorów sprowadza Twojego Sharpa to telefonów "tamtych"czasów nie ma co się okłamywać, możesz miećsentyment, ale to tylko pozostaje sentymentem...przemyśl to.

  • 0

    108. ~Zdzisiu  2006-11-16 17:31:51  host: czu90.internetdsl.tpnet.pl

    Kóżwa ortografie potrafie co nie? To ze mama mnie nie óczyla to nie twoja sprawa smarkaczu. A jak mi nie wieszysz ze kópilem za 25 zl to se idz spraw teraz w biedronce jest promocija za 19.99 zl nokia n95 + karta 46gb. I moszna doszepic 3 aparat 12mpix z obiektyfem optycznym 36x zuum

  • 0

    109. ~Alan.m  2006-11-16 18:12:13  host: aui110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to coś debilnego nazywacie telefonem komórkoowam to jest najbżydsze telefonowe gówno ( z bżydkich telefonów)

  • 0

    110. ~M@rKo128  2006-11-20 09:52:56  host: 083142124135.unregistered.media-com.com.pl

    Ful bajer!!!!wyszystko calkiem ok tylko jest male pytanko...ile zaplacimy za taka zabawe?:P pewno w4kolkach sie zamknie..ale czy napewno....???tak czy siak musi mi narazie wystarczyc moj szajsung X700:P

  • 0

    111. ~NIEJADEK  2006-11-26 09:42:12  host: pc200a166.interpc.pl

    MAM NOKIE N95. WEDŁUG MNIE JEST SUPER. ŚCIĄGAŁEM PROSTO Z NIEMIEC :) NAJ LEPSZY FON NA RYNKU... NAJ LEPRZY WYŚWIETLACZ (NAJWIECEJ KOLORÓW) NAJ LEPRZY APARAT (FOTY WYCHODZĄ JAK NORMALNĄ CYFRÓWĄ) ROZSÓWANY W 2 STRONY :) JESTEM KOZAK 8)

  • 0

    112. ~Adi  2006-11-27 07:34:03  host: bwp187.internetdsl.tpnet.pl

    pozmazyc sobie mozesz NIEJADEK ten telefon bedzie dostepny dopiero kolo Marzec-Kwiecien 2007;] a w polsce bedzie 1-2 tyg po premierze na swiecie:) wiec po co oszukiwac? a ja sobie moge napisac ze mam nokie n100.. Ludzie bez sensu;/

  • 0

    113. ~Adi  2006-11-27 07:34:53  host: bwp187.internetdsl.tpnet.pl

    Aha producent pisze ze ten telefon ma kosztowac 500$ ale cos nie wieze ze bedzie taki "tani"...

  • 0

    114. ~paruf  2006-11-27 17:21:08  host: dqc201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cena? 3,8 do 4k. wejdzie póżną zimą. mialem na jej "testy" niecale 20 min. więc kompetentnie nie stwierdzę nic. Ale. symbian trochę tnie (znów)ale to była beta. zdjęc na kompie nie widzialem. Ekran duży, jjednak jeżeli chodzi o jakość ciężko go odróżnić od tego z n93(mimo 16m kolorów-to chyba już max. w tej kwestji.jeżeli bedzie więcej to już bedzie kwestja marketingowa bo więcej nie trzeba). no i jeszcze 3d, to samo będzie w nowym n-gejdżu. psp już nie zaśnie spokojnie:) mila zabawa , ale krótka. jak mówilem za malo czasu na meritum.

  • 0

    115. ~snejk  2006-11-29 21:28:07  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    kto wie jaki on ma zum

  • 0

    116. ~sharp  2006-11-30 01:45:28  host: abwn51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Math napisałem wyraznie ze sharp 902 to stary telefon!Dokładnie z 2004.Od roku tego telefonu nie mam a za to jestem szcześliwym posiadaczem sharp 903 który ma 3,2 mega pix i znakomitą optyke! Moge Ci zagwarantowac ze gdybyś zobaczył fotki z tego sharpa to byś nie uwierzył że to robił telefon!!Gdybys dalej doczytał moją wypowiedź to byś wiedział że istnieje lepszy fonik od tej Nokii, ktory wyszedł nieco wczesniej niż N95 zwie sie sharp 910. Znajdz sobie w google opis tego telefonu!.Do ~..::JA::.. skąd możesz wiedziec jak wykonane są sharpy jak nigdy naet nie miałes w reku takiego fona ?Jakość wykonania sharpów wcale nie odbiega od Nokii.Ludzie zastanówcie się czasem jak coś chcecie wpisać! Nokia to nie wszystko, a Japonia zawsze prowadziała i będzie prowadzić w nowościach !

  • 0

    117. ~Arihanna  2006-12-02 12:05:56  host: czv202.internetdsl.tpnet.pl

    Jejku!!Taki fona nie ma długich wiadomości, to znaczy, że to kompletny szajs!!

  • 0

    118. ~hahaha  2006-12-03 13:13:04  host: cvq162.internetdsl.tpnet.pl

    Windows Vista na niej śmiga. Nokia n93 ma 2x GeForce 6800 Ultra SLI i procesor 8-rdzeniowy "Pentium 5 HT Extrime Edition Mega Pocisk Szok W Biały Dzień Mada Faka" kosztuje 5.8zł w TESCO na stoisku Heayh. Widziałem w zeszłym tygodniu. Ja osobiście wole nokię 1611, która waży 7 kg. Pozdro. (A tak na poważnie to ja mam nokie 6600 i może za miesiąc kupie n70) hehe

  • 0

    119. ~  2006-12-04 21:01:30  host: abhu193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    myślę że ten fon będzie kosztował tak pomiędzy 3-5 tysięcy. niestety mogę o nim pomarzyć!ale może kiedys go kupie?! za jakieś 20 lat gdy będzie w biedronce przeceniony na 200zł

  • 0

    120. ~Łódź RTS ;]  2006-12-05 11:39:35  host: dzb122.internetdsl.tpnet.pl

    Ty z tą nokią n95 wpadnij do Łodzi to zobaczymy jaki jesteś kozak bez telefonu, a my zobaczymy jaki super jest ten telafon. Zapraszamy, peace

  • 0

    121. ~siekierra  2006-12-09 20:29:37  host: ekd11.internetdsl.tpnet.pl

    mówcie co chcecie ale nokia nie dogoni sharpa nawet za 100 lat i nawet ze swoim carlem zeisem

  • 0

    122. ~Adaśka  2006-12-12 17:33:20  host: czu90.internetdsl.tpnet.pl

    to co tY nie wieciałeź rze w biedrące jusż były?!!!nierozumim takich ló dzi !!! Głomby! Jom kupił jakbyła! Zdzisiu mówił pszecierz dwa tygodnije temu gamunie! Jak som promocyje w heyah za 19.99 zl to kópójcie! Zdzisiu Rulez

  • 0

    123. ~Dyw@n  2006-12-14 14:42:17  host: dpt144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurcze , fajny telefonik :) Szkoda tylko , że to slide-on i ta bateria mnie martwi....Przecież ten LCD 16 bit, GPS,i reszta bajerów maja ogromny apetyt na prąd więc nie rozumiem dlaczego nie daja lepszych baterii niz 1100 mAh ....Duze uchybienie ze strony Nokii

  • 0

    124. ~Dyw@n  2006-12-14 14:54:49  host: dpt144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurcze , fajny telefonik :) Szkoda tylko , że to slide-on i ta bateria mnie martwi....Przecież ten LCD 16 bit, GPS,i reszta bajerów maja ogromny apetyt na prąd więc nie rozumiem dlaczego nie daja lepszych baterii niz 1100 mAh ....Duze uchybienie ze strony Nokii

  • 0

    125. ~Magnus  2006-12-16 12:05:28  host: dbp87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w końcu coś ładnego i funkcjonalnego!

  • 0

    126.  2006-12-16 20:26:00

    Ja powiem tyle-po co , na co to komu??

  • 0

    127. ~hi2  2006-12-17 16:10:18  host: net232.3vnet.pl

    jestescie wszyscy smieszni ten telefon nie ma rownych siebie oprocz n 93

  • 0

    128.  2006-12-17 22:29:49

    do hi2-ty jestes smieszny ten telefon jest bez sensu a aparat pewnie jak w N93-duzo szumu ale jakosc do kitu!!!

  • 0

    129. ~Albert  2006-12-17 23:46:00  host: vlan.efekt.net.pl

    Powiem wam tyle ze nie doceniacie tego co macie mowicie ze mozecie pomazyc o tym telefonie a wyobrazcie sobie ze ja moge sobie tylko pomazyc o zwyklej 6610 i chodze z taki sagemem myx1 i jako jedyny w klasie nie mam telefonu z kolorowym wyswietlaczem i wy na to powiecie??

  • 0

    130. ~Boruc  2006-12-20 09:01:22  host: gjm106.internetdsl.tpnet.pl

    Zgadzam się z tym,mówie wam to jest wasza zachciewajka nic więcej.

  • 0

    131. ~Hancyś  2006-12-22 14:14:42  host: chello084010165038.chello.pl

    fajny sprzent ale gorszy od mojego

  • 0

    132. ~vitarra  2006-12-23 15:45:45  host: host217-42-41-197.range217-42.btcentralplus.com

    A ja mam n90 i nie narzekam jest cool!!!

  • 0

    133. ~daniel  2006-12-24 23:39:30  host: hr234.internetdsl.tpnet.pl

    szukam tej noki n95 wie ktos kto moze mi ja sprzedac mam narazie n93 chce zmienic

  • 0

    134. ~edson  2006-12-26 18:56:19  host: ebf183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepsza jest n70:) na 100%

  • 0

    135. ~heniek  2006-12-26 22:53:14  host: bwp187.internetdsl.tpnet.pl

    Po pierwsze nie znaće się na telefonaf pomijając kilka osób Po drugie telefon nokia n95 nie jest najlepszym telefonem na świesie chociażby spójżcie na rynek Japoński jakie tam są telefony a PO TRZECIE NOKIA JEST ZAJEBISTA

  • 0

    136. ~Seba  2006-12-28 20:41:13  host: abcc83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A tam, mam nokie 6280 i nie narzekam.Mało kosztuje ma wygląd i wyrąbiste opcje.

  • 0

    137. ~zborek70  2006-12-29 12:07:00  host: ejj121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy mozecie wiedziec uwazam ze fon jest kozak fon nie dla biedakow

  • 0

    138. ~j  2006-12-29 14:04:31  host: aos6.internetdsl.tpnet.pl

    kto się zamienia za siemensa c35i ?????

  • 0

    139. ~THS KLIKA  2006-12-29 22:11:43  host: cmx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EEE tam ja mam nokie n90 i nie narzekam..!!

  • 0

    140. ~  2006-12-30 15:53:12  host: ggh115.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam nokia n95

  • 0

    141. ~Johny  2006-12-30 16:32:34  host: axl170.internetdsl.tpnet.pl

    sprawdzie sobie samsunga b-600 nokia wymiekA POD WZGLEDEM APARATU

  • 0

    142. ~  2006-12-30 17:59:46  host: ip-87-204-75-83.stg.pl

    co ty nie powiez nokia N95 jest najleprza na rynku nie ma leprzej miałem chyba około 10 tysiący telefonów i n95 jest 2 z najlepszych bo najleprzy mam na zamówienie .aparacik ma 10mlnów pixseli 10000tysięcy mgabajtów i ma w sobie 60 karatowe złoto na sobie kosztował około 1miliona funtów czyli 6milionów złotych

  • 0

    143. ~michi  2006-12-30 18:00:52  host: ip-87-204-75-83.stg.pl

    w nicku ma być michi

  • 0

    144. ~dJ BArtEk  2006-12-30 20:31:07  host: duk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jEzU!! jAkl jA bYm jĄ cHciAł!! pIęKny telEfOnik:D wiE kTos iLe kOszTUjE?? Jak cOs To PiSzCie!!:D

  • 0

    145. ~gienia  2006-12-30 21:23:30  host: gnk122.internetdsl.tpnet.pl

    Wszystko nie dobre to na co nas niestać :)

  • 0

    146. ~asiaa  2006-12-31 09:57:30  host: 62.29.133.84

    spoko fon tylko że jakis opóźniony z tym wyświetlaczem 16 mln kolorów Panasonic vs3 juz dawno mial 16 mln kolorkow :):) ale i tak telefon jest najlepszy wiec nie piszcie ze wy macie lepsze !

  • 0

    147. ~asia  2006-12-31 09:58:23  host: 62.29.133.84

    DO LULEK nie aparat jest o wiele lepszy bo ma 5mpx a nie 3 mpx ;/ jak sie nie znasz to sie nioe wypowiadaJ !!!

  • 0

    148. ~ja  2006-12-31 15:45:27  host: aos6.internetdsl.tpnet.pl

    mam tą nokie od niedawna fajna jest ale wole k750i nokia moze ma dobry wyswietlacz ale jest tak mały i ma zły kontrast se k750i jest o niebo lepszy z noki to straszna cegła jest i wogóle najlepsze telefony na świecie to sony ericssony a nokie to badziewie kazdy mówi że są dobre bo dobra była tylko 3310 jak by ktos ja chciał kupić to moge sprzedac za około 4000zł wstyd mi sie z taka cegło wsród kumpli pokazac

  • 0

    149. ~  2007-01-02 13:17:33  host: edw7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie n73 i to jest dopiero wypasiony telefonik i napewno nie tak drogi jak nokia n95! Aparat jest super nokia postarała się z 3,2mp! Pozdrawiam wszystkich

  • 0

    150. ~xxx  2007-01-03 15:51:43  host: gfo18.internetdsl.tpnet.pl

    widze ze wszyscy sie przechwalaja co maja a tak naprawde smigacie z nokia 3310 heh lol ... a no i jeszcze nokia N93 jest do bani szczegolnie jej wyglad :()

  • 0

    151. ~zajac  2007-01-04 13:15:51  host: emx176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak czytam te wasze komentarze to az sie niedobrze robi... A ja mam to a ja mam tamto... Kur*a dorosnijcie...jestem pewien ze nie wykorzystujecie nawet 1/3 mozliwosci swojego telefoonu bo nie wiecie do czego sluza dostepne w nim funkcje... (nie dotyczy ludzi ktorzy wiedza cos o telefoni kom)

  • 0

    152. ~qwuk  2007-01-06 13:23:34  host: 89.188.192.20

    Czesc wyczytalem wszystkie opinie roznych ludzi i twierdze ze wszyscy chca pokaz ze sie znaja na tefonach komorkowych i parametrach,ale tak nie jest technika w tefefoni komorkowej tak postepuje do przodu ze sami nie wiecie,Azja nad nami przewaza a my jestesmy 100lat za murzynami.Nie ma telefonu ktory jest najlepszy czy najgorszy jedne cos ciekawszego maja drugie nie,a telefon sluzy do dzwonienia.

  • 0

    153. ~Kurak  2007-01-06 19:50:52  host: cuh98.internetdsl.tpnet.pl

    Uwielbiam komentarze do telefonów z najwyżej półki. Połowa osób, które się tu wypowiadają(głównie Ci co twierdzą, że mają ten telefon) komplenie nie wie o czym mówią. SE 750i ma większy i lepszy wyświetlacz, no dajcie spokój. Każdy telefon z systemem operacyjnym Symbian jest spory, bo to wynika z technologii jakie muszą być użyte. Jeżeli ktoś mówi, że nie fajny po duży, niech sobie kupi Moto V3 i nie marudzi.

  • 0

    154. ~Mirusią ;*  2007-01-07 15:36:47  host: egs66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla wszych informacji... Mam ten telefon on ma 5 megapiksele. A po za tym zarąbisty ,jeden do sprzedania na Allegro.pl za 4000zł. JA koupłam za granicą .;p dwa razy taniej ;p nie którzy to sie wogóle ni zanją !

  • 0

    155. ~karbo  2007-01-09 02:17:44  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    hmm tak czytam wasze wypowiedzi wiekszosc piszaca tu niema zielonego pojecia o tych telefonach poto nokia czy se cisnie w te telefony symbian aby je rozbudowywac do swoich potrzeb mozna go tak ztuningowac programami ze bedzie mial mozliwosci duzo wieksze od konkurencji oczywiscie zgodnie z jego mozliwosciami technologicznymi nastepna sprawa postep w technologi gsm jest tak wielki jak konkurencja na rynku przecietnu uzytkownik komurki moze wykozystuje jak juz ktos napisal 1/3 mozliwosci a nastepna 1/3 mozliwosci niebedzie do wykozystania w polskich warunkach hyh

  • 0

    156. ~Stonka1234  2007-01-09 15:06:09  host: dfy92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam pany ja mam wlasnie przedstawiana nokie moim zdaniem nie jest najgorsza i malo zania dalem bo sprowadzilem ja z japonii

  • 0

    157. ~rafi TKH N90  2007-01-10 16:14:56  host: abqx191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM N90 I MOŻE NIE AM TAK JAK N93 3.2MPX ALE ZATO JAK WYGLĄDA JEST TO WEDŁUG MNIE NAJŁADNIEJSZA NOKIA I MA WIELE OPCJI trybów robienia zdjeć aha i bardzzo wygodnie ogląda sie na nim filmy dziekiobrotowemu ekranowi pozdrawaim TKH

  • 0

    158. ~Michcio  2007-01-10 17:21:15  host: aakq40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam te nokie jest najlepszym telefonem świata nigdy jej nie sprzedam nawet mam do niej polskie oprogramowanie uwieżcie mi niema lepszej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    159. ~  2007-01-13 20:57:03  host: renf-cache-1.server.ntli.net

    ja mam se k800 i n90 ze se jestem zadowolony w 90% ale nokia przebija go ale co do n95 liczylem na cos wiecej ale to przeciez nokia!

  • 0

    160. ~GyRa  2007-01-14 23:42:23  host: dsh210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bede mial ten telefonik za 9 dni ale sie Ciesze

  • 0

    161. ~twoja stara  2007-01-15 16:56:23  host: abot87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te komentarze sa smieszniejsze niz na onecie:))

  • 0

    162. ~mol  2007-01-16 21:25:30  host: abcp97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobra, z tego co czytalem to telefonik nie glupi... a jezeli ktos wie ile kosztuje i gdzie go moge kupic... to dajcie znac.

  • 0

    163. ~Czesio  2007-01-17 22:26:41  host: akb154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rzeczywiscie kupilem go nie dawno i nie daje mi powodow do narzekania aha ma 1 wade nie ma wacka

  • 0

    164. ~mark33  2007-01-18 15:46:32  host: bz26.internetdsl.tpnet.pl

    Ja jej nie mam i długo nie będe miał bo mnie niestac , ale wiem że to nie telefon tylko urządzenie multimedialne a telefon to tylko dodatek!!! i ma GPS a to rzecz bardzo przydatna . Więc szczerze polecam jesli kogos stać !! Pozdrawiam.

  • 0

    165. ~mark33  2007-01-18 15:48:04  host: bz26.internetdsl.tpnet.pl

    Ja jej nie mam i długo nie będe miał bo mnie niestac , ale wiem że to nie telefon tylko urządzenie multimedialne a telefon to tylko dodatek!!! i ma GPS a to rzecz bardzo przydatna . Więc szczerze polecam jesli kogos stać !! Pozdrawiam.

  • 0

    166. ~mark33  2007-01-18 15:57:36  host: bz26.internetdsl.tpnet.pl

    Ja jej nie mam i długo nie będe miał bo mnie niestac , ale wiem że to nie telefon tylko urządzenie multimedialne a telefon to tylko dodatek!!! i ma GPS a to rzecz bardzo przydatna . Więc szczerze polecam jesli kogos stać !! Pozdrawiam.

  • 0

    167. ~  2007-01-20 21:03:13  host: 217.153.221.162

    asia widac ze ty sie kobieto nie znasz.. i co z tego ze ma 5mpix.. jak i tak ma gorszy aparat od n93.. i nie bede tobie tlumaczyl dlaczego glupiutka dziewczeczko.. (kocham was dupeczki ale czemu jestescie takie glupie :-P )

  • 0

    168. ~scate  2007-01-21 07:48:01  host: chello087207101023.chello.pl

    do 167,, brak zoomu optycznego nie robi z niego gorszego aparatu niz n93

  • 0

    169. ~Swierzu  2007-01-22 07:19:08  host: aarq57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia to szatan od kiedy ja mam moja babka lamie noge co pol dnia, aha i jak kupie ciastka i przejde przez drzwi to odrazu znikaja i nie dziala mi neostrada

  • 0

    170. ~wasyl  2007-01-22 14:53:43  host: 217.11.141.90

    Takiego badziewia to w zyciu nie widzialem.Szmelc przez duze SZ. Kto to kupuje, zenada nie ma to jak stary poczciwy pierwszy modem SAGEM.Jest thet best. A wy wszyscy chowajcie sie. U mnie na wsi w polu nawet nie dziala akrowa go oplula.

  • 0

    171. ~bakmen  2007-01-23 12:01:13  host: czv50.internetdsl.tpnet.pl

    SIEMKAAA ja mam jedną z nowszych ale ta nokia jest fajna u góry coś kurna tam piszą o niej źle więc muszą mieć stare złomy nie słuchajcie ich ta nokia jest najlepszaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    172. ~mlodyuk87  2007-01-24 03:23:27  host: 193.113.235.182

    od czerwca uzywam noki n91, duza, ciezka, ale za to funkcjonalna i pratyczna. mam ipoda i internet w jednym przy tym 4gb pamieci, wiec mozna go tez uzywac jako dysku twardego. co do noki nn95, konczy mi sie kontrakt w czerwcu i bede sie nad nia zastanawiac, choc chcialbym zobaczyc jakis nowy komunikator nokii.

  • 0

    173. ~gsm  2007-01-24 13:59:09  host: 193.19.165.16.osk.enformatic.pl

    Ten telefon niem a 5mpix poniewaz moj kolega ma ten telefon chyba ci sie poylił z nokia n95!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    174. ~gsm  2007-01-24 14:05:32  host: 193.19.165.16.osk.enformatic.pl

    sory to miało byc do n73 pojeb.... mi sie jeszcze raz soryyy!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    175. ~  2007-01-26 01:09:46  host: cache7-2.jed.isu.net.sa

    do komentarza 167. To moze mi powiesz ze jak aparat ma np. 1,3 mpix i 2x zoom optyczny to bedzie lepszy od np. 3,2 mpix bez zoom'u (optycznego)? Po co mi to zblizenie jak i tak zdjecie bedzie w mniejszej rozdzielczosci. Nie pisz ze ktos sie nie zna jak ty tez za bardzo nie wiesz o co chodzi. Na telefonach moze sie znasz ale na aparatach wogole z tego co piszesz. A poza tym do robienia zdjec polecam panasonica dmc-fz30 lub pentaxa k10d a nie telefony komorkowe.

  • 0

    176. ~  2007-01-26 01:24:51  host: cache2-2.jed.isu.net.sa

    Ogolnie po co mi telefon z ktorym wszedzie trzeba chodzic z ladowarka, chyba ze sie wlaczy telefon i bedzie sie rozmawiac przez 10 minut dziennie i to wszystko to moze bateria wytrzyma te 2 dni. Tak jak to bylo np. z nokia 6600 (tez kazdy mowil ze swietny telefon, swietny to on moze byl i jest jak na swoje czasy ale jak sie mialo akumulator na plecach lub 3 dodatkowe baterie w kieszeni)

  • 0

    177. ~radio  2007-01-26 14:08:27  host: chello087207111071.chello.pl

    czy ten telefon ma radio fm z rds czy nie

  • 0

    178. ~iro  2007-01-26 21:17:58  host: mnhm-590c04cd.pool.einsundeins.de

    Komurka jest fajna ale nie lepiej poczekac na nokie n97 ma 20gb pamieci i 5mp. I na nokie n99 ktora ma 16gb i 8mp. Wypas.

  • 0

    179. ~elo  2007-01-27 14:41:23  host: enh170.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia N95 dość spoko telefon ale ja się nie mogę doczekać jak na rynek wejdzie samsung b600 to jest machina a jego aparat to już w ogóle wypas...pozdro

  • 0

    180. ~???  2007-01-28 11:22:19  host: auj195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    złamanego grosza bym za to COŚ nie dał

  • 0

    181. ~misiules  2007-01-28 14:24:32  host: bge250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do komentarza 175: chyba jednak nie znasz się do końca. zoom optyczny to nie cyfrowy. przy zoomie optycznym nie rozciąga pixeli tak jak przy zoomie cyfrowym dlatego 3,2 mpx + 3x zoom optyczny da lepszy efekt niż 5 mpx bez optyki.

  • 0

    182. ~nokia  2007-01-28 18:05:35  host: egs180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lol.....;/ Nawet nie wiecie z czym macie do czynienia ... Mam ten fon od dobreych 3 misiency... jak sie kupyje w filandii to siem ma .. A po zatym to złom !!!! Pojedzicie se do Japoni to zobaczynic telefony !!!np.12 megapixsela

  • 0

    183. ~biciu  2007-01-29 17:15:07  host: inet20909na-0.eranet.pl

    ogolnie tel. spoko!! Nokia zaszalala z tymi eN-kami!! hoho!!! Ale jedynie zal mi tych przyjebow ktorzy probóją udowodnic za wszelka cene, że znaja sie na telefonach!!! JESTEŚCIE PRZYKSZY!! To sie nazywaja zwykli zamiatacze którzy troche luksusu szukaja w necie!!! i cynią!!! heh Żałosne

  • 0

    184. ~MAdzia  2007-01-30 20:15:55  host: acoe230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osobisicie m=niemialam z nia stycznosci niby super teleofn ale na mnie nie rboi zrarzenia wrazienie zrobila n93 i n93i to sa telefony!

  • 0

    185. ~areczek  2007-01-30 21:23:31  host: 80.51.247.110

    mam taka nokie a nawet 3szt moge sprzedac za 500zł

  • 0

    186. ~sebo  2007-02-02 22:27:05  host: cid224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma bardzo dobre parametry i można go nazwać nawet aparatem cyfrowym z funkcją dzwonienia jestem ciekaw jak się będzie on sprawował w rzeczywistości bo mimo 5 mpx to ma troche za mały obiektyw.!!!!

  • 0

    187. ~  2007-02-03 11:18:05  host: 207.45.127.147

    Jestem w UK , moge miec kazdy telefon . Osobiscie dziwia mnie zachwyty nad seria N . Przeciez to cegly :-) A co do aparatow - 5 mega - spoko , tyle ze soczewki i matryca wielkosci paznokcia daja pewnie zajebista jakosc ;-)

  • 0

    188. ~  2007-02-03 15:32:52  host: efh135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To ja prosze jedna..a nawet dwie :P

  • 0

    189. ~filip  2007-02-06 16:15:34  host: cky22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ci co mysla ze se sa lepsze pisze ze liczyli na cos wiecej a sonyericsson co pokazuje z tego co wiem to najlepszy jest se k800i ktory ma 3.2 mega pixels.Ale jest juz dostepny w erze itd a np nokia n93 nie bo to za dobry model

  • 0

    190. ~  2007-02-06 22:22:57  host: gprs10.orange.pl

    cegły może i tak ale gdy ma się taką w ręku gwarantuje nie zmienimy jej na inny

  • 0

    191. ~SykeN Hell  2007-02-09 12:19:13  host: abxb110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam nokie 3310i nie narzekam d('-')b

  • 0

    192. ~robson  2007-02-09 14:02:20  host: asy248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dużo czytałem na temat tego tel. i niemoge się doczekać aż będzie dostępna za rosądna cenę, notabene; komentarz 185 jak ma za dużo i chce sie pozbyć to biore :)

  • 0

    193. ~xtremich  2007-02-09 20:57:54  host: ablu200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komentarz 185 ja też biore

  • 0

    194. ~WOLT  2007-02-10 11:52:56  host: chello087206203070.chello.pl

    za ile mozna kupic w angli

  • 0

    195. ~drian  2007-02-12 17:39:32  host: chello087207149180.chello.pl

    ludzie kupujecie telefony czy aparaty foto - bo wsze opinie poza nielicznymi tu(slaba bateria) mozna wsadzic miedzy posladki, no ale coz jak dzieci kupuja takie zabawki

  • 0

    196.  2007-02-13 22:53:11

    mam pytanie... Ile kosztuje sciagniecie polskiego menu i zdjecie simlocka ?? i nie wybrzydzajcie bo to git tel.

  • 0

    197. ~marcin  2007-02-14 21:48:29  host: chg25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój wujek ma ten telefon i mimo to , że ma 5mp to moja nikia n93 ma 3,2mp i robi niewiele gorsze zdj. jak chcecie fajne zdj, to kupcie sobie cyfrówki a nie telefony do szpanu bo wam zaraz je ktos zaje***.

  • 0

    198. ~:P  2007-02-16 10:06:54  host: ppp132170.ostnet.pl

    mam tan telefon dwa dni .. i jest poprpstu WYPAŚNY ... jeden mankament tego fona ... MA tak druzo bajerów .. ze az sie zacina ... :P ale ogólnie spoko :D

  • 0

    199. ~dono  2007-02-16 21:57:23  host: cnw18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie bym radzil czekan na nokie n97 i n99 a nie taka cegle nosic w kieszeni

  • 0

    200. ~Mate3uszek  2007-02-17 17:55:44  host: abez191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny Telefonik kupiłem go dzisiaj dla 16 letniego brata troszke duzy ale polecam ogolnie to ja jestem wlascielem SE k800i ale nokia to nokia Polecam

  • 0

    201. ~sebek3000  2007-02-18 13:07:01  host: cds107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troche mnie to dziwi, bo telefon wypasiony, a tu napisali w danych telefonu ze ta nokia nie ma irdy, stopera, minutnika... ŚMIECHU WARTE :-D

  • 0

    202. ~sQuezee  2007-02-19 11:49:10  host: bsg126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mnie rozwalaja teksty gosci ktorzy twierdza ze posiadaja ten telefon :) Ktory jeszcze nie jest sprzedawany, jedyne opcje to zamowienia... Pomimo to jakis idiota sprzedaje na allegro twierdzac ze juz posiada Nokie N95, do tej pory mialem do czynienia tylko z atrapa N95 i nie jest to wielki telefon, nawet wygodny do obslugi... Osobiscie nie lubie Nokii ale musze przyznac ze sa latwe w obsludze i bardzo szybkie, w przeciwienstwie np do Samsunga SCH-B600 ktory ma ogromna ilosc dodatkow w tym 10Mpix 3x optyka zoom ale jest wolny, przebicie sie przez dziesiatki podstron trwa dobre kilka minut :) Wracajac do Nokii N95 telefon godny uwagi, ale nie sugerowal bym sie cena 550 euro, obawiam sie ze bedzie ona na poziomie conajmniej 640 euro za telefon... Narazie pozostaje czekac.

  • 0

    203. ~sQuezee  2007-02-19 13:08:52  host: bsg126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mnie rozwalaja teksty gosci ktorzy twierdza ze posiadaja ten telefon :) Ktory jeszcze nie jest sprzedawany, jedyne opcje to zamowienia... Pomimo to jakis idiota sprzedaje na allegro twierdzac ze juz posiada Nokie N95, do tej pory mialem do czynienia tylko z atrapa N95 i nie jest to wielki telefon, nawet wygodny do obslugi... Osobiscie nie lubie Nokii ale musze przyznac ze sa latwe w obsludze i bardzo szybkie, w przeciwienstwie np do Samsunga SCH-B600 ktory ma ogromna ilosc dodatkow w tym 10Mpix 3x optyka zoom ale jest wolny, przebicie sie przez dziesiatki podstron trwa dobre kilka minut :) Wracajac do Nokii N95 telefon godny uwagi, ale nie sugerowal bym sie cena 550 euro, obawiam sie ze bedzie ona na poziomie conajmniej 640 euro za telefon... Narazie pozostaje czekac.

  • 0

    204. ~  2007-02-19 13:20:00  host: abrt161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czytaliście komentarz areczka (ale debil) zwykły prostak mówiący o ty co by chciał mieć a nigdy nie osiągnie swego celu :-) pozatym N95 jest spoko telefonikiem sprawdzają się mapki bo sam przyjechałem na tych mapach z Angli także warto w niego zainwestować...

  • 0

    205. ~605  2007-02-20 09:44:06  host: any46.internetdsl.tpnet.pl

    masz racje jakby miał te telefony za pół tysiąca to by mu zeszły jak ciepłe bułeczki. Chyba że zamiast zł miał wstawić euro. Telefonik zarypisty. Każdy chyba chciałby go mieć.

  • 0

    206. ~NEO  2007-02-20 14:03:04  host: fcj34.internetdsl.tpnet.pl

    DEnisekZKIW nie da sie sciągnąć w Polsce z tego modelu simlocka. Niektórzy twierdzą ze tak i kosztuje to 400-800 zł. Ale gówno prawda. w Anglii jest możliwosc sciągnięcia ale kosztuje to od 120 do300 funtów. A polskie menu można wgrac praktycznie w każdym lepszym komisie w Polsce. Kosztuje to od 40 do 80, 90zł. A jeśli chodzi o sam telefon to jest on naprawde świetny.

  • 0

    207. ~Wierny fan noki  2007-02-20 19:30:41  host: acej122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po pierwsze, to oczko obok przedniego aparatu to nie lampa blyskowa tylko czujnik swiatla dzieki ktoremu telefon w dzien nie zluzywa energii na podswietlanie klawiatury a po drugie to nie liczy sie wielkosc matrycy tylko optyka, chociaz Carl Zeiss produkuje dobre obiektywy.

  • 0

    208. ~504  2007-02-20 23:08:38  host: host-89-228-30-3.zamosc.mm.pl

    fajny telefon,tylko przy tylu bajerach bateria trzyma ze 2 dni

  • 0

    209. ~  2007-02-21 14:07:19  host: ip-85-198-227-95.broker.com.pl

    Wy sobie tu polemizujcie, a kto kupi ten tel ten kupi. Sprawa prosta.

  • 0

    210. ~ulcia  2007-02-21 22:00:57  host: del180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to jest dobre telefon warty ok 600 euro a jakis koles chce sprzedac za 500zl co lepsze telefony dopiero maja wyjsc na rynek wiec madra decyzja tego gosca ciekawe ile zarobi hehe... zycze mu powodzenia.

  • 0

    211. ~tomekSE  2007-02-24 15:49:17  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    nie polecam tej noki!!!!!!!!!!!!!! takiego ruskiego dziadostwa to jeszdcze nie widziałem!!!!! najsłabszy se jest lepszy od niej:D

  • 0

    212. ~  2007-02-24 19:21:26  host: abbf202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    504 to se bedziesz nosic dwie baterie... ja mam k800i ładuje go co 2 używając fona jakies 8-10h dziennie

  • 0

    213. ~yska  2007-02-24 20:38:03  host: bdn246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam mam nokie 888...GIT LUDZIE NIKT TAKIEJ NIMA A JA MAAAAAAMMM....SCIAGNELAM W ANGLI:P kupcie se taka to wtedy se pogadamy o tel....apropo jak w tej noki wlacza sie bluetooth?? moja mama ja ma i ciemna masa:P

  • 0

    214.  2007-02-26 20:20:07

    yska wroc do 3310...

  • 0

    215. ~  2007-02-26 20:49:50  host: abml33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja posiadam nokie N95 i jest ona dobrze sprawującym sie telefonem. to nie prawda że jej nie ma w polsce już ją ma pare osób i sązadowoleni z jej niezawodnego sprawowania !! Mam nadzieje że nasze grono sie powiększy i że wszyscy będą z nich zadowoleni!!!!!!!!!!

  • 0

    216. ~DEnisekZKIW  2007-02-27 14:33:50  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    Dzięki NEO . ale 80-90 zł zas sciagniecie simlocka to nie drogo :-) a ile kosztuje sciągnięcie polskiego menu ?? mozecie mi powiedziec ??

  • 0

    217. ~  2007-02-27 14:35:02  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    Po pierwsze ten tel. ma Irde !! bo na innej stronie jest podane ze ja posiada http://www.t-k.pl/?bb=5 i to jest ta strona :-)

  • 0

    218. ~kamikaze  2007-02-27 16:06:21  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon.Zdjecia robi zawaliste (5mpx).Nawet jak je na kompa wrzuce to sa wielkie.Mogl by miec troche glosniejszy glosnik.A ogulem telefonik jest spoko.Ode mnie dostaje ocene 5+.:)

  • 0

    219. ~  2007-03-01 15:52:14  host: axz223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam możliwość kupna noki n95 ale jest problem osoba która ma mi ja dostarczyć powiedziała, ze z powodu, że są na niej wirusy niemoze mi jej sprzedać czy coś wam wiadomo na temam fabrycznie nowej noki n95 z wirusem? Prosze o odpowiedzi

  • 0

    220. ~prawda  2007-03-01 17:17:03  host: 212.160.118.52

    dziś kupiłem ten aparat miałem już każdą nokie i polecam N80 wyświetlaczlepszy niż w N93 a dostepny juz od 1200zł, co do N95 właśnie przeszedł pierwsze próby kosztował mnie 3tys.zł i kłamstwem jest jak ktoś dostanie go za mniej jeszcze nie teraz jednak za taką kasę polecałbym nawigacje MIO za ok 900 nokie N70za ok700 lub N80 za 1200

  • 0

    221. ~dafit  2007-03-02 19:15:23  host: ggm178.internetdsl.tpnet.pl

    noooooooo miałeś wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    222. ~mefik2  2007-03-03 18:17:27  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    o ja 5 mpix!!! niezle :D fonik bajer

  • 0

    223. ~ANONIM  2007-03-03 20:53:01  host: aafl188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o cóż nic dodac nic ujac zajebusty telefon 5 mpx w aparatach cyfrowych nieraz jest mniej :);)

  • 0

    224. ~tomziolo  2007-03-04 09:47:20  host: adsl-ull-82-186.42-151.net24.it

    Telefon mozna dostac w Polsce, ale za ok. 700€. Jak ktos chce to za 800 moge przeslac z Wloch. Pozdrawiam wszystkich mitomanow i "ekspertow" od wszelakiego rodzaju Nokii :)))

  • 0

    225. ~robaczekk  2007-03-04 20:06:53  host: 82-41-41-6.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk

    a kiedy bedzie w sprezdazy

  • 0

    226. ~  2007-03-07 10:25:10  host: 200.180.54.80.sta.gaja.net.pl

    telefon ok, ale cena za niego bedzie ok 4-5 tysięcy o ile nie więcej to już wole kupić sobie N92 prawie to samo... a kosztuje 2500zł

  • 0

    227. ~NOKIA  2007-03-07 16:50:48  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    TA KOMÓRKA JEST NAJLEPSZA NA SWIECIE. A NAJGORSZE SA SONY ERICSSONY A ZWLASZCZA SE TO TOMEK SE NIE PRZESADZAJJJJJJJJJJJJ BO NIE LUBIE SONY ERI BO TO KAZACHSTAŃSKIE DZIADOSTWO JEST NAJJJJJJJJGORSZE FUCK YOU SONY ERICSSON .JESZCZE RAZ MOWIE TO JEST NAJLEPSZY TELEFON śWIATA!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    228. ~bajer  2007-03-07 19:15:44  host: epa162.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem ten fonik za 2000 zł za granicą bez sima jest wyjebisty a zdjęcia jak dobra cyfrówka

  • 0

    229. ~bajer  2007-03-07 19:22:02  host: epa162.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem ten fonik za 2000 zł za granicą bez sima jest wyjebisty a zdjęcia jak dobra cyfrówka

  • 0

    230. ~nokiakadze  2007-03-08 16:21:02  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    Ale sprzęt, marzenie chyba każdego i moje też. do sebka 3000- irdy nie ma chyba bo po co jej, z irdą to tylko strata czasu, ma przecież Bluetooth i to jest sto razy lepsze. bombowy aparat 5Mpix to dopiero, do tego pamięć 160 i slot.Najlepsza nikt nie dorówna nawet najlepszy sony ericsson se. polecam

  • 0

    231. ~Essa  2007-03-08 18:24:40  host: gbs202.internetdsl.tpnet.pl

    a jak sie wgrywa mapki i skąd do gps w nokii n 95?

  • 0

    232. ~tomziolo  2007-03-10 01:01:20  host: acpw2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ile mozes n95 ?? ja kupile po znajomosci ja za 1800 zll ??

  • 0

    233. ~Nokia  2007-03-10 09:39:43  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    Przepraszam troche przesadzilem z tą wypowiedzią ale naprawde uwazam ze nokia jest lepsza od se ale troche przesadzielm. ale po prostu niw lubie jak ktos wyzywa nokie

  • 0

    234. ~Bosak_2005  2007-03-11 14:50:11  host: cji84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE to dziadostwo!!! ja wole swoja N6600 od SE K750i, Nokie maja system operacyjny!! co sprawia ze mozna do nich dogrywac wszytsko (Xlotr program zajmuje mi 100Mb ale mam w nim slownik Ang-Pol,POL-ANG,SJP,S.ort, S.wyrazow obcych, Encykopedie i jeszcze duzo rzeczy!!, smartmovi, idealna jakosc video w formacie avi!! Office, przegladrka internetowa jak w kompie, FExplorer działa na zasadzie moj kompoter zarzdza systemem, pilot do wszytskich rzeczy i jeszcze duzo by wymieniac NOKIA jest najlepsza!!

  • 0

    235. ~WOLT  2007-03-14 12:19:38  host: chello087206203070.chello.pl

    Ma ktoś na sprzedaż taką jeśli tak to ja poproszę!,bo wiem ze w polsce to ona kosztuje (na allegro)2500-3600.

  • 0

    236. ~herbata:D  2007-03-15 20:09:31  host: 241net171.net.zeork.com.pl

    fajny fon . ale troche za duży:(

  • 0

    237. ~PLutonick  2007-03-18 15:40:21  host: xdsl-7308.wroclaw.dialog.net.pl

    Fajny telefonik niedawno go kupiłem spoko moze troche duzy ale pozatym full wypas mialem do tej pory wszystkie nokie z serii N ta jest ..... Super moze tylko cena jest w tej chwili wysoka ale uwizcie warto wydac 3 tys za ten tel polecam

  • 0

    238. ~Denisek  2007-03-18 15:48:10  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    Ten fon na allegro chodzi od 3000-5000 tys. bo niedawno patrzyłem :) a za granica np. we Włoszech to ona kosztuje niecałe 700 Euro a dokładniej 680 Euro :O to trochę dużo !! mam pytanko czy opłaca sie kupic nokie N80 ? i czy robi fajne zdjecia n80 ?

  • 0

    239. ~  2007-03-19 18:29:01  host: abck231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon najlepszy naświecie. Nie ma fona który by miałcoś lepszego (pomijając zbędną irde i wymiary, choć nie jest wcale wiekszy od k800i). Nie rozumiem więc dlaczego jakieś palanty które go oceniają wystawiaja tak słabe oceny ze nie jest on nawet w top 10 w rankingu

  • 0

    240. ~Tomi  2007-03-19 19:05:09  host: bfs52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest dziadostko mój bosh który ma czarnobiały wyświetlacz robi lepsze fotki ....

  • 0

    241. ~szYmek  2007-03-20 16:30:46  host: acpk243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro są 2: jeden za 10 000, drugi za 50 000. Chyba lekka przesada...

  • 0

    242. ~Denisek  2007-03-20 16:31:47  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    A czy widzieliscie taki telefon jak Vertu ? jego cena jest masakryczna 25 000 tys. Euro ;-). Ta nokia nie jest najlepsza na swiecie bo taki Samsung b500 i b600 to sa telefony b500 7.7 mpix a b600 10 mgix . XCute DV2 tez ma 10 mgpix ;-) ale to jest hisnski fon i dlatego :)

  • 0

    243. ~Denisek  2007-03-20 18:50:08  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    Na allegro ta cena jest troszke przesadzona ;o i wogóle ta osoba nie ma real foto tego fona wiec moze on jest nowy ale go juz zdazył porysowac :-)

  • 0

    244. ~adam  2007-03-21 05:12:22  host: host81-159-46-182.range81-159.btcentralplus.com

    nie wiem jakim cudem niektorzy maja telefon ktory w Anglii wyjdzie dopiero w pierwszym tygodniu kwietnia??? kupiliscie go w polsce? a moze w niemczech? hahaa kompleksy macie jakies? czy moze w wirtualnej rzeczywistosci probujecie pokazac ze jestescie kims? swoja droga na allegro sa dwie takie nokie na sprzedaz, tylko dlaczego zadna nie ma oryginalnych fotek tylko skopiowane z netu? dlaczego przy zadnej nie widac kartonu ladowarki itp? smiac mi sie z was chce... zamiast wypisywac gowna po necie zabierzcie dupy do lekcji nieroby jebane!

  • 0

    245. ~camel  2007-03-22 09:24:49  host: chello087207109126.chello.pl

    Lludzie, skad wy sie wzieliscie? piszecie rzeczy typu, ze macie ten tel albo ze jest chujowy, a tak na rawde nikt z was go nie ma, nawet na allegro nie maja, tylko czasem sie zdazy, ze ktos ma mozliwosc sprowadzenia, ale w rekach nigdy go nie mial, tak jak Wy! Poczekajmy do kwietnia, wtedy beda sklony wam uwierzyc;)

  • 0

    246. ~  2007-03-22 15:02:54  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    do Adam i Camel nie macie racji ten fon juz jest ale nie w polsce jest np. we wloszech i juz miał wyjsc w srodku marca a jak nie to na koncu :D tez potwierdzam co mowisz Adam ze na allegro nikt nie wystawia real foto :D i ludzie mysla ze sie ktos na to nabierze :D ale ogólnie ten fonik jest niezly a ten aparat i wyswietlacz :D i pamiec wbudowana chociaz mało jak na taki fon ale fajnie ze jest juz karta w zestawie pozdro :D

  • 0

    247. ~gołabek  2007-03-22 19:14:55  host: c80-216-98-45.bredband.comhem.se

    nigdy nie zrobisz zdjecia telefonem takiego samego jak cyfrowka mozesz miec w telefonie nawet 10 pixeli i zawsze wyjdzie gorsze od cyfruwki

  • 0

    248. ~Shader  2007-03-22 23:26:46  host: 212.244.79.115

    Ekhm... irdy nie ma ? Ludzie Nokia N95 ma wszystko co mozna tylko miec.. ma i Irdę ;)

  • 0

    249. ~Qba  2007-03-23 11:44:50  host: z-krosno.mt.pl

    Nie za bardzo podoba mi się wygląd :) ale użytkuję inną N z Symbianem i za to duży plus, oraz za wejscie na słuchawki na Małego Jacka 3,5mm i wbudowany odbiornik GPS :) reszta to zwykly juz symbian ;) a ludzie sie jarają jak nie wiem co :) chyba mają SE :D

  • 0

    250. ~  2007-03-23 12:53:15  host: 194.181.28.124

    N95 pojawila sie wlasnie na stronie Nokii. Wkoncu mozna obejrzec rzetelna specyfikacje. Zdro!

  • 0

    251. ~rap  2007-03-25 12:31:10  host: doy181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie tloki ;) Kazdy telefon ma taki lub inny system operacyjny. Zaawansowane Nokie maja Symbiana i tyle. Nie czyni je to lepszymi od serii W Sony Ericssona ani p990i. A propos telefonu - mialem go w lapach, nie zachwycal wcale. 5 megapikseli nie bylo widac (wczesna wersja prezentacyjna pewnie) i sie ciagle wieszala. Jest poza tym kobylasta (nie tak bardzo, jak n90 czy n93, ale jednak). A oprogramowanie do GPSa toto ma wbudowane.

  • 0

    252. ~Adi  2007-03-29 22:24:55  host: xdsl-11994.zgora.dialog.net.pl

    Mi sie podoba nie tak jak innym niektorym i moj tata ja kupuje w Anglii ale niewiem za ile :d

  • 0

    253. ~rixon  2007-03-31 11:20:02  host: p548b2ba9.dip0.t-ipconnect.de

    Zapowiadaja juz Nokie N97,to dopiero jest maszynka.

  • 0

    254. ~WARRIOR  2007-04-01 20:38:15  host: 82-36-136-103.cable.ubr02.perr.blueyonder.co.uk

    ja go mialem w rekach ale jest fajny i pierwsze to on byl w angli bo tam jestem

  • 0

    255. ~Posiadacz noki n95  2007-04-02 19:26:26  host: 83-145-182-174.cable-modem.tkk.net.pl

    kupilem ja tydzien temu jest zajebista tylko szkoda ze kosztowala 4200 ale warto bylo mam zamiar podarowac ja synowi na urodziny ma 10 urodziny :)

  • 0

    256. ~mirek  2007-04-02 23:54:03  host: 247.77.classcom.pl

    do wszystkich niby wlascicieli N95!!!!jezeli macie ten telefon w co bardzo watpie niech ktos zrobi foto z aktualna gazta to uwierze i przeprosze a narazie twierdze ze piszecie idiotyzmy....(handluje na allegro telefonami)

  • 0

    257. ~vulpix  2007-04-03 21:07:36  host: bxk236.internetdsl.tpnet.pl

    a jaki ma procesor????????? thx

  • 0

    258. ~GReG  2007-04-04 17:34:12  host: axx212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcesz robić fajne zdjęcia? kup sobie cyfrówke... telefon nie ma jeszcze takiego okularu i matrycy jak cyfrówka. a 4000zł za telefon? wole dwie nokie n73(3.2pix) = 6.4 PIX!!! HAHA

  • 0

    259. ~Katrin  2007-04-05 13:10:46  host: host-ip21-94.crowley.pl

    Telefon wydaje mi sie super.. i mam możliwość kupienia go za granica.. tylko co mi po nim skoro neima do niego ustawien w polsce ??? chyba,ze ktoś mi powie jak wyglada kwestia ustawien do niego ? od jakiejs innej noki moze pasuja czy cos? hmm ??? gdybyscie mieli do wyboru e65 a n95? ktory byscie wybrali ?

  • 0

    260. ~scyzoryk  2007-04-05 17:58:28  host: cmr92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    n95 ma IRDE prosze zmienic te dane heh !!!

  • 0

    261. ~Krzysiek _33  2007-04-06 10:50:30  host: malina.bloom.pl

    Wlasnie z przyjemnoscia nie kupilem n95. Mam w pamieci doswiadczenia z n80, a n95 jeszcze bardziej jest przebajerzona. To taki przerosniety gadzet. Ani z tego normalny i prawdziwy telefon. GPS? do tomtoma go910 nawet sie nie umywa, jak ktos ma to wie o czym mowie. kamera nie umywa sie do zadnej normalnej cyfrowki rzedu 2 mpikseli.. wiec zaden z tego prawdziwy aparat. bateria to temat do stresu i zartow w pubach, bo tel. wielki i ciezki. Wole k750i na codzien. Internet - hehe.. po kilku stonach pada, bo brakuje pamieci. To tak akurat udaje sie dojsc do konca logowania i kiedy chce czytac maile bach... Wolne, w warunkach stresu, pospiechu i jazdy autem niemozliwe do obslugi, bo sie jakies media playery wlaczaja zamiast sms-a.... Wiec po co to wszystko? btw, sa dostepne w anglii od konca marca, podobnie jak Prady.

  • 0

    262. ~tommyl  2007-04-06 21:11:49  host: chello087206065113.chello.pl

    kupilem go w O2 - 80 funtow i potem 40 funtow co miesiac - 800 min do wszystkich od wtorku do piatku ( mozna do Polski) a sob nd i pon 2000 minut ( nie do Polski). 200 sms-ow Pod koniec kwietnia maja mi do domu przyslac

  • 0

    263. ~SSSSSSEEEEEEEE  2007-04-07 17:30:20  host: 82.160.137.194

    szkoda że na stronie noki nie ma symulacji telefonu, tak jak to jest na stronie SE:D Zgadzam sie z Krzysiek _33, bo SE robi duzo lepsze zdjęcia:D

  • 0

    264.  2007-04-07 18:17:56

    Wszystko fajnie, ale zauważcie ze cena jest tylko troszke wyższa od ceny Noki N93i. n93i-2800/2900 N95-3100/3300. Mimo wszystko czekam z niecierpliwością aż stanieje, choć nie jestem pewien czy odważę się wziac kolejną nową N`kę. Starsze symbiany czyt. 6630 były spoko nic sie nie wieszało, a w mojej N73 co jakiś czas są lagi a są momenty kiedy aparat świruje :[ I niby ma te dwa głośniki ale k800i gra mało gorzej :[ Jedyny + to jakość zdjęć,wideo i wyswietlacz. Klawiaturka do bani. Mam nadzieje że N95 jest dużo lepsza. Nie orientujecie się kiedy może się pokazać u Polskich operatorów np. Era?? Pozdrawiam

  • 0

    265. ~rafi  2007-04-09 00:14:11  host: host217-42-202-120.range217-42.btcentralplus.com

    Mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony co do zdjec 5mp widac roznice na wyswietlaczu moze troszke mniej ale na kompie jest zupelnie co innego.duzo funkcji media player to bardzo fajne rozwiazanie jakosc filmow calkiem dobra i pomimo duzych gabarytow jest leciutka.Do MIRKA podaj mi swojego maila z cecia ci przesle fotke pozdro

  • 0

    266. ~  2007-04-09 01:13:23  host: 80-192-32-5.cable.ubr09.edin.blueyonder.co.uk

    telefon ok kupilem go na abonament w t-mobile pelna klasa mniejszy od n 80 czy n70 aparat robi zdjecia pierwsza liga co do baterii jeszcze nie wiem mam go dopiero 2 dzien i jeszcze nie zostala sormatowana 3 rotnie.. przy abonamencie 35 funtow na miesiac i 900minutach zamiennych na 1800 smsow to hyba nie tragedia kontrakt na rok.

  • 0

    267. ~RYNEK  2007-04-10 09:46:25  host: ddq98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co oni pisza jest irDA a wogule FAJNY FON

  • 0

    268. ~pikador  2007-04-10 14:28:23  host: b50.portnet.pl

    czy ktos kuma czy ta nawigacja w ogole obejmuje polske? tzn czy np "anglik" bedzie mial polskie nawi ? choc wierze ze modele w poszczegolnych krajach nie roznia sie (oprocz jezykowego menu )i ze wszystkie maja wgrane to samo nie zaleznie od miejsca zakupu. ale czy ktos z was ma o tym jakies info ? dzieki

  • 0

    269. ~  2007-04-12 11:25:44  host: pc-82.160.235.174.olsznet.ec.pl

    Ludzie nie widzicie, że ta komóra to cud techniki? 5 Mpx aparat. Gps i inne bajery. Zamknonc mordy psy

  • 0

    270.  2007-04-13 07:34:42

    261. ~Krzysiek _33 2007-04-06 10:50 malina.bloom.pl Wlasnie z przyjemnoscia nie kupilem n95. Mam w pamieci doswiadczenia z n80, a n95 jeszcze bardziej jest przebajerzona. To taki przerosniety gadzet. Ani z tego normalny i prawdziwy telefon. GPS? do tomtoma go910 nawet sie nie umywa, jak ktos ma to wie o czym mowie. kamera nie umywa sie do zadnej normalnej cyfrowki rzedu 2 mpikseli.. wiec zaden z tego prawdziwy aparat. bateria to temat do stresu i zartow w pubach, bo tel. wielki i ciezki. Wole k750i na codzien. Internet - hehe.. po kilku stonach pada, bo brakuje pamieci. To tak akurat udaje sie dojsc do konca logowania i kiedy chce czytac maile bach... Wolne, w warunkach stresu, pospiechu i jazdy autem niemozliwe do obslugi, bo sie jakies media playery wlaczaja zamiast sms-a.... Wiec po co to wszystko? btw, sa dostepne w anglii od konca marca, podobnie jak Prady. dokładnie zgadzam się jak by ktoś chciał kupić te wszystkie rzeczy typu cyfrówka z taką jakością to by zapłacił o połowę mniej bo nie kupuje znaczka nokia

  • 0

    271. ~mirek  2007-04-13 10:53:17  host: 247.77.classcom.pl

    do krs09 kupilem n95 i jestem bardzo zadowolony,tu nie chodzi o aparat cyfrowy ,kupilem bo chcialem (nie dla aparatu) aparat to tylko dodatek ale bardzo mily i wole chodzic z n95 ktora ma 5MP niz miec komorke i dodatkowo schowana cyfrowke za paskiem dla mnie to za duzo a tak mam 2 w jednym i to w wielkiej klasie

  • 0

    272.  2007-04-14 15:08:42

    Jest juz dostepny w Nokii Poland za jedyne 3175 zł.

  • 0

    273. ~Pablo  2007-04-15 08:02:40  host: xdsl-9680.zgora.dialog.net.pl

    Kupilem i ... coz bateria jest minusem ale albo mamy 3310 w ktorej trzyma ona tydzien albo mamy n95 w ktorej trzyma krotko ale za to jakie mozliwosci? nie ma takiej baterii, ktora by to wytrzymala...zreszta- zawsze mozna kupic ladowarke samochodowa i gdzies na wyjezdzie ladowac z auta. pozdrawiam

  • 0

    274. ~mafiano  2007-04-15 11:15:11  host: 153.251.broadband6.iol.cz

    Ile znakow mozna napisac w sms nokii N95 ?? prosze pomozcie ktos. Dzieki :) P.S wiecej czy mniej niz 160 ..??

  • 0

    275. ~pikador  2007-04-16 10:53:49  host: b50.portnet.pl

    mafiano wracaj od kompa na lezakowanie juz

  • 0

    276. ~p_iotr  2007-04-16 20:31:53  host: chello087206122157.chello.pl

    Jeżeli tel ma symbiana to można zapomnieć o GPS bo żadna porzadna firma nie robi programów do nawigacji na ten system. Jak by miała WIN Mobile to co innego.

  • 0

    277. ~master  2007-04-16 23:29:40  host: 28-go2-3.acn.waw.pl

    ~p_iotr jesteś śmieszny. Chyba nie miałeś kontaktu z symbianem i GPSem Na symbianie chodzi przykładowo TOMTOM a zapewne chodzi jeszcze parę innych a ja sobie TOMTOMa bardzo cenię. Mam Nokie E61 i śmiga bardzo fajnie u kolegi na SE P910i również działa wyśmienicie.

  • 0

    278. ~al_ex93  2007-04-17 17:34:50  host: acgx236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia jest do dupy . . . mialem ja przez dwa tygodnie i wymienilem ja na se k800i se robi lepsze zdjecia i wogle no moze odtwarzacz mp3 jest gorszy . . . do bateri nie mozna sie przyczepic ze krótko trzyma poniewarz nawet w moim se krótko trzyma ale coz tyle bajeruw w komie to sie niedziwmy . . . jezeli kogos dziwi ze mam 14 (data ur. 1993r) i mialem te nokie a teraz se k800i to powiem ze moj ojciec ma komis telefonuw i mial te nokie i dal mi na próbe i oddalem mu a wzielem se k800i a nokie sprzedal za 2500zl poniewasz miala simloka i brak pl menu . . .papa;*

  • 0

    279. ~justynka  2007-04-17 20:58:32  host: 213.52.175.218

    hej. wlasnie chce kupic ten telefon i jestem ciekawa czy mi sie oplaca? i w jakiej sieci najlepiej go wziac w anglii.

  • 0

    280. ~BOLEC  2007-04-18 13:00:39  host: nat-dzi3.aster.pl

    do al_ex93 dzieciaku to ze masz 14 lat to kazdy widzi, sadzisz takie byki ortograficzne ze szczeka opada, poza tym chwalisz sie ze twoj ojciec dal ci telefon za prawie 3 tysie, pewnie korzystałeś z kalkulatora jak odrabiales matme, jestes smutny jakbym wiedzial gdzie chodzisz do szkoly to pozbawilbym cie tego aparatu, nara sledziu, a do ludzi typu krzysi_33 to w ogole sie z toba nie zgodze poniewaz jak juz ktos napisal albo kupujesz sobie gps oddzielnie aparat i mp3 to masz te 3 gadzety i do tego plecak a nokia do doskonale polaczenie tych funkcji, placisz za "przebajerzona komorke", wez pod uwage to ze inny producent kom. nie skonstruowal jeszcze takiego kombajnu, i dlatego nokia zyczy sobie ok. 1000$ za ten model, na pewno kwestia czasu jak se czy samsung wyda na swiat cos podobnego

  • 0

    281. ~miki  2007-04-18 15:38:59  host: 88-109-133-13.dynamic.dsl.as9105.com

    justynka wez sobie w 02 bo jak wykreci tani numer w sieci angielskiej (podam pozniej) to masz za darmo 600 min do polski w 02 of course

  • 0

    282. ~wrzodek  2007-04-18 22:54:13  host: 81.15.178.103

    ~al_ex93 urzekla mnie twoja historia

  • 0

    283. ~lolo  2007-04-19 18:27:39  host: nat-dom.aster.pl

    nie żebym coś mówił ale telefonik jest już w mediamarkcie za ok 3200 dostałem go na urodziny i już zalałem poleżał na kaloryferze bez baterii i już działa nawet aparat bez problemu... piękne zdjęcia wychodzą... polecam...

  • 0

    284. ~lUKE30HAMSHIRE  2007-04-20 01:39:35  host: cpc2-fare3-0-0-cust16.cos2.cable.ntl.com

    dROGIE DZIECI I NIEDOUCZONE I TE UCZONE......... sAMSUNG NIECH ROBI VIDEO.Sony niech robi sobie sterea , marantz niech robi wzmachole, siemens microfalowki, motorolla radiostacje A NOKIA NIECH ZOSTANIE PRZY TELEFONACH BO 1sz Byla Nokia i niech tak zostanie ..........pozdro

  • 0

    285.  2007-04-20 09:27:51

    Od dzisiaj w Radomiu w Media Markt nokia n95 jest dostępna w cenie 3149 zł- http://www.mediamarkt.pl/markety_24.php

  • 0

    286. ~Mariucha  2007-04-20 16:43:16  host: host-ip53-148.crowley.pl

    Witam Poczytałem sobie Wasze wypowiedzi :) Mam N80 i zmienię na N95. Reszta pozostaje bez komentarza. Dostępna już w Polsce

  • 0

    287. ~Jack  2007-04-20 18:09:29  host: proxy.uznam.net.pl

    Czytam te wszystkie komentarze znawców N95 i zastanawiam się ilu z Was widziało ją w rzeczywistości a ilu tylko na zdjęciach. Co do aktualnej ceny to tu: http://premiumshop24.bzwbk.pl/p17083/ chyba najtaniej ją widziałem. Pozdrawiam wszystkich malkontentów :)

  • 0

    288. ~Denisek  2007-04-20 18:14:02  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    al_ex93 ta nokia robi zdjecia o niebo lepsze od jakiegos zjabanego SE !! i nie pi****l ze SE robi lepsze zdjecia !! bo to nie prawda !! widac gówno wiesz o telefonach !!

  • 0

    289. ~Wiz  2007-04-20 22:50:38  host: cpc1-gree2-0-0-cust44.brnt.cable.ntl.com

    Macie nasrane we lbach

  • 0

    290. ~Andrzej  2007-04-21 12:30:32  host: acc9d8bf.ipt.aol.com

    Telefon ten kupiłem w sieci Vodafone w londynie otóż co wam powiem znajomi też go mają. Tel ten wyłacza sie sam. Jest wolny. Bateria trzyma 18 godzin. Jest duży. Żałuje zakupu po bliższym zapoznaniu sie z tymże telefonem. Nowe nokie maja najwiecej reklamacji w salonach sprzedaży. Mają schrzanione oprogramowanie. Zapomnijcie o tym telefonie ktoś z nokii chciał przeskoczyś odrazu o dwa schodki i schrzanili sprawę. Tel nie był odpowiednio testowany ma kupę bag'ów. No cóż sprzedam złoma jakiemuś nieszczęśnikowi za 400 Funtów co sie napali na 5 megapixeli. A przez 18 miechów 50 funtów bede płacił. :( Wrogom polecam ten tel.

  • 0

    291. ~sikor  2007-04-21 17:55:07  host: xdsl-9188.walbrzych.dialog.net.pl

    Witam mam problem kupiłem N95 ale nie umiem uruchomić nawigaji gps może ktoś mi pomożę

  • 0

    292. ~UNKNOWN  2007-04-21 23:43:21  host: efp226.internetdsl.tpnet.pl

    Dajcie na luz - polozyc ponad 2800zl za. Za rok bedzie po 1200zl. Puki co niech Nokia wynajdzie do niego porzadna baterie bo ta ktora teraz w nim daja jest za slaba dla niego. Co do bajerow to grubo - filmy nagrywa w QVGA, 2,6" monit to jednak cos jak na koma (niezla jakosc wyswietlania LCD), 5Mpix ( lecz jest wada robienia zdjec w ciemnych pomieszczeniach oraz noca ). Co do kolesia tam wyzej SE robi gorsze foty niz Nokie z Nseries.

  • 0

    293. ~Tomasz  2007-04-23 10:31:44  host: ghk218.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem go sobie w sklepie AVANSu w gliwicach na żwirki za 2699 złotych, tak tanio to nawet na allegro nie ma, przyszedłem i czekałem 2 dni, a sam telefon pierwsza klasa, polecam go każdemu.

  • 0

    294. ~mystic  2007-04-23 10:57:21  host: ehx148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wypas, foty w świetne ale tylko przy dobrym świetle. Najgorszym elementem jest bateria, trzyma tylko 1,5 dnia i to nie obciążając zbytnio urządzenia zbędną zabawą. Nokia koniecznie musi wprowadzić do sprzedaży porządną baterię tak by trzymała przynajmniej bite 3 dni, albo chociaż 2 ale całe 2.

  • 0

    295. ~mario  2007-04-23 21:36:59  host: 5ac0aa65.bb.sky.com

    no racja telefonik i kulejaca batera,zrobi furore kiedys jako cegla obronna...posiadacz niestety!!!!!

  • 0

    296. ~mlody  2007-04-24 15:42:53  host: 80.48.219.129

    czy ta nokia posiada w zestawie GPS

  • 0

    297. ~Shad  2007-04-24 21:08:27  host: 212.244.79.115

    ~al_ex93 - żałosny z ciebie gówniarz a na dodatek dziecko neostrady :)

  • 0

    298. ~Sie(L)cde  2007-04-25 01:18:50  host: 30-to2-2.acn.waw.pl

    1 strzał- a gdzie zoom optyczny ?? A ten flash to professional (jak w SE K800i) czy ta kpina z N93 ?? Pod względem aparatu mnie trochę zawiodła, ale za resztę parametrów szacuneczek :)

  • 0

    299. ~  2007-04-26 13:59:52  host: gfq54.internetdsl.tpnet.pl

    przywiozłam ten tel z anglii, na 1 zut oka spoko ale bateria to naprawde szkoda gadac ale po zo komu 5 mega pix aparat? jezeli ktos chce se zdjecie zrobic to se kupuje aparat cyfrowy ale uwierzcie mi... jezeli kogos stac na taki tel to i na aparat tez oczywiscie gps czy internet sa naprawde dobze zrobione no bo kto laptopa ze saba bedzie ciagał po swiecie tego sprzedaje w pol i kupuje se n80 to jest tel ma to wszystko co ten aparat tez spoko(3mega pix) i 3 razy tanszy pozdro

  • 0

    300. ~baq  2007-04-29 21:31:06  host: nat4.mnc.pl

    Zastanawiam się skąd taka niska średnia punktowa. Szkoda że na tym serwisie nie piszą takich ciekawych faktów jak to że ta Nokia chodzi na 2 procesorach 332MHz, ma hardware'owy akcelerator grafiki, gniazdo na standardowe słuchawki jack 3.5mm, komunikator VoIP, 64mb RAM czy też stereofoniczny zestaw słuchawkowy. To takie szczegóły odróżniają ją od płaskich emocjonalnie i stworzonych bez pomysłu Soniachów które nigdy nic nowego nie wprowadziły i nigdy żadnej Nokii nie dorównają.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet