Nokia N92 - opinie
Telefony Nokia Nokia N92 Opinie o Nokia N92

Nokia N92

w sumie: 87
  • 0

    1. ~maniak  2005-11-02 17:08:19  host: cgo251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale odjazd. telefon wygląda super i te 16 mln kolorów!!!! wooow !!! ale narazie wystarczy tylko pomarzyć :)

  • 0

    2.  2005-11-02 19:15:24

    wyglada jak stacjonarny

  • 0

    3.  2005-11-02 19:43:26

    Moim skromnym zdaniem ten telefon to konkrety rozp***dol. W nim jest juz wszystko mp3, radio, 2mpx aparat, WBUDOWANY TUNER TV, noi zajesuper wyglad. Szkoda tylko ze bedzie kosztowal z 35 baniek, wiec moje pra wnuki (moze)sobie go sprawia.

  • 0

    4.  2005-11-02 21:17:43

    16mln kolorow ????????? Ale odwalili

  • 0

    5.  2005-11-03 08:14:56

    kosztuje 600euro
    telefon suuuuuuper!!!!
    ale dlaczego jest tyle braków danych? przecież wszystko wiadomo!

  • 0

    6. ~qhcik  2005-11-03 09:48:05  host: 194.150.184.1

    niezly kombajn...ale czy nie lepiej kupic sobie bardzo dobry laptop i zajefany telefon np.e70...PS. telefon robi wrażenie, co by nie było...heve najs dej..

  • 0

    7. ~  2005-11-03 16:20:56  host: bqa40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie możliwe 16 mln? Ja wiem że telefonia rozwija się wybitnie szybko ale to już kompletne przegięcie. Ostatnim sukcesem było 252 tys. a tu już 16. No i ten tuner.

  • 0

    8. ~  2005-11-03 16:27:02  host: prosie2.aster.pl

    Wolę E70, ale ten telewizor bije resztę na głowę (nowa generacja)...

  • 0

    9. ~martinez  2005-11-04 12:16:54  host: btm1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tego wlasnie szukalem to jest wlasnie telefon przyszlosci.Czy ktos wie ile moze on kosztować???

  • 0

    10. ~UWG_Rysiu  2005-11-04 21:49:37  host: gatetk.biezanow.net

    ehhh... jedno słowo: zwariowałem... nokia tym razem mocno zaatakowała i myśle że długo nie powstanie lepszy kom, ale z kolei patrząc na cene 8800 albo n90 to sądze że on będzie mógł kosztować ok. 5-6 tys... ^^

  • 0

    11. ~Mr G  2005-11-04 21:51:59  host: cp162.internetdsl.tpnet.pl

    nie podniecałbym się tak tym TV.. za taką cenę jaką będzie kosztował ten telefon, kupisz laptopa z tunerem TV + zwykły telefon w pre-padzie..
    pozatym co to za standard TV - DVB-H? W Polsce pewnie nie ma najmniejszej szansy aby go oglądać...
    Ogólnie nie spisywałbym tego telefonu na straty, ale napewno będzie pełen niedoróbek, jak N90..

  • 0

    12. ~EDI  2005-11-05 09:41:19  host: buo157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest piękna. Kto to widział 16 mln kolorów... Może dużo o nim nie wiadomo ale i tak jest najlepszy.

  • 0

    13.  2005-11-05 20:08:22

    nokia wprowadziła matryce z 16 milionową paletą kolorów w serii E-series, a dokładniej w E60 i E61... a to są kolejne 'kombajny' z 16 mil....

  • 0

    14. ~Tomek960  2005-11-10 14:50:50  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Miodzio :D

  • 0

    15. ~Telo  2005-11-10 22:46:13  host: 80.54.150.171

    No wiecie komóra spoko, wszystko fajnie ale czemu to wszystko takie drogie????????????? Póżniej sie dziwią że ludzie napadają na banki żeby kupić sobie Nokie N92

  • 0

    16. ~lokiszta  2005-11-17 17:31:38  host: 62.233.185.78

    napewno najlapszy telefon na rynku ale kto sie nie zna niech nie mówi pierwszy telefon z 16,7mln. kolorami na wyswietlaczu miał Panasonic SA6 i Vs3.Ale jedno jest pewne jest 100 razy lepszy niż ten panasonic.

  • 0

    17. ~goire  2005-11-18 08:54:28  host: pa216.przysietnica.sdi.tpnet.pl

    no telefonik całkiem spoko ale cena tez jest bajeczna. A z tymi prawnukami to nie przesadziłes to jest prawda.

  • 0

    18.  2005-11-25 12:18:05

    pierwszym telefonem ktory miał wyświetlacz 16,7 mln. kolorów to oczywiście panasonic Sv3 i Sa6 a nie jak jeden tu pisze no ale nokia ma styl i jest świetnym telefonem a panasonic...

  • 0

    19. ~ottinger  2005-11-28 00:19:14  host: awm142.internetdsl.tpnet.pl

    Ale wy przeżywacie- wiadomo, ze ten telefon jest drogi, bo wszystko co nowe na rynku jest drogie. Jestem pewien, że za jakiś czas będzie kosztował 2000zł, bo zazwyczaj takie zabawki bardzo szybko tracą na wartości.

  • 0

    20. ~miluś  2005-12-09 15:54:07  host: agf197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To moje marzenie

  • 0

    21. ~ze4nus  2005-12-09 19:59:34  host: bvi135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj przyszly telefon

  • 0

    22. ~Tomixted  2005-12-11 22:26:02  host: ccf139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale zajiebiocha ten telefon to prwdziwa kosiarka do betonu.hehehe chciał bym ją mieć może sobie kupie i będe kosić betonowych kosmitów ulicznych:)

  • 0

    23. ~michał  2005-12-12 21:14:07  host: aga6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od niedawna mam 6680. Myślałem, że to na razie szczyt możliwości. Myliłem sie...;( P.S. ma ktoś pożyczyć ok 4000 zł.chcę kupić N92??? :)

  • 0

    24. ~kamerun  2005-12-20 07:43:56  host: pb221.szczecin.sdi.tpnet.pl

    tele jes bardzo przykry jak ktos chce dzwonic to sie nie nadaje na skruty popierdulak na maxa

  • 0

    25. ~Mellow666  2005-12-31 18:49:56  host: rd194.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam SEk700i i moim zdaniem jest lepszy bo taka nokie to tlyko mogą ukraść za bardzo sie w oczy rzuca

  • 0

    26.  2006-01-03 16:55:42

    telefon zajefajny neiwiedzialem jak do tej pory phona jezeli mzna to nazwac telefonem bo moim zdaniem jest to dzwoniacy telewizor z radiem itp ale ogolnie mi sie niepodoba mi mo to ze jest swietny ma dobre parametry ale jakis taki wynalazkowy na 10 daje 8

  • 0

    27. ~  2006-01-05 23:18:07  host: p119.wist.com.pl

    sprzedam dom, samochud, sprzedam psa i kota ale kiedys sobie ją kupie wrrrrrrrrrrrr.

  • 0

    28. ~blade  2006-01-10 11:07:19  host: dyj96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już ta nokia nie wie co wymyślić ja tam wolę panasonica vs7-przynajmniej ma normalne kształty a i parametry takie same.

  • 0

    29. ~jumper  2006-01-13 18:01:07  host: absj114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten przynajmniej ma wibracje bo w N90 o tym zapomnieli! Ciekawe tylko czy zapomnieli rozszerzyć pamięć i smsy można trzymać tylko na karcie sim jak na przykład motorola V3! No i ma tuner telewizyjny, można różową landrynkę oglądać :P super telefonik

  • 0

    30. ~cwaniak  2006-01-17 12:36:41  host: aiq69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel1!!!!! dalem za niego nizla kase .wyswietlacz jest wspanialy 16mln robi swoje a dotego nie musze sie spieszyc do domu na seril bo fon ma wbudowana katre telewizyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!exstra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    31. ~Tom  2006-01-23 12:23:20  host: akz110.internetdsl.tpnet.pl

    To super komórka

  • 0

    32. ~matrin  2006-01-28 17:45:04  host: acws11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik! nie ma co. choc mi sie tylko podoba tuner i 2 megapiksele, bo reszte mam w swoim. Ale pewnie to ciezka
    cegla jest nie zla.

  • 0

    33.  2006-01-31 21:38:49

    Ludzie!! Wypasik tel! I do łepków ktorzy mówieą ze lepiej kupic laptopa: LAPTOPA NIE WSADZICIE DO KIESZENI!!

  • 0

    34. ~Gosir  2006-02-02 08:31:52  host: aben214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co za roznica czy 256tys kolorow czy 16mln? i tak ludzkie oko nie widzi roznicy a wiec to jest cale gowno warte. Ten telefon jesli kiedys wyjdzie to bedzie kosztowal w hu... nie lpeiej kupic jakis mp3 player,cyfrowke,i telefon jakis normalny? jak dla mnie to głupota taki telefon... ciekawe czy dzwonic sie da nim? :)

  • 0

    35. ~machar  2006-02-05 21:19:20  host: abzy174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a tam się podniecacie (to moje marzenie). Ludzie to są tylko telefony, kupujecie je dla szpanu, zeby podrywac panienki które leca na takie telefony, a maja kisiel zamiast mozgu. A marzenia można miec chyba bardziej udane niż głupi telefon, który szybciej wam ukradną, niż zdążycie się nacieszyć. Pozdrawiam i życze lepszych marzeń.

  • 0

    36. ~majki  2006-02-09 17:46:02  host: dep82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefon tylko dlaczego nie ma modemu

  • 0

    37. ~alfons  2006-02-09 17:47:40  host: dep82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupie sobie taki jak będzie w polsce bajerek

  • 0

    38. ~  2006-02-14 15:19:21  host: iB2.rudanet.pl

    Cudo za.........2800zł bo za tyle go narazie widziałem.hehe

  • 0

    39. ~koles  2006-02-14 19:21:51  host: ayu58.internetdsl.tpnet.pl

    zepsuł mi sie w 3 dniu NIE POLECAM

  • 0

    40. ~niesadze  2006-02-14 19:22:55  host: ayu58.internetdsl.tpnet.pl

    nie sądze

  • 0

    41. ~BI3l4k  2006-02-14 23:24:49  host: dkp157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOje zdanie jest takie telefon moze i pr0 ale jakby mi go ukradli to bym klnal na wszystko i wszystkich i chyba bym sie poryczal !!! :( wiec wole gorszy troszke ale za to bol po stracie mniejszy :D

  • 0

    42. ~anonim  2006-02-15 21:09:56  host: bzg42.internetdsl.tpnet.pl

    Sprawiłem sobie ten telefon w USA i mówie wam jest super tylko wada w tym telefonie jest taka ze jak sie wyrobi to zaczyna sie kręcić dookoła. Polecam ten telefonik ale radze się zastanowić do czego będzie wam słuzył bo jeśli do pierdół to szybko go sprzedacie.

  • 0

    43. ~Pujo  2006-02-16 10:26:48  host: dxp181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje ??

  • 0

    44. ~janda  2006-02-19 16:05:51  host: rejon101.ztpnet.pl

    fajny telefon.. troszke smioesznie wygladaale to ujdzie.. heh ale cena bedzie kosmiczna zdaje mi sie ze ok 2500zl

  • 0

    45. ~Piechur  2006-02-23 21:21:08  host: err226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UWAGA !!! SUCHAJCIE WIARA .
    Dowiedzialem sie z komentarzy jak widać doświadczonych kolegów że telefo nokia n92 nie bedzie odbierać fali radiowych w Polsce. Dokładnie to nie wiem czy to prawda ale jeśli tak to uważam za kompletny bezsens kupować ten telefon skoro np. sharp 903 nie ma tuneru telewizyjnego ale za to ma APARAT FOTOGRAFICZNY 3.2 MEGAPIKSELA i Wyświtelacz taki jak u nokii. Posiada również zoom optyczny x25 i oczywiście jest o wiele tańszy od n92. Wielkim minusem który muszę zaznaczyc jest niestety BARDZOOOO niska pamięć wewnętrzna bo tylko 8mb . Można ten problem bardzo łatwo rozwiązać gdyż przyjmuje karty pamięci SD. Tak więc myśle że bez sensu jest kupowanie n92 dla szpanu ponieważ jednak przy takich cenach jest to jakiś wydatek za który normalnie moglibyśmy kupic średniej klasy komputer .

  • 0

    46. ~jarosekk  2006-02-25 23:15:11  host: arj250.internetdsl.tpnet.pl

    ja 16mln kolorów mój telewizor nie ma tylu :):):):)

  • 0

    47. ~  2006-03-15 15:06:42  host: bpu207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O taki telefonie mozecie sobie pomazyc...
    kolejny chu**owy telefon z aparatem!
    Aparat w telefonie to totalna pomylka producentow!
    A 16 milionów kolorów na wyświetlaczy to ma starszy PHILIPS VS3 !!!!!!!!!!!!!!!
    Nokia 6100 is the best!

  • 0

    48. ~Greg  2006-03-21 15:16:33  host: apd136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go próbuje sciągnac z zagranicy. można go kupić za 200euro z przesyłką. tylko przelew kosztuje 100 zł.....

  • 0

    49. ~K4M!(L)  2006-03-28 00:28:05  host: aarh83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    śmieszą mnie wypowiedzi typu "mój tata miał ten telefon 3 dni";"mam go już od tygodnia" ludzie przecież ten telefon wchodzi dopiero w czerwcu 2006 :P

  • 0

    50.  2006-03-29 08:33:17

    kozak straszny!!!!!! a najlepsze jest to że prędzej czy później będę go miał!!!!!

  • 0

    51. ~mysza  2006-03-31 20:29:40  host: nat175.isp.tvkg.net

    to jest najlepszy telefon

  • 0

    52. ~konik  2006-04-09 19:33:46  host: ksm.net.pl

    lipny telefon juz lepszy jest stacjonarny

  • 0

    53. ~mikolaj  2006-04-09 19:34:37  host: ksm.net.pl

    lipa juz wole miec stacjonarny

  • 0

    54. ~olcia  2006-04-15 15:15:59  host: abmp22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taaa..telefon jest śliczny! poprostu cuudo... pewnie trzeba zabulic jak za woły...no coz trzeba sie poświęcić!! Marzenia sie spełniają! ;)

  • 0

    55.  2006-04-19 20:23:42

    telefon super 16 mln kolorów tylko szkoda że druga kamera to typ CIF a tak poza tym kupicie
    na allegro za 2550 zł

  • 0

    56. ~rudy  2006-04-20 15:46:36  host: acpk159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma spoko bajery. ciekawe kiedy w komórkach będą golarki? heh

  • 0

    57. ~Odradzam_kupna  2006-04-21 19:30:07  host: bvh102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadzieja. mam ten telefon od 4 miesięcy i już 3 razy wysyłałem go do USA do naprawy. jest beznadziejny. co chwile sie psuje, wieszsza, klapka czeszczy i zgrzyta jak czołg. ludzie niekupujcie tego. wyświetlacz beznadziejny kolory nienasycone. miałem wcześniej V3 i była o niebo lepsza chociaż to tez złom. teraz sprzedałem to na allegro i kupiłem samsunga z510.

  • 0

    58. ~krzem  2006-05-07 21:47:07  host: bhm42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do piechur.fale radjowe będą nadawane w II połowie 2006 roku... a jaki telefon ma 25xzoom optyczny?może cyfrowy jak już.
    sharpy są słabe...
    chodzi im tylko o to by jak najmniejszym kosztem wyprodukować telefon...nie polecam!

  • 0

    59. ~m  2006-05-21 18:51:30  host: abxk164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odradzam kupna co to za wiesniak napisał!!!!! samsung z510 jest niby lepszy hehehee...ale ludzie mnie zadziawiaja i niby ze juz miał tą nokie chyba 3310!!!!

  • 0

    60. ~  2006-05-24 19:28:08  host: acwe161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trocze dużo ma kolorów na wyświetlaczu 16 milionów!!!

  • 0

    61. ~szukający fona  2006-06-19 21:00:47  host: host-81-15-143-1.kalisz.mm.pl

    fajny fon tylko niewiem czy lepszy nie N93 :D

  • 0

    62. ~  2006-07-02 18:42:37  host: 212.106.17.153

    bardziej mi sie podoba niz n93 bo ma jeszcze nadruki na klawiszach w poionie jesli patrzymy na to jak sie normalnie patrzy w normalnych telefonach moze zbyt mala rozdzielczosc ale to chyba jeszcze nie to...

  • 0

    63. ~Qba  2006-08-07 22:30:20  host: 193.71.162.62

    czy telewizja jest darmowa?

  • 0

    64. ~MaDzIa  2006-08-08 14:08:49  host: cfa125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tan telefonik to poprosu cudo ;)

  • 0

    65. ~złom nad złomy  2006-09-07 17:13:24  host: bxa166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powaznie ten telefon to najgorszy jaki nokia wydala od poczatku istnienia.
    czeszczy, syczy, slabo gra, powolny, slaby aparat (rozmycie), przyciski nie nadaja sie do pisania, wyswietlacz do bani, pixele wysiadaja za pare tygodni, filmy sie mulą i wogole badziew i zabawka dla dzieci.
    sprzedalem i w 100% popieram zdanie goscia "odradzam kupna"!!

  • 0

    66. ~carlos  2006-10-03 16:50:39  host: cua2.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie moze w jakiej cenie jest ten telefonik :D:D

  • 0

    67. ~  2006-10-10 13:57:33  host: aawm242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale czołg

  • 0

    68. ~polip  2006-10-12 13:41:15  host: eax154.internetdsl.tpnet.pl

    ale te wymiary telefony : wysokosc 107mm sa podane gdy telefon jest zamkniety?? bo jak tak to niezly musi byc duzy:) opdiszccie!!!!!!!!!!

  • 0

    69. ~BalU  2006-10-14 08:21:27  host: bti92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niewiem niewiem ale sie dowiem ile kosztuje i ją kupie ;]

  • 0

    70. ~balo  2006-10-15 07:51:49  host: host-81-190-185-249.kwidzyn.mm.pl

    hm fajny telefonik i te tv hm ale mi sie wydaje ze lepsza bendzie nokia n 95 z hdspa wypas !! jest ona:D

  • 0

    71. ~Lordi  2006-11-05 15:18:30  host: static-195-254-156-114.devs.futuro.pl

    Hehe czy tylko nokia się rozwija .Inne marki nie dają rady z postępami noki . Sam mam 6680 i sądze że jest lepsz od tych samsungów po 1500 zł

  • 0

    72. ~Adik  2006-11-29 12:47:56  host: bvm64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lordi zobacz sobie na to: Gigabyte Gsmart i120 jeżeli uważasz,że inne telefony są w tyle ;-)

  • 0

    73. ~  2007-02-07 10:47:54  host: 87.205.0.17

    CZESZCZY? Jesli ci goscie to dwie osoby to chyba Kaczynscy, bo taki sam blad robia chyba tylko blizniacy jednojajeczni. Ponadto "kilka razy wysylalem do USA" i "od 4 m-cy" - zycze powodzenia. Chyba niedouczony pracownik konkurencji lub bracia K.

  • 0

    74. ~NEO  2007-02-20 13:53:10  host: fcj34.internetdsl.tpnet.pl

    masz idioto od 4 miesięcy z USA!!!!! Pierdolnij sie w łeb idioto!!!

  • 0

    75. ~miki  2007-02-21 20:03:47  host: host-538eaa0f.elsat.net.pl

    mam go jest super sprzedam go albo zamienie na noki 3210

  • 0

    76. ~Andrzej  2007-03-04 14:59:28  host: 80.50.233.62

    Niestety musze sie zgodzic z przedmowcami. Mam same problemy z tym telefonem i wiecej czasu spedza w serwisie niz w mych rekach.

  • 0

    77. ~Andrzej  2007-03-04 15:41:22  host: 80.50.233.62

    Niestety musze sie zgodzic z przedmowcami. Mam same problemy z tym telefonem i wiecej czasu spedza w serwisie niz w mych rekach.

  • 0

    78. ~japonka  2007-03-17 17:57:32  host: dpk17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde... niedługo konczy mi sie umowa na starego fona i nie wiem czy kupic tego bo jedni mówią ze jest suoer a inni ze jest badziewie.... hm doradzcie mi czy go se kupnąc...PLISSSS

  • 0

    79. ~alangg  2007-03-22 19:38:05  host: gate.hitech-net.pl

    do szukający fona:kup se to n93 nie ma dvb-h

  • 0

    80.  2007-11-24 14:52:04

    Do gosir: mp4 - 400zł cyfrówka - 800 zł "normalny" telefon - 200 zł Razem: 1400 zł + telewizor... Średni telewizor, mało cali, średnia - słaba jakość, 5 kolorów na krzyż - 300 zł 1400+300=1700 zł. A dlaczego telewizor??? No bo ten fon jest wyposażony w "standard TV - DVB-H" czyli telewizję. No a na dodatek komputer, bo n92 to normalnie komputer. Symbian itp. No podliczcie sobie ile trzeba zapłacić za słaby komputer z 64 mb ram, pamięcią na twardym dysku 10 giga... Ok. 400 zł... No razem 2100 zł... Ten fon - jakieś 1600 zl

  • 0

    81. ~art  2008-01-27 19:55:31  host: 86-46-214-118.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net

    czy ktos sie orientuje jak zainstalowac gps w tym telefonie,kolega ma to cudo ,ale sa sprzeczne informacje co do gps,trzeba do tego cuda jakis modul gps dokupic czy to ma wbudowane a tzreba mapy,bo juz sam nie wiem,prosze o pomoc

  • 0

    82. ~THS_KLIKA  2008-03-27 23:36:59  host: ex2.lan.suwalki.pl

    heh...po co ta mobilna telewizja :/ skoro jak narazie ta technologia jest w fazie testów...jak narazie sygnal jest nadawany (o ile sie nie myle) z palacu kultury i ma maly zasieg :/

  • 0

    83. ~robert  2008-07-05 12:48:12  host: acpl230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar ten fonik kupic doradzcie mi czy wogóle warto

  • 0

    84. ~chojrak999  2008-08-16 10:12:10  host: apn-77-114-176-3.gprs.plus.pl

    Jeżeli chodzi o gps, to wydaje mi się że i tak będzie potrzebny moduł gps, bo bardzo często jest tak, że po prostu telefon nie jest wstanie złapać sygnał... A jeżeli chodzi o telefon to jestem nim bardzo zainteresowany. Powiedzcie mi czy warto?

  • 0

    85. ~Mareczek  2008-08-30 14:55:56  host: aakt126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest On Wogóle W Polsce

  • 0

    86. ~NoAd  2011-04-14 09:54:25  host: 89-73-23-114.dynamic.chello.pl

    Bardzo fajnie się ubawiłem czytając komentarze :-) co do telefonu -> minęło 5 lat i nikt o nim nie pamięta, nie znam ani 1 osoby która go miała. Wspomniano że aparat w telefonie to bezsens - obecnie montują i 12mgpx acz moim zdaniem 3.2 mgpx wystarcza do robienia fotek dokumentom.

  • 0

    87. ~ktoś :-*  2011-12-13 00:31:37  host: apn-77-112-91-61.dynamic.gprs.plus.pl

    NoAD :P też sobie przypomialem o tym telefonie :) gdy wchodziłem w wideo center i pobrałem filmiki n93 e90 itp :p na mojej n95 8 gb to jest śmieszne co tv ludzie piszą :) moim zdaniem ludzie mówią że im się telefony mula wolno chodząc jak się programy minimalizuję to i mula :p obcuje już 6 rok z telefonem na symbianie i myślę że długo go nie zmienię najbardziej poręczny system :) a co do n92 tak myślę żeby ją kupić teraz do testu za jakies grosze :) a co do n93 super telefon i na bajerze :) i to wcale nie prawda że się wierzą tylko trzeba umieć z niego korzystać :) 93 ma to coś w sobie wygląd jest super :) kiedyś każdy powiadał że telefon taki wielki i gruby a każdy lata z tabletami większymi niż zeszyt i teraz im to nie przeszkadza :) pozdrawiam wszystkim symbianowcow !!! Elo :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet