Nokia N91 - opinie
Telefony Nokia Nokia N91 Opinie o Nokia N91

Nokia N91

w sumie: 159
  • 0

    1. ~BKX18  2005-04-28 13:00:00  host: ens233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No prosze! Jaka mila niespodzianka od Nokii :) Nie spodziewalem sie tego, ale jestem bardzo milo zaskoczony, ostatnio duzo sie pisze o "badziewnych", "nowych" nokiach, ktore sa tylko inaczej "opakowane", ale ten model jest swietny! N90 i N70 tez sa swietne...

  • 0

    2. ~gwiazda  2005-04-28 13:59:00  host: egate.cantonimotor.com.pl

    O w mordę - chyba zmienię zdanie o konserwatyźmie nokii. Tylko ta bateria ...

  • 0

    3. ~adamss1  2005-04-28 15:20:00  host: dial-3298.zgora.dialog.net.pl

    O muj boże!!O muj boże!!O muj boże!!
    Co k*** jest??jaki wypasny.Kupie se go za 10 lat jak bedzie kosztowal okolo 1tys zł.

  • 0

    4. ~UWG_Rysiu  2005-04-28 19:32:00  host: gatetk.biezanow.net

    szkoda że nie ma złącza kart pamięci, ale chyba z drugiej strony każdy się zadowoli 4Gb HDD ^^

  • 0

    5. ~deszczv  2005-04-28 20:36:00  host: NAT-0.euronet.net.pl

    nienawidze noki ale teraz muszę ja pochwalić
    spoko fon

  • 0

    6. ~Wojtek R9  2005-04-29 14:20:00  host: 80.51.227.22

    ludzie; powiedzcie ze moj monitor sie zje... bo jak widze to 4GB to mi sie juz galki swiruja. 4GB!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda ze tylko zoom x8 a nie 20 ale to tez jest w chu.... duzo!!

  • 0

    7. ~lasio  2005-04-29 18:15:00  host: ajj247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe ile to cacko kosztuje badz kosztowac bedzie!szkoda ze nokia nie robia tak fajnych telefonow jak kiedys dla przecietnego polskiego posiadacza komorki!bo na telefony z serii N malo kogo bedzie stac!!a szkoda!

  • 0

    8. ~chivas  2005-04-30 23:15:00  host: als34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wiecie może kiedy się ten teledon pojawi na rynku np. kiedy będzie dostepny w w ERA GSM???

  • 0

    9. ~ariva  2005-05-04 13:04:00  host: aj003.netis.net.pl

    haha jaki fon :) pewnie będzie kosztować ze 5 patoli :>

  • 0

    10. ~BAZI  2005-05-05 11:31:00  host: 82.160.26.3

    CIEKAWA OPCJA TA "NOKIA" JEST CALKIEM NAJS TYLKO WLASNIE TA BATERYJKA TROSZKE ZA SLABA. CO TO JEST 900mAh na Li Ion

  • 0

    11. ~axel  2005-05-07 19:41:00  host: dns1.techmedia.com.pl

    a wiec telefon nawet fajny ale po 1) moim zdaniem kitowa klawiatura a po 2) wyswietlacz ma 256tys kolorow ale jest rozdzielczosc dalej 176 x 208... to nawet nokia 3650 ma wyswietlacz o takiej rozdzielczosci a ma juz pare lat...

  • 0

    12. ~MATiASS  2005-05-09 15:22:00  host: asj162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z poufnych zrodel dowiedzialem sie ze ten telefon ma Wideorozmowy !AhA minutnik i stoper tesh ma !!Ten fonik to cudo !!!!!!!

  • 0

    13. ~antipirania  2005-05-14 11:02:00  host: 83.16.196.13

    kosztować ma raczej śrenio jak na swoje możliwości ok 700 euro :)
    http://www.nokia.com/nseries/

  • 0

    14. ~sindbad  2005-05-14 13:14:00  host: proxies.inter-c.pl

    Co do wyswietlacza tej nokii to fakt nie jest on ogromncy rozmiarow, ale z drugiej strony jak ktos sie decyduje na zakup tego fonika to chyba nie po to zeby lampic sie w ekran przez caly czas tylko do sluchania muzy, a to tego nie potrzeba wyswietlacza 15" :P
    ...a jak chce sie lampic w ekran to juz lepsza bedzie N90 z wysw. 352 x 416 :D

  • 0

    15. ~pawel b  2005-05-16 13:12:00  host: akt228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komura moim zdaniem wysiada przy mojej nokii 1100, pozdro ziomale

  • 0

    16. ~Suuuper  2005-05-17 17:14:00  host: bef243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajna nokiaa ....ja mam 6600....tez fajna ...

  • 0

    17. ~  2005-05-21 11:03:00  host: ip-83-238-130-220.netia.com.pl

    MATiASS powiedział
    "Z poufnych zrodel dowiedzialem sie ze ten telefon ma Wideorozmowy" - nie jest to możliwe ponieważ telefon nie obsługuje sieci UMTS i ma kamere z tyłu, a powinien miec 2 lub jedna obracaną :D
    A co do stopera i minutnika to jeśli nie ma go w standardzie to można dograć jakiś program (wkońcu to Symbian)

  • 0

    18. ~  2005-05-21 11:11:00  host: ip-83-238-130-220.netia.com.pl

    przepraszam za pomyłke telfon posiada umts ale bez dodatkowej kamerki z przodu nie da rady uzyskać videorozmowy

  • 0

    19. ~rajdowiec  2005-06-07 23:30:00  host: 80.48.102.2

    zajefajna mam samsunga sgh e 300 ale zmienie niedlugo na to hehe ma 14 lat !!

  • 0

    20. ~Joe  2005-06-08 11:21:00  host: nat.cyberx.pl

    No i będzie dylemat wydatków: nowy samochód czy nowa komóra:)))

  • 0

    21. ~jkljkljkl  2005-06-10 22:27:00  host: aar83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja wole moją mame.

  • 0

    22. ~ślepy i chudy  2005-06-22 22:43:00  host: dva123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciulstwo moj komp ma 80 GB :P

  • 0

    23. ~hunter1987  2005-07-05 19:13:00  host: amc122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie kupiłem sobie ten telefon prosto z finlandi i tam kosztuje śmieszne 1400 euro. Niema lepszego telefonu.

  • 0

    24. ~wojcyc  2005-07-24 11:20:00  host: nat-p1.e-net.pl

    :o:o:o:o:o:o:o:o:o WYPAS TOTALNY chodzicaz bardziej podoba mi sie N70 i se k600i, ale ten telefon ma wsyzstko czego potzreba

  • 0

    25. ~danny  2005-07-25 17:30:00  host: fs102.internetdsl.tpnet.pl

    KUR... ODJELO MOWE FON JEST WYPASIONY NA MAXA CO Z TEGO ZE ZOOM MA 8X PO CO LEPSZY JAK TO TYLKO CYFROWY.JUZ POLUJE NA TAKIE CACKO;-)

  • 0

    26.  2005-08-04 14:27:45

    ten telefon ma tylko jedną wadę... NIE MA KART PAMIĘCI... :D;d;d;d;d Ktoś wie kiedy on będzie w polsce u któregoś z operatorów???

  • 0

    27. ~robrob  2005-08-21 19:10:50  host: acs33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale napewno będzie druga kamera jako akcesorium i wideorozmowy będą możliwe:]

  • 0

    28. ~  2005-08-22 08:39:38  host: bjq86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny fon, ale zawsze czegos bedzie brakowac, jak to w nokiach, mam 6600 i tez jest niedopracowana do konca, szczegol jakis, ale zawsze jest ten SZCZEGOL !!!!!!!!!! I nie wiem dlaczego noki sie to coraz czesciej zdarza!!

  • 0

    29. ~T  2005-09-04 23:04:25  host: abb218.internetdsl.tpnet.pl

    SE i tak ma i bedzoie mial lepsze fony!!!

  • 0

    30. ~jojo  2005-09-09 17:30:39  host: eci90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komóreczka bedzie kosztowac około 900$!! serio!! zejefajnie tania co??? :):):)

  • 0

    31.  2005-09-13 17:25:47

    nowy raczej nie :-))

  • 0

    32. ~DuczeK  2005-09-23 11:33:41  host: user-193-151-97-34.promax.media.pl

    przeciez to nie komorka tylko Komputer z aparatem

  • 0

    33. ~rossi  2005-09-29 08:15:43  host: ntwklan-sz-62-233-173-222.devs.futuro.pl

    ludzie!
    wy tylko narzekacie i narzekacie...
    nie jest tak zle
    telefon w polsce bedzie kosztowal fakt, bo kosmiczne pieniadze (okolo 3,5 tys.zl.) ale ja juz sobie zamowilem w finlandii i caly telefonik wyniesie mnie okolo 2000zl!!!

  • 0

    34. ~  2005-09-29 23:12:43  host: ahd58.internetdsl.tpnet.pl

    co z tego jak nadal nie ma irdy

  • 0

    35. ~KUBA  2005-10-01 14:43:52  host: aao208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za około 1700zł jak by mi się udało to bym go załatwił :)

  • 0

    36. ~kuba  2005-10-26 10:32:30  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos wie czy on ma lampe blyskowa czy nie?

  • 0

    37. ~jokoonO  2005-11-07 18:13:28  host: masq21.stk.net.pl

    dziś kupiłem ten telefon jest ekstra. sprawdźcie jakie fotki pstrykA. http://www.gsmarena.com/nokia_n90-pictures-1155.php

  • 0

    38. ~Kubaolll  2005-11-25 19:53:05  host: akv210.internetdsl.tpnet.pl

    Wez niem irdy :-(((( wole sony ericssona W800i

  • 0

    39. ~aEm  2005-12-13 10:03:30  host: nat-ms.lnet.pl

    nie wiem, ale wydaje mi się, że ten telefon ma SMS ReciveOnly > czy jak to się piszę, w kazdym razie, nie za miła jest wzja kupienie phona (takiego co by nie móić dobrego) jesli nie jestem w stanie wysłać z niego SMS'a do mamusi co by już ziemniaczki wstawiała. ajj. Ogólnie tel cudo / mp3 + phone pack

  • 0

    40. ~kamil  2006-01-05 17:27:12  host: wlan0-4.srem.net

    eeee ludzie powiedzcie mi czy ta nokia zapomniala jak sie telefony robi?? co to ma byc?? czy telefon ma sluzyc do rozmow i przyjemnego pisania esek czy do pilnowania go zeby nie zmienil szybko wlasciciela?? ale syff pewnie z 3tysiaki jescze kosztuje.. za to mam i-riviera 20GB porzadna cyfrowke i wspanialego siemensika...

  • 0

    41. ~  2006-01-05 18:21:46  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    inne sony ericsony motorole itp siadaja na dno przy tej noki !! 4 GB HDD !!!!!!!! po co komu tyle ??? ale spoko zawsze sie przyda na 1500 gier :P zajefajny :) z pewych źródeł wiem że na E-BaY jest on do kupienia za 1299 $

  • 0

    42. ~Cinas  2006-01-22 22:22:19  host: bzj18.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem zwolennikiem noki zawsze chcialem fona powiedzmy profilowanego na mp3 mialem zamiar kupic 6230i i do tego karte 512 ale skoro tak to rozbijamy skarbonke i witaj N91 jest kilka zastrzezen np klapka nie lubie rozsuwanych ani puderniczek a wyswietlacz idzie przezyć ogolnie to tylko pionier seri N :P polecam

  • 0

    43. ~pavel  2006-02-20 20:21:30  host: 80.240.166.62

    ej TY matiass powiedzial jak nie wiesz to sie nie odzywaj jak sie nie znasz idz sie doucz.... ta NOKIA OBSLUGUJE UMTS wescie zalamka mi na takich ludzi

  • 0

    44. ~Pietras  2006-03-01 10:22:41  host: adn18.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon może mieć wideo jeśli ma specjalną podstawką do wideorozmowy, już takie są w innych modelach nokii

  • 0

    45. ~Nitro  2006-03-14 14:58:11  host: pf132.lodz.sdi.tpnet.pl

    a samsung jak zwykle pokazal ze mozna wiecej i310 ma 8gb hdd ;)

  • 0

    46. ~karas  2006-03-16 23:50:37  host: sprite.laczpol.net.pl

    Co do wideokonferencji - 6630 też nie ma 2 kamerki z przodu a video konf. pociągnie :P :) jest do niej specjalna przystawka :) szkoda tylko że pewnie teżma sima nie do zrycia...

  • 0

    47.  2006-04-08 12:09:21

    Wydaje mi sie, że ta mała dziurka z lewej strony telefonu to kamerka do videokonferencji :P

  • 0

    48. ~arti  2006-04-08 12:20:46  host: ejy82.internetdsl.tpnet.pl

    Funkcje:Tak
    Wygląd:NIE :(

  • 0

    49. ~AdI  2006-04-14 10:50:33  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny fon polecam kazdemu kupilem go w Szwecji za okolo 799 euro :)

  • 0

    50. ~Koza Moda  2006-04-19 12:57:50  host: winn-cache-2.server.ntli.net

    A ja siedze w Angli i juz za 3 tyg sprawie sobie takiego fona bez najmniejszego uszczerbku w budzecie :D

  • 0

    51. ~  2006-04-23 20:42:47  host: host-81-190-220-152.wroclaw.mm.pl

    no ja nic nie wiem o tym telefonie,ale skoro tak mówiecie...to pewnie cos w tym musi byc ;))

  • 0

    52. ~Ricky  2006-04-25 12:30:31  host: 213-238-113-10.adsl.inetia.pl

    4 GB...w trakcie nagrywania plików na tel. trzeba będzie go 3 razy naładować

  • 0

    53. ~  2006-04-30 09:10:08  host: 80.48.227.32

    Hehehe a ja moge byc jego testerem:D:D:D:D

  • 0

    54. ~GURU  2006-04-30 15:36:59  host: abrm116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny fonik tylko jest jedno ale... (w sumie wiecej tylko nie ma czasu)ma tyle wypas funkcji i kosztuje wiecej niż nie jeden samochód,to moim zdaniem powinien mieć procka lepszego żeby nie zamulał.W N70 jest ten sam procek co(220mhz) w 6630;/. I co to daje? To ze 6630 biedniejszy w opcjach jest za to szybsza bo procek jest mniej obciążany:]. Czy tak samo jest z n91?? Sorki wszystkim ze pisze o prockach, ale mnie wnerwila nokia mam n70, a to samo tylko bez radia moge miec w 6630 hehe. I jeszcze to, że konkurencja o wiele lepiej sie rozwija to fakt podpisane umowy sony eriksona czy samsunga na nowe niewiarygodnie energooszczedne procki(geforce np: 4000 4500 czy 5500) i cholernie szybkie to już coś. Taki procek obsuługję w pełni grafę 3D co daje mu w przyszłości możliwość wymienienia konsoli playstation na koma :D:D.http://telekomunikacja.interia.pl/tec/bte/news?inf=718484 Nokia kojarzy mi sie tylko z bezawaryjnością za to np. samsung z wysoka wdajnością i nowoczesnością. I tak powiem!! Mam Nadzieję, ze jak nvida wykupi już wszystkie korporacje w tym nokie to zajmie się tworzeniem fonów.Można sobie troszke poczytać na:http://www.nvidia.pl/page/goforce_5500.html

  • 0

    55. ~fart  2006-05-10 22:08:42  host: 196-1-186-59.nitelnet.com

    waga mnie przeraża i brak IrDY i to wszystko, ale se go sprawie za jakieś 2200zł

  • 0

    56. ~milo  2006-05-23 20:36:51  host: spc1-roch1-0-0-cust1005.bagu.broadband.ntl.com

    mam go od dwoch.. dni... i jest to naj lepszy przenosny mini komp jakiego mialem...problem moj jest z polskim menu wiec jesli ktos gdzies ma jakos dostepna instrukcje... bardzo bym proszil... Peace!

  • 0

    57. ~Kuba  2006-06-02 21:12:37  host: evc196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale fajny:o i te 4GB pamięci robią wrażenie;P Pewnie NFS MW wejdzie;P

  • 0

    58. ~  2006-06-16 02:57:54  host: pete-cache-2.server.ntli.net

    zajebisty telefonik jestem od 2 tygodni w anglii i jutro go chyba kupie:P:P

  • 0

    59.  2006-07-10 00:03:28

    ona ma wkoncu wi-fi?

  • 0

    60.  2006-07-17 16:21:40

    ten telefonik jest wypasiony ale odstrasza swoją ceną na angielskim ebayu kowy kosztuje 300 funtów

  • 0

    61. ~Qba  2006-07-31 12:21:02  host: 193.71.162.75

    wolę zapłacić 900 za samsunga i300 niz 1800 za tą nokię

  • 0

    62. ~n91 :P  2006-08-24 21:22:22  host: host81-129-189-205.range81-129.btcentralplus.com

    mam ta komorke bateria trzyma ponad tydzien przy czestym sluchaniu muzyki ludzie co wy gadacie :D rewelka wbrew pozorom ten dysk twardy nie bierze duzo pradu

  • 0

    63.  2006-10-17 14:15:51

    jest jaszcze n91 music edition ktora ma 8gb

  • 0

    64. ~fff  2006-10-19 20:51:38  host: 6-epsilon.vitor.pl

    najlepszy odtwarzacz mp3,tak nokia podała na swojej stronie:)

  • 0

    65. ~kotek  2006-11-12 12:43:50  host: dxx247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ratunku!!! Jak w tym telefonie usuwa sie motywy??? Probowalam zrobic tak jak narzuca instrukcja i nic :( nie da rady:( Nie mowiac juz o tym ze wszystki motywy ktore sciagnelam z internetu po prostu nie dzialaja:( Da sie je ustawic ale jak wroce do glownego ekranu od razu automatyczie motyw ustawia sie na "default" :| Co jest grane??!!!:( Moze ktos wie jak to zmienic??????

  • 0

    66. ~sz  2006-11-12 13:05:50  host: chello087206105107.chello.pl

    potrzebuje stronki na ktorej ktos wnikliwie przetestował n91 bo mam w zamiarze ja nabyc ale najpierw chce wiedziec co w nij gra a co nie. prosze o pomoc w tym temacie :)

  • 0

    67. ~Mojżesz  2006-11-21 18:38:57  host: eiw250.internetdsl.tpnet.pl

    Używam ten telefonik od miesiąca i jest super, przedtem miałem N70 i oba telefony są nie do porównania oczywiście na korzyść N91. Ten telefon ma genialny dysk twardy o pojemności 4 GB, a nie kartę pamięci (karty pamięci chodą zdecydowanie wolniej), jest on praktycznie dla mnie nie do zapełnienia muzyką. Uważam, że mógłby konkurować nawet z Nokią N93 (chciałem kupić, lecz uznałem, że i tak lepsza jest normalna cyfrówka, a dysku twardego N93 nie posiada; jedyny argument przemawiający za N93 to wyjście TV, ale cóż nie można mieć wsztstkiego,ale za to N93 nie ma mini USB - teraz już jest N93i, ale jak ja kupowałem to nie była jeszcze dostępna). Podsumowując jest wart szczególnego polecenia.

  • 0

    68. ~yo  2006-11-29 16:56:20  host: 89.241.71.54

    Yo ja mam ten telefon i nie czyta mi dysku twardego czy wie ktos co sie stalo?

  • 0

    69.  2007-01-31 15:13:29

    Na allegro jest wersja music edition ma 8 gb no i jest czarna cena tego kombajna to 2599zł a reszta to samo.

  • 0

    70. ~zagubiona  2007-02-12 19:34:57  host: aaxf129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś moze powiedziec który jest lepszy n90 czy n91

  • 0

    71. ~kwzg  2007-02-20 18:43:47  host: bna144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4gb to 4096

  • 0

    72. ~anitek  2007-02-20 23:45:46  host: adaq131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna dostac ta wersje 4GB tylko z przodu czarna? i gdzie kupowaliscie swoje n91?

  • 0

    73. ~WOLT  2007-02-22 12:36:06  host: chello087206203070.chello.pl

    mam to samo pytanie co anitek mozna 4GB w kolorze czarnym?

  • 0

    74. ~  2007-02-24 00:02:41  host: host217-43-12-158.range217-43.btcentralplus.com

    mam go juz rok poza tym ze sam rozwalilem ekran to nic sie nie wali jest ok moze waga ale przy tym co ma w sobie to sie nie dziwie wart polecenia ja tylko czekam na nowy model troche mniejszy a co do n 91 music edition to po co komu 8gb w telefonie nie jestescie w stanie tego zawalic. bo po co ? do sluchania muzy sa mp3 playery. to jest telefon!!!!! ale swietnie sie sprawdza do przenoszenia filmow z kompa no kompa. a jak sobie sprawicie konwertera na mp4 to mozecie smialo ogladac w telefonie. nokia converter. szczerze polecam.cud miod i orzeszki. milej zabawy. w razie pytan moje gg to8139450. pozdrawiam pawel

  • 0

    75. ~buuz  2007-03-09 15:59:09  host: bgf48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupilem nowke sztuke z gwarancja itp. na allegro za 900, licytacja od 1 zl byla

  • 0

    76. ~gusti  2007-03-14 16:56:08  host: host-86-63-133-211.pronet.lublin.pl

    a ja kupiłem na allegro kup teraz po 550zł niedługo dojdzie

  • 0

    77. ~karo  2007-03-25 20:02:06  host: mail.netpark.pl

    telefon moim zdaniem najlepszy na rynku bo nic nie zastompi dysku twardego 4gb:):):):):):)a moim zdaniem nawet n93 to przy niej wymięka!!!!!!!!!!!!!poprostu cudo!!!! mam ją!!!

  • 0

    78. ~panek  2007-03-28 15:37:16  host: beitris.static.korbank.pl

    ta jasne dojdą papiery i śmieci z 550zł

  • 0

    79. ~dawko  2007-04-10 14:46:20  host: cck6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy laguje wam n91 bo mi troche i przez to wkurzam sie

  • 0

    80. ~goscio  2007-04-17 15:35:25  host: avy114.internetdsl.tpnet.pl

    a co jest z tymi nr w pl co sie smsy wysyła bo jeden goscio ma nokie to ale cytuje ,,TELEFON JEST UZYWANY, WSZYSTKO JEST SPRAWNE (NIE UMIEM USTAWIC WYSYLANIA SMSO W POLSCE) W ANGLI DZIALALY ALE W PL TRZEBA JAKIES NUMERY WPROWADZIC NIE BAWILEM SIE W TO.'' o co w tym chodzi ale ten fonik jest bez simlocka o co tu chodzi?????

  • 0

    81. ~aris19  2007-04-19 11:10:44  host: dyr213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje wgranie polskiego menu i ściągnięcie simloca do N91

  • 0

    82. ~Bzdura  2007-04-29 11:14:29  host: bvs231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZe mam pytanie jak tam w niej chodzi dzoj?? bo do dzojów mam spatrzenie od kąd zjebał mi sie w k700. to jak z nim jest w tej noki???

  • 0

    83. ~DanWeyn  2007-05-09 23:35:12  host: abqu190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, odnosnie menu to nie wiem, o simlocu zapomnij nie do zrobienia, robie dwie osoby w polsce szanse ze sie uda sa 50/50. koszt to okolo 400 zl. dzoj jest spoko bez porownania do se nigdy nie bylo problemow. spokojnie mozna ten telefon polecic.

  • 0

    84. ~max  2007-05-26 12:07:27  host: d83-182-139-215.cust.tele2.be

    ile on ma pamiecie? jest napisane ze 4GB a mi sie wierzyc nie chce; no i ile one moze kosztowac; jak ktos cos wie to prosze o napisanie, wielkie dzieki lol

  • 0

    85. ~greg  2007-05-31 01:44:52  host: 89.124.16.251

    telefon super dziala bardzo dobrze pamiec 4 G to nie jest az tak duzo jak si slucha duzo muzy i oglada duzo filmow na fonie wszystko dzuala jak nalezy jest swietny

  • 0

    86. ~tadek  2007-06-01 20:13:41  host: 217.96.105.2

    witam mam do was pytanko czy kożystał już ktoś z internetu w tym tel wifi?? jak jest z tym zasięgiem i powiedzcie co wybrać n91 n73 n70??

  • 0

    87. ~micha  2007-06-01 23:01:54  host: 212.106.131.210

    mam pytanie on niema wideokonferencji nie?

  • 0

    88. ~rafi tkh  2007-06-06 11:12:18  host: abrs248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO zagubiona miałem obydwa telefony i n90 i n91 jeśli chesz lepszej opyki i lepszych zdjęc to placam n90 ale namiast jeśli zależy ci na muszyce to oczy wiżcie n91 bije n90 na głowe co prawda masłabzszy głośnika lecz jakośc w słuchawkach jest oszałamiająca aha no i jezce jedma istotna sprawa n90 ma niewiarygodny ekran jest o wiele bardziej czytelny niz n91 pozdrawaim

  • 0

    89. ~Kamilos777  2007-07-16 11:21:00  host: host-89-229-231-221.bielskpodlaski.mm.pl

    Jaka jest jakośc muzyki słuchając przez głośniki ? i jak jest z tym zawieszaniem, macie z ty,m problemy ?

  • 0

    90. ~Oskki  2007-07-20 14:10:14  host: 195.117.179.13

    jak dla mnie to n91 bo on ma wifi a to jest dla mnie ważne, poza tym w n90 na zew. wyświetlaczu pojawiają sie deadbad(czy jakośtam)

  • 0

    91. ~dadas1981  2007-07-22 13:51:50  host: awc252.internetdsl.tpnet.pl

    A mnie tam się nie uśmiecha nosić pustaka w kieszeni

  • 0

    92. ~domino  2007-07-27 14:10:42  host: 87-204-156-164.r-link.pl

    brawo, brawo! to sie chwali!komóra wypas na maksa! mam tego koma od roku i nic. wszystko dziala jak w szwajcarskim zegarku. bajer, cudo po calosci!

  • 0

    93. ~daglas  2007-08-10 22:08:13  host: apn-100-135.gprsbal.plusgsm.pl

    siemka, mam pytanko, jak dziala w nim glośnik bo mam teraz 6233 i w nim zaje***** jest glosnik a niewiem jak bedzie w N91 :/

  • 0

    94. ~telenokia  2007-08-25 17:15:45  host: aasq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie między n90 a n91, to bardzo wazne dla mnie, który byscie wybrali i dlaczego? z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi...

  • 0

    95. ~KRYSZEK  2007-08-26 22:34:53  host: i79.optiserw.com.pl

    MAM N91 jest git tylko nie moge znajsc mapek do GPS

  • 0

    96. ~brzoza33  2007-09-04 15:21:55  host: apn-100-116.gprsbal.plusgsm.pl

    czy jest duzo wiekszy od SE k800i?

  • 0

    97. ~bob  2007-09-20 18:41:54  host: eor11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam jest moze jakis programik ktory bedzie mi zmienial rozdzielczosc gier aby byly do n91??

  • 0

    98. ~mike  2007-09-20 21:38:11  host: chello089076069174.chello.pl

    najlepsza jest n73 no oprocz n95 oczywiscie ja mam w swojej n73 2g i to dla mnie pod dostatkiem:]

  • 0

    99. ~GRZEe  2007-10-06 11:35:11  host: chello089078066158.chello.pl

    o co chodzi ztym dyskiem twardym? widzialem z 8gb a jakis koles chcial sprzedac bez dysku?! czy mozna go dokupic?

  • 0

    100. ~Major  2007-10-08 20:41:30  host: public-gprs44492.centertel.pl

    wady; rozmiar, slaba bateria max 2 dni,i chyba to wszystko xD a i kijowy glosnik jak na taki muzyczny telefon.. zalety; wifi xD zajebista rzecz, sznaperski wyglad, fajne i poreczne przyciski muzyczne, dobry aparat, pamiec wyjebana tez jest, fajnie sie oglada na pelnym ekranie filmy czy teledyski, SYMBIAN, wejscie audio, podsumowujac spoko telefon, ale te dwie wady naprawde psuja caly wizerunek tego telefonu..

  • 0

    101. ~movado  2007-10-09 13:09:58  host: bve140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik . jest duży ale za to wyglądem niszczy połowę innych telefonów . poza tym ta pamięć 4Gb to jest już coś . nie mogę o nim nic powiedzieć bo mam go dopiero 2 dni ale wydaje się całkiem spoko i mam nadzieje że sie to niezmieni

  • 0

    102. ~Alan.M  2007-10-11 18:32:26  host: avr35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    91. ~dadas1981 2007-07-22 13:51 awc252.internetdsl.tpnet.pl A mnie tam się nie uśmiecha nosić pustaka w kieszeni wyjąłeś mi to z ust to jest PUSTAK wysuwane klawiszki do muzy do walkmenów jest Sony Ericsson jak chcecie porządny fonik to na zły telefon patrzycie, jakie to ma kształty BŁE Szajs.Pozdrawiam

  • 0

    103. ~łukasz  2007-10-23 07:04:26  host: dzp166.internetdsl.tpnet.pl

    do tadek:wybierz n73 ma aparat 3,2mpx a pozostałe 2 nokie mają po 2mpx.nokia n73 nie ma zbyt dużej ceny w porównaniu do n91.n73

  • 0

    104. ~dani  2007-10-24 14:50:31  host: switch.plk.vectranet.pl

    zajebisty fon tylko szkoda ze bez irdy noi 780 zl po za tym wporzo chyba go kupuje :)

  • 0

    105. ~mm127  2007-10-27 18:17:52  host: chello084010019009.chello.pl

    n80, czy n91?

  • 0

    106. ~....  2007-10-30 16:08:21  host: w3cache.dolsat.pl

    A ile kosztuje takie cacko??

  • 0

    107. ~Moloh  2007-10-31 20:41:14  host: dfs81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy któryś z użytkowników tego telefonu, mógłby mi powiedzieć jak sprawuje sie ten telefon przy pisaniu smsów itd? No i wogóle jak sprawuje sie ta klawiatura i klapka, która ją osłania?

  • 0

    108. ~plum  2007-11-15 22:57:07  host: chello084010245120.chello.pl

    mam pytanie nie dziala mi glosniczek wewnetrzny nie wiem dla czego pewnie trzeba go wymienic ale ja nie wiem czy sa jakies zamienniki .moze mi ktos pomoc?plaese pozdrawiam

  • 0

    109. ~so  2007-11-16 19:35:07  host: h-87-199-15-99.dolsat.pl

    Jestem cholernie zadowolona z telefonu. Może i jest wielki i ciężki ale za to jaką ma wytrzymałość! Coś za coś. Jako żem fajtłapa i mi telefon często wypada to już nie raz miał kontakt z asfaltem czy też płytkami ;) Działa pięknie nadal. A no i raz też go utopiłam :/ jezu wychodzi na to ze nie szanuje telefonów no ale to był przypadek! Podsechł i działa nadal ^_^ Trzeba było jeno od nowa wszystko wgrać. Jestem zdecydowanie na tak, chociaż fakt bateria krótkawo trzyma, ale kto teraz gdziekolwiek wyjeżdża bez ładowarki no powiedzcie mi?

  • 0

    110. ~Bober  2007-11-18 11:08:58  host: eoa99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z klapka nie ma problemow wszystko chodzi sprawnie i sprawia wrażenie solidnej, do klawiatury trzeba sie przyzwyczaic tym bardziej jak ma się tak duże palce jak ja. Ale po napisaniu kilkunastu sms'ow wszystko staje sie przyjemne w uzytkowaniu. Ogolnie telefon bardzo fajny i godny uwagi, choc mozna sie przyczepic do slabej jakosci zdjec i malej rozdzielczosci ekranu. Ja teraz sie szykuje na N81 albo e61i ale to za jakis czas

  • 0

    111. ~michrel  2007-12-12 14:09:17  host: aayj30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a powiedzcie mi jak z tym telefonem dziala TOMTOM 6? 5? hmmm moze bym zakupił tę aplikację :) pozdro

  • 0

    112. ~terefer  2007-12-13 20:15:47  host: bvc54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest tu GPS???? czy co??? i jaki ma zasieg wifi????

  • 0

    113. ~dżanka  2007-12-26 18:48:32  host: 80.54.67.171

    n91? miałam puł roku duzo pamięci i wogule ale do n95 sie chowa

  • 0

    114. ~kap123  2008-01-06 16:28:08  host: 87.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    N90 czy N91??

  • 0

    115. ~jacol  2008-01-29 15:02:23  host: satpol.serv-net.pl

    mam ten fon od 4 dni i jest zajebisty kupiłem go od kumpla za bardzo małe pieniądze.najlepszym plusem tego fona jest że ma dysk twardy a nie jakąś tam karte co do słuchania muzyczki to niepowiem też daje bardzo dobrego plusa

  • 0

    116. ~Mazi  2008-02-13 18:01:27  host: aasi90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jak zwiększyć w telefonie nagrywanie dyktafonem.?ponieważ ja nie mam pojęcia!!!!chodzi mi o tel.kom.nokia n91!!to jest super tel.kom.bardzo dobrze odtwarza muzykę,filmy tez super odtwarza,polecam ten tel.kom.jest super. Tylko kto mi może pomóc.jak zwiększyć długość nagrywania audio w dyktafonie?????????????????????????????????????????????????????? ?????? do noki n91!!!!!czekam na odpowiedz!!!!!!

  • 0

    117. ~wisnia  2008-02-15 20:20:36  host: bdw179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wistam:)) mam wielki problem:( kupile dzisiaj ta nokie ale nie moge wyslac smsa i nie wiem co sie dzieje:((( jeszcze ma angielskie menu i nie wiem za bardzo o co chodzi:( prosze pilnie o pomoc dziekuje

  • 0

    118.  2008-02-24 20:39:55

    A jednak co do głośnika? Jest jakiś lepszy zamiennik? pozdro

  • 0

    119. ~kubik_17  2008-02-26 14:30:51  host: ades134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "oskki"te zdechle piksele wyskocza dopiero jak w monitor pierdolniesz albo spadnie na cos samoistnie nie wyskocza

  • 0

    120. ~nowy0  2008-02-26 20:12:54  host: 213.199.239.70

    wiec tak telefonik jest calkiem fajny, mam go juz troszke czasu i nic sie niepsuje , jest swietny dla ludzi duzo podruzujacych, a pozatym bardzo elegancki. telefon swietnie zprawdza sie jako odtwarzac i wedlug mnie niemalepszego telefonu muzycznego od n91 pomimo tego ze wyszly ruzne noie music edition, i mnustwo sony ericsonow z seri w. polecam nokie wszystkim sportowca ktorzy nie musza trzymac swojego telefonyu w reku podczas wysilku, to znaczy, ja np uprawiam kolarstwo gorskie, i telefon wrzucam w plecak, po dodaniu odpowiednich sluchawek, te od noik maja cienka szczeguluwosc i bass, odtwaza bardzo dobrze i mozna bez problemu wylaczyc sie od swiata. z sluchawek mozna uzywac kazdych bo ma wejscie jack. polecam philipsy i sene heisery w szczegulnosci cxv 70. pozdrawiam telefon swietny i bardzo elkegancki:)

  • 0

    121. ~rumrum  2008-02-27 15:11:12  host: 83-238-228-155.adsl.inetia.pl

    mam N91 8Gb nie wiem czy jest dostępna w Polsce, cena na nasze wynosiła ok 1100 zł z gwarancją na kraje europejskie (np.Niemcy, Francja-co mnie cieszy bo często podróżuje w te kraje) wifi sprawdzone-przy dobrych wiatrach wyłapywało ponad osiemnaście sprawnie działających sieci i można było szybciutko ściągać na telefon co tylko się chciało, w moim przypadku muzykę, bez obaw, że zapcham twardziaka, przykład:7,5h mp3 na twardym a telefon informował że jest jeszcze 7,34 gb pamięci....masakra oczywiście pozytywna masakra :)) Polecam ten telefon wszystkim komputerowym świrom, maniakom internetu i czego tam jeszcze.....aaa i bardzo dobra jakość nagrywanych filmików :)

  • 0

    122.  2008-03-02 23:51:00

    jest tutaj gps czy trzeba dokupić antenę na BT ??

  • 0

    123. ~maylan  2008-03-09 22:51:16  host: chello087206042140.chello.pl

    telefon jest zaje... ma dysk 4gb, wifi, a jeżeli chodzi o dzwięk to niema sobie równych.

  • 0

    124. ~ernestooo nokia n91  2008-03-11 21:11:03  host: ecg8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak to jest naj naj najlepszy telefon :P a dysk wymiata 4 gb to wystarczajaco zmiesci sie na niej około 1000 zwykłych mp3(mam na mysli takie ktore waza po 3 mb)symbian jak marzenie , a na słuchawkach dzwiek jest perfekcyjny Moim zdaniem to jest najlepszy telefon jak ktos słucha duzo muzyki tak jak ja to jest to telefon dla ciebie :P polecam szczerze

  • 0

    125. ~elo  2008-03-15 17:48:36  host: bjh98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehhh...fonik supero bo nokia z symbianem fajny wyglond itd........do 91... idioto głupi a uśmiecha ci sie nosić starego siemensa.no wiem wielkosci co najwyzej monitora nokiiale chyba jedyne co ma ztego co nokia to: marne ava wyswietlacz nie kolorowy ale jakis jest:D przyciski baterie itd.:Ddebilka sie nie zna

  • 0

    126. ~ona  2008-03-18 21:10:42  host: ayv250.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie bo mam ten telefon od niedawna i chcialam sie zapytac jak mam zmienic dzwonek na sms-a?

  • 0

    127. ~  2008-04-15 01:22:22  host: p03-03.opera-mini.net

    Telefonik spoxik jest.jak go zobaczylem 1wszy raz to zadroscilem bardzo bratu.teraz mam6300i chetnie nadal chcialbym miec n91lub n95.bo w obu jest symbian i wifi.

  • 0

    128. ~Tyniu  2008-05-14 21:07:52  host: 91.196.14.170

    ~ona w ustawianiach profilu

  • 0

    129. ~Stu  2008-05-20 11:40:06  host: mx.infomax.com.pl

    Kupiłem niedawno ten telefonik i jestem z niego zadowolony bardzo :) gra jak złoto :) no i ten zoob w aparacie :))) cudo ;)

  • 0

    130. ~Marek  2008-05-22 12:14:18  host: h237029.net.pulawy.pl

    czy ten tel ma lampe blyskowa?

  • 0

    131. ~gosiek  2008-06-03 15:46:14  host: abrd139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mazi czy wiesz już jak zwiększyć długość nagrywania dyktafonem,a maże znajdzie się ktoś, kto wie jak to zrobić???????

  • 0

    132. ~Paweł  2008-06-23 13:49:09  host: apn-77-112-38-221.gprs.plus.pl

    hej, ten telefon ma jave czy symbiana??

  • 0

    133. ~Fasola  2008-07-20 15:28:26  host: 87-205-196-246.adsl.inetia.pl

    Ten Telefon jest spoko...mam go i wiem ze mozna go polecic...ma wbudowana pamiec 4 giga,,,2 megepixele aparat...no i spoko odtwarzacz...kupilem go w angli za 300 zl...byl wtedy prawie nowy bez simlocka...Polecam Go...

  • 0

    134. ~INTERNAUTA  2008-07-29 18:14:27  host: bko59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~dżanka !!!!! PUŁ -> piszemy PÓŁ a WOGULE -> piszemy W OGÓLE !!!!

  • 0

    135. ~madox  2008-08-02 22:56:44  host: chello084010148142.chello.pl

    telefonik jes na serio dosyc ciężki ale po kilku chwilach juz o tym zapomniałem, jakosc muzy przez słuchawki jest fenomenalna, troche za mały wyswietlacz,brak wygaszacza i nie można ustawić tapety na pełny ekran to maleńkie wady ale ogólnie telefon jest bardzo solidnie wykonany i świetnie sie prezentuje

  • 0

    136. ~madox  2008-08-02 22:57:43  host: chello084010148142.chello.pl

    uwaga na wymiane obudowy, większość to podróbki więc radzę odbiór osobisty

  • 0

    137. ~  2008-10-21 15:13:01  host: w3cache.cn.net.pl

    czemu on ma taki kijowy glosnik wszyscy sie tak nim zachwycali ze tak glosno gra i czysto ladny basik i wogole a jak dostalem go na probe to powiem porazka glosnik gra cicho i nie czysto nawet podczas bawienia sie korektorem a podczas wlaczania odtwarzacza sie wylacza niekiedy wiec pozostaje przy moim ef81 ktory niedos ze golsniej to owiele czysciej gra

  • 0

    138. ~ale ze mnie cipa  2008-10-27 16:55:46  host: chello089078032180.chello.pl

    bardzo polecam wam ten telefon,jetnaprawde dobry ma system operacyjny

  • 0

    139. ~neo74  2008-10-31 12:38:26  host: ces116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich. Posiadam ten telefon od tygonia. jest wiele aplikacji i gier na ten telefon tylko trzeba dobrze poszukac. ;) Ogolnie glosnik zewnetrzny jest cichy, ale bardzo wyraznie gra. Ogolnie polecam tentelefon bo naprawde warto ;)

  • 0

    140. ~  2008-11-08 21:45:43  host: p5b09c671.dip.t-dialin.net

    Siemanko!mam od 2 lat N91 8GB Jestem zadowolony!jedyne co to gnebi mnie slaba bateria!oryginalna (miala chyba 700mah) trzymala mi do 3dni max ale ostatnio juz tylko pol dnia!kupilem wiec nowa,2700mah i lipa!porzera mi ja w ciagu 1 dnia!ale musze poszperac w necie i wgrac jakis programik ze wylaczam w nim jakies dodatki i bat.bedzie trzymac dluzej. A tak pozatym to,mi sie nic nie wiesza,chodzi jak wsciekla muzy i filmow w formacie avi mam wgrane na prawie 5gb!!aktualnie jestem teraz polaczony na wlan-ie i pisze to teraz.wlan chodzi mi bez problemu!muzyka-podlanczam ja pod wzmacniacz w domu na kolumnach altusa i niemoge nazekac ustawiam korektorek,wizualizacje zeby ladnie wygladalo i mi fajnie gra i baardzo czysto.W tym tyg.poszperalem na necie i wgralem sobie oprogramowanie do nawigowania z pl jezykiem,glosem i pl mapka z 2008r. :) mam odbiornik GPS oddzielnie dokupilem bo niema wbudowanego.i tez niemoge nazekac!zdiatka i videotez fajnie robi. Osobiscie polecam Wam ten fonik. Pozdrawiam i milego uzytkowania! :)

  • 0

    141. ~BubER  2008-11-09 21:32:13  host: ena181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ją od jakiegoś czasu, posiada tylko 2 minus xD Jeden to dysk, który ją strasznie spowalnia i zamula, 2. 0.5 za wagę ;) oraz 3. wyświetlacz - mogli dać większy. Ale po za tym to jest prawdziwe cudo!! metalowa obudowa nadaje tej noki coś czego inne tel. mogą pozazdrościć - taki wygląd i to odczucie w dłoni. Na allegro ktoś ją sprzedawał przejechaną przez autobus - pękł tylko wyświetlacz xD

  • 0

    142. ~  2008-11-26 14:19:27  host: aya113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja to muszę mieć .! ^^ normalnie meega wypas :)) zajebisty jest ;-)

  • 0

    143. ~EnD  2008-12-27 12:51:34  host: d90-129-112-11.cust.tele2.pl

    Nie mogę patrzeć na ten telefon. Dla mnie to nie telefon tylko cegłofon. Wygląd oceniam na 1/10.

  • 0

    144. ~czarekd  2009-02-08 13:49:09  host: apr241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #140, oryginalna bateria ma 1020mAh, jedyne co możesz zrobić to spróbować upchnąć tam BL-6C.#143 a miałeś ten telefon w ręku? Ja mam wersję 8GB od 4 miesięcy i jestem zadowolony. Aparat mógłbybyć lepszy, ale to tylko telefon więc nie można oczekiwać cudów. Dysk twardy jest rzeczywiście wolny ale mnie to nie dziwi - jest niewiele większy od karty SD, a gruby na 4-5mm. Ma dość słaby procesor, mało ramu (12-13MB), ale jeżeli ktoś chce mieć wysokiej jakości odtwarzacz muzyki z funkcją telefonu, aparatem i WiFi, to nie ma nic lepszego niż nokia n91. Dla mnie rozmiar i waga to zalety tego telefonu, a już nie wspomne o wyglądzie.

  • 0

    145. ~dardo  2009-03-25 15:57:15  host: asx155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć, mam pyt.jak zdjąć obudowe z tego fona:) pozdrawiam

  • 0

    146. ~domel  2009-05-28 17:50:08  host: 088156139196.radom.vectranet.pl

    najgorszy telefon jaki może być

  • 0

    147. ~Znawca  2009-06-19 21:58:50  host: w3cache.polsat.net.pl

    Miałem wiele telefonów muzycznych... zaczynałem od SE W810i i grał ładnie tylko wkurzało to, że na większości piosenek lewa słuchawka grała głośniej od prawej :/ no i dokanałowe słuchawki są bardzo niewygodne gdy długo słuchasz, potem był W950i i dokładnie te same wady, potem W900i i tu grał trochę równiej na obu słuchawkach. Później kilka Nokii Xpress Music ale to był szajs i w końcu N91 :) jakość muzyki wspaniała - NIC się z tym nie może równać - relaksuję się podczas słuchania :)))

  • 0

    148. ~Zn  2009-06-19 21:59:11  host: w3cache.polsat.net.pl

    Potem był wieeeelki błąd i sprzedaż N91 ponieważ słabo na niej działały programy do nawigacji ... potem N95, N95 8GB, N82, E90 i zawsze brakowało tej jakości muzyki ... potem był iPhone 3G, którego miło wspominam jednak jakość muzyki przeciętna - nawet po podłączeniu lepszych słuchawek było po prostu przyzwoicie ale bez rewelacji i ... ZNÓW KUPIŁEM N91 i to jest to - podzespoły JBL + inżynierowie Nokii i jest ideał jeżeli chodzi o muzykę !!!

  • 0

    149. ~L4MER  2009-06-22 18:16:18  host: ip-85.128.17.215.static.crowley.pl

    witam mam dylemat, mam obecnie nokie e50 i super sie sprawuje ale mam mozliwość zakupu nokii n91 i bardzo mi sie podoba lecz mam kilka pytań : czy pisanie sms'ow nie sprawia problemu i czy te klawisze muzyczne są przydatne... poniewaz słucham duzo muzyki :)

  • 0

    150. ~konradzik  2009-07-27 16:21:58  host: public29558.xdsl.centertel.pl

    Witam, mam okazje zamiany nokii 6300 za n91. warto??

  • 0

    151. ~hostel  2009-09-08 18:50:36  host: aavn81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o gustach sie nie dyskutuje a ten telbije na glowe wiekszosc teli na rynku.

  • 0

    152. ~Ja  2009-09-12 08:36:51  host: cad112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jasne ze sie oplaca!!!

  • 0

    153. ~  2009-09-14 15:40:34  host: v03-03.opera-mini.net

    Mam ten telefon od ponad poł roku,i naprawde uważam go za godnego polecenia! Bardzo duża pamięć 4gb,wifi,dobry aparat foto, dźwięk hi fi,i zajebisty design gorąco polecam!!!

  • 0

    154. ~kickboxer  2009-09-29 09:34:56  host: 188.33.34.239

    witam posiadam n91 od 3 latech a mialem wiele telefonikow i n 91 jeste rewelacja porownac mozna do mercedesa rarytasik sms filmy rewelacja nic sie niedzieje jezeli dysk jest ok to zainteresowanym gorąco polecam robi wrazenie najlepsza nokia

  • 0

    155. ~damiantex  2009-10-23 18:05:30  host: adqx209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomóżcie co mam zrobić w odtwarzaczu żeby włączyć piosenkę ponieważ klawisze muzyczne gdy jest zablokowana klawiatura i naciskam to działają a jak chce włączyć piosenkę to nie chce się włączyć.

  • 0

    156. ~  2009-12-17 23:07:45  host: v12-07.opera-mini.net

    Mam pytanie do użytkowników tego telefonu w wersji 8GB. Posiadam ten model telefonu w zwyklej wersji 4GB i jestem jak dotychczas bardzo z niego zadowolony,jednak chciałbym zmienić go na model 8 GB. Jakie są główne różnice pomiędzy jednym i drugim modelem (oprócz koloru obudowy i pojemności HDD). Chodzi mi głównie o soft-czym się różni 8GB od 4GB. I ewentualnie czy można wgrac softa od 8GB do zwyklej. Z góry dzięki...

  • 0

    157. ~Jaro  2010-01-13 09:46:12  host: 77-254-174-207.adsl.inetia.pl

    Ja kupiłem go na allegro za 180zł i jestem bardzo zadowolony... wszystko działa idealnie, nie wiesza się, bardzo dobry telefon. Na pierwszy rzut oka to cegła i w ogóle (na drugi też), ale jakie możliwości... wifi, symbian, 4gb hdd Może i aparat 2mpx to trochę mało, ale zdjęcia i filmy robi perfekcyjnie... Co do tego dyktafonu itd to jet w necie full programów na symbiana, np dictaphone, czy jakoś tak ;) można zainstalować i wszystkie niedoskonałości ominąć. Nie podoba mi się blokada certyfikatów (jak we wszystkich symbianach), ale i to można obejść. Może i n95 jest ze 2 razy lepszy, ale jakby popatrzeć na cenę to n95 się nie opłaca... Minusy: wygląd Plusy: wszystko!!! POLECAM WSZYSTKIM, KTÓRZY CHCĄ MIEĆ SYMBIANA, DOBRY APARAT, WIFI I DUŻY HDD ZA ŚMIESZNIE MAŁE PIENIĄDZE

  • 0

    158. ~  2010-01-15 01:55:54  host: v09-11.opera-mini.net

    Mam ten telefon od roku i moim zdaniem to najlepszy telefon muzyczny! Nie tylko Nokii,ale ze wszystkich telefonów jakie są... Świetny dźwięk nie do pobicia. Telefon może już dzisiaj trochę przestarzały,ale zarazem ponadczasowy zarówno z wyglądu jak i funkcji...

  • 0

    159. ~panbo68  2010-09-19 21:50:24  host: user-109-243-167-252.play-internet.pl

    Jestem dumnym posiadaczem tego cudeńka NOKIA N91-8g,ale w srebrnej budzie,i wiem co piszę,mam go od dwóch lat i jest DOBRY muzycznie,nie spotkałem lepszego odtwarzacza,no i nie jest awaryjny,szacun dla twórcy.Bo.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet