Nokia N81 - opinie
Telefony Nokia Nokia N81 Opinie o Nokia N81

Nokia N81

w sumie: 237
  • 0

    1. ~szperacz  2007-08-01 21:24:59  host: acwi252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    iPhone 2 :D

  • 0

    2. ~Denisek  2007-08-01 22:03:15  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    o zesz ty !! jaki fon :D jaka pamięć i jeszcze złącze kart :o ! tlyko ze aparat słaby . alea co tam @ meg tez dobre :D tlyko szkoda ze foto nie wyrażne :D Nokia zaszalała :D pozdro

  • 0

    3.  2007-08-01 22:23:26

    N80 mial aparat 3.2 mpx a w n81 wrzucili tylko 2mpx, ciekawe

  • 0

    4. ~marzenia  2007-08-01 23:17:38  host: btj37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładny skurczybyk... ciekawe ile będzie się cenic, w końcu nokia to nokia.. ehhhh...

  • 0

    5.  2007-08-02 08:59:05

    nudzą mnie już tą Nseries///

  • 0

    7. ~  2007-08-02 13:04:56  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie a co to jest to Navi Wheel ?

  • 0

    8. ~JOHNY  2007-08-02 14:13:56  host: cpg150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładnie wyglada nawet chyba cos ma z Ipod'a...

  • 0

    9. ~saon  2007-08-02 14:58:36  host: abns153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawe kiedy ten fon bedzie dostepny w polsce ?? I ile bedzie kosztował ?? bo maszynka nie powiem ciekawa, a i wyglad ma ladny :D

  • 0

    10. ~szymo93  2007-08-02 17:09:16  host: 87-205-215-75.adsl.inetia.pl

    ciekawe co lepsze? n81 czy n82?

  • 0

    11.  2007-08-02 20:16:34

    zaraz sie znajdzie ktoś kto już se kupił taką na allegro :)

  • 0

    12. ~mikki  2007-08-02 20:42:36  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    Szkoda że niema aparatu 5Mpx tak ja n82 Ale n81 ma 8GB pam jakby to połączyć z 5MPx i do tego posiada PDA super tel. Ciekawe jaka cena .

  • 0

    13. ~mpowers  2007-08-02 21:07:09  host: phantom.teldom.pl

    Hmm...ciekawe dlaczego to mi przypomina SE :>?? Nokia schodzi na psy albo widzi ze SE jej siedzi na plecach.....

  • 0

    14. ~kamowpl  2007-08-03 14:05:18  host: cjo86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prototypy?

  • 0

    15. ~miki  2007-08-04 12:10:55  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    Fajny Fon ale szkoda że niema aparatu 5MPX

  • 0

    16. ~  2007-08-04 12:45:41  host: 213.25.140.254

    pewnie bedize drogi jak kazde n'ki

  • 0

    17. ~HectoR  2007-08-05 14:42:34  host: 1-4-dziald.tdi.tktelekom.pl

    Boze jaka pamiec prawie 9g! moj kumpel tyle ma na kompie xD do tego slot micto sd xD pozdro dla nokii

  • 0

    18. ~kamol  2007-08-05 19:57:17  host: n2.radzyn.com

    Oo Ale pamiec! Mam nadzieje, ze slider jest solidny. ;) Klawiatura wydaje sie byc taka jak w moto l7~

  • 0

    19.  2007-08-06 17:31:40

    po co komu 5mpix? byle AF był

  • 0

    20. ~suawuch  2007-08-07 08:50:56  host: cfw49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ad mpowers>> bo Tobie wszystko przypomina SE...kazdy ma jakies skrzywienie:))))

  • 0

    21.  2007-08-08 23:24:21

    śliczna Nokia, sukces murowany

  • 0

    22. ~Slimol  2007-08-13 23:21:22  host: cpq50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niektóre dane to chyba jeszcze przedpotopowe :P

  • 0

    23. ~  2007-08-14 10:18:19  host: cny88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Byle by Wifi było blutf Irda karta i odwarzac o raz jaejbisty ekranik i GIT

  • 0

    24. ~siema  2007-08-21 22:01:32  host: chello087206142113.chello.pl

    Wczoraj kupiłem taka na allegro za 5 tysięcy Mnie na taką stać was pewnie nie.....

  • 0

    25. ~raiders  2007-08-29 23:16:21  host: gateway.chelm.gda.pl

    no w koncu cos nowego!!!!!!!!!!!!!!! nareszcie:)

  • 0

    26. ~MiQr  2007-08-30 09:51:54  host: 195.205.23.1

    Ciekawe kiedy się pojawi u nas, no i ile kasy trzeba juz odlozyc:D

  • 0

    27. ~reiczgsm  2007-08-30 09:53:57  host: inet20909na-1.eranet.pl

    wersja normalna, nie 8GB ma kosztować ok 1200zł na polskie plus podatek

  • 0

    28. ~beblok  2007-09-02 01:19:29  host: ccs29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko 2MPx? Powinien mic conajmniej 12MPx do tego zoom optyczny 100x i zasieg flesza 100 metrow. Oczywiscie, kamere jakosci DVD a krecony film powinien bezposrednio nagrywac na stacjonarnego kompa w domu. Aha! No i powinien miec paralizator i koniecznie lodowke! Ludzie pogielo was czy co? Telefon ma byc przede wszystkim do dzwonienia a wy chcielibyscie kupic telefon za "pare groszy" i miec w nim caly sprzet jaki wam tylko do glowy przyjdzie najlepiej o wartosci kilkanascie tysiecy.

  • 0

    29. ~na  2007-09-03 18:13:37  host: cpd17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma kosztowac z pamiecia 8GB czy cos w tym stylu ok 1800 zl.. ale nie wiem kiedy ma byc w Polsce.. ktos wie??

  • 0

    30. ~kwzg  2007-09-05 11:03:47  host: adlx242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Navi Wheel to taki przycisk ułatwiający korzystanie z tela. Coś tkiego jak rolka w myszcze moę mieć wiele funkcji przewijania menu oraz zatwierdzania wyboru

  • 0

    31. ~pawcio  2007-09-06 22:27:01  host: h82-143-157-79-static.e-wro.net.pl

    Czy ktoś sie orientuje kiedy będzie w sprzedazy dokładnie??

  • 0

    32. ~Pit  2007-09-16 11:16:14  host: cxn222.internetdsl.tpnet.pl

    no fanem SE to nie jestem. ale to jest klon SE w850 i tyle. Nie dość że każda nokia jest robiona na to samo kopyto, to teraz jeszcze zrzynają od drugiego "cudaka" SE

  • 0

    33. ~lol  2007-09-22 14:09:02  host: eib77.internetdsl.tpnet.pl

    mam nadzieje że pozytywnie mnie zaskoczy swoją jakością wykonania. Jak patrze na jakość aparatów cyfrowych to zastanawiam sie czamu robią telefony z tak nędznego plastiku.

  • 0

    34. ~sowa  2007-09-23 16:48:26  host: 76-36.idc.net.pl

    ten telefon wcale nie przypomina se. wile telefonów ma podobne funkcje. nokia ma najlepsze telefony:)

  • 0

    35. ~bez sensu  2007-09-24 15:57:52  host: beitris.static.korbank.pl

    gdyby jeszcze miał aparat 3,2 ale nokia jest tak poje.... że takiego telefonu nie zrobią nigdy

  • 0

    36. ~  2007-09-28 20:56:03  host: 80.54.36.190

    głupota zrobili n81 8 gb to chore!! taki sam tel! jak chcesz duzo pamieci kupujesz karte 8gb i razem masz 10gb a tamten ma 8 i bedzie 20% drozszy od normalnej n81 widze ze noki zaczyna byc taka jak SE:(

  • 0

    37. ~retowy  2007-10-01 12:04:20  host: acet30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo ładny telefon ,czekam az wejdzie na sprzedaz. Mialem 6280 i bylem zadowolony a to jest prawdziwy nastepca.

  • 0

    38. ~patuska_17_latek  2007-10-06 11:23:02  host: host-62.109.192.213.cable.satra.pl

    do siema:dziecko drogie za piec tysiecy to ja moge kupic takich 10 telefonów weś diecko sie opanuj zal mi cie nie

  • 0

    39. ~patunia_17_latek  2007-10-06 11:25:33  host: host-62.109.192.213.cable.satra.pl

    a co do telefonu to jstem bardzo z niego zadowolaona wszystko działa prawisłowo narazie mam go prze dydzien jest zajebisty bardzo go polecam

  • 0

    40. ~RyChU  2007-10-07 21:37:46  host: adm161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z wygladu fonik kozacki moze zamiast n73 poczekam i kupie sobie ten =] tylko ciekawe kiedy wyjdzie i jaka bedzie jego cena :/

  • 0

    41. ~BeAsT  2007-10-08 16:31:42  host: 17-pr2-11.acn.waw.pl

    Ty kolo o nicku "siema" jaki sk...iel :D nie chwal się bo ci ktoś za..e tą komure i z kasy wyskoczysz przy okazji bujaniec hehe nas nie stać i ch.. ci w oko ;)

  • 0

    42. ~wilu  2007-10-10 23:52:52  host: ant247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...do 'siema' .bardzo dziwne,ze ja kupiłes,pozniewaz od jakiegos czasu wyczekuje ja na allegro i narazie sie nie pokazała...dobra sciema nie jest zła,tak to jest jak zapomina sie regularnie zażywać leków...

  • 0

    43. ~KILI  2007-10-14 21:48:01  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    WIĘCEJ ZDJĘĆ BY SIĘ PRZYDAŁO!!

  • 0

    44. ~Glukozamina  2007-10-17 19:56:13  host: host-2-212.24.net.pl

    Podobno będzie na platformie n gage 2 i gry z n gage będą wchodzić oraz najnowsze gierki.SUPCIO.Czy ktoś może potwierdzić to co napisałem ?

  • 0

    45. ~rafal_m  2007-10-23 10:56:25  host: yn69.internetdsl.tpnet.pl

    Jak ktoś che bliżej przyjżeć się temu telefonikowi polecam youtube.pl wpisać nokia n81, jest sporo filmików i można dużo wiecej zobaczyć niż na zdjęciach. Ogólnie telefon super, Navi Wheel (można zobaczyć jak działa na filmikach) ciekawe rozwiązanie, poza tym Symbian ver 9.2 czyli sporo możliwości a przy tym wygląda bardzo ładnie. Jak ktoś mówi że Symbian to badziewie to po prostu nie potrafi go wykorzystać. Mam w tej chwili N6280 i pod javą mam takie cuda jak Opera, Google Maps, NaviExpoert czy zdalny pulpit do swojego kompa! Symbian daje 100x więcej możliwości. Boje się tylko że cena tego cuda niestety uplasuje się na poziomie 1500zł i już tak zostanie...

  • 0

    46.  2007-10-31 17:10:17

    15 klatek na sekundę?? to jest ten telefon marzeń??

  • 0

    47. ~skrzydlic  2007-11-04 14:10:42  host: h82-143-154-236-static.e-wro.net.pl

    Dajcie spokój. Toż to droga, gruba świnia, która przy tej cenie i rozmiarach powinna mieć aparat 5, zamiast 2mpix i dwurdzeniowy Intel Core 2 Duo. Za darmo bym tego nie wziął.

  • 0

    48. ~RyBoss  2007-11-05 00:13:26  host: host-n4-88-32.telpol.net.pl

    Do patunia_17_latek drogie głupi e dziecko niepowiemjuz brzydko ale bys sie ... a nuie kupiła tego telefonu.Tylko zazdroscis.Popisac ze niby maz to kazdy moze...tak wogule sie ciesz ze wogule dopiscili cie do internetu.

  • 0

    49. ~tidum  2007-11-07 17:58:24  host: dkz110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest telefon multimedialny nastawiony na mp3 i filmy itp. po co lepszy aparat w takim fonie ???

  • 0

    50. ~colpak  2007-11-10 11:32:09  host: ip-89.171.43.6.crowley.pl

    telefon ukazał sie juz na allegro.... cana: min. 1800zł

  • 0

    51. ~Matej8601  2007-11-12 13:18:20  host: da26qp-adsl.demon.co.uk

    Mam ten telefonik i powiem szczerze ze jest wart tego zachodu i ceny.Wyslwietlacz jest wielki i przejrzysty i ma mnostwo kolorow(16 mln.)Odtwarzacz muzyki to naprawde wysoka klasa,ale niestety ma jedna glupia dla mnie wade...Kiedy dawisz sie telefonem i przypadkowo nacisniesz klawisz 'play' kolo navi wheel muzyka wlacza sie automatycznie co jest bardzo wkurzajace kiedy jestes na jakims spotkaniu itp.Czy ktos moze wie jak to wylaczyc..??Z gory dzieki.Pozdrawiam.

  • 0

    52. ~gosc  2007-11-12 17:04:59  host: 88-108-37-115.dynamic.dsl.as9105.com

    ja go trzymalem w rekach jest super i swoja n73 zmienie na ta nokie a mi zalezy tylko an tym by wstawic tom tom a do niej to jest mozliwe

  • 0

    53. ~larry3000  2007-11-15 16:35:51  host: 1-1-pozgl.tdi.tktelekom.pl

    nie chwalac sie mam ten telefon i jest super!! nokia dobrze zrobila tworzac takie cudo na swoj sztandarowy model...

  • 0

    54. ~n81 8GB owner  2007-11-17 15:01:54  host: 82.153.67.139

    telefonik jest kozacki, właśnie pogrywam w fife2007 polecam każdemu, music player miodzio(słuchawki bluetooth działają bez problemu), jeżeli tylko będzie dostępny w polsce to nie zastanawiajcie się tylko kupujcie, aparacik 2mp ale robi nawet niezłe zdjęcia polecam każdemu

  • 0

    55. ~dawid  2007-11-18 15:46:54  host: bms17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jakiej cenie jest ten fon w orange?

  • 0

    56.  2007-11-18 18:37:31

    Czy ten fon ma dotykową klawiaturę czy mi się wydaje

  • 0

    57. ~  2007-12-01 19:37:37  host: euw45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    n80 ma aparat 3.0 megapixels, a nie 3,2...

  • 0

    58. ~mistrz  2007-12-02 22:11:40  host: cpc3-rdng11-0-0-cust299.winn.cable.ntl.com

    dobra nokia n81 zajebisty dzwiek ladne kolory duzy ekran duza pamiec i nie pierdolcie!

  • 0

    59. ~n81  2007-12-02 22:17:39  host: cpc3-rdng11-0-0-cust299.winn.cable.ntl.com

    wypasiona ta nokia kamera mogla by 5mpix a reszta 100% git

  • 0

    60. ~a  2007-12-02 22:51:10  host: adgu14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    # Bluetooth A2DP, # Navi Wheel. możecie powiedzieć co to są za funkcje

  • 0

    61. ~Matrix  2007-12-05 09:24:08  host: hba190.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam n95 takie baiery ma !!! znalazłem w kościele na ławce!!!

  • 0

    62. ~bober  2007-12-05 12:23:56  host: gerard.me.put.poznan.pl

    jak bede zmienial moja N91 to tylko na to albo na e61i a w ostatecznosci na e90 ale na to dlugo mnie nie bedzie stac. Ale n81 wypas mysle ze w marcu jak 20 styknie to sobie sprzedam moj doloze i kupie sobie go. Powiedzcie mi to ma wbudowanye gps?? bo gdzies mi sie o uszy odbilo??

  • 0

    63. ~ernesto'07  2007-12-06 08:17:17  host: akj2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel fajny ale cena nieco gorsza... :(

  • 0

    64. ~abdrzeyyyy  2007-12-16 17:54:51  host: adgi254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko ale mogli zrobic lepszy aparat niz 2mpx

  • 0

    65. ~pilna  2007-12-20 18:20:49  host: abfi108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka cena tego cuda ?

  • 0

    66. ~DiVeR  2007-12-22 16:59:05  host: 80.51.140.17

    bober ten fon nie ma wbudowanego GPSu, ma mozliwosc pracy z odbiornikiem po BlueTooth'ie, ma nawet wgrane jakies mapy czy soft do tego

  • 0

    67. ~kubus88  2007-12-26 16:29:18  host: hpe186.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest znakomity. Mam wersje 8GB ponad 4 miesiace. Myslalem ze jesli zapcham pamiec to telefon bedzie sie wieszal a tu nic. Nie to co inne n-ki z symbianem co sie wieszaja. Ta teoretycznie nic. Swietny telefon multimedialny. Tak ladnie wychodzacej i glosnej muzyki jak z tego telefonu nigdzie nie widzialem. POLECAM telefon. Szkoda tylko ze aparat 2mpix a nie np 3.2mpix. Ale za jego wykonanie i mila prace polecam zdecydowanie.

  • 0

    68. ~kon  2007-12-26 19:12:31  host: host198-12.kaskada.net

    Musze przyznac, ze bardzo dobry telefon. Duzy, czytelny, wyrazisty ekran. Bardzo ciekawa przegladarka zdjec. Navi Wheel swietnie sie sprawdza przy duzej ilosci mp3 albo przy przegladaniu zdjec. Karta 2GB, narazie wystarcza w zupelnosci. Wi-Fi tez super. Myslalem ze surfowanie na komorce bedzie ciezko przebiegac, ale jestem pozytywnie zaskoczony. Tylko hot-spot trudniej znalesc ;) Aparat taki sredni. Przy kiepskim oswietleniu lepiej nie wlaczac. Poza tym po odpowiedniej obrobce i wgraniu SmartMovie mozna ogladac filmy (hehe nawet z napisami:) Co do gier to zbytnio sie nie wypowiem. Chociaz demo fify calkiem niezle wyglada. Mp3 brzmi bardzo ladnie, najlepiej na innych sluchawkach. Jest wejscie minijack. Bateria jak na takie multimedia dosyc dobrze trzyma. Zalezy jak sie uzywa. Ogolna ocena 5/6 :)

  • 0

    69. ~FILIP  2007-12-27 23:55:15  host: chi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to jest dotykowa klawiatura??

  • 0

    70. ~  2007-12-30 16:27:13  host: ns.mojasiec.com

    fakt tez nie jestem zadowolony z aparatu ze tylko 2 mpx , powinien miec conajmniej 3,2 mpx, z tego co sie orientowałem to ma kosztowac mniej wiecej gdzies tak od 1500 do nawet 2000 czy zdeka ponaad...więc cena moze przerazac trochę, równiez widziałem ten fonik na allegro i kosztował róznie ale napewno nie 5 tys, zastanow sie człowieku co piszesz ;/

  • 0

    71. ~pawcio  2008-01-05 12:49:02  host: acou218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy on wyjdzie prosze pomórzcie

  • 0

    72. ~Bodzio  2008-01-09 22:35:02  host: xdsl-9263.elblag.dialog.net.pl

    Czy ktoś wie ile ma wewnentrznej pamięci?? :D

  • 0

    73. ~sorry  2008-01-12 23:45:21  host: acqv60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej co to jest Navi wheel?????????????

  • 0

    74. ~Broda  2008-01-17 11:53:38  host: aaba2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie poczytajcie troche już opini, bo o pamięci czy innych rzeczach już co nie co jest napisane, a nie co chwile to samo pytanie.

  • 0

    75. ~hahah  2008-01-17 14:15:45  host: 83-238-228-253.adsl.inetia.pl

    hahahahhha widzieliście kolesia?! xD karta 8 GB. buahahah nawet nie ma microSD 8 GB

  • 0

    76. ~  2008-01-22 19:33:42  host: 62-30-164-53.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk

    jak nie ma mam 16gb karte microSD do noki n95 8gb i sie nie chwale ;]

  • 0

    77. ~gigi  2008-01-22 21:14:57  host: 195.117.208.112

    własnie przed chwila miałem go w dłoni, paskudn, nijak się maja te zdjęcia do rzeczywistości. gruba swinia.

  • 0

    78. ~rozowa_laska  2008-01-25 13:06:05  host: abft56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty teleon jak tylko będzie w Polsce kupuje go xD pzdr:*:*:*

  • 0

    79. ~Lupota  2008-02-02 14:32:23  host: djy174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od wczoraj mam tą Nokie zamiast K850i. Terza widze dopiero różnice. K850i to pomyłka. Mam wersje N81 2GB. Zupełnie jakby 2 klasy wyżej. Najważniejsze to Wi-Fi i sam ekran jest dużo lepszy. Bateria na razie trzyma super. W K850i musiałem ładować codziennie. Tą N81 bawię się cały czas od 7 rano i nie ubyła nawet 1 kreska z baterii !!!!

  • 0

    80. ~mich  2008-02-02 16:28:45  host: eua72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niewiem co wy chcecie od tego telefonu!!! mam go i jestem z niego zadowolony nie zamula jak inne nokie ze symbianem , bateria trzyma mi 4 dni . jest dosc ciezki ale po za tym jest ok.

  • 0

    81. ~  2008-02-14 12:52:21  host: 212.244.61.228

    jestem posiadaczem N81. od jakiegos tygodnia zapłciłem 1499zł. Narazie nie narzekam. Baterie "formatuje" ale juz robi całkiem niezłe wrażenie na taką ilość obsługiwanego sprzetu... Fakt aparat mógłby byc lepszy ale od tego jest cyfrówka. Pozdrawiam

  • 0

    82. ~Leon_ek  2008-02-16 19:52:07  host: gir154.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka mam pytanie ile w tym telefonie trzyma bateria przy normalnym używaniu ?? Bo zastanawiam się nad kupnem tego modelu nowego za 1280zł. ?? Prosze o odpowiedź

  • 0

    83. ~sweetka  2008-02-22 14:28:36  host: 213.207.137.55

    a to WCDMA a 3generacja tak??

  • 0

    84. ~aga  2008-02-28 15:33:09  host: geo106.internetdsl.tpnet.pl

    a jakie zdjecia wychodzą?

  • 0

    85. ~sweet asia;P  2008-02-29 20:30:35  host: gnx58.internetdsl.tpnet.pl

    nie rozumie co wy od tego telefonu chcecie. jak jestescie tacy madrzy ze nie ma takich funkcji to sie zatrudnijcie w noki i sami stworzcie taka kome zobaczymy czy bedzie tak prosto jak wam ta koma nie odpowiada to poprostu jej nie kupujcie a nie ja oczerniajcie kk

  • 0

    86. ~zahar  2008-03-01 21:22:34  host: 87-205-251-113.adsl.inetia.pl

    Telefon super :) ale zdjęcia do d..y

  • 0

    87. ~L  2008-03-01 22:28:51  host: gir154.internetdsl.tpnet.pl

    Ja dałem za swoją 1280 zł. Telefon jest świetny po prostu wypasik. Jednak Nokia to Nokia i tyle :-).Niestety bateria trzyma mi tylko 2 dni ale mimo to jest spoko !!! Chyba nigdy jej nie zamienię na inny telefon chyba że sie posypie na części :P Co raczej jest nie możliwe :D

  • 0

    88. ~Tomaszo  2008-03-04 13:16:19  host: 80.54.86.24

    z Tyłu na tym rozsuwadle z wyświetlaczem wytarły mi się 2 pionowe paski, i przy okazji troche luzu zlapała klapa, i w odtwazaczu nie mozna słuchac na "full" możliwości. a jeżźeli ktoś chce uslyszeć full to musi udać się w "profile" na zewnątrz i tam sobie obczaić potęgę dźwięku, ogólnie telefonik zajebisty, symbian hula szybko, i nawet te "NOKIA Nseries" z tyłu obudowy jest pod lakierem tak więc drobne zarysowania są niegroźne =P ogólnie zajebiaszczy ;] Wart ceny =]

  • 0

    89. ~hmmmm...  2008-03-11 11:40:00  host: c83-154.icpnet.pl

    ....ten fon już jakiś czas jest w sprzedaży ale ok....allegro to nie wszystko...

  • 0

    90. ~kondi  2008-03-19 18:25:58  host: nat-tar.aster.pl

    spoko tel musze go miec ale niewiem czy dam rade zaoszczedzic):):) piekny ale aparat ubogi:):):)

  • 0

    91. ~Sidizto  2008-03-19 22:17:51  host: aapk254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UWAGA!! Jesli ktos nie wie co to jest navi wheel, to jest to te koleczko wedlug przycisku akceptacji po ktorym jezdzi sie palcem i wubiera normalnie(niezbyt to ulozylem :D) jak ktos nie wie to niech na youtube wpisze navi wheel i looknie ;)

  • 0

    92. ~majeczka  2008-03-28 12:18:40  host: azi138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik naprawde rewelka!!polecam goraco:)

  • 0

    93. ~ona  2008-04-05 09:10:55  host: chello084010166200.chello.pl

    on ma mp4?

  • 0

    94. ~DO NARZEKAJĄCYCH NA APARAT  2008-04-06 16:24:56  host: 80.51.38.245

    Czy wiecie czym się różni matryca 2 Mpix od 5 Mpix? Różni się najprościej mówiąc ilością punktów światłoczułych. I teraz - jeżeli na matrycy 4 cm2 upchnie się 5 zamiast 2 Mpix to zdjęcie wyjdzie bardziej "zaszumione". Najważniejsze w aparacie są optyka oraz umiejętności fotografa i właściwe dobranie parametrów. Dodatkowo zdjęcia mogą być "zepsute" przez niedopracowane oprogramowanie aparatu. Mam "starą" cyfrówkę z 3 Mpix i robi ona lepsze zdjęcia niż 5 Mpix w telefonie żony (Samsung G800). Najpierw warto poczytać, a potem można się wypowiadać.

  • 0

    95. ~KloN  2008-04-09 17:46:51  host: nat-8.ingram.com.pl

    witam, patrzyłem na wasze wcześniejsze komenty większość opinii była pozytywna, jednak moją uwagę przyciągały te, które mówiły o jej wadach...ale przecież który telefon ich nie ma? ;>

  • 0

    96. ~tomox  2008-04-11 16:10:33  host: c18-10.icpnet.pl

    czy jak słucham na n81 mp3-ójek i wyjdę z trybu mp3 to czy po wróceniu do mp3 koma zostaje na ostatniej odtwarzanej mp3 czy pokazuje wszystkie mp3-ójki od nowa? bo zastanawiam się nad zakupem

  • 0

    97. ~ssiwy5  2008-04-11 18:01:50  host: 83.2.51.134

    mam ten telefonik i on jest zajbisty bardzo polecam xD

  • 0

    98. ~  2008-04-12 01:00:31  host: adbt72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej ma takie pytanie gdzie kupowałiscie tą kom? Jest droga i nie ma jej tańszej w jakiejś sieci??

  • 0

    99. ~Maciej  2008-04-14 21:12:50  host: dae73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ten telefon ma irde czy tylko bluetoth?? bo na allegro patrze i nieraz jest napisane ze ma a na innych stronach ze nie ma

  • 0

    100. ~kicha999  2008-04-20 13:35:00  host: admp231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny zastanawiam się nad kupnem nie wiem tylko czy dobrze ogląda się filmy 3gp i mam jeszcze jedno pytanie jakie karty pamięci obsługuje ten telefon (to znaczy o jakiej pojemności do ilu GB).

  • 0

    101. ~munkey_8  2008-04-21 21:05:00  host: public-gprs78257.centertel.pl

    witam posiadam nokie n81 i pytanie jest takie:czy jak włożę kartę 4GB to czy telefon ją wykryje.pozdrawiam

  • 0

    102. ~patio  2008-04-22 15:13:54  host: 078088206095.wlb.vectranet.pl

    a ja mam takie pytanie menu nie jest w jezyku polskim czy jest bo juz zglupialam chce se kupic ten telefon ???

  • 0

    103.  2008-04-23 15:28:37

    witam wszystkich serdecznie...od 3 tyg. jestem szczęśliwym posiadaczem tego super telefonu i musze napisac ze jestem zadowolony ...tylko bateria mogłaby dłuzej 3mac i mógłby byc lepszy aparat chociaz te 3,2mpix...ale ogólnie jest ok...takze gorąco polecam ten tel.....pozdro z ŻOR

  • 0

    104.  2008-04-25 14:15:07

    W sumie to całkiem niezły telefon jednak ja mam zamiar kupic sobie teraz Lg viewty jest duzo ładniejszy ma fajny dotykowy wyswietlacz no i swietny aparat.

  • 0

    105. ~odolek  2008-05-06 19:29:30  host: aaqz38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej powiedzcie mi ile ten telefon ma pamieci wewnetrznej(wbudowanej)bez karty pamieci

  • 0

    106. ~moto_damian  2008-05-09 13:21:15  host: fgv90.internetdsl.tpnet.pl

    witam.. mam pytanko co do tej nokii, czy można w niej odczytywać pliki office??(word, excel...) Na różnych stronach różnie pisze i nie wiem do końca. Z góry dzięki

  • 0

    107. ~Brazylijczyk  2008-05-10 09:21:47  host: aby99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładna z wyglądu, czarna i pieknie dopracowany slider. Szkoda tylko że taka ciężka, 140 gramów to nie komórka ale telefon stacjonarny. To że ma "tylko 2-megapiksele" w aparacie to nie problem, bo nawet 2-megapixele mogą wystarczać w zupełności, pod warunkiem że jest autofocus, stablizacja obrazu i ogólnie jakaś optyka (patrz K750i) i tu Nokia dała plame. Jest za to wi-fi i piekny wyświetlacz. Wole Nokie od innych marek ale tego modelu bym chyba nie kupił ze względu na wage i słaby aparat. Lubie sobie czasem cyknąć fotke telefonem gdy jest ku temu okazja a z N81 zdjęcia będą kiepskawe. Warto poczekać na 6600 slide, będzie sporo tańsza i lżejsza aparat 3,2 mega z autofocusem, piekna z wyglądu, sporo mniesza a jej waga to 110 gramów czyli o całe 30 gramów mniej a to na telefonie spora różnica. Brak symbiana mi nie przeszkadza bo co jeszcze można wgrać do telefonu który już na starcie wszystko ma.

  • 0

    108. ~marta24  2008-05-13 10:23:22  host: apn-77-112-191-41.gprs.plus.pl

    mam pytanie!posiadam ten tel.ale nie moge ustawić żeby nieodebrane wiadomości czy połączenia były pokazywane w trybie uśpienia tel.?

  • 0

    109. ~  2008-05-14 00:14:21  host: 77-253-152-155.adsl.inetia.pl

    Szarpnalem go dzisiaj tygodniowego z gwara za 749 zika - ale taki wypas nie jest bo moja N80 robila lepsze zdjecia miala wiecej opcji ale ten ma lepsze rozsuwanie klawy czyli slima lepszy wyglad i 16 mln kolorow itd ale ogolnie nie warty tej kasy:) wolalbym na waszym miejscu N80 za 400 zika dostepna!! Pozdro

  • 0

    110. ~Paweł  2008-05-17 22:32:54  host: aaaw65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam Nokia N72 , Nokia 6288, iPODA NANO 4GB może się dogadamy stan idealy NOKII 6288. iPODA używany 3 tygodnie, a NOIA N72 przez 5 miesięc kto chętny prosze pisać albo jak ktoś ma propozycje jakieś chętnie rozpatrzę

  • 0

    111. ~anakin  2008-05-19 16:12:46  host: host-89-238-18-129.smgr.pl

    NOKIA N81 ŻĄDZI! NIE PASI NIE KOMĘTUJCIE!! zamierzam ją kupić w media expert za 1099 jeszcze tylko brakuje dwóch stów do tej kwoty.. a poza tym telefon ma wifi i n-ge.. a na tym mi załeży telefon oceniam na 10/10

  • 0

    112. ~milooooooo  2008-05-19 22:32:24  host: adgw107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie czy niebieska czy czarna wsiąść doradzicie?? nie zależy mi na pamięci

  • 0

    113. ~Virtuocity  2008-05-20 18:18:59  host: aana101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja powiem tak... Jeżeli komuś nie podoba się waga tego telefonu, to może sobie kupić jakiegoś Sony Ericssona, bo wszystkie modele N series nie należą do najlżejszych. Przekłada się to oczywiście na większe możliwości, bo ten multimedialny smartfon oprócz tego, że ma może obsługiwać wiele przydatnych aplikacji *.sis, *.jar to można obejrzeć sobie film *.avi z napisami i takie tam :) Obecnie mam N73 i nie mogłem narzekać na nią ale 8 Gb, to 8Gb i WLAN do tego... Cudo :)

  • 0

    114. ~loluś  2008-05-20 20:28:03  host: 77-252-40-119.ip.netia.com.pl

    a ja mam taakie pytanie do was wszystkich tutaj zgromadzonych (tych co mają tego foona) czy jak słucam muzyki i np. pryjdzie sms to czy bez wyłamczania Mp3 moge go odczytać ;) wiem ze głupi pytanie ale cóż mówi sie trudno ... z góry dziekiz a odp. o ile ją dostane :)

  • 0

    115. ~Janek  2008-05-20 21:14:21  host: nat-tar.aster.pl

    Teraz tą nokie mozna kupic w wydaniu na mistrzostwa europy w piłce noznej w sieci sklepów Vobis.Posiada ona piłkarskie menu, tapetę oraz dzwonek, a także zainstalowaną grę Electronic Arts FIFA 2008.

  • 0

    116. ~miloooo  2008-05-24 22:11:39  host: adgp48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na pewno można oglądać filmy avi?? i jeszcze do tego z napisami moment chyba ze film ma przyklejone napisy z DVDripa jak sie z DVD przerzuca na avi. Proszę posiadaczy telefonów o zajęcie głosu w tej sprawie pozdrowienia dla fanów noki :)

  • 0

    117. ~ewelineczka  2008-05-25 13:29:15  host: xdsl-429.lodz.dialog.net.pl

    Hej! :) Mam tą nokie i jest świetna!!:)) A mam jedno pytanie, czy to światełko w środkowym klawiszu migające można wyłączyć?

  • 0

    118. ~flesh  2008-05-29 21:01:39  host: 68.7.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    Swietny telefon. Wady sa takie, ze szybko pada bateria, co przy tym wyswietlaczu jest normalne. Inna to taka, ze jest dosyc ciezki, ale da sie przyzwyczaic

  • 0

    119.  2008-06-06 22:24:54

    siema.. może ktoś mi powiedzieć iel średno bateria trzyma w tym phonie i przy jakim użytkowaniu?

  • 0

    120.  2008-06-07 08:36:07

    siema.. może ktoś mi powiedzieć iel średno bateria trzyma w tym phonie i przy jakim użytkowaniu?

  • 0

    121. ~Kuba19  2008-06-14 12:41:35  host: adns65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam n76 i wiem ze to jest to samo kupując nokie seri N to juz nie mamsz na co zmieniac bo nie ma lepszych telefonów N serie są najlepsze bo to nie jakies zabawki typu samsun czy sony. te telefony mają wygląd i funkcjie.Bo to nokie a nokia to nokia nie ma lepszych ine telefony to gówna TYLKO serie N lub E ale lepsze N` Takiej moje zdanie

  • 0

    122. ~uzytkownik  2008-06-15 16:12:53  host: proxy2a.interkam.pl

    W trybie uspienia mozna wylaczyc miganie tego swiatelka w srodkowym klawiszu. Bateria katowana ( mp3, gry, sporo smsow pare rozmow i czasem wifi ) mi osobiscie wytrzymuje 1 dzien a gdybym sie nie bawil tylko smsy i rozmowy to spokojnie dwa dni pociagnie. Troche ciezki ale jak ktos juz pisal da sie przyzwyczaic. Polecam wersje srebrna bo nie widac startego lakieru na brzegach. Telefon szybki i przyjemny, ja jestem poki co zadowolony ;)

  • 0

    123. ~piotrus  2008-06-16 20:30:08  host: 154.106.54.80.static.rdi.pl

    jak sluchasz muzy to ok 10-12 godz nonstop jak dzwonisz ok 10 min dzienie i ok 150-200 sms to ok tygodnia

  • 0

    124. ~kaka  2008-06-17 20:06:59  host: acz241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebista jest kupilem dzis za 890 zł i jestem zadowolony :) mialem k850 to przy niej to szajs!!xD

  • 0

    125. ~  2008-06-23 15:08:38  host: 93.105.3.107

    Kupić ten telefon ? Prosze doradźcie

  • 0

    126.  2008-06-24 12:04:22

    do 100 i 101: karty można maks. do 4GB(chyba, tak pisze na str producenta).

  • 0

    127. ~sajmon  2008-06-24 21:55:30  host: aavm90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupiłem niedawno za 999zł i sprawuje sie świetnie polecam nokia 4ever

  • 0

    128. ~Mat  2008-06-25 13:19:06  host: bia150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie bardzo ten telefon podoba i sobie go kupie. Myślałem o jakimś SE, ale nie ma żadnych fajnych modeli. Ale na aparacie mi nie zależy, bo leży i kurzy mi sie cyfrówka wiec bo co mi dobry aparat, choć mógłby być przynajmniej 3,2 MPix. Zależy mi na grach i muzyce i wifi. Możecie porównać głośność do n73??

  • 0

    129. ~KFM  2008-06-25 19:57:15  host: aavl231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. jestem posiadaczem tej Noki ale czy ktoś wie jak bądź co trzeba zrobi żeby mapy noki zadziałały? Ogólnie telefon ok tylko denerwuje mnie to światełko w środkowym klawiszu. MP3 jest boskie no i wyjście 3,5 mm Jack. Polecam ten telefon

  • 0

    130. ~gosposia  2008-07-01 09:23:29  host: deo198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda że nie ma wbudowanej pralko-suszarki :(

  • 0

    131. ~andzejek  2008-07-02 20:41:21  host: 77-242-225-82.net.fone.pl

    posiadam tą nokie n81 i jestem z niej zadowolony i to bardzo kosztowała mnie 1199 zł nówka nie narzekam polecam .............

  • 0

    132. ~domka  2008-07-04 20:19:54  host: public-gprs82761.centertel.pl

    telefonik spoko ale po tygodzinu zgubił mi zasieg co mam zrobic??

  • 0

    133.  2008-07-04 22:36:08

    przedewszystkim potrzebujesz odbiornika GPS pod bluetooth, inaczej nie polecisz, pomimo wgranych map nokii i tak jak u mnie google, ja mam nieco inny problem, telefon z angli, angielskie menu itp nie przeszkadza mi to ale.... nie moge na nim nic zainstalowac, gier programów itp. moge wrzucać tylko muze na te 8gb

  • 0

    134. ~  2008-07-06 15:32:19  host: adtt118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Husek: nie ma ograniczeń co do kart. Można wsadzić 8GB, a nawet 12GB czy 16GB kiedy będą już dostępne.

  • 0

    135. ~Anonim  2008-07-07 14:04:02  host: abkb36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu. Jest super !!! Wi-Fi, Dwa głośniczki do odtwarzania muzy, gry n-gage ( na prawdę niektóre są bardzo ciekawe ). Przeglądarka w telefonie jest spoko. Wystarczy zainstalować Zip Managera i można w pełni korzystać z bezprzewodowego internetu. Oceniam ten telefon 10/10

  • 0

    136. ~k222  2008-07-12 00:00:58  host: adlc213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1499zł? to chyba n81 8gb Bo ja za nówke dałem 900zł + karta 2GB.A co do telefonu to jest spoko,nie ma zadnych zwiech a już zainstalowałem z 20 aplikacji.Muzyka też odtwarzana jest zajebiście.Ogólnie jest to telefon do rozrywki.Nie wiem tylko po co zostały dodane te mapy jak i tak trzeba dokupić odbiornik GPS.

  • 0

    137. ~  2008-07-12 17:19:59  host: gtc51.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie może czy ten telefon jest w sprzedaży u plusa lub orange i w jakiej cenie? proszę o odpowiedz!

  • 0

    138. ~soo  2008-07-17 10:51:02  host: awj114.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam n73me za jedyne 1tyś z nowym softem.. i mi te gierki z n-gage 2.0 hulają :P tylko ze ta ma lepsze ustawienia klawiszy żeby grac bokiem..

  • 0

    139. ~bibi  2008-07-20 12:42:09  host: ara150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć mam pytanko? na czym chodzi N81 -na symbianie s60? czy na....???????????????? napiszcie

  • 0

    140. ~Bizar82  2008-07-20 18:27:51  host: user52-070.satfilm.net.pl

    witam serdecznie mam ten telefon tylko tą wersje nie 8gb potzebuje pomocy odnośnie pamięci to moje gg i proszę zostawiać tam numery telefonu ja zadzwonie i zadam kilka pytań. takto telefon jest ok miałem N95 i się chowa przy N81. pozdrawiam

  • 0

    141. ~matio  2008-07-20 20:23:35  host: apn-77-114-36-51.gprs.plus.pl

    ta koma jest super gorąco polecam

  • 0

    142. ~matixxxxxxxx  2008-07-22 00:03:16  host: bir182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie, czy ten rysunek co jest na tylniej klapce ( jak ja otwierac) to nakleja?? da sie to zerwac??

  • 0

    143. ~matixxx  2008-07-22 00:03:42  host: bir182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie, czy ten rysunek co jest na tylniej klapce (jak ja otwierac) to nakleja?? da sie to zerwac??

  • 0

    144. ~CandyMan  2008-07-22 19:44:00  host: hme18.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka, czy mógł by mi ktoś doradzić? Mam SE w580i ale już z nim nie mogę wytrzymac: muli, fiksuje, zdjęcia do du.py i coś co mnie najbardziej denerwuje, muli się na filmiku w najwyższej rożdzielczości:( a miał być taki "multimedialny" możecie mi powiedzieć czy ten model nie ma wad takich jak opisałem wyżej i jak z filmami bo na tym mi zależy, proszę o odpowiedz:)

  • 0

    145. ~gigi_77  2008-07-24 09:12:47  host: inet20909ni-3.eranet.pl

    Ja posiadam N81 z kartą 2Gb. Wcześniej miałem N73 i N81 jest dużo szybsza, wszysko opcje uruchamiają się szybciej (np zmiana motywu to dosłownie 1s), uruchamia sie szybciutko (procesor 369 dokładnie nie pamiętam,N73 ma 206). Dźwięk w n81 jest naprawdę dużo lepszy od N73(chodzi o jakość, bo głośn to raczej N73,ale minimalnie). Aparat w N81 to raczej dodatek, nie to co w N73( piękne zdjęcia), ale żeby uchwyćić chwile wystarczy.Bardzo dobrze się na niej gra, filmiki ślicznie wyglądają. Obudowa niestety strasznie szybko się palcuje (jesli komuś to przeszkadza). Bateria max 3,5 dnia(tyle mi się udało osiągnąć) Slider bardzo dobrze pracuje. Jak ktoś kupuje używany sprawdźcie luzy, bo wcześniejsze modele miały wade w postaci szybko wyrabiającego się slidera. Jeśli komuś zależy na mp3,grach to bardziej ten model,n73 dużo lepiej wypada np przy fotografii. Oba są dobrymi telefonami, tylko każdy do innej grupy odbiorcy. Acha wersja N81 8Gb róźni się tylko wbudowanym "twardym dyskiem" (brak slotu kart pamięci-zero rozbudowy), a N81 2GB to sprzedawana z kartą pamięci 2gb. Max ta N81 przyjmuje karty do 32Gb(to zależy od symbiana tu jest symbian v3 9.2 FP1)

  • 0

    146. ~mateo89  2008-07-24 12:08:02  host: ciq115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od ponad 2 tygodni, pierwsze co mozna zauwazyc to to, ze jest troche wiekszy i ciezszy w porownaniu z innymi telefonami, aparat moglby miec troche lepszy, przynajmniej te 3mpx, ale nie narzekam na 2mpx:) wczoraj dokupilem to niej karte pamieci 8gb i dziala bez zarzutu:) telefon piekny, polecam:) p.s. za 10dniowy tel dalem na allegro 770pln, okazja:)

  • 0

    147. ~abc  2008-07-26 10:55:58  host: cns146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do:DO NARZEKAJĄCYCH NA APARAT masz racje. ale zapomniales dodac jednej rzeczy. na jakosc zdjecia (a raczej na to czy nam sie wydaje ze zdjecie jest dobre) duzy wplyw ma wyswietlacz. ja mam SE, brat Samsunga, oba aparaty 2mpx, ale po zrboieniu zdjecia wydaje sie ze jego Samsung zrobil lepsze. a wystarczy zrzucic na kompa i okazuje sie ze fotki sa niemal identyczne. w jego samsungu zamontowano lepszy wyswietlacz mimo ze oba maja 262tys kolorow.

  • 0

    148. ~  2008-07-29 13:22:20  host: apn-77-115-234-121.gprs.plus.pl

    Jak chodi o jezyk to jest polski!

  • 0

    149.  2008-08-04 12:44:24

    A czy ten telefon posiada gps?

  • 0

    150. ~Szpecio  2008-08-06 21:48:17  host: ekc222.internetdsl.tpnet.pl

    Za kilka dni ją kupię .Mam nadzieję,że dokonałem dobrego wyboru... Uważam,że ta komórka jest extra !!!

  • 0

    151. ~  2008-08-10 11:49:31  host: public-gprs14373.centertel.pl

    tak posiada GPS i mam w ni nawigacje garmina i śmiga jak szalony. ja mam N81 mój szwagier N80 panowie i panie nie ma porównania dzieli je dużo a na tym wyświetlaczu zdjecia i tak są ładne choć zawsze mogło by być lepiej.a jak komuś nie pasuje ten telefon to niech się nie wypowiada albo niech sobie kupi nokie 3310 i będzie zadowolony. pozdrawiam i polecam ten telefon.

  • 0

    152. ~Czarnula  2008-08-22 22:51:58  host: acyd185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik się spisuje, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, jednych może irytować waga, lecz mi to nie przeszkadza bateria mi trzyma ok 5 dni a korzystam z niego non stop, dźwięk jest całkiem extra, nic dodać nic ująć. Dla mnie wart jest tych pieniędzy. Innym przeszkadza aparat 2 mpix ale robi całkiem dobre zdjęcia, niestety niema jeszcze całkiem świetnych tel, hehe. Tak więc ja polecam ten telefonik, tym którzy myślą go zakupić. Pozdrawiam :)

  • 0

    153. ~cz  2008-08-22 22:52:57  host: acyd185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik się spisuje, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, jednych może irytować waga, lecz mi to nie przeszkadza bateria mi trzyma ok 5 dni a korzystam z niego non stop, dźwięk jest całkiem extra, nic dodać nic ująć. Dla mnie wart jest tych pieniędzy. Innym przeszkadza aparat 2 mpix ale robi całkiem dobre zdjęcia, niestety niema jeszcze całkiem świetnych tel, hehe. Tak więc ja polecam ten telefonik, tym którzy myślą go zakupić. Pozdrawiam

  • 0

    154. ~kamil_matys  2008-08-23 16:46:03  host: 82-160-234-226.tktelekom.pl

    Mam pytanie odnośnie tej Nokii a raczej baterii. Ile ona wytrzymuje gdy np. słucha się ciągle muzyki? A ile wytrzymuje jeśi ciągle się gra w gry?

  • 0

    155. ~sissy  2008-08-23 17:13:31  host: 80.48.184.180

    Ja mam nokie 6120 i uwazam, ze moze nie ma wifi ale moim zdaniem jest dla mnie lepszy za internet w tym telefonie place 5 zł miesiecznie... ma dobry glosnik, aparat, szybki symbian ;] i co wazne jest lzejszy bo warzy 90g oczywiscie N81 to dobry telefon mój kumpel go ma i jest z niego zadowolony tazke jak ktos sie zastanawia czy kupic to polecam

  • 0

    156. ~  2008-08-26 02:46:45  host: chello087206101068.chello.pl

    właśnie skończyłem testować ów telefon.. mam tylko tyle do powiedzenia megapiksele megapikselom nie równe. te 3,2 to jakiś żart. brak korektora przy odtwarzaczu mp3. Nie ma możliwości ustawienia kanałów sieci, np gdzie się w danym miejscu znajdujesz, menu bardzo ubogie brak rozdzielenia alarmu wibracyjnego od wiadomości dzwonka standard oraz alarmu, jak wybierzesz że chcesz mieć wibracje to już w każdym typie dźwięku.. kamera taka sobie... na uwagę zasługuje przeglądarka internetowa która ma dużo funkcji.. typu zakładki sortowanie rejestr dodaj do ulubionych... z samego Internetu nie korzystałem (nie ma sensu ponosić na siłę koszty) brak wifi w wielu opisach pojawia się informacja że i550 posiada tę funkcję ... zgadza się tylko że i550w. GPS jest tylko że cały czas mnie odsyła do jakiejś karty pamięci której nie mam...nawet nie chcę wiedzieć o co chodzi jednym słowem SKROMNY ten telefon. jestem tylko zły bo czytałem te durne opisy na rożnych stronach gdzie wypowiadają się mędrcy z kosmosu którzy telefonu w ręku nie mieli a teraz muszę iść i wymienić go na inny model..może nokia n81 ps. jeszcze jedno jak za 8 stów to ten telefon powinien umieć chociaż rozróżnić dni kalendarza w które chcę wybrać budzik. jedno jest pewne ten telefon jest przepiękny stylowy klasyczny i to mnie martwi.

  • 0

    157. ~flesh  2008-08-29 18:40:36  host: 50.8.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    Telefon bardzo zacny, duzo funkcji, dobry wyswietlacz, szybki transfer z innymi telefonami, dobry dzwiek. Zastrzezenia mam tylko do klawiszy na przednim panelu- sa zbyt ciasno ulozone, czasem przypadkiem naciskam kilka z nich.

  • 0

    158. ~MatI  2008-09-08 16:27:52  host: bef160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefonik około 2 tygodni. Telefon ma kilka wad np. klapka po wysunieciu trzeszczy, telefon ani razu mi nie wypadł a juz jest cały porysowany nie wiem od czego sie to bierze aha i denerwuje mnie to ze widac na nim wszystkie odciski palców :D ale ma tez kilka zalet np. dźwięk który wydobywa sie z głośników jest poprostu genialny, gry wyglądają bardzo ładnie. Mam pytańko do tych którzy dłużej posiadają ten telefon czy w telefonie jest funkcja latarki??? jesli nie to jak ją wgrać??????

  • 0

    159. ~Tevez  2008-09-08 17:59:06  host: adob105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napiszcie cos :) warto kupić?

  • 0

    160. ~anq3l  2008-09-18 20:33:38  host: agg159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem od tygodnia posiadaczka tego fona i jest zajefajny ^^ polecam kolorek niebieski jest naprawde sliczny !! troszke szkoda ze ma taki aparat , ale nie jest najgorszy, pozdrawiam :)

  • 0

    161. ~male_zielonookie  2008-09-23 19:46:50  host: 90-156-64-99.magma-net.pl

    Czy moze się ktoś wypowiedziec na temat Symbiana w tym telefonie (czy zamula) i ogolnie o wytrzymalości baterii bo slyszalam ze w N95 to porażka...

  • 0

    162. ~dnk  2008-09-28 16:04:57  host: abgy254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma to wbudowany odbiornik gps?

  • 0

    163. ~KOKON  2008-09-28 22:02:27  host: bde137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam... Chciałbym kupic telefon i mam do wyboru n95+1gb i n81 8gb co wybrać???

  • 0

    164. ~  2008-10-08 13:27:55  host: eeq114.internetdsl.tpnet.pl

    Tak możesz czytać sms i słuchać muzy na 100#%

  • 0

    165. ~mateuszp1991  2008-10-10 17:52:05  host: 87-205-45-251.adsl.inetia.pl

    Gdzie ustawić aby pliki zapisywały się na karcie pamięci??

  • 0

    166. ~Kujawa  2008-10-12 22:02:25  host: chello087207143080.chello.pl

    Mam telefonik już jakiś miesiąc i jestem z niego w pełni zadowolony :D telefonik jest super :D tylko bateria trochę mało wytrzymuje ale nie przeszkadza mi to:) no i szybko się niszczy...a po za tym wszystko w porządku, tel. szybki nie tak jak nie które symbianowce:) mp3 super :) aparat mógł być lepszy ale tel. nie jest do robienia zdjęć więc nie narzekam:)

  • 0

    167. ~doman  2008-10-14 13:26:18  host: gjb194.internetdsl.tpnet.pl

    n81 duzo bardziej fajniejszy i nie taki wieki jak n95

  • 0

    168. ~asiax]  2008-10-17 20:24:09  host: 78-131-196-119.tktelekom.pl

    Czy nokia n81 ma klawisze normalne czy dotykowe?

  • 0

    169. ~myszor  2008-10-20 09:16:34  host: buk228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    www.zadowolenie.pl cena 767pln juz kupiłem :)

  • 0

    170. ~mateuszp1991  2008-10-21 20:40:55  host: 87-205-209-105.adsl.inetia.pl

    Ma normalne klawisze. Gdzie ustawić aby pliki zapisywały się na karcie pamięci??

  • 0

    171. ~  2008-11-11 08:00:29  host: f96-043.opera-mini.net

    Powiem tak...Krotkie porownanie do n80 _81 ma gorszy wyswietlacz mimo wiekszej przekatnej 2.3` n80 2.1` i 16 mln kolorow n80 262 tys...Pytanie dlaczego? To prorte n80ma duzo wieksza rozdzielczosc 81 320x280 a 80 ma 416y358 dzieki temu duzo lepiej wszwstko wyglada.Dzwiek 81 a glosniki 80 jeden.Aparta w n80 duzo lepszy 3.2mpy 81 ma 2mpy..Procesor w 81 duzo szybszy 360mhz do marnych 208 n80.Wyglad zalezy od gustu mi osobiscie bardziej sie podoba 81 to tyle

  • 0

    172. ~małpa  2008-11-11 19:52:27  host: abjo117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tę nokię i mogę powiedzieć że jest to świetny telefon warty swojej ceny, a tutaj komentarze na temat startego lakieru przy granatowym niewidać, chyba że ktoś go katuje. / ja mam jedno pytanie: czy zdjęcie na tapecie da się ustawić na cały wyświetlacz, czy tylko na to wystawione miejsce ?

  • 0

    173.  2008-11-12 22:12:49

    co to jest'' Navi Wheel''

  • 0

    174. ~  2008-11-16 21:37:47  host: staticline10743.toya.net.pl

    Jakiś czas ten telefonik mam i też jestem zadowolona :] W sumie mógłby mieć lepszy aparat (minimum 3,2 Mpix.) Ale ogólnie funkcjonalność oceniam 10/10 :) No i jeszcze jeden mały minusik,to taki,że ma troszkę małe litery na sms'y... Mnie to osobiście nie przeszkadza,ale mój ojciec narzeka na to strasznie - starość nie radość ;P hehe!! TELEFON JEST THE BEST!! POLECAM!! :]

  • 0

    175. ~dar  2008-11-18 15:24:59  host: bsf248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej zastanawiam sie nad tym telefonem ale niewiem jednego i chciałbym sie zaspytac posiadaczy czy to prawda ze ma aparat 2 mpx i klawisze dotykowe

  • 0

    176. ~  2008-11-20 15:25:17  host: dsr126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do husek:pamieć w symbianie 9.2 w n81 można rozszerzyć aż do 32 gb.

  • 0

    177. ~Agntx  2008-11-22 11:29:57  host: aczk110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma klawiszy dotykowych, ale ten środkowy od zatwierdzania ma czujnik ruchu palca i np. w galerii możesz sobie skakać po pozycjach ruszając tylko kciukiem po przycisku. Niestety, nie działa on tak, jak powinien. Więc raczej bajer.

  • 0

    178. ~Andrzej  2008-12-10 17:23:06  host: sniezka.bmj.net.pl

    Mam telefon N81 od ponad pół roku za 849 zł co jest dla mnie ceną śmieszną^^. Dobry telefon kilka razy spadł nie było problem. Symbian jak to on czasem się zawiesi. Na taki telefon przydałby się lepsze aparat typu Carl Zeiss + autofokus i 3,2 MP. Muzyka bardzo ładnie gra. Niektóre gry się przycinają szczególnie te 3D

  • 0

    179. ~Tsuner  2008-12-14 19:21:37  host: cfj10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym sie rózni ten model 8gb od tego zwykłego ? Jest wogole jakas róznica pomiedzy tymi modelami ?

  • 0

    180. ~mic  2008-12-16 17:55:36  host: cqz143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.mam pytanko,prosze o dpowiedz.mianowicie mam ten telefon i problemy z pamiecia.wszytko zapisuje sie w pamieci telefonu ktorej zaczyna brakowac a karta 2gb jest pusta.jak temu zaradzic?? z gory dziekuje.pozdrawiam

  • 0

    181.  2009-01-19 16:36:25

    mam tą nokie N81 (made in Finand) i zauwazyłem ze podczas rozmwy zasięg spada z 7 kresek do 5 czasami do 4. Czy u Was tez tak jest ?

  • 0

    182. ~shelti  2009-01-21 19:48:35  host: dynamic-78-8-108-150.ssp.dialog.net.pl

    kolego musisz wejsc w wiadomosci nastepnie w ustawinenia. zjechac na sam dol i wejsc w zakladke INNE tam na koncu jest opcja PAMIEC W UZYCIU i zmienic ja :) to tyle

  • 0

    183. ~  2009-01-21 19:50:05  host: dynamic-78-8-108-150.ssp.dialog.net.pl

    aaa oczywiscie mi sie potem tel troche muli wiec zmieniam to tylko na czas odbierania pliku. potem szybko ustawiam jak bylo :PP

  • 0

    184. ~  2009-01-26 14:45:56  host: nsith.blokowe.pl

    siema mam ten tel od jakis 4miesiecy. Jestem bardzo zadowolony szczegolnie z wi-fi:) ale jest problem z pamiecia:( mam karte 2gb mam na niej wszystko zapisane tzn aplikacje (gry) mp3 filmiki a i tak jest zajete 18mega z pamieci tela a w sumie ma 24mega duzy minus bo przez bluetuth moge przeslac tylko mp3 o wielkosci ponirzej 6mega:((

  • 0

    185. ~Mati  2009-01-26 23:06:06  host: d90-141-26-75.cust.tele2.pl

    Andzej dobrze mówi na prawde przydał by się leprzy aparat jak na taki tele. A dotykowy przycisk u mnie nie działa jak i gry. Tak ogólnie z telefonu jestem zadowolony. Pozdro dla wszystkich

  • 0

    186. ~  2009-01-31 22:10:01  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    dales 900 zl chyba za chinola:P

  • 0

    187. ~ciseł  2009-02-08 17:32:47  host: aebo187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląd żenujący , aparat katastrofa i do tego jeszcze ten słaby symbian:::(((jednym słowem porażka

  • 0

    188. ~nokia  2009-02-25 16:34:52  host: 83.142.206.162

    bardzo fajny telefon wszystko nie mam żadnych zastrzeżeń

  • 0

    189. ~gosc  2009-02-26 17:11:54  host: 213.25.208.2

    chwalicie się tak swoimi telami a może byście tak podali numery telefonów. To może wtedy będzie się czym chwalić jak poblokowane skrzynki odbiorcze będziecie mieć (curse of silence)

  • 0

    190. ~matii  2009-03-04 15:08:08  host: 94.254.129.80

    jeżeli ktoś pisze ze symbian "muli" telefon to jest kretynem!! telefony z symbianem maja mikro procesory barany!! więc jak komuś "muli" to niech kupi 3310 sobie!!

  • 0

    191. ~trala  2009-03-05 19:47:58  host: tkt21.ster-net.pl

    jezeli w opcjach przełączysz zeby wiadomosci zapisywano na karcie pamieci to mozesz przez wi fi i blootoucha przesylac pliki nawet po 80 mega

  • 0

    192. ~  2009-03-11 23:15:13  host: 77-254-197-211.adsl.inetia.pl

    Aktualnie posiadam ten telefon i sprawuje sie bardzo dobrze, nawet powiedziałabym ze wspaniale ;) Piszecie ze aparat słaby... mi spokojnie wystarcza fotek mam juz ok.500 wiec gdyby był słaby to nie robiłabym wcale (telefon mam jakis miesiąc), a do robienia zdjęć służy aparat :) Wygląd swietny ale to rzecz gustu. Ogólnie bardzo polecam ten telefon =))

  • 0

    193. ~  2009-04-02 08:03:14  host: aaml63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Kupiłem ten telefon 3 dni temu. Jestem z niego bardzo zadowolony. Zdjęcia dobrej jakosci przy dobrym swietle, ale daja rade. Symbian :) zhackowalem go, wgralem mase programow i jeden z wazniejszych N-gage 2.0! Gry wygladaja pieknie, niesamowita grafa przy tym duzym wyswietlaczu robi wrazenie. Muza gra bosko do tego wejsce 3.5mm i Creativy :D POLECAM! Jest to moj 12 fon z symibanem, ale ten jest najwyzej, ze wzgeldu na swoaja szybkosc procka 369 Mhz! To wiecej niz w badziewiach N96 i N96! Polecam N81 a takze N85!

  • 0

    194. ~marioo123  2009-04-26 09:39:20  host: adst202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon około 4 miesięcy i jestem baaardzo zadowolony!;) Świetnie odtwarza muzykę i ma dobry internet. aparat jest średniawy ale lepszego mi nie trzeba bo mam aparat cyfrowy:D Poza tym nieźle się pisze i ogląda filmy(mp4 w roz.320x240)cud, miód i orzeszki:D:D:D

  • 0

    195. ~komórkomaniak  2009-04-30 21:15:37  host: absr134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie

  • 0

    196.  2009-05-02 21:37:44

    ludzie troszke sie znam na fonach ,ten mam akurat dopiero 4 miechy ale jest full wypas muzyka i głośniki normalnie nieziemskie,aparat 2 ale zdjęcia tej jakosci co w soniaku z aparatem 5,wygląd full punktów zresztą nokia to królowa fonów na polskim rynku

  • 0

    197. ~eloo  2009-05-06 07:30:22  host: kal9-korcz-r1.bater.net.pl

    mam pytanie czy on ma wifi? czy bateria trzyma długo czy muli ,

  • 0

    198. ~elo  2009-05-07 15:28:50  host: kal9-korcz-r1.bater.net.pl

    to jak napisze mi ktoś jak z tym wifi i czy muli tą nokie i jak z baterią.?

  • 0

    199. ~cielok  2009-05-19 17:31:41  host: centrum.piekary.net

    witam, ten telefon ma jakiś przycisk obok wejścia na słuchawki, może mi ktoś powiedzieć do czego on służy?

  • 0

    200.  2009-05-30 19:49:40

    bateria mi trzyma ok 2 dni

  • 0

    201.  2009-05-30 19:50:39

    wifi też posiada łatwo sie czysci

  • 0

    202.  2009-05-30 19:51:21

    trzeba jednak uważac żeby sie nie zarysował

  • 0

    203. ~hdkush  2009-05-30 20:09:59  host: 91.90.73.122

    Bateria jest ok, mi trzyma dłużej niż tydzień ;)

  • 0

    204. ~hankuk  2009-05-31 09:43:22  host: gjm114.internetdsl.tpnet.pl

    bateria trzyma 3dni przy mocnym użytkowaniu a normalnie ponad 4. Super telefonik

  • 0

    205.  2009-05-31 16:00:51

    ile ona kosztuje.?

  • 0

    206. ~1  2009-06-05 22:43:41  host: dynamic-62-87-147-102.ssp.dialog.net.pl

    Ma wifi muli mi ja jedynie gdy mam już za dużo gier gdzieś 150-200 dobre ma stereo

  • 0

    207. ~  2009-06-06 17:15:14  host: 134-m.sm-rozstaje.pl

    Zdjecia z tego telefonu wychodza jak poruszone ,zato dobrze nagrywa video ,bateria super,gdzie trzeszczy?abo nogdzie,z wad: pamiec tela,przegladarka szybko sie zapycha i trza ja wylanczac ,rozdzielczosc ledwo widoczny w sloneczny dzien ,nie laduje sie przy PC,czesto przy zmianie tematu rozsypuje wczesniej wgrane aplikacje ,nie morzna ustawic flash jako tapete ,nie morzna usunac wiekszosci tematow ,niekture tematy sie instaluja ale niewidac ich wcale ,dladzego ikony sa martwe w 95 sie poruszaja !,symbian mi sie podoba Nokia moglyba wreszcie zaproponowac nowa nakladke bo ta mnie nieraz doprowadza malenkoscia ikonek szczegulnie po wyjsciu z domu!

  • 0

    208. ~  2009-06-06 17:23:43  host: 134-m.sm-rozstaje.pl

    Do elo-WiFi czasem zrywa zato szybko lapie nawet lepiej od mojego IPhona ,bateria poruwnywalna do SE 850 czyli dlllugo trzyma a co do symbiana bardzo rzadko restartuje

  • 0

    209.  2009-06-07 21:59:21

    198. Czytać nie umiesz? Przecież jasno i wyraźnie jest napisane że ma WiFi, a baterie ma taką samą jak w E51.

  • 0

    210.  2009-06-07 22:00:13

    Jeśli nie wiesz co to symbian i nie umiesz wykorzystać jego funkcji w przynajmniej 90%, to nie kupuj tego telefonu.

  • 0

    211. ~kulik  2009-07-26 14:08:07  host: dynamic-78-8-20-242.ssp.dialog.net.pl

    Witam mam pytanie czy ten telefon ma tez skróty muzyczne jak nokia N95 i N96???

  • 0

    212. ~kulik  2009-07-26 14:13:56  host: dynamic-78-8-20-242.ssp.dialog.net.pl

    witam mam pytanie czy N81 ma takie same skrótu muzyczne co N95 i N96.czy rozsuwa sie w obie strony???

  • 0

    213. ~afasf  2009-08-16 12:32:36  host: bvl221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pewnie że n81 8gb n95 mam i jest słaba

  • 0

    214.  2009-08-21 22:08:51

    jak ma ktoś pytania to pytać odpowiem do 10 wrzesnia

  • 0

    215.  2009-08-27 19:54:58

    telefon jest super posiadam wersje zwykła n81-3...jednym słowem cudo...kupiłem używany na allegro (dwuletni) jedyne co mnie przeraziło to duży luz na sliderze, bateria jak na używany trzyma mi 2 dni, nic nie trzeszczy, podobno muza z głośników miała być strasznie głośna a gra gorzej niz n73 i 6233 moze po prostu siadają głośniczki po 2 latach używania, ale za to muza w słuchawkach miodzio!!! telefon sie nie ścina (jak to w przypadku n73 i n80), może troche za ciężki ale ja lubie czuć telefon w dłoni:) po prostu polecam:) 10/10:)

  • 0

    216. ~  2009-09-17 20:45:03  host: static-199-26.is.net.pl

    mam telefonik okolo pol roku i wszystkim serdecznie polecam!!! wada ktora mi przeszkadza to plastkiowa obudowa, ktorej w dodatku nie mozna wymienic:( nie tyram telefonu ale spadł kilka razy i juz pięknie nie wygląda:( (w jednym miejscu kawałek mi sie złamał i odpadł, a w drugim bok telefonu sie wgiął i klawisz dziala troche jak dotykowy) poza tym to bardzo dobry: muzyke odtwarza bardzo wyraznie i glosno (zalezy tez od jakosci piosenki), zdiecia jak dla mnie bardzo dobre (tylko w nocy slabe, malo widac), telefon duzy i dosc ciezki ale dla mnie to zaleta:P musze wiedziec ze mam go zawsze przy sobie:D telefonik oceniam 9/10 i wszystkim niezdecydowanym bardzo polecam i pozdrawiam!!:)

  • 0

    217.  2009-09-24 18:58:24

    W TYM TELEFONIE MOŻNA WYMIENIC OBUDOWE!!!

  • 0

    218.  2009-09-29 20:40:19

    o ile wiem to chyba ją już przestali produkowac

  • 0

    219. ~buucek  2009-09-30 22:26:13  host: baq158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem może banalne pytanie ale czy ten telefon na odbiornik GPS??

  • 0

    220. ~saper  2009-10-07 19:30:24  host: client003-inet-rad.kpsi.pl

    czy jest w nim mozliwosc wymiany obudowy?

  • 0

    221.  2009-10-10 21:36:44

    raczej nie

  • 0

    222. ~jaeae  2009-10-14 18:12:02  host: s01.rgbaudio.com

    nie ma

  • 0

    223. ~br@do  2009-11-01 17:47:44  host: eja122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komórka do jedna z lepszych produkcji nokia jeżeli ktoś chce mieć n96 i go nie stać to niech sobie kupi n81 jest dobra do multimediów i co ważne posiada n-gage ma tylko słabszy aparat od n96 jeżeli komuś nie pasi to niech se kupi nokie 2660 tam wszystko jest szybkie :D polecam n81 sam ją posiadam :P

  • 0

    224. ~BodzioOZ  2009-11-09 19:20:48  host: c70-123.icpnet.pl

    do 220. można lecz zmianę obudowy lepiej nie robić na własną rękę i oddać do jakiegoś zaufanego serwisu. Do 219. telefon nie posiada odbiorniku GPS

  • 0

    225.  2009-12-25 18:50:46

    tą komóre kupiłem rok temu a do dzis ile razy wyciągne ten telefon na korytarzu w szkole to normalnie ma sie szacun w otoczeniu, on po porostu ma zajebisty wygląd

  • 0

    226.  2010-01-02 20:27:35

    szacun dla tego fona i wszystkich jego właścicieli ;)

  • 0

    227. ~mike30  2010-04-11 18:37:38  host: ae117.itcomp.pl

    mam ten fon od niedawna i ciesze się jak dziecko bardzo fajny ale co kto lubi aparat 2mpix? i co z tego aparat to mam w szufladzie i to z autofocusem internet mam w kompie muzyke na mp-trójce latarke w garazu gry na psp a telefon zawsze przy sobie i namiastke każdej z tych rzeczy to że jest duży to dobrze przynajmniej wiem że mam w ręku telefon a nie kartkę papieru niektórzy się zachowują jakby 24 godz na dobę tylko w telefon patrzyli co wam jest potrzebne jeszcze w fonach drukarka automat do kawy czy podręczny bankomat to tylko telefon a ten polecam

  • 0

    228. ~  2010-04-29 12:02:07  host: dte248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie ma 2 tylko 12 mpx

  • 0

    230. ~Wkurzony12345  2010-08-04 19:22:37  host: acsj227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    saper, jest możliwość, sam wymieniałem.

  • 0

    231. ~RW  2010-10-20 12:39:05  host: dnr19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam tą Nokię od ponad roku. Nie zawiodła ani razu. Fakt trochę aparat słaby, ale nadrabia to swoimi innymi funkcjami:) telefon się nie wiesza, nie resetuje i chodzi płynie. Według mnie jest to jeden z nielicznych telefonów Nokia, który na prawdę jest godny uwagi:) polecam go dla wszystkich

  • 0

    232. ~  2010-11-09 20:36:52  host: public69199.cdma.centertel.pl

    najlepszy fon noki w tej cenie

  • 0

    233. ~  2010-11-09 20:39:25  host: public69199.cdma.centertel.pl

    czym sie różni 8gb od zwykłej i czy mają wifi

  • 0

    234. ~michus  2010-11-21 22:31:02  host: kielanowka-rt4.root.com.pl

    Świetny telefon, posiadam go już kilka lat, niezawodny i niezniszczalny :)

  • 0

    235. ~rafik  2010-12-11 12:06:14  host: 093105035056.suwalki.vectranet.pl

    czy można w tem telefonie wymienić obudowe

  • 0

    236. ~antek  2011-03-03 15:38:27  host: 195.187.250.30

    mam go trzeci rok.bateria wymieniona. działa bez zastrzeżeń

  • 0

    237. ~DivooD  2011-03-06 22:07:14  host: 188.146.38.247.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam ten telefon, i jest wkurwiający . Tnie się, spadł mi z wysokości 20cm i rozwalił się wyświetlacz ;/. nawet nie wiem jak mam uaktualnić fonotekę ;/

  • 0

    238. ~TeleCom  2011-09-30 08:52:46  host: host-550b489b.sileman.net.pl

    Witam wszystkich tą nokię kiedyś miałem i sprawiał się bardzo ładnie Jego możliwości są no wielkie i Jak każda nowa nokia ma wyświetlacz 16 mln kolorów Jego cechą to gry N-gage Gry sprawiają się dobrze Lecz wadą i zaletą jego to iż jego rodzielczość aparatu wynosi 2 mpx oraz Symbian S60v3 Moim zdaniem jego głośność jest ograniczająca i DB. dlatego że pomałym upadku Możliwe uszkodzenie głośnika lub taśmy Miałem kiedyś wielki problem z tym bo gdy coś w środku uszkodziło mi się to na hamca odkręciłem telefon i wyjmując pasek zniszczony zniszczyło się także te dojście do podpięcia i telefon niefunkcjinował Teraz mam Se Cedar j108i i Telefon sprawia się doskonale a zatem proponuje ten telefon

  • 0

    239. ~ktoś  2012-01-02 23:48:58  host: 178-36-178-31.adsl.inetia.pl

    witam dzis dostalem ten telefon moim zdaniem to jeden z wielkich niewypałow Noki niech nikt nie mysli ze nie nawidze produktow tej firmy własnie jestem tylko za nimi ale ten model po prostu jest beznadziejny sama budowa i te klawisze nawigacyjne wszytsko tak ciezko chodzi ze to przeklenstwo tego modelu. polecam n95 8 gb lub n82 lepiej odłozyć te 50- 100 zl wiecej albo nawet kupic n93 stara i poczciwa :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet