Nokia N80 - opinie
Telefony Nokia Nokia N80 Opinie o Nokia N80

Nokia N80

w sumie: 418
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2005-11-02 17:04:51

    no poprosty piekny N70 w wersji slider to mi się podoba ;)

  • 0

    2.  2005-11-02 18:08:07

    Nowe noki zaczynaja nawet być ładne i funkcjonalne, szkoda tylko, ze pewnie duuuużo będą kosztować:/

  • 0

    3. ~camel  2005-11-02 19:22:19  host: chello087207102132.chello.pl

    cudo

  • 0

    4.  2005-11-02 22:07:40

    Noo... niedługo bedą do komórczek pakować po 10 MPix...:P

  • 0

    5. ~DJDJ  2005-11-02 22:36:31  host: bye77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no muszeprzyznac że jak nokia mi się nie podobała tak te nowe a szczególnie seria N barazi mi przypadła do gustu ale pewnie i tak cena odstraszy wielu potencjalnych klientów w tym pewnie mnie i zapewne wybiore coś tańszego z podobnymi funkcjami np jakiegoś sony ericssona ;]

  • 0

    6.  2005-11-03 13:32:00

    3 mpx!! no wkoncu

  • 0

    7. ~Kalina  2005-11-03 16:13:33  host: bqa40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i mamy telefonik z 3 mpix pomyśleć że jeszcze 2 lata temu 1 mpix to było niemożliwe marzenie. NOwe nokie są ekstra mają tylko 1 minus są makabrycznie drogie N90 kosztuje 3 tys. podczas gdy sony ericsson w800i który mało czym się różni (może oprócz optyki Carl Zeiss) kosztuje prawie 2 rtazy mniej.

  • 0

    8.  2005-11-03 19:04:00

    jak na razie jedyny telefon noki z 3mpix!
    no super super ale i tak go jeszcze pewnie nikt z polski nie ma i dlugo nie bedzie mial... za drogi bedzie

  • 0

    9.  2005-11-03 21:39:04

    *** axel: pewnie że nikt nie ma, bo ten telefon wejdzie do sprzedaży dopiero w I kw. 2006...

  • 0

    10. ~SalkaN6630  2005-11-06 13:17:30  host: bun53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik ma Bluetootha no i oczywiście najlepszy sestem operacyjny - Symbian s60.
    Jeśli o to chodzi to dla wszystkich sony ericsonów Nokia jest poza zasięgiem.
    POzdrawiam

  • 0

    11.  2005-11-12 22:42:14

    fajny, moze kiedys bede go mial, ale ciezki jest ;/ jak narazie moja 6230i wystarcza mi :)))))

  • 0

    12. ~Radek  2005-11-19 22:56:33  host: bzg174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma Watch TV ??

  • 0

    13. ~Radek  2005-11-23 22:36:27  host: byk148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Doradzcie ktory tlefon mam wybrac Nokie N80 czy Nokie N92??????????

  • 0

    14. ~kuba  2005-11-28 19:37:51  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    Radek a gdzie go chcesz kupic? Widzialem je na ebayu za ok 1500zl mysle ze warto...

  • 0

    15. ~Radek  2005-12-06 18:12:07  host: byx220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te telofony sa na ebayu ale z niemieckim i z angielskim menu!! czy ktos wie gdzie mozna je dostac z Polskim menu???

  • 0

    16. ~  2005-12-11 23:29:56  host: dwa.techmedia.com.pl

    *** wojtek_kwiatek: nie mowie o tym kiedy on wejdzie bo mogl go sobei ktos juz sprowadzic np z w. brytani !

  • 0

    17. ~xxx  2005-12-17 20:26:48  host: abnt218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja go mam z finlandi za 2000zł

  • 0

    18. ~TM  2005-12-19 11:52:35  host: 134-be2-7.acn.waw.pl

    Polska wcale nie jest zacofana w wprowadzaniu nowych modeli i nie szafujcie tu zadna finlandia czy wielka brytania bo to bzdura! (porownajcie sobie strony poszczegolnych krajow na www.nokia.com takie to trudne?) Telefon jeszcze nie wyszedl i wyjdzie w 1szym kwartale 2006 roku. Oferty dotyczace tego telefonu np. na eBay'u to albo zlodzieje ktorzy wycygania kase a telefonu nie wysla :) albo ukradzione z nokii nie w pelni dzialajace prototypy ktorych oprogramowania nie da sie "upgradeowac" :D
    Takze zaden, kurna, wujek z finlandii nie mogl wam tego przyslac :D

  • 0

    19. ~okneis  2005-12-24 11:22:41  host: chello084010120036.chello.pl

    ~xxx - to do ciebie
    powiedz jeszcze, że ci go św. Mikołaj przyniósł.

  • 0

    20. ~  2005-12-30 12:43:09  host: c121-237.icpnet.pl

    moim zdaniem lepiej jest sobie kupic palmtopa i aparat

  • 0

    21. ~x2  2006-01-05 08:30:47  host: abxx34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    xxx a ja mam Finlandie 1L pomarańczową :)

  • 0

    22. ~x2  2006-01-05 08:32:20  host: abxx34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    xxx a kogo ty masz w tej finlandii ze ci przyslal taka kome ty chyba naprawde mikolaja.okneis to ma racje

  • 0

    23.  2006-01-14 21:03:08

    A moim zdaniem samsung robi lepsze telefony.....

  • 0

    24. ~yyyyy  2006-01-23 13:33:20  host: abnp110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szjs

  • 0

    25. ~ego  2006-01-28 21:25:27  host: dial-1208.lubin.dialog.net.pl

    na Expansys juz za 2 tyg beda...... 720 €

  • 0

    26. ~żaba  2006-02-05 15:24:11  host: aod146.internetdsl.tpnet.pl

    CZY KTOŚ MI POWIE ILE "TO" BEDZIE KOSZTROWAĆ?!?!

  • 0

    27. ~majki  2006-02-09 17:58:18  host: dep82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komureczka jak marzenie

  • 0

    28.  2006-02-11 23:50:19

    Apropo tych wszystkich farmazonow - tego telefonu jeszcze nie ma rynku eurpejskim - pojawia sie on w Australii oraz Stanach dosc rzadko. W UK go nie ma !!

  • 0

    29.  2006-02-12 01:54:58

    352 x 416 ma TFT, GSM850 i WiFi - Nokia wraca na pierwsze miejsce :-)

  • 0

    30. ~FAZA  2006-02-26 22:29:00  host: cmx64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no super nokia N80 niedawno se jo kupiłem jest po prostu zajebista zdjęcia jak w dobrym aparacie cyfrowym a mp3 tez siwietnie grają
    telefon jest bez zarzutów i filmik kręci swietine!!!!

  • 0

    31. ~adek  2006-03-11 12:32:40  host: xdsl-1912.walbrzych.dialog.net.pl

    nokia n80 jest o niebo lepsza od jakiegoś sony ericssona k800i. mam 6230i i nie jestem do końca zadowolony. jak wejdzie n80 to napewno ja sobie kupie i bede baardzo zadowolony!

  • 0

    32. ~Młody  2006-03-22 09:44:47  host: pd195.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mam delemat niewiem co sobie kupic kase mam ale juz mam zawirowane w głowie czy kupic sobie N80 czy Sony Ericssona K800I
    pomóżcie

  • 0

    33. ~R  2006-03-23 19:40:42  host: abda241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Swietny jest ten telefonik, zarabiste parametry i bardzo ladny - tylko kiedy on bedzie w sprzedazy??? Dlugo go wyczekuje i nic. I ciekaw jestem czy z cena bedzie tak samo jak w przypadku N70 - juz za grosze

  • 0

    34. ~Sciemka  2006-04-14 10:09:38  host: wa-03.skanska.pl

    3Mpix to nie tak dużo... Grundig X5000 ma 6Mpix.... to jest telefonik trzeba by go bylo połączyć z sonyericssonem W950i który ma 4GB pamieci i bedzie git :)))

  • 0

    35. ~ehhh  2006-04-17 13:05:26  host: nat-mo2.aster.pl

    ale gledzenie... telefon do dostania od jakiegos czasu na ebay... to samo bylo z k750i, kupilem go dokladnie rok temu a w polsce kiedy sie pojawil? we wrzesniu? pazdzierniku?

  • 0

    36. ~Robercik  2006-04-21 00:43:09  host: emj122.internetdsl.tpnet.pl

    Teraz to jest już do kupienia w Noki za 2825zł? Czy wart jest sojej ceny?

  • 0

    37. ~vfdsv  2006-04-24 11:50:35  host: adw15.marton.net.pl

    ahah dlaczego prównujecie takie badziewia jak w800i i inne mało sie rózni niema symbiana mniejszy wyswietlacz gorsza obudowa tandetny wyglad i wiele innych nokia n series to znakomity fon wiem bo jestem posiadaczen noki n70 mam juz od 4 miesiecy i niema naco narzekac zaden erikson niedorówna telefon spokojnie na pełny rok nic nowego nieda sie wymyslic

  • 0

    38. ~masterdaves  2006-05-01 12:12:15  host: asn49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedna z najlepszych znakomity wyswietlacz jal bym mial ze 2500zl to bym se ja kupil na allegro,ale to nowy model i szybko bedzie tracil na cenie

  • 0

    39. ~Poles  2006-05-01 23:45:31  host: acol183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bede mial niedluga taka i uwazam ze fon jest spoko

  • 0

    40. ~  2006-05-11 21:18:44  host: bcr241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widzę że wszyscy piszą że świetna maszynka itp, pracuje w hurtowni telefonow komorkowych i akcesorii, testowalem ten telefon, po włozeniu karty sim i wlaczeniu telefonu ponad minute trzeba czekac na zaladowanie sie telefonu, slader chodzi tak jak w wytachanej 7650, biorąc do ręki np samsunga D600 to samym kciukiem sie otwiera telefon tutaj prosze mi uwierzyc tzreba poswiecic wiecej siły i techniki, sam telefon nie robi na mnie wrażenia po tym jak testowałem N91, swietne robi zdjęcia zarowno punktow stalych jak i ruchomych tylnia jak i przednią kamerą,,,, pozdrawiam

  • 0

    41. ~  2006-05-12 19:44:56  host: emj126.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od 3 tygodni i jeszcze tylu błędów w oprogramowaniu nie widziałem!!! W Nokii N70 też były błędy w oprogramowaniu ale nie aż tyle!!! Kto jak kto ale żeby Nokia tak ludzi w jajo robiła!!!

  • 0

    42. ~xxx  2006-05-19 18:26:40  host: abcx161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze kupiles sobie egzemplarz pokazowy? Ja tam czekam az bedzie za 1500zl i nowy soft juz bez bledow. Czce ja kupic do lipca ale ta cena zbyt dlugo sie utzymuje a nie chcialbym wywalac 2500zl

  • 0

    43. ~tvn24  2006-06-11 12:57:52  host: evn243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i poć, poć 3G?

  • 0

    44. ~Bocian  2006-06-13 14:39:35  host: chello087206022033.chello.pl

    Myśle nad tym telefonem , podoba mi sie i z informacji wynika , że to jeden z lepszych smartfonów noki.A co wy o tym sądzicie kupić go , czy jakiś inny.Tylko wyświetlacz słaby 262144 kolory.Bo czekam aż potanieje i trafi do slaonów i kupie na abonament.Co wy na to ???????

  • 0

    45.  2006-06-21 21:31:35

    Wyswietlazc jest genialny. Nie narzekaj Bocian...

  • 0

    46. ~alex  2006-06-25 14:39:32  host: r220-101-169-86.cpe.unwired.net.au

    telefonik jak marzenie czytalem duzo o nim i ogladalem go podjolem decyzje kupuje tye tel. w sydney moge kupic troszke taniej

  • 0

    47. ~Bart(L)  2006-06-26 13:03:47  host: dzn170.internetdsl.tpnet.pl

    Kto wie kiedy będzie w salonie w Plusie....nawet bez promocji.

  • 0

    48. ~maro  2006-06-28 02:56:00  host: cpc2-walt1-0-0-cust587.popl.cable.ntl.com

    bateria do kitu jak na taki tel jego myslenie jest do d.... dlugo wszystko otwiera sprzedam n 80

  • 0

    49. ~  2006-06-28 10:34:52  host: cav184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałbym powiedzieć że 262 tysiące a 16 mln kolorów dla ludzkiego oka nie robi różnicy, tylko 16 mln kolorów zużywa więcej baterii ;)

  • 0

    50. ~Robek_67  2006-07-02 16:49:38  host: chello087207240163.chello.pl

    Chciałbym powiedzieć , że te wszystkie braki i błedy można uzupełnić wgrywając programy lub nowe aktualizacje , a wyświetlacz można zamienić na 16 milionów kolorów tylko po co to komu ??
    Poza tym aparat obsługuje 3.2 mpx , a kamera nagrywa filmy w rozdzielczości 640 x 480 przy 30-36 klatkach na sekunde w dobrej jakości.Procesor inny niż w n70 , 6630 i 6680 - nowszy układ taktowany 227 mhz i można podkręcać.Ogólnie dobry phon ale lepiej poczekać na n83.

  • 0

    51. ~aaa  2006-07-12 18:02:38  host: host-81-190-150-218.olsztyn.mm.pl

    widzę że wszyscy piszą że świetna maszynka itp, pracuje w hurtowni telefonow komorkowych i akcesorii, testowalem ten telefon, po włozeniu karty sim i wlaczeniu telefonu ponad minute trzeba czekac na zaladowanie sie telefonu, slader chodzi tak jak w wytachanej 7650, biorąc do ręki np samsunga D600 to samym kciukiem sie otwiera telefon tutaj prosze mi uwierzyc tzreba poswiecic wiecej siły i techniki, sam telefon nie robi na mnie wrażenia po tym jak testowałem N91, swietne robi zdjęcia zarowno punktow stalych jak i ruchomych tylnia jak i przednią kamerą,,,, pozdrawiam


    widać jak sie znasz na telefonach dla twojej wieadomości nokia n91 nie kamery do wideorozmów

  • 0

    52. ~soperek  2006-07-18 13:12:08  host: ber56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą komórkę od wczoraJ :d i jestem bardzo zadowolony ;) Jest super ! Bardzo mi się podoba ;) I muszę powiedzieć że godna swojej ceny i uwagi :) Polecam ją !
    Aha kupiłem ją na allegro za 1500 złotych :] Nowiutka,polski menu,na sztuki,bez simlocka (fabrycznie) ,gwarancja dwuletnie :D No jest dosłownie super :) Aha komórek za taką cenę już nie ma ... był na sztuki ale się rozeszły strasznie szybko :D

  • 0

    53. ~Sebasns  2006-07-23 17:27:21  host: 84.13.67.141

    kupilem ten telefonik juz 2 miesiace temu w Wielkiej Brytani i nie zauwazylem zadnuch bledow. Dziala juz od miesiaca bez wylaczania, dodatkowo mam zainstalowane 9 aplikaji na symbiana. Wiec jezeli piszecie ze macie z bledami to prponuje kupowac telefony na rynkach zechodnich (ale uwaga!!!, sa bez jezyka polskiego). Inne wyjscie to jezeli sie cos dzieje to proponuje oddac do serwisu, polecam centralny serwis Noki w Jankach k/Warszawy. Robia tam naprawde cuda. Sebasns

  • 0

    54. ~tib  2006-07-29 19:29:03  host: abmn163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zarabisty ic dodac nic ujac jak na mnie to telefonik pelen wypas pozdrwaiam tych kturym sie podoba:DXDXD

  • 0

    55. ~==>bad boy  2006-08-01 14:01:53  host: host86-143-91-103.range86-143.btcentralplus.com

    Posiadam N80 od wczoraj i jak narazie jestem zadowolony.kupilem ja w Angli gdzie mieszkam od roku.ma tyle opcji ze w polowie jej nie rozpracowalem heeh:)Jezeli jest ktos zainteresowany mam do sprzedania Sony Ericsson W550i caly komplet z papierami.Jezeli ktos chetni to pisac na gg ==>5659947

  • 0

    56. ~kokolino  2006-08-04 10:40:17  host: p5090F110.dip.t-dialin.net

    Witam wszystkich. Jestem posiadaczem tego modelu "Nokia N80" od tygodnia. Uwazam, ze jest to bardzo dobry telefon z mnostwem funkcji.Powinien on zadowolic wielu wybrednych klientow choc spewnoscia nie zadowoli wszystkich! Wedlug mnie bardzo ale to bardzo duzym minusem jest bateria mam tylko nadzieje, ze w niedlugim czasie pokaze sie jakas Li-Pol pasujaca do tego modelu! Poniewaz standartowa Li-Jon to wielki niewypal. Pozatym jestem zadowolony z zakupu czego jednoczesnie zycze Wam!

  • 0

    57. ~zenon p.  2006-08-23 11:02:23  host: chello087207239182.chello.pl

    W angli ta koma chodzi po 220 funtów w sklepach z komami tupy avans itp.
    A sony-ericcson k800i po 129.99 funtów.
    Bez sim locka...

  • 0

    58. ~  2006-08-25 04:21:39  host: 82-44-250-34.cable.ubr06.haye.blueyonder.co.uk

    Telefon cudo Mam go od kilku dni kupilem za 280 funtow bez simlocka Wszystko smiga ladnie i bez klopotow Btw tego posta pisze z telefonu Wifi czyni cuda ;)

  • 0

    59. ~piotrek  2006-08-30 14:15:39  host: enh133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale mam dylemat!!! Mam teraz aneks w erze i nie wiem czy wziąść noki n80 czy MDA compact II z zestawem nawigacyjnym. A wy co byście zrobili?? :-)

  • 0

    60. ~piotrek  2006-08-30 14:20:37  host: enh133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale mam dylemat!!! Mam teraz aneks w erze i nie wiem czy wziąść noki n80 czy MDA compact II z zestawem nawigacyjnym. A wy co byście zrobili?? :-)

  • 0

    61. ~robs  2006-09-01 10:35:57  host: nat-go2.aster.pl

    jezeli chodzi ci tylko o nawigacje to bierz mda, nie wiadomo kiedy beda aplikacje na n80 do nawigacji. na dzien dzisiejszy wyszedl nowy tomtom ale nie wiadomo czy dziala na n80

  • 0

    62. ~piotr2802@yahoo.pl  2006-09-05 21:18:08  host: 217.116.110.177

    Ja czekam na zapowiadana na połowę września wersję Internet Edition Noka N-80.Zapowiada się nieźle...

  • 0

    63.  2006-09-09 09:48:21

    prawie doskonalosc:) czytalem test to ten tele mnie ma rzeczy ktorej nie ma:PP ale wole tele o klasycznym wygladzie:PPP

  • 0

    64.  2006-09-10 16:02:48

    i ponoc rozsuwa sie jak stara poczciwa 7650:P ale niewiem, niemialem w reku tego fona(n80).

  • 0

    65. ~insekt  2006-09-11 07:44:19  host: public-gprs3976.centertel.pl

    Witam, mam ją od jakiegoś czasu i postanowiłem sie podzielić spostrzerzeniami;
    przed n80 miałem 6680 i bardzo mi w miej wszystko pasowało, menu poukładane i naprawdę intuicyjne.Po n80 spodziewałem się tego samego co miałem w 6680 tyle, że więcej, lepiej i bardziej dopracowane!!!
    n80 robi exta fotki, ale po zrobieniu zdjęcia ginie ono po kilku sek. a nie zostaje na ekranie jak w 6680!!!
    W menu n80 zdjęcia i video są w galerii wrzucone do jednego folderu :( i nie da się tego rozdzielić! Dopiero po wejściu w folder jest podział na ALBUMY ...
    Jeśli chodzi o klapkę to faktycznie np w 6280 chodzi bez porównania przyjemniej, bo to chyba najlepsze określenie.W n80 klapka nie ma sprężynki i sówa się jak by była już mocno używana... ale nie jest to taka tragedia jak tu niektóży piszą! Znacznie gożej jest gdy tel nosisz w kieszeni bo się otwiera i automatycznie odblokow. sie klawiatura!
    Ogulnie przed kupnem polecam gorąco wybrać się np pod pałac i wziąść tą zabawkę do ręki i pobawić się trochę! ps. jak na symbiana to system chula jak szalony, fakt ze trzeba pocaekać po właczeniu ale wystarczy nie wyłaczć!!!!!!!!!!! polecam wszystkim SYMBIANOMANIAKOM ps2 pod pałacem można ją wyrwać już za 1200 z pl menu POZDRAWIAM


  • 0

    66.  2006-09-19 08:32:36

    ja sie zastanawiam czy ja myknac nowke z ery za 1150 pln (male znajomosci :D)tylko boje sie ze bedzie chodzic wszytsko jak w 6280! :( bo sprzedalem ja po dwoch dniach wszystko latalo slizgy porazka itp a mialem ja nowke tylko 2 dni :( (jestem zwolenikiem solidnych konstrukcji)! wiec boje sie ze to tez bedzie to samo :( a nie mam przyjemnosci nigdzie sobie jej potrzymac wiec prosze o info co do samej budowy!! bo reszta to marzenie :P no moglbybyc sym. 2 edi. ale co tam poczeka sie na wszytsko troche czasu :D w

  • 0

    67. ~Wojte  2006-09-20 19:10:01  host: bxt245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,

    Mam ten telefon od 1 tygodnia. Bateria zostala sformatowana zgodnie z instrukcja. Niestety bateria wytrzymuje niecale 24h. CZeka mni serwis... Ktos mial podobne problemy??

  • 0

    68. ~kerapap  2006-10-07 13:58:12  host: abtg112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ile ten telefon może kosztowa na karte w Wielkiej Brytanii

  • 0

    69.  2006-10-09 20:34:01

    kerapap: gdzies z 1500 zł napewno jak nie wiecej ;)

  • 0

    70. ~kostek  2006-10-14 11:34:13  host: chello087206068182.chello.pl

    MINUSY które zauważam po ok 3 tygodniach użytkownia: -SŁABA BATERIA -ZA LUŹNY SLIDER -WOLNE WłąCZANIE/ZAWIESZANIE PRZY KORZYSTANIU Z INTERNETU LUB WIęKSZYCH APLIKACJI TYPU ADOBE READER -SłABA PRACA Z W-LAN PRZY SłABYM SYGNALE -CZESTO WYRZUCANY BłAD, "ZA MAłO PAMIęCI, ZAMKNIJ INNE APLIKACJE" NAWET GDY INNE Są POZAMYKANE... WIEC POWIęKSZENIE ZROBIONEGO ZDJECIA DO 100% JEST NIEMOżLIWE -BLOKADA KLAWIATURY SIE NIE SPRAWDZA PRZY NOSZENIU TELEFONU W KIESZENI SPODNI- WYJMOWANIE/WKłADANIE=>ROZSUNIECIE=>ODBLOKOWANIE KLAWIATURY -APARAT 3MPX? HMM JESLI OCZEKUJESZ LEPSZEJ JAOSCI NIZ W N90(2MPX) TO BEDZIESZ ZAWIEDZIONY!!! BOWIEM N80 NIE MA OPTYKI CARLL ZEISS=> NIE NAJLEPSZA JAKOSC ZDJEC; NA UZNANIE ZASłUGUJE JEDYNIE TRYB MAKRO W KTóRYM MOZNA ZROBIC NP ZDJECIE TEKSTU I TO SIE AKURAT SPRAWDZA; JESLI JEDNAK ZALEZY CI NA BDB APARACIE TO WYBIERZ N73 LUB N93. -SYSTEM WYJMOWANIA KARTY PAMIECI, BRAK AUTOMATYCZNEGO ZAMYKANIA PROGRAMóW PRZED WJECIEM KARTY...TRZEBA TEN PROCES ZAIINICJOWAC Z MENU, DLA PRZYKłADU W N80 WYSTARCZYłO OTWORZYC SLOT KARTY PAMIECI I TEL SAM WSZCZYNAł PROCES ZAMYKANIA APLIKACJI; -NA DZIEń DZISIEJSZY STOSUNKOWO MAłA LICZBA APLIKACJI DLA SYMBIANA 3RD -BRAK TV-OUTu

  • 0

    71. ~mati  2006-12-14 18:40:41  host: czv234.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to złom mam go 4 dni i jusz sie psuje ta klapka wysuwana

  • 0

    72. ~  2006-12-16 12:29:07  host: 80.54.108.5

    A jak z odtwarzaniem muzyki? W słuchawkach gra to przyzwoicie? Basy, wysokie tony itd? :P

  • 0

    73.  2006-12-20 21:05:30

    No,no,no wyswietlacz niezly ale i tak wole N73 Albo K800i

  • 0

    74. ~bluegay  2006-12-26 12:24:19  host: eux233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefonik lecz mechanizm rozsuwania i bateria powinny być lepsze

  • 0

    75. ~  2007-01-07 22:05:47  host: xdsl-4640.elblag.dialog.net.pl

    a mieliscie w ogóle tą nokia czy to takie gadanie dzieci neo??????????????

  • 0

    76. ~MG  2007-01-22 18:43:29  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    Mam ten telefon 3 dni i jest super. Ani razu mi się jeszcze nie zawiesił, nawet przy zbliżeniu zdjęcia w galerii do 800%!!! Ekran przecudowny, w ogóle nie widać pikseli. Mechanizm rozsuwania też spoko, troszkę ciężko chodzi, ale przynajmniej się sam nie rozsuwa (np. w kieszeni). Obsługa wbrew pozorom (jakie stwarza wyraz "Symbian") nie jest trudna. Jest to mój pierwszy fon z Symbianem i już mam wszystko poustawiane jak trzeba, poinstalowane dodatkowe aplikacje itp. To jest rzeczywiście całkiem co innego niż SE (miałem K700i 2 lata, chciałem sobie kupić K800i, bo myślałem że jest najlepszy, ale teraz wiem, że bym tego żałował).

  • 0

    77. ~MG  2007-01-23 15:07:40  host: apn-99-43.gprspla.plusgsm.pl

    Aha, mam jeszcze pytanko: czy aby łączyć się z siecią UMTS i korzystać z wideorozmów trzeba mieć jakąś specjalną kartę SIM 3G?? Bo słyszałem, że trzeba, ale jak szukałem na stronie Plusa czegokolwiek za ten temat to nie znalazłem... :/

  • 0

    78.  2007-01-25 21:33:09

    witam mam pytanko:czy istnieje w chwili obecnej jakiś anti-virus na symbiana s60 3rd oprócz f-secure mobile jeśli tak to jaki?

  • 0

    79. ~nynoos  2007-01-27 14:16:37  host: w3cache.polsl.pl

    Mam ten telefonik już 3 miesiące i jest naprawdę godny polecenia. To co ludzie wypisują to świadczy tylko o tym, że tego telefonu nigdy nie widzieli na żywo. Aparat w świetle dziennym jest poprostu bajeczny, kolory wspaniałe, jedynie zgodzę się ze słabą baterią. Ale przecież jak kogoś stać na n80 to napewno będzie go stać na dobrą baterię :D

  • 0

    80. ~****  2007-01-27 21:12:07  host: ajx27.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest WLEN????????????

  • 0

    81. ~pnonemix  2007-01-28 04:13:01  host: 212-139-189-93.dynamic.dsl.as9105.com

    dostalem tego fona dzisiaj i pierwsze spostrzezenia nie sa najlepsze, zanim go uruchomilem (a wlasciwie probowalem) cos mi ta klawiaturka nie pasuje chyba troche za luzno chodzi.. no dobra ide dalej uruchamiam gada a tu komunikat, telefon nie moze wystartowac, skontaktuj sie ze sprzedawca :( moje pierwsze odczucia?! - strach co bedzie dalej!

  • 0

    82. ~macies  2007-01-31 19:18:20  host: pc-858.ds5.tuniv.szczecin.pl

    czym różni się n80 od n80 internet edition?

  • 0

    83. ~MG  2007-02-01 13:18:52  host: apn-100-185.gprsbal.plusgsm.pl

    Kilkoma aplikacjami, które można równie dobrze ściągnąć i zainstalować na N80...

  • 0

    84. ~rudy  2007-02-01 14:18:22  host: abbk118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    `**** nie WLEN tylko WLAN to znaczy ze potrafi łaczyć sie z sieciami Wi-Fi

  • 0

    85. ~MG  2007-02-01 19:18:25  host: apn-100-185.gprsbal.plusgsm.pl

    Ehh Rudy, dałeś się nabrać na marną prowokację ;) A tak w ogóle to dzisiaj się dowiedziałem, że mam Nokię N80 IE! Kupowałem jako zwykłą N80, ale widocznie coś się komuś w sklepie pomyliło i mam Internet Edition! Wpadłem na to sprawdzając wersję oprogramowania.

  • 0

    86. ~tomcyk  2007-02-03 11:09:39  host: ss242.internetdsl.tpnet.pl

    A mi w tym telefonie nie odpowiada (i to bardzo) za luźny mechanizm rozsuwający! Obudowa w tym telefonie przez to bardzo skrzypi!!

  • 0

    87. ~damian  2007-02-06 18:38:34  host: aajw210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie cz ten tel ma jave prosze o odpowiedz

  • 0

    88. ~misiek  2007-02-06 21:44:25  host: ble16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tel z anglii i jeszcze nie sciagnalem simlocka ale jak podlanczam ladowarke to nie chce mi ladowac co jest nie tak???

  • 0

    89. ~!@!KrupniK!@!  2007-02-06 23:03:34  host: host851466181.galileusz.3s.pl

    Chłopaki co mi radzicie N80, N73, 3250 czy moze N91 albo K800 lub moze Samsung D900

  • 0

    90. ~MG  2007-02-06 23:51:31  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    do ~damian: telefon ma jave do ~misiek: telefon się ładuje, ale nie jest włączony, dlatego nie widać, że się ładuje ;)

  • 0

    91. ~MG  2007-02-07 12:09:17  host: apn-100-176.gprsbal.plusgsm.pl

    Kurde :/ Jak w przeglądarce internetowej w N80 otworzyć nowe okno? Próbowałem na wszystkie sposoby i nic.... Nie mam pojęcia jak to zrobić...

  • 0

    92. ~damian  2007-02-10 16:09:50  host: aalh180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie co wybrać n70 n80 n93 albo k800?????????? Prosze o szybką otpowiedź

  • 0

    93.  2007-02-10 23:05:31

    do damian-ja na twoim miejscu bym wybrał nokie 3310 to naprawdę bardzo fajny i rewelacyjny fonik z symbianem)

  • 0

    94. ~mcneo  2007-02-14 15:31:33  host: acyz164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do damian- wez n93 zdjecia sa lepsze niz k800i no i jako jedyny z tych tel. co wymieniles ma zoom optyczny po 2 k800i nie mam stabilizatora a n93 ma beirz nokie

  • 0

    95. ~Mati  2007-02-25 01:19:55  host: efj248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PEwnei ze nokie n93 nie wiem nad czym sie zastanwaisz

  • 0

    96. ~krzysiek  2007-03-01 21:37:05  host: host-81-190-4-245.gdynia.mm.pl

    sluchajcie a jak prezentuja sie zdjecia z tego fonika robione w nocy??? czy lampa daje sobie rade czy nie bardzo i czy ma stabilizator???

  • 0

    97. ~MG  2007-03-01 23:26:49  host: aaom106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Są trochę tak jakby rozmazane (coś w stylu efektu rozmycia), nie wyglądają najlepiej. Ale myślę, że jest to kwestia ustawień, gdyż ja nie ustawiałem nic w aparacie. Pewnie mogłyby wyjść lepsze, choć ich jakość jest naprawdę dobra w porównaniu do innych aparatów. A co do lampy, to daje ona dwa mocne błyski (aparat jest w stanie zrobić zdjęcie w całkowitej ciemności).

  • 0

    98. ~Rafko  2007-03-04 13:00:58  host: inet20908na-3.eranet.pl

    Mam go od dwóch dni i wrażenia mierne: przede wszystkim za lużna klapka, słabe baterie, aparat 3 Mpa ale zdjęcia kiepskie (SE750i robi lepsze). Osobiście bym go nigdy nie wybrał, ale jak dają za darmo to może być.

  • 0

    99. ~s  2007-03-04 16:39:26  host: dgi132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    s

  • 0

    100. ~apik  2007-03-12 15:41:31  host: 87-205-130-173.adsl.inetia.pl

    mcneo z tego co mi wiadomo co był test n93 vs k800i i w jakości zdjęc wygrał k800i chyba na TVN Turbo było i na forum kiedys czytałem taki temat ;)

  • 0

    101. ~K800i  2007-03-13 08:46:51  host: grj10.internetdsl.tpnet.pl

    K800i ma stabilizator wiem bo mam K800i i nie zamieniłbym go na N93 bo cegła niesamowita jedyna nokia którą wybrałbym to N80:)ale i tak K800i Rulezzzzz:)

  • 0

    102. ~hany  2007-03-14 19:01:33  host: 207.red-83-59-234.dynamicip.rima-tde.net

    Witam wszystkich. Kupiłem nokie n80 , jak ją przerobic na internet edition, no i skad to wziasc ?? Z gory dzieki . pozdro

  • 0

    103. ~jak_zawsze  2007-03-17 10:49:09  host: public-gprs36265.centertel.pl

    ...gdybym wiedzial wczesniej ze to taki badziew to bym nie wydawal 2350zl ! od wrzesnia 2006 byl 3x w serwisie i teraz odeslali mi nowy-drugi aparat. ie wgrasz sobie ze strony nokii przez Nokia Software Updater. V 4.0632.0.38 z 13-10-2006

  • 0

    104. ~ben  2007-03-18 14:16:05  host: 089-100-236220.ntlworld.ie

    najlepszy telefon jaki jest teraz dostepny na rynku.... zaden sony nie jest lepszy

  • 0

    105. ~AlfA_  2007-03-19 22:01:55  host: 219-go2-6.acn.waw.pl

    Witam Wszystkich, wiece czy jest w N80 opcja powtarzania budzika ?

  • 0

    106. ~  2007-03-20 17:00:55  host: ann235.internetdsl.tpnet.pl

    świetny telefon POLECAM

  • 0

    107. ~  2007-03-27 12:45:17  host: acie174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wybrać nokie n80 czy nokie n73

  • 0

    108. ~l3vy  2007-03-28 23:01:50  host: enr252.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie... przylaczam sie do pytania kolegi wyzej. co wybrac nokie n80 czy nokie n73?

  • 0

    109. ~MG  2007-03-29 14:48:11  host: aanx225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie N80. Dlaczego? Większa rozdzielczość ekranu, większe przyciski, ogólnie mniejszy, WLAN. Ogólnie wypasik :D

  • 0

    110. ~Denisek  2007-03-29 16:30:33  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik fajny :D ładne robi zdjecie ?? i czy głosni slychac muze przez głósnik ??

  • 0

    111. ~WhiteMan  2007-04-01 13:03:13  host: chello089079082015.chello.pl

    co mam wybrać n80 czy n73 Music Edition????? proszę o odpowiedzi

  • 0

    112. ~  2007-04-03 08:40:14  host: gw1.krus.gov.pl

    Whiteman nee zastanawiaj się bierz n73...polecam supper telefon..

  • 0

    113. ~  2007-04-04 18:04:39  host: 80.51.92.2

    czy jesli mam w domu router z siecia bezprzeodawa to moglbym odpbierać przez ten telefon internet???

  • 0

    114. ~  2007-04-07 12:38:43  host: aaot58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    113: oczywiscie

  • 0

    115. ~chudy  2007-04-08 23:07:43  host: 213-238-88-187.adsl.inetia.pl

    jak dla mnie za gruby...

  • 0

    116. ~artek  2007-04-10 01:30:03  host: acc9da36.ipt.aol.com

    czy komus wysyła ten telefonik smsy strasznie długo bo mi sie w czasie wysyłania wiesza nawet na 1 min

  • 0

    117. ~artek  2007-04-10 02:32:34  host: acc9da36.ipt.aol.com

    czy komus wysyła ten telefonik smsy strasznie długo bo mi sie w czasie wysyłania wiesza nawet na 1 min

  • 0

    118. ~Immortal  2007-04-11 23:38:43  host: ip-83-238-211-184.netia.com.pl

    telefon mam od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Telefon nie wiesza sie, świetnie odtwaza filmy, jakość dzwieku i obrazu bardzo dobra zestaw sluchawkowy bez żadnych zastrzezeń, opcja wznawiania odtwarzanego utwotu po zakończeniu połączenia. Problem jak dla mnie to ustawienie pod WLAN. Telefon jest troszke za gruby jak na ogolny wygląd ale za to bardzo dobrze leży w dłoni. Menu wyraźne i czytelne. Brak problemów z oprogramowaniem. Mam wgranych sporo aplikacji i telefon przy tym nie zwalnia. Z softem nie ma problemu. wszystko jest w sieci. Aparat 3Mpix robi wrazenie. Zdjecia wysokiej jakości tylko trzeba się postarac. Co do video to jakoś poniżej sredniej. Dyktafon bardzo dobrze wychwytuje dzwieki. Jak dla mnie mankamentem jest brak ustwienia tapety na pełnym ekranie, ale za to w internecie za darmo mozna sobietworzyc motywy z wybranymi przez siebie zdjęciami na pełnym ekranie. Telefon gorąco polecam

  • 0

    119. ~pietrucha  2007-04-13 21:44:04  host: host-ip19-94.crowley.pl

    nie wiem czy to standart w n80 ale mój otwiera tylko małe pliki pdf(1.5mb).Przy większych wyświetla"za mało pamięci''Nie wiem jak do tego podejść.Może któryś mądry mnie oświeci?

  • 0

    120. ~mihe2909  2007-04-14 21:41:37  host: enm234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Immortal: czy ty ta nokie kupiles nowa czy uzywana? pozdro

  • 0

    121. ~lol2  2007-04-17 13:42:44  host: acru227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Immortal czy N80 ma jakosc VIDEO ponizej sredniej?? Nagrales kiedys Video?!!? Ma rozdzielczosc 352x288 w MP4 i wedlug mnie zaje****** sie oglada :D Pozdro dla tych co sa za N80

  • 0

    122. ~ancia  2007-04-19 17:03:06  host: chello089078176125.chello.pl

    poraćie co mam wybrać n80 czy n70 prosze odpowiedzcie

  • 0

    123. ~Mateolloll  2007-04-22 12:23:09  host: able102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mielem ten telefon 6miesiecy i ogólnie jest do dup..100 razy jest lepsza no70 ma gorszy aparat ale jest ogólnie lepsza albo n73 terz mam n95 od wujka i to jest cos

  • 0

    124. ~Immortal  2007-04-25 22:46:35  host: ip-83-238-211-184.netia.com.pl

    do mihe2909: telefon dostalem uzywany do lol2: wedlug Ciebie moze tak opisalem jak dziala moj fon i to mi sie w nim nie podoba jakos dzwieku w nagraniach video jest bardzo dobra ale obraz mogłby byc lepszy. Aktualnie uzywam samsunga z400 i mimo aparatu 2mbpix robi o wiele lepsze zdjecia niz n80 to samo tyczy sie video

  • 0

    125. ~nokiamaniak  2007-04-29 21:55:48  host: edu14.internetdsl.tpnet.pl

    najlepszy telefon jaki do tej pory wypuściła Nokia,lepszy model to jedynie N95 ale cena kosmos.Jeśli chodzi o N80 najlepszy wyświetlacz rozdzielczość aparat zasięg funkcje.I najważniejsze cena najbardziej dostępna można ją nabyć za 900zetów.POLECAM!!

  • 0

    126. ~HopS  2007-04-30 13:19:14  host: gpu226.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mażna się tym telefonem podłączyć, włamać w sieć internetu radiowego??

  • 0

    127. ~aaa  2007-05-01 11:00:52  host: gfq54.internetdsl.tpnet.pl

    ANCIA bierz n80 super phon

  • 0

    128. ~mroku  2007-05-16 14:30:33  host: aex202.internetdsl.tpnet.pl

    ma ten telefon USB PILNIE !!!

  • 0

    129. ~diwo18  2007-05-19 15:20:25  host: erp232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nabyłem tego fona jest ok wystarczającym atutem była nawiga gdyż jestem kierowcą ,poza tym się szybko rozładowujejak sie nią bawisz to mimo tego daje 10 na 10

  • 0

    130. ~kacper17_13  2007-06-01 16:24:08  host: bqj173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka!!! mam pytanie czy ten tel ma głośniki stereo z funkcją dżwieku przestrzennego???

  • 0

    131. ~Gruby88  2007-06-09 10:59:07  host: cur2.internetdsl.tpnet.pl

    Kupic go czy nie???hmmmm jak myslicie

  • 0

    132. ~lanser  2007-06-11 12:01:43  host: fee174.internetdsl.tpnet.pl

    WhiteMan bierz n80 ! jest ładniejsza i rozsówana to jest plus ja bede ja teraz kupował !!!!juz zamówiłem na allegro trzeba wydać na nówke ponad1000zł ale jest tego warta polecam!!!!

  • 0

    133. ~GL  2007-06-20 10:32:49  host: gmn250.internetdsl.tpnet.pl

    jak myslicie, ile ten fon bedzie kosztowal w lutym? Bo wtedy bede zmienial swoj i moze sie nad nim zastanowie... :)

  • 0

    134. ~GL  2007-06-20 10:40:04  host: gmn250.internetdsl.tpnet.pl

    jak myslicie, ile ten fon bedzie kosztowal w lutym? Bo wtedy bede zmienial swoj i moze sie nad nim zastanowie... :)

  • 0

    135. ~N80  2007-06-20 23:54:16  host: abbn215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mogę powiedzieć jako stary posiadacz tego telefonu że jest naprawde fajny. Mam go 1,5 roku i kupiłem go nowego w salonie electro world. Telefon jest naprawde bardzo fajny. Nic sie nie psuje. Kupilem sobie karte 2G i wszystko płynnie chodzi. Wgrałem sobie GPS....kupujesz nadajnik noki i macie taki sam GPS jak tomtom. Ogólnie telefon godny polecenie jednak trochę mi sie znudził i przesiadam sie na N95.

  • 0

    136. ~Pijaki  2007-06-21 11:59:32  host: pineska.nat.student.pw.edu.pl

    Straszny syf ten telefon. Gruby, brzydki, a co najgorsze na wydziale mają go takie cfele. Ogólnie telefon dla szponterów

  • 0

    137. ~Marchewa  2007-06-21 13:22:50  host: aady28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak myślicie, kupić sobie tą Nokie czy N73?? Jest dobra czy raczej taka sobie??

  • 0

    138. ~justyna  2007-06-23 09:30:20  host: dxa187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yyyyyy... polecacie Nokie N80?? a obi fajne fotki? mozna je potem na kompa przerzucić?

  • 0

    139. ~Mc Money  2007-07-03 10:01:16  host: euu12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ona ma gps?

  • 0

    140. ~plusz3  2007-07-05 01:47:55  host: aii70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten teefon od grudnia. Powiem tylko tyle...najlepszy jaki chyba wyszedł pomijając n95... ostatnio wpadł mi do szklanki z wodą i co??? Nie uwierzycie ae po całkowitym osuszeniu i odczekaniu tygodnia bez włączania tel działa bez zadnych uwag... poprostu cudooo rewelacjaaa tylko n80......

  • 0

    141. ~lucky06  2007-07-08 14:04:50  host: gfg234.internetdsl.tpnet.pl

    140. ~plusz3 2007-07-05 01:47 aii70.neoplus.adsl.tpnet.pl Mam ten teefon od grudnia. Powiem tylko tyle...najlepszy jaki chyba wyszedł pomijając n95... ostatnio wpadł mi do szklanki z wodą i co??? Nie uwierzycie ae po całkowitym osuszeniu i odczekaniu tygodnia bez włączania tel działa bez zadnych uwag... poprostu cudooo rewelacjaaa tylko n80...... ... kiedys mialem SE k300i. wpadl do wanny napełnionej wodą z mydlinami. suszyl sie prawie godzine a jak go wlaczylem to działał jakbybyl nowy :P:P:P a jak ty suszyles tydzień i to nokie - które są wytrzymalsze to ja niewiem jaki z tego telefonu musi byc szmelc !

  • 0

    142. ~  2007-07-13 16:38:38  host: ept197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do n80:: czy uzywanie gps jest platne jak tak to ile kosztuje??? aby uzywac nawi to trzeba miec fon na abonament ??? ODPISZ ZALEZY MI POZDRO

  • 0

    143. ~  2007-07-14 18:24:17  host: acmc37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem tyle mam zamiar kupic ten telefon po wakacjach bo aktualnie na niego pracuje i zmienic mojego starego Sony Ericssona k300i. Telefon ten kupuje z kilku powodów 1. Wspaniała rozdzielczość 2. WLAN 3. Symbian 4. Karty pamięci 5. 3 Mpix aparat + 3GP aparat 0,3 Mpix 6. Visualradio

  • 0

    144.  2007-07-17 10:57:21

    witam mam pytanie co jest lepsze n80 czy n73 bo zamieraz kupic jeden z tych tel ale niew wiem ktory jest lepszy pod kazdym wzgledem chociaz wiem ze seia n jest zaj**** sam mam n70 i jestem zaadowloony kto mi pomoze ??? pozdro ;)

  • 0

    145. ~saon  2007-07-19 11:16:01  host: awq29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma alarm wibracyjny bo czytalem rozne wypowiedzi

  • 0

    146. ~ludwik ch.  2007-07-19 20:12:09  host: actb60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,czy któryś z użytkowników dłużej użytkujących ten model mógłby coś o nim napisać ? Najbardziej jednak interesuje mnie rzeczywista wytrzymałość baterii . Pozdrawiam, L.Ch.

  • 0

    147. ~ludwik ch.  2007-07-19 20:57:18  host: actb60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,czy któryś z użytkowników dłużej użytkujących ten model mógłby coś o nim napisać ? Najbardziej jednak interesuje mnie rzeczywista wytrzymałość baterii . Pozdrawiam, L.Ch.

  • 0

    148. ~Świr  2007-07-22 16:03:36  host: ip81-15-248-150.isp.tvkg.net

    świetny tel za dobrą cenę niestety jak w każdej noki z symbianem pada szybko bateria :( jedyny minuj a tam to jestem zadowolony

  • 0

    149. ~Madzia.end.wicior  2007-07-23 14:28:25  host: ewo50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest odlotowy. Sama chce sobie go kupić.

  • 0

    150. ~  2007-07-25 00:22:26  host: 155-mia-7.acn.waw.pl

    siema co lepsze e65 czyn80 tylko obiektywnie i z argumentami

  • 0

    151. ~siekierra  2007-07-25 11:24:20  host: gcc82.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo nie polecam bo bateria trzyma niecałe 2 dni a co lepsze przez te 2 dni są wszystkie 7 kresek bateri a pozniej znikają w godzine

  • 0

    152. ~gregorio__80  2007-07-26 23:55:14  host: 103-19-232-84.tvt-datos.es

    w ORANGE w Hiszpani dosteniecie go na 18m-cy za jedyne 69Euro karta 256MB Ale taniocha co!

  • 0

    153. ~elektron  2007-07-31 14:19:21  host: gju66.internetdsl.tpnet.pl

    hehe niejest droga nawet za 800zł kupisz bez sim i pl menu :D polecam sam ją kupuje kumpel ją ma więc wiem co potrafi :)

  • 0

    154. ~pysiulka  2007-08-01 17:44:22  host: dsw183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka. Mam zamiar kupic sobie nokię N80 lub 7373. Napiszcie która jest lepsza. Proszę. Jestem w dołku. Z góry dzięki!!:}

  • 0

    155. ~niki  2007-08-04 13:08:21  host: dfd241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry tel. mam go juz pol roku... bateria trzyma do 4 dni, pod warunkiem znikomego uzytkowania. Jednak gry zaczniesz bawic sie funkcjami, aparatem, obrobka zdjec etc no i oczywiscie sms/rozmowy, to mozesz oproznic baterie w jeden dzien nawet... :) tzn rano naladujesz a wieczorem juz szukasz ladowoarki... :) Wbrew temu jakie kraza opinie o symbianie w niektorych kregach, to chodzi tel w miare szybko (czasem tylko slamazarzy sie jak pamiec zapchana i potrafi kilka sek otwierac smsa - wniosek trzymac prawie pusta skrzynke odbiorcza max 30 wiad). A jesli chodzi o zawieszanie sie... coz. przez pol roku raz sie tylko zawiesil w trakcie grania w snake ;)

  • 0

    156. ~sokol  2007-08-04 15:54:51  host: chc151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niewiem czy mam kupic ten telefon opłaca sie go kupic?

  • 0

    157.  2007-08-09 12:10:21

    Witam.Posiadam ten telefonik od okolo 4 miesiecy.Coz moge powiedziec...telefon bardzo fajny,robi zdjecia dobrej jakosci,posiada mnostwo tzw bajerow ale co najwazniejsze...jest na systemie operacyjnym symbian.Wiec prosze nie porownywac go z jakimis Sony Ericsonami na standardowym oprogramowaniu.Wgralem sobie do niego nawigacje GPS Tom Tom,dziala bez zarzutow,w internecie jest mnostwo aplikacji i gier do tego fonika ktore czynia z niego prawdziwy kombajn multimedialny.Odkad go mam nie zawiesil mi sie ani razu,a bateria?Coz...trzyma mi okolo 1,5 dnia przy dosyc intensywnym uzytkowaniu ale coz,nie mozna miec wszystkiego.Polecam ten telefonik,jest swietny.

  • 0

    158. ~Szop  2007-08-10 11:07:03  host: 088156066050.klc.vectranet.pl

    Co kupić nokie n 80 czy n 72. Wiem ze n 80 ma lepszy aparat:P

  • 0

    159. ~elektron  2007-08-11 17:50:05  host: gju66.internetdsl.tpnet.pl

    ona jest tylko tym lepsza że ma wifi :P jak k800i by miał wifi to niebyło by lepszego narazie :P w tej tabeli cenowej :P:P

  • 0

    160. ~kupiec  2007-08-19 22:19:10  host: abxs227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic n80 czytalom opisy musi byc swietna polecam ja kupic wszystkim polakom i nie tylko papa

  • 0

    161. ~Wyrocznia  2007-08-20 08:04:13  host: acsp46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super ten telefon a jego funkcje zadowolą wszystkich a do tego to jeszcze nokia czyli solidność i wytrzymałość pozdro

  • 0

    162.  2007-08-21 22:20:51

    Czy ten telefon jest bardzo gruby??

  • 0

    163. ~kordi  2007-08-23 20:09:14  host: atg150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś ma jakieś doświadczenie z modułem GPS do N80. Jest spory wybór, dodatkowo 2 konkurencyjne chipsety SIRF III oraz MTK. I oczywiście dylemat co wybrać :)

  • 0

    164. ~kalaf  2007-08-27 15:22:50  host: achj29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to wifi chodzi tak samo jak pisze WiFI 802.11g?? czy mozna z tego telefonu zdjac simlocka? z groy dzieki za odpowiedz

  • 0

    165.  2007-08-28 17:53:50

    mozna w tym telefonie zdjac simlocka? mozna wgrac polskie menu? ile by to kosztowalo?

  • 0

    166. ~  2007-08-28 23:37:38  host: apn-99-13.gprspla.plusgsm.pl

    Mam ten telefon od 2 m-cy i musze przyznać jest to naprawde wypas. Przede wszystkim: plusy to: wysoka rozdzielczość 352x416 (aż za duża), dobry aparat 3 mp, internet (html, xhtml itd.-tak jak w kompie) tą notatke pisze z komy, co widać po hostcie (jestem z plusa), symbian v.3 - najnowocześniejsze aplikacje, gsm, edge, umts, nie wiem jak jest z hsdpa (jestem z plocka, zresztą niedawno wprowadzili tu umts), wlan, głosowe wywolywanie programów, możliwość pracy bez sim czyli w offlinie, wideorozmowy, no i kupa opcji, funkcji i programow, i na pewno są wibracje :/ minusy: bateria (rano ładuje, bawie sie cały dzień, wieczorem ładuje) dalej: nie rozumiem ludzi ktorzy kupują n80 z powodu aparatu, owszem dobry ale brak mu autofocusa (to jakaś pomyłka), brak recznej zmiany mono/stereo w radiu (czasami to wkurza, ten kto ma n80 wie o co chodzi), po włączeniu n80 lapie takie zawiechy na 20sek. No i tyle. Na koniec przeslanie do kupujących: zastanowcie sie czy bedziecie korzystać choć z połowy funkcji jakie daje n80...(bo ja korzystam z 30%) I niech ktoś nie probuje porownywać seri N do jakiś sony eriksonów bo one chodzą na zwykłym oprogramowaniu i we wszystkich coś skrzypi. Pzdr.

  • 0

    167.  2007-08-31 20:42:30

    mam ten tel od 6 miesiecy a jes to moja 8 nokia i stwierdzam ze jest to najwieksze gówno jakie do tej pory miałem ludzie!!! nie kupujcie tego badziewia bo bedziecie załować tak jak ja, po tym telefonie wyleczyłem sie z marki NOKIA

  • 0

    168.  2007-08-31 21:36:07

    ty Wyrocznia chyba cie pogieło ciekawe jakie bedziesz mial zdanie o tym tel jak bedziesz go mial pol roku to najwieksze badziewie jakie do tej pory mialem ludzie! nie kupujcie tego bo bedziecie zalowac tak jak ja

  • 0

    169.  2007-08-31 22:00:35

    ty Wyrocznia chyba cie pogieło ciekawe jakie bedziesz mial zdanie o tym tel jak bedziesz go mial pol roku to najwieksze badziewie jakie do tej pory mialem ludzie! nie kupujcie tego bo bedziecie zalowac tak jak ja

  • 0

    170.  2007-09-01 13:54:12

    ludzie!!! ostrzegam nie kupujcie tego telefonu wiem co mowie bo mam go od pol roku i same z nim problemy, w tym czasie padly 2 ladowarki,antena,2 razy byl wymieniany system a jakosc wykonania to dno

  • 0

    171.  2007-09-01 16:15:13

    ludzie!!! ostrzegam nie kupujcie tego telefonu wiem co mowie bo mam go od pol roku i same z nim problemy, w tym czasie padly 2 ladowarki,antena,2 razy byl wymieniany system a jakosc wykonania to dno

  • 0

    172.  2007-09-01 17:02:11

    ludzie!!! ostrzegam nie kupujcie tego telefonu wiem co mowie bo mam go od pol roku i same z nim problemy, w tym czasie padly 2 ladowarki,antena,2 razy byl wymieniany system a jakosc wykonania to dno

  • 0

    173.  2007-09-01 17:51:08

    ludzie!!! ostrzegam nie kupujcie tego telefonu wiem co mowie bo mam go od pol roku i same z nim problemy, w tym czasie padly 2 ladowarki,antena,2 razy byl wymieniany system a jakosc wykonania to dno

  • 0

    174.  2007-09-01 18:24:19

    ludzie!!! ostrzegam nie kupujcie tego telefonu wiem co mowie bo mam go od pol roku i same z nim problemy, w tym czasie padly 2 ladowarki,antena,2 razy byl wymieniany system a jakosc wykonania to dno

  • 0

    175. ~krecik3333  2007-09-03 12:03:40  host: blm119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam od pół roku SE k800i, jestem z niego bardzo zadowolony, super aparat, telefon szybko chodzi nie wiesza sie ani nic z tych rzeczy, 1slowem naprawde porzadny sprzet. Moj kumpel ma do sprzedania Nokie N80 czarna z Holadndi przywieziona prawie nowa bez simlocka. Jeszcze sie nie dogadalem z nim co do ceny ile chce ale najpierw chcialem sie was poradzic czy warto sie wymieniac? aparat ten sam, nawer gorszy bo bez auto-focusa, jest symbian ale to juz niewiem czy przydatny czy nie, napewno przez niego telefon strasznie "zamula" i wolno chodzi. Prosze o jakies rady i opinie w tej sprawie pozdrawiam

  • 0

    176. ~rob-son  2007-09-09 11:04:26  host: ip-81-210-87-3.netia.com.pl

    Witam. Symbian może i trochę jak to napisałeś zamula, ale nie ma lepszego smartfona w tym przedziale cenowym. Symbian jest potężną aplikacją pozwalającą praktycznie na wszystko, poza tym ma bardzo dobrej rozdzielczości wyswietlacz. Sam jestem posiadaczem N80 i powiem tyle N80 rządzi...

  • 0

    177. ~arab25  2007-09-09 18:03:15  host: dck88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Zastanawiam sie nad kupnem N80 i interesuje mnie czy jest w niej nawigacja i jak dziala? Z gory dzieki za pomoc. Pozdro!!!

  • 0

    178. ~luki  2007-09-11 20:24:58  host: cbf37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon extra polecam jest zajefajny itp i ma wifi

  • 0

    179.  2007-09-12 17:14:15

    krecik3333! radzę ci pozostać przy se, a jeżeli naprawdę zależy ci na symbianie, to wybierz sobie inny telefon z tym systemem,n80 to najbardziej niedopracowany i nie stabilny model jaki miałem nieszczęście mieć,a telefonów miałem już naście

  • 0

    180. ~eltorro  2007-09-24 20:14:16  host: data-01.subscribers.sferia.net

    siema.mam do rozdysponowania 800zl na telefon. i jeslibyscie mogli mi cos doradzic bylbym wdzieczny. narazie zastanawiam sie nad n80 albo 7500. doradzicie cos prosze. pzd

  • 0

    181. ~  2007-09-25 15:00:01  host: ajz147.internetdsl.tpnet.pl

    MOja kuzyn ma tę nokie od stycznia...Mówie wam jakie to gówno!!!!!!!!GRuba problemy ze sim-lockiem i wgraniem polskiego jezyka

  • 0

    182. ~patrol24  2007-09-26 13:38:33  host: cmpc-084-205-027-244.cnet.gawex.pl

    Telefon jest OK. Jak kazdy, ma wady i zalety. Bardzo duzo bajerów. Aplikacje do instalowania jak na komputerze. Świetny zasięg. Super wyświetlacz. Niezły aparat. Minusy to grubość, bateria i powolność pracy /Mi to jednak nie przeszkadza/.

  • 0

    183. ~flingin  2007-09-27 16:22:21  host: c2.centrumnet.com

    Telefon niczego sobie, funkcji FULL and MAX ale bateria krotko trzyma, zwłaszcza jak sobie chcemy poserfować na hot-spocie to od razu mowie- długo sobie nie poserfujemy, oczywiście bateria wytrzyma pare godzin ale potem trzeba ładować... Najwiekszy minus to brak autofocusa w aparacie, gdyby n80 miała optyke carll zeiss'a to byłby to najlepszy telefon jaki kupiłem w moim całym życiu, ale ogólnie wystarczaja te 3mpix. Ale jedno mnie zastanawia, jak ktos do mnie dzwoni ( mam dzwonek standardowy nokii tune1.acc) to w trakcie grania dzwonka nokia n80 czyta ( coś jak unispeaker) imie dzwoniącego- to wpienia i nie wiem gdzie to wyączyć, jak ktos wie to prosze o pomoc ( mozliwe ze cos zainstalowalm nie takiego i nawet nie wiem do czego hehe). OGÓLNIE oceniam ją na 9,510 SUPER FON :D

  • 0

    184. ~Kordi  2007-09-27 19:18:01  host: h91192165124.nm.e-zet.pl

    A więc tak mam ten telefonik. I powiem że jest wart swojej ceny. Miałem w swojej karieze duużo telefonów i stwierdzam że nokia N80 jest najlebsza. Jeżeli ktoś nie dba nie dziwie się że coś przycina albo inne. O telefon Trzeba poprostu dbać a odwdzięczy się niezawodnością. A i co do bateri mi trzyma 7dni przy średnim użytkowaniu. Ludzie jak wy ładujecie po 4-5 godz. to sie nie dziwcie że wam bateria 2-3 dni trzyma. Amatorzy. Kto Jest Za Nokia N80 niech napisze.

  • 0

    185. ~n80 jest zajebista  2007-10-01 00:15:17  host: accz128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KOLES WEŹ SIE ZAMIEŃ NA TĘ N80 ONA JEST ZAJEBISTA LEPSZA GRAFA LEPSZE NAGRYWANIE FILMÓW, WOLNIEJSZE SPADANIE CENY I TO W 100% NAWET TERAZ JEST DROSZA I TO GALANCIE O JAKIES 300ZŁ LEPSZY PRZEDNI APARAT WIĘKSZY EKRAN I W OGÓLE JEST ZAJEBISTA WIĘC NIE WZLEKAJ TYLKO JĄ BIERZ JEŚLI PRZECZYTASZ TO ODPOWIEDZ.............POZDRO:)))))))

  • 0

    186. ~  2007-10-01 14:32:28  host: aaht74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to naprawde fajny telefon,tylko nie wiem czy warty takiej kasy

  • 0

    187. ~Taber  2007-10-05 02:52:12  host: fw-anda.piekary-sl.net

    Witam. Potrzebuje rady. N80 czy E65??

  • 0

    188. ~nacjol  2007-10-07 19:40:31  host: staticline10729.toya.net.pl

    a ile kosztuje ten telefon bo zamiezam go kupić-albo N95

  • 0

    189. ~ZNAM  2007-10-12 14:45:36  host: mar2.nj.pl

    LoL co wy z ta nokia ...laytowy fon i tyle a jak jakies watpliwosci to wejscie se Nokie 9300i podobny poziom;p

  • 0

    190. ~firefifhter  2007-10-14 09:33:23  host: inet20908nb-0.eranet.pl

    mam n80 od jakiegos czasu i ogolnie fajny tel,mam pytanie czy mozna zrobic cos z klapka tj.slider zeby zlikwidowac luzy,ktore sie pojawily i sa denerwujace,prosze o odp,,dzieki

  • 0

    191. ~  2007-10-15 18:16:11  host: dzs176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam złotówkoców z seri k sony ericson :D wiem dla was fony za zł rzadza mini TFT a ty rasu chyba w nogach spisz nie wiesz o co chodzi w intersie :D lepiej zainwestuj w K750 i napewno daje rade tylko ze cena mówi sama za ciebie kupujesz ciulstwo a jaki posiadasz telefon tylko nei szukaj na necie :D

  • 0

    192.  2007-10-19 16:12:42

    Witam mam n80 od tygodnia fajny telefonik ,ale jedno mnie wkurza bateria słaba czy mozna zmienić na większą np. 3000 albo 4500 bo standartowa to 850 prosze o pomoc

  • 0

    193. ~bobek  2007-10-20 18:52:30  host: enigma-proxy.tau.pl

    mam tego fona od roku ani razu mi się nie zawiesił telefon zajebisty

  • 0

    194. ~kamian  2007-10-21 20:44:13  host: cio47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    panowie bede miał se k550 i mysle nad wymianą na n 80 co radzicie??

  • 0

    195. ~znawca  2007-10-22 20:02:22  host: 87-205-224-28.adsl.inetia.pl

    Mogliby zmontować autofokus i system poprawić (słyszałem, że się strasznie wiesza).

  • 0

    196. ~marone20  2007-10-22 20:05:34  host: host-89-230-139-241.inowroclaw.mm.pl

    Posiadam N80 i jestem bardzo zadowolony. Przed N80 miałem SE k800i, faktycznie robi dobre foty ale ten joy doprowadzał mnie do szału. A nokia może troche wolna ale praktyczna.

  • 0

    197. ~maxx  2007-10-29 04:24:03  host: user12.147.udn.pl

    mam N80 od dwóch miesięcy.Świetny telefon - bardzo łatwo zmienić soft tak, że mamy N80IE, ponadto mnóstwo dostępnych aplikacji na Symbiana, dzięki czemu np.pytanie o blokowanie klawiatury po zamknięciu tela odchodzi w zapomnienie ( KeyLocker ), czy też znana z Samsungów funkcja Mobile Tracker ( po zmianie karty SIM wysyła SMS`em info o telefonie ). Ogromnym minusem jest bateria, która u mnie wytrzymuje góra 3 dni, choć aktualizacja oprogramowania telefonu sprawia, iż działa on dłużej o jakieś 10 godzin. Dobre i to. Do tego telefonu można zakupić baterię o pojemności bodajże 1200mAh, co wydłuża czas działania do 5 dni. IMHO jest to bardzo dobry telefon

  • 0

    198. ~mag  2007-10-29 19:06:50  host: fhb90.internetdsl.tpnet.pl

    mam mala prosbe podajcie moze jakies strony na ktorych sa programy do nokii n80

  • 0

    199. ~adrianek_18  2007-10-30 19:44:17  host: 217.153.84.138

    ja mam ten telefon jest super ale troche waży

  • 0

    200. ~Baartus  2007-10-31 18:59:08  host: dix5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potrzebuje pilenj odpowiedzi. Czy w tej noki mozna uzywac GG przez wifi????!!!!

  • 0

    201. ~tabera  2007-11-04 11:49:07  host: fw-anda.piekary-sl.net

    kupiłem na allegro karte 4 giga (jest w drodze z USA). I dopiero puźniej pomyślałem... będzie działać?

  • 0

    202. ~michalsoad  2007-11-04 15:45:36  host: host11.stimo.net

    mam ten telefonik zajebista sprawa ten wyświetlacz kosmos aparacik i jego funkcje mistrzostwo świata no i najważniejsze symbian to przede wszystkim deklasuje inne fony!! POLECAM WSZYSTKIM NIEZDECYDOWANYM

  • 0

    203. ~Maciejo  2007-11-04 16:36:14  host: cdd112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam telefon jest zajebisty. Wszystko pięknie chodzi z nowym softem, aparat rewelka, filmy też (format już Mp4), a nie 3gp. Totalnie nie rozumię tych ludzi, którzy próbują sciągać sami smlocki, a pózniej piszą takie brednie. Pozdo

  • 0

    204. ~adr805  2007-11-05 20:14:58  host: ebx84.internetdsl.tpnet.pl

    To wspaniały telefon.Jak kogoś nie stać na N95 to jest jego tańsza wersja.Jedynym minusem jest szybko psująca się obudowa.Korzystałem z seW700i,seD750i,sagemaMYX5aV i żaden nie dawał takich możliwości.jak ktoś mieszka w dużym mieście to ma WiFi.

  • 0

    205. ~killer  2007-11-08 21:38:55  host: cyu44.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon wyjebany w kosmos ma wszystko czego potzrebuje a jeszcze ta rewelacyjna jakosc muzyki i ofkorz nawigacji jak se ktos dokupi

  • 0

    206. ~grzes  2007-11-08 22:05:52  host: w3cache1.intertele.pl

    witam mam pytanie jak przez wifi mozna korzystac z gg oraz telefonu voip czy mozecie dac namiary na jakies stronki , no i co z tymi luzami ,jak je zlikwidowac? pozdrawiam

  • 0

    207. ~Reju  2007-11-11 09:22:13  host: 80.50.236.50

    ~znawca: jak się ktoś nie umie obsługiwać to mu się wiesza, ogólnie zaje***ty telefon

  • 0

    208. ~gargamel  2007-11-13 13:11:05  host: czd202.internetdsl.tpnet.pl

    ta nokia jest zajebista, tylko goście takie jak ja mogą ją mieć!

  • 0

    209. ~adfa  2007-11-13 20:38:43  host: adrt57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia jest najlepsza ze wszystkich fonow a nie jaki se w wiekszosci psuje sie joistick

  • 0

    210. ~uzytkownik  2007-11-13 21:08:34  host: host24.abaks.pl

    witam mam do was pytanie male.. czy jest w tym telefonie opcja rozciagania tapety? uzywam go od kilku dni ale nie moge do tego dojsc.. jest tylklo maly obrazek na srodku nawet jak plik ma rozdzielczosc 320 na 240 pix

  • 0

    211. ~zenon  2007-11-23 17:53:17  host: awa34.internetdsl.tpnet.pl

    ta nokia naprawde ma wifi??????

  • 0

    212. ~Elwis  2007-11-23 19:30:27  host: host-89-230-188-20.gdynia-laczpol.mm.pl

    Mam pytanie czy na tym telefonie można grać w gry z roszerzeniem ".exe"?? np tibia czy cuś?? ;] proszę o odpowiedź bo nie wiem czy go kupić ...

  • 0

    213. ~Elwis  2007-11-23 20:06:56  host: host-89-230-188-20.gdynia-laczpol.mm.pl

    Czy w tym telefonie można grać w gry z roszerzeniem ".exe"?? bo nie wiem który lepszy N80 czy P1i :( A może poleca ktoś inny telefon z wifi?? pzdr ;]

  • 0

    214. ~aga  2007-11-29 18:13:40  host: aads251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc!mam dylemat co kupć nokie n76 czy tą n80 wiem ze n8o ma lepszy aparatale myśle ze to wielkiej róznicy nie robi a n76 za to jest cieniutka...ma ktos nokie n76 to prosze o pare zdń na jej temet.Z GóRY DZIEKI!POZDRO

  • 0

    215. ~wolf  2007-11-29 23:01:23  host: 77-253-181-145.adsl.inetia.pl

    Posiadam go od niedawna i mam pytanie czy w tym gównie można ustawić tapete na pełnym ekranie na wyświetlaczu zamiast profilu

  • 0

    216. ~emilek  2007-12-02 17:51:45  host: acpo243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie i kieruje je do posiadaczy telefonu n 80 kupić czy nie kupowac prosze o odpowiedź

  • 0

    217. ~Daviol  2007-12-03 17:39:46  host: dds53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko: podana jest rozdzielczość wyświetlacza a jaka jest jego wielkość?

  • 0

    218. ~Nokiamaniac  2007-12-05 21:22:43  host: zlote-b-sko83196223077.c196.msk.pl

    lamerow, milosników innych marek niebede namawiał, nie se zostaną przy swoich SE i innych badziwiac. Ja mam tego fona od jakiegos czasu, wczesniej mialem 7650, 7610, 6630, n70 i pare innych niesymbianowych i twierdze ze n80 to najlepszy tel jaki narazie mialem, lepszy moze byc n81, n95 ale o tym przekonam sie w przyszlosci, jak narazie telefon niedozdarcia mnogo funkcji, dla mnie wadajest bateria, ale niemozna miec wszystkiego. ;)

  • 0

    219. ~Raziel  2007-12-08 20:08:49  host: ip-88-199-183-104.tczew.net.pl

    Dobra jest, ale awaryjna i nie spełnia zbytnio moich oczekiwań. Sony Ericsson P990/P1 rządzi! Over.

  • 0

    220. ~Kozakov  2007-12-12 18:27:20  host: proxy.net.pulawy.pl

    Jak długo trzyma Wam bateria w N80?? Muszę wybrać pomiędzt N80/N73/E65 i liczy sie dla mnie jakosć baterii bardzo. Pozdrawiam

  • 0

    221. ~MIKI  2007-12-15 19:44:46  host: chello089079209174.chello.pl

    witam posiadam nokie 6280 i jestem z niej bardzo zadowolony chcialbym zamienić sie na n80 .. poradźcie czy warto :)

  • 0

    222. ~  2007-12-21 22:20:55  host: 87-205-32-65.adsl.inetia.pl

    co mam kupić se w810i czy n80 z góry dziękuje

  • 0

    223. ~zioło  2007-12-23 12:33:18  host: box208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wypaśony telefon jestem z niego zadowolony nic się nie przycina baterja trzyma 7 dni

  • 0

    224. ~seba  2007-12-29 11:24:06  host: dac153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja osobiscie mam telefon n 80 od roku i ma tylko 1 minus jest wolny no ale to symbian wiec juz sie przyzwyczailem polecam w 99,99 %

  • 0

    225. ~nieszczesliwy wlasciciel SE  2008-01-03 11:26:04  host: abpb160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Eno... niektorzy przeginja, jak moze bys SE lepszy od NOKI. Przeciez to najlepsza marka gsm pod sloncem. A co do tego czy lepszy jest k800 czy n80 to nokia jest 100razy lepsza, wiec sie zamien. pozdro.

  • 0

    226. ~posiadacz k800i i n80  2008-01-03 21:29:34  host: atj242.internetdsl.tpnet.pl

    Jak w moim nicku mam oba telefony od prawie roku i oba są bardzo fajne pod względem mobilności i użytkowania,trwałości materiałów zdecydowanie wygrywa se, ale znowu nokia jest bardziej zbajerowana i posiada bardzo rozległe opcje i zastosowanie oba serdecznie polecam, ale wybór tel zależ moim zdaniem od zapotrzebowania, a jak ktoś ma dylemat to polecam oba najlepsza opcja:)

  • 0

    227. ~Pazdzioch  2008-01-06 21:06:14  host: dno122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia N80 to najlepszy telefon w swojej klasie:))

  • 0

    228. ~mex  2008-01-07 01:25:35  host: host-89-230-238-209.przeworsk.mm.pl

    szajs mam te cos ;/ urzytkowalem i urzytkuje jesli mozna to tak nazwac bo jest caly czas w naprawie mialem ja w reku moze 6 dni a tak caly czas jest w serwisie telefon pali mi mam ja niby miesiac ;/;/;/;/ serwisowi sie nie spieszy ;/

  • 0

    229. ~kamil  2008-01-08 13:35:45  host: adpf39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jest lepsze Nokia n80 czy se k800i?

  • 0

    230. ~goro  2008-01-10 00:17:40  host: gky250.internetdsl.tpnet.pl

    K800i napewno jest tańszy ale ma podobne funkcje. Nokia ma symbiana może dorównywac komputerowi bo mozna wgrywac różne programy chyba nawet DivX GPS i inne pierdoły ale jest naprawde droga ok 800 za używke a SE kosztuje 799 w Media Markrt nowy. Nokia napewno szybciej sie zużyje np. obudowa w Nokii jest podatna na obtarcia i slider może miec luzy po jakimś czasie. Nie rozumiem ludzi którzy pierdolą że Nokia jest najlepsza.. to są poprostu takie zabobony bo Nokia była kiedyś dobra a teraz jest dużo innych marek które jej dorównują, w nokii w gruncie żeczy 10% ceny to nazwa, bo jest tak samo awaryjna jak inne.

  • 0

    231. ~portas  2008-01-11 14:19:21  host: 106-53.espol.com.pl

    ja was nie rozumeim mi trzyma bateria 8h non stop puszczanej muzyki jesli nie umeicie sformatowac baterii to nei odzywajcie sie bo tylko krytykujecie nie majac racjii ;/ telefon super!!!

  • 0

    232. ~mam w810 i i pierdole n 80  2008-01-11 14:27:36  host: ewt220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    230... święte slowa :) mam SE i naprawde nokia wysiada .... i nie pierdolcie ze joistick sie psuje ze inne gowna ... SE jest lepszy i chuj jest szybszy, ladniejszy lżejszy, obsługuje jar, i jest nie doi zdarcia ... sorry ale taka prawda ^^

  • 0

    233. ~portas  2008-01-11 15:37:03  host: 106-53.espol.com.pl

    ja was nie rozumeim mi trzyma bateria 8h non stop puszczanej muzyki jesli nie umeicie sformatowac baterii to nei odzywajcie sie bo tylko krytykujecie nie majac racjii ;/ telefon super!!!

  • 0

    234. ~234  2008-01-12 11:01:41  host: acnq119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z tego że SE obsługuje jar. nokia n80 obsługuje sis. i jest to olbrzymia zaleta. można instalować baardzo dużo programów i gier

  • 0

    235. ~Jenni85  2008-01-12 11:44:14  host: dxh170.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam do wyboru albo N80 albo Nokie 6280. Co byście na moim miejscu wybrali? Nie wiem która lepsza, bo funkcje prawie ma te same.

  • 0

    236. ~Jenni85  2008-01-12 14:09:37  host: dxh170.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam do wyboru albo N80 albo Nokie 6280. Co byście na moim miejscu wybrali? Nie wiem która lepsza, bo funkcje prawie ma te same.

  • 0

    237. ~Michal  2008-01-12 22:07:52  host: atv63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet spoks tel. troche duzy ale git

  • 0

    238. ~Trampol  2008-01-14 09:52:18  host: 80.244.153.12.debica153.tnp.pl

    Może mi ktoś podać stronę z tapetami, aplikacjami, oraz motywami na ten telefon-N80?

  • 0

    239. ~lol  2008-01-14 16:16:55  host: cpc2-leds4-0-0-cust506.leed.cable.ntl.com

    mam pytanie, nie moge zmienic ustawien ze sliderem znaczy nie wiem jka ustawice zeby zamkniecie telefonu zakanczalo rozmowe i strasznie mnie to drazni... jak tkos moze odpowiedziec to z gory dzieki... a tak wogole to spoko telefon nie mam zadnych zastrzezen... :)

  • 0

    240. ~Wojtek  2008-01-22 18:42:34  host: ema46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon polecam....

  • 0

    241. ~Wqaw  2008-01-23 19:59:11  host: arb134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem 6680 zamieniłem na n80 i jestem happy telefonik troszke za duzy po za tym jest cudowny ,zdjecia jak z cyfrowki

  • 0

    242. ~patryk_piorek  2008-01-24 17:40:53  host: acll222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam zamiar kupić ten telefon mi sie wydaje wypasik kondzik weź N80

  • 0

    243. ~zymol  2008-01-30 13:14:53  host: host-128-130.nfb.pl

    czy karta 2GB to max dla tego tel??

  • 0

    244. ~karzel555  2008-02-01 16:56:58  host: chello084010222194.chello.pl

    jestem szczesliwym posiadaczem n80... taki maly kombajn...ma wszystko czego potrzeba a symbian moze zdzialac cuda...jedyna wada- dosc wolno dziala..ale sadze ze to nie ma znaczenia :)

  • 0

    245. ~nokia czy se  2008-02-02 13:27:46  host: 088156114220.stk.vectranet.pl

    widac ze zawsze beda ludzie sie klocic co lepsze sony ericcson czy nokia, ah ta glupota ludzka :P

  • 0

    246.  2008-02-02 22:02:57

    Witam. W tej chwili posiadam Nokie 6288. jestem z niej srednio zadowolony dlatego zastanawiam sie nad zmianą telefonu. Interesuje mnie Nokia N80.To naprawde jest taki dobry telefon?? I czy opłaca się go kupic??

  • 0

    247. ~WeroN80ika  2008-02-16 13:44:40  host: aih8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem szczęśliwą posiadaczką tego telefonu,posiada on WLAN który niedługo będzie standardem i Symbiana S60 3rd. Jego jedyną wadą jest słaba bateria, która mi wytrzymuje tylko...zaledwie 1 dzień.Kondzik bierz N80!

  • 0

    248. ~Piotrek  2008-02-21 19:56:31  host: 203.legnicka.net

    hej, od 2mc jestem posiadaczem SE P990i ale powoli zaczynaja mnie meczyc jego rozmary, telefon naprawde wypasiony ale nie wykorzystuje wiekszosci jego funkcji, uwazacie ze warto go zamienic na Nokie N80?? Dzieki za info; pozdrawiam

  • 0

    249. ~  2008-02-23 10:19:05  host: bdb94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K800i NIE MA WIFI I DLATEGO WYMIĘKA PRZY TEJ NOKII-POZATYM NOKIA MA LEPSZĄ OPTYKĘ.

  • 0

    250. ~hahaha  2008-02-26 07:41:23  host: acvk73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mozna porownywac SE do nokii???samo to ze SE niema symbiana tojuz to powoduje ze SE wysiada na pierwszzym zakrecie!!!wiele nokii ma symbiana !!!to je przenosi od razu na metE!!a takie porownanie:D:D:Dto bylo bardzo ogolne ale biorąc konkretne modele pod uwage to...k800i wysiada przy n80!!!

  • 0

    251. ~mati4  2008-02-27 10:18:06  host: gic243.internetdsl.tpnet.pl

    ten telfon jest taki sam jak n95 niema zadnej ró żnicy opócz 2 mp ale tego w zdjeciach nie widac, wchodzi duzo gier tak jak na n95 ale +n80 jest to ze jest duzo mniejsza !!!!!!!

  • 0

    252. ~ziomek-n80  2008-02-27 14:18:57  host: chello089079208169.chello.pl

    ja mialem sony ericsona k750i potem k550i i k810i myslałem że sony eriscon jest najlepszy do tej pory gdy wujek przywiuzł mi nokię n80 z angli nic nie szkodzi że dałem za simlocka 350zł i za poolskie meni 70zł ale się oplacało powgrywałem mu rużne programy i gry za kartę pamięci 2giga dałem jedyne 40zl [nowa]a do sony ericsonów kosztowała 125zł sony ericson wysiada przy noki n80 ten symbian jest zaje...a w sony ericsonach wogule go nie ma więc jak ktoś mi powie że sony ericson jest lepszy to w łeb dostanie!!!!!

  • 0

    253. ~NOKIA  2008-02-28 18:46:29  host: cdq103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Seba ten telefon ukazal sie w pazdzierniku czyli 5-mies. a nie ROK

  • 0

    254. ~Mati  2008-03-02 19:48:03  host: ablf230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest rożdziałka video w tym fonie ??

  • 0

    255. ~krejzol  2008-03-04 21:49:43  host: host-81-190-43-71.szczecin.mm.pl

    jakie mozna programyy wgrac do tej nokii??

  • 0

    256. ~adir  2008-03-07 18:22:41  host: 088156189176.who.vectranet.pl

    @~ziomek-n80 przywiózł Ci może wujek słownik języka polskiego z tej Anglii ? Ja powiem tak, od roku mam k800i i to chyba normalne, że każdemu nudzi się telefon. Teraz chciałbym jakaś nokie. Podoba mi się N82, ale niestety cena dla mnie nie osiągalna, a spadać też penie wolno będzie. więc pozostaje mi DESAY - M888 Touch Screen heh, chiński bo chiński, ale raz na próbę można taki wziąć.

  • 0

    257. ~Kovol  2008-03-08 23:52:59  host: 088156096009.stk.vectranet.pl

    Cytuje: ,,Mam pytanie czy na tym telefonie można grać w gry z roszerzeniem ".exe"?? np tibia czy cuś?? ;] proszę o odpowiedź bo nie wiem czy go kupić ... "- Załamałem się jak to zobaczyłem!! Tibia!! Dzieci macie do tego komputery a nei telefony! co rodzice zabraniaja grac w Tibie?! To dobrze robia! Ahh pogrom! TIBIAA opanuje nawet telefony! N80 Całkiem Fajna polecam!

  • 0

    258. ~morek  2008-03-09 11:04:03  host: eho210.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten tel jest lepszy od 6300 a mozna w niego wgrac windowsa

  • 0

    259. ~Damian  2008-03-12 02:46:32  host: dms74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, posiadam ten telefon od dwóch miesięcy, więc mogę coś powiedzieć na jego temat. Niewątpliwym plusem jest jego wygląd. Ma niezliczoną ilość funkcji, do dziś większości nie mogłem włączyć.. z większości trzeba korzystać w domu z podłączoną ładowarką do gniazdka gdyż bateria trzyma max 1 dzień przy średnim użytkowaniu. Żadne formatowania nie pomagają. Nie urywam że robi wielkie wrażenie wśród ludzi jak wyjmuję go z kieszeni i muszę wyjąć baterię i włożyć by chodził poprawnie. Aktualnie szukam szczęśliwego nabywcy który kupi go za podobne pieniądze które w niego wtopiłem. Daję mu mocną 2 za wygląd ale do dzwonienia się nie nadaje:S

  • 0

    260. ~LOL  2008-03-14 18:42:50  host: acxh82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ci ktorzy porownuja nokie do sony ericssonow to po prostu nie znaja sie na komorkach!!!!! Przeciez kazda marka ma swoja wade i zalete i to nie prawda ze nokia jest lepsza bo ma symbiana takze nie porownujcie obu marek bo to jest takie cwaniactwo ze ja mam nokie a ja mam SE!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    261. ~bosiano  2008-03-19 13:22:14  host: ehk178.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam juz od 2 lat k700 i smiga mi ładnie jestem z se zadowolony mam czasami z nim problemy ale to normalne mialem kilka dni temi k810i i musze powiedziec ze tez swietny telefonik ale ja potrzebuje wifi i mam mzamiar kupic n80 bo jest to najtanszy telefon z ta funkcja

  • 0

    262. ~  2008-03-19 16:05:09  host: bck60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LOL z technicznego punktu widzenia nokie zawsze byly najlepszymi telefonami. SE tez dobre sa ale napewno nie lepsze niz nokie.

  • 0

    263. ~szewczyk  2008-03-22 17:34:49  host: dhi118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam nokie 6680 i wlasnie ja sprzedaje i napewno wezme nokie n80 Ludzie nie porównujcie noki do SE bo nokia i tak jest o wiele lepsza:) SE to tani badziew a nokia to juz lepszy sprzet przykladowo n80 jest super poniewaz posiada juz VI-FI co daje duza zalete a ponadto ma symbiana tutaj to juz jest kosmos SE nigdy jej nie dorowna:D:D bierzcie zawsze nokie pzdr zdrowych spokojnych swiat

  • 0

    264. ~123123  2008-03-28 14:02:23  host: dxe194.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest ten symbian

  • 0

    265. ~savagee  2008-03-28 15:10:58  host: departure2.elkjop.no

    mam nokie n80i jest cool, tylko ze wolno chodz ale to symbian...nie ma kilku funkcji co 6280, ale jest lepszy aparat.nie wiem jak ustawic funkcje przychodzocego polaczenia,aby wyswietlalo sie zdjecie na pelnym ekranie?

  • 0

    266. ~savagee  2008-03-28 15:15:14  host: departure2.elkjop.no

    no i jeszcze bateria...przydala by sie mocniejsza...litowo polimerowa...moze wiecie gdzie ja kupic?

  • 0

    267. ~eM  2008-03-28 17:45:46  host: 77-253-255-35.adsl.inetia.pl

    jak ustawic połaczenie z domowa siecia WLAN? Staram sie ale nie umiem... prosze o pomoc.

  • 0

    268. ~Mateusz  2008-03-29 15:08:57  host: 80.51.84.63

    Mam w poniedziałem wymiane telefonu i zastanawiam sie czy Nokia N80 jest lepsza od Noki N95.Czy to jest prawda że Nokia N95 jest gorsza od N80.Prosze o natyhmiastową odpowiedz

  • 0

    269. ~elo  2008-03-30 23:14:24  host: aaht94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~bosiano e65 jest tańsza i ma wifi

  • 0

    270. ~Elo  2008-04-07 15:19:55  host: ask62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie jaka ten telefonik moze posiadac najwieksza karte pamieci??

  • 0

    271. ~łukasz666  2008-04-10 17:08:22  host: aacg254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam zamiar nabyć tego fona ale mam pytanie do posiadaczy czy ten telefon jest duży??? można porównać jego wielkość np z samsungiem d900i??? Mam nokie 6630 i dla mnie jest super tylko jest za wielki a to dla mnie jest troche kłopot pozatym fon bardzo mi pasi

  • 0

    272. ~aga  2008-04-11 17:50:55  host: ehost-35.mtm-info.pl

    Nokia n80 to najlepszy telefon z wszystkich innych telefonów. Polecam go. Pozdro (:

  • 0

    273. ~arkadiu  2008-04-11 21:42:53  host: bwb78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcecie porównywać se z nokią kiedy przedstawiacie k800i i n80. chce tylko zauważyć że se kosztuje tak 2.5x mniej więc porównywanie takich telefonów jest bezcelowe. Nokia teraz ostro poszła w rozwój i oferuje coraz nowsze i lepsze telefony, ale jedynie dla biznesu. Ok, jest wifi, jest gps i symbian (symbian syf) ale po co to przeciętnemu uczniowi. Każdy telefon chyba powinien być traktowany indywidualnie. Mi wystarcza k750i a komuś innemu potrzebne są jakieś bajery to niech sobie kupi tą nokie i spokój. sam bym chętnie kupił n80/n93/n95 tylko nie ma kasy i nie ma sensu. se nie ma dobrych telefonów w cenie 1000+ złotych, za to ma bardzo dobre za 400-700 zł, gdzie nokia sobie w ogólnie nie radzi. pozdrawiam

  • 0

    274. ~kili  2008-04-12 18:15:22  host: 088156039018.ols.vectranet.pl

    ~elo N80 tez ma wifi :D

  • 0

    275. ~  2008-04-15 16:00:32  host: acxf235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko do posiadaczy tego phona:D Miaowicie czy czysto i glosno gra glosnik tego telefonika. Prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje:):):)

  • 0

    276. ~mtk  2008-04-16 16:06:29  host: host-62-141-253-105.tomaszow.mm.pl

    wie moze ktos jak sie usuwa motywy?

  • 0

    277. ~mtk  2008-04-16 16:08:49  host: host-62-141-253-105.tomaszow.mm.pl

    chce kupic sobie karte 4g czy ona wogole bedzie dzialac w n80?

  • 0

    278. ~misiek  2008-04-16 18:31:19  host: gtj178.internetdsl.tpnet.pl

    z mojego wieloetniego doswiadczenia radze ci nie kupuj w810i pod zadnym pozorem n80 ma switny aparat i jeszcze lepszy odtwarzcz mp3 a co dotego system operacyjny i postarczy ci na owiele dluzej nawet ma wi-fi co jest rzecza niezwykla w telefonie! soniaki to zabawki dla ludzi do 18 roku zycia! lepiej kup n80! ma ona o wiele wiekszy zakres funkcji niz sony ericsson! Pozdrawiam

  • 0

    279. ~savagee  2008-04-16 19:34:33  host: departure4.elkjop.no

    czy to prawda ze do n80 mozna wgrac mapy? i podlaczyc przenosna nawigacje przez blutouh?

  • 0

    280. ~fuku  2008-04-20 01:07:47  host: adrf22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a moze mi ktos wytlumaczyc co trzeba zrobic zeby byl internet za darmo w tel. bo ja sie nie sie w tym nie orientuje z gory dzieki

  • 0

    281. ~  2008-04-21 21:23:58  host: abio7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do dupy co z tego ze ma duzo bajerów ale sie psuje ja osobiscie bym wolal k800i chociaz w tej chwili posiadam n95 to dopiero bajer polecam

  • 0

    282. ~  2008-04-22 10:59:41  host: apn-77-113-116-183.gprs.plus.pl

    Ja teraz kce kupic nokie n80 jest poprostu jednym słowem zajebista nie porownywujcie se k800 bo to jest złom wszystkie sa zlomy oprucz noki posiadam nokie e50 i jest zajebista

  • 0

    283. ~savagee  2008-04-24 14:38:52  host: departure4.elkjop.no

    możnza wgrac power point...np

  • 0

    284. ~savagee  2008-04-25 10:13:11  host: departure4.elkjop.no

    oryginalne motywy i tematy do noki 80 ze stronki ownskin.com

  • 0

    285. ~savagee  2008-04-25 10:15:35  host: departure4.elkjop.no

    4 GB moze nie dzialac....na n80,lepiej 2GB i to ta max,moze sie przy 4 wieszac

  • 0

    286. ~savagee  2008-04-25 10:16:43  host: departure4.elkjop.no

    napiszcie jak zrobic, aby przy połaczeniu przychodzacym,wyswietlało sie całe zdjecie,a nie tylko ikonka, jak mialem w 6280

  • 0

    287. ~karzel555  2008-04-27 13:57:42  host: chello089077059244.chello.pl

    do "275"- tak glosnik gra glosno i czysto.. nie jest to stereo, ale bardzo ladnie sobie radzi :), do "mtk"- tak, bedzie dzialac tylko ze troszke wolniej... sam posiadam taka karte i nie ma najmniejszych problemow, pamietaj tylko, ze karta 4gb jest najwieksza jaka on czyta. do "savagee"- tak, mozna wgrac mapy i przez dodatkowy odbiornik gps zrobic sobie cos na ksztalt Tom-Toma-a, pamietaj tylko, ze to nie jest to A-GPS i dosc wolno to dziala niestety. jeszcze jakies pytania ?? chetnie udziele info, bo jestem posiadaczem tego fona od 2lat.. wiec tajemnic przede mna nie ma :)

  • 0

    288. ~karzel555  2008-04-27 15:01:30  host: chello089077059244.chello.pl

    do "275"- tak glosnik gra glosno i czysto.. nie jest to stereo, ale bardzo ladnie sobie radzi :), do "mtk"- tak, bedzie dzialac tylko ze troszke wolniej... sam posiadam taka karte i nie ma najmniejszych problemow, pamietaj tylko, ze karta 4gb jest najwieksza jaka on czyta. do "savagee"- tak, mozna wgrac mapy i przez dodatkowy odbiornik gps zrobic sobie cos na ksztalt Tom-Toma-a, pamietaj tylko, ze to nie jest to A-GPS i dosc wolno to dziala niestety. jeszcze jakies pytania ?? chetnie udziele info, bo jestem posiadaczem tego fona od 2lat.. wiec tajemnic przede mna nie ma :)

  • 0

    289. ~mistrzunio  2008-04-29 15:42:52  host: bmb71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy pierdolicie (odnosze sie do ludzi ktorzy twierdza ze nokie to zlomy albo ze sa inne marki lepsze od noki) NOKIA zawsze gorowala a ze reszta sciaga od nokia wszystko to huj wszystko zawsze Nokia opracowuje, a propo Nokie są najtrwalsze, ajbyście chciali zauwazyc nokia robi lepsze baterie niz inne marki i do tego mają duże wyświetlacze i trzyma długo, SE to huj a nie telefon, a propo malo SE ma oprogramowanie, kiedy nokia ma takich od huja SE dopiero takie wprowadza jeszcze do tego takie hujowe ze az szkoda patrzec, kazdy ktory sądzi ze nokia jest hujowa to jest taki zjebany ze az mi go nie szkoda NOKIA ZAWSZE BĘDZIE NAJLEPSZA

  • 0

    290. ~plihun  2008-04-29 17:33:49  host: dynamic-87-105-99-147.ssp.dialog.net.pl

    zajebisty fon mam taki i nie na?ekam

  • 0

    291. ~Paweł  2008-05-03 11:45:28  host: d90-129-105-216.cust.tele2.pl

    mam jedno pytanie: jak skonfigurowac wlan (wifi) w tym telefonie bo ja nie mam o tym pojecia??

  • 0

    292. ~Jasiowaty  2008-05-04 20:06:27  host: xdsl-6367.wroclaw.dialog.net.pl

    Chciałbym się zapytać czy u was w aparacie (oczywiście w nokii n80) , gdy robicie wieczorami zdjecia ukazuje się taka lekka różawa poświata? Z góry dzieki za odpowiedz.

  • 0

    293. ~aaa  2008-05-06 19:06:53  host: emz219.internetdsl.tpnet.pl

    mam i polecam telefon naprawde super .

  • 0

    294. ~savagee  2008-05-08 15:27:33  host: departure4.elkjop.no

    oryginalnych motywow nie mozna usuwac,mozna usuwac te ktore sie wgralo z ownskin.

  • 0

    295. ~savagee  2008-05-08 15:31:01  host: departure4.elkjop.no

    powiedzcie prosze,jak ustawic w n80, polaczenie przychodzace tak,aby wyswietlalo sie cale zdjecie , osoby z kontaktow, a nie tylko miniatura zdjecia,dzieki,a propos n80 jest the best

  • 0

    296. ~SmoQ  2008-05-08 16:12:12  host: host-87-101-31-226.proxnet.pl

    Nie rozumiem ludzi, którzy próbują porównać Nokie do SE. Każda marka ma swoją renome. Popatrzcie na te telefony w przeciągu kilku lat i zobaczycie, że nokia od zawsze przyzwyczaja nas do nowszej i bardziej zaawansowanej techniki. To tak jeśli byście porównywali Porsche do Fiata. Temat dotyczy n80 i niektórzy chcieliby coś się dowiedzieć o tym telefonie, a czytają tylko kłótnie "bandy debili", którzy próbują pokazać, że sie znają na telefonach, a tak naprawde bez żadnych konkretnych argumentów piszą: "Se jest lepszy" albo "nokia wymiata".

  • 0

    297. ~krzych  2008-05-12 16:02:07  host: 87-205-176-13.adsl.inetia.pl

    roździelczość fajna i wszystko. dobrze by było żeby staniała a takto polecam

  • 0

    298. ~rafal  2008-05-12 17:56:47  host: cxo28.internetdsl.tpnet.pl

    mam n95-2 ;)

  • 0

    299. ~  2008-05-13 11:26:55  host: apn-77-115-150-14.gprs.plus.pl

    Telefon o nie za duzych rozmiarach.posiada sporo funkcji.$ymbian daje wiele mozliwosci rozszerzenia interfejsu.bateria za slaba trzyma 1 dzien.Nie robi wcale rewelacyjnych zdjec. To tylko telefon..jest dosc glosny. I przyjazny w obsludze dla szarego urzytkownika.rozdzielczosc wyswietlacza jes bardzo nietypowa. I wiekszosc gier jak i aplikacji chodxi w kwadratach na bialy, tle. Pozatym telefon kozacki.kombajn multimedialny.jezeli chcesz miec uzadzenie terenowe to kup se ipaq-a.bedziesz mial winde na pokladzie i dodatkowa kieszxen.ogulnie polecam nokie n80 jezeli jest ci potrzebny telefon inteligentny

  • 0

    300. ~ja  2008-05-20 21:10:20  host: dbl152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...no rzeczywiscie gps nie robi roznicy...

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet