Nokia N77 - opinie
Telefony Nokia Nokia N77 Opinie o Nokia N77

Nokia N77

w sumie: 62
  • 0

    1.  2007-02-12 19:24:24

    N73 pod inna nazwą, beż cholernego ( za przeproszeniem ) dżojstika, z gorszym aparatem i brakiem podczerwieni. Ale ten wyświetlacz 16 000 000 ... szkoda,że brakuje IrDa i aparatu 3.2 Mpix :(

  • 0

    2. ~matt  2007-02-13 16:13:29  host: pa71.debowa-gora.sdi.tpnet.pl

    Fajna tylko troche słaby aparat przydał by się 3.2 MPX

  • 0

    3.  2007-02-13 18:00:21

    Nie tak sobie wyobrazalem nastepczyni N73 ale moze byc.Ta wydaje sie zrobiona z lepszych materialow.Ale czy tak jest...

  • 0

    4. ~Math  2007-02-14 13:23:56  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    Hm...jakby n73 wzbogacono o screen 16 mln a zabrano aparat 3.2. Dobra jest ta mobile TV podziwiam Nokie

  • 0

    5. ~mobilmaniak  2007-02-14 17:29:16  host: beitris.static.korbank.pl

    jezu nokia schodzi na psy a se wręcz odwrotnie

  • 0

    6. ~Dari  2007-02-14 20:31:05  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny ale przydało by się 3.2 MPx

  • 0

    7. ~n  2007-02-14 21:06:53  host: ekh178.internetdsl.tpnet.pl

    JAKO pierwszy chciałbym napisać iż ten telefon trochę mnie rozczarował ze względu na aparat 2mln pix. ale i to da się przeboleć w końcu to telefon telewizor :)

  • 0

    8. ~  2007-02-17 14:32:15  host: gax106.internetdsl.tpnet.pl

    a ch**** n aten wasz aparat to tylko dziura w plastiku cyfrówka i tak wymiata

  • 0

    9.  2007-02-17 19:34:34

    mobilmaniak "jezu nokia schodzi na psy a se wręcz odwrotnie" Stary, nie rozśmieszaj mnie...

  • 0

    10. ~hubikas  2007-02-17 21:23:20  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    Widze blad w opisie,poniewaz na zdjeciach z prezentacji widac ze ten model posiada aparat o rozdzielczosci 5 MPX, natomiast w opisie wystepuja 2 MPX

  • 0

    11.  2007-02-17 23:29:22

    ***10 tak faktycznie 5Mpx, oj, taki byk;/ i nie wierze ze ma TYLKO 20MB wewnetrznej pamieci...

  • 0

    12. ~chelsea  2007-02-18 20:22:46  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    no taki sobie ale ja czekam na se podobno wkrótce beda szalec

  • 0

    13. ~MystiQ  2007-02-19 23:17:12  host: gfk186.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo fajny. W sumie 2mpix jest wystarczające ale tylko w dobrej jakości. PS Ja nie wiem co wy widzicie w tych SE :|, nawet symbiana nie ma :/

  • 0

    14.  2007-02-20 12:18:45

    Na prezentacji (zdjecia) jest model koncepcyjny ktory ma nas naprowadzac jak bedzie wygladala i jakie bedzie miala funkcje!!!!!!Ale juz jest model ktory jest jaki jest ten ma 2MPX a nie 5MPX!!Zobaczcie na http://www.nokia.com/nseries/index.html?loc=inside,main_n73& lang=pl&country=PL Tam jest wszystko opisane!!!

  • 0

    15. ~pytanko? K  2007-02-24 14:55:46  host: cgi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mam pytanie czy ta "mobile TV" jest w Polsce dostepna czy nie bo jesli nie to fona sie nie opłaca kupowac a jak Wy uwazacie co?

  • 0

    16. ~fegruś  2007-02-24 16:02:15  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    eeeeeeeeeee, te wszystkie nokie to ruskie dziadostwo. ta nokie mial moj kolega i po tygodniu mu sie zrąbała.

  • 0

    17. ~al  2007-02-27 15:21:57  host: ava214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny gość z ciebie adiq1033 wreszcie ktos docenia irde

  • 0

    18. ~Bob  2007-02-27 21:15:24  host: fiv98.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik bardzo interesujący ale na pewno drogi niestety :/ TV w telefonie to jest to :D

  • 0

    19. ~hallo odp prosze  2007-02-28 17:24:10  host: ccz127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mam pytanie czy ta "mobile TV" jest w Polsce dostepna czy nie bo jesli nie to fona sie nie opłaca kupowac a jak Wy uwazacie co?

  • 0

    20. ~n series user  2007-03-03 13:33:32  host: ekh178.internetdsl.tpnet.pl

    Fon jak wejdzie do polski będzie kosztował około 1300-1500 do Ferguśa jak twój kolega mógł mieć ten telefon jak on niedawno wyszedł ośle

  • 0

    21. ~basiorek  2007-03-05 13:29:34  host: aoq135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem wam że moim zdaniem to nic specjalnego, nie wiem czemu niektórzy tak nad tym pieją :/ w n73 mamy dużo lepszy aparata, wyświetlacz podobny, prawda że ilość kolorów w tym modelu jest zaskakująca, ale moim zdaniem te 256 tys kolorów jakie oferuje n73 to zupełnie wystarczy, zwłaszcza gdy tak doskonale je odwzorowuje i jeszcze brak ird :/ , ale to jest tylko moja osobista ocena ponieważ nie widze specjalnych hitów w tym telefonie prócz ilości kolorów wyświetlacza. oświeccie mnie jesli wiecie o roznicach pomiedzy n73 a n77 cos wiecej ode mnie. pozdrawiam

  • 0

    22. ~CZORNY  2007-03-08 18:02:41  host: aali28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jak dokładniej jak oglądać w tym telewizje i czy sa tam polskie kanały

  • 0

    23. ~Kokolino  2007-03-12 19:22:15  host: p5090fcc5.dip.t-dialin.net

    Witam. Jesli jest prawda to co napisali to wydaje mi sie, ze czas czuwania delikatnie mozna nazwac TRAGEDIA! 180h oj bardzo ale to bardzo mizernie, moja Nokia N-80 ma czas czuwania 192h i musze ja ladowac praktycznie codziennie! tutaj jest jeszcze mniej a wiec musial bym ja ladowac w czasie dnia! wydaje mi sie to nie do przyjecia! Pozatym telefon jak to u Noki jest "SUPER" zeby tylko popracowali nad tymi bateriami to praktycznie niebylo by sie do czego doczepic! Maza mi sie w Nokiach takie baterie jakie ma SE! Mysle tutaj o Li-Po i czasie czuwania wynoszacym PONAD 300h

  • 0

    24. ~  2007-03-19 17:33:31  host: mail.netpark.pl

    jest super jak dla mnie i moim zdaniem nokie z nseries to najlepsze telefony.Ale ja będe miał nokie n93 i tą bym chciał wyprubować ale za puźno ona wchodzi.Mi osobiście bardzo podoba się z wyglądu.I ogulnie jest super.

  • 0

    25. ~karoli  2007-03-20 14:35:34  host: mail.netpark.pl

    ile będzie kosztować to cudo i kiedy wejdzie???????????????plix o szybką odpowiedż

  • 0

    26. ~Kurt  2007-03-21 20:05:25  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Czytałem że ten telefon wyjdzie w 2 kwartale tego roku !! Mi się tak strasznie podoba !! Jest cudny tylko czy telewizja DVB-H jest dostępna w Polsce ?? I bardzo dobrze że wygląd jest wzięty z n73 bo ona była bardzo udanym telefonem a co dopiero ten z tą telewizją !! WOW !! POZDRAWIAM :-)

  • 0

    27. ~do Kurt  2007-03-25 21:25:09  host: bgk242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma u nas telewizji bo niema umts-u!ja mam nokie n70 i nie narzekam.

  • 0

    28. ~dex  2007-03-28 09:31:56  host: os-solna.bochnia.pl

    Wszystko niby ok, ale jak dla mnie brak WiFI to totalna porażka. Ot taka troszkę zmieniona N73.

  • 0

    29. ~zal  2007-04-02 21:45:44  host: dkx8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    smiech na sali brzydkie to nie poreczne to drogie to nic nowego w tym zal zal

  • 0

    30. ~  2007-04-05 17:10:26  host: axj252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon naprawde fajny tylko napiszcie na 100% ile aparat ma pixeli pisaliście ze 5 milionów a na stronie noki pisze ze 2 odpiszcie

  • 0

    31. ~Mamut  2007-04-10 22:23:17  host: aahe208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super, system, aparat i wogule. Co do SE to ja mialem jednego i uważam że są do ****. Najlepsze są nokie. Podejrzewam ze w polsce tv nie działa bo polska to nie kraj techniki. ~Al nie wiem po co ci irda skoro bluetooth jest 10 razy szybszy. Telefonik supre i pewnie nie będzie kosztowal tyle co N93i

  • 0

    32. ~suffering  2007-04-21 10:27:58  host: fcm242.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ta nokia N77 ma joystic?

  • 0

    33. ~sasio  2007-04-24 19:43:16  host: cmpc006-080.cnet2.gawex.pl

    Ulepszona wersja n73 :D Ja mam n70 i 6280 i narzekam na brak umts w polsce tzn w miastach ponizej 300 tysiecy go nie ma;/

  • 0

    34. ~KURT  2007-05-05 12:59:55  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe jak będzie wyglądała ta telewizja jak to będzie zaprogramowane !!??

  • 0

    35. ~K  2007-05-10 08:09:24  host: beitris.static.korbank.pl

    nokia schodzi na psy popatrzcie tylko na nowego sony eryka p1 albo t650 aparaty 3,2mpx a wkrótce k900i 5mpx. apozatem nokia ma sąabą jakość muzyki na słuchawkach nawet najlepszych a sony eryk ma najlepszą jakośc na słuchawkach ale na głośniku jest już troche słabiej ale dalej bardzo dobrze. k900i będzie miał telewizje najprawdopodobniej

  • 0

    36. ~Kurt  2007-05-11 21:27:59  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Ile będzie kosztować !! Po co wy pytacie chyba to nie ma jasnowidzów a jak tak bardzo chcesz wiedzieć to popatrz jakie ma funkcje a jest ich trochę., Moim zdaniem jak wejdzie (o ile będzie w Polsce )i będzie na rynku 2 miesiące to koło 2000zł !!P o z d r o !!

  • 0

    37. ~fJq  2007-05-29 23:00:53  host: chello081018208253.chello.pl

    no to ladnie nas wyhu... n77 nie bedzie w Polsce www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/n77/

  • 0

    38. ~Hatori  2007-05-31 21:45:50  host: enc126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szmelc..Bo .. bateria wytrzyma max 1 dzien. Dużo opcji na słabej baterii. Wyświetlacz 16 mln jest do niczego nie przydatny, filmu na tymnie obejrzysz, a dyby nawet to Ci padnie telefon zaraz potem. 256 tys które oferują inne modele nokii jest wystarczające. No i mnóstwo funkcji których pewnie nawet sie nie da uruchomić bo polskie sieci tego nie obsługuja. A zatem badziewie. cóz smutne .. ale nokia schodzi na psy :(

  • 0

    39. ~rbodych  2007-06-11 22:47:15  host: 10-bem-15.acn.waw.pl

    Najpierw to byście poczytali porządnie co to jest DVB-H i potem się będziecie wypowiadać. DVB-H jak narazie jest w testach jedynie przez POT (Polsat,TVN, TV4) w Warszawie. Narazie z obecnych informacji wynika że Era, Play i Cyfrowy Polsat będą chciały uruchomić DVB-H. A co do nokii to już standard z małym dodatkiem. Miałem różne nokie i jak narazie na nokie nie mogę narzekać. Obecnie mam n95 i jestem z niej bardzo zadowolony :)

  • 0

    40. ~dawidek  2007-06-21 13:28:13  host: mar.telnet.krakow.pl

    To bedzie lipa , on nie miał byc sprzedawany w polsce ze wzgledu na to ze nie odbiera POLSKICH STACJI !!!! dlatego ludzie wiedzac o tym kupuja n73 niz n77 pozdro

  • 0

    41. ~  2007-06-21 13:30:26  host: mar.telnet.krakow.pl

    TELEFON FAJNY! SZKODA ZE NIE ODBIERA POLSKICH STACJI , MOZE JAK JAKIES ZROBIA łATKE NA POLSKIE STACJE TO ZADZIALA, A TERAZ CIESZMY SIE ZAGRANICZNYMI PROGRAMAMI. TYLKO TAKIMI ZA FREE A NIE Z KABLOWKI OCZYWISCIE CZYLI JAKEIS BADZIEWNE PROGRAMY!

  • 0

    42. ~kamil  2007-07-21 22:30:56  host: emm47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokie n77 mozna kupic na allegro za 1600zl

  • 0

    43. ~Marcin 18  2007-07-31 23:00:03  host: bni20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzis bawiłem sie tą nokią po za tym ze bateria krótko trzyma i ze przepłacił to telefon jest bomba i to wkońcu nokia więc wszystko jest wyjaśnione

  • 0

    44. ~  2007-08-03 11:53:18  host: host-42-159-remedium.igloonet.pl

    a w komisie za 1400.oglądałem właśnie wczoraj ale bardziej leży mi n73.a joy w n77 to już przeszkadza.

  • 0

    45. ~Kristof  2007-09-26 15:59:49  host: 91.86.21.19

    nie widze info, ze ta nokia jest na dwie karty sim, bo wiem , że jest bo mam taką ...

  • 0

    46. ~R@dzio  2007-11-02 18:59:59  host: chello087206038086.chello.pl

    ciekawe czy bedzie n100 xD

  • 0

    47. ~Kalif  2007-11-07 14:46:05  host: dfh25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ta cene to mozna miec SpV m650 za 1200 i to jest dopiero tel wypas na maxa a to to nawet nie mozna nazwac nastepca n73 bo pogorszyli aparat ale zato dodali tv ktore i tak w Polsce nie dziala

  • 0

    48. ~Ola  2007-11-12 08:48:09  host: dsl.orneta.arkusnet.pl

    Cz moze ktoś wie czy ten tel mozna wziasc w mix plusie... i ile by wtedy kosztował ? porsze o odpowiedz...

  • 0

    49. ~Husek  2007-12-06 21:31:21  host: ppp139085.ostnet.pl

    a ten telefon ma hsdpa??

  • 0

    50.  2007-12-09 13:24:26

    wiecie moze czy ten telefon ma hsdpa bo z tego co pisze to chyba nie ma

  • 0

    51. ~Ogłocha  2008-01-12 23:28:12  host: gqf34.internetdsl.tpnet.pl

    Mnie zastanawia tylko dlaczego na stronie Nokii jej nie ma...

  • 0

    52. ~visa  2008-01-27 23:48:04  host: w3cache.lnet.pl

    Nie ma wifi i hsdpa bo N-series to telefony dla szpanerów. Tych technologi szukajcie w biznesowej serii E.

  • 0

    53. ~  2008-01-28 14:23:28  host: adji43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tego telefonu nie będzie w sprzedaży na terytorium naszego kraju, gdyż telewizji nie będzie w polsce. a telefon można kupić za równowartość około 250eu w niemczech, szwecji i irlandii. mieliśmy takiego u nas w sklepie za 1600zł i sprzedał się w ciągu tygodnia. ale już takich wynalazków nie będziemy najprawdopodobniej sprowadzać gdyż juz nikt o to nie pyta. słaby aparat (2MP) bez autofocusa, symbian mocno obciążający procesor, przez co bateria starcza na max 1 dzień. a poza tym to żadna rewelacja. obudowa z taniego plastiku, która trzeszczy gdy łapiemy telefon w rękę. ogólnie to badziew za kosmiczną cenę.

  • 0

    54. ~mathew  2008-02-06 10:20:22  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    do bani telewizja to lipa, nie dziala w polsce i w ogole dvb-h nie rozwija sie...do dupy, niewypal na polskim rynku

  • 0

    55. ~bógnr.2  2008-02-27 16:38:17  host: acvq185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ojoj mali chlopcy!ma 20 mb wewnetrznej ale istnieje cos takiego jak slot kart pamieci!!kupujecie na allegro i...macie dwa giga wiecej...ale z niektorych tutaj żal.pl...ale itak nie wazne skoro ten tel jest niezbyt:D:DD lepiej kupic n73 super fon dla super ludzi

  • 0

    56. ~wqw  2008-03-06 10:15:14  host: public-gprs87695.centertel.pl

    nokia robi coraz lepsze telefony

  • 0

    57. ~N.o.o.N  2008-04-10 07:55:11  host: acyb223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Popieram lepsza n73 :) albo n82

  • 0

    58. ~marian  2009-03-26 20:04:26  host: dyd15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy za TV sie placi

  • 0

    59. ~  2009-05-03 20:27:05  host: host931792155.kompus.3s.pl

    dla tych co niewiedza co to mobile TV http://pl.wikipedia.org/wiki/DVB-H

  • 0

    60. ~Janek  2010-01-06 06:46:10  host: aerp65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czemu ta nokia nie odbiera dvb-h w warszawie? Jest tylko audio bez obrazu.

  • 0

    61. ~Ptasiek  2010-02-06 01:51:35  host: 82.177.151.155

    Mam N77 , mieszkam w Warszawie narazie działa nadajnik z Kawęczyna oraz z Hotelu Matiott natomiast na odpalenie nadajnika z Siekierek chyba zabrakło kasy i jak narazie widać 12anten na kominie .W Noki N77 z softem z 2007 roku V3.0747.2.0.3 łapie programy telewizyjne oraz radiowe ale tylko radiowe działają .Na kanałach telewizyjnych brak dekodowania - raczej jest to sprawa oprogramowania.Na N96 idzie wszystko pięknie .Może ktoś podpowie i podeśle wersje oprogramowania, która poprawnie działa i odbiera DVB-H .

  • 0

    62. ~Janek  2011-01-27 12:44:22  host: uh77.internetdsl.tpnet.pl

    Tyle czasu minęło od wprowadzenia DVB-H, ale na N77 nadal działają tylko programy radiowe. Znalazł ktoś jakiś patent na to? P

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-129-152.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet