Nokia N76 - opinie
Telefony Nokia Nokia N76 Opinie o Nokia N76

Nokia N76

w sumie: 208
  • 0

    1. ~WyprasujMnie  2007-01-08 15:47:38  host: clv149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prawie jak V3... "prawie" robi wielką różnicę... ;-)

  • 0

    2. ~anderson  2007-01-08 15:52:51  host: mat-fiz1.bibl.pg.gda.pl

    czyzby spapugowali V3 ?

  • 0

    3.  2007-01-08 16:22:28

    Jakieś takie, jakieś... Jak V3 ;/

  • 0

    4. ~  2007-01-08 16:49:46  host: eaz195.internetdsl.tpnet.pl

    z wyglądu taka v3

  • 0

    5. ~przemek  2007-01-08 16:57:14  host: bmq98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko 14 mm grubości! do tego wszystko co potrzebne, ładny, estetyczny wygląd. jak dla mnie wypas tylko pewnie cena będzie miażdżyć :/

  • 0

    6.  2007-01-08 17:11:09

    prawie jak V3 ;) tylko lepsza :)

  • 0

    7. ~  2007-01-08 17:56:09  host: dtx202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedosyć, że podobny do Motoroli, to jeszcze bateria równie słaba, ale przynajmniej Nokia nie ściemnia z baterią jak Motorola.

  • 0

    8. ~Mateusz  2007-01-08 18:42:29  host: abyp206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefon i chociaz dalem za niego 500funtow w angli warto bylo jest super

  • 0

    10.  2007-01-09 19:21:39

    Ma kosztować 390euro. Jak na tą cenę, rewelacja!

  • 0

    11. ~sad  2007-01-09 21:28:20  host: eck251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    v3xxx ;)

  • 0

    12. ~annajo  2007-01-10 12:35:49  host: 83.238.146.119

    ten telefon wogóle nie przypomnina v3, przecież to zupełnie inna bajka...

  • 0

    13.  2007-01-10 13:53:49

    nie patrzcie w ten sposob ze nokia papuguje v3.jest grono osob ktore lubia takie telefony,a ze jest sporo producentow to kazdy chce pozyskac jak najwiecej klientow.to normalne ze robia podobne telefony.tak samo jest w samochodach,rvt-agd i kazdej innej dziedzinie.

  • 0

    14.  2007-01-11 18:29:21

    Nokia V3 hehe superr

  • 0

    15. ~nik  2007-01-13 20:03:00  host: ns1.castellan.net

    Nokia była dobra dopóki Sony-Ericsson nie wszedł na rynek

  • 0

    16.  2007-01-13 23:06:12

    on ma lepszy wyswietlacz zewnetrzny niz ja mam glowny lol :D:D

  • 0

    17.  2007-01-14 11:35:30

    moim zdaniem to zajefajny pomysl ze strony noki zawsze chcialem miec tel majacy wyglad v3 tylko to menu mnie odstraszalo a nokia jak to nokia laik se z nia poradzi...tylko ta bateria tel bedzie wisial na ladowarce...;/

  • 0

    18. ~.....:-(  2007-01-14 12:28:46  host: chello089078028195.chello.pl

    /nokia potrafi juz tylko sciagac wyglad swojich telefonow od innych marek - ten ewidentnie V3, poza tym Nokia 6300 to Sony ericsson T610, Nokia 6086 wyglada jak motorola V360.... i mozna by tak wymieniac i wymieniac. Krotko mowiac Nokia nie ma juz swojego charakterystycznego wygladu, po ktorym z daleko bylo by wiadomo ze to Nokia (tak jest w przypdku np. Sony Ericsson - po pierwszym spojrzeniu wiadomo ze to Sony Ericsson, a nie np. Nokia wygladajaca jak mootorola) Zenada, nokia spada coraz nizej.

  • 0

    19. ~loLa  2007-01-14 22:15:36  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    wyglada jak v3 tylko w odroznieniu od niej jest obrzydliwie brzydka,,taka bez stylu i wogULe marna podrÓba musicie przyznac

  • 0

    20.  2007-01-15 07:56:45

    jak juz to v3 jest PRAWIE jak ta nokia!!! a bateria 700.... nie pociagnie dlugo...;/

  • 0

    21. ~Jaslyn  2007-01-16 17:34:46  host: c529c83eb.cable.wanadoo.nl

    Jest śliczna! V3 jest okropna, bo jest szeroka i taka 'toporna', a N76 to taki damski telefonik :)

  • 0

    22. ~knefel  2007-01-17 15:27:34  host: adsl5-105-150.du.simnet.is

    chciałem sobie ja kupic ale tu gdzie mieszkam jeszcze jej nie było i zdecydowałem sie na n93 mam nadzieje,że nie będe żałował...

  • 0

    23. ~marcie  2007-01-19 17:05:53  host: aasl236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY KTOS WIE KIEDY BEDZIE DO KUPIENIA W POLSCE ?

  • 0

    24. ~ziutek  2007-01-20 19:52:35  host: dwl218.internetdsl.tpnet.pl

    A ja głupi chciałem kupować N73 dobrze że jeszcze chwilę poczekałem. Brakowało podeszwy w ofercie Nokii i jest :-) Jak tylko się pojawi na rynku nom i nie będzie droższa od N73 to z pewnością bedzie moja ale nie czerwona tylko czarno-srebrna.

  • 0

    25.  2007-01-20 21:01:22

    Ta bateria to już przegięcie, 16 mln kolorów i 700 mah, telefon typowo dla szpanu, nie dla biznesmenow co czesto dzwonia:D 200 godizn czuwania według producenta, buhahahah, cyzli realnie, to jakies pół dnia:P

  • 0

    26. ~M  2007-01-21 21:36:55  host: 155-dz2-5.acn.waw.pl

    lola i inni krytykujacy nokie obudzcie sie, pewnie nawet nie znacie mocy symbiana LAIKI :D nie patrzcie tylko na wyglad v3 mam 10 mb pamieci a to ma 1000+26mb :)

  • 0

    27. ~togom  2007-01-22 20:38:57  host: gdc50.internetdsl.tpnet.pl

    aparat 2mpx i 200 godz na czuwaniu i wielka jak krowa -to wolę motkę K1

  • 0

    28. ~Julka  2007-01-23 23:22:47  host: nat-be2.aster.pl

    Błagam pomóżcie, jak zdobyć ten telefon??

  • 0

    29. ~KAJA  2007-01-25 15:28:12  host: ekh98.internetdsl.tpnet.pl

    mam v3 i jest do niczego teraz chcę kupić 7370 co o tym myślicie?

  • 0

    30.  2007-01-27 01:24:21

    Julka narazie go nie zdobedziesz bo jeszcze nie wszedl na rynek...

  • 0

    31. ~umi  2007-01-28 14:38:43  host: akb1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    weście.. czepiacie sie...tak wogle to od nokii sony ericsony paugować zaczęły, a gdybuy nokie były zwiecznie na jeden koppyt to by było nudno:/ a motorola V3 to wielka bambaryła którą sie szpanuje... i strasznie widać na niej odciski palców, i nie stabilna i słaba bateria....NOKIE GÓRĄ!!!!

  • 0

    32. ~szalony  2007-01-28 15:44:46  host: apn-99-87.gprspla.plusgsm.pl

    To fakt bateria psuje calkiem ten telefon !!! sadze ze bedzie jeszcze gorzej niz w N80 bo tal jest bateria ponad 800tka a tu tylko 700tka :/// Przy lekkim uzywaniu max 2dni wytrzyma a przy czestym nawet nie jeden dzien !!! Porazka telefon dla szpanu i tyle .

  • 0

    33. ~  2007-01-30 17:05:24  host: 195.189.142.167

    I co z tych sony ericssonów jak to jedno wielkie komercyjne i wadliwe ch...stwo. Miałem w rękach 50 modeli nokii i oprocz klęski dla mnie jako fana nokii jaką jest model 3220 to reszta jest zajebista. A V3 nadaję się do walnięcia o ściane żałosne telefony te motki

  • 0

    34. ~Aga  2007-02-02 13:40:23  host: aayb155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miodzio ta Nokia. Nawet jej jeszcze na allegro nie ma. Pewnie zasolą cenę! Ale pozostają raty w Germanos, Vobis czy mPunkt...

  • 0

    35. ~Aga  2007-02-02 17:00:44  host: aayh182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma kosztować w Polsce 1.110zł, a w sprzedaży w pierwszym kwartale 2007 roku, czyli już na dniach...

  • 0

    36. ~deno  2007-02-02 17:15:43  host: aayh182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Raczej 390 euro, czyli ok. półtora tysiaka!!!! Zobaczymy.

  • 0

    37. ~sl@wek  2007-02-04 17:15:30  host: olimp2219.resetnet.pl

    czy jeżeli coś jest płaskie to jest podobne do motoroli??? fonik fajny i ekran 16 mln kolorow, a SE sa podobne bo wszystkie sa tak samo brzydkie:P

  • 0

    38. ~SweetSuzi  2007-02-05 10:50:50  host: pn146.internetdsl.tpnet.pl

    Hmmmm. Mam tą motkę...i muszę przyznać że mi się podoba wizualnie....jeśli chodzi o funkcjonalność to wolę zdecydowanie nokię.

  • 0

    39. ~radeczko  2007-02-06 14:31:41  host: bvl200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola V3 to masakra, wolna, zwisa często, no i to menu a ładna jest ale to jak z kobietami "liczy się wnętrze" Nie polecam!

  • 0

    40. ~gumiś  2007-02-12 15:45:14  host: cpx27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    takiego hujostwa i szajsu jeszcze nie widziałem

  • 0

    41. ~gumiś  2007-02-12 15:47:51  host: cpx27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do tyłka i ma słabą baterie a po zatym jest brzybka

  • 0

    42. ~vito  2007-02-25 21:59:09  host: abbn113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja siostra ma V3 i wizualnie mi sie bardzo podoba ale to tylko motorola wiec nie mozna wymagac od niej cudow. Nokia to nokia nigdy motorola nie bedzie w stanie sprostac Finom :P co do tej noki to bedzie to nastepca mojej 9300 bo jest ladniejsza od V3 i na dodatek nokia :D

  • 0

    43. ~Mati  2007-03-03 18:39:33  host: aawl115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta nokia ma rozmowy 3G??

  • 0

    44. ~esperanto  2007-03-06 12:19:19  host: ds10.uni.lodz.pl

    a ja mam N73 ma wiele lepsze fukcie 3.2 mpix baterie 1100 a nie 700 wiekszy wyswietlacz i mozna do niej wzucic karte chyba 2GB.a co do kupna tej N76 to pewnie w komisach juz sa.pojde zobacze moze doplace i zamienie ale watpie.pozdro:)

  • 0

    45. ~  2007-03-22 15:19:43  host: beitris.static.korbank.pl

    to jest skopiowana motorola v3..

  • 0

    46. ~wojttm  2007-03-28 14:37:40  host: 193.151.26.71

    Wyglada całkiem całkiem, fakt, skopiowany model jakies V-ki. Ale NOKIA to nie motorola. Poza tym mnóstwo małoużywanych funkcji, całkiem zbednych jak dla mnie. Moim zdaniem producenci telefonów winni się skoncentrować na głównych mozliwościach prawie każdego już telefonu, czyli rozmowy, sms, mms, foto i wypuścic taka serię foników dla ludzi dla których telefon jest telefonem a nie wszystkim.Mnie się N76 podoba, dobrze leży w ręce no i... dzwoni, a to najważniejsze... Szukam tylko tego telefonu z polskim softem...

  • 0

    47. ~miłośnik telefonów  2007-03-28 23:25:22  host: dgz4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie... Wstydzicie się kobiety dostrzegają więcej pozytywów w tym telefonie niż wy. Platforma S60 aparat o rozdzielczości 2 mpx, który jest już standardem 16 mln wyświetlacz. Myślicie że dlaczego każdemu telefonowi coś brakuję??Bateria to najczęstszy słaby punkt. Telefon który jest zaawansowany technicznie ma HSDPA aparat o wysokiej rozdzielczości oraz wielki wyświetlać najczęściej w NSeries 2.2 cala = przekątna skąd ma mieć zasilanie z kosmosu??Obudźcie się bo już nie jesteśmy na poziomie GSM I EDGE. Ja osobiście przymierzam się do zakupu N80. Dla zwykłego zjadacza chleba do "telefon do szpanu" a dla zaawansowanego użytkownika interesującego się telefonią to arcydzieło, którego funkcję umie w pełni wykorzystać;) Rozpatrzcie to proszę

  • 0

    48. ~madziara  2007-04-02 14:13:38  host: ddj134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super!!!!!!!!!!!!!! Tylko kiedy bedzie on w sprzedaży, bo mamy już kwiecień a telefonu jak nie było tak nie ma!!!!!!!!!!!1

  • 0

    49. ~jimena  2007-04-08 15:47:36  host: aary139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurcze to ile w koncu on ma kosztowac? bo juz sie pogubial, wszedzie podają inną cenę

  • 0

    50. ~tiger  2007-04-09 16:36:13  host: acqw73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja w łodzi kupiłem go w salonie nokii za 1500zł i jest super

  • 0

    51. ~madzara  2007-04-13 08:51:30  host: ddc244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy będzie w sprzedazy ten telefon????????????

  • 0

    52. ~zbok  2007-04-15 09:59:39  host: acpe202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zachwalacie sie Nokia jakby naprawde bylo czym, a Motorole gnoicie ale prawda jest taka ze to wlasnie Motorola najwiecej wnosi do rynku telefonicznego. To Motorola wymislila plaskie telefony (V3RAZR) i od tamtego czasu inne firmy tylko papuguja. Teraz Motorola wymyslila RIZR Z8 (slider z lamiaca sie obudowa ktora dopasowuje sie do twarzy) i co? inne firmy juz papuguja!! Smiac mnie sie tez chce jak ktos tu porownuje ta Nokie do V3... trzeba byc cymbolem przeciez ta Nokia to model z 2007roku natomiast V3 chyba ma juz ladnych pare lat to tak jakby ktos porownywal Pentium III z dwurdzeniowym procesorem, albo uzywany samochod z nowym. Motorola V3 debiuitowala juz ladny czas temu i nie mowcie ale na tamte czasy byla naprawde przyzwoitym telefonem-owszem byly telefony lepiej wyposarzone ale wymiarami byly 2 albo i 3 razy grubsze!!! A pozatym zachwalacie sie Nokia czego ona nie ma i w ogole a tak naprawde Noki jest taka "super" ze jeszcze sie nie spotkalem z zadnym modelem tej firmy ktory mialby taka funkcje jak pokazywanie czasu rozmowy podczas rozmawiania!!! To praktycznie wszystkie cegly z przed 10lat mialy taka funkcje!!! Aw Noki zawsze czas rozmowy wyskakuje po zakonczeniu polaczenia...BEZ SENSU bo zeby zobaczyc ile rozmawiam musze zakanczac rozmowe?? albo stac ze stoperem w rece :/ poprostu BADZIEW

  • 0

    53. ~  2007-04-21 11:12:25  host: ajo222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do madzara : Tępy jestes- i hooja wiesz o telefonach. gdybys chociaz troszke sie znał to bys wiedzial ze smartphony z symbianem maja nieograniczone mozliwosci - i takie liczniku czasu rozmowy w czasie jej trwania mozna sobie wgrac- do wyboru - do koloru--- no ale ty jestes moto-manem - wiec zjezdzaj na strony poswiecone motoroli a nie tu pierdzisz cos bez ładu i składu ;/

  • 0

    54. ~zbok  2007-04-22 15:05:46  host: acqw223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mysle ze ta uwaga miala byc do mnie a nie do madzary... wiec taki zes cwaniak ze nawet sie nie przedstawiles/las :] A co do symbiana to owszem wiem ze telefony maja duze mozliwosci, ale jakby producenci wychodzili z twojego durnego zalozenia ze kazda funkcje mozna sobie samemu napisac i wgrac to moze powinni sprzedawac telefony bez jakiego kolwiek softu...:) bo po co wydawac kase na specjalistow ktorzy to pisza skoro wedlug ciebie wszystko mozna sobie samemu wgrac :) A pozatym wiedz ze pisalem tam ogolnie o Nokiach a nie wszystkie sa na symbianie wiec nie do wszystkich sobie wszystko wgrasz tak latwo!! i co jak co ale moze ktos narzekac ze np ten czy jakis tel. ma np. aparat 2mpixele i takie tam...ale zauwazcie ze to jest TELEFON a nie aparat wiec chyba takie funkcje czysto telefonicznie powinien miec jak np taki licznik czasu wyswietlany podczas rozmowy!

  • 0

    55. ~zbok  2007-04-22 15:09:52  host: acqw223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha..odnosnie jaka marke lubie tel.:) to nie ma znaczenia-w swojej wypowiedzi poprostu stwierdzalem fakty!

  • 0

    56. ~Bebek  2007-04-24 12:44:14  host: infra.plock.msk.pl

    Ludzie to jest nawwet fajny telefon. Jest podobny do motoroli v3 ale jest o milion razy lepszy.to najlepszy telefon ktury narazie widziałem chciałbym go ale mam motorole a1000 ktura też jest fajna

  • 0

    57. ~kate  2007-04-28 12:09:18  host: nat-mo1.aster.pl

    Ten telefon jest zajebisty ale pewnie kupe kasy bedzie kosztował!!!!? Ale kto wie...

  • 0

    58. ~ewciaek  2007-05-08 11:25:14  host: staticline696.toya.net.pl

    tiger a w ktorym salonie w lodzi kupiles ta nokie??

  • 0

    59. ~gam  2007-05-10 08:00:41  host: beitris.static.korbank.pl

    widze że nokia schodzi na psy kupiując motke v3, wzieli by przykład z sony ericssonów a nie z beznadziejnej motoroli

  • 0

    60. ~jackyou  2007-05-10 08:05:07  host: beitris.static.korbank.pl

    nokia shit uważam że nokia ma telefony wspaniałe do rozmów typu 6310 a telefony multimedialne noki to poraszka siadają różne podzespoły a w n73 i n80 często wyświetlacz a nieraz głośni. sony ericsson nie ma dobrych telefonów do rozmów ale ma za to najlepsze telefony multimedialne.

  • 0

    61. ~K.  2007-05-10 21:27:44  host: chello089076181045.chello.pl

    nie jest za duzy.? chce go kupic, ale obawiam sie ze jest za wielki, szczególnie dla kobiety, co myslicie.?

  • 0

    62. ~Dj.Rapti  2007-05-16 09:31:17  host: five.org.pl

    Mam ten telefon i jesem w 100%z niego zadowolony;)ale nie ma to jak N91;)

  • 0

    63. ~don  2007-05-25 13:31:47  host: zp70.internetdsl.tpnet.pl

    A w jakiej jest sieci?? Mial byc w PLAYu

  • 0

    64. ~su  2007-06-08 21:58:40  host: evc136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia jest 1000000000 razy lepsza od motoroli ma wiele wiecej funkcji jest wygodniejsza w obsludze i w ogole wygodna i zgrabna i plaska i ma swietne paramry i jestem bardzo zadowolona z n76. polecam kazdemu kto wymaga od telefonu cos poza ladnym wygladem.

  • 0

    65. ~ignor@op.pl  2007-06-10 00:19:43  host: cpc2-oxfd7-0-0-cust35.oxfd.cable.ntl.com

    jednak... to seria N*... nie stety badz stety tylko iPhone w tej chwili dorasta mozliwosciami do tego poziomu.. apple goni swiat..:)

  • 0

    66. ~ignor@op.pl  2007-06-10 02:35:03  host: cpc2-oxfd7-0-0-cust35.oxfd.cable.ntl.com

    jednak... to seria N*... nie stety badz stety tylko iPhone w tej chwili dorasta mozliwosciami do tego poziomu.. apple goni swiat..:)

  • 0

    67. ~fabianek  2007-06-14 00:24:43  host: atq130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupię tą nokie żonie, bo to bardzo przyzwoicie wyglądający telefon z klapką, który występuje w kolorze czerwonym.

  • 0

    68.  2007-06-14 00:34:02

    Jeśli chodzi o telefony z klapką, to jest to jeden z ładniejszych telefonów nie ujmując modelom N93 i N93i, a dodatkowo występuje w kolorze CZERWONYM, co podoba się kobietą.

  • 0

    69. ~gosia29220  2007-06-14 14:13:24  host: 70-154-900.ggsn.netcom.no

    jak ją zobaczyłam od razu sie zakochałam.. nie interesuje mnie aparat który ma 2mpx bo po to są cyfrówki zeby robić zdjęcia..czy inne dodatki..mam motorole v3 w której prawie nic nie ma i jestem z niej zadowolona bo jest ładna i kobieca..ale nokia jest ogólnie leprzym telefonem i prostrzym w obsłudze..czekam na okazje kiedy bedzie na abonament troszke tańsza.. :((

  • 0

    70. ~fighter hybrid  2007-06-16 12:02:05  host: beitris.static.korbank.pl

    jedna z fajniejszych nokia z n-series

  • 0

    71. ~ten  2007-06-19 08:52:37  host: m014.class145.petrotel.pl

    a ja mam siemensa s65 i jestem z niego zadowolony,nie przepadam za nokiami gdyz kosztują krocie a inne telefony np se albo motka mają o wiele więcej funkcji i są tańsze teraz sie nie kupuje takich noki gdyz są juz troche przestazałe a inne marki proponują cały czas coś innego a nokia zciąga z innych i przerabia na gorsze gówno(moja opinia) dziękuje ;D

  • 0

    72. ~Ma  2007-06-22 11:59:19  host: bdp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajna tylko pamięci za mało ja się zastanawiam nad Nokią E65, N90, tą, N75 no i nad samsungiem U600 jak wiecie co ajlepsze do radźcie:(

  • 0

    73. ~  2007-06-22 17:58:15  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    nokia e 65. sam ja mam

  • 0

    74. ~MASHER  2007-06-29 16:37:10  host: dxj154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie jestescie załosni... czy kazdy telefon z klapką juz papuguje v3?? bez komentarza

  • 0

    75. ~MADZIA  2007-06-30 14:55:34  host: 213.25.121.137

    TEN TELEFON JEST POPROSTUUUUUU BOOOOOSSSSKIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d WLASNIE GO KUPUJE :)

  • 0

    76. ~user u600  2007-07-01 12:32:28  host: 82-45-247-113.cable.ubr01.enfi.blueyonder.co.uk

    wez u 600 mam dwa miesiace i nie narzekam, sprawuje sie swietnie

  • 0

    77. ~natan9999  2007-07-04 21:51:45  host: 194.181.131.242

    kup SE k800 lub k810 i w życiu załował nie bedziesz... Daj sobie spokój z nokiami to szajs kryjący sie pod dobrą starą marka. pozdro

  • 0

    78. ~hippo  2007-07-07 15:28:48  host: aczv66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie jest dostepny w play za za 699 zl w abo 150

  • 0

    79. ~Norbas  2007-07-07 20:28:04  host: 79-66-106-252.dynamic.dsl.as9105.com

    No z ksztaltu podobny do V3, ale kogo to obchodzi.... jak sie podoba to sie kupuje i sie nie patrzy do czego on tam podobny. chcialbym wiedziec ile bateria trzyma?

  • 0

    80. ~Norbas  2007-07-08 22:37:10  host: 79-74-74-181.dynamic.dsl.as9105.com

    Telefon jest bardzo ladny, elegancki. Czytalem na angielskich forach ze wielu ludziom odchodzi ta srebrna farba po jakims czasie (paru tyg.). Zawiesza sie podczas ogladania filmow i normalnej pracy. Bywa ze sie resetuje sam. I te objawy ma wielu ludzi a niektory nie maja. Czy to przypadek? Moze wadliwa seria? Ale watpie, bo jeden facet kupil odrazu dwa. sobie i zonie i jeden sie zawieszal i resetowal a drugi nie. zato obydwom telefon zaczela odchodzic ta srebnra farba.

  • 0

    81. ~ajosz  2007-07-09 19:24:09  host: 62.43.189.153.static.user.ono.com

    do dupy obudowa zchodzi lakier ze srebrnych elementow

  • 0

    82.  2007-07-10 14:23:25

    Według mnie telefonik fajny, funkcjonalny z nowym symbianem. Ciekawi mnie tylko jakość i głośność dzwonka wydobywającego się z dwóch wbudowanych głośniczków..??

  • 0

    83. ~kerk  2007-07-11 00:31:52  host: drx51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale fajnie nokia ściągnęła wygląd z BENQ-SIMENSA EF-81. Taka firma - wstyd!!!

  • 0

    84.  2007-07-11 10:24:52

    Według mnie telefonik fajny i funkcjonalny Zastanawiam się nad jego zakupem... ale mam pytanko odnośnie jego dwóch wbudowanych głośniczków Czy głośność dzwonków jest dobra ?? Na pewno są słabsze od N73... Obecnie posiadam Samsunga D500 w autobusie go nie słychać jest cichy...

  • 0

    85. ~bzik  2007-07-13 06:27:31  host: host-85-30-176-146.sydskane.nu

    moze i odchodzi farba :) ale w v3 mam wiele syfu pod wyświetlaczem.

  • 0

    86. ~wojtek  2007-07-13 11:53:04  host: p5b124ca0.dip0.t-ipconnect.de

    tak sie sklada ze pracuje w firmie ktora handluje telefonami komorkowymi...miale okazje sprawdzic ten telefon dokladnie i musze powiedziec te jestem pod duzym wrazeniem....na prawde super...dobra jakosc w porownianu np do n95 ktora tez sprawdzilem: spasowanie kiepskie, plastik jak w telefonach 5 lat temu...to sie po prstu bedzie sypac...i to szybko jak ktos bedzie uzywal wszystkich albo chociaz wiekszosci jego funkcji...ale N76 goraco polecam...szkoda ze jak na razie mnie nie stac:(tez bym chetnie wzol sobie takiego

  • 0

    87. ~norbert  2007-07-13 19:22:10  host: 79-66-6-166.dynamic.dsl.as9105.com

    ajosz, jak masz gwarancje na niego to idz i musza wymienic. a jak zejdzie ta srebrna farba to jaki kolor jest pod nia?

  • 0

    88.  2007-07-16 12:36:34

    Wymieniają, Nokia daje 6 miesięcy gwarancji na obudowę. Pod spodem jest białe tworzywo, mam to samo i czekam aż sprowadzą ten element i reklamuje. :))

  • 0

    89. ~  2007-07-17 19:38:25  host: ool-4570a683.dyn.optonline.net

    byłaby ideałem gdyby nie bateria.....

  • 0

    90. ~  2007-07-20 07:18:56  host: host-42-159-remedium.igloonet.pl

    ci co mówią ze im złazi lakier z obudowy i z klawiszy to niech przeczytają na pudełku lub w telefonie pod baterią czy aby nie pisze ze producent to NOKIA BY NOKIA zamiast NOKIA BY FINLAND.mam też pytanko jak radzi sobie tu bateria przy normalnym eksploatowaniu fonu

  • 0

    91. ~agatkaa  2007-07-22 23:13:11  host: aaik176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma wymienne obudowyy??

  • 0

    92. ~kamila starostecka  2007-07-26 14:25:20  host: aatm110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    raczej nie ma wymiennej obudowy z tego co wiem. troche przydrogi, ale warto miec takie cacko. szczerze mowiac nie wiedzialam ze jest to taki wielki telefon. po rozlozeniu na pewno nie ginie w rece. pzdr

  • 0

    93. ~akim  2007-07-27 15:47:32  host: ahm172.internetdsl.tpnet.pl

    w telefonach typu "kombajn", czyli wszystko mających baterie zazwyczaj trzymają bardzo krótko. technologia poszła naprzód, jesli chodzi o funkcje i inne pierdoły, a baterie stanęły w miejscu i pracują góra dwa dni

  • 0

    94. ~frasunka  2007-07-31 15:34:15  host: inet20908nb-0.eranet.pl

    a ktory polecacie: moto K3 czy Nokia N76 czy Nokia 6288?:)

  • 0

    95. ~Tynka  2007-08-01 22:08:46  host: aalv181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam kupić ten fonik, ale nie wiem czy to dobry wybór, co radzicie, warto go kupić? :p

  • 0

    96. ~flour  2007-08-02 13:03:59  host: aamm252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Większość osób pisze prawdę, bo przecież nokia jest na pierwszym miejscu pod względem produkcji telefonów komórkowych! Muszę też przyznać, że dla mnie największa przewagą NOKII nad MOTOROLĄ, jest to, że wszystkie nokie posiadają słowniki T9!

  • 0

    97. ~wotek  2007-08-02 17:12:58  host: bca124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy tak tylko gadacie ze to g...o a nie telofon bo zazdroscicie ze was nie bedzie na niego stac

  • 0

    98. ~Norbert  2007-08-03 10:45:42  host: mnich.koba.pl

    czy moze ktos potwierdzic wersje ze lakier zlazi z telefonu jesli na pudelki albo telefonie pod bateria pisze NOKIA BY NOKIA, a jak nie zlazi i sie trzyma to jest NOKIA BY FINLAND?

  • 0

    99. ~jzak  2007-08-04 14:11:29  host: acbk32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na stronie http://www.mobile-review.com/index-en.shtml jest cały artykuł poswiecony wadom fabrycznym tego telefonu, jest tez info, ze Nokia niedawno wydala oficjalny biuletyn serwisowy, ze wada odpadajacej farby/chromu PODLEGA gwarancji! i obudowy beda wymieniane na gwarancji, problem w tym, ze nowe, serwisowe maja te sama wade! Ponoc za pół roku będą bez wad. jzak

  • 0

    100. ~ziutek  2007-08-04 21:41:19  host: geg243.internetdsl.tpnet.pl

    Byłem bardzo zainteresoawny tym telefonem, chciałem zamienić moją 6288 właśnie na N76, ale po przeczytaniu artykułu na http://www.mobile-review.com/index-en.shtml raczej jeszcze poczekam az Nokia zaproponuje mi coś lepszego :) Pozatym niezdawałem sobie sprawy, aż do odwiedzenia salonu Nokii ze ten telefon jest naprawde ogromny. Prawda dośc płaski ale bardzo szeroki i wysoki. Jest większy od mojej 6288 a przecież on też do najmniejszych nie należy. No i ta bateria. Dla porównania 6288 ma polimerową o pojemności 1100 mAh i przy moim uzytkowaniu (dużo rozmów, smsów, mmsów, słuchanie muzyki i radia) ładuje ja co dwa dni. No to pewnie tą 700 mAh którą wsadzili do N76 musiałbym ładowac codziennie, albo co gorsza nawet dwa razy dziennie. Mojim zdaniem należy jeszcze poczekać aż Nokia wypuści następcę N76 będzie to pewnie telefon pozbawiony wad tej powyższej. Podobnie było np z 6280 i 6288. Przykro mi to stwierdzić ale nie polecam tego telefonu.

  • 0

    101. ~no sorry:///  2007-08-05 12:20:58  host: acvz61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest boski .. to ze jest plaski to nie znaczy ze jest jak v3 :/// no sorry wescie sie puknijcie w te zakute łby wieśniaki chyba nie widzielisie v3 skoro mowicie ze jest taka sama ....:/ te dwa tel sa jak dwie bajki:] moze jest poooodobny ale tylko dlatego ze jest plaski a z zewnątrz jest calkiem inny i wogole jest lepszy...:] jak mozecie wogole porownywac to gowno to nokii:/...nara:/

  • 0

    102. ~norbert  2007-08-05 21:26:50  host: mnich.koba.pl

    a masz ten telefon ze go nie polecasz?? piszesz ze nie masz, wiec nic nie mow :). to ze jest duzy to nie jest wada. on jest plaski, wiec maly nie moze byc. mi wlasnie sie nawet podoba ze jest duzy. slyszalem ze bateria przy dzwonieniu i smsowaniu trzyma 2 dni. przy graniu i sluchaniu muzyki jeden dzien. bardzo ladne filmy nagrywa bo widzialem. nie oceniam tego telefonu narazie bo go nie mam nie tak jak ziutek :].

  • 0

    103. ~dark  2007-08-08 20:35:56  host: nat-dz4.aster.pl

    mam ją od 2 tygodni - jest super jak na razie choć jeszcze nie poznałem wszystkich jego funkcji. Przesiadłem się z 6280 i na 1 rzut oka menu wyglądało podobnie...niesamowite,że tyle napchali w takie maleństwo:0 do tego zabaweczki typu: gada/czyta z książki adresowej kto dzwoni, podświetlenie włącza się jak jest ciemno - przy świetle nie ma szans podświetlić klawiszy, pokaz slajdów z bajerami i podkładem muzy - być może takie rzeczy były wcześniej w innych - ja je widzę pierwszy raz. poza tym jestem zachwycony ....no może poza klapeczką do zamykania karty pamięci - trochę odstaje (jak made in china):(

  • 0

    104. ~mała  2007-08-10 18:42:37  host: 87-205-94-194.adsl.inetia.pl

    Powiem tak- mam ten tel od 2 miesiecy - 1. sam sie resetuje 2. bateria trzyma króciutko 3. odpada srebrny lakier Biorąc pod uwage, ze naprawde o ten tel. dbam to uwazam, ze za te pieniadze jest to karygodne. Kompromitacja NOki.Niestety.

  • 0

    105. ~gosia29220  2007-08-11 15:19:06  host: 81-140-900.ggsn.netcom.no

    Qrcze... wszyscy miłośnicy ,,v3,, są zawiedzeni nową nokią..że podobna..itd..a co motorola ma w sobie takiego że jest taka fajna??nie dość że huj... pisze sie sms,y..zmieniają sie same profile jak telefon jest w kieszeni:/nie ma raportów albo za każdym razem trzeba włączać.. bardzo mało pamieci..nie podoba wam sie n76 to oglądajcie sobie strony z v3..albo wyrażajcie swoje zdanie jak sobie zakupicie taką nokie..i porównacie!!! nokia to zawsze nokia..i żaden telefon innej firmy jej nie dorówna!! mam v3 i poza wyglądem ,który dwa lata temu robił szał...nic w sobie nie ma..tylko ,,ładne pudełeczko,,

  • 0

    106. ~ja  2007-08-12 12:24:43  host: aacd144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem go w reku, im wcale nie jest podobny do benq-siemensa ef81, jest duzo wieksza, ale ladna:)

  • 0

    107. ~witos  2007-08-17 21:00:38  host: public-gprs12974.centertel.pl

    Kupiłem ten telefon dwa dni temu i szczerze powiem ze to totalny szajsss!!!bateria trzyma 1,5 dnia ,zwiesił sie już 6 razy!!!!klapka od karty pamieci odstaje .Najgorsza Nokia jaka miałem !!! NIE POLECAM

  • 0

    108. ~aZAZEL  2007-08-21 09:46:54  host: ip-81-210-116-38.netia.com.pl

    Witam. MI podobnie jak kilku z was juz po miesiącu zaczeła obłazic farba.(pod sreberkiem jest tandetny szaro biay plastiK) NIe tylko z boku ale i od frontu. Z telefonem obchodzilem sie naprawde delikatnie> etui i tego typu sprawy. Oddałem do serwisu a oni przyjeli i niestety musieli wysłac do serwisu CRC bo podobno numer imei jest na obudowie . Po 3 tygodniach nie wytrzymałem słyszac jutro lub pod koniec tygodnia( oczywiście czekali na obudowe niewiadomo chyba z chin). i tu dowiedziałem sie ze nokia udziela czegoś takiego co nazywa sie ograniczona gwarancja i ze ni ma czegos takiego jak okres naprawy jest napisane ze nokia naprawi w stosownym czasie na pytanie co to stosowny czas odpowiedziano mi "taki jak potrzeba" Tak wiec jeżeli ktos chce kupic ten telefon niech w momencie gdy mu zejdzie farba A zejdzie, od razu korzysta z rekojmi nie z gwarancji bowiem w rekojmi sa terminy wyznaczone ustawowo a po drugiej naprawie maja mozna żądac zwrotu kaski. POlecam to drugie wyjscie ..

  • 0

    109. ~PSA  2007-09-05 19:28:22  host: aaxg215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dokładnie taki sam temat ze sreberkiem z obudowy. Gówno jakich mało a NOKIA powinna wpisać sobie w nazw NOKIA MADE IN CHINA.

  • 0

    110. ~monka  2007-09-07 21:06:48  host: nat-pra.aster.pl

    Hmmm ...Właśnie dzisiaj zakupiłam sobie NokieN76...przyznam ze trochę mnie martwią te wasze wpisy.

  • 0

    111. ~Jurek Ogórek  2007-09-08 16:34:58  host: cxm94.internetdsl.tpnet.pl

    pierwsza nokia ładna z wyglądu :P

  • 0

    112. ~  2007-09-08 22:50:45  host: staticline10659.toya.net.pl

    no sory ...to do ciebie jesli twierdzisz ze motorola to gowno to ja ci powiem ze albo ty jeses poprpstu..glupia i nalezy cie potraktowac ulgowo,lub tez ktoas z twoich kolezanek jest w posiadaniu takowej motki i zzera cie zawisc.Zal mi takich glupich cipek ktore pleta bezsensowne dyrdymaly.Poczytaj troche o motoroli a zrobi ci sie poprostu wstyd...NO SOOOOORY.

  • 0

    113. ~07karo07  2007-09-11 21:07:17  host: ablf4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jestem z niego zadowolona, jedyną jego wadą jest to, że ten srebny lakier odchodzi;) ale tak to jest pełen full rzeczy w nim :-)

  • 0

    114. ~  2007-09-11 21:40:29  host: 90-156-52-127.as.kn.pl

    Chodzby ktos zniósł jajo, to mu i tak lakier odpadnie!!!!!!!!!!! Koszmarny szajs, dałem za niego 2k zł, a tu po 2 tygodniach odpada to lipne sreberko, nie chrom... Wygląda to straaaaaaaasznie. Jeszcze się wiesza!!!!! Mam doła...

  • 0

    115. ~GTR  2007-09-11 21:45:03  host: 90-156-52-127.as.kn.pl

    Odpada lakier po miesiącu!!!!!!!!!!!!

  • 0

    116. ~zkompromitowany  2007-09-11 21:55:43  host: 90-156-52-127.as.kn.pl

    Kompromitacja... Wiesza się! I lakier prędzej czy pozniej odpada :/

  • 0

    117. ~Kasiczi  2007-09-14 19:25:16  host: host-n2-78-132.telpol.net.pl

    Czy mnie się wydaje, czy Nokia po kilku miesiącach zawiesiła sprzedaż tego telefonu? W Empiku w Krakowie i Saturnie, też już został zdjęty. Możliwe, że jakaś felerna seria. W każdym razie...ja byłam bardzo pozytywnie nastawiona, natomiast teraz...podziękuję. Co do Motoroli, to akurat mnie się trafiła nieciekawa V3, generalnie kosmos...ludzie do mnie dzwonili, a na wyświetlaczu nic mi się nie pojawiało. Chyba nie miałam szczęścia, bo większość znajomych jest zadowolona. Podoba mi się KRZR K1, gdyby tylko mniej przypominała pilota do tv. Ehhh

  • 0

    118. ~Przemuś KCB Anetka  2007-09-16 20:03:27  host: bok184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefonik mam go już ze 2 miesące bateria trzyma krutko:( ale za to ma dobry Aparacik i z radością zmieniłem N80 na N76 i to był dobry wybór narq:D:D:D:P:P:P=*=*= KCB Anetka

  • 0

    119. ~_Grzegorz_  2007-09-27 01:30:45  host: 90-156-52-127.as.kn.pl

    Kupiłem ten telefon no i teraz czeka mnie w nagrodę przeprawa z reklamacją, wszystko przez odpadający co raz w nowym miejscu lakier :/ Załamka

  • 0

    120. ~  2007-09-30 21:42:25  host: 87-205-208-8.adsl.inetia.pl

    Ten telefon jest sooper ! Szkoda tylko ze nie ma 3,2 mpxela...

  • 0

    121. ~areso  2007-10-04 07:03:21  host: fcv234.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam tom nokie pół roku i żaden lakier nie odpada widocznie trafiły sie wam jakieś felerne wersje .U mnie świeci jak nowy i nic sie nie zapowiada żeby stracił barwy .Polecam tego tela.

  • 0

    122. ~  2007-10-05 20:40:58  host: gun30.internetdsl.tpnet.pl

    mam nokię n76 od 2 miesięcy i jakoś mi sreberka nie odpadają, nie zawiesza się, ładnie wygląda, jestem zadowolona

  • 0

    123. ~ania_rybka  2007-10-08 17:34:06  host: 159-134-98-220.b-ras1.chf.cork.eircom.net

    hejka...ja kupiłam ten telefon dwa dni temu i jstem bardzo zadowolona, jak narazie...troche mnie martwią wasze opisy ale pożyjemy zobaczymy....

  • 0

    124. ~  2007-10-13 12:22:32  host: dyi167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi tez sreberko odlazi i sie zawiesza ch.....nia na maksa

  • 0

    125. ~Mc  2007-10-18 19:42:51  host: ewo133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik jest super aparacik i wyswietlacz wszystko pieknie tylko co to jest za shit te sreberko zlazie w hu*** ale ogulnie telefonik spoxik Polecam jesliu ktos dba...!!!

  • 0

    126. ~roger500  2007-10-21 12:46:38  host: gpi218.internetdsl.tpnet.pl

    uwazam ze nokia powinna wypuscic na rynek nastepce nokii N76 bo wbrew pozorom to bardzo dobry tel, tylko ten schodzacy lakier, apeluje do nokii zeby skonstruowala nastepce N76, maksymalnie bez bledow, bede jedna z pierwszych osob ktore go kupi :)

  • 0

    127. ~Enquax  2007-11-01 13:16:37  host: 87-205-166-84.adsl.inetia.pl

    Zamierzam kupic ten telefon, ale wciąż się wacham... Podoba mi się z wyglądu, ale jesli to sreberko naprawdę tka zchodzi to zastanowię się jeszcze 3 razy... A nie mozna go nawet porownywac do v3! Co z tego ze wyglada tak samo skoro to zupelnie inny telefon!? V3 jest idiotyczna, ma glupie menu, nie da sie pisac smsów, i ma 5 mb pamieci to juz zenada! W siemensie c65 juz mialem 10 mb!

  • 0

    128. ~Dusia  2007-11-04 20:13:50  host: sieniawa.informel.pl

    Mój kolega me ten telefon i kilka razy skarżył się, że schodzi mu lakier i ogólnie jest to szajs... Ja osobiście nie lubię Nokii, od kilku lat mam różne odmiany telefonu Sony Ericsson.

  • 0

    129. ~Gruby  2007-11-11 21:27:19  host: cux139.internetdsl.tpnet.pl

    u mnie z nokia wszystko wporzo... ale to sreberko jednak niue wytrzymalo otwierania :/, to wszystko wina producenta, ze nie zrobiol wciecia na paznokiec, zeby wygodnie otwierac!!!!, Kto wie jak jest z reklamacją?? uznają??

  • 0

    130. ~kamil  2007-11-13 18:00:20  host: abvh44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej chcialem spytac , czy są problemy z klapką tj. ze nie chodzi płynnie itd. ?

  • 0

    131. ~tygrysek :)  2007-11-22 18:58:04  host: adkk210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kocham telefony,co chwilkę zmieniam.. i kocham firmę NOKIA.. nic tego nie zmieni.. to najlepsze telefony! :) P.S i ten telefon też mam;p

  • 0

    132. ~AGATKA  2007-11-29 18:50:05  host: aads251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM WSZYSTKICH!!!PO PRZECZYTANIU I OPINIACH NA TEMAT TEJ NOKI N76 STWIERRDZAM ZE KAZDY TEL MA WADY I ZALETY W JEDNYCH SREBERKO ZAWODZI A ZNOWU W INNYCH COś INNEGO!!!!!NIE MA TEL DOSKONAłEGO CO BY WSZYSTKO MIAł OK!!!!!TO TYLKO SREBERKO A NIE OPROGRAMOWANIE CZY COS PODOBNEGO.PRZEMYśLAłAM JUZ ZAKUP I KUPIłAM TA NOKIE JEST OK I TO NAJWAZNIEJSZE!!!POZDRAWIAM I POLECAM TEN FONIK!!!:}:}:}

  • 0

    133. ~nusz;)  2007-11-30 13:11:49  host: dah184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    noooo to moze ktos mi odpowie na co skrycie licze :) zastanawiam sie nad wymiana mojego se z520i na ta nokie n76 albo motorole z8. dodam tylko, ze do se mam juz awersje (ten zepsul mi sie 2x i to po uplywie gwarancji, z poprzednimi bylo nie lepiej), do klapki rowniez, dlatego chce sie dowiedziec, czy oplaca sie kupowac ta nokie (tym bardziej, ze ma radio). co myslicie ? na co lepiej postawic:>

  • 0

    134. ~asdf  2007-12-04 20:12:53  host: 212.160.71.25

    przydatną funkcją był by tu przycisk do otwierania klapki jak w Nokii 6131, na początku trochę chamski ale w końcu staje się przydatny,,,

  • 0

    135. ~Natalion  2007-12-05 19:59:01  host: abg40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem ten telefon jest super. Ludzie nie porównujcie ten tel do motoroli, bo chyba wam cos odbija !! /Ja tak ogulnie dużo czytałam na temat nej nokii i jestem zadowolona nie wiem ... Chce ją kupić tylko nie wiem ile kosztuje. Napiszcie !! Piszzz :*** Tak ogulnie to chce ją dostać ją na święta tylko martwi mnie ten lakier.porzyjemy zobaczymy...

  • 0

    136. ~ZXXXX  2007-12-08 17:44:02  host: bhc66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zrobiłem w ten sposób zostało mi trochę okleiny z kokpitu do samochodu powycinałem nakleiłem podgrzałem suszarką i jest ok. Fakt musiałem spędzic trochę czasu i nerwów ale efekt jest za....sty . Polecam jak ma ktoś trochę czasu i nerwów, a w zasadzie wystarczy trochę pomyśleć i można zdziałać cuda.

  • 0

    137. ~filipo  2007-12-09 11:39:17  host: 78.42.8.65

    mam ten tel .2 miesiace ,fakt srebelko schodzi ,wlasnie bede reklamowal zobaczymy co bedzie,ale nie wiesza i nic w tym stylu ma napakowane 1,5giga i chodzi super!

  • 0

    138. ~Blondi  2007-12-13 16:36:59  host: gcy106.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm....cholera, ja sie tak napaliłam na ten telefon, ale czytając Wasze komentarze zaczęłam w niego wątpić, a raczej w ten lakier, hmmm...ale mam pomysł, a może by tak obkleić go diamencikami od Svarowskiego?? ... na ten telefon to wydatek ok 600zł więc myślę że nie jest tak źle...chyba że lakier odpadnie wraz z diamencikami :D hehe to będzie gorzej ;) ... to co Wy na to? przejdzie ten patent ze Svarowskim?

  • 0

    139. ~stan  2007-12-20 12:07:37  host: chello089079189178.chello.pl

    mam ten telefon kilka miesiecy,nic nie schodzi, to zależy gdzie się kupi i za ile,a zresztą każdy element/wszystkie sa oddzielnie/ można wymienić w serwisie Noki za niewielką opłatą i wtedy napewno już nie będzie odchodziło.

  • 0

    140. ~Danie(L)  2007-12-20 15:09:51  host: ipcsexch.knaufgroup.pl

    Witam, telefonik zakupiłem wczoraj i powiem wam, że pierwsze co powiedziałem jak go wziąłem do ręki to... kosmos... bardzo mi sie podoba, wielkość idealna do męskiej ręki. Z klasą i elegancją. I ten charakterystyczny dzwięk przy zamykaniu. Co będzie dalej sie okaże, ale mam Nokia by Finland ;P ktoś tam wyżej pisał że boi sie zamienić Nokie 6288 na tą, proszę stary, nie porównuj... Aha... osoby które go nie mają nie powinny się wypowiadać. Co do baterii... po to jest łąaowarka żeby ładować... ;) Jak poużywam, zdam relację - taką bez ściemniania faworyzowania i wymyślania - w pełni obiektywną. Robi wrażenie ;)

  • 0

    141. ~cameleon  2007-12-23 23:19:06  host: host239-194-dynamic.1-79-r.retail.telecomitalia.it

    hehe świetny telefon ! co wy pierdolicie o tych obudowach ? scierają sie ? brednie :-) mam go i nic sie nie sciera

  • 0

    142. ~  2007-12-28 00:10:59  host: 77-252-72-2.ip.cybergrota.com.pl

    totalny klamot podróba v3 xxx bo wcześniej nokia swoją totalna prostotą otym nie śniła gróba i tandetnie kwadratowa trzyma sie jak topur do robania stylistyka a funkcji mało chyba że się ciesztysz ze finkę jak charcesz sciskasz w dłoni .

  • 0

    143. ~miki  2008-01-06 09:06:42  host: 226.zanet.pl

    mam ten telefon do 2 dni i jestem zadowolony. ten tel. ma poprostu wszystko.Mi jak narazie zadna obudowa sie nie zdziera.

  • 0

    144. ~Strusiek  2008-01-09 14:14:05  host: host-550b7dcb.sileman.net.pl

    Mam ten wynalazek i pracuje spoko, symbian się nie wiesza, reakcja telefonu jest szybka. Wygląd telefonu też jest w porządku. N76 ma tylko jedną wadę: trzeba się z nim bardzo delikatnie obchodzić ponieważ sreberko (farba) po krótkim czasie i przypadkowym zadrapaniu zaczyna schodzić płatami. Moja już zaczyna być w ciapki:)

  • 0

    145. ~emil  2008-01-09 23:28:03  host: 77-253-53-207.adsl.inetia.pl

    zlazi nie zaleznie od tego czy jest to nokia by nokia czy nokia by finland

  • 0

    146. ~:))  2008-01-12 18:50:34  host: chello087207111189.chello.pl

    nie kupujcie tego gówna...farba schodzi mi po 2 tygodniach...cos okropnego

  • 0

    147. ~adas1435  2008-01-16 14:38:51  host: 87-205-234-171.adsl.inetia.pl

    WITAM mam od miesiąca fonik. Fakt co do mozliwości wymiata (wkońcu symbian v3), 16 mln kolorów itp. Póki co farba mi nie schodzi, fakt z ładowaką trza sie zaprzyjaźnic (ew. kupić drugą baterie) ale telefon funkcjolanością zwraca tę niedogodność!!! Mam duzo gierek wgranych i róznych aplikacji narazie jakos żadnych zawiech niemiał!!. Ewentualny drobny problem z podpisywaniem plików cóż trza się wysilić :) POLECAM JESZCZE RAZ!!

  • 0

    148. ~kolega  2008-01-21 13:20:34  host: abqd145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat jest troche słaby taki sam jak w nokii n70 powinien mieć conajmiej 3,2 mpx

  • 0

    149. ~Marta  2008-01-25 11:59:11  host: host003.ip-p13.gni.pl

    Co wy pieprzycie o tej farbie mam juz go miesiac i zadna farba mi nie schodzi!! Jest poprostu super a zdjecia wychodza zaje.. polecam ten telefon.

  • 0

    150. ~ala  2008-02-01 22:06:52  host: byv34.internetdsl.tpnet.pl

    a wiec dalej nie wiem co zrobic!!!:( tak mi sie podobala

  • 0

    151.  2008-02-05 11:29:51

    witam mamten fon od 2 miesiecy i stwierdzam ze jest super jesli chodzi o funkcjonalnosc jest tez ladny i elegancki baterie laduje co 2 dni nie sprawia to klopotu bo laduje sie bardzo szybko moj mlodszy brat tez zakupil takowa i zaczela mu farba schodzic a ja mam ten tel przeznaczony na rynek japonski z pol menu nosze go w kieszeni i nie ma na nim zadnych oznak uzytkowania fakt jest tyko taki ze powinien miec aparat przynajmniej 3,2Mpx! ale ogolnie tel wypas choc che go sprzedac badz zamienic na nokie e65 z powodow czysto uzytkowych tzn szkolne zabiegi sciagania tego wymagaja! pozdrawiam wszystkicz

  • 0

    152. ~  2008-02-20 18:51:08  host: adnk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak bateria?Ile trzyma,proszę o szczerą odpowiedź.Z góry dzięki.

  • 0

    153. ~Multimax  2008-02-22 13:22:02  host: tw74.internetdsl.tpnet.pl

    Kupić! Mam go od października 2007 i jeszcze noszę go bez futerału (szkoda zakrywać taki piękny telefon). Nie mam żadnych odprysków farby!!! Polecam!!!

  • 0

    154. ~marta  2008-02-24 17:37:51  host: aeiz199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! mam ten telefon od 6miesiecy i ani sreberko nie odpada,a gdy sie wieszal to zanioslam go do nokii i tego samego dnia wgrali mi nowe oprogramowanie. I to ma same plusy- bo i wiecej funkcji i bez simlocka i wogle swietnie mi sie z nim pracuje. polecam.

  • 0

    155. ~wojttm  2008-02-28 20:52:15  host: dynamic-78-8-11-181.ssp.dialog.net.pl

    Witajcie. Zakupuiłem ten telefonik w listopadzie 2007. Z wygladu cycuś. Bajery ma konkretne. Net nawet szybko biega jak na telefon, nie wiesza się chyba, ze pracuje w niskich temperaturach lub przez tydzień bez przerwy - warto ponownie uruchomic telefon co jakis czas). Niestety ma swoje wady. Przynajmniej mój. Fatki rozbi super ale jak jest dobre oswietlenie. Jesli jest ciemniej zdjecia sa z "dodatkami" (nie wiem jak je okreslic). No i sreberko. Wada cholerna. Zaczyna mi odchodzic na klapce w najczesciej uzywanym miejscu (otwieranie). Bateria trzyma super. Od kilkunastu dni przez 6-7 godzin słucham w pracy na głośniku muzyki, rozmawiam, smsy, wybieram utwory... Powoduje to zaświecenie ekranu dużego i małego czyli pobór mocy. Przy takiej eksploatacji bateria trzyma spoko półtora dnia. Ogólnie telefon moge polecic jesli kwestia sreberkowa i fotograficzna nie beda na pierwszym planie. MNIE TO NIE PRZESZKADZA. TO JEST ŁADNIE WYGLADAJACY, DZWONIACY, BUDZACY TELEFON. A, ZE MA BAJERY... nIECH MA.... pOLECAM I POZDRAWIAM..

  • 0

    156. ~sinke  2008-03-01 12:20:38  host: hqw154.internetdsl.tpnet.pl

    Hej. Widzę, że te wady nie są, az takie najgorsze. Mam pytanie, gdzie moge kupic taki telefon po nizszej cenie niz jest na oficialnej stronie nokii? :)

  • 0

    157. ~adas1435  2008-03-07 09:51:46  host: sapsp-gw.man.poznan.pl

    HEJ wiaruchna :) No już pisałem pozytwną opinie o tym fonie i ją podtrzymuje w 100% :) Co to schodzącej farby to jest WADA FABRYCZNA i w serwisie wymienią obudowe na nową!!! Własnie odebrałem z serwisu trwało to dokładnie 1 dzień(słownie: jeden) wiec obłsuga serwisowa super!!! Mi lakier zaczoł odchodzic po ok 3 miesiacach używania. Wiec jeszcze raz polecam z tym ze trza sie z ładowarką przeprosić :)

  • 0

    158. ~marta  2008-03-11 20:01:14  host: 226.zanet.pl

    mam ta nokie juz chyba 3 miesiace i farba jakos mi nie schodzi. ta nokia jest super.

  • 0

    159. ~roofi  2008-03-15 16:33:00  host: smok.dragon.kielce.pl

    wiem ze nokie z klapka strasznie szybko wyswietlacz wygasza nie radzil bym kupowac nokii z klapka .pozdro

  • 0

    160. ~rooti  2008-03-21 01:38:43  host: nat70.mia.three.co.uk

    Siemacie:) Każdy ma tu racje bo ile ludzi tyle opinii prawda. Ja miałem wybór pomiedzy tą nokią a e65, ostatecznie wybrałem e65 z lenistwa bo ma WiFI i można przeglądac stronki z koja:). Dobrze wybrałem, pół telefonu to sreberko z tym, że pancerne bo to stal nierdzewna, bateria chyba jądrowa trzyma 7 dni a jak gadam dużo to 4. Moja dziewczyna wzięła n76 i wcale nie odpadające sreberka sa zmartwieniem tylko bateria, po kilku telefonach dziennie trzeba ładować, a symbian to jest wręcz niezwykły niczym n70 wiesza się za często. Dziewczęta chcecie smukły rozkładany telefon to musicie przezucić portale aukcyjne, polecam Panasonic, Toshiba i LG U Series

  • 0

    161. ~Patrycja  2008-03-23 22:11:35  host: public-gprs69447.centertel.pl

    nie dziwcie sie ze ten telefon wam pada i ma zły lakier ... to jest symbiot a ten typ tak ma. Jest niedopracowany i ogólnie to pierwszy tego typu model nokii dlatego też i ma wady. Najlepiej kupować półsymbioty jeżeli chcecie dość szybko pracować ... ogólnie w kwestii symbiota jest porównywalny z motorolą z8 lecz i tak ma o niebo lepszą końcową jakość ... następnym razem uważajcie co kupujecie bo nie każdy chce telefon który uruchamia się 35sek ...

  • 0

    162. ~Ebenezer  2008-04-17 08:28:04  host: host-81-190-209-35.wroclaw.mm.pl

    @161 Symbiot, półsymbiot?! Co to w ogóle jest?! Dziewczyno- zdołowałaś na maxa :-( Jak już coś to symbian (ale o półsymbianie to nie słyszałem) ;-) Radzę najpierw poczytać a dopiero potem zamieszczać komentarze. Jesteś wielka- SYMBIOT buahahahahahaha

  • 0

    163. ~An  2008-05-03 16:12:22  host: 195.205.24.28

    cześć, mam pytanie. Czy z tym telefonem jest, aż tak źle? Za takie pieniądze?! Mam go na oku już kawałek czasu i muszę powiedzieć szczerze, że nie zniechęcają mnie Wasze opinie. Jednak chciałam zakupić ten telefon w Vobisie, bądź w salonie Nokii, gdyż boję się trochę kupować telefon w komisie. Jakie są Wasze opinie na ten temat? Bardzo mnie to ciekawi;) pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź:)

  • 0

    164. ~ola  2008-05-24 13:34:07  host: 87-205-181-165.adsl.inetia.pl

    czesc mam ten telefon i cos mi sie zawiesza i sreberko mi zlasi ale tak to jest oki

  • 0

    165. ~ona  2008-05-26 18:43:49  host: chello089076149087.chello.pl

    moja koleżanka ma ten telefon ale tak go dobiła swoim złym użytkowaniem że klapaka chodzi w jedną i drugą stronę wystarczy ją wymachnąć.Moje zdanie na temat tego telefonu jest następujące : telefon jest bardzo ładny,bardzo dobry wszystko jest z nim i w nim super!

  • 0

    166. ~Stanto  2008-05-28 18:57:13  host: host-87-99-52-168.lanet.net.pl

    Nie bierzcie tego dziadostwa! Farba obłazi po 2 miesiącach, zawiesza się, bateria trzyma max 1 dzień ( a jak rozmawiam to do popołudnia ) - a jedyne co dobrze to kosztuje. Poszedłem z liniejącym telefonem do serwisu - zgłosić reklamację - to mi powiedzieli, że telefon ma PÓŁ roku gwarancji!!! Już piszę do rzecznika praw konsumenta, bo nie ma czegoś takiego jak pół roku gwarancji w EU! Ogólnie - dziadostwo na pokaz przez 1 miesiąc.

  • 0

    167. ~Dramollo  2008-06-02 19:27:26  host: ip-80-245-178-24.uznam.net.pl

    telen na pozor ladny ale do czasu moj kolega mial na poczotku widzialem to mu zazdorscilem ale po 2 miesiocach jak ujrzalem to prawie telefonu nie poznalem z czerwonego stal sie yy?? bez koloru;p bawilem sie nim i przez ten czas to go uzywalemnie zawieszal mi sie niewiem jak jest przy dluzszym codziennym uzywaniu. telefon jest dla tych ktorzy dbajo. jak czytam ja lubie SE ja nokie to mi sie smiac chce kazdy lubi tę albą te albo oby dwie ja akurat lubie obydwie bo zawsze są wzloty i upadki raz temu wyjdzie wypas nokia a raz temu. nokia n95...niby fajna ale jak ktos nie dba to ten telefon po jednym dniu moze stracic kolor se np w910 tez fajny fonik a s500i to juz lipa bo klawiatura peka i tyle. pozdro dla all...

  • 0

    168. ~centrum reklamacji nokia  2008-06-25 12:57:47  host: bef122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W zwiazku z licznymi pytaniami dotyczącyni odłażącego sreberka z naszych telefonów. Uprzejmie wyjaśniamy że spowodowane jest to tym że świtak jest na urlopie i dlatego ich nie zawija. Do czasu powrotu świstaka z urlopu , sreberka z naszych telefonów będą odpadać.Za utrudnienia serdecznie przepraszamy

  • 0

    169. ~sloneczko  2008-07-05 21:11:42  host: icf10.internetdsl.tpnet.pl

    który kolor się ściera? chcialam kupic ten telefon ale zaczynam się obawiac...:/

  • 0

    170. ~n76  2008-07-23 18:44:51  host: adcl238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy telefon obsluguje foramty kart sdhc ? czy takze bez problemu chodza w nim karty o pojemnosci 4gb ?

  • 0

    171. ~n76  2008-07-23 21:25:04  host: adcz138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy telefon ten obsluguje karty sdhc a takze pojemnosc 4gb ?

  • 0

    172. ~n  2008-07-28 14:57:30  host: adbj64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma lampe blyskowa cyz cos takiego ?

  • 0

    173. ~adam l.  2008-07-29 14:43:05  host: aiw167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potwierdzam: srebrny lakier się wyciera, ale również czerwona farba (właśnie szukam obudowy do zmiany, niekoniecznie oryginalnej, bo i w Finlandii potrafią, niestety spartaczyć). Aparat jest słaby, ale po takim obiektywie tego się właśnie spodziewałem. Ma jeszcze jeden mankament: słaba blokada odchylenia klapki-ułamuje się... To co dobre to wyświetlacz: precyzyjny i dobrze odwzorowuje kolory.

  • 0

    174. ~Grzes  2008-08-01 19:19:52  host: 77-45-1-114.sta.asta-net.com.pl

    z tego co wyczytałem tylko 2gb. mam pytanie czy ktoś potrafi konkretnie powiedzieć ile na przykład można słuchać bez przerwy muzyki? tak od naładowania baterii do padnięcia fona? czy gdy telefon sie wiesza konieczne jest wyciąganie baterii?

  • 0

    175. ~lygrus  2008-08-05 11:04:25  host: 77-254-145-235.adsl.inetia.pl

    czy nokia n76 ma wi-fi i HSDPA?

  • 0

    176. ~noof94  2008-09-01 12:30:30  host: aaku167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tego co wyczytalem to wi fi nie ma mam na oku ten telefon odpadajacy lakier mi zwisa byle sie mi fon nie zawieszal w nowych telefonach to normalka ze baterie trzymaja 3 dni mam teraz nokie 5300 a bateria przy 0 urzywaniu trzymka 3,4 dni max pozdro dla wszystkich

  • 0

    177. ~wojciech  2008-09-01 19:23:16  host: opole.airmax.pl

    czy ten telefon posiada akcelelometr?

  • 0

    178. ~n76 owner  2008-09-15 22:43:57  host: ti0099a340-dhcp0030.bb.online.no

    dobry fon, nie wiesza sie, bateria trzyma od 2-3dni max, dobry wyswietlacz, sreberko (mi) nie przeszkadza... ogolnie polecam

  • 0

    179. ~Monika  2008-09-21 17:05:28  host: public-gprs45335.centertel.pl

    Mi tez sreberko nie przeszkadza, schodzi, bedzie biały oryginalny pasek;) bateria do wymiany, ale ja lubie przyjaxnic sie z ładowarką, wiec wszystko gra;)

  • 0

    180. ~Anomander  2008-10-15 21:41:52  host: bvs169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    n76 nie obsługuje hspda...ale nie ma się co napalać,hsdpa wcale nie jest niezbędne to płynnego przeglądania net-a z poziomu telefony ;)

  • 0

    181. ~aku13  2008-10-17 15:49:46  host: chello084010078046.chello.pl

    ja włanieprzed chwila zobaczyłem ze ta nokia jest w abonamencie za 20 zł za 1!!! szybko muszę namówić tatę żeby mi ją kupił tylko teraz taka sprawa ta klapka się nie psuje bo miałem już kilka telefonów z klapką i szczerze powiem że za nimi nie przepadam

  • 0

    182. ~madzia  2008-10-19 20:11:38  host: 78-131-213-4.tktelekom.pl

    jak u was z głośnością podczas rozmowy.. ja mam ustawiony głos na maxa, a na ulicy prawie nie słysze, muszę bardzo mocno przyciskać tel do ucha :(:( nie wiem, też tak macie czy z moim tel coś nie tak??

  • 0

    183. ~Monika  2008-11-02 18:53:44  host: public-gprs1537.centertel.pl

    U mnie jesli o głosnosc wszystko ok, z klapka nie mam problemu ,wszystko gra..a ze sreberkiem ,jak mowiłam, troche zszedł i wszystko;) jest ok:)

  • 0

    184. ~majka  2008-11-08 13:37:47  host: host-81-190-33-185.szczecin.mm.pl

    mam ten telefon i jest zajefajny!

  • 0

    185. ~maja  2008-11-08 13:40:50  host: host-81-190-33-185.szczecin.mm.pl

    mam ten telefon i jest zaje zaje zajeijeszcze raz zajefajny!

  • 0

    186. ~tysiak  2008-11-10 17:05:20  host: agk163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ochote go sobie zakupic i juz teraz sie wacham i mam pytanie w zwiazku z tym: czy to sreberko naprawde odpada?

  • 0

    187. ~PAULA  2008-11-13 18:55:21  host: viper-masq.media4.pl

    Mam "MOTOROLE RAZR 2 V8" i chce sobie kupić tą nokie . Chciałabym się dowiedzieć czy jest sens zakupu tego teleonu czy pozostać przy motoroli .

  • 0

    188. ~hinia  2008-11-26 19:28:52  host: host-87-99-19-4.lanet.net.pl

    mam zamiar kupic ten telefon.upatrzylam go juz dawno temu ale zanim sie na tą nokie zdecydowalam mialam podrodze 4 inne.dosc czesto zmieniam telefony wiec nie bedzie mi przeszkadzac sreberko bo pewnie niedlugo sie n76 pozbęde :)mysle ze telefon jest idealny dla kobiety szczególnie czerwony.ma niezbędne funkcje i to wystarczy :)

  • 0

    189. ~uszaty  2008-11-28 13:48:54  host: 227.18.25.213.easy-com.pl

    mam nokie n72 i mam okazje zamienic sie na n76 za doplata 100zl. zamienic sie??? podpowiedzcie

  • 0

    190. ~  2008-12-16 18:17:24  host: ip-89-174-123-92.multimo.gtsenergis.pl

    Coz ... mam ten telefon od rownego roq . nie zawiodl mnie chba ani razu . fakt jest bardzo mily w obsludze , stylizacja (jako nowy) jest dosc awangardowa ? jak na nokie . przydaje sie przednia szybka jako lusterko (dla kolezanek ;p choc i my panowie nie wstydzmy sie przyznac ze czasem sie przyda ;p) jak dla mnie dosc dobry odtwarzacz mp3 i bardzo duzy PLUS to to ze wejscie ma na "duzego jacka" (duzo imprez juz na nim zrobilem) aparat to totalna porazka zwykly obiektyw jesli w bardzo dobrze oswietlonych miejscach sie jako-tako spisuje to w ciemniejszych miejscach porostu porazka . a co do obudowy bo tu niektorzy mieli watpliwosci to prawda chrom na plastik to byl niesamowicie idiotyczny pomysl nokii ! zlazi po najmniejszym uderzeniu. bateria jak to wiadomo w 16kk wyswietlaczu max 2 dni ciagnie. oprogramowanie lux sie spisuje lecz przy 2 gb karcie troszke mysli na 1 gb perfekt smiga. male usb tez dobra rzecz . Ogolem telefon robi wrazenie , dobry dla stylizowanych szpanerow ? pole uzytkowe tak na -4 , mily w uzyciu , slabe wykonanie ozdob , b.slaby aparat(ale to wkoncu telefon nie aparat ) osobobiscie polecam teraz zmieniam na pierwszego se k850i porownam . mam nadzieje ze pomoglem ;) pzdr

  • 0

    191. ~Patka29  2009-01-03 14:31:41  host: chello087207008024.chello.pl

    5 lutego mam urodzinki,rodzice chcą mi kupić telefon(w tej chwili mam siemens c75)niedość że sie totalnie popsuł to mi się znudził xD.I właśnie szukam telefoniku i trafiłam na ten oto telefon z wyglądu jest super i opis jego tak samo ale czy jest wytrzymały tego nie wiem...Piszcie ci co oczywiście mają ten telefon bo jeszcze parę dni mi zostalo abym się zastanowiła a inne telefony to jednym slowem szajsy!PLIS PLIS PLISSSSS :) z góry dziekuję pa ☺ ☺ ☺

  • 0

    192. ~.!  2009-01-19 17:41:31  host: host80-48-112-237.cable.wsm.wielun.pl

    no ale w takie latki tez jest ladna ;] sreberko najbardziej mnie wkurza reszta ok. oprocz tego ze to wielka cegla ten fon.

  • 0

    193. ~n76  2009-01-19 21:41:08  host: aaar130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel to tragedia...mialam jeden poł roku kupilam w komisie nowy z pelna dokumentacja i roczna gwarancja niestety kiedy padla mi płyta główna okazalo sie ze firma nagle nie istnieje ...kupilam drugi telefon i plyta głowna padla kolejny raz, bateria trzyma max 2 dni sreberka nie ma juz po pol roku

  • 0

    194. ~Adrian  2009-01-28 21:28:40  host: nat-moc6.aster.pl

    Patka29 -> to 29 przy twoim nicku chyba nie oznacza wieku -> zachowujesz się jak dziecko w wieku 8-9 lat. Decyzja należy do Ciebie, obejrzyj sobie video testy, poczytaj w internecie dokładne testy. Pomyśl może nad telefonem Hello Kitty. Po samej konstrukcji widać że nie jest wytrzymały, obudowa też fatalna. Może Nokia 7390, 7373 albo jakieś z serii Supernova albo Prism?? Pomyśl nad Motorolą V8, V9 -> chociaż ja Ci jej nie polecam.

  • 0

    195. ~India17  2009-02-04 22:20:32  host: ip-093157112253.mikolow.net

    Telefon godny polecenia .. :)wystarczy umiec sie nim obslugiwac i dbac o niego,a chrom sam od siebie nie zejdzie ;} wgl tel sliczny z wygladu a funkcje to normalny kosmos ;d wszedzie telefon przyciaga spojrzenia :) ogolnie rzecz biorac jest elegancki i sliczny jednym slowem ;) Polecam ! :)

  • 0

    196. ~lisa  2009-02-28 22:24:54  host: dynamic-78-8-167-16.ssp.dialog.net.pl

    bylam na ten telefon napalona po przeczytaniu koemnatzry REZYGNUJE. wole dluzej sie porozgladac i miec pozadniejszy niz kupic a po miesiacy narzekac ;/

  • 0

    197. ~adrianko27  2009-03-17 05:01:55  host: genld-218-028.t-mobile.co.uk

    Witam a ja mam ten fonik od od 8miu miesięcy.Jak każdy telefon ma swoje plusy i minusy,ale polecam-warto.Jest niezastąpiony.Super programy można wgrać,fajną muzę,i wiele innych bajerów Pozdrawiam :)

  • 0

    198. ~NooF94  2009-04-05 17:39:45  host: aajx25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam ten telefon 7 miesiecy jestem z niego w 100% zadowolony. Sreberko mi nie odpada(mam czarna obudowe) polecam go wszystkim

  • 0

    199. ~justi  2009-05-27 20:22:49  host: aavs238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi ułamała sie zatyczka od karty pamieci;p mam go niecały rok a wyglada jak złom:/ nie katowalam go jakos szczegolnie, ale sreberko i czerwona farba (na rogach) sie scieraja... bateria trzyma dzien, a dzisiaj przestal wysylac i odbierac esemesy;|

  • 0

    200. ~eliss  2009-06-15 21:45:06  host: aein217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od roku i jestem zadowolona ;D

  • 0

    201. ~olek123  2009-06-27 13:48:29  host: 77-254-11-191.adsl.inetia.pl

    ja mam nie patrzylem na funkcje tylko na wyglad tel jest oki kupil bym go jrszcze raz

  • 0

    202. ~matrixdr  2009-07-17 00:32:00  host: public9796.cdma.centertel.pl

    mam tego fona od roku jest zajebisty ja pierdole tylko powinien mieć lepszy aparat co najmniej 3,2mpx

  • 0

    204. ~hugo2803  2009-09-21 14:45:57  host: host228a.hades.net.pl

    mam pytanie czy opłaca sie kupywac ten telefon?? odpiszcie prosze

  • 0

    205. ~m-ika  2009-09-21 16:42:11  host: apn-95-41-81-145.dynamic.gprs.plus.pl

    Używam n76 od roku. Bateria OK, nie zawiesza się, w ogóle jest SUPER. Jedynym minusem jest obudowa zbyt tandetna do tak fajnego fona i aparat powinien być lepszy. Pozdrawiam

  • 0

    206. ~NooF94  2009-10-17 18:49:31  host: dynamic-78-8-108-24.ssp.dialog.net.pl

    Mam ten telefon juz ponad rok jestem z niego zadowolony w 100% ale przydalo by sie zmienic obudowa bo sreberko juz schodz i odpadla mi klapka od karty pamieci ale ogulnie jest spoko. pozdro

  • 0

    207. ~glebor  2009-12-06 14:19:15  host: hyp-net-75-2.lodz.msk.pl

    jest ten fon za 250 ale jeszcze w tej samej cenie n93 i n93i też nie jest dużo droższa. ta nokia (n76) jest ładna i zgrabna, lecz jest awaryjna i nie trwała. ja raczej nie za bardzo szanuje telefony, więc chyba kupię n93 co bardziej polecacie? ( musi szybko chodzić i nie zamulać, dobrą baterią też nie pogardzę)???

  • 0

    208. ~koma  2009-12-09 18:16:07  host: btv146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel ponad rok , jestem bardzo zadowolona,farba nie złazi,po roku użytkowania sprawny w 100% polecam

  • 0

    209. ~jeszcze_nie  2010-03-13 21:35:21  host: client009-inet-swi.kpsi.pl

    nokie n76 mam od listopada 2007 roku do teraz i jest genialny. żadnych usterek. działa jak należy przez te prawie 2,5 roku intensywnego użytkowania. jak najbardziej polecam.

  • 0

    210. ~Mima  2010-05-04 14:02:03  host: 80.50.135.14

    Ten tel jest świetny.!:] Wszystko ma co potrzeba no i jest przecudny z wyglądu. I co z tego że troche do V3 podobna?! właśnie fajnie, bo ludziom się bardzo spodobala V3 a jak juz kazdy wie jest słaba więc ktoś pomyślal i zrobil tel na podobny wzór tylko LEPSZY! i *** Tylko powiedzcie gdzie go mozna dostac oprocz w allegro?? bo z allegro boje sie kupowac bo juz raz przypal mialam i tel się posypal..;/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet