Nokia N75 - opinie
Telefony Nokia Nokia N75 Opinie o Nokia N75

Nokia N75

w sumie: 74
  • 0

    1. ~  2006-09-26 21:12:36  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    W opisie jest blad, zamiast karty pamieci jest system.

  • 0

    2. ~Paweł  2006-09-26 22:06:16  host: w3cache.g.intelink.pl

    Ładny dość...

  • 0

    3. ~wojt@s  2006-09-27 09:32:07  host: acgj145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w koncu cos w miare zrobili al ei tak daleko im do SE

  • 0

    4. ~  2006-09-27 10:38:19  host: apn-100-185.gprsbal.plusgsm.pl

    nie lubię nokii,ale musze przyznać,ze wkońcu zrobiła coś,co mnie zachwyciło!!! :)

  • 0

    5.  2006-09-27 15:55:05

    Taki sobie,można o nim powiedziec"multimedialny klapkowiec".

  • 0

    6. ~  2006-09-27 16:29:45  host: tc218.internetdsl.tpnet.pl

    to naprawde ładny telefon

  • 0

    7. ~  2006-09-27 16:53:07  host: aaww138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heeee.. fajny...ciekawe ile kosztuje????

  • 0

    8. ~daves  2006-09-27 18:10:04  host: ary220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaraz onaczeń braknie...

  • 0

    9. ~;;;;  2006-10-01 00:02:28  host: zagorzeb.smstv.pl

    a mnie taki telefob by styknął ;) chyba najlepsza nokia z serii N pomijając N95 która jest już bardziej w strone kompa :/

  • 0

    10. ~;;;;  2006-10-01 00:09:51  host: zagorzeb.smstv.pl

    a mnie taki telefob by styknął ;) chyba najlepsza nokia z serii N pomijając N95 która jest już bardziej w strone kompa :/

  • 0

    11. ~ss  2006-10-01 08:36:38  host: cuh210.internetdsl.tpnet.pl

    polecam E900

  • 0

    12. ~dilukii  2006-10-01 19:24:37  host: bpm91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nienawidze noki! ale ta nawet fajna... ;)

  • 0

    13.  2006-10-03 23:59:28

    bateria 200h w stanie czuwania ,to chyba jakieś kpiny :-)Z czym do ludzi

  • 0

    14. ~ReDiN  2006-10-12 22:22:39  host: ceq8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta nokia to cudo;] Co Wy mowicie ze SE jest lepszy^^ buhahaa no co Wy ta nokia ma symbiana versje 3. Ma taką grafe w grach itp ze zaden soby nie ma takiej;] Bo tylko symbian moze miec tak rozbudowne gry programy itp. na SE mozna tylko wgrywac gry / programy na jave a w tym mozna pliki sis ktore dają o wiele wiecej od javy.

  • 0

    15. ~anrzej  2006-10-15 17:29:38  host: feg2.internetdsl.tpnet.pl

    redin fani SE i tak mają gdzieś to co mówisz bo oni sie poprostu nie znają

  • 0

    16. ~kolo  2006-10-16 14:15:12  host: v20-s1.itpp.pl

    a jaka cena?

  • 0

    17. ~Siara  2006-10-27 20:31:30  host: kiel1.globaltechnology.pl

    hehe tak tak znacie sie strasznie napewno ;] a java 3d? czasem jest lepsza od tego *.sisa :P nawet bym powiedzial ze zazwyczaj ;] pod jave tez mozna zrobic rozbudowana gre co to przeszkadza? heh... albo ze n95 pod kompa prawie a co ma niby ta n95 co nie ma n95? ze niby tak blisko jej do kompa ;] wi-fi? P.S. zaby czasem nie bylo ze sie wymadzam xD jestem daleki od tego ;]

  • 0

    18. ~~ ziomusiek  2006-10-28 19:56:20  host: abop204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e no komura fajna ale wole nokie n 92

  • 0

    19. ~łocho-hoo  2006-11-05 00:19:56  host: CMPC010-041.CNet2.Gawex.PL

    wy się tu zabijajcie a ja wam powiem ze wy g.... wiecie mam to cacko nic nie jest lepsze od niego-( RR wśród telefonów pozdrawiam fanów nokiiiii "N75"---RESPECT

  • 0

    20. ~bart  2006-11-09 18:20:13  host: abuk142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeszcze ciut za duża.. klapki Nokii są za wielkie.. ja wiem ze funkcje itp. ale co to za wielkosc!

  • 0

    21. ~ziom  2006-11-10 13:47:59  host: pa195.wolanow.sdi.tpnet.pl

    telefon dobry, ale są lepsze

  • 0

    22. ~Mistrz z n75  2006-11-10 15:52:54  host: yx106.internetdsl.tpnet.pl

    Ja taką mam jest ok polecam

  • 0

    23. ~arbuz92  2006-11-12 12:45:44  host: abbi60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten gościu co napisał ze daleko im do SE to chyba troszke sie pomylił który telefon SE ma wyswietlacz 16 mln kol. albo kamerre 5 mega pixela !! najpierw pomyśl zanim coś napiszesz ..... jak inny on jest !!!

  • 0

    24. ~michu  2006-11-14 17:18:13  host: bsy116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @łocho-hoo A gdzie można nabyć tego tela?? ;)

  • 0

    25. ~Kubuś  2006-11-19 18:36:28  host: rc.ists.pl

    Super telefon. Nie wiecie może kiedy się u nas pojawi ? Pozdrawiam

  • 0

    26. ~Mickey  2006-11-21 21:54:21  host: ena185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ladny telefonik :) dobry aparat no i oczywiscie ekran - rozkosz dla oka ;)ale dla mnie najwazniejsze jest to zeby telefon mial symbiana. super telefonik

  • 0

    27. ~19poludnik  2006-12-12 22:40:37  host: dyr98.internetdsl.tpnet.pl

    a dla mnie najwiekszym bajerem w komórce jest WI-FI tylko niestety ten model tego nie posiada :( a na prawde ładny fonik

  • 0

    28.  2006-12-18 15:35:19

    Niestety musze przyznac ze nokia schodzi na psy:(Kzdy model jest taki sam w wygladzie i z funkcjami sie nie rozni tylko aparaty daja raz 2

  • 0

    29. ~natala  2006-12-23 11:42:36  host: nat-krl.karolin.pl

    ktory telefon jest lepszy ten czy nokia 7390?

  • 0

    30. ~mati  2007-01-05 14:01:43  host: xdsl-3109.lubin.dialog.net.pl

    qrwa mac dlaczego ona ma aparat tylko 2 mgpx ja nokia n73 miala 3,2mgpx?

  • 0

    31. ~ja  2007-01-17 09:31:36  host: abtj254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co sadzicie o Samsung D900 ??????

  • 0

    32. ~domelo  2007-01-21 14:54:39  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    łocho hoo jak nic nie jest lepsze od nokii to ja nie jestem czlowiekiem ;d ja zamiast takiego czegos kupil bym se samsunga c 210 bo jest malutki i super wygodny w obsludze a co do wypasu to bym se kupil sony ericssona k 800 albo samsunga d 800/900 najlepsze telefony samsungi i eryki ;p;p;p a nokie to padla moze poza 3310 swietny fonik nigdy sie nie psuje ;d;d;d

  • 0

    33. ~Madziulka=)  2007-01-25 18:38:09  host: host-81-190-74-90.gdynia.mm.pl

    jak dla mnie to bomba! a jak myslicie: lepszy ten tel. czy nokia N93?

  • 0

    34. ~Ja  2007-01-30 18:53:22  host: cjn251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile taki fon kosztuje??

  • 0

    35. ~Palindrom  2007-02-04 11:45:27  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    @Madziulka=) Jak dla Ciebie? N93 jest duży i ma słaby akumulator, sądzę że ten jest rozsądniejszy :] Całkiem ładnie to wygląda. Brakuje tylko WiFi, ale przecież nie każdy potrzebuje (ja tak...). A do tych Panów od MEGAPIXELI: Proszę sobie poczytać o zdolności rozdzielczej układów optycznych (w odniesieniu do średnicy apertury) i korekcji aberracji w układach o małej ilości soczewek. Jak czytam "a bo to ma 2 Mpix i jest fee..." to mnie skręca. Oczywiście, Producent może zafundować 12 megapikselową matrycę za 200$ ale rozdzielczość obrazu na matrycy i tak nie przekroczy 1.5 um, więc po co? Fizyki nie pokona się. -- Proszę nie pisać bzdur -- Wracając do telefonu: Jak nie będzie w promocji N80, to chyba mocno rozważę kupno tego, a jestem wymagający ;]

  • 0

    36. ~Domcia;)  2007-02-04 13:35:03  host: eiq138.internetdsl.tpnet.pl

    A ile ten fonik kosztuje!! Jest doś fajny! Ale troszką durzy. ja mam SIEMENSA CF62 ma fajowe efekty świetlne, ale to badziewie!!

  • 0

    37. ~Domcia;)  2007-02-04 13:37:00  host: eiq138.internetdsl.tpnet.pl

    A ile ten fonik kosztuje!! Jest doś fajny! Ale troszką durzy. ja mam SIEMENSA CF62 ma fajowe efekty świetlne, ale to badziewie!!

  • 0

    38. ~victorius  2007-02-12 18:38:40  host: alnet.city.net.pl

    to że jest fajny to już wiem, ale jestem ciekawy kiedy to wejdzie do Polski, ile będzie kosztował i kiedy cena spadnie do 1200 :D:D:D

  • 0

    39. ~andy pandy  2007-03-03 01:59:43  host: chello087206192182.chello.pl

    N70 to najgorszy shit na symbianie jaki zrobiła to gumowa Nokia. Nokie to były kiedyś, ale teraz to gnioty na, które niestety tarfiłem i całe dwa lata muszę żałować

  • 0

    40. ~tede  2007-03-06 16:38:33  host: eax154.internetdsl.tpnet.pl

    najwieksze gowno jakie widzialem! moj k800i jest najlepszy stary bez porownania ->łocho-hoo

  • 0

    41. ~tomspeed  2007-03-14 13:49:09  host: wr99.internetdsl.tpnet.pl

    Fenomen tego portalu to miec telefony których nie ma w sprzedaży lub nie było nawet prezentacji światowej. Jesteście żałośni :-/

  • 0

    42. ~tomspeed  2007-03-14 13:50:06  host: wr99.internetdsl.tpnet.pl

    Fenomen tego portalu to miec telefony których nie ma w sprzedaży lub nie było nawet prezentacji światowej. Jesteście żałośni :-/

  • 0

    43.  2007-03-14 13:59:48

    Fenomen tego portalu to miec telefony których nie ma w sprzedaży lub nie było nawet prezentacji światowej. Jesteście żałośni :-/

  • 0

    44. ~  2007-04-21 11:05:18  host: ajo222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE dla ofiar ''złego dotyku''

  • 0

    45. ~fran.  2007-07-15 22:59:44  host: ell154.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla mnie to ten telefon jest super. normalnie bomba, :P ale jak narazie to nie umiem go nigdzie zdobyć bo jest za drogi, ale mam nadzieje że stanieje to wtedy sobie na pewno kupie. :P

  • 0

    46. ~Raval  2007-09-06 14:54:21  host: chello084010180193.chello.pl

    Cześć chciałbym kupić ten telefon tylko niemoge go nigdzie znaleść podejżewam że jeszcze go w polsce nie ma.. może mi powiecie kiedy wejdzie ten telefon do Polski i za ile mniejwięcej go dostane..?

  • 0

    47. ~12  2007-10-09 13:45:46  host: gcd13.internetdsl.tpnet.pl

    no to jak nie było premiery światowej t skąd na tej stronie jest???

  • 0

    48. ~jaaaaa  2007-10-09 13:46:27  host: gcd13.internetdsl.tpnet.pl

    błagAM!!!!!!! wytłumaczcie co to ten symbian!!!!!

  • 0

    49. ~Kama  2007-10-14 14:30:28  host: aasd2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, czy jest on dostępny w Polsce??? Ile kosztuje??? W jakiej telefonii???

  • 0

    50. ~Pawlo  2007-10-14 16:45:03  host: gw2.wifi-networks.pl

    Ta Nokia jest do bani Juz Bym wolal cos z sony erikson niz te nokie ;/;/ ta nokia n75 jest jakas dziwna wole juz 73:]:]

  • 0

    51. ~stvor  2007-10-18 18:08:04  host: dynamic236-178.tvk.torun.pl

    zadnych samsungow, mialem e900 normalnie masakra, tak samo jak se, choc te lepsze maja dobre aparaty a obecnie dojezdzam nokie e65. jednak co nokia to nokia. nie ma nic lepszego. a teraz przymierzam sie do n95 hehe ta to dopiero potega wsrod telefonow

  • 0

    52. ~Natka  2007-11-13 11:00:53  host: bx122.internetdsl.tpnet.pl

    nikt z was nie wie ile on kosztuje??:( podoba mi sie i chce go sobie kupic ja nie wiem czemu niektozy z was tak na niego narzekaja jest przeciez SUPERRRRR!!!!!

  • 0

    53. ~Damian  2007-11-28 14:08:40  host: 217.153.81.46

    Nokia i SE to 2 wiodace firmy na rynku polskim. Nokia - Solidne, symbian ale paskudne SE - Ladne, solidne ale brak symbiana

  • 0

    54. ~marta  2007-12-04 17:09:18  host: pub.amtel.net.pl

    mój wujek kupił mi taką w Hiszpanii i mówie wam telefon zajebisty,a mi w sumie starcza.Mam go 2 tygodnie i jestem nim zachwycona.PZDR

  • 0

    55. ~hgdghl  2007-12-07 16:05:37  host: bzb111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja jestem tylko za sony ericssonami,sczęgulnie za K850.Ale z Nokii to najbardziej bodoba mi się N73!

  • 0

    56. ~agaia  2007-12-08 18:28:32  host: aadc91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wem jaka jest ale chce ja sobie kupic a wy jesli maci neta to wejdzcie i poszukajcie sobie ile ona kosztuje

  • 0

    57. ~FONIKS  2007-12-13 20:30:07  host: host8514674.galileusz.3s.pl

    a np. k850 ma 5 MPX :P

  • 0

    58. ~użytkownik  2007-12-15 22:54:13  host: evq103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam e65 i n95 są ok, choć nawigacja w n95 nie działa z mapami tom tom - potrzebny mi był zewnętrzne moduł GPS. Widziałem w komisie nowych fomów n75 za 1400 pln.

  • 0

    59. ~Alan.M  2007-12-18 13:43:11  host: aux78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brzydka jk nie wiem co x/

  • 0

    60. ~karolina  2008-01-17 18:56:59  host: xdsl-117-238.wist.com.pl

    mój brat ma właśnie nokie N73 i robi swietne zdjecia polecam

  • 0

    61. ~jack  2008-01-17 19:22:54  host: public-gprs5959.centertel.pl

    niestety nokia prawdopodobnie nie jest dostepna w Polsce oficjalnie...

  • 0

    62. ~matias  2008-01-20 13:42:56  host: dfj205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ta nokia????

  • 0

    63.  2008-01-25 11:18:50

    a mi sie tam podaba :) tylko jest trroche za droga :/

  • 0

    64. ~bnvn  2008-01-26 11:53:50  host: atf234.internetdsl.tpnet.pl

    fajna jest tylko jakas klapka za duzo wygięta :P:PP:P:P):):)::):):)

  • 0

    65. ~  2008-02-07 17:50:36  host: 80.51.30.254

    andrzej nie znas zsie jestes przekonany tylko do noki ale to nie znaczy ze nokia jest lepsza bo jest o 100% gorsza a n95 w porownaniu do sek850i to złom !!!!

  • 0

    66. ~Martine 11  2008-06-10 17:23:06  host: aect19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej może ktoś wie ile on kosztuje? bardzo proszę o odpowiedź

  • 0

    67. ~asd  2008-06-14 21:04:23  host: amy72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ma mam taki fon z USA jest THE BEST

  • 0

    68. ~czarna  2008-07-10 02:05:34  host: pool-71-162-78-125.bstnma.east.verizon.net

    100 dolarow w swieci at&t w USA z umowa na dwa lata :))

  • 0

    69. ~maku  2008-11-23 13:11:55  host: l-net4.pai.net.pl

    tel na allegro mozna wyrwac za 300 zł ;P i ceny sa podobne ;P

  • 0

    70. ~ticket  2008-12-30 19:32:30  host: acxn73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zacina sie jak to bywa w takich tel-kompach ;//

  • 0

    71. ~ticket  2009-01-07 19:12:23  host: acxu139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupilam ten telefon w USA nie na umowe za 200 dolkow calkowicie nowy. wtedy dolar stal po 2 zl czyli za 400 zl nowiuska nokia ze "calym pudeleczkiem" to dobry interes. ale po uzytkowaniu raczej nie polecam tego fonu ludziom ktory sa niecierpliwi, wiesza sie dosc czesto, powoli sie wszystko włącza, sms sie ladują wolno

  • 0

    72. ~młody  2009-01-15 17:23:41  host: xdsl-7712.jgora.dialog.net.pl

    tel bardzo fajny mam taki ale za duzy jest.dostac mozesz ten tel za sto dolarow w stanach zjednoczonych i wiele leprzych od tego aparatu za nizsza cene

  • 0

    73. ~  2009-01-31 19:52:07  host: 94-40-44-2.tktelekom.pl

    Jedno NOKII przyznać trzeba: KLAPEK to oni ROBIĆ nie umieją :D (funkcjonalne to może są, ale za to jakie paskudne)

  • 0

    74. ~on/a  2009-05-21 15:14:07  host: 80.50.130.182

    Wy to byscie chcieli bog wie co!! wazne zeby fon dzwonil a nie jeszcze WI-FI chcecie jak cos wam nie pasuje to nie kupujcie takiego fona..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet