Nokia N73 - opinie
Telefony Nokia Nokia N73 Opinie o Nokia N73

Nokia N73

w sumie: 1793
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›
  • 0

    1. ~axel  2006-04-25 13:53:19  host: dwa.techmedia.com.pl

    brzydki wyglad :P

  • 0

    2. ~matej122  2006-04-25 14:52:18  host: fl26.internetdsl.tpnet.pl

    no ten telefon ma wszystko,zaskakujace jest to ze nokia juz chyba odeszla od podczerwieni a tu sie pojawia to jest+

  • 0

    3. ~grz  2006-04-25 15:01:07  host: bzy50.internetdsl.tpnet.pl

    wygląd ładny tylko dlaczego nie dadzą zoomu optycznego i oby jakość zdjeć w końcu była normalna

  • 0

    4.  2006-04-25 15:45:26

    dlaczego dają te minisd a nie tak jak kiedyś i w n72 rs-mmc ? :9

  • 0

    5.  2006-04-25 17:03:12

    Jak dla mnie bomba ;D

  • 0

    6. ~wiewiór  2006-04-25 17:16:08  host: system858917570.mtvk.pl

    przypomina SE lekko ale jest piękna :)))

  • 0

    7.  2006-04-25 18:32:53

    fajny dobrze ze irda wruciła

  • 0

    8. ~robrob  2006-04-25 21:17:25  host: abqy96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    grz dali zoom optyczny i to podobno 3x :]

  • 0

    9.  2006-04-26 10:11:25

    No narescie przy wys. 256 tys kol. pozadna rozdzielczosc 240 x 320. W niektórych fonach maja 176x220 przy 256tysach,totalna porazka...a ta nokie mozemy nazwac Nieobliczalna :P

  • 0

    10.  2006-04-26 17:34:59

    No wreszcie Nokia sie stara. Fon zaawansowany technicznie ale ten wyglad - delikatnie mowiac naj mniej atrakcyjny sposrod nowej Nserii

  • 0

    11.  2006-04-26 19:14:17

    Tia...nokia sie stara...i dlatego wrzuciła tu popie**** symbiana 9.0 :| Przecież to będzie telefon, zaktóry zapłacimy 3tyś a za aplikacje i zmiany w sofcie wydamy drógie tyle...

  • 0

    12.  2006-04-27 12:43:36

    symbian? Tego sie nie czepiaj, ja bez niego telefonu nie kupie!

    PS juz skonczyly sie czasy kiedy telefony kosztowaly 3tys. NO moze poz tymi pierwszymi egzemplarzami np na allegro

  • 0

    13. ~mimiljon  2006-04-27 12:50:36  host: 193.19.165.17.osk.enformatic.pl

    Popieram vinampa w 99% .Cena będzie szokująca

  • 0

    14. ~piokuk  2006-04-27 18:39:42  host: BBibl-42.ae.krakow.pl

    Aplikacje służą do kupowania a nie do kradzieży z różnych forów.

  • 0

    15. ~Emikosss  2006-04-27 19:36:11  host: bum186.internetdsl.tpnet.pl

    Dziwie sie ze nikt jeszcze nie zauważył ze nokia zaczeła wsadzać baterie Li-Pol!! Widac zauwazyła ze u SE to sie sprzedaje:D no ale do M600 to to jest naprawde podobna... Ale i tak SE bardziej mi sie podoba-wkoncu ten 1GB pojemnosci:)

  • 0

    16.  2006-04-29 12:16:59

    RobertX - Tia...ale to symbian 9!!
    Poczytaj na symbianos o nim...
    Eh gdyby wsadzili symbiana 8...

  • 0

    17.  2006-04-29 12:20:48

    A co do pana piokuka...wydasz 100zł za jedną gierke w którą pograsz sobie pięć minut i będziesz chciał coś innego?? Bo ja nie...
    Pozatym na ten telefon(symbian 9) wyjdzie brardzo mało aplikacji...

  • 0

    18.  2006-05-08 14:08:23

    To mi coś przypomina...np.Sony Ericsson seria Walkman. Tak napewno!!!

  • 0

    19.  2006-05-10 19:45:08

    I kolejny fanatyk soniego eriksona...

  • 0

    20. ~ehhh..  2006-05-13 00:12:11  host: ddn140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ale czy ktoś w końcu wie ile takie cacko kosztuje Bo moż ebym byla zainteresowana kupnem a zwyglądu jest śliczna

  • 0

    21. ~Prezes  2006-05-13 19:17:35  host: alj26.internetdsl.tpnet.pl

    mnie ię niepodoba się ten cekłofil!!

  • 0

    22.  2006-05-14 14:02:48

    VINAMP gdybys sie chociaz troche znal na telefonach to bys wiedzial ze aplikacje na SYMBIANA nie kosztuja 100zeta. I na SYMBIANA 9 jest full aplikacji wiec nie mow ze nie ma wcale. Jesli chcesz jakas aplikacje to wchodzisz na ALLEGRO, tam szukasz plytki z programami na SYMBIANA, kupujesz za 20zeta i masz. Ale mi tez problem. SYMBIAN jest SUPER!!!!

  • 0

    23.  2006-05-15 19:12:54

    przeciez to mozna wyczytac na obiektywie - 5,6 : 2,8 = 2x zook optyczny :D

  • 0

    24. ~majster  2006-05-24 20:20:59  host: c39-195.icpnet.pl

    Zajebista jest nawet nigdy nie słyszałem o komie któta ma aparat z 20-krotnym zoomem i aż 3,2 mpix.Ciekawe ile ma pamięci?

  • 0

    25. ~eud199  2006-06-01 18:26:10  host: eud199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i tak nie wyjdzie a jak wyjdzie to bedzie przekroju 8800 lub jakiejs wielkiej motki (np. a1000)...

  • 0

    26. ~Smerf  2006-06-14 10:16:25  host: ecx44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest wypas!!! ale ciekawi mnie to ile ma pamięci!!!:D

  • 0

    27. ~Ximon  2006-06-14 16:42:44  host: ebb10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak widze wasze komentarze to mi się śmiać chce.
    Po pierwsze ten phone nie będzie droższy niż N93 ktorej cene określono na (i tu cytuje) "ok. 550 € (bez uwzględnienia promocji operatorów)". Wiec cena będzie niższa niż obecne telefony tej klasy.
    Po drugie symbian jest wspaniałą rzeczą bo zaden telefon bez niego nie oferuje tak wielkiej gamy programów, gier itd. które także można dostań "na lewo" i sobie wgrać. Wszystkie gry ze starszej wersji symbianów tez będą chodzić. Telefon ogólnie wypas a co do ~majster'a to jest Samsung z rozdzielczością 10Mpix i zoomem optycznym chyba 6x... :D

  • 0

    28. ~cin  2006-06-29 20:22:02  host: tw2c.rdi.pl

    spoko we wrześniu kupuje tego fona zaje..... :P

  • 0

    29. ~  2006-07-02 19:01:24  host: 212.106.17.153

    to chyba najlepszy produkt nokii jaki kiedykolwiek widzialem bije moja nkolie na leb nowa miłosc...

  • 0

    30. ~  2006-07-02 19:05:35  host: 212.106.17.153

    Ximon - zoom optyczny?!?!?! to tylko lustrzanki cyfrowe maja ten to pewnie tylko cyfrowy :P a co do rozdzielczosci to chyba mozliwe...

  • 0

    31. ~  2006-07-05 12:51:17  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    nie chodzi mi tu bynajmniej o ta nikie ale moj przedmowca to sie zna:/ zoom optyczny maja tazke cyfrówki nie tylko lustrzanki;) taki np FZ30 ma zoom optyczny X12:D a to nie jest lustrzanka:)

  • 0

    32. ~m@ciek  2006-07-05 13:02:25  host: 193.58.232.29

    niezły telefonik. 3.2mega aparat wideo i wogule.minusem jest pamięć bo tylko ok 32mega ale dobrze ,że twórcy pomyśleli o rozszeżeniu kartami pamięci

  • 0

    33.  2006-07-19 21:52:39

    Narzekacie że ma mało pamięci ale są przecież karty pamięci żęby mieć troche wiecej tej pamieci. Tak na przykład na allegro jest karta mini-SD 2Gb za 275zł i już można poszaleć :D

  • 0

    34.  2006-07-20 10:23:50

    Chce go miec. A cena jak sie dowiedzialem z nie oficjalnych zrodel ma wynosic 2385 zł :]

  • 0

    35. ~  2006-07-26 10:54:22  host: bmd179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem to jest odpowiedź nokii na SE serie Walkman

  • 0

    36. ~  2006-07-27 08:52:26  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    ja czekam na cene 1500:D

  • 0

    37. ~Seb~~  2006-07-30 17:45:24  host: dfj80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Ja czekam pół miesiące i kupuję używaną za 1400 :))

  • 0

    38.  2006-07-31 00:16:17

    1400 zl? czuj sie. raczej 2400 zl

  • 0

    39. ~greg  2006-08-02 14:56:18  host: agd118.internetdsl.tpnet.pl

    Ona ma sporo pamięci. Ma aż 42 MB!

  • 0

    40.  2006-08-04 00:24:34

    Przeciez pamiec mozna sobie powiekszyc...

  • 0

    41. ~AnuLka  2006-08-05 22:05:14  host: acpx30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nom więc zajebisty telefonik... Drogi troszkę ale oki :) ... Mam go i nie narzekam wcaaale ;|)

  • 0

    42.  2006-08-07 23:52:13

    Na ALLEGRO stoi jak narazie od 1700 do 2100zl wiec nie jest zle ;)

  • 0

    43. ~strzelec  2006-08-16 21:19:01  host: blj198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już go kocham. No czy on nie jest piękny. Do tej pory kochałem SE W800i/W810i teraz to będzie miało ten zajebis** zaszczyt;)

  • 0

    44. ~body  2006-08-17 00:29:17  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez go pokochalem od pierwszego wejzenia :D Za pol roku go biore tylko troche zejda z ceny :D pozdr.

  • 0

    45. ~Matek  2006-08-17 18:12:09  host: abio198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go pokochałem jak zobaczyłem napis
    3,2 Mpix:)

  • 0

    46. ~body  2006-08-17 21:23:56  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    Eee tam dla mnie to nie jest najwazniejsze. Znudzilo mi sie robienie zdjec telefonem, od tego mam cyfkara Canona 5 Mpix :] Mnie podekscytowal wyswietlacz, funkcje no i symbian :D

  • 0

    47. ~master  2006-08-18 10:40:25  host: eoe137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo dobry znakomite funkcje

  • 0

    48. ~jukka'79  2006-08-18 22:39:19  host: leic-cache-2.server.ntli.net

    Genialny telefon.Właśnie dzisiaj kupiłem (na 18-to miesieczny kontrakt:D)

  • 0

    49.  2006-08-24 03:10:28

    Wreszcie zoom optyczny i aparat z pawdziwego zdarzenia w telefonie :D

  • 0

    50.  2006-08-24 19:00:35

    Eeee nie podniecajcie sie tak bo do prawdziwego cyfraka jeszcze kawalek drogi jest...

  • 0

    51. ~EdeK  2006-08-29 01:09:17  host: acls234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yea.. wlasnie wczoraj kupil mi go tata.. ale ja mieszkam w angli i te telefony tutaj sa juz dostepne... xD Telefon extra Mp3 3D Sound Aparat 3,2MPx i 20 krotny zoom optyczny... a co do funkcji mozna miec wszystko wlasnie po to jest symbian... Telefon extra... xD Pozdrawiam

  • 0

    52. ~  2006-08-29 13:09:42  host: chi145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś jakie są dostępne kolory z tyłu oprócz różowego, czarnego, śliwkowego?? proszę o szybką odpowiedż ponieważ to dla mnie BAARDZOO ważne! ***PoZdRo***

  • 0

    53.  2006-08-30 20:05:29

    Ja wiem jedynie tyle, ze tak jak na zdjeciach, czyli czerwono - bialy i srebrno - brazowy. O innych kolorach niewiem i chyba nawet ie ma innych.

    Pozdrawiam :)

  • 0

    54. ~jamcor  2006-08-30 23:03:29  host: abtb212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich Mam dylemat! Nie wiem co wybrac n73 lub n80 lub k800i Kazdy z nich ma jakies zalety i wady. Ktory jest lepszy pod wzgledem aparatu? Bo czytajac rozne opisy tych telefonow to mozna sie usmiac co tam wypisuja:) ???

  • 0

    55.  2006-08-31 22:31:49

    Ja bym wybral N73. Ma Symbiana i 3,2Mpix. Niby tyle samo co K800i ale jak widzialem zdjecia z obu telefonow to bardziej podobaly mi sie zdjecia z N73. A porownujac N73 z N80 (tez mam dylemat miedzy tymi telefonami) i tak wybralbym Nokie N73 dlatego, ze ma lepsza baterie od N80. Tyle, a co do wygladu to o gustach sie nie rozmawia :)
    Pozdrawiam
    PS. z takimi pytaniami to lepiej na forum bo komentarze sa od komentowania na temat tego telefonu :]

  • 0

    56. ~Aster  2006-09-01 15:09:03  host: pxgot.srv.volvo.com

    * edek - już widzę jak tata kupił Ci ten telefon - chyba na oczy go nie widziałeś skoro piszesz, że ma 20 krotny zoom optyczny.

  • 0

    57. ~  2006-09-02 09:24:32  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    zależy czy chcesz z symbianem czy bez jak z symbianem to N73 a jak bez to K800i osobiście był bym za kupnem N73:) pozdrawiam

  • 0

    58. ~Kassandra  2006-09-02 20:16:41  host: watf-cache-1.server.ntli.net

    a ja wlasnie kupilam sobie ten telefonik!!! Nowiutki,prosto z salonu :))))))))))))

  • 0

    59.  2006-09-02 23:40:05

    I kogo to obchodzi ze masz ten telefon?

  • 0

    60.  2006-09-03 20:43:19

    zazdroscisz kassandrze? ;p

  • 0

    61.  2006-09-06 17:26:02

    Niby czego? To ze ma drogi telefon? W Polsce widac, jeszcze panuje moda na szpanowanie.

  • 0

    62. ~ziomek  2006-09-06 23:37:07  host: aawp237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo.Pytanie do tych co go maja,czy ma WiFi n73?Bo wlasnie zastanawiam sie nad kupnem n73 badz n80 i tu pisza ze nie ma,a koles w Media Markt twierdzi ze n73 ma WiFi.Wiec jak jest z tym WiFi n73?

  • 0

    63.  2006-09-07 15:11:14

    to jak w koncu? ma optyczny zoom czy nie?? bo ten telefon jest zajebisty, podoba mi sie i ten wyswietlacz... malina:D tylko ze... nie stac mnie na niego narazie:(((( a narazie sobie e50 kupie i tez bedzie fajnie:P

  • 0

    64.  2006-09-07 15:58:55

    N73 nie ma WiFi. N80 ma WiFi. A koles w Media Markecie jest idiota :P

  • 0

    65. ~Mark  2006-09-09 11:33:17  host: 194.216.125.5

    A ja i tak wole Nokie!!! :)
    Od dwoch dni mam N73 jedyny problem to taki ze nie ma Polskiego menu!
    Pozdrawiam

  • 0

    66. ~RONIN  2006-09-09 22:41:37  host: ewh232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od dwóch tygodni urzywam ten fonik jest the best,dla niego zdradziłem MOTKĘ V3x,zresztą to była jedyna MOTKA w mojej karierze reszta to NOKIE a N73 uważam za jeden z najlepszych dotychczasowych wyrobów finów desing i technologia są OK!!!
    Z aplikacjami na Symbian też nie ma problemu,chociaż szukam gier na pełen ekran 240x320 może ktoś coś podpowie???

  • 0

    67. ~RONIN  2006-09-09 22:55:49  host: ewh232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WiFi oczywiście ni ma jest dzwięk 3D z opcjami rotacji dzwięku,a co do polskiego langa to nie ma problemu też go serwowałem,agdyby ktoś potrzebował instrukcje pl. jest na stronie NOKI w PDF no i najnowszy PC-suite 681_rel_13 chociaż u mnie się krzaczył i samowolnie prubował łączyć się z netem (zagadka dla NOKIA pl.)

  • 0

    68.  2006-09-14 21:46:34

    EdeK przesadzasz...ja mam kamerę cyfrową Sony HC22E, i tam jest 20xzoom optyczny i to jest konkret zbliżenie, a w tym telefonie jest zoom cyfrowy, który tak na prawdę tylko dojeżdża ładnie do środka, a boki rozmywa (taka mała ściema, niby bliżej, ale na prawdę gorzej(jakość))

  • 0

    69. ~krzysztofk73  2006-09-16 09:14:48  host: nat-mia.aster.pl

    Fakt, telefon jest fajny, ma aparat z optyką Carl Zeiss czyli porządne szkło (nie mylić z optycznym zoomem). Osobiście wygląd bardzo mi odpowiada szczególnie kolor biały z czerwienią.W porównaniu do n80 na "-" brak wlanu,a na "+" lepszy wyświetlacz (i nie chodzi o ilość kolorów, tylko o wielkość, jasność oraz intensywność barw co daje lepszą widoczność w pełnym słońcu), lepszy aparat (szkło- tworzywo), i lepsza bateria bądź lepsze wykorzystanie energii, w n80 klapka to jednak nie to samo co w samsungu d 600 a szkoda.Reszta, to są funkcjonalnie podobne telefony a wybór należy do nas. p.s. programy do obu telefonów są na stronie symbianos.pl

  • 0

    70. ~Bartezz  2006-09-16 20:32:53  host: xdsl-3927.jgora.dialog.net.pl

    Mam pytanie, ten telefon dopasuje kazda tapete do ekranu ?

  • 0

    71. ~lol  2006-09-17 22:51:23  host: aep58.internetdsl.tpnet.pl

    taki sobie...

  • 0

    72. ~lol  2006-09-17 22:52:36  host: aep58.internetdsl.tpnet.pl

    zobaczcie sony ericssona k800i!!!! polecam!!

  • 0

    73. ~Cichy69  2006-09-19 13:39:58  host: nat-ms.lnet.pl

    brak w nim radia FM z RDS z tego co widzę w opisach, więc zdecydowanie wolę SE K800i, taka sama matryca, zoom niewiele słabszy, wyświetlacz i ilość barw identyczna więc po co przepłacać ?? A z Symbianem różnie bywa.

  • 0

    74. ~justyna  2006-09-19 18:58:36  host: bpf15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dylemat wybrac nokie n93 czy moze n73... prosze o odpowiedz..dzieki..

  • 0

    75.  2006-09-21 12:40:07

    Mam tę nokię od 2 dni i testuję go intensywnie. Super bo nareszcie mogę gadać przez SKYPe dzięki UMTS....Pierwszy minus to że nie ma automatycznej blokady klawiatury np. po 15 sek. nie używania telefonu.

  • 0

    76.  2006-09-21 18:47:03

    już mam !!!blokada klawiatury oczywiście jest....wystarczy wgrać "autolock" i wszystko gra....to właśnie jest przewaga Symbiana, że telefon jest rozwojowy i ciągle go rozbudowujemy. Polecam ten telefon , bo jest naprawdę świetny. Dzisiaj po raz pierwszy uruchomiłem go jako modem UMTS i odrazu zadziałał mi SKYPE, co nie było możliwe przy EDGE...

  • 0

    77. ~mysza  2006-09-21 20:32:40  host: prosie2.aster.pl

    prosze pomozcie jak mam rozlozyc tapete na caly ekran??i mam skrot do menu na ekranie a nie chce ... nie da sie zostawic tylko zegara??

  • 0

    78. ~RONIN  2006-09-22 13:03:42  host: eww183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mysza-tapeta na cały ekran musi mieć odpowiedni rozmiar w przypadku Nokii N73 jest to 240x320,a co do tego menu to możesz dezaktywować:narzędzia,ustawienia,ustawienia telefonu,tryb gotowości,aktywny tryb gotowości,(Tak/Nie)i po sprawie.

  • 0

    79. ~Piter  2006-10-02 21:32:06  host: cbj120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj ludzie ludzie co wy tu za bzdury opowiadacie. Nikt z was nie ma takiego telefonu bo on niedawno wszedl w sprzedasz i kosztuje 2900zł.

  • 0

    80. ~V.I.P  2006-10-03 17:20:25  host: host-81-190-154-49.olsztyn.mm.pl

    Piter, bez przesady. Telefon kosztuje w Nokia Poland 2000zł tak więc nie jest to telefon którego nikt nie może mieć. Ja jestem zadowolonym użytkownikiem, wczesniej posiadałem Nokie N70. Powiem szczerze miedzy jednym a drugim jest wielkaa różnica- oczywiście N73 jest o niebo lepsza. Pozdrawiam

  • 0

    81. ~mały  2006-10-03 19:48:32  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    ale piep....w noki salonie kosztuje 2350 na allegro od 1550.rewelacyjny fon świetna bateria gdyby obudowa była wymienna to istny rarytas

  • 0

    82. ~  2006-10-04 17:25:16  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    piter co do bzdur o nim to sie zgodze ale z cena to przesadziles minimalnie z 1000zł trzeba odjac od tej twojej:)

  • 0

    83. ~Martines  2006-10-08 00:09:35  host: 84-203-35-51.mysmart.ie

    telefonik naprawde swietny mam go od tygodnia i polecam wszystkim ;)

  • 0

    84. ~misiek12  2006-10-08 21:55:05  host: chello087206248142.chello.pl

    nokia n80 jest najlepsza. Na pewno ładniejsza od n73 i ma 4 krotny zoom optyczny mam ją od wczoraj i mi sie bardzo podoba filmy w jakości podobnej do N93 i wi-fi. Zdjecia zajebiste 3,2mlx

  • 0

    85. ~Gre  2006-10-11 02:09:01  host: host86-135-188-213.range86-135.btcentralplus.com

    Czytałem o N80 że ma kiepską baterię.Jest też cięższa i grubsza od N73(7mm to dużo).Za to N73 jest o 14mm wyższa.Tel.mają podobne par.N80 ma WI-FI i w zestawie kartę 128.Zapraszam na ciekawa stronkę: mobilmania c o m.Dla tych którzy mają dylemat co kupić.Ciekawy jestem jak to jest z tym Symbianem który podobno wolno chodzi?

  • 0

    86. ~aswe  2006-10-12 19:21:11  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    jakby już to N80 ma 3mpx ładniejsza niekoniecznie i gorszą baterie i to dużo.na plus to to że ma WLAN

  • 0

    87. ~  2006-10-13 16:19:10  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    po pierwsze zoom optyczny sam soebie zrób na oczach bo nie wiem gdzie ty w n80 widzisz optyke a filmy napewno robi w PODOBNEJ (z nacispiem na to słowo) jakości do N93;P

  • 0

    88.  2006-10-14 22:56:32

    siema mam pytanie czy zdjęcia z telefonu są ładniejsze niż w k800i? i czy ma ta nokia auto focusa?

  • 0

    89. ~Jural  2006-10-15 02:35:33  host: 82.160.20.5

    Jest już w Erze...

  • 0

    90. ~Tomek  2006-10-15 18:23:34  host: 193.24.201.244

    Siemanko. Mam pytanko do tych którzy mają N73 juz kilkanascie dni-jaką ona ma baterie gdy sporo sie nią bawicie? ile wytrzymuje? i ile wytrzyma gdy tylko sie dzwoni i pisze smsy? PROSZE ODPISZCIE BO NIE WIEM CZY JA KUPIC A DLA MNIE TRWALOSC BATERII JEST WAZNA... Pozdrawiam,papa

  • 0

    91. ~fenek  2006-10-16 14:28:55  host: bey21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytam co piszecie o N80 i N73 bo mam zamiar coś wybrać.Już byłem zdecydowany na 80-siątkę ale ta klapka, która się otwiera w kieszeni... :( Jeśli chodzi o jej zoom to na stronach Nokii można przeczytać:" 3 megapikselowy aparat cyfrowy z 20-krotnym zoomem oraz funkcją zbliżenia. " oraz "Odległość ogniskowa: 4,7mm (odpowiednik 35mm) Zasięg zbliżenia: tryb zbliżenia: 17,5 cm do 23,4 cm, tryb normalny: 68 cm do nieskończoności ." 20-krotny jest cyfrowy to jasne ale co oznacza funkcja zbliżenia? Może jednak jest i optyczny? No i trochę chyba grubawa ta N80

  • 0

    92. ~Goro  2006-10-17 10:10:32  host: c92-55.icpnet.pl

    Test robienia zdjęć http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php

  • 0

    93. ~lordi  2006-10-17 15:45:49  host: chello087206203070.chello.pl

    chyba wyobrazinia cie poniosła w jakiej Erze

  • 0

    94. ~Andrew  2006-10-18 00:22:18  host: drx202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj zamieniłem Samsunga D900 na ten wspaniały telefon. Jestem pod wielkim wrażeniem. Wcześniej miałem Nokię N90. Zmęczyła mnie swoim ciężarem i jeszcze paroma błędami. Ten telefon N73 jest bez wad. Daje dziesięć na dziesięć. Aparat to naprawdę aparat fotograficzny z auto focusem i mechaniczną migawką. Kolory i ostrość zdjęć niewiarygodne . REWELACJA.Nie ma lepszego jak na razie na rynku. No może N93. Ale na samym wstępie przegrany dla mnie z racji wielkości i podnoszonej klapki. Muzyka na tym samym poziomie co i zdjęcia. Można ustawiać przestrzeny odsłuch taki jak katedra, duży pokuj, sala koncertow, itp. Dwa stereofoniczne głośniki dają wspaniały efekt i duże nagłośnienie. Dla mni bomba!!!. Tego modelu długo nie zmienię.

  • 0

    95. ~r2  2006-10-18 17:02:36  host: ic5.cwc.ac.uk

    ma autofocusa. mistrzowski fon. zabija k800 wielkoscia wyswietlacza i jakoscia wykonania... mam ja juz drugi dzien i sie jaram :) pozdro

  • 0

    96. ~Andrew  2006-10-21 11:35:49  host: dtk69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem z nokią N73. Przy ustawieniu przestrzennym dzwonka 3D telefon prezy połączeniu zawiesza sie i wyłącza. Czy Ktoś ma podobny problem i wie co ztym zrobić?

  • 0

    97. ~Ala  2006-10-24 14:48:24  host: bzr119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanko? Czy moge N73 podłączyć pod radio samohodowe które ma wbudowane wejście AUX. Chce urzyc N73 jako MP3playera

  • 0

    98. ~zdesperowana  2006-10-24 19:37:28  host: pb98.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam teraz se k750i i jest troche wolny, myśle czy nie kupić sobie tego czy se k800. Błagam pomóżcie!!!

  • 0

    99. ~r2  2006-10-25 16:49:23  host: host-87-74-30-115.bulldogdsl.com

    no i mistrzowska opcja z syntezatorem mowy-dzwoni ktos do mnie a syntezator wypowiada jego imie-mistrzowska funcja-pracuje na motorze i jak jade sobie i nagle w kasku slysze ze ktos dzwoni-syntezator to wypowiada a telefon sam odbiera po 4 sekundach... telefon rewlacja-pamietam tak samo sie jaralem jak wyszla nokia 7110-olbrzymi wyswietlacz i to malowanie-kameleon-klasa!!! pozdrawiam

  • 0

    100. ~łukasz  2006-10-25 18:50:18  host: nrth-cache-2.server.ntli.net

    potrzebuje instrukcje obsługi do noki n73 czy ktos moze mi ja przesłac bo mam instrukcje ale po angielsku

  • 0

    101. ~suchy  2006-10-27 15:30:52  host: abra68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem telefon nokie n73 z angli telefon ma blokade simlock czy jest mozliwosc w polsce sciagniecia go???????????

  • 0

    102. ~  2006-10-27 21:05:56  host: aczf211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak jest z głosem mp3 w n73

  • 0

    103.  2006-10-28 16:27:26

    dzwiek mp3 super

  • 0

    104. ~benton  2006-10-28 19:53:12  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    głos jest ok.simlocka się nie da i to jeszcze długo ściągnąć nawet z dużo starszych np nokia 6630.z SE dajta na luz.mi się wieszał przy pisaniu smsów moja rada wprowadż ustawienia fabryczne.lub kodem początkowe uwaga bo co nie wpiszesz na karte lub kompa stracisz.albo oprogramowanie nowe wgrać.to kurna jest właśnie symbian czyli fon specjalnej troski

  • 0

    105. ~Gonzo  2006-10-30 23:35:52  host: bloki.big4.pl

    ja jestem szczesciarzem ktory posaida nokie n 73 troszke za nia wybulilem ale mowie wam bylo warto seK800 pada na leb na szje przy noki polecam tel jest super

  • 0

    106. ~tekem  2006-11-02 13:29:53  host: host-ip97-225.crowley.pl

    mam pytanko? orientuje sie ktos czy tapeta w n73 wychodzi na calym ekranie czy jak w n70 jest obcieta przez zegarek i menu?

  • 0

    107.  2006-11-03 12:15:25

    tekem - tapeta jest na calym ekranie. Ale to zalezy, wszystko idzie zrobic :)

  • 0

    108. ~rosiel  2006-11-03 14:05:07  host: host86-130-83-19.range86-130.btcentralplus.com

    mam nokie N73 i zastanawiam sie nad mozliwoscia zainstalowania nawigacji....ktos moze juz to robil i mi powie jak sie to spisuje...dzieki

  • 0

    109. ~ss  2006-11-05 17:10:12  host: c-8971e255.04-94-73746f32.cust.bredbandsbolaget.se

    Co do nawigacji zainstalowalem Tom Tom'a i dziala zajebiscie :)

  • 0

    110. ~  2006-11-05 19:29:42  host: host-ip97-225.crowley.pl

    body - mam n70 orientujesz sie moze czy jest szanae zeby tapeta wychodzila na calym ekranie,a nie byla obcieta?

  • 0

    111. ~sebina  2006-11-08 16:01:22  host: host81-129-127-221.range81-129.btcentralplus.com

    czy ktos posiada instrukcje po polsku do noki N73?dzieki pozdrawiam

  • 0

    112. ~r2  2006-11-08 18:03:45  host: prism.cwc.ac.uk

    a jak te mapy wygladaja? wyswietlacz jest duzy ale obawiam sie ze moga byc malo czytelne...

  • 0

    113. ~zagubiona  2006-11-08 19:06:37  host: ACBD404C.ipt.aol.com

    ma ktos info na temat simlocka a dokladniej zdjecia go z tego fonu??da sie to wogole zrobic bo jak na razie mam big problem

  • 0

    114. ~body  2006-11-09 23:17:00  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    r2, czemu mialy by byc malo czytelne?

  • 0

    115. ~benton  2006-11-10 16:58:09  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    emocje opadły więc na spokojnie plusy to.bdb aparat oraz bateria,super głośniki i efekty,wyświetlacz,dużo funkcji pamięci wewn.nie jest wolny,wygląd i waga bardzo ok.minusy hm pierwszy telefon mi się wieszał albo restartował jak to symbiany.brak automatycznej blokady,k...sms nie da się powiększyć liter i w kontaktach też.poza tym smsy wysyła w j.polskim np.w 6280 pisało się przez T9 a wysyłał bez znaków polskich.co do zaawansowanych funkcji sie nie wypowiadam bo nie korzystam.A jakość rozmów dobra zasięg anteny też.ogólnie bardzo polecam.ciekawe czy zrobi taką furore jak n70.

  • 0

    116. ~macieo  2006-11-13 12:02:47  host: 217.168.133.66

    Ten telefon ma automatyczna blokade klawiatury!

  • 0

    117. ~bent  2006-11-13 19:30:14  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    ma blokade ale kodem.np.12345.ale nie czasową np.po 15 sekundach

  • 0

    118. ~króliś  2006-11-13 21:34:33  host: apg83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym se kupic nokien73 ale nie wiem ile kosztuje ta nokia na karte lub w mixie czy ktos moze mi powiedziec ile ona kosztuje i na karte i w mixie?Zgóry dziex i pozdro for all ;-)

  • 0

    119. ~Jurek  2006-11-14 09:47:23  host: 80.53.169.170

    ta nokia jest super niemam jesz cze ale będę miał już w krutce

  • 0

    120. ~macieo  2006-11-14 14:36:41  host: 217.168.133.66

    Ma blokade nie tylko kodem tylko normalnie tak jak w kazdej normalnej nokii.

  • 0

    121. ~benton  2006-11-14 19:45:34  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    poważnie jak ją znależc bo mam, drugi taki fon i jakość nie znalazłem można jakieś namiary

  • 0

    122.  2006-11-15 14:07:23

    króliś tego telefonu nie ma w mixie i długo nie będzie, a na kartę to musisz kupić go na allegro lub gdziekolwiek indziej i wtedy zasadzić mu kartę sim, aby takie możliwości istnieją na tą chwilę

  • 0

    123. ~Koval  2006-11-15 20:35:58  host: staticline24073.toya.net.pl

    Mam pytanko,czy ktoś orientuje się jak jest z obługą GPS w N73.Z góry dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy ;)

  • 0

    124. ~Koval  2006-11-15 22:29:22  host: staticline24073.toya.net.pl

    Mam pytanko,czy ktoś orientuje się jak jest z obługą GPS w N73.Z góry dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy ;)

  • 0

    125. ~macieo  2006-11-16 17:28:35  host: host-89-228-236-161.kalisz.mm.pl

    bent masz racje ale sa programy do automatycznej :)

  • 0

    126. ~benton  2006-11-17 17:48:20  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    jak znależć tą blokade

  • 0

    127. ~body  2006-11-17 18:21:44  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma automatycznej blokady klawiatury. Automatyczna blokade idzie zrobic wgrywajac darmowa aplikacje!!! To symbian przeciez!!!

  • 0

    128. ~klempa  2006-11-18 17:03:39  host: qv18.internetdsl.tpnet.pl

    jakie pliki wideo nagrywa

  • 0

    129. ~bent  2006-11-19 17:05:35  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    jak włączyć tą blokade

  • 0

    130. ~  2006-11-19 17:35:24  host: abzg146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Króliś ~~ ten telefon jest drogi i w zadnym mixie go nie dostaniesz. Puki co jest on dostepny tylko w erze w kilku promocjach i jego ceny niestety nier zacecaja do kupna. A jesli chcesz go sobie kupic nadal to sprawdz na allegro podejzewam ze bedzie kosztowal cos miedzy 1,5~2k zl

  • 0

    131. ~sebasti  2006-11-21 11:10:48  host: pete-cache-2.server.ntli.net

    automayczna blokada tylko po zainstalowaniu autolock. działa... ale nie wiem gdzie sie ją konfiguruje moze mi ktos podpowie gdzie ??

  • 0

    132. ~piekut85  2006-11-23 21:18:23  host: dew11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem samsung d900 tydzień potym w domu zawitała również na stałe N73... W skrócie Nokia więcej możliwości ale zdjęcia i filmy jadnak lepsze w d900. Wygląd wiadomo rzecz gustu. Najlepsze jest tylko to że na grubość Noki wchodzą dwa d900 ;p Przydałby mi się jeszcze SE k800i do porównania...

  • 0

    133. ~piekut85  2006-11-23 21:22:35  host: dew11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem samsung d900 tydzień potym w domu zawitała również na stałe N73... W skrócie Nokia więcej możliwości ale zdjęcia i filmy jadnak lepsze w d900. Wygląd wiadomo rzecz gustu. Najlepsze jest tylko to że na grubość Noki wchodzą dwa d900 ;p Przydałby mi się jeszcze SE k800i do porównania...

  • 0

    134. ~asia  2006-11-26 15:11:06  host: w3cache.abp.pl

    Ile kosztuje ten tel?

  • 0

    135.  2006-11-26 18:42:57

    jak się ściąga simlocka?

  • 0

    136. ~cezar.peczynski  2006-11-26 22:46:53  host: cjw8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest bardzo swietny mam go 3 miesiace i wogole nie szwankuje

  • 0

    137. ~Franus  2006-11-27 00:24:50  host: cache-prs-ac06.proxy.aol.com

    Nokia super,ale ma powazna wade-za male literki przy czytaniu i pisaniu smsow i nie mozna ich powiekszyc.Poza tym super!

  • 0

    138. ~  2006-11-27 13:02:27  host: esw86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za male literki to ma E50, dziś się N73 bawilem i przekonałem się, że chce ten telefon tylko joy mi sie wydał taki troche "mało sprawny"

  • 0

    139. ~daniel  2006-11-28 20:06:47  host: 80-193-144-32.cable.ubr01.pres.blueyonder.co.uk

    czy ktos wie jak zaintalowac karte pamieci do nokii n73? bo kupielm karte mini-sd 2gb kingstona.telefon mi jej nie wykrywa. trzeba wgrac jakis soft czy co ? dzieki

  • 0

    140. ~Toon  2006-11-28 23:37:42  host: inet2.chilan.net

    Czy zacina sie dżojstik w tym modelu ? Bo mam w800i chcialbym wymienic na ta nokie i nie wiem czy tez sie tak yebac bedzie dżojstik ?

  • 0

    141. ~snejk  2006-11-30 19:52:18  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    Czy można go podłączyć pod usb

  • 0

    142.  2006-12-06 09:36:37

    Witam mam pytanie który fonik lepszy N-73czy S&E K-800i,proszę mi powiedzieć czy K800i ma optyke Carla Zaissa ?

  • 0

    143. ~CICHY304  2006-12-08 01:01:34  host: unregister006160097217.c160.msk.pl

    Witam.Właśnie testuje model n73 music edition.Kupiłem go okazyjnie od prezesa media markt za 1700 i jestem cholernie zadowolony!Różni się tym iż posiada cały czarny panel i co najważniejsze karte mini 2gb oraz lepsze słuchaweczki do muzy.Wcześniej miałem juz symbiany typu 7650,n70 ostatnio 6280.Powiem szczerze,że telefon wypasiony i wart naprawdę swojej ceny.POZDRAWIAM I POLECAM NOKIE!!!!!!!!!!!

  • 0

    144. ~sonix  2006-12-08 17:38:58  host: bqa6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    n73 robi najlepsze zdjecia z k800i i d900. potwierdzonr testami. 1.n73 2.k800 3.d900(zlom)

  • 0

    145. ~  2006-12-11 19:01:19  host: sotn-cache-1.server.ntli.net

    Witam Mam pytanie do uzytkownikow n73. Czy w czasie kiedy w trakcie sluchania muzy wysylacie esa to wam sie tez dzwiek przycina, czy to wada tylko mojego egzemplarza? Dzieki.

  • 0

    146. ~  2006-12-11 19:18:22  host: sotn-cache-1.server.ntli.net

    Witam Mam pytanie do uzytkownikow n73. Czy w czasie kiedy w trakcie sluchania muzy wysylacie esa to wam sie tez dzwiek przycina, czy to wada tylko mojego egzemplarza? Dzieki.

  • 0

    147. ~  2006-12-11 20:00:46  host: sotn-cache-1.server.ntli.net

    Witam Mam pytanie do uzytkownikow n73. Czy w czasie kiedy w trakcie sluchania muzy wysylacie esa to wam sie tez dzwiek przycina, czy to wada tylko mojego egzemplarza? Dzieki.

  • 0

    148. ~piekut  2006-12-12 09:47:33  host: dhd48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sonix posiadam w domu N73 i D900 nie wierzył bym tak w te testy. Nie zaprzecze N73 o wiele więcej możliwości ale zdjęcia z N73 są mocno porozmazywane chodzi mi np. o liście drzew(sa zlane). W sasmungu wszystko jest bardziej wuostrzone ale jakdyby obiekty w oddali są za mgłą. Filmiki w D900 lepsze niż w N73 K800i wogóle nie porównuję ze swoim 3gp. Wygląd rzez gustu pisałem o tym wyrzej ale nie rozumiem dlaczego piszesz że D900 to złom! Posiadam N73 ok. 3tyg. D900 ponad miesiąc i symbian w N73 zawiesił mi się już dwa razy, a kilka razy tel sam włączył i wyłączył;) W D900 nie miałem jeszcze takiech problemow a oba tel są nowe na gwarancji itp. Jeżeli chodzi tobie o dobre zdjęcia z tel. kup Sobie Sharpa 903, poszukaj sobie jakie on robi fotki! Wszystkie z wymienionych przez ciebie tel. nie mają szans

  • 0

    149. ~kill  2006-12-13 20:08:51  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    mistrzowie jak zrobic żeby tapeta była na cały ekran

  • 0

    150. ~Kris  2006-12-13 20:56:32  host: cds238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam wielką prośbę kupiłem 3 miechy temu nokie 6280 (bardzo fajny fonik)lecz czuje pewien niedosyt pod względem symbiana i rozmyslam nad sprzedazą 6280 a kupnem noki n73 nie wiem czy mi sie to opłaca czy n73 jest wiele lepszy od 6280 bardzo prosiłbym o pomoc w tej sprawie

  • 0

    151. ~Boss  2006-12-14 14:18:53  host: aue242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam nokie n73 i powiem tak WYPAS i nie dajcie sobie wciskać kitu że to taki sobie itp to super telefon co prawda ma jedna wadę niekiedy się zawiesza ale to naprawdę sporadyczne jeśli się go zbyt obciąży ale jak mi wiadomo nie wymyślono jeszcze do dziś żeczy idealnej .A co się tyczy tego telefonu to naprawdę telefon z górnej półki i niema co porównywać np z k800 itp. ;)

  • 0

    152. ~benton  2006-12-15 17:09:22  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    miałem 6280 mam n73 zależy do czego potrzebujesz fona n73 jest o klase wyższy z noki robi najlepsze foty lepsze nawet niż n93 to symbian więc ma mase zalet i wady z tym związane też jeżeli będziesz kożystac z wielu opcji jakie ma a z wyjątkiem mikrofalówki ma prawie wszystko to bierz.do słuchania muzy radia i pisania sms-ów i przeciętnych fotek spoko wystarcza 6280.oba są godne uwagi

  • 0

    153.  2006-12-18 17:20:01

    Nie stanowczo nie.Nie wiem po co nokia to w ogole zrobila...Nokia nie wie co ma robic/:(

  • 0

    154. ~LukeD  2006-12-19 18:23:58  host: w3c.widzew.net

    kur... kupilem ten telefon ale nie moge znalez softu do niego ani spolszczenia. czy ktos mi pomoze?

  • 0

    155. ~tomek  2006-12-19 20:35:53  host: bs154.internetdsl.tpnet.pl

    w Polsce simlock do tego telefonu na zagraniczną sieć będzie dostępny za conajmniej 2 lata w dużej cenie około 350zł więc nie radze kupować tego telefonu z simlokiem. A tak poza tym to ten tel. jest rewelacyjny !!!!!!!! ;)

  • 0

    156. ~Pinia  2006-12-20 22:17:19  host: host217-42-182-46.range217-42.btcentralplus.com

    mam tego tela od jakiegos miecha i jest wypasny!!!!! no boski wogole nie wiem co jeszcze!!!! i nie wie czemu sie go czepiacie;/

  • 0

    157. ~sweet thing  2006-12-21 18:04:07  host: public-gprs7993.centertel.pl

    siema, mam pytanie czy ktos moze wie kiedy ten telefon bedzie w sprzedarzy w sieci plus lub orange? mialam juz kupic k800i ale jednak chyba poczkam na ta...tylko ile musialabym czekac? moze mi ktos odpowiedziec na to pytanie?

  • 0

    158. ~mar  2006-12-21 23:40:56  host: cqw189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon, m3 player, aparat foto, organizator, itd w jednym pudelku. imponujace. daje duzo frajdy podczas wszechstronnego uzytkowania. wersja music edition - w eleganckiej czerni znacznie lepiej sie prezentuje niz srebrna. oprocz superlatyw wymienie pare wad: slaba jakosc dzwieku (music edition powinna dac sie porownac z mp3 playerami - niestety tu odstaje)i zoom cyfrowy a nie optyczny (jak podaja niektore specyfikacje tech). nigdy bym nie kupil za 2400zl. polecam w vobis digital razem z abonamentem Plusa. przy abonamencie biznes 200 - koszt telefonu 500 netto.

  • 0

    159. ~krismuz  2006-12-22 18:23:41  host: dko111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparacik niezły tylko zanim zaczniecie słuchać muzyki lub radia to należy wpiąć lepsze słuchawki przynajmiej takie jakie są dodawane do czarnego modelu n73Music Edition ,a te dodane do zestawu to oddajcie do archiwum X. To moja rada w przeciwnym wypadku pozostawiając słuchawki te dodane do zestawu, będziecie zawiedzeni jakością dźwięku jak też kiepskim odbiorem radia(przełączanie stereo).

  • 0

    160. ~kiki  2006-12-23 09:50:54  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    da się ustawic tapete na cały wyświetlacz czy nie

  • 0

    161. ~piekut  2006-12-23 21:36:20  host: dgd88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie to dobre pytanie, czy jest jakiś program dzięki któremu można ustawić tapetę na cały wyświetlacz czy jestem zskazany na motywy??? Szukałem troche w necie ale nie znalazłem!!! Czy ktoś wie coś na ten temat???

  • 0

    162. ~ARRAKIS  2006-12-25 14:31:49  host: 194-247-236-184.dynamic.dsl.as9105.com

    jesli jest autoblokada to jak mam ja ustawic aby dziala mi..... a po za tym co to znaczy ze telefon to symbian ??

  • 0

    163. ~Michal  2006-12-26 12:12:04  host: acsi174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CICHY304 mam pytanie. Czy kupiles ten telefon normalnie czy po znajomosciach?

  • 0

    164. ~  2006-12-27 22:34:14  host: net.kapelusz.pl

    BUU brak lampy błyskowej =-(

  • 0

    165. ~KAPI  2006-12-31 01:14:59  host: bagu-cache-1.server.ntli.net

    CZY WIE KTOS JAK SCIAGNAC POLSKIE MENU DO NOKI N73

  • 0

    166. ~doge  2007-01-02 13:33:12  host: cmn112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tydzień temu dostałem n73 na urodziny i mimo to że dotychczas nie lubiłem telefonów marki nokia to n73 mnie mile zaskoczyła, pierwsze co się rzuca to zaje****y wyświetlacz ma chyba 2,4 cala następna rzecz to super dźwięk wydobywający się z głośniczków. Dużo osób piszę że telefon się zawiesza, a tak na prawdę to on się nie zawiesza tylko wolniej chodzi tak samo jak na komputerze gdy otworzymy wiele aplikacji. Bateria w telefonie mi trzyma spokojnie 3 dni (z tym że nie jestem jakimś maniakiem co siedzi i się bawi cały dzień telefonem). Co do aparatu to zdjęcia w dzień wychodzą naprawdę dobrze, zdjęcia robione w nocy to porażka choć jakaś mała dioda jest to nie daje ona większego efektu. Klawiatura w tym modelu jest ćut za mała ale idzie się przyzwyczaić. Szczerze polecam ten telefon ponieważ za 1400 nie znajdziecie lepszego tel z symbianem, moja ocena to 10.

  • 0

    167. ~Karol  2007-01-02 14:04:39  host: etu78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka nieorientujecie czy da sie z n73 zdjąc angielskiego simlocka??

  • 0

    168. ~CICHY304  2007-01-04 01:48:36  host: unregister005160097217.c160.msk.pl

    Michał kupiłem tego fonu po znajomościach za 1700 zł!!!!!!okazja

  • 0

    169. ~fifi  2007-01-04 17:30:27  host: abrf126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon naprawdę świetny, mam go od miesiąca, co prawda raz mi sie zawiesił, ale w ogóle mnie to nie zraziło. Kolega kupił równoczesnie k800i i tez jest zadowolony, jakośc zdjęc tak naprawde porównywalna i jest to jakośc wyskoka. Ja na pewno nie zmieniłbym mojego modelu na tego sony- ericsona bo jest moim zdaniem lepszy i ładniejszy,,, no i wyswietlacz jest sporo wiekszy... jedyne wady to bateria która trzyma mniej wiecej 4-5 dni chyba ze jest intensywniej uzywana oczywiście, no i przy odbiorze przez bluetooth jakies aplikacji (instaliki tej aplikacji) nie moge przesłac jej dalej, bo telefon z góry pyta czy zainstalować nie dając mozliwości przesłania tego dalej...

  • 0

    170. ~ufko  2007-01-08 17:11:38  host: host-89-228-33-229.elk.mm.pl

    jakiego kolroru wybraliscie ten telefon??

  • 0

    171. ~dechomenon  2007-01-09 15:55:33  host: erj75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fifi, bateria 4-5 dni jesteś pewien, że masz ten telefon? albo czy on tylko jest włączony ja rozmawiałem z użytkownikami i wytrzymuje ok 2dni to max w 11h można go rozladować robiąc ok 120zdjęc, 20min filmu i troche rozmów!

  • 0

    172.  2007-01-16 12:28:31

    proszę niech mi ktoś powie co to jest wlan bo zastanawiam się nad n80 a n73

  • 0

    173. ~kuroniek  2007-01-16 17:32:39  host: inet20909na-0.eranet.pl

    kupilem sobie karte 2 gb do tej noki ale telefon sie zawiesza jak nacisne jaki kolwiek klawisz

  • 0

    174. ~01mlody  2007-01-17 12:43:23  host: 106.215.219.81.static.kielce.msk.pl

    Ja tesz miałem delemat co do PL menu, ale gdzieś na forum znalazłem rozwiązanie. Nigdzie w komisach nie mieli programu więc poszedłem do salonu Nokia i 15 min i miałem wgrane PL menu koszt to 70 zł ale warto było

  • 0

    175. ~Madzia :P  2007-01-17 19:38:37  host: pe154.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mam problem co do wyboru tela. Mysle nad N72 i 6280 co lepsze?? Tel musi dobrze odtwarzac muzyke MP3 z basikeim i robic niezłe fotki ;P;P POZDRO :*

  • 0

    176. ~Piter  2007-01-18 19:46:23  host: chello087206120244.chello.pl

    Hej.Mam zamiar kupić ten fon, na allegro jest za 1400 nawet, ale czy daloby sie go taniej zaltwic??Pozdrawiam

  • 0

    177. ~Wojtas  2007-01-19 10:37:32  host: djt234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zejebisty telefonik ale lepsza jest wersja music edition deczko drozsza ale z bajerami polecam go . jak tylko bede mial kase to go kupie

  • 0

    178. ~gosc  2007-01-20 14:01:40  host: 89.19.94.247

    jakiej wielkosci jest karta pamieci w zestawie w nokia N73????czy moze mi ktos powiedziec

  • 0

    179. ~fghr  2007-01-20 21:38:35  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    karta jest mini sd ale nie ma w zestawie,chyba że musik edition to 2gb

  • 0

    180. ~smok  2007-01-20 22:59:39  host: cgy196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahah mam tego fona za 1200zl z media :D

  • 0

    181.  2007-01-22 20:02:06

    smok*** chuba za pare ladnych lat bedzie tam tyle kosztowac!!!Na allegro trudna za tyle znalesc!!!

  • 0

    182. ~Jercic  2007-01-24 22:03:15  host: host81-129-4-195.range81-129.btcentralplus.com

    ja dalem 180Ł

  • 0

    183. ~dziadek  2007-01-25 01:45:37  host: net08.mlyniec.gda.pl

    ja dałem 160 za sam tel i 15 za karte 1g ale w angli

  • 0

    184. ~nokia fan  2007-01-26 18:41:32  host: bwp187.internetdsl.tpnet.pl

    matko ten koleś nie umnie czytać czy co n73 ma lampę błsową i jest za*******a a jej siostra n73ME bez komettarza lol git awesome

  • 0

    185. ~kelvinka  2007-01-27 13:25:08  host: a143.net154.okay.pl

    mam pytanie czy nokia n73 ma gps

  • 0

    186. ~subes1  2007-01-28 17:37:54  host: erx161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kochani dlaczego piszecie ze BRAK lampy blyskowej????!!!! Lampa blyskowa jest w tym telefonioe!!!!!!!!!!

  • 0

    187. ~  2007-01-29 17:28:28  host: nat-01-033.rtk.net.pl

    mam ten telefon i jest beznadziejny w nocy robi okropne fotki chociaż ma lampę błyskową,jest gruby i ciągle się zacina,a pozatym bateria trzyma max.2 NIE POLECAM ja zamieniam sobię na SE K800i....jest lepszy i tańszy,bye

  • 0

    188. ~wujek zdzisiek  2007-01-31 00:06:45  host: cpc3-warw7-0-0-cust169.sol2.cable.ntl.com

    telefon jest kozacki. mam go do pol roku. slucham na nim mp3, odtwarzam filmy (divxy), czytam ebooki, gram w zajefajne gry, serfuje po sieci, sciagam mejle. aparat 3.2mpix miazdzy. mozna miec gpsa ale trzeba odbiornik gps bluetooth. ty tam wyzej, nie potrafiles wykorzystac mozliwosci telefonu i dlatego zmieniasz na se ktory tanszy jest na pewno, lepszy juz nie :P

  • 0

    189. ~Osmola_GT  2007-01-31 20:50:15  host: ake184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    złom przy moim k800i

  • 0

    190. ~tomek  2007-01-31 21:28:45  host: 87.192.0.4

    yo.czy jak kupie n73 w irlandi to bedzie miec pl.menu? ew.czy moga mi to zrobic na miejscu i czy to nie wplynie neg. na symbiana. mam juz taki przyklad ze tel zwariowal np. caly dzien nie bylo zasiegu albo zaden przycisk nie reagowal... a teraz chce n73 tylko znowu ten symbian.... HELP. POZDRO4ALL

  • 0

    191. ~rudy  2007-02-01 14:31:11  host: abbk118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Osmola_GT zapewniam cie ze k800i jest duzo gorszy od noki n73 i to twoj SE jest złomem. Ja natomiast w przeciwieństwie do ciebei potrafie uzasadnić swoja odpowiedz, a wiec nokia N73 posiada system operacyjny Symbian ver.9.1 co automatycznie świadczy o tym ze jej możliwości sa przynajmneij kilka razy wieksze, a jezeli w twoim SE. Pozatym zdaje sobei sprawe ze nie znasz sie na telefonach jak pewnei i na komputerach i rozumiem, że dla ciebei takie rzeczy sa za bardzo skomplikowane, dorośnij dzieciaku neo...

  • 0

    192. ~rudy  2007-02-01 16:01:41  host: abbk118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Osmola_GT zapewniam cie ze k800i jest duzo gorszy od noki n73 i to twoj SE jest złomem. Ja natomiast w przeciwieństwie do ciebei potrafie uzasadnić swoja odpowiedz, a wiec nokia N73 posiada system operacyjny Symbian ver.9.1 co automatycznie świadczy o tym ze jej możliwości sa przynajmneij kilka razy wieksze, a jezeli w twoim SE. Pozatym zdaje sobei sprawe ze nie znasz sie na telefonach jak pewnei i na komputerach i rozumiem, że dla ciebei takie rzeczy sa za bardzo skomplikowane, dorośnij dzieciaku neo...

  • 0

    193. ~adiq1033  2007-02-01 16:16:34  host: bqf66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osmola_GT "złom przy moim k800i" ha ha ha ! Ale się usmiałem... człowieku nie kompromituj się. K800i ma jedynie lepszą lampę błyskowa. Zdjęcia są słabsze. Radzę wcześniej poczytac coś na ten temat niz wypisywać debilne komentarze!

  • 0

    194. ~Dari  2007-02-01 18:46:21  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    Pomału zamierzam zmienić swojego K750 i teraz rodzi się pytanie. K800 czy N73?? Ogólnie jestem zwolennikiem SE ale widziałem tą Nokie i (jak nigdy nie przepadałęm za Nokiami) mi się spodobała. Mam kilka pytań. Czy można używać diody jako latarki (jak w moim K750), ile trzyma bateria i jak głośno leci muzyka na głośnikach, głośniej niż w SE??

  • 0

    195. ~Darek  2007-02-02 22:23:30  host: 82.160.201.10

    hej! ludzie pomocy! chcę kupic fona,ale...nie bardzo wiem na jaki sie zdecydować czy NOKIA N 73,CZY MOZE SONY ERICSSON K 800I....jesli wiecie jaki jest lepszy,to dajcie znać . Czekam .Papapapa.

  • 0

    196.  2007-02-02 23:01:43

    Dari w n73 można używać diody jako latarki tylko trzeba wgrać odpowiedni program na symbiana mnie bateria trzyma 2 dni w tym ok 30 min dzwonienia kilka smsów i 3-4 godzin słuchania muzyki dziennie muzyka z głośników bardzo głośna i wyrażna słyszałem że nawet lepsza naż w SE W950

  • 0

    197. ~nokia fan  2007-02-03 13:40:58  host: ekh178.internetdsl.tpnet.pl

    Matko ci ludzie porównując se do noki naprawdę grzeszą jak można porównać PIONIERA MARKI TELEFONÓW CZLI NOKIE przeceż każdy wie se to zwykły badziew którym możemy pograć w zochę , chociaż sorka te telefony z pod tej marki przy pierwszym kopniaku by się rozleciał SE R.I.P.

  • 0

    198. ~pigs_l  2007-02-03 17:13:20  host: host86-137-83-15.range86-137.btcentralplus.com

    dioda w n73 ladnie miga ale w nocy ksiazki przy niej nie poczytasz:)bateria trzyma w zal. od uzywania 24-72h a muzka "bumba" zdecydowanie glosniej niz w eryku i innych znanych mi sluchawkach.Duzy minus:tnie sie zdecydowanie za czesto:(

  • 0

    199. ~szczypior  2007-02-03 18:09:53  host: 217.96.23.2

    ma ona A2DP ?

  • 0

    200. ~micho  2007-02-04 12:28:24  host: cob153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wgralem sobie nowy soft i zniknal mi jezyk polski czy ktos wie jak moge to naprawic..? pomocy :)

  • 0

    201. ~kripp.adrian  2007-02-08 13:27:30  host: ip-82-177-97-250.nm.e-zet.pl

    ludzie jeszcze nigdy nie miałem innego tel niż nokia i nie bede miał, a N73 jest bogiem nie tylko w śród wszystkich marek, w szczegolnosci w srod samych noki, to jest najlepszy tel bez zadnych ale pozdro dla wszystki nokfanów

  • 0

    202. ~bartoldoo  2007-02-08 13:53:13  host: aanv54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    stasznie się irytujecie tymi porównaniami k800 do n73. pare faktów : k800 robi dużo lepsze zdjęcia ( szczególnie przy gorszym oświetleniu) co jest potwierdzone licznymi testami, jest tańszy od noki i ma dużo szybszy i stabilniejszy soft. nokia za to robi lepsze filmy, ma symbiana dzieki któremu jest wolniejszy ale można dogrywać aplikacje symbianowskie ( pdf, gps choć nei polecam z uwagi na wolny procesor) podsumowując jeśli ktoś lubi kręcić filmiki i wykorzysta symbiana to neich kupi nokie całej reszczcie polesam soniaka

  • 0

    203. ~  2007-02-08 17:42:21  host: ckt139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wole se k750i k750i żądzi

  • 0

    204. ~ziomek.mc@vp.pl  2007-02-08 20:15:05  host: bwd150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bartoldoo, dokładnie :) nie kłóćcie się już, każdy wybiera tel z funkcjami które mu się przydadzą. Ktoś chce pstrykać foty proste bierze k800 który robie o niebo leprze fotki w nowym sofcie, i wogóle nie porównójcie go (również pod względem jakości muuzyki) do NOKI! W końcu to SONY! No a z kolei jeśli ktoś chce kręcić filmy itp. jak napisał kolega wyżej to bierze n73 :) tyle, pozdro. Kamil

  • 0

    205. ~Kamil  2007-02-08 20:20:01  host: bwd150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha jeszcze jedno: nie piszcie bzdur że n73 ma lampe błyskową, bo nie ma. K800 ma, a n73 ma mrygającą diodę która nic nie pomoże z odległości większej niż ~1m. PS: Jeśli chodzi o mnie to miałem b.duży dylemat :n73 ,n80, czy k800? w końcu wybrałem n73 :) a przekonało mnie głównie: symbian, filmiki, super głośna muzyka (a zdjęcia przeboleje). Wybacz SE, tym razem nokia górą :) aha i powiem jeszcze że SE miałem od 5 lat :)

  • 0

    206. ~krystian  2007-02-08 22:39:17  host: acmg205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam Nokie N73 i SE K800i.Bardziej wolę SE k800i.

  • 0

    207.  2007-02-08 23:14:34

    nie ma żadnego porównania, bo jak mozna porównywac telefom w ktorym mam np. encyklopedie pwn, gry w sis*, kosmiczny wyświetlacz jego wielkosc jakoś juz sama przez sie jest bdb, no i symbian...kropka

  • 0

    208. ~Bullo  2007-02-08 23:44:58  host: 82-38-219-197.cable.ubr02.wake.blueyonder.co.uk

    To co do tych wypowiedzi. n73 nie wykorzystuje A2DP i AVRCP a co przy tym idzie to jesli podlaczycie sterofoniczne sluchawki przez bluetooth'a to dziwiek bedzie porownywalny do starego radia. W se k800i chodzi to bezproblemowo. Testowane na sluchawkach Jabra BT620s.

  • 0

    209. ~Kamil  2007-02-09 16:52:27  host: bww205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bullo, w końcu k800 to telefon typowo muzyczny ;) n73 to telefon dla "bussinesmenów"

  • 0

    210. ~kiki  2007-02-11 18:45:22  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    po co te porównania k800i i noki .n73 to symbian a więc możliwościami gubi soniaka na starcie poprostu nie ten przedział

  • 0

    211. ~bucz  2007-02-11 19:19:46  host: 86-63-122-228.asta-net.com.pl

    wczoraj nabylem n73, a rozwazalem jeszcze własnie k800i. wybralem n73 bo ma wieksze mozliwosci, i nikt porównujac obiektywnie nie moze twierdzic ze k800i jest pod tym wzgledem lepsze, chocby to ze moge korzystac z automapy po zakupieniu dodatkowego odbiornika czy zainstalowany symbian - to tylko przykłady, gdyz dopiero poznaje mozliwosci n73. faktycznie moze k800i jest pod wzgledam multimedialnym lepsze, ale to tyle. sam fakt ze n73 i k800i w orange wchodziły jednoczenie, a nokia jest 2razy drozsza juz cos znaczy. i nie mówcie ze płaci sie za marke, bo SE tez ma swoja wyrobiona pozycje na rynku. pozdrawiam

  • 0

    212. ~lucas  2007-02-11 21:21:03  host: magenta.lublin.ws

    czy ten model obluguje karty miniSD o pojemnosci 4GB? bo znalazlem ze takie mozna kupic w necie, a nic nie ma na ten temat napisane, nawet w instrukcji.

  • 0

    213. ~ted  2007-02-11 22:04:21  host: 3.160.unknown.vectranet.pl

    mam pytanie czy nokia N73 ma stabilizator obrazu?

  • 0

    214. ~kris  2007-02-12 11:21:34  host: cdp29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ted ma stabilizator obrazu

  • 0

    215. ~bartoldoo  2007-02-12 11:23:07  host: aaok5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    **ted - nie ma :(( z tego co wiem to tylko k800 jest wyposażony w stabilizator

  • 0

    216. ~body  2007-02-13 19:01:29  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma stabilizatora

  • 0

    217. ~lol  2007-02-14 09:01:39  host: eff35.internetdsl.tpnet.pl

    Mam kilka pytań: czy ta nokia posiada stabilizator obrazu, czy flsha można użyć jako "latarki" i jeśli tak to czy świeci tak jasno jak np w K750, czy dźwięk z głośników jest głośniejszy niż w K/750, i czy jakość i głośność dźwięku na słuchawkach dorównuje tej z SE D/K750 i W800 ??

  • 0

    218. ~krismuz  2007-02-14 09:43:18  host: dkd31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparacik ma kamerę do stabilizacji nagrywania filmów

  • 0

    219. ~n  2007-02-14 21:17:38  host: ekh178.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo ciekawe n73 ma baterie 1100 mha a n95 ma 950 mha ciekawe ile potrzyma bateria w n95 przy pełnym użytkowaniu może 7 h

  • 0

    220. ~DaNTe  2007-02-15 09:15:04  host: vu154.internetdsl.tpnet.pl

    Jezeli chcecie robic zdjecia kupcie PRAWDZIWY aparat cyfrowy (a najlepiej lustrzanke). Jezeli chcecie krecic folmy kupcie PRAWDZIWA kamere a nie przeskakujcie sie co jest lepsze a co gorsze. Telefon cegła (jak to N series) brzydki jak cholera w dodatku symbian zawieszajacy sie co chwile....faktycznie baardzo dobry telefon...a no i ta cena...tez rewelacja:D buahahahah....cegłowka tylko dla szpanerów którzy przedłużają sobie "co nie co" telefonem

  • 0

    221. ~karamba  2007-02-15 19:30:35  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    wiecie może skąd ściągnąc antywirusa gdy wygaśnie subskrybcja tego w telefonie

  • 0

    222. ~n  2007-02-16 20:11:15  host: ekh178.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik naprawdę git tylko trochę panel mógł by być lepsz pod względem koloru , dlatego polecam N73ME wygląda o niebo lepiej .::::::::))))))))

  • 0

    223. ~djadolf  2007-02-16 23:20:39  host: host8925148207.waldex.net

    bartoldoo chyba pomyliles sie n73 to smartfon wiedz idz do sklepy po slownik bo pewnie niewiesz co to jest symbian

  • 0

    224. ~marek  2007-02-17 23:01:37  host: erv141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co byście mogli mi polecić bardziej bo mam dylemat czy kupić N73 czy SE K800

  • 0

    225. ~Dari  2007-02-18 12:31:35  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    jak stać cię na N73 to ją bierz. Jak liczy się dla ciebie cena i nie trzeba ci symbiana to bierz K800

  • 0

    226. ~Ronin  2007-02-18 14:50:04  host: adah210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DaNTe - jak nigdy nie miałeś telefonu z Symbianem to się nie wypowiadaj. Zawieszanie się symbianu możesz sobie włożyć między bajki dla niedouczonych dzieci takich jak ty :-p

  • 0

    227. ~marcin27mx  2007-02-18 17:01:15  host: cpc2-oldh6-0-0-cust282.manc.cable.ntl.com

    powiem wam jedno nokia n73 nie ma porownania do k800i i poza tym jest awaryjna np czesto odpada jojstik pracuje w salonie i wiem ze jest zwracana czesto a tego niechca przyjmowac na gwarancji po to uszkodzenie mechaniczne poza tym k800i ma lepszy aparat

  • 0

    228. ~marcin27mx  2007-02-18 17:07:35  host: cpc2-oldh6-0-0-cust282.manc.cable.ntl.com

    powiem wam jedno nokia n73 nie ma porownania do k800i i poza tym jest awaryjna np czesto odpada jojstik pracuje w salonie i wiem ze jest zwracana czesto a tego niechca przyjmowac na gwarancji po to uszkodzenie mechaniczne poza tym k800i ma lepszy aparat

  • 0

    229. ~Dari  2007-02-18 18:05:18  host: eff35.internetdsl.tpnet.pl

    Już ja jak kupowałem K750 słyszałem, że jest awaryjny, delikatny itp, itd. - jakoś się nie sprawdziło. Po prostu czasami można trafić na wadliwy model - niezależnie od marki. A co do wyglądu, to N73 podoba mi się tylko w wersji ME :)

  • 0

    230. ~styx  2007-02-18 18:46:27  host: cck113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego piszecie takie pierdoły że dwa telefony tej samej klasy i prawie tej samej ceny są tak bardzo różne to prawie to samo ja wybrał bym nokie bo mi się wygląd bardziej podoba a te brednie o tym ze telefony jednego producenta są gorsze a drugiego lepsze to zwykły infantylizm bawiłem się wieloma nokiami i se-ami i nie zauważyłem że produkty jednego z ww producentów wyraznie górują

  • 0

    231. ~Szeva7  2007-02-20 11:17:36  host: ghv18.internetdsl.tpnet.pl

    N73 nalezy do jednych z najbardziej zaawansowanych telefonow nokia chociaz niee poruwnuje jej do n95 w ktorej jest aparat 5 mega pixeli i nawigacja gps ale moze byc:D

  • 0

    232. ~kiki  2007-02-20 20:28:47  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    po co kolejne porównania k800i innych SE tego typu przecież n73 to symbian wiec możliwościami gubi je na starcie.różnice są bo bo nokia to przede wszystkim trwałośc dobre baterie jasne i dobre menu itd.co przekłada się póżniej na cene uzywanych telefonów.spytajcie pana w komisie ile wam da za uzywke SE czy motorole a ile za nokie.albo w naprawach fonów które sie psują

  • 0

    233. ~prawda  2007-02-21 09:17:35  host: 212.160.118.52

    powiem wam tyle najlepszą Nokia jaka wyszła to 6310i kiedys a N80 obecnie miałem w życiu z 100telefonów niektórzy nawet nie znaja takich modeli z japonii usa i wiem jedno jeśli chodzi o cene i praktycznośc to w zalezności od kieszeni K750 lub N80

  • 0

    234. ~koza  2007-02-21 10:08:59  host: 82.177.161.100

    w konkursie wygrałem n93

  • 0

    235. ~Aratron  2007-02-21 12:03:56  host: dfr112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    koza w jakim kokurskie ją wygrałeś?

  • 0

    236. ~nozownik  2007-02-21 14:35:40  host: edl98.internetdsl.tpnet.pl

    koza chcwalisz sie czy zalisz?

  • 0

    237. ~nozownik  2007-02-21 14:59:39  host: edl98.internetdsl.tpnet.pl

    koza chcwalisz sie czy zalisz?

  • 0

    238. ~marja  2007-02-21 20:35:01  host: 217.116.110.186

    a co to własciwie jest ten symbian? i gdzie moge kupic n73 w wersji ME?

  • 0

    239. ~bikerxx  2007-02-22 13:08:49  host: xq132.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od kilku dni i jedyną jak na razie wadą jest to ,ze "fabryczne " oprogramowanie nie zna naszego języka.Może NOKIA nie uważa naszego rynku za ważny....czeski jest ....fajnie...oprócz tego same plusy...

  • 0

    240. ~grzesiek  2007-02-22 14:58:55  host: actu222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Panowie/Panie mam pytanie. czym się różni zwykły model N73 od modelu N73 PDA? I pytanko nr. 2 czy ktoś orientuje się za ile można sprzedać N73 PDA w PL? Pozdrawiam, Grzesiek.

  • 0

    241. ~bartoldoo  2007-02-23 13:48:54  host: aaof147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***djadolf - biedny chłobcze - słownik to chyba się tobie przyda. przeczytaj co napisałes zastanów się nad tym i nie pisz już nic więcej !!

  • 0

    242. ~WOLT  2007-02-24 11:21:26  host: chello087206203070.chello.pl

    Co wybrac n73 czy n80

  • 0

    243. ~wsad  2007-02-24 15:58:33  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    radze wam wszystkim ta nokia jest glupia. moj ksiadz ma ja i wymienilem sie z nim kiedys za samsunga d900. nie spelniala moich oczekiwan, sadzilem ze nokia zrobi lepszy telefon.

  • 0

    244. ~kruk  2007-02-24 17:31:20  host: btj206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.mam pytanie czy mozna ustawic w galeri zeby nie przegladac wszystkich zdjec tylko wybrane albumy??denerwuje mnie ze wszystkie zdj sa wyswietlane w glownej galeri

  • 0

    245. ~badak  2007-02-24 18:48:36  host: beitris.static.korbank.pl

    w mojej n73 po 2 miesiącach odeszło gniazdo popport razem z dolnym głośnikiem i gniazdem kart pamięci. nie jest to na gwarancij nigdy więcej nokii se są jednak najlepsze

  • 0

    246. ~  2007-02-24 18:49:01  host: beitris.static.korbank.pl

    ani to ani to k800 anie nokie

  • 0

    247. ~e61 to gówno  2007-02-24 19:22:44  host: ajr211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    n73 to wspaniały tel, bez awaryjny, solidny, wytrzymały itd. Tel ma 3,2 mpx i jest spoko kamerką ale wogole cly tel jest zajebisty. A E61 to gówno, pustak, kalkulator bez aparatu. Co sądzicie o N73 a co o E61??

  • 0

    248. ~  2007-02-25 20:44:19  host: cag-ep-dbp-nc03-e0.energis.pl

    Super telefon mam go już od 5 lat i jeszcze nie było awari ogułem OK

  • 0

    249. ~norbi&norbnet  2007-02-25 21:39:35  host: abwm135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do bikerxx - zmiana jezyka kosztuje 50 zł i idzie to spokojnie zrobic... przynajmniej tutaj u nas w Bydgoszczy...z tego co wiem robi sie to tylko boxami chociaz mysle ze juz nie dlugo ;)

  • 0

    250. ~radek_rut  2007-02-26 21:49:47  host: apd150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaraz zaraz, czy ktoś tu powiedział że ta nokia nie ma polskiego języka??? A jeśli załatwiam ją przez jakiegoś operatora??Np erę??

  • 0

    251. ~ted  2007-02-26 22:44:59  host: 3.160.unknown.vectranet.pl

    kupiłem dziś N73 mam tylko jedno pytanie, dlaczego jak robie zdjęcia albo kręce filmy to mam BARDZO NIEBIESKI KOLOR TŁA???. Niech mnie ktoś poratuje co z tym zrobić!!!!!!!Telefonik zawiesił mi się już 2 razy ale poza tym ciekawie wygląda

  • 0

    252. ~Astaferay  2007-02-28 09:18:17  host: pf18.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

    ...Hmm..miałem już kilka różnych apzratów...zarówno skomplikowanych, i tych łatwych...i powiem szczerze...z 6230i korzystałem z przyjemnością...potem przesiadłem się na w810i baardzo miło(porównywalnie do 6230i+bajer walkmana) 6280 też spoko choć nieco delikatny...teraz mam N73 i mówiąc szczerze..nie widziałem tak kiepskiego telefonu z symbianem..(mam na myśli markę nokia) nosiłem wszystko SE z serii pXXX poza p990i i tam symbian faktycznie spełnia swoje zadanie....a tu..fon się wiesza wyrzuca błędy muli niesamowicie...niestety ale wolębezsymbianowego SE w850i z dobrym dźwiękiem niż tą nokię....fakt rozmawia sieczysto dobrze pisze..menu przejrzyste..ale co z tego jak wszystko sięotwiera 3 minuty...no i wykonanie- od 3dniowego fona wymagam żeby był sztywny...a w tym klapka od obiektywu lata jak za przeproszeniem...*** nogi...tyle mojej opinii na ten temat..:D...jak ktoś pracuje w garniturze i nosi fona w kieszeni..niech kupuje..ale jak dla mnie zbyt delikatny....

  • 0

    253. ~Alexandra  2007-02-28 09:59:06  host: ady122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, czy można już bez problemu zdjąć simlocka z Nokii N73.Będę mieć ją z Ery a jestem abonentem Orange:) Pozdrawiam!

  • 0

    254. ~Cicik  2007-02-28 13:28:27  host: epn58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niebieskie wtracenia na fotkach to chyba wina złego doboru parametrów fotki w automacie w stosunku do oświetlenia. Bo przy dziennym świetle nic takiego sie nie pojawia, a wieczorem przy takim "sodowym" świetle jest zonk. ze sciaganiem simlocka NIE MA ZADNYCH PROBLEMÓW-jedyne 600 zl w salonie z którego bierzesz. a i to nie daje gwarancji ze fon bedzie dzialal poprawnie. Bynajmniej ja bym sie przerzucił na ta sieć a nie sciagal sim. pozdro

  • 0

    255. ~michał  2007-02-28 19:52:14  host: beitris.static.korbank.pl

    dla mnie to telefon beznadziejny mam go 4 miesiące i już są duże luzy w klapce od aparatu.to telefon dla gościa który łazi w garniaku wtedy będzie mniej problemów z obudową przednia obudowa wyciera się po 3 miechach noszenia w kielni z tylnią jest troche lepiej aha i jeszcze jedno obudowa jest żle spasowana po 3 miechach cała obudowa chodzi na boki.se k800 wyśmienita jakosć obudowy nic nie łazi na boki ani się niewyciera nawet klapka od aparatu jeśli macie wybierać n73 a k800 wybierzcie ten drógi, symbian muli że aż raz bym nim o ściane walną koniec gadania k800 is the best

  • 0

    256. ~Dymek  2007-02-28 21:14:54  host: ecc42.internetdsl.tpnet.pl

    siema wszystkim:) chciałbym sie dokładnie dowiedzieć czy Nokia n73 ma 20x zoom tak jak pisze na niektórych stronkach czy niema go wogóle?

  • 0

    257. ~ted  2007-03-01 17:44:49  host: brj210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem N73 jednego dnia drugiego wylądował w serwisie, mam pecha i jestem strasznie wściekły bo kase wydałem a tu muszę miesiąc czekać na naprawę!!!!!

  • 0

    258. ~N73 to pozal sie boze...  2007-03-02 22:22:14  host: acru140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kumpel chce kupic ten telefon i czekam az kupi to gowno i bede sie z niego smial ze nie ma WiFi i czekal az mu spadnie i bedzie sie cala rozlatywac :D

  • 0

    259. ~Krzych  2007-03-04 04:32:31  host: 195.117.179.149

    a ja mam polskie menu i all ladnie smiga. Jak dla mnie jest wielkie OK :-)

  • 0

    260. ~BaQs  2007-03-04 17:44:44  host: ecc42.internetdsl.tpnet.pl

    n73 pociągnie karte 4giga? i bedzie przy neij telefon zamulac??? ODp ludzie heh;)

  • 0

    261. ~mati  2007-03-05 18:27:23  host: host-217-172-237-59.gdynia.mm.pl

    jaki kolo ma nokie n 73 5 lat ale beka pozdrawiam

  • 0

    262. ~Tomasz  2007-03-06 12:03:39  host: gnm122.internetdsl.tpnet.pl

    ja kupilem ten telefon bez simlocka w angli i rozlacza mi rozmowy po 2 sekundach, ale tylko w polsce. softa moge do niego wgrac w kazdym jezyku, wystarczy wejsc na strone noki i posiadac plyte cd do nokia pc suite no i kabel. wgrywa sie z 15 minut i po krzyku. a aparat ma 20x zoom CYFROWY wiec zadna rewelacja z tym zoomem, a to ze zdjecia wychodza na niebiesko moim zdanie jesr spowodowane wada konstrukcyjna, jesli chodzi o oba aparaty: przyciski do glosnosci, przycisk do robienia zdjec i szybki dostep do galerii sa mocno podswietlone na niebiesko i chyba to sciatlo dostaje sie jakos do aparatow (co do tego od strony wyswietlacza to jestem pewny, bo to widac) nie wiem co jest grane z tymi rozmowami:(

  • 0

    263. ~ultramac  2007-03-06 15:01:00  host: gc-na28.alcatel.fr

    mam prosbe,ci ktorzy maja n73 z orange, sprrawdzcie tel. przelaczajac go na tryb milczacy i po tym wylaczcie telefon. Z 7 przeze mnie sprawdzonych telefonow 5 bylo z taka wada, ze telefon sie zawieszal i tylko wyjecia baterii ratowalo.jestem zażenowany, wziąłem sobie nowy telefon na dość wysokim poziomie a tu taka kicha.oddałem właśnie do serwisu i jestem na 3tygodnie bez telefonu... wszystko wina ORANGE, nakladają swoje oprogramowanie które widocznie nie zgadza się ze wszystkimi ustawieniami tego telefonu...

  • 0

    264. ~cick662  2007-03-06 15:47:51  host: epi95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    N73 ma 20 krotny cyfrowy zoom. ale jak z niego skorzystasz to wyjdzie Tobie porażka a nie zdjęcie! tak 4-krotny jest do zaakceptowania, góra 8. N73 nie ma natomiast zoomu optycznego jak niektóre źródla podawały-chodziło o to że dla tego aparatu podawano 2 zoomy: 20x i 2x... tyle ze ten drugi dotyczy drugiej kamery, tej vga z przodu

  • 0

    265. ~rudy  2007-03-06 16:51:48  host: abdn124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dymek po kiego ***** ci zoom cyfrowy, zoom cyfrowy to tylko przycinanie fotki nic poza tym, a wiec niewazne czy ma zoom czy nie bo on i tak nic nie daje :)

  • 0

    266. ~rudy  2007-03-06 17:35:22  host: abdn124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dymek po kiego ***** ci zoom cyfrowy, zoom cyfrowy to tylko przycinanie fotki nic poza tym, a wiec niewazne czy ma zoom czy nie bo on i tak nic nie daje :)

  • 0

    267. ~pinio  2007-03-09 13:13:26  host: host-81-190-137-225.olsztyn.mm.pl

    POST 248. ~ 2007-02-25 20:44 cag-ep-dbp-nc03-e0.energis.pl Super telefon mam go już od 5 lat i jeszcze nie było awari ogułem OK Coś ci się pomyliłó że masz go 5 lat ajk on wyszedł w 2006 roku.

  • 0

    268.  2007-03-10 13:50:00

    mam ten telefon okolo miecha, zalety: aparat robi dobre zdjecia ale tylko w dzien, lub dobrze oswietlonym pomieszczeniu; jest to symbian wiec jest mozliwosc instalacji roznych programnow ktore znacznie rozszezaja mozliwości telefonu (np czyta pliki .avi), dzwiek jest glosny duzo lepszy niz nawet w SE z najwyzszej serii walkmam; wady nocne zdjecia lub w niedoswietlonym miejscu praktycznie porazka ze strony nokii(szczegolnie efekt niebieskich zdjec), bateria trzyma krotko. Telefon jak do tej pory nie zacina mi sie chociaz mam w nim karte 2gb praktycznie zawalona na maxa alikacjami grami zdjeciami czy nawet pelnometrazowymi filmami (filmy do 300mb w .mp4)

  • 0

    269. ~Marti  2007-03-12 16:01:21  host: 80.48.194.69

    Mam pytanie czy ten telefon w wersji Music Edition gra podobnie(chodzi o basy) jak np Motorola e398?

  • 0

    270. ~Adiq1033  2007-03-14 23:02:40  host: bpe40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    255. ~michał 2007-02-28 19:52 beitris.static.korbank.pl ...k800 is the best Dla mnie telefony bez systemu operacyjnego są pyuste,a SE dresiarskie ( K750i, K800i ). Bez obrazy, ale to proste telefony dla debili ... licza sie tylko funkcje, nawet nie pomyślą przed zakupem o joystic-u :/ 258. ~N73 to pozal sie boze... 2007-03-02 Kumpel chce kupic ten telefon i czekam az kupi to gowno i bede sie z niego smial ze nie ma WiFi i czekal az mu spadnie i bedzie sie cala rozlatywac :D - Może pochwalisz się swoim cacuszkiem ? Ciekawe co masz w posiadaniu ... Nokie 3310, czy SE K700i ?? Niektóre komentarze zaprzeczają same sobie, są żenujące i nie na miejscu. Więc zastanówcie się, co piszecie :?

  • 0

    271. ~Norbiik  2007-03-15 09:40:55  host: dzq178.internetdsl.tpnet.pl

    Przestańcie p........ o zdjęciach na "niebiesko" bo to nie prawda, na niebiesko jest tylko przy "pstrykaniu" zdjęcia a samo zdjęcie wychodzi dobrze!!!.....od czego jest balans bieli????i tryby zdjec???

  • 0

    272. ~keram  2007-03-15 15:09:27  host: btx203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy będzie tet tego telefonu na forum???

  • 0

    273. ~lestath  2007-03-15 19:29:15  host: static-62-233-214-126.devs.futuro.pl

    telefonik jest ok, wymienilem na niego se k800i i powiem tak se ma aparat nie do podwalenia troche lepszy od n73 i tylko tutaj nokia wysiada bo jesli o reszte chodzi to bije se na glowe (mowie tu o czarnej wersji) mam go 2 dzien i jak dla mnie tylko n73 i wcale nie jest taka wolna

  • 0

    274. ~A  2007-03-16 11:16:03  host: 212.160.172.70

    262. ~Tomasz może masz simplusa? ja tak mialem z tel z anglii rozlaczalo mnie po 2 sekundach, zmienilem na teamt 7 i po problemie,

  • 0

    275. ~forgsm.info  2007-03-16 11:16:27  host: aakf213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam ten telefon już 5 miesiecy ii wszystko jest ok! Zero luzów zero rysek zero napraw,telefon miodzio!

  • 0

    276. ~A  2007-03-16 11:28:32  host: 212.160.172.70

    262. ~Tomasz może masz simplusa? ja tak mialem z tel z anglii rozlaczalo mnie po 2 sekundach, zmienilem na teamt 7 i po problemie,

  • 0

    277. ~A  2007-03-16 12:31:04  host: 212.160.172.70

    262. ~Tomasz może masz simplusa? ja tak mialem z tel z anglii rozlaczalo mnie po 2 sekundach, zmienilem na teamt 7 i po problemie,

  • 0

    278. ~jan  2007-03-17 13:24:50  host: adaf129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy podejdzie do nokii n73 lampa błyskowa PD-2 ??

  • 0

    279. ~adam  2007-03-19 19:44:24  host: ebb90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam n99!!!! przywiozlem se z chin, ale super fon!! wyswietlacz 32 mln, pamiec 8 giga a aparat 6 mln pixeli!!!!!! kupilem ja za 10 000 yen,to jest 5000 zl !!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    280. ~kominiarz  2007-03-20 14:38:53  host: edl98.internetdsl.tpnet.pl

    adam chwalisz sie czy zalisz? gorszego bubla nie widzialem

  • 0

    281. ~  2007-03-20 20:28:33  host: 80.54.48.4

    fajny telefon ale nie wart swojej ceny.pozdro

  • 0

    282. ~Marti  2007-03-21 16:09:54  host: 80.48.194.69

    Czy odpowie mi ktoś na te pytanie ^^ "czy ten telefon w wersji Music Edition gra podobnie(chodzi o basy) jak np Motorola e398?"

  • 0

    283. ~banbi  2007-03-22 18:20:13  host: apv26.internetdsl.tpnet.pl

    Czy na nokie n73 można zainstalować aplikacje z rozszerzeniem sis czy tylko z rozszerzeniem sisx?????

  • 0

    284. ~gołabek  2007-03-22 19:34:10  host: c80-216-98-45.bredband.comhem.se

    troche wolny przez symbianAle telefon full wypas i duzy ekran :D

  • 0

    285. ~Smieje sie z ~Adiq1033  2007-03-23 12:13:34  host: acrv77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czubku ty mam E61 aktualnie i za jakies 10-15 dni bede miec N80... Ale zastanawia mnie fakt jaki ty masz telefon?? I SE K750i czy K800i sa spoko nic do nich nie mam ale brak symbiana ;/ No cóż... :D

  • 0

    286. ~  2007-03-23 14:39:39  host: xdsl-836.lubin.dialog.net.pl

    mam w tej chwili se k750i ale mam w planach kupienie tego fona (N73)lub K800i . szukam podpowiedzi podpowie mi ktoś ???? prośbaaa czeka na odpowiedzii ???!!!!

  • 0

    287.  2007-03-24 08:58:46

    ~Smieje sie z ~Adiq1033 2007-03-23 12:13 acrv77.neoplus.adsl.tpnet.pl W takim razie przygotuj się na luzy, które występują w tym modelu. Co Ci z WiFi w N80,skoro ma mniejszy wyświetlacz od N73 ? I SE K750i czy K800i - dla mnie to nie telefony, a zabawki dla dzieci. Akutalnia posiadam Nokie 6630, ale myślę o przejściu na N73 ME. 286. ~ 2007-03-23 14:39 xdsl-836.lubin.dialog.net.pl LUDZIE, PO CO ZAŚMIECACIE MIEJSCE PRZEZNACZONE DLA OPINII ??!! Z TAKIMI PYTANIAMI ZAPRASZAMY NA FORUM !

  • 0

    288. ~  2007-03-26 17:45:09  host: acit114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co mi radzicie wybrać? nokie n73 czy nokie n80

  • 0

    289. ~Radek  2007-03-26 19:37:21  host: eai138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia n73 ma lepszy aparat no i baterie litowo polimerową natomiast n80 litowo jonową... Z tego co ja wiem polimerowa jest lepsza. Mam ten sam dylemat ale myśle że n80.

  • 0

    290. ~damek  2007-03-27 08:22:32  host: acii43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja myśle że nokie n73

  • 0

    291. ~kk  2007-03-27 17:40:30  host: inet20909nb-0.eranet.pl

    Wy myślicie a ja jestem pewny, że n73. To w tym momencie jeden z najlepszych telefonów na rynku. Pozdrawiam. p.s. niestety cena jest spora, sam mam n71 telefonik też godny polecenia taka n73 tylko z gorszymi parametrami aparatu i zapłaciłem za niego w media-markt 949 zł.

  • 0

    292.  2007-03-28 13:55:21

    czy ten tel ma lampę błyskową ?? i bateria ile trzyma dzieki za odp.

  • 0

    293. ~damek  2007-03-28 19:57:46  host: acig57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma lampę blyskową

  • 0

    294. ~luka  2007-03-29 12:46:27  host: auw69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie brzmi: Nokia N73, Nokia 6280, czy może Nokia E50? Który telefon kupić mając taki wybór? Proszę o opinie ekspertów! Telefon ma służyć łączności, ważny jest dźwięk, komfort obsługi klawiatury, łatwość w poznaniu aparatu, wyświetlacz, etc. Aparat noszę w drugiej kieszeni, gram tylko w szachy i to w parku. Szukam dobrego telefonu, z dobrą baterią i dobrą fonią. Uprzejmie proszę o podpowiedzi!!!!!

  • 0

    295. ~Maciek lel  2007-03-31 11:28:55  host: dbg126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo mnie zastanawia co lepsze nokie n80 czy n73 wydaje mi sie ż en73 a wam ...????

  • 0

    296. ~  2007-03-31 13:20:31  host: eoe64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    luka: nie mialem tylko E50, ale poleciłbym Tobie N73. przy czym jesli "komfort obslugi klawiatury" jest dla bardzo istotny to idealna bylaby (takze cenowo najrozsądniejsza i najmniej skomplikowana)6280. W N73 2,4calowy wyświetlacz, przestrzenny dzwięk i bardzo dobra bateria (3-dniowa w 6280 i 5-dniowa przy porównywalnym użytkowaniu-W CELACH ŁĄCZNOŚCI) napewno Cie zadowolą! POzdro

  • 0

    297. ~ricky  2007-04-01 02:19:11  host: dun62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    adam, chyba cos ci sie pomylilo z ta nokia n99 z chin albo poprostu nas tutaj bajerujesz. Jesli kupiles w chinach to 10000 nie jenow a juanow renminbi co daje jakies ok 37000!!! zl, a jesli go bys kupil za jeny japonskie yen to zaplacilbys ok 250 zl. wiec prosze wytlumasz jak mogles zaplacic 5000 tys zl ???!!!

  • 0

    298. ~whiteMan  2007-04-01 13:06:27  host: chello089079082015.chello.pl

    co mam wybrać n73Music Edition czy n80????proszę o odpowiedzi

  • 0

    299. ~  2007-04-01 13:14:40  host: chello089079082015.chello.pl

    jaki telefon ma większy wyświetlacz n73 czy n80???proszę o odpowiedzi

  • 0

    300. ~KuKi  2007-04-01 21:04:59  host: abph183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia N73 music edition jest kozacka:D. Jutro odbieram ten telefonik i będę mógł go wreszczcie przetestować. Nokia n80 ie ma wiecej piskow lecz mniejsza przekatna ekranu co daje efekt ze czasami mozna miec problem z przeczytaniem czegos. N80 ie jest dla osob, które mają możliwość śmigania po necie za pomocą sieci radiowej WiFi. pozdro

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet