Nokia N72 - opinie
Telefony Nokia Nokia N72 Opinie o Nokia N72

Nokia N72

w sumie: 193
  • 0

    1. ~patark  2006-04-25 13:58:48  host: abbi66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to będzie tel 3G? jeśli tak to jeszcze jeden zakres częstotliwości.

  • 0

    2. ~  2006-04-25 14:58:17  host: sdferwer63.net.autocom.pl

    telefon bez zegarka??? to jak ten budzik bedzie dzialal? ;)

  • 0

    3.  2006-04-25 15:40:50

    od n70 to to sie za duzo nie rozni

  • 0

    4.  2006-04-25 15:44:34

    a fajne jest to że ma złacze kart rs mmc, a nie minisd jak to ostatnio w noki się działo :(

  • 0

    5. ~hainasz  2006-04-25 23:42:36  host: uf78.internetdsl.tpnet.pl

    I wyswietlacz o rozdzielczosci 176 x 208 - przeciez to paranajo. Takie szajswo wkładac do dobrego tel to samo co N70

  • 0

    6.  2006-04-26 17:40:40

    Wyglad zarabisty choc ten czarny, blyszczacy plastik przypomina troche siemensa.

    Poza tym to w Nokii jest tradycja zeby nie dac wszystkiego od razu bo przeciez ten wyswietlacz i aparat juz od dawna to standard. I ciekawe czemu system operacyjny S60 drugiej edycji!? - czemy nie ten nowy?

  • 0

    7.  2006-04-26 19:11:18

    Czyzby N 70 w innej obudowie?? ; )

  • 0

    8.  2006-04-27 12:35:50

    A temu nie ten nowy bo ten stary jest lepszy :)

  • 0

    9. ~M1S1EK  2006-04-27 12:52:09  host: abyz39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    N70 tyle ze bez wideo konferencji Pytanie to kiedy w sprzedazy i po ile

  • 0

    10. ~Emikosss  2006-04-27 19:30:28  host: bum186.internetdsl.tpnet.pl

    Rzeczywiscie nie ma zegarka:) No to sie ludziska do zegarkow na ręku przyzwyczają. :P

  • 0

    11. ~redharry  2006-05-04 09:08:14  host: efo194.internetdsl.tpnet.pl

    Taka sama jak n70 ale ma 128Mb w zestawie i lepszy wygląd ;)

  • 0

    12. ~arek  2006-05-05 21:13:02  host: atd211.internetdsl.tpnet.pl

    BYlem jakis tydzien temu w rosjii i kupilem ten fon , szkoda tylko ze w rozowej obudowie ale innej nie bylo(za 550$)oplaca sie bo robi dobre wrazenie.mp3 bardzo dobra jakos.poprostu cudo:)

  • 0

    13. ~dominika  2006-05-12 22:17:51  host: chello087207049063.chello.pl

    fajne cacko tylko ile to kosztuje

  • 0

    15.  2006-05-26 12:32:47

    K@mil: proszę, żebyś liczył się ze słowami. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia co do naszej pracy, to z miłą chęcią wysłuchamy wszelkiej krytyki. Jednak na cywilizowanym poziomie, a nie w stylu pryszczatego gimnazjalisty, który uważa, że pozjadał wszystkie rozumy. Następnym razem Twój komentarz z obraźliwymi wyrazami (pod czyimkolwiek adresem) zostanie skasowany.

  • 0

    16.  2006-05-27 17:34:18

    WitekT: Może trochę mnie ponisło, ale jak przeglądam katalog telefonów telepolis to widzę tutaj mnóstwo błedów (niektóre są bardzo banalne np. jak powyżej). Wystarczy umieć czytać strony producentów telefonów, bo przeciez chyba stąd bierzecie te dane

  • 0

    17.  2006-05-27 18:03:54

    K@mil: a co Ty się tak unosisz, co? Tak Cię prosto zdenerwować? Przy takim życiu to wylądujesz szybko w szpitalu psychiatrycznym. I nie "może" Cię uniosło, a na pewno. Po prostu nie życzę sobie więcej takich odzywek. Widzisz, taki mądry jesteś, a nie wiesz skąd bierzemy dane... Niespecjalnie mam Ci ochotę tłumaczyć czemu jest tak, a nie inaczej. Jeżeli Ci się nie podoba - trudno.

  • 0

    18.  2006-05-27 22:45:56

    WitekT: Ja jestem osobą spokojną i trudno mnie zdenerwować. Teraz to Ty TROSZECZKĘ przesadziłeś. Trzeba przyznać, że błedy w specyfikacjach telefonów są spowodowane brakiem kompetencji ludzi, którzy zajmują się tą stroną.

  • 0

    19.  2006-05-27 23:23:24

    K@mil: no wybacz - odezwałem się gorzej niż Ty do mnie, nazywając mnie "ciotą"? Skoro twierdzisz, że niełatwo Cię zdenerować, to w takim razie wysuwam tezę, że używasz słów, o których masz słabe pojęcie co do ich pola semantycznego. Skoro twierdzisz, że nie jesteśmy kompetentni, to po co zaglądasz na tą stronę? Skoro prowdzą ją niekompetentni ludzie? Miałeś kiedykolwiek styczność z materiałami producentów, które wysyłane są dziennikarzom przed wprowadzeniem modelu na rynek? Prowadziłeś kiedyś podobną wielkościowo i tematycznie stronę do tej? Jeżeli nie, to zamilknij i nie pogrążaj się dalej...

  • 0

    20.  2006-05-28 00:17:27

    Czemu się tak zdenerwowałeś? Wiem, prawda boli, co nie?

  • 0

    21.  2006-05-28 11:01:09

    K@mil: zabrakło Ci argumentów? Czemu nie odpowiedziałeś na moje pytania? Poza tym Ty nie jesteś w stanie mnie zdenerwować - nie odróżniasz zdenerwowania od zdecydowania w moich wypowiedziach.

  • 0

    22. ~gron  2006-06-01 12:30:29  host: host-81-190-136-225.olsztyn.mm.pl

    skasujcie to bo troche zenada...:|

  • 0

    23. ~Wojtex  2006-06-21 01:40:16  host: babilon.nat.student.pw.edu.pl

    K@mil, jesli Ci nie podoba Ci sie ta strona to po prostu jej nie przegladaj!A z ilosci postow jakie wyslales to widac ze zagladasz tu regularnie. Moim zdaniem jest to najlepsza strona na temat GSM.Moze zaproponujesz jakas lepsza??? W kazdym razie na pewno autorom tej strony nie mozna zarzucic braku kompetencji. Poza tym z jakiejs drobnej pomylki lub przeoczenia robisz jakis kosmiczny problem.Taki jestes kozak ze nigdy sie nie pomyliles?!-Nie sądze...

  • 0

    24.  2006-06-26 19:52:47

    Nikt nie jest nieomylny!

  • 0

    25. ~??  2006-06-27 11:45:23  host: bfo192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam taka komule a wy nie ;-)

  • 0

    26. ~  2006-07-01 14:03:36  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    Małpka mówi nikt nie jest nieomylny no fakt tylko nieomylność to jedno a jego głupota to drugie:)

  • 0

    27.  2006-07-02 18:32:36

    zoom x20 :O :O :O to jest dopiero zabawka!!!
    tylko ten wyswietlacz...

  • 0

    28. ~  2006-07-02 18:42:17  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    zoom x20 przy 2Megapixach łłłłaaaałłłłłł:/ bardziej elegancka wesja i tak za drogiego (wstosunku do funkcji:)) telefonu N70 za tą N72 pewnie trzeba bedzie dac ze 2000zł porażka:/

  • 0

    29. ~  2006-07-02 18:45:51  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    i nawet nie ma WCDMA kolejna porażka:/

  • 0

    30. ~superanetka  2006-07-21 13:17:58  host: nat-154.ghnet.pl

    Fajny fonik :-) Poczekam na niego do momentu, gdy cena spadnie do około 1000zł :-D NOKIA N70 też jest extra, ale ten model to cudeńko i ten wygląd - taki "damski", he he ;-P

  • 0

    31.  2006-07-25 09:42:24

    tylko, że N70 posiada dwie kamerki i można prowadzić wideokonferencje. Jest gorszy od N70 a droższy... i dziwne jest to, że bardziej się podoba mimo, że jest mniej funkcjonalny.

  • 0

    32. ~max  2006-08-31 17:18:55  host: 195.42.249.134

    Własnie kupiłem gościa. Super jakość, solidne wykonanie ładniej wygląda od N70, ma mniejszą funkcjonalność a drożejk kosztuje hmmm ?
    Za czarny model z ang menu(z niemiec w polsce tylko różowe) dałem 1499.
    Czy ktoś wie czy można zmienić menu na pl i za ile i gdzie ?

  • 0

    33. ~body  2006-09-02 16:40:42  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda ze jest gorszy od N70. Jest tylko lepszy w tym ze ma nieco ladniejszy wyglad od N70. Boli jeszcze brak drugiej kamerki :(

  • 0

    34.  2006-09-11 01:20:30

    telefon chyba tylko dla tych co patrza na wyglad, to jest chyba 6681 z lepszym aparatem, a nigdzie nie moge potwierdzic braku UMTSu, bo jesli faktycznie go nie ma to juz porazka:/ w sumie narazie z zasiegiem 3g tez jest zenujaco, ale "rozwiniecie" n70(sadzac po oznaczeniu) powinno miec ten zakres, juz nawet nie wymagajac kamerki z przodu:/ ale... ja nie produkuje telefonow:P

  • 0

    35. ~jazzhany  2006-10-29 20:00:31  host: cgt14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go kupiłem wczoraj w mm. nie dla idiotów kosztuje tylko 1199zł wyglad zajebisty funkcje tez symbian wiadomo ..fakt nie ma UTMSa ale po co to narazie w polsce wolał bym zeby miał WLAN a niema szkoda .

  • 0

    36. ~jazzhany  2006-10-29 20:02:38  host: cgt14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go kupiłem wczoraj w mm. nie dla idiotów kosztuje tylko 1199zł wyglad zajebisty funkcje tez symbian wiadomo ..fakt nie ma UTMSa ale po co to narazie w polsce wolał bym zeby miał WLAN a niema szkoda .

  • 0

    37. ~  2006-10-31 15:52:10  host: 76.16.189.176

    powiedzcie mi ludzie czy Wy naprawde uzywacie tej drugiej kamerki, iniech sie wypowie ktos, kto ten telefon ma w domu i go naprawde uzywa. Np. w porownaniu z n70.

  • 0

    38. ~oktu  2006-11-01 00:59:40  host: 088156013188.ols.vectranet.pl

    do osub ktore maj ten tefon!! a jak z obcją otwierania plikow word exel i adobe reader bo wiem ze n70 to otwiera a n72?? dajcie znak bo zalezy mi na tej obcj bardziej nisz na 3g z ktorego i tak nie zkozystam

  • 0

    39. ~joooomen  2006-11-09 18:12:19  host: nat1.btsnet.pl

    ejjj za ile ten fon bedzie w ofertach ery jak ktos wie to niech pisze tu

  • 0

    40. ~jiaj  2006-11-11 11:24:25  host: aatm75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    joooomen taki teleofn moze w ogole nie byc dostepny bo sa telefony ktore nigdyu nie beda w ofertach np. nokia n90 i wydaje misie ze z ta tez tak bedzie.

  • 0

    41. ~c  2006-11-29 22:18:37  host: eow68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No konkret poprostu:) ale to ze to jest Nokia nie znaczy proste menu;D to seria N takze jeśli potrzebujcie fona do pisania smsów to darujcie sobie:D minusy: wyświetlaczowi brakuje 0,3 cala , mała klawiatura, tnace sie ciut menu i ciut też skomplikowane... plusy? Nokia N za nie aż tak duze siano:D

  • 0

    42. ~  2006-12-02 18:07:09  host: lankomdns.lankom.com.pl

    Mam telefon :) jest cudny. fakt do sybiana trzeba sie przyzwyczaic. zdjęcia robi ładne, filmy tez da rade ogladac, fakt klawiatura mala ale da rade pisac sms. Minus jest taki że trzeba sie pilnowac z polskimi znakami przy pisaniu smsow :)

  • 0

    43. ~kosiara  2006-12-26 12:17:38  host: dsu24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mylicie sie na allegro nowe telefony N72 z gwarancją 24 m bez locka i z wszystkimi akcesoriami oraz 100% oryg. kosztuje 1020zł. Właśnie taka sobie kupuje. Czy zna ktoś tak dobry telefon w takiej cenie ? :) P.S. Super strona o GSM.

  • 0

    44. ~mateuusz  2006-12-30 09:25:25  host: host-81-190-37-244.szczecin.mm.pl

    przeczytałem wszystkie opinie i wygląda nato ,że nokia n72 jest ładniejsza ale mniej funkcjonalna a chialem wziąść n72 ale jednak n70 wygrało bo ma wiencej opcji nsz nokia n72 wszystko pozdrawiam

  • 0

    45. ~Jural  2007-01-21 18:40:15  host: bug18.internetdsl.tpnet.pl

    Bajerancki, jest już za 999zł ale jak z tymi wiadomościami sms jest ?

  • 0

    46. ~  2007-01-22 18:03:31  host: abcl92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemandero, mam pytanko dla wtajemniczonych.jak sie zgrywa mp3 z kompa na N72 przez kabel USB????

  • 0

    47. ~cicik  2007-01-24 22:56:12  host: epb155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z wiadomosciami jest klopot-trzeba sie pilnowac bo pl znakow nie mozna wylaczyc. co do mp3-przez opcje "przeslij pliki audio" w NokiaPCsuite lub na zasadzie "przeciagnij i upuść-bierzesz utwór i wrzucasz np do karta/sounds/digital.

  • 0

    48. ~fredi  2007-01-25 16:29:46  host: ip-194-0-72-219.pilnet.pl

    Proszę o pomoc !!! Chciałem zainstalować sobie automatyczną blokadę klawiatury i w związku z tym przerzuciłem do telefonu autolocka, jednak on nie potrafi odczytać pliku. Czy jest jakieś rozwiązanie, dzięki któremu będzie można zainstalować autolocka ??? Z góry dziękuję.

  • 0

    49. ~poli  2007-01-26 18:18:00  host: 3.212.200.89.otvk.pl

    48. albo autolocka instalujesz poprzez pakiet nokia data siute i zawartą w nim aplikację do instalacji, albo przenissz na kartę pamięci(nie wiem czy jest możliwość zainstalowania z karty ale na 99% jest) wchodzisz menu-narzędzia-men.apl. szukasz autolocka i potwierdzasz powinno się Ciebie zapytać czy chcesz zainstalować i dalej wio. U mnie śmiga wzorcowo.

  • 0

    50. ~Olusia  2007-01-26 21:13:02  host: blg224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i jak jest z tym blokowaniem klawiatury??? właśnei zakupiłam piękną czarną N72 na razie ok!!

  • 0

    51. ~JAsiu  2007-01-29 16:53:17  host: bcf68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też kupuje sobie N72. Obecnie posiadam 9300i :D Jak ktoś się chce zamienić N72 za moje 9300i w bdb stanie to pisać na gg 2140229 :D A N72 jest wyczepsty. Ilu z was używa umts w N70 to znaczy gada przez wideo rozmowy nom przyznawać się :D

  • 0

    52. ~benton  2007-02-01 21:45:54  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    przecież to wiadome że dużo ładniejszy od n70 tyle ze jako symbian to ma mniejsze możliwości niz właśnie n70,dziwne bo nowszy model.nie jest tak popularny jak inne N series ale godny uwagi .z tymi auto blokadami poszukajcie w internecie jest ich troche i wogóle fajnych programów przecież to symbian nie służy tylko do dzwonienia można go ciągle rozbudowywac.a bateria cienka w n72 a szkoda bo fajny fon.a tak najbardziej to polecam n73 ma wszystko

  • 0

    53. ~ZT  2007-02-12 21:56:14  host: abbj13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przecież N70 ma tego samego Symbiana co N72 więc w czym ma być ten symbian słabszy

  • 0

    54. ~madziadidi  2007-02-22 19:54:34  host: bzi194.internetdsl.tpnet.pl

    kto mi powie prawde o tym telefonie? ma on wkoncu zegarek, blokade klwaiatury i co z tym wyswietlaczem? jestem w trakcie kupywania go,

  • 0

    55. ~poli  2007-02-28 21:15:13  host: 3.212.200.89.otvk.pl

    zegarek ma, blokade klawiatóry też(choć w standardzie niema automatycznej(bez problemu-kwestia małego programiku i jest i automatyczna)). Jeszcze jakieś pytania? Mam ten fon od 3 m-cy i jestem zadowoolony jak cholera. TomTom śmiga na nim że hoho

  • 0

    56. ~cici  2007-03-06 15:57:30  host: epi95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie no jeszcze jedno pytanie odnośnie blokady klawiatury i wyjde z siebie:D miał ktoś z was nokie 3210, 3310, 5110, 6310 albo inna staruche?? wiec nic sie nie zmieniło-schemat blokowania klawiatury jest taki sam! te same klawisze przy czym pierwszy wciskany nie koniecznie jest przypisany do opcji "menu" jak kiedys:D

  • 0

    57. ~cobra  2007-03-07 21:39:27  host: gcm178.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam go od paru dni i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Początkowo miałem pewne obawy co do zakupu, ponieważ wybierałem między N70/N72/SE W810i. Wybór padł na to cudeńko. Jak już wczesniej mówiłem nie żałuje. Symbian daje ogromne możliwości. Jakość mp3 jest wysokiej jakości. W pudełku znajdziemy praktycznie wszystkie niezbędne akcesoria. Co do aparatu, to zdjęcia są dość dobrej jakości. Gorąco polecam ;) piotrekg90 at o2 dot pl

  • 0

    58. ~kamil  2007-03-11 12:15:26  host: ip-103-142.ib.tcz.pl

    czy ten telefon w aparacie ma opcje AUTOFOCUS?

  • 0

    59. ~talibanek  2007-03-15 16:28:41  host: ber165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WIDZIAłEM OSTATNIO żE TELEFON MA 20 GB POJEMNOśCI A TU JEST NAPISANE żE MA 20 ALE MB POJEMNOśCI. KTOś WIE JAK TO JEST W KOńCU???

  • 0

    60. ~Pix  2007-04-05 22:32:07  host: ebw102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam proste pytanie :p ten telefon ma 3 generacje i oc lepsze n70 czy n72 :) z góry thx za odp.

  • 0

    61. ~Grzesiek(n72)  2007-05-08 21:05:34  host: abyd95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema!tez jestem szczesliwym posiadaczem tego fona.fakt, znaki polskie to porazka i trzeba powpisywac własne słowa do słownika..:(no a co do małej klawiatury to zapewniam ze mozna sie przyzwyczaic.bateria-hmmm no coz, trzeba brac pod uwage ze ma duzy wyswietlacz i przy srednim uzytkowaniu to trzyma ok 3-4 dni.ale nie załuje ze kupiłem ten telefon.fajny wyglad, niezle sie prezentuje.

  • 0

    62. ~Woolly  2007-05-14 00:04:43  host: bhe73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to tak!! Symbian jest w 2rd a w noki n70 3rd wiec niejako jest mniejszy wybór oprogramowania!! Zdjęcia hmm dobre wychodzą!! Jakość MP3 w K750i bardzo podobał mi sie MegaBass instalowalem tutaj różne programy ale niestety jak do tej pory nie znalazłem takiego co by dobrze podbijał Bass!! Ale ok dalej:...... Jeżeli chodzi o jakość głośniczków grają głosniej niż w K750i ale moim zdaniem gorzej!! Telefon jest okropnie funkcionalny i nie ma co porownywac go z zadnym SE Motka lub Siemiensem!! Wykonanie krusztowne!! Typowa Nokia!! W komplecie wszystko co potrzebne!! Niestety słuchawki załączone w komplecie to szajs!! W takim telefonie powinny sie znaleść słuchawki dużo lepszej jakości!! Na szczescie posiadam Sennheiserki:D:D

  • 0

    63. ~cyborg  2007-05-14 16:51:38  host: gv154.internetdsl.tpnet.pl

    Od kilku dni GO posiadam. Ma ręczną blokadę klawiatury, po dograniu programików z netu też automat, latarkę i czyta doc pdf itp. . Ma zegarek i budzik tylko trochę głęboko ukryty. Muzę, video i programiki pakuję na kartę (RSMMC 2GB kingston) czytnikiem. Programiki instaluje z karty za pomocą menadżera plików. Bateria ... trochę słaba bo u mnie to 3-4 dni przy normalnym użytkowaniu, przy katowaniu mp3, video i gier to zdecydowanie krócej. Ale w sumie jestem zadowolony i gorąco polecam.

  • 0

    64. ~Tomek  2007-05-15 20:47:00  host: acqd62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wkońcu kupić N72 or N70??

  • 0

    65. ~cezar525  2007-05-17 16:12:40  host: 0486.smevpn.tpnet.pl

    kup n72

  • 0

    66. ~hahaah  2007-05-17 16:37:03  host: byo16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahaaha 20 gb a to dobre ;] 20 gb to ma nokia n97 kturej jezce niema w polsce ^^ ale bede ja miec za jakies pare dni zprowdzona z tajlandji

  • 0

    67. ~peter  2007-05-20 19:56:20  host: eba164.internetdsl.tpnet.pl

    Chce sobie zainstalować nawigacje TOM TOM w tel ale nie wiem jak to zrobić i gdzie nabyć program?

  • 0

    68. ~Michał  2007-06-01 23:13:40  host: 212.106.131.210

    czy on ma wideokonferencje

  • 0

    69. ~niezdecydowany?  2007-06-14 13:35:36  host: nat1.telkonet.pl

    więc która jest lepsza n70 czy n72?

  • 0

    70. ~ZIELONY 7101  2007-06-25 20:37:11  host: host217-43-147-7.range217-43.btcentralplus.com

    Właśnie zastanawiam się nad zakupem nokii n72 lub nokii n70 i mam dość spory dylemat...naczytałem się już mnóstwa opinii i ciągle sprawa nie jest taka prosta. Z jednej strony w nokii n70 większa funkcjonalność i 3g, z którego jednak pewnie nie będę korzystał i z drugiej strony extra design w nokii n72 i parametry też spoko plus podobno bateryjka dłużej trzyma. Do podjęcia decyzji potrzebowałbym jeszcze tylko jakiegoś zapewnienia o tomtomie... czy będzie działał i jak to kurde znależć?? wielie dzięki za pomoc

  • 0

    71. ~Spike  2007-06-26 17:57:24  host: natk2-bk.generacja.pl

    Ale wy się ku*** znacie na telefonach. Funkcyjnie N70 i N72 niczym się nie różni, prócz tego, że N70 ma 2 kamerę do WIDEO ROZMOWY. Wygląd N72 jest dużo lepszy. Ceny są mniej więcej jednakowe. Trzeba zdecydować, między lepszym wyglądem, a 2 kamerą (której jeszcze przez parę lat, nikt nie będzie używał). Pozdrawiam.

  • 0

    72. ~Devil  2007-06-29 21:18:18  host: azp244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POwiem tak one sie niczym prawie nie rozniom. praktycznie to samo. n70 jets nwoasza od n72 ma jakies tam parwamtry ale niczym sie nie rozniaca minimalnie elpsa jest (wedlug mnie) ja bym bral n72 bo chodzi taniej od n70 ale jak znajdziesz tanie n70 to bierz:)

  • 0

    73. ~ZIELONY 7101  2007-07-03 23:16:11  host: host86-131-171-133.range86-131.btcentralplus.com

    Witam, dzięki wielkie za pomoc. Już kupiłem i póki co jestem zadowolony. Tylko nie wiem jak zmienić menu na język polski. Dodam, że tek był kupowany w UK, więc w tym cały szkopuł.. Wielkie dzięki za każdą pomoc. Pozdrawiam

  • 0

    74. ~ZIELONY 7101  2007-07-03 23:22:39  host: host86-131-171-133.range86-131.btcentralplus.com

    Witam, dzięki wielkie za pomoc. Już kupiłem i póki co jestem zadowolony. Tylko nie wiem jak zmienić menu na język polski. Dodam, że tek był kupowany w UK, więc w tym cały szkopuł.. Wielkie dzięki za każdą pomoc. Pozdrawiam

  • 0

    75. ~mateuszmafii  2007-07-14 18:21:42  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    fajnie jakby robili te nokie w karbonie

  • 0

    76. ~xxx  2007-07-16 15:31:15  host: clw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mam moze ktos program do kabla usb tz. ten dodatkowy co sie instaluje sterowniki bo chcialabym zzucic sobie foty bardzo mo zalezy

  • 0

    77. ~Ania  2007-07-16 21:29:23  host: proxy1.tkdami.net

    Czy ktos wie jak w tym telefoniku ustawia sie dzwiek sms?? Mam z tym problem... I czemu ten telefonik jest taki wolny:|

  • 0

    78. ~RoXeon  2007-07-21 21:50:42  host: ip-89-174-120-42.multimo.gtsenergis.pl

    Telefon chodzi nawet nieźle pod warunkiem że sie nic nie instaluje na pamięci telefonu. Dobry aparat, kiepski dzwięk z głośniczka ale słuchawkami nadrabia:) Symbian OS8.1 = duże możliwości rozszerzania mozliwości. Filmiki nagrywa w mp4 lub po małej przeróbce w avi. Można odtwarzać filmy avi! (po zainstalowaniu kodeków) ogólnie bomba

  • 0

    79. ~banita  2007-07-21 22:58:16  host: ggs122.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ktos wie gdziw mozna załatwic mape polski do tej noki i jak działa z góry dziekuje

  • 0

    80. ~john  2007-07-23 14:42:41  host: edz26.internetdsl.tpnet.pl

    Spoko telefonik mam go od 2 lat i jest bardzo wytrzymały i spoko aparat karta micso sd mam 1 gb wszystko gra jestem zadowolony

  • 0

    81. ~nikt  2007-07-25 14:46:21  host: evj172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    john.. tyle,ze w noki n72 nie ma micro sd ;P

  • 0

    82. ~rozczarowany  2007-08-06 14:13:03  host: public-gprs78096.centertel.pl

    poda mi ktos z programikami dla tej nokii

  • 0

    83. ~Lui  2007-08-07 15:43:09  host: 195.68.192.134

    Właśnie wczoraj sprzedałam N72... Ale się cieszę z tego powodu:) Bardzo mnie zawiodła ta nokia... Jak chciałam wejść w cokolwiek to czekałam bardzo długo, miał dużo opcji ale połowa w ogóle nie używana przeze mnie... Teraz kupię za godzinke sonego ericssona s500i. to jest ładniutki i malutki telefonik;) Taki dla kobietki;) A ta nokia to taki kloc...;)Nie polecam. Kawałek tego srebrnego plastiku zdarło mi się drugiego dnia. Także wykonanie typowo chińskie;) MADE IN CHINA

  • 0

    84. ~Jamal  2007-08-09 17:05:38  host: baz206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak pozbyc sie ikonek z wyswietlacza ... bardzo prosze o odpisanie ... Z góry Dzięki

  • 0

    85. ~gomail  2007-08-10 16:33:19  host: 80.54.225.87

    zastanawiam sie nad dwoma modelami: nokia 6288 czy n72??? poradzcie prosze :)

  • 0

    86. ~segretto  2007-08-13 10:18:21  host: host1g.idc.faurecia.com

    Hej!! Wiecie moze gdzie wyłączyć aytomatyczną blokadę klawiatury??

  • 0

    87. ~Milanello  2007-08-20 16:05:27  host: aair207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który telefon byscie wzieli N72 czy Samsung E900??

  • 0

    88. ~Ania  2007-08-22 13:14:57  host: evk244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zmienic nokie N72 na jezyk polski

  • 0

    89. ~Marcin  2007-09-02 15:53:12  host: 213.199.197.18

    Bierz N72 co nokia i SE to nokia i SE. Najlepsze fony.

  • 0

    90. ~Knoxville  2007-09-15 21:08:09  host: bkw164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon jest glosny bo zalezy mi na glosnosci

  • 0

    91. ~ziele  2007-09-17 15:55:29  host: ecn69.internetdsl.tpnet.pl

    jest zaje...wolny ale poza tym ok

  • 0

    92. ~uliSchnazzy  2007-09-29 09:48:31  host: acmt63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niektórzy nie wiedzą co piszą tutaj widze:) Ludzie czytaliscie wogóle,ze to jest komputer multimedialny a nie zwykły telefon np.Nokia 3310??mi sie zaciął ten fon narazie raz ale to przez moją niewiedzie ponieważ tym sie obsługiwac trzeba jak komputerem a nie jak przestarzałym fonem:) z tego co wiem to Nokia ma bardzo zaawansowane "komórki",no ale na litość boską nie porównujcie SE K750i do N Series bo to paranoja jest:) Wiadomo SE robi też super foniki bo miałem i nie narzekałem,poza tym każdy ma własny gust do telefonów i kupuje taki jaki chce i przestańcie wypisywać co niektórzy głupie odpowiedzi bo to paranoja jest..Widzieliscie kiedys sportowy-terenowy-rodzinny samochód?? Chyba nie wiec telefonu też nie ma idealnego i uniwersalnego. Dziwicie sie,ze sie zawiesza fon a komputer co nie zawiesza się?? Moim zdaniem każdy telefon jest tylko każda firma w co innego inwestuje w telefonie:) Jak narazie mam N72 i zostanę przy Tym bo mozliwości telefonu nigdy się nie skończą dopóki nie skończą sie pomysły:) nawet starego fona mozesz zrobic multimedialną zabawke:)

  • 0

    93. ~damian  2007-10-04 14:39:11  host: fil146.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon chciałbym go sobie kupić , ale musze sprzedać Sony Ericsson K750i , Niewiecie kto chce kupić? CZEKAM NA ODPOWIEĆ!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    94. ~BRAtek  2007-10-09 18:44:07  host: 104-mo6-2.acn.waw.pl

    Mam pytanie - jak jest ze słuchaniem mp3/radia czy wygodnie się przerzuca piosenki w tramwaju/autobusie - trzeba wyjąć, odblokować i wtedy dopiero?

  • 0

    95. ~papuga  2007-10-10 11:30:09  host: bzg27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia N72 jest sliczny róźowa

  • 0

    96. ~  2007-10-13 20:15:11  host: byw203.internetdsl.tpnet.pl

    jak wgrac softa jezyk polski odpiszcie

  • 0

    98. ~darko  2007-10-26 21:16:41  host: xdsl-4191.jgora.dialog.net.pl

    mam do wyboru N70 czy N72 jaką bybrać

  • 0

    99. ~tomek21237  2007-10-28 20:02:24  host: aalk254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam posiadam ten telefon i niedziała mi podświetlenie klawiatury co zrobić prosze o pomoc.

  • 0

    100. ~szasz  2007-11-04 18:00:02  host: 87-205-172-249.adsl.inetia.pl

    ten telefon jest zaje... polecam kazdemu mam rok i nic poza tym ze mi wibracja siedla.a co do SE to siaistwo mialem dwa i szkoda gadać.

  • 0

    101. ~Sprite  2007-11-05 16:33:36  host: aju149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam do wyboru n72 bez papieruw albo e50 ze wszystkim co wybrac??

  • 0

    103. ~..  2007-11-11 11:04:10  host: cqm173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałam go kupic,ale w plusie nie sprzedaja go wogóle!!

  • 0

    104. ~norbertpanfil@autograf.pl  2007-11-12 22:29:08  host: abrl65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny fonik ma prawie wszystko. Potrzymam go jeszcze troche i chce kupic n73..

  • 0

    105.  2007-11-23 17:18:30

    Jaki radzicie mi wziąść fon? - se k810i - nokia n72 - nokia n80 - nokia n93 czy nokia n73??? Zależy mi na aparacie, muzyce i NIE ZAWIESZANIU SIĘ CO 5 MIN.

  • 0

    106.  2007-11-23 17:20:10

    Do mojego ww. postu: Nie no chyba n72 odpada... zostały do wyboru: n73, n80, n93, se k810. Który wybrać???

  • 0

    107. ~Spychu  2007-11-23 17:25:22  host: host-n1-98-105.telpol.net.pl

    Mam telefon od ponad roku.Ma wszystko co potrzebne:MP3,MP4,Aparat 2MPX,pamięć wewnętrzna to 20 MB ale dokupiłem sobie kartę 2 GB za 95 zł,oprogramowanie "symbian" jest świetne (nie tnie tak jak w n70),przechodzenie z funkcji do funkcji jest bardzo intuicyjne i łatwe,w zestawie są wszystkie potrzebne akcesoria (świetne słuchawki).Jedyne o co o nim mogę powiedzieć to słaba bateria i tylna klapka wysuwana na aparat (łatwo z niej z chodzą wzorki).Ogólnie rzecz biorąc telefon jest świetny.

  • 0

    108. ~Kazińskiiii  2007-11-23 17:59:04  host: 80.244.139.97.unregistered.ptc.pl

    telefon typowa porazka...

  • 0

    109. ~Lookas  2007-11-24 21:44:14  host: mtan19.alfanet24.pl

    Mam już ten phonik ze 3 miesiace i jestem bardzo zadowolony! ma praktycznie wszystko co potrzeba i jeszcze wiecej , wszystko sprawdza sie znakomicie! wszyscy go chwalą , polecam!!!

  • 0

    110. ~jin663  2007-11-27 21:55:17  host: avy170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.N72 :/ ech fon jak fon ale jego prędkość jest przerażająca posiadam MotkęA1200 z linuchem na pokładzie :) jest o niebo lepsza:) nie jakiś tam symbian:/ tylko open source i mam co chcę:P a jak czegoś nie ma to mogę sobie dopisać bo akurat C i C++ to moja dziedzina hehe no cóż N72 jest dla ludzi chcących mieć fajny ale wolny fon:/ bez możliwości rozwijania go samemu tylko z gotowców mnie to nie bawi:/ Jednym słowem N serries jest wolna i do du..:/ takie pieniądze za takie coś nie polecam :/ Motorola Rulezzz:D

  • 0

    111. ~InVisiblE  2007-12-01 23:53:38  host: host-89-230-50-150.konin.mm.pl

    Siema ja poprosze o mala rade.. mam nokie 6280

  • 0

    112. ~aaa  2007-12-04 14:19:23  host: bup224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak przeslac muze z kompa na fona? bo jak ja zaznaczam juz jakas konkretna muze to pisze ciagle ,,oczekiwanie,, i nic sie nie dzieje ;/ mam ten tel. od paru dni...plis o pomoc

  • 0

    113. ~Bartolomeo  2007-12-08 13:14:39  host: abpz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pyrtanie czy mozna ustawic tapete na pełny ekran??

  • 0

    114. ~grzesiek200  2007-12-13 21:37:20  host: aczg121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam go tydzień i szok nokia to jes fon o klase wyszą od motoroli, żadnych problemów jak chyba każdy!!!!!

  • 0

    115. ~  2007-12-14 20:12:09  host: ip-81-210-21-122.netia.com.pl

    ja mam n73 i jest naprawde super...duzy wyswietlacz super zdj..ahhhhhhhhhhhh

  • 0

    116. ~Ennka93  2007-12-16 11:13:05  host: ayn163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie wczoraj zamowilam sobie ten telefon, bo wydaje mi sie ze jest super i wogole. Ale dowiedzialam sie od znajomych, ktorzy widzieli juz ten telefon, ze jest trudny w obsludze. Czy to prawda?

  • 0

    117. ~N72  2007-12-17 21:09:19  host: bpw154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia to nokia a nie jakiś tam SE. A pozatym posiada symbiana co znacznie zwieksza mozliwosci. Ten telefon wcale nie chodzi wolno kupcie sobie nokie 7610 albo Siemensa SX1, to sa dopiero wolne telefony. Mam pytanie czy jest nokia n72 Music Edition?

  • 0

    118. ~kuba1331  2007-12-19 11:56:03  host: diq222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 3250 i czy warto zamienic na n72???help

  • 0

    119. ~nokia  2007-12-20 14:26:51  host: aawy211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który telefon jest lepszy w końcu n 70 czy n 72

  • 0

    120. ~KAmiler  2007-12-25 16:17:39  host: host57cc402d.ipool.dobrynet.pl

    ten fon ma dwa aparaty chodzi mi oto czy ma z spżodu

  • 0

    121. ~krulik ... :)  2007-12-29 19:51:12  host: host-81-190-116-0.gdynia.mm.pl

    aby zmienić jęz. na Polski wystarczy ściągnąć oprogramowanie z nokia.pl i tyle

  • 0

    122. ~  2008-01-05 17:38:49  host: apn-77-115-72-145.gprs.plus.pl

    jin663: przy takiej wiedzy to nic sobie na tą motkę nie zrobisz. Programy na symbian to nic innego jak zmodyfikowana wersja C++. Motorola to taki shit-każda nowa podobna do V3. :P

  • 0

    123. ~Spychu  2008-01-09 16:46:19  host: host-n1-97-126.telpol.net.pl

    john !! Co ty pierdolisz o karcie micro SD do tej nokii wchodzą RS - MMC

  • 0

    124. ~kasiek:)))  2008-01-11 20:50:46  host: aczg128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze was o pomoc- mam do wyboru dwa telefony nokia N70 i N72 i nie wiem który wybrac?? prosze niech ktoś mi napisze który telefon jest lepszy. z góry dziękuje wszystkim:)pozdrawiam

  • 0

    125. ~Dario70  2008-01-12 16:36:15  host: 82.177.18.90.stacja-net.pl

    zeby usunąć ikonki z n72 trzeba wejść w menu - narzędzia - ustawienia - telefon - i masz tam tryb gotowości.... Wyłącz aktywny tryb gotowości. Pozdrawiam

  • 0

    126. ~red507  2008-01-13 01:23:33  host: dynamic-87-105-99-18.ssp.dialog.net.pl

    @124. N72 to okrojona n70 bez wifi i 3g, także jeśli tego nie potrzebujesz weź n72, sam mam taki od 5 m-cy i sobie chwale, jest na symbianie nie muli sie jak nie otwierasz 20 aplikacji naraz, w sumie bardzo dobry telefon, bateria tez trzyma kilka dni. PZDr :-)

  • 0

    127. ~KASIEK  2008-01-13 17:45:44  host: 214.167.unknown.vectranet.pl

    BARDZO DZIEKUJE CI RED 507. CHYBA TAK ZROBIE BO BARDZIEJ MI SIE TEN TELEFON PODOBA. DZIEKUJE:*

  • 0

    128. ~Thor  2008-01-30 21:05:13  host: ackj14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    n70 nie ma wifi, ma tylko kamerke przednia wiecej niz n72

  • 0

    129. ~krzysiek  2008-02-14 22:32:50  host: rejon105.ztpnet.pl

    witam mam ten telefon od wczorj, ale mam pewien problem, jesli ktos do mni dzwoni i odbieram, to polaczenie trwa moze dwie sekundy po czym wyskakuje informacja polaczenie przerwane, co sie dzieje???prosze o odpowiedz

  • 0

    130. ~newman1987  2008-03-02 23:40:32  host: abxc80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesli chcecie miec tapete na calymm ekranie poszukajcie odpowiedniego programu ;] symbian potrafi wszystko ;] wiec troche sie ogarnijcie poczytajcie o takich telefonach dopiero kupujcie :) zadajecie debilne pytania.. wystarczy poszukac w necie.. sam mialem 6680 i 6630.. mozna wszystko wrzucic na nie.. a teraz zastanawiam sie czy kupic n72 czy n80. z jednej strony n80 lepsza bo ma 3mpix a nie 2mpix a z drugiej strony n80 jest rozsuwana.. troszke kiepsko ;/

  • 0

    131. ~NOKIA  2008-03-05 16:26:58  host: abaw148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Jamal mozna to zrobic wystarczy wejsc w ustawienia nastepnie telefon potemtryb gotowosci i zmienic na NIE I IKONKI ZNIKNA :)

  • 0

    132. ~maniek  2008-03-09 13:51:57  host: hurin.dream.net.pl

    jak ustawić dzwonek kontaktu?poracie coś

  • 0

    133.  2008-03-09 19:21:34

    mam tel kilka godz. jak stawić dzwonki kontaktu?

  • 0

    134. ~newman1987  2008-03-14 01:25:49  host: abwd164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i mam n72 ;] jestem zadowolony ;] maniek.. utworz sobie grupe np VIP dodaj do tej grupy jedna osobe czy dwie czy ile chcesz, i dla tej danej grupy mozesz dopisac dzwiek dzwonka. inaczej chyba sie nie da bo nie widzialem programu takiego zeby dzwonek mozna bylo przypisac do jednego kontaktu bezposrednio..

  • 0

    135. ~Czekal  2008-03-14 13:15:33  host: hll250.internetdsl.tpnet.pl

    Mój znajomy ma N72 jest zadowolony tylko głupie ze nie ma miniusb tylko normalne

  • 0

    136. ~Maciej  2008-03-19 20:20:12  host: czb42.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest poprostu świetny. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia głośnik dobrze daje. I nie moge zrozumieć innych że ten telefon to porażka..... Oni samito chyba porażka. To bardzo dobry fon napewno lepszy od jakieś tam n70 czy n71...... To jest poprostu multimedialny komputer. Naprawde go polecam. A nie jakiś tam Sony ericsson k810i czy tam jakiś inny. Ja nawe bym się nie zamienił na sony ericssona k850i. Ja już przyzwyczaiłem się do symbiana i na zwykłego fona już się nie przesiąde napewno.

  • 0

    137. ~Maciej  2008-03-19 20:22:51  host: ggv114.internetdsl.tpnet.pl

    Coś mi się niechce wieżyć że ona nie ma 3G...... Jakoś ma wideorozmowy a dotego trzeba UTMS......

  • 0

    138. ~se fan klub  2008-03-20 20:08:06  host: adra117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zlom :( szkoda gadac nokia to dla dziadow

  • 0

    139. ~marlena  2008-03-21 12:51:54  host: gwy138.internetdsl.tpnet.pl

    czy to prawda ze nokia n72 ma rozszerzona pamiec tylko do 128 mb?? bo tak czytałam ze mozna karzda karte wlozyc ale tylko do 128 mb

  • 0

    140. ~zen  2008-03-23 11:29:35  host: ns.mojasiec.com

    mam to gówno, zonie dalem bo ja bym togówno dawno utopił, zółw jest szybszy. aparat foto badziew totalny, tak jak w E51 (tez mam) ------------------- Najlepszy telefon jaki miałem i mam go mimo ze juz stary to najlepszy Sagem Nokia musi duzo sie jeszcze uczyc, bo produkuje sam złom,

  • 0

    141. ~infacol  2008-03-28 12:24:04  host: dza204.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie może czy do mojej n70 wejdzie obudowa od n72 ? :D:D

  • 0

    142. ~MaRcIn  2008-03-29 12:33:45  host: 79-pra-19.acn.waw.pl

    ten telefon jest swietny. szkoda tylko ze nie ma 3G

  • 0

    143. ~Last_Race  2008-04-17 18:39:27  host: ggv114.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od niedawna. I jest pod wielkim wrażeniem. Miałem dużo fonów. Plusfona, soniacza k300i ale ta nokia to jest przełom. Jest poprostu zajebista... Wkurzają mnie ludzie którzy mówią że to muł.... Jak idoci nawłanczają 100 programów to co wy myślicie? Ja sobie włącze gg opere mini i muzyke to mi się nie tnie. Nie słuchajcie tych co mówią źle bo pewnie nie mieli nigdy tego telefonu. Aparat robi świetne zdjęcia. Moge powiedzieć że mało brakuje do mojej cyfrówki. Ten telefon poprostu to kombajn!Polecam!

  • 0

    144.  2008-04-18 23:50:59

    ~newman1987 disiaj sprzedalem n80 po tygodniu - luzy na sliderze sa wqrzajace na maxa ! tutaj NOKIA sie nie postarala..wyswietlacz jak dla mnie ma zbyt duza rzdzielczosc i mialem problemy z SMSami bo czcionka malutka a ja mam slaby wzrok...szkoda ze w nowych modelach nie ma mozliwosci regulacji/zmiany wielkosci czcionki tak jak to bylo w starszych modelach...kupuje n72 z racji slabej rozdz wyswietlacza i zdecydowanie wiekszej czcionki :) Pozdro

  • 0

    145. ~caja  2008-04-29 10:18:30  host: 88.199.40.168.fuz.pl

    zajebiasczy fonik polecam nokie bo sa najlepsze

  • 0

    146. ~malinow2  2008-05-04 18:14:53  host: aadb102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znalazłem tę nokię za 499zł to dobra cena? jest nowa polskie menu 24miechy gwarancji

  • 0

    147. ~  2008-05-05 20:47:34  host: adop185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia n72 dobry tel kolega go ma i na razie sie sprawuje dobrze

  • 0

    148. ~  2008-05-25 19:44:58  host: ip-83-238-172-192.netia.com.pl

    a ja chcialem zapytac czy da sie zmienic dzwiek SMS-a bo nie umiem. Reszte co tu piszecie juz opanowalem ale tego nie moge :(

  • 0

    149. ~natalia  2008-05-28 16:23:48  host: abvh91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro są po 444zł

  • 0

    150. ~johny  2008-06-12 16:38:01  host: proxy.vide-sat.pl

    Siemka! Ile głośników ma ten telefon?

  • 0

    151. ~  2008-06-14 16:02:36  host: abme250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeden wielki ......

  • 0

    152. ~~Joaska  2008-06-21 22:22:34  host: h-240-18.elektron.com.pl

    mam zamiar zmienic fona. obecnie posiadam nokie 6020. potrzebuje telefonu kóry bedzie dobrze odtważal muzyczke, no i w miarę dobry aparat, ale nie tylko ... no i zeby sie nie wieszal. uważacie ze lepsza bedzie nokia N72 czy nokia 6120? jestem bardziej sklonna kupic 6120. a co wy byście mi doradzili? a moze jakies inne modele? pomóżcie. z gory thx

  • 0

    153. ~mariusz  2008-07-09 12:58:26  host: fgc204.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty najlepsze sa nokie i koniec a motorole sa zjebane

  • 0

    154. ~  2008-07-14 11:59:16  host: fec162.internetdsl.tpnet.pl

    Ja pier..... Ale macie ludzie przeciwne relacja jeden że wyjeba... w kosmos drugi że tnie jak mój komp po 20 latach nieformatowania ?? ludzie zastanówcie sie i prosze o odpowiedz na mój problem: Dobra n72 czy nie?? Oczywiście z symbianem:D:P:* POZDRO prosze o odpowiedz fachowca:D:P czekam

  • 0

    155. ~BEDMEN  2008-07-14 20:05:57  host: host-89-228-84-207.olsztyn.mm.pl

    maniek wejdz sobie do utworów wybierz mptruche -> opcje ->dodaj do kontaktu i gotowe:)

  • 0

    156.  2008-07-14 20:31:46

    maniek wejdz w utwory wybierz sobie jakąs empetruche ->opcje->dodaj do kontaktu i już

  • 0

    157. ~radek  2008-07-15 01:16:30  host: dlm92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć Joaśka, weź 6120, ma 3G, też symbiana (najmniejszy telefon obsługujący symbiana) ma też 16 mln kolorów, nie to co nokia n72 tylko 262 tys. Lepsza bez porównania jak Ci nie przeszkadza małymi rozmiarami to nokia 6120 super telefon sam sobie ją chce kupić i sie zastanawiam między 6233 a 6120, ale 6233 ma dwa głośniki i mi sie to podoba bo głośno gra... :) pozdro

  • 0

    158.  2008-07-16 21:26:06

    mam tą nokie od jakiegoś roku tel jest dobry bateria trzyma w miare dobrze fotki robi tesh niczegosoie jak dlmnie to tylko czasami brakuje irdy

  • 0

    159. ~DOMINO:)  2008-07-19 20:51:46  host: adci185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ten jest doskonały !!! łatwy w obsłudze i serdecznie go polecam wszystkim chętnym na zakup tego nowoczesnego i wypaśnego telefonu :) :) :) pozdrawiam DOMINO:)

  • 0

    160. ~kac333  2008-08-06 11:19:35  host: host86-147-6-5.range86-147.btcentralplus.com

    Mam tego fona od ponad roku. Jest zajebisty!!! Bateria trzyma się świetnie, aparat OK. EXSTRA KOMA!!!

  • 0

    161. ~pata  2008-08-11 20:22:05  host: 87-205-170-132.adsl.inetia.pl

    bardzo fajny fonik swietnie ddtwarz muzyke bardzo czysciutko i glosno. polecam.

  • 0

    162. ~  2008-08-13 12:12:03  host: public-gprs100232.centertel.pl

    NIE MA WIDEO ROZMÓW

  • 0

    163. ~Krecio  2008-09-11 22:29:40  host: 83.1.100.106

    Ja wam polecam n72 nie zadne inne super jakość jak i wydajność co widać na zdjęciach, a co potrzeba do doskonałego telefonu? dobrej jakośći i wydajnośći nic więcej!

  • 0

    164. ~martin  2008-09-19 21:00:49  host: c2-kuhisa-055.tosa.pl

    mam tego fona 4 miesiące i wszystko fajnie styka !! trochę leniwy ale nigdy nie zawodzi, odporny na wszystko :) typowy telefon do zadzwoń-napisz !! taki nie bardzo młodzieżowy bardziej biznesowy !!

  • 0

    165. ~  2008-09-20 18:14:07  host: un-158-146.domainunused.net

    powiem jedno nokie to sa najlepsze fony ! ja mam n73 a moj tata n95 i nie zamienił bym sie na zaden telefon

  • 0

    166. ~roni  2008-10-06 20:19:14  host: public41954.xdsl.centertel.pl

    fajny fon

  • 0

    167. ~julia200  2008-10-21 11:28:06  host: athedsl-63907.home.otenet.gr

    czy ktoś mi może pomóc? Jak ustawić ilość znaków w wysyłanym jednorazowo sms-ie? Ja napiszę 10 słów i już mi się wyświetla informacja, że muszę wysłać 2 lub 3 wiadomości. Nie widziałam jeszcze takich cudów. Czy to się da jakoś ustawić? Poza tym telefonik śliczności.

  • 0

    168. ~klarens  2008-10-29 13:39:18  host: 77-253-157-254.adsl.inetia.pl

    Nokia już ustępuje wielu innym markom. LG zaczyna bić o głowe nokie (aparatami, dotykowymi ekranami itd.)

  • 0

    169. ~mati  2008-11-04 14:43:56  host: adnr2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki jest naj glosniejszy i ma blu,irda,mp3itd

  • 0

    170. ~operator  2008-11-04 16:28:58  host: bwx197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy jest n72 nic innego inne telefony nie maja szans przy niej jest troszkę duza ale lepsza od n70 polecam n72:):):)

  • 0

    171. ~manix33  2008-11-06 19:35:12  host: dyj210.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i mam kartę 128MB wie ktoś czy mogę dać większą jak tak to jaką największą

  • 0

    172. ~Lupa  2008-11-07 23:48:34  host: 3.ver.airbites.pl

    Wszystko OK, ale N72 nie ma stopera, minutnika, a przede wszsystkim licznika czasu rozmów i wiadomości. Można wprawdzie dorzucić Handy Clock'a, ale ten jest trialowy! :(

  • 0

    173. ~dawid  2008-11-10 15:20:38  host: leszczyny.czarnet.pl

    czesc mam 10 miesiecy nokie n72 i jest super super nokia n70 jest szpetna i wogole kup se n 70

  • 0

    174. ~manix33  2008-11-11 08:23:11  host: dyj210.internetdsl.tpnet.pl

    super telefonik ale nie wiem jaką największą kartę pamięci mogę do niego kupić czy 1GB czy 2GB jak ktoś wie to proszę powiedzieć dzięki

  • 0

    175.  2008-11-20 20:22:24

    pomozcie sformatowalam karte pamieci w n72 a tam byly jakies aplikacje co zrobic zeby je odzyskac

  • 0

    176. ~czesio  2008-11-26 21:19:43  host: adhq137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak można złamac kod blokady telefonu jak ktoś wie to dajcie znac

  • 0

    177. ~adrian  2008-11-28 22:13:19  host: w3cache.elk.net.pl

    Mam problem. mam nokie n72 i mma problem!:( gdy telefon odpalę po 5 godzinach pojawiają sie paski na ekranie poziome i nie mam pojęcia co jest powodem ze tak się dzieje . Morze to soft a morze wyświetlacza wina prosze o odpowiedz!

  • 0

    178. ~  2008-12-03 17:41:30  host: chello089076124023.chello.pl

    chce sobie kupic ten telefon ale nie wiem jakie ma wady wymiecie w punktach i sie zastanawiam jak odbiera muze

  • 0

    179. ~str  2008-12-26 14:07:33  host: bop120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam 2GB, tnie się jak cholera ten fon. Nie wiem, mam 200 piosenek i mi je ładuje 2 minuty za każdym razem, na choćby W610 dzieje się to w 2 sekundy. Ktoś tam pisał, że nie należy włączać kilku programów bo muli... Mi wystarczy włączyć odtwarzacz, albo otworzyć skrzynkę odbiorczą i już muszę trochę poczekać... Teraz sobie pluję w brodę, bo nie mało wydałem, a głupi k310i wydaje mi się lepszy. Odradzam kupno.

  • 0

    180. ~Poniar  2009-01-22 00:40:59  host: 77-253-83-129.adsl.inetia.pl

    czy to normalne,że gdy najedziemy aparatem w N72 na jakieś ciemne tło to widać takie pionowe smugi??? proszę o odp.pozdrawiam

  • 0

    181. ~black jack  2009-01-26 16:53:06  host: adqv199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel zajebisty jest moze jak jest zapelniony to troszke wolniej chpodzi ja np w skrzynce odbiorczej mam az 1800 eskow i z dniem coraz wiecej jest i wogole pamieci mi nie zajmuja .tel super polecam wam go:-)

  • 0

    182. ~  2009-01-27 12:33:51  host: inet20908nh-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    ma on wiedeorozmowy czy nie. moge go sprzedac za 250zł. zainteresowanych prosze o kontakt pod nr 725365419

  • 0

    183. ~tomek21237  2009-02-01 11:31:15  host: ip-77-223-233-242.atol.com.pl

    Ja zamienilm Nokie N72 na N95 i jestem zadowolony. Nokia robi super fony N72 to fajny tel polecam go.

  • 0

    184. ~tigra915  2009-02-05 17:39:23  host: bow23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiem że do tego fona wejdzie 1gb

  • 0

    185. ~psik23  2009-04-20 15:19:16  host: 94-40-96-194.tktelekom.pl

    moge go kupić za 240zł czy warto? odp.

  • 0

    186. ~Liberos  2009-04-26 20:34:02  host: ip-83-238-213-119.netia.com.pl

    Mam problem z budzikiem gdyż jest cichy da sie jakoś podglosnic???Z góry dziękuje

  • 0

    187. ~Emilia-57  2009-05-30 15:54:52  host: cyj21.internetdsl.tpnet.pl

    Ten Telefon jest Super !! POLECAM GORĄCO nie MA LEPSZEGO TEL od niej !!!!!! xD :*

  • 0

    188. ~  2009-06-17 13:36:38  host: 212.160.172.70

    mam tego phona, muli sie strasznie nawet przy otwieraniu smsow a przelaczanie pomiedzy nimi to juz udreka i wcale nie mam zawalonej pamieci (zaledwie 20-30 piosenek i troche zdjec) wgranie softu albo zmiana cos da ?

  • 0

    189. ~  2009-08-05 18:29:28  host: adod166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona ogólnie jest ok. polecam ;]

  • 0

    190. ~MARCIO  2009-08-10 21:45:00  host: inet20907ni-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    NIE PRAWDA ZE TYLKO 128 mb karta ja do nokii n72 włożyłem 2 gb i chodzi świetnie lepiej niż soniak w 300 i z karta 2 gb ciał się nie sam owicie a nokia działa bez zacinki

  • 0

    191. ~monika  2009-08-26 10:14:41  host: aely63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, mam ten tel zdjecia robi dobrze muzyczke odtwarza tez dobrze ale naj gorsze jest to ze nie moge zmienic tapety co jakis czas bo pokazuje ze jest za mało pamieci a mam kart 2gb czasami nie moge nawet smsów odczytac beznadzieja !!! nie polecam tego tel

  • 0

    192. ~nokia n72  2009-12-08 16:21:25  host: 89.174.79.182

    jak sie nie umiesz posługiwać telefonem z symbianem to sie nawet nie bierz na zokie n72 moniczko. nie polecasz bo nie umiesz sie obsługiwać. to twoja sprawa. ja polecam serdecznie :)

  • 0

    193. ~  2009-12-09 21:22:49  host: bja155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia n72 mam problem bo nie mogę wgrać filmu pisze że mało pamięci ,jak zrobić aby zapisywało na karcie pamięci,???? pomocy .

  • 0

    194. ~rob112  2010-03-03 20:23:15  host: and244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar go kupic ale nie wiem czy warto.Pomocy:

  • 0

    195. ~MaThEuS  2011-03-15 12:47:57  host: 0224.smevpn.tpnet.pl

    Witam, od niedzieli mam ten telefonik i jestem z niego bardzo zadowolony, jak na razie nic nie na wala, wszystko czyściutko i szybko chodzi:) mam tylko mały problem, mianowicie ustawięłm sobie własny dzwonek, a i równiez mam włączoną opcję mówienia kto dzwoni i wtedy zamiast mojego ustawionego dzwonka włancza mi się dzwonek Nokii, natomiast gdy wyłancze opcję mówienia kto dzwoni to wtedy podczas połączenia słychac mój wczesniej ustawiony dzwonek.Wie może ktoś jak zrobić, aby mój dzwonek ustawiony słychac było razem z opcją kto mówi??Dostosywałem już profile i nic..Z góry serdeczne dzięki

  • 0

    196. ~Bolek  2011-04-12 21:06:23  host: static-88-33.is.net.pl

    Małe klawisze! Bardzo małe, normalna osoba, z normalnymi palcami będzie miała problemy z pisaniem SMS. system operacyjny jak to w nokiach porażka *(o ile symbaiana można nazwać systemem operacyjnym? ) Nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet