Nokia N71 - opinie
Telefony Nokia Nokia N71 Opinie o Nokia N71

Nokia N71

w sumie: 53
  • 0

    1. ~SIBO  2005-11-02 18:38:30  host: ustron.anfa.pl

    No nareszcie nokia może się pochwalić czymś więcej niż tymi bezkształtnymi cegiełkami ta nokia juz jakoś wygląda ...

  • 0

    2. ~SIBO  2005-11-02 18:38:41  host: ustron.anfa.pl

    No nareszcie nokia może się pochwalić czymś więcej niż tymi bezkształtnymi cegiełkami ta nokia juz jakoś wygląda ...

  • 0

    3.  2005-11-03 19:00:58

    fajna tylko slaba rozdzielczosc na przednim wyswietlaczu i jest tylko 10mb pamieci wbudowanej

  • 0

    4.  2005-11-04 19:59:12

    To wypas fon!!Dostałem na imieniny jest super!!

  • 0

    5.  2005-11-08 15:12:07

    wszystko czego dusza zapragnie ale jaki facet napisze sms na tak malej klawiaturce =/ poza tym ciekawie sie prezentuje

  • 0

    6. ~zbok  2005-11-09 12:22:25  host: eden.tu.kielce.pl

    no...co do wygladu to kwestia gustu ale mnie sie nie podoba pozatym po rozlozeniu ten telefon mierzy ok 20cm.....!!!!!!!!!!!!!! to juz nawet nie cegla to PUSTAK:P a pozatym to Nokia!!! fuj.....zeby nie powiedziec h..!!

  • 0

    7. ~sznovack  2005-11-15 20:42:53  host: ct42.internetdsl.tpnet.pl

    rety yoyojaca, to chyba prototyp dostałeś bo jeszcze nie ma tych telefonów w sprzedaży. Uważaj bo ci wybuchnie albo coś... :P

  • 0

    8. ~anonim  2005-12-13 21:44:40  host: pc244.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    Gdzie znajde taka NOKIE w sprzedazy?

  • 0

    9. ~Makta  2006-01-04 17:31:00  host: subnet8.mikemi.net

    Połowa mojej klasy ma Nokie!MOIM ZDANIEM to zdaniem najlepsze telefony!

  • 0

    10. ~Madzia  2006-01-23 16:40:50  host: 212.244.140.62

    Nio ten telefon robi wrażenie. Podoba mi się

  • 0

    11. ~  2006-01-24 21:50:55  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    ktos mogłby mi powidziec mam zamiar kupiec tego fona tylko czy on jest wstrzasoodporny i czy klapka przezyje kontkakt z np. kolega przy pedkosci 10m/s??

  • 0

    12. ~gotrek  2006-02-18 19:37:05  host: ph201.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    jest super tylko gdzie kupie ten wypas telefon i zs ile??

  • 0

    13. ~Madzia  2006-02-25 19:26:54  host: 212.244.140.62

    ej ile kosztuje taki telefon

  • 0

    14. ~Mr G  2006-03-17 19:04:47  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    z własnej praktyki wiem że duże clamshelle (skrzydełka), zwłaszcza 3G (nieco większa waga).. wogóle się nie sprawdzają!
    Są ciężkie, duże, grube i, praktycznie niemożliwe jest zamykanie ich jedną ręką.. najoptymalniejsze wydają mi się slidery takie jak nokia n91 czy n80.. zobaczycie już niegługo to właśnie rozsuwane telefony staną się bardziej trendy!

  • 0

    15. ~  2006-07-02 18:45:14  host: 212.106.17.153

    ujdziw w tlumie... błeee dal fanow nieznanych japonskich producentow :P

  • 0

    16. ~natka  2006-08-03 11:40:00  host: 82.160.77.211

    nokia to bardzo dobre telefony ja sama mam nokie 3100

  • 0

    17. ~Olc!@  2006-08-05 00:05:16  host: bwv83.internetdsl.tpnet.pl

    Chcem sobie kupić taki fonek ile on kosztuje tylko czy on będzie taki dobry za pare miechów??:/

  • 0

    18. ~han  2006-08-05 00:20:47  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Ile takie cudo moze kosztować na abonament dla firm w orange i w jakim lub w plusie ????

  • 0

    19. ~Paweł  2006-08-19 17:37:09  host: host-81-190-3-224.gdynia.mm.pl

    Na allegro w tej chwili do okolo 1500 zł

  • 0

    20. ~Math  2006-08-25 16:38:44  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Wiecie co nawet mój sony ericsson (k790i) wysiada przy tej nokii. szczerze wolałbym tę nawet jeśli bym stracił na jakości aparatu. Ten SO i technologia 3G przerasta nawet jeden z najlepszych sony ericssonów na rynku. W ogóle funkcjami to mój telefon nie ma co się nawet równać, może ten aparat i flesz mam lepszy

  • 0

    21. ~body  2006-09-02 16:41:58  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    Ale cegła! :0

  • 0

    22. ~karolaa  2006-10-16 18:11:53  host: cache0.zetosa.com.pl

    ten elefonik jest po prostu bajeczny...

  • 0

    23. ~wilk  2006-10-17 23:33:19  host: host-217-172-240-181.gdynia.mm.pl

    Uroczy telefon...zastanawiam sie nad zakupem.Czy ktoś jest może szczesliwym posiadaczem tejże komórki?Są jakieś wady...?Bardzo proszę o odpowiedź...

  • 0

    24. ~Z normalnych  2006-10-28 21:24:56  host: aczn233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie!!!!!.... czy wyście oszaleli nie macie już na nic innego kasy wydawać??!!Wiele jest innych komórek (no oczywiście pomijając ogromną pamięc, bajeczny aprat i inne zaskakujące funkcje) które można kupić za bardziej przystępną cene!!! No ale jak fajnie by było go mieć ;).

  • 0

    25. ~szalony  2006-11-01 14:49:49  host: asa253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefon i jest bardzo dobry :))) polecam go wszystkim - aha nawet k800i przy N71 to jest zabawka !!!

  • 0

    26. ~Lordi  2006-11-05 15:12:50  host: static-195-254-156-114.devs.futuro.pl

    Najbrzydsza najbardziej wypasiona komnórka

  • 0

    27. ~maniek  2006-11-06 13:27:39  host: fhf18.internetdsl.tpnet.pl

    slyszalem ze w nokiach n series nie mozna sciagac lockow:( prawda?? prosze o szybka odp

  • 0

    28. ~BarTeKC  2006-11-10 18:46:57  host: abjz165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem jakiejs nokii.. myśle, że najlepsza byla by n73, bo ma 3,2 mpx a n71 nie. czy widac az taka różnica??

  • 0

    29. ~SeBA_kr  2006-12-22 21:00:33  host: 213.134.168.184

    MAcie pany błąd w opisie - Ten telefon ma IrDA !!!! Wszystkim zainteresowanym polecam N71 WARTO!!

  • 0

    30. ~Satu  2006-12-31 17:01:13  host: cop228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No no, telefonik bardzo ładny, fajowy Polecam. hehe moze ktos mi go kupi hehe :)

  • 0

    31. ~:))jaa  2007-02-18 11:47:28  host: bzq162.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefona ma moze taka funkcje ze mozna przeprowadzsc wideo konferencje z komputera na ten telefon?(wiem ze zamotalam:P)

  • 0

    32. ~fifek  2007-03-02 19:13:46  host: chello087206237234.chello.pl

    pff... i tak nic nie dorowna mojej 3310... heh a tak powaznie spoko telefon tylko wysw. troszeczke sie rysuje od klawiatury. Folia i po sprawie. pzdr. :)

  • 0

    33. ~LOGISTYKA  2007-03-29 13:30:09  host: 195.187.143.94

    JEDYNA LIPA Z TELEFONAMI TO TAKA,ŻE CENA NIE SPADA ALE PARAMETRY ZAPIERDALAJĄ NIEUBŁAGANIE WIĘC , KUPUJĄC DZISIAJ N71 MASZ GORSZE PARAMETRY ANIEŻELI TELEFONY ŚWIEŻE,Z DZISIAJ ZA SYMBOLICZNĄ ZŁOTÓWKĘ ...

  • 0

    34. ~asdfg  2007-05-17 21:53:35  host: inet20908nb-1.eranet.pl

    jak to odtwarza filmy ???

  • 0

    35. ~lola  2007-06-23 10:13:14  host: dxa187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... Nokie nigdy sie tak szybko nie psują, to bardzo fajne telefony! Ja pragnę mieć Nokię N73 =) Nokie chociaż cegły robią zajebiste fotki!

  • 0

    36. ~Mania  2007-06-27 11:43:24  host: dlt177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A klawisze są wygodne? nie za małe?

  • 0

    37. ~kasik23  2007-07-13 14:01:07  host: host8925173109.3s.pl

    Ja właśnie kupiłam n71 i jak narazie jestem zadowolona:)

  • 0

    38. ~arek  2007-09-26 12:51:40  host: host-217-172-249-70.lodz.mm.pl

    ja osobiście mam n73 ale i ta nokia mi się podoba i chyba zacznę namawiać na jej kupno moją dziewczynę bo szuka ona jakiegoś fona, nie orientujecie się czy jest ona w orange??

  • 0

    39. ~  2007-10-15 18:24:09  host: dzs176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam was znawcy :D tzw abonamenciki :D mam N71 i jeswt elegancki napewno lepszy niz badziwny K750i za 1 PLN :D porównajcie wyswietlacze i jakosc zdjec i czy w Se jest GPS ? bo u mnie jest :D DIVX Player który jest nie osiogfalny w fonach za 1 PLN za jakosc trzeba płacic a tym jest seria N series Zjedzcie moj huj abonamenciki :D

  • 0

    40. ~lusac  2007-10-28 20:31:21  host: host86-130-126-56.range86-130.btcentralplus.com

    Kolego wyzej... widze brak wychowania. Telefon ktory posiadasz zapewne wysiada przy mojej noki taka sobie nokia N95... GPS oczywiscie jest ale jest to badziewny gps. No chyba ze tomtom + gps na blue... to mozemy oo czyms rozmawiac. Bateryjka jeden dzien z uzywaniem go czesciej:) pomijam rozmowy. Aparat dobry choc wieczorem slaby:) Kamera dobra:) Choc aparat bym zamienil z k800i ktorewgo wczesniej posiadalem. Moze slabsza jakosc ale szybszy zdecydowanie:)

  • 0

    41. ~wujek  2008-03-03 13:29:16  host: eoy162.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawy allle za duzy moim zdaniem :P nie ma to jak motorolka e1000 po tuningu :)

  • 0

    42. ~mariuszek  2008-04-07 18:09:20  host: acsr155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Mega wolny :) od nacisniecia pzrycisku power do pokazanai sie ladnego sakd inat logo z lapkami, uplywa chyba z minuta w tym czasie w motoroli mam jsuz poalazcenie z siecia i smsy nowe mi pzrychodza, pozatym aldny telefonik ale nie kupie go wlasnie ze wzgledu na powolnosc. Wole motorolki

  • 0

    43. ~  2008-04-30 17:23:17  host: bme105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lol lol i jeszcze raz LOL ten telefon moze jest dlugi ale jakos wyglada i wogule wypas!!!!!!! dla mnie nie wazne sa funkcje BO NP: nokia n95 to SYFFFFFF zacina sie po roku juz mi a pozatym cegla jak skurwysyn...... tyle na grubos co te dwa telefony....zal A TEN zamierzam kupic bo jest ladny ;D polecam rowniez NOKIE 8600 LUNE !!!!!!!!!!!

  • 0

    44. ~gemex  2008-05-02 20:49:46  host: nat-klon-207-28.globalconnect.pl

    chce kupic tego wypasionego fona tylko jakom on moze miec najwiekszom karte pamieci i czy ma fajny aparat idt wogule odpiszcie plx na gemex malpa tlen.pl np prosze odpisac prosze was :P

  • 0

    45. ~brabus22l  2008-05-13 20:43:14  host: abix165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze i ma 2 mpx ale ten telefon zostal zrobiony dla szejkow w dubaju, zdjecia robi rewelacyjne, lepsze niz telefony ktore maja 3.2 mpx. a jakie filmy nagrywa:), jest godny polecenia, mam zamiar se go kupic:)

  • 0

    46. ~Me  2008-07-30 18:45:28  host: bfq118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Funkcje ma fajne, ale jak dla mnie paskudny...

  • 0

    47. ~arek  2008-08-12 20:07:44  host: 86-98-n1.aster.pl

    Telefon fajny pod wzgledem funkcji jak i wygladu.Mnie sie podoba.W Vobis teraz jest na pierwszym miejscu wsród najlepiej sprzedajacych sie telefonów w Vobis

  • 0

    48. ~pajos25  2008-08-25 18:01:51  host: proxy.desire24.com

    nokia wymiata

  • 0

    49. ~tynka  2008-12-27 13:24:44  host: 77-254-52-91.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon juz jakis czas wiec moge sie wypowiedziec na jego temat. A wiec tak:Fakt jest duzy ciezki ale mysle ze do tego iz jest duzy mozna sie przyzwyczaic. jest grub wiec dla :P jezeli chodzi o jego funkcie to ma zajebiste . gorzej juz tylko z tym iz caly czas mi sie wylacza karta pamieci;/ nie wiem czemu;/ ja mam na przejscowce i co jakis czas mi pisze wloz karte pamieci;/ na temat aparatu glownego nie moge sie wypowiedziec bo mam popusty. wiec video tez mi nie dziala;/ ale aparat przedni robi zajebiste zdiecia jest to aparat VGA a robi zdiecia o niebo lepsze niz niekgore ktore maaaja 1.3megapixele. ;] mp3 gra bardzo czyto i glosno jest prawie tak samo glosny jak n95:) ogolnie telefon fajny ;p polecam wszystkim :P za te pieniadze za jakie teraz stoi na allegro to to jest cudo :P Pzdr. gdyby ktos chcial jeszcze cos wiedziec piszcie na 12538794 :] pzdr. Tynka.

  • 0

    50. ~  2009-01-05 14:02:50  host: 78-131-183-6.tktelekom.pl

    kto chce kupic nokie n71 pisac 12733870

  • 0

    51. ~BANANA  2009-07-21 20:09:22  host: gate-euler-dialog.walbrzych.dialog.net.pl

    to żałosny telefon , w tyłek murzynowi go wsadzić.

  • 0

    52. ~yol  2010-01-13 12:44:43  host: chello089073007115.chello.pl

    witam opłaca sie go kupic za 40 zł ? pozdrawiam

  • 0

    53. ~Żal.pl  2010-09-20 17:49:59  host: user-188-33-206-103.play-internet.pl

    Żal mi Nokii N71... Już model E71 jest o niebo lepszy od tego złoma!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet