Nokia N70 - opinie
Telefony Nokia Nokia N70 Opinie o Nokia N70

Nokia N70

w sumie: 1753
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›
  • 0

    1. ~tubus  2005-04-28 10:12:00  host: aphel.ltd.pl

    chyba wkradł się błąd nie jestem pewny ale w newsie pisze za ma radio a tu go brak

  • 0

    2. ~noooo nieee  2005-04-28 15:03:00  host: etp241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NO NIE!!!TERAZ Z NOKII ROBIĄ SONY ERICSSONA?????????????!!!!!!!!!!LITOŚĆI!!!!PROJEKTANCI!!!CZY WY NAPRAWDE ZGŁUPIELIŚCIE?????

  • 0

    3. ~matej122  2005-04-28 15:09:00  host: fl26.internetdsl.tpnet.pl

    ulalala no nie pogadasz

  • 0

    4. ~WitekT  2005-04-28 15:09:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    tubus: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    5. ~UWG_Rysiu  2005-04-28 19:28:00  host: gatetk.biezanow.net

    zoom 20x :o robi wrażenie... ten tel ma wszystko ^^ cena pewnie też zrobi wrażenie... :D

  • 0

    6. ~Wojtek R9  2005-04-29 14:12:00  host: 80.51.227.22

    ja ja ja JA PIERDOLE!! zoom x20!!! nie no nie moge tel masiakra!!!!! szkoda ze nie ma irda ale ogolnie ocena 9:80!!!!!

  • 0

    7. ~olo  2005-04-29 20:38:00  host: chello083144078130.chello.pl

    pelen wypas! ten fon ma wszystko co potrzeba. Sa juz karty rsmmc dv o pojenosci 256 ktore jako jedyne pasuja do tego fona. Irda w dzisiejszych czasach jest zbedna. A cena nie przekroczy 2,8tys w salonie w przeciwienstwie do N91;P pozdrawiam

  • 0

    8. ~  2005-05-02 21:28:00  host: avd201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie podniecajcie się zoomem, bo to tylko cyfrowy. Jak chcesz to daj mi zdjęcie to Ci zrobię 1000000000000x zoom cyfrowy i piksel będziesz musiał oglądać na monitorze 50 calowym

  • 0

    9. ~Do lekarza koledzy  2005-05-04 03:56:00  host: 213-238-69-219.adsl.inetia.pl

    Zoom 20x, czym wy się zachwycacie, przecież to cyfrowy, a nie optyczny, trochę rozsądku...

  • 0

    10. ~axel  2005-05-07 19:50:00  host: dns1.techmedia.com.pl

    po co oni tak robia zoom najpierw 2x pozniej 4x pozniej 8x a teraz 20x... mogli od razu dac zoom 1000x przeciez to tylko kewstia oprogramowania... do mojej 6230 tez sobie moge wgraz 20x zoom ;p ale na zdjeciu nic nie bedzie widac... bye

  • 0

    11. ~rychu  2005-06-11 17:40:00  host: bdo118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i co z tego że ma 20x zoom??? ja w nokii 3650 mam 15x zoom a zdjecia sa super nawet na 12x !!! to nie jest żart! a pozatym mam programik ktiory moze podwajac liczbe pikseli a nazywa sie acutephoto czy jakos tak i dzieki niemu na zwyklym aparaciku 640x480 zdjecia wyglądaja elegancko.... dobrze ze ma symbian ale za brak irde ma ogropmny minus!!! poczekam ze 2 lata albo rok i zapoluje na nią oczywiscie jak cena spadnie o polowe! ;)

  • 0

    12. ~georgelaz  2005-06-13 09:28:00  host: abd128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja juz zbieram kasiorkę
    :D:D:D
    zoom to nie wszystko, reszta sie liczy :) pozdro maniaki

  • 0

    13. ~Benny Benassi  2005-06-19 20:34:00  host: ayw25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi on bardziej przypomina Motorole e 365 niż SE

  • 0

    14. ~neme  2005-07-03 19:12:00  host: ddi81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no wlasnie, zgadzam sie z kolega... cyfrowy zoom 20x jest nic nie wart.. To tak samo jakby przyblizyc sobie zdjecie na komputerze. Czy ten telefon jest juz dostepny?

  • 0

    15. ~trebi87  2005-07-05 19:10:00  host: amc122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie sprowadziłem go se z finlandii i jest zajefajny. Miałem różne fajne telefony aler tego nic nie przebije. Kupiłem go za śmieszną cenę bo 850 €O.

  • 0

    16.  2005-07-11 21:55:15  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma tylko 5 rzeczy - wyswietlacza dodatkowego(no bo jak w tel. bez klapki), ems'ów(przezytek,zadna nokia nie ma) i irdy (troche szkoda),i-mode (no to co ze nie ma i tak nikt tego nie uzywa) o wifi (tez zadko kto to uzywa) a tak to ma wszysciusko - a filmy kreci w rozdzielcosci do 352x288 :D czyli rozdzielczosci aparatu c65 :) a te 2 megapiksele to jest to,symbian 8,1a - wszystko co najlepsze w symbianie,a wyswietlacz - nie gadamy...

  • 0

    17. ~anty  2005-07-12 10:51:00  host: bkp59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic ciekawego a pewnie kosztuje niewiadomo ile,no i jeszcze ten wygląd-fatalny!!!

  • 0

    18. ~emandem  2005-07-12 23:56:00  host: bhf11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do WiFi - chyba powininen jednak byc...swiatr idzie do przodu.ta nokia to zadna rewelacja - aparat troche lepszy i tyle. wyswietlacz nic specjalnego, sa jzu fony z takim samym. pamiec zadna rewelacja, jest symbian to dobrze.no i to by bylo na tyle...jak to w nokii - skokow technologicznych nie ma sie co spodziewac

  • 0

    19. ~rafi  2005-07-13 18:33:00  host: dial-6302.wroclaw.dialog.net.pl

    nie ma ird to nie moze byc nokia

  • 0

    20. ~Mendus  2005-07-14 22:55:00  host: saturn.czajen.pl

    ale przezywacie ze tej irdy nie ma, ale jest BT!!!! w innych komentach jak jest irda to przezywacie ze nie ma BT wiec sami sie zastanowcie co wy wogole chcecie krytykowac tylko co niektorzy potrafia a nie doceniac, dla mnie telefon jest zajebisty i chcialbym go sobie sprawic. pozdro

  • 0

    21. ~sq  2005-07-26 10:45:00  host: rk10.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam starego SonnyEricsson T68i i on ma ZAROWNO Irde jak i BlueTootha..wiec co? telefon sprzed 3lat moze,a nowa Nokia nie?

  • 0

    22. ~drągal  2005-07-27 21:31:00  host: bjl34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie nie świrujcie ten fon jest za 2.800 a za rok bedzie za 800 co wy sie tak podniecacie wydaliscie kupe kasy a za rok ten telefon bedzie juz zabytkiem. Za ta cene to rzadna rewelacja, i nie żencie kitu z tym zoomem to jest przeciez cyfrowy mozecie miec zoom *5 i i tak na kompie mozna powiekszyc go na taka wielkosc bez rzadnego problemu, to tylko wyrzucenie kasy w bloto. BADZIEW!!

  • 0

    23. ~kosmo  2005-07-29 00:04:00  host: zagorze.smstv.pl

    popieram drągala

  • 0

    24. ~Wojtek R9  2005-07-29 00:58:00  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma IrDA nie mam pytan polewa

  • 0

    25. ~Nemesis  2005-07-29 22:09:00  host: ayi45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    E tam irda... Irda to już przeszłość teraz bluetooth szybszy sprawniejszy i nie trzeba trzymać telefonu przy telefonie zeby okienka z irdą sie widziały. Pełen komfort. Ale cena bedzie wysoka....

  • 0

    26. ~flet  2005-07-30 13:48:00  host: dng246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O_o 256 tys kolorkow, 20x [z]O_o[m] zdjecia 1600x1200 O_o, 176 x 208 O_o wyswietlacz O_o , nawet maly rozmiar jak na taki wyswietlacz, noi O_o 35mb pojemnosci O_o gosu fonik ale cena tez musi byc gosu

  • 0

    27. ~Łukasz  2005-08-03 11:47:00  host: bhh143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktoś moze wie ile ten telefonik kosztuje w niemczech ???

  • 0

    28. ~fonek'  2005-08-04 22:49:55  host: w3cache.mt.pl

    czy mozna juz tem telefon kupic w polsce lub niemczech ??

  • 0

    29. ~woJcyc  2005-08-12 10:44:52  host: nat-p1.e-net.pl

    ZOOM CYFROWY POLEGA NA WYCIĘCIU CENTRALNEJ CZĘSCI REJESTROWANEGO OBRAZU, I ROZCIĄGA GO SZTUSZNIE POWIĘKSZAJAC LICZBE PIKSELI

  • 0

    30. ~mike  2005-08-12 23:19:26  host: dslcustomer-209-156.vivodi.gr

    kiedy telefonik bedzie dostepny w sprzedazy?????????????????

  • 0

    31. ~Wakomako  2005-08-15 12:18:22  host: 82.160.55.79

    Fatalny wyglad, dawno nie widzialem takiego badziewia, funkcje moze i ma , ale wyglad tez sie liczy a ten.............. BEZNADZIEJA. Czym wy sie podniecacie!! :]

  • 0

    32. ~maciek  2005-08-18 10:45:10  host: bnm76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o to jest PDA

  • 0

    33.  2005-08-18 12:00:03

    PDA - Porable Data Assistant - czyli smartfon. :)

  • 0

    34. ~blanka16  2005-08-25 11:52:13  host: 250.246.jawnet.pl

    mam motorolke v620 i juz mi sie znudzila wiec mysle nad zmianą...mozecie mi doradzic co kupic? jeden warunek musi byc lepszy od motoroli v620.pozdrawiam!

  • 0

    35. ~bubul  2005-08-30 17:33:16  host: dial-1553.zgora.dialog.net.pl

    blanka kup sobie SE K750i

  • 0

    36. ~jo  2005-09-08 21:04:32  host: gate.eurogielda.pl

    a ile kosztuje ten telefon?

  • 0

    37. ~jajaj  2005-09-08 21:20:12  host: gate.eurogielda.pl

    ile on kosztuje?

  • 0

    38.  2005-09-10 13:42:42

    w piz...u i troche;))

  • 0

    39. ~sdsaf  2005-09-16 19:08:30  host: agw170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komórka przciętna1

  • 0

    40. ~cort  2005-10-06 07:36:05  host: bxp119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zoom 20x - bez komentarza- no ale wielu ludzi da się na to nabrac. Po pierrwsze chodzi o zoom cyfrowy - czyli powiększanie obrazu poprzez kadrowanie i przybliżanie - pixeloza ze hej. Po drugie na photoshopie ja moge zrobić zoooma 40x.

  • 0

    41. ~  2005-10-07 14:49:27  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Ludzie co sie zle wypowiadacie a nawet zescie go w rękach nie mieli!Nie rozumiem takich ludzi...

  • 0

    42. ~Pawel  2005-10-20 20:39:37  host: aks210.internetdsl.tpnet.pl

    Wszyscy sie zachwycają że ma 20x zoom ale to jest zoom cyfrowy, a nie OPTYCZNY. Czyli szjs!! Popatrzcie lepiej na samsunga Z700 ma 8x zoom optyczny i 3mpix.

  • 0

    43. ~PIKONOWT  2005-10-24 23:28:06  host: pe222.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Ten telefon jest nie jest wart złamanego grosza. Na początku chciałem go kupić za 1999PLN na www.vobis.pl , ale po namyśle wole SE W900i. Ten telefon nie ma autofocusa a bez tego te 2MP nie są nic warte, ma BARDZO MAŁĄ pamięć- 30MB i karty do 256MB (żenada), podczas gdy SE W900i ma pamięć 470MB i karty do 2GB, a byćmoże już niedługo będą karty 4GB. Pomyślcie tylko, przecież na 256MB da się zapisać maks 40 MP-trójek w dobrej jakości. Pozatym radio bez RDS, a przede wszystkim SE W900i MA PODCZERWIEŃ, a to, mieszkając w polskich realiach, gdzie nie każdy ma IRDE, a Bluetooth to już tylko nieliczni to PODSTAWA!!! Wolę wydać 100- 200 PLN i cieszyć się WSZYSTKIM w telefonie jeśli już muszę na niego wyłożyć tak dużo kasy.

  • 0

    44. ~PIKONOWT  2005-10-24 23:36:04  host: pe222.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl

    A i jeszcze chciałem dodać, że ten telefon kosztuje 1999PLN na stronie www.vobis.pl , ale nie radzę kupować takiego szajsu

  • 0

    45. ~zbok  2005-10-26 15:56:22  host: eden.tu.kielce.pl

    irda jest ułomna i nawet nie ma porownania z BT!!!!!!!

  • 0

    46. ~lalus  2005-10-26 17:15:16  host: gprs6.orange.pl

    nie moge uwierzyc zoom x20 to jest telefon czy aparat

  • 0

    47. ~szymon_z  2005-11-01 08:46:57  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Ten telefon kosztuje ns Allegro.pl 2199zł a telefon jest full wypas! Mendus zgadzam się z Tobą co z tego ze nie ma Irdy jak ma Bluetooh...Eh jacy wy jestescie glupi :)Nawet go w rece nie trzymaliscie a juz takie opinie wystawiacie...Wescie sie w garsc i w ogóle zastanowcie sie co wy piszecie.......

  • 0

    48. ~bp~~  2005-11-07 17:54:18  host: alo60.internetdsl.tpnet.pl

    Pierwszy raz widze tak żajebisty telefonIK!!! WYpas!!!

  • 0

    49. ~Wera...=]  2005-11-07 19:49:09  host: bza100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hahaha Sie Wymardzacie Tutaj hahaha I tak Nie Ma Chyba Lepszego Telefoniku Jak Sony ericson p910i To jest Dopiero telefon Nie ma Porownania A Wy mI Tutaj Mowiecie O tej Nokii To Jest Pikus... HAh MOj Telefonik Ma Wszysciutkoo Full Wypass Powaznie Polecamm Gooo =]=]=]

  • 0

    50. ~  2005-11-07 23:41:03  host: ape135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie to tylko śmieszna nokia, poczekajcie do marca 2006 i zaatakujcie salon Plusa będzie premiera wypasionego SonyEricssona: max.40GB, aparat 7.1 Mpix zoom cyfrowy x400 optyczny x12 /w końcu z matrycą Sony a nie jakimś Fińskim syfem/ oczywiście o odtwarzaczu Mp3, radiu z RDS'em i kamerce chyba nie trzeba wspominać, będzie również ze znaczkiem WALKMAN /lekko podobny do W800i/ ale zdecydowanie ciekawszy. Zobaczymy co przygotuje nam Nokia bo myśle że nie podoła SE! Copyright by Yakuza Group,.... Japan

  • 0

    51. ~akuma  2005-11-13 18:22:28  host: pc13.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    nie ma podczerwieni!!!!!!!!!!

  • 0

    52. ~GERMANY  2005-11-13 20:53:53  host: host-81-190-250-155.elk.mm.pl

    I tak jest najlepszy stary dobry SIEMENS ME-45 mam już 5 lat i na tej samej bat. trzyma jeszcze 5-6 dni

  • 0

    53. ~ziom  2005-11-14 20:05:24  host: brg138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten telefon ma stoper i kalendarz ??

  • 0

    54. ~Tomasz  2005-11-16 23:08:20  host: proxy.tygrys.net

    ciekawe czy ma dzwonki mp3 ktoś wie ?

  • 0

    55. ~streetsoldier  2005-11-18 20:37:06  host: xdsl-224.walbrzych.dialog.net.pl

    chłopaki ten telefon to cudo nad cudem

  • 0

    56. ~Kalina  2005-11-18 22:00:45  host: bpy180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A kto teraz używa irdy są USB Blue tooth no na prawde nie bądźcie jaskiniowcami.

  • 0

    57. ~k-czaro  2005-11-20 21:13:33  host: test1.lisek.pl

    mam ten tel juz 3 dni i musze powiedziec ze jest do dupy wole nokie n90 albo 7710

  • 0

    58. ~Bozena  2005-11-20 22:24:35  host: host-81-190-24-205.torun.mm.pl

    Wiecie czy da się zdjąć simloka?

  • 0

    59. ~robol  2005-11-21 12:22:28  host: dgp51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z anty.
    juz wole mego t630 !

  • 0

    60. ~piti10  2005-11-24 16:24:16  host: zloty.net.strath.ac.uk

    ja mam ten telefon od 2 tyg. i daje mu ocenę 9. wświetlacz jest naprawde bardzo duży i robi niesamowite wrażenie, rozdzielczość i jakość kolorów niesamowita, kto nie zobaczy nie uwieży. co do reszty jest ok dziala wszystko dobrze, Bluetooth, polaczenie z kompem za pomocą kabelka, radio, wszystko dziala bez problemów. Zabawne jest to że aparacik ma program antywirusowy, może odzytywać dokumenty, worda, exela power pointa, i pdf a w tym samym czasie sluchać sobie radia. Wszystko to sprawdzilem i działa super. POLECAM!!!

  • 0

    61.  2005-11-27 14:00:44

    mam nokie n70 , kupiłam sobie karte 512MB i jak chcę zapisać więcej jak trzy piosenki to wyskakuje mi komunikat na nokia suite że jest za mało miejsca w telefonie! co jest grane? Wie ktoś??? prosze o pomoc! pozdrawiam

  • 0

    62. ~banan  2005-11-27 19:25:21  host: 88.1.36.197

    ja ma N70 i jestem zajebiscie zadowolony jest to poprostu full wypas!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    63. ~^^kazik^^  2005-12-01 21:54:06  host: ash179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet fajny ten fonik:P ale koledzy maja racje ZOOM to nie wszsytko liczy sie zawartosc:D:P widzialem tego fona w komisie za śmieszną cena bo tylko 1100zł!!::P:P i jeszcze jedno on nie ma IRDY!! w starszych modelach jest IRDA ale nie ma BLUETOOTH!! pozdro

  • 0

    64. ~rafał18  2005-12-03 10:06:14  host: cgz113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @ kazik
    w jakim komisie widziałeś go po 1100zł??

  • 0

    65. ~Elzu  2005-12-04 03:48:17  host: 88-111-160-60.dynamic.dsl.as9105.com

    Co z tego ze nie ma irdy, jak dodaja kabelek usb do zestawu, ktory moze ja wlasciwie zastapic, no i bluetooth.

    A tak z innej beczki, czy ktos moze wie jak ustawic w nokii n70 automatyczne blokowanie sie klawiatury? Przejzalam wszystkie opcje i nie moge tego znalezc.

    Za inFo z gory dzieki.

  • 0

    66. ~radix  2005-12-04 18:34:14  host: 195.85.229.2

    jak albo gdzie mozna zdja sim locka z N-70??

  • 0

    67. ~karol16  2005-12-04 22:41:15  host: bgf192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko tatusi kupi wlasnie samsunga sgh d 600 i nokie n70 ktory telefon jest lepszy .??

  • 0

    68. ~Domin  2005-12-08 22:16:37  host: chg156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja juz go mam :) wypas!!!! polecam kazdemu

  • 0

    69.  2005-12-10 10:08:57

    zajefajny telefonik :) cena tez zapewne :) jednak mimo wszystko wole Nokia N90

  • 0

    70. ~Moti:)  2005-12-14 13:50:05  host: bwc77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest spoko planuje go kupić, narazie mam swoją Nokie6230 i nie narzekam spoko tel!!
    Ale N70 to telefon porządany chyba przez każdego!!! tylko drogi!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    71. ~Lukszon  2005-12-14 20:21:37  host: bhv23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z Mendusem... czego sie czepiacie i tak kazdy wie ze NOkia ma najlepsze foniki... a ten jest przeswietny. a tak nawiasem mowiac polecam nokie n 90

  • 0

    72. ~ZIOMOS  2005-12-16 21:28:32  host: bps100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEFON DO NICZEGO MIAŁEM GO I SPRZEDAŁEM PO 7 DNIACH JEDNAK WOLE MOJEGO SUPER SONY ERICSSONA W550i NOKIA TO CHŁAM

  • 0

    73. ~Cobra  2005-12-18 16:57:01  host: eoc213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie ta nokia to porażka! Miałem ją przez niecały miesiąc i nie podchodziła mi! Po niej kupiłem sobie N90, już trochę lepiej, ale to i tak tylko nokia... Wiem, że jest mnóstwo zwolenników Nokii, ale mówcie sobie co chcecie ale Nokia do Sony Ericssona nie ma najmniejszego polotu!!! Po N90 ściągłem sobie SE P990, nie będę ukrywał, że ciężko było go dostać, ale udało się i to jest dopiero telefon... Symbian 9! W najbliższym czasie nie zamierzam zmieniać fona, chyba że wyjdzie następca P990 :) Jak nie zobaczycie P990 to nawet nie próbujcie krytykować! Pozdro!

  • 0

    74. ~Cobra  2005-12-18 16:57:14  host: eoc213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie ta nokia to porażka! Miałem ją przez niecały miesiąc i nie podchodziła mi! Po niej kupiłem sobie N90, już trochę lepiej, ale to i tak tylko nokia... Wiem, że jest mnóstwo zwolenników Nokii, ale mówcie sobie co chcecie ale Nokia do Sony Ericssona nie ma najmniejszego polotu!!! Po N90 ściągłem sobie SE P990, nie będę ukrywał, że ciężko było go dostać, ale udało się i to jest dopiero telefon... Symbian 9! W najbliższym czasie nie zamierzam zmieniać fona, chyba że wyjdzie następca P990 :) Jak nie zobaczycie P990 to nawet nie próbujcie krytykować! Pozdro!

  • 0

    75. ~tomek  2005-12-19 18:52:25  host: host200.rainbow.net.pl

    podaj moze stronke gdzie mozna za darmo dostac program ten acutephoto

  • 0

    76. ~dan  2005-12-23 14:49:04  host: webacct1.southampton.gov.uk

    zajebisty telefonik. ja go wlasnie mam i jestem z niego zadowolony.

  • 0

    77. ~Benny  2005-12-25 19:15:41  host: dib59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Masz racje to zarąbisty tel... i wogóle

  • 0

    78. ~Arti  2005-12-27 00:25:13  host: abzg34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jrda musi być. Ja mam palmtopa z irdą ale bes BT i hcem zrobić sobie z takiego telefonu modem gprs, a tu zonk nie ma irdy. Powiedzcie sami czy irda jest potrzebna. ja mówie rze bardzo.

  • 0

    79. ~gosters  2006-01-01 21:26:38  host: abca74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam te cacko ale nie moge nim sie nacieszyć ... ;/
    "-" za to że nie można z niego zdjąć simlocka
    a drugi za to że ma slabą baterie ;/;p
    a tak to bajera :D:D tylko że dużżży jest ...;p;p

  • 0

    80. ~was  2006-01-05 01:30:05  host: net1.esko.pl

    powiem szczerze nie lubiłem wcześniej większych bajerów w telefonach (tzn. nie mialem takiego fona w którym jest symbian), ale powiem szczerze nie wyobrażam sobie lepszego fona, no qrwa tu jest wszystko a jeśli nie ma to możesz to doinstalować i to są aplikacje napisane w c+ a nie w jakiejś zjebanej java_e, prośba kto wie jak i gdzie znaleźć oprogramowanie do gps, bo wiem że będzie śmigać na tym cudeńku, hahhaha

  • 0

    81. ~  2006-01-07 11:31:18  host: bhw77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Roznic pomiedzy n70 a 6680 jest bardzo malo. wiekszy zoom, aparat o 0,7 mpix lepszy i 25 mb pamieci wewnetrznej wiecej. a roznica w cenie - ok 1000 zl. ale coz, maniacy (tacy jak ja :D) na 100 % wybiora n70, bo nowsza, i mozna przykozaczyc :D

  • 0

    82. ~LUKAS  2006-01-09 04:12:03  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Mam te cudeńko i jestem w 100%zadowolony.Po pierwsze ma elegancki wyświetlacz czytelny i duży.Aparat to jest poprostu CUDO.IDEAŁ.Filmy kręci rewelacyjne.Bateria trzyma około 4dni przy zabawie.MP3 i radio chodzą wspaniale.Hmmm...Nie wiem czego ten telefonn nie ma!!!!!!!!!!Dostałem go od dziadków jako wymarzony prezen za co im bardzo dziękuje.A fakt że zapłacili za niego 2199zł...Można powiedzieć że to jest jeden z najlepszych telefonów.Nie ma żadnych wad.Same zalety.Aaa...Ciesze sie również że mam takich dziadków którzy jak cioś kupią to pożądnego...Polecam ten telefon wszystkim których na niego stać(albo mają tak wspaniałuch dziadków jak JA);p!!!!!!!!!

  • 0

    83. ~JAMES  2006-01-09 04:27:50  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Hey.Czy ta nokia ma wymienne obudowy>>?Prosze o odpowiedź!!!!!!!!!

  • 0

    84. ~cholowczyc  2006-01-10 22:23:52  host: host86-129-135-52.range86-129.btcentralplus.com

    siemanko ja ten telefon bede mial za miesiac mieszkam w londynie od 2 lat i tu telefony na abonament daja za friko do tego dostaniesz 500 min. za 40funtow miesiecznie a zarabiasz na godz srednio 8. Telefon na wypasie pozdrawiam

  • 0

    85. ~LOL  2006-01-16 15:20:05  host: lesna2-64-128-255.euro-net.pl

    Ten telofon jest super.Ja mam nokie 6230i ale ten jest jeszcze fajniejszy:D

  • 0

    86. ~olasty  2006-01-18 20:57:48  host: 82-35-227-2.cable.ubr02.smal.blueyonder.co.uk

    telefon jak telefon...uzytkuje go juz sporo czasu, calkiem sie spisuje...:)

  • 0

    87. ~milex  2006-01-18 21:16:11  host: gprs8.orange.pl

    właśnie kupiłem sobie N70 za 240 brutto i jest super . Polecam go .

  • 0

    88. ~>501  2006-01-19 21:51:18  host: 80.51.232.70

    Z tego co czytałem telefon w funkcji Budzik nie ma opcji "drzemka" istnieje jakiś myk aby to ominąć? I słodko pospać jeszcze 10 min. do następnego dzwonka?

  • 0

    89. ~RS81  2006-01-20 10:55:35  host: atm.ssnet.pl

    chce sie dowiedziec ile zyczywiscie trzyma ten telefon? i czy obudowe ma metalowa czy tylko ma jakies pseudo wstawki? pozdrawiam i tez chce go miec

  • 0

    90. ~wendowiec  2006-01-20 21:51:57  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    do milex - nie zapomniales dodac jednego zera?? a poza tym w realu w slupsku jest po 2100 nówka

  • 0

    91. ~esatto  2006-01-20 22:49:21  host: gprs5.orange.pl

    sam już niewiem co myśleć , od lat mam tylko nokie,teraz mam 6630, wygląd, funkcje itd.. super! korci mnie żeby zmienic na cos nowszego z wyglądu ta n70 gdzieś niebardzo n90 bardzo krowa, 6270 w miarę fajna ale bez symbiama :( wezmę na probę tą n70 to wam opowiem co i jak, ceny juz dosc spadły 1550zł można przeżyc. pozdro

  • 0

    92.  2006-01-23 14:14:20

    A ja bym sie chciał dowiedzieć czy to odsłonka na aarat czy sie oblozuje czy tez nei. Jedni mówią ze po czasie zacznie skrzypieć ( a zresztą obudowe mozna wymienić)

  • 0

    93. ~lol  2006-01-23 16:58:33  host: cbr143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fon,zazdroscicie i tyle!

  • 0

    94. ~  2006-01-25 12:54:17  host: adg178.internetdsl.tpnet.pl

    komentach jak jest irda to przezywacie ze nie ma BT wiec sami sie zastanowcie co wy wogole chcecie krytykowac tylko co niektorzy potrafia a nie doceniac, dla mnie telefon jest zajebisty i chcialbym go sobie sprawic. pozdro

  • 0

    95. ~  2006-01-25 19:08:33  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    ale fart wlasinie wszedl o orange jak mi sie umowa konczy:D za kilka tyg bede go mial napisze cos narazie wydaje mi sie zajefajny, tylko mogli by dac wyswietlacz 240x320;P

  • 0

    96. ~olo  2006-01-26 16:15:20  host: c124-235.icpnet.pl

    Mam go od wczoraj- jest WYPASIONY !!! Ci ktorzy tak narzekają pewnie sciskają w łapkach jakies stare T68i albo N5110 hehe CHCIELIBYSCIE GO MIEC - ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma :D

  • 0

    97.  2006-01-28 13:08:24

    telefon jest naprawde super, a symbian to extra sprawa. Dzwiek super, aparat tez, naprawde go polecam, mam go od niecalego tygodnia i cialge mnie pozytywnie zaskakuje

  • 0

    98. ~kinipini  2006-01-29 11:53:50  host: 212.106.27.7

    szukalem instrukcji do noki 3650 ac co znalazlem g...

  • 0

    99. ~ahuj@orangutan-żabojadowo.fr  2006-01-30 18:31:51  host: c124-235.icpnet.pl

    Ach te dzieci :D
    Ma jeden z drugim T610 (oby tylko) a zabiera głos jak jakiś pieprzony specjalista. Rzygac sie chce czytajac takie wypociny!

  • 0

    100. ~dudi  2006-01-31 14:31:48  host: CMPC178-222.Astral.Lodz.PL

    nie rozumiem pretensji ze nie ma irdy, przeciez to przezytek z przed 10 lat !!!

  • 0

    101. ~niezadowolony  2006-02-02 18:47:49  host: azy18.internetdsl.tpnet.pl

    tylko nie kupujcie w orange bo dodaja smieci ktorych nie da sie wyjebac, jestem strasznie wkurzony z tego powodu

  • 0

    102.  2006-02-02 23:34:16

    mam chrapke na ten telefon on ma wszystko co bym chcial miec w telefonie i mam jedno pytanie odnosnie obudowy czy ona jest metalowa czy tylko udaje metal ??? bo na zdjeciach wyglada jak by byla

  • 0

    103. ~Leszek  2006-02-03 12:50:17  host: as1-133.poznan.dialup.inetia.pl

    telefon rewelacja!mam go od 3 dni i zrobil na mnie ogromne wrazenie choc wczesniej mialem Nokie6680.

  • 0

    104. ~kornik  2006-02-05 18:06:39  host: bsr58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ta nokia nie ma irdy ? bo na mobile.inspiracja.pl pisza że jest irda...

  • 0

    105. ~Drozdo  2006-02-05 19:21:21  host: alg77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś wie jak zdjac simlock z tego telefonu?

  • 0

    106. ~HamanN  2006-02-07 12:25:22  host: egc252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam 6230i i wydaje mi sie ze nie warto sie przesiadac na n70... mam lepszy wyswietlacz i dopoki nie bedzie 3G to zostaje przy moim ...ten jest średni!

  • 0

    107. ~..::eve::..  2006-02-07 13:02:02  host: 213.199.202.249

    A jakiej rozdzielczości są filmy bo matryca i zoom jak w n90, a video ???

  • 0

    108. ~Luck  2006-02-10 17:33:51  host: 212.85.12.211

    Bateria przy dobrym wietrze 1,5 dnia trzyma!
    Zdarza sie, ze juz po 7h pada!

  • 0

    109.  2006-02-11 02:32:03

    Eve: 352 x 288 piksele zamiast dotychczasowych 176 x 144.

    Ten telefon rzadzi - i jeszcze Symbian onboard :-)

  • 0

    110. ~mc  2006-02-11 22:43:11  host: dqa116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie co wam powiem podniecacie sie tym komem jakby to bostwo było a prawda jest taka ze nokia sie nie przemecza robiac fony od podstaw,kwestia oprogramowanai,zmieniaja jedynie wyswietlacz na lepszy zoom mozna sobie wgrac do kazdego koma z symbianem,przy kamerze 3,5mm mozna rowniez robic zdjecia 2 mpix,po wgraniu odpowiedniego programu, najlepsze jest to ze wyswietlacz od 6680 262 tys kolorow działa w 3650 ;) Dobre interesy zbijaja na niekumatych...

  • 0

    111. ~  2006-02-14 17:01:33  host: ip-62-148-81-19.netia.com.pl

    Ludzie... (to nie do wszystkich) zazdościcie takiego telefonu? czy co? nawet pewnie nie wiecie w jakiej rozdzielczości nagrywa filmy, lub jaką wersję bluetooth'a posiada...

  • 0

    112. ~  2006-02-14 17:04:40  host: ip-62-148-81-19.netia.com.pl

    "nie podniecajcie się zoomem, bo to tylko cyfrowy. Jak chcesz to daj mi zdjęcie to Ci zrobię 1000000000000x zoom cyfrowy i piksel będziesz musiał oglądać na monitorze 50 calowym" hahaha, zoom cyforwy aż tak zły? , a jeśli myślisz o zoomie na kompie, dzięki któremu będziesz widział piksele - śmiech na sali... no cóż... poszukaj inoformacji na temat interpolacji...

  • 0

    113. ~  2006-02-14 17:11:12  host: ip-62-148-81-19.netia.com.pl

    ~mc - tak? wg mnie 'obrażasz' teraz użytkownikó telefonów nokia. W smartphonach jest takie coś jak PROCESOR i RAM. Poszukaj to zobaczysz jak bardzo różni się 3650 od 6680 (nie tylko wyświetlaczem). A na dodatek telefony nokia to najbardziej wytrzymałe telefonu. Jednaemu wyleciał z kieszeni SE i... podczas rozmów dziwnie głośniczek działa. Echhh czytając te komentarze coraz bardzierj chce opuścic tę stronę. :[

  • 0

    114.  2006-02-16 23:35:27

    "nawet pewnie nie wiecie w jakiej rozdzielczości nagrywa filmy, lub jaką wersję bluetooth'a posiada..." - filmy w 352x288. BT to wersja 1.1 niestety.

  • 0

    115.  2006-02-18 15:03:25

    opinie każdy może sobie wystawiać i pisać różne pierdoły. ktoś tam wcześniej napisałe że ma 6230i i ma w niej lepszy wyświetlacz niż w N70 ciekawe z której strony hehe... jak się nie znacie to się nie wypowiadajcie.. i może 6230i ładniejsze zdjęcia robi może co?? Nie to że bym bronił tego telefonu ze względu na to że go posiadam ma pare malutkich niedoróbek, ale za to nadrabia innymi swoimi możliwośćiacmi i ten Nowy Symbian 8.1a da się zauważyć żmiany jest lepiej dopracowany.Miałem wiele telefonów z Symbianem ale ten na prawde jest dobry... podoba mi się i chyba zostanę przy nim dłuższy czas bo wreszcie trafiłem na telefon który na prawde spełnia moje potrzeby, jestem BARDZO ZADOWOLONY!!

  • 0

    116. ~pawli  2006-02-19 12:33:43  host: csmnp03.man.czest.pl

    to nie bład ten telefon ma radio bo mialem okazje sprawdzic ten telefon, ale prawdobodponie radio mozna sluchac przez sluchawki. I normalnie mozna ogladac krotkie filmy bardzo dobrej jakosci

  • 0

    117. ~dudi  2006-02-19 14:58:39  host: CMPC178-102.Astral.Lodz.PL

    mam ten telefon od dwoch tygodni. Aparat naprawde robi super zdjecia, tryb video takze swietny, jakosc i plynnosc obrazu na prawde robi wrazenie (zwlaszcza po zrzuceniu na kompa). Ogolnie telefon ma dlugą liste zalet (wyświetlacz, praca klawiszy, mp3 itp.) ale to wszystko wiemy od producenta. Chcialbym przyblizyc pare wad ktore wychodzą podczas uzytkowania. Pierwsza z nich jest slaba bateria, w praktyce wytrzymuje ona dwa dni, jednak krotki czas ladowania (1,5 godz) niweluje ten problem. Kolejna wadą jest domyslne otwarzanie plikow wideo programem PVplayer w ktorym filmiki sie strasznie tną :/. Telefon posiada realplayera ktory plynnie odtwarza te pliki jednak za kazdym razem musimy otwierac real playera, znajdowac plik zapisany na karcie i dopiero odtwarzac. nie bylo by problemu gdyby byla mozliwosc przestawienia w opcjach aby real player odtwarzal domyslnie video, ale takiej opcji nie ma. Kupilem telefon w sieci orange i moze to ma jakies znaczenie, w kazdym razie mowie jak jest u mnie. ostatnia wadą są sluchawki ktore sa wykonane z dosc sztywnych kabli przez co moga wypadac z uszu. To jedyne wady ktore dostrzegam w tym telefonie, jesli macie mozliwosc kupna go w za rozssadne pieniadze w ktorejs sieci goraco polecam ten model. Pozdrawiam

  • 0

    118. ~jaku  2006-02-20 08:37:20  host: 80.51.253.90

    pikonowt puknij sie w pałe nie porównuj noki do sony ericsona to jakbyś porównywał porszaka do malczana pozdro maniacy.

  • 0

    119.  2006-02-20 12:45:59

    ~`pawli radia można słuchać też na głośniku głównym telefonu natomiast musi być podłączony zestaw słuchawkowy w innym razie nie odpali radio, ale mp3-ek można już normalnie słuchać.
    ~dudi ja posiadam tą Nokie ale fabrycznie beż simlocka i jestem zadowolony, ale skoro Ty też jesteś zadowolony to się trochę dziwie, bo słyszałem, że Oragngutan skrzywdził tą Nokie... Miałem do wyboru kupić N70 z simem na Orange, albo o 300zł droższą fabrycznie bez simlocka i wybrałem oczywiśćie tą drugą, nawet nie chciałem sprawdzać jak została skrzywdzona przez Orangutana.Musze zobaczyć jak jest u mnie z filmami bo w sumie nie sprawdzałem, może to jedna ze zmian Orage... chociaż nie sądze...

  • 0

    120. ~  2006-02-20 13:50:55  host: CMPC178-102.Astral.Lodz.PL

    orange chcialo uszczesliwic klientow N70 i wbudowalo cos co nazywa sie orange menu. W zamysle ma to niby usprawnic korzystanie z telefonu... Nie wiem jak wyglada interfejs w N70 bez orange wiec nie mam porownania. Ogolnie jest to menu na glownym ekranie ze skrotami do najwazniejszych czynnosci telefonu...

  • 0

    121. ~Raks  2006-02-20 14:17:38  host: host-ip50-62.crowley.pl

    Ponoć, jak juz niektórzy pisali zmiana softu na 3.xxx może nas uszczęśliwić. Nowy sofcik już nie brandowany. Jak znajdę chwilę czasu to lecę do serwisu.Zobaczy się jaka jest różnica. Telefon super. A filmy na kompie jak na telefon po prostu rewelacja.

  • 0

    122. ~Żuczek  2006-02-20 19:02:56  host: ip-193-19-212-17.static.metro.comel-it.com

    Totalna padaczka, noi co ze 2 megapix. ale bez irdy ;/

  • 0

    123. ~Biel  2006-02-20 21:26:40  host: 82-47-146-120.cable.ubr11.brad.blueyonder.co.uk

    Telefon super jedyna wada jaka do tej pory zauwazylem to za male przyciski.

  • 0

    124.  2006-02-21 11:05:33

    Żuczek a na chuk Ci ta zakichana irda jak masz bluetootha nierozumiem. Nokia stwierdzila, że irda już nie jest potrzebna zausważ że teraz tylko niektóre modele Nokii mają irde. Niektóre ja mają, a niektóre nie ale za to posiadają bluetooth, a N70, 7610, 6670 i jeszcze pare modeli mają tylko bluetoothy. Irda jest zbędna i tak byś nie mógł dzwonków przez nią przesyłać jeśli chodzi o mp3 to krew by Cie zalała bo by długo szedł, a polifoni byś też nie przesłał bo Nokia na ściągniętą bądż w graną polifonie nakłada swoje prawa autorskie co uniemożliwia przesyłanie jej (anty-piractwo).A apropo zdjęć jak sobie wyobrażasz wysyłanie właśnie zdjęc z telefonu 2mpix które zajmuja w zależnośći od kolorów i sytuacji od 180kb do 800kb bo tyle zajmowało moję największe zdjęcie na inny telefon irda?? porażka....
    A tak przy okazji to nie obrażaj użytkowników N70.

  • 0

    125. ~dudi  2006-02-21 18:37:14  host: CMPC178-102.Astral.Lodz.PL

    jesli ktos mial N70 w orange i zmienil soft to bylbym wdzieczny jakby opisał co sie zmienilo i jakie byly koszta

  • 0

    126. ~Nokia n70  2006-02-22 01:22:45  host: escape.net.pl

    A po co wam irda!!???.I to jeszcze w takim tel???.Czego więcej chcieć????...

  • 0

    127. ~Quarien  2006-02-22 11:13:03  host: cjp24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aaargh. Mam już drugi taki telefon (pierwszy woda zalała XD). I mam problem. Dostałem go w Orange. I szlag mnie trafił, gdy zobaczyłem że ten ekran główny jest Orange'owski. Wie ktoś jak zmienić go na ten Nokii? Bo niedość, że jest ohydny i mało funkcjonalny to się jeszcze gryzie z resztą telefonu.

    A co do samego phone'a to jest great! Ma radio, mp3, aparat 2mbpix. Co do zooma, faktycznie to cyfrowy, ale po 20x przybliżeniu jakość nadal jest znośna. Co do wideo- mam problem, gdy nagrywam film i np. trochę szybciej ruszę telefonem to film się wiesza... Co by tu jeszcze napisać? Drugi obiektyw jest naprawdę w ramach zabaweczki, jakość nie powala (w porównaniu do głównego obiektywu) jakością. Co do Irdy to nie jest ona potrzebna, wynosiłem się z poprzedniego telefonu (6600) to, mimo iż pasiada irdę, ani razu nie przeszło mi przez myśl aby bawić się podczerwienią.

  • 0

    128. ~monia  2006-02-24 18:49:52  host: ntwklan-62-233-204-178.devs.futuro.pl

    Mam go od tygodnia. Porównywałam z 6680 i przyznam, że jest o wiele bardziej "damski" - ładniejszy i zdaje się być lżejszy i mniejszy, mimo, że różnice są minimalne. Owszem, trochę wolny, ale nie należy narzekać, bo przy takim zaawansowaniu technicznym, przy tylu opcjach i możliwościach jest to zrozumiałe, a nie jest to takie opóźnienie, żeby przeszkadzało. Przeszkadza na tomiast słownik T9 bez możliwości wyłączenia polskich znaków, co uniemożliwia jego używaanie - jeden polski znak zużywa kilkadziesiąt znaków w smsie. Aparat bardzo dobry, dźwięk w słuchawkach świetny a i przez głośnik podziewałam się gorszego - prawie brak basów, ale przy w miarę cichym słuchaniu nie odrzuca :)
    Ogólnie mogę polecić dla osób szukających urządzenia oferującego wiele funkcji, zastepującego mp3 playera. Ja jestem zadowolona z wyboru!

  • 0

    129. ~kamil  2006-02-24 21:03:21  host: wlan0-4.srem.net

    irda chocby po to zeby ze starszymi telefonami sie komunikowac!! ale wy kret*ni jestescie.. pytania po co irda? chocby po to ze jak sie placi tyle kasy zeby cos miec w telefonie!!

  • 0

    130. ~  2006-02-24 22:57:24  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    co wu tu ludzie piszecie?? W tej komie jest symbnian nie potrzebna jest opcja blokada klawiatury itp.. 1 program i z glowy.Mam tego fona jest fajny wczesniej mialem k750 i stwierdzam ze noia jest lepsza(wdlug mnie)
    A jeszcze jedno dlaczego psizecie chore opinie ze ten telefon jest badziewny?? rozumiem nie lubicie nokii to nie zniechecajcie takimi komentarzami przyszlych nabywcow bo to jest chore.
    Telefony same sie nie psuja jak sie wieszaja reetuja itp to najprawdopodobniej walneliscie jakies programyy lub gry z ewych zrodel jak ja, tylko ze mi sie fartnelo i my wymienili fona na nowke:) pozdr wszystkich fanow nokii:)

  • 0

    131. ~pbone  2006-02-25 00:17:12  host: sdferwer10.net.autocom.pl

    nie jestem fanem nokii,powiedzialbym,ze wrecz przeciwnie, mialem wiele komow,chyba wszystkie
    na polskim rynku tel sony,ericssona,wiele siemensow i nokii.moja opinia jest taka,ze nokia robi najbardziej dopracowane i niezawodne sluchawki(telefony ;)) stylistycznie(moze poza 7360) SE ma ladniejsze komory ale niezawodnosc,wykonanie i funkcjonalnosc sa po stronie nokii,mialem wziac K750 badz czekac na W910 ale symbian jest dla mnie zbyt wazny by wybrac powyzsze,zamowilem N70 i mam nadzieje,ze mnie nie zawiedzie,kupie karte 512mb i jade w swiat ;) pozdrawiam

  • 0

    132. ~maureen  2006-02-26 11:50:47  host: 80.51.254.10

    Mam teraz w najbliższym czasie wymienić tel i myślałam sobie właśnie o Nokii N70. Przeczytałam tu duzo pozytywnych komentarzy, ale znalazły się i negatywne.. no i teraz mam mętlik w głowie :P Chciałam zapytać o jakość odtwarzanych mp3, i jak dużo zmieści sie ich na karcie pamięci 64MB..? I czy jest możliwość zakupienia karty o większej pamięci czy tylko do 64MB? Jeżeli nie ten tel to jaki inny polecacie (z Nokii. Od zawsze mam Nokie i nie mam zamiaru odejść od tej zasady :P Jestem zadowolona z tych telefonów)? Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam :)

  • 0

    133. ~lukas  2006-02-26 17:04:34  host: dyw252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny... ale cena też jest "fajna" wole tańsze i ładniejsze SE to jest firma która stara się zrobić coś nowego w telekomunikacji, no i może teraz po fuzji Benq i Siemens coś fajnego wymyślą np S88 :D

  • 0

    134. ~monia  2006-02-26 17:47:12  host: ntwklan-62-233-204-178.devs.futuro.pl

    maureen: na karcie mieści się mało mp3, ok 10, do tego można w pamięć telefonu wrzucić ze 3 i tyle, bez kupienia większej się nie obejdzie. Jakość mp3 przez słuchawki jest świetna, przez głośnik gorsza, bo brak basów, ale można wytrzymać. Telefon jest fajny, pomimo, że zawsze wolałam siemensy nie żałuję zmiany, dużo ładniejsza niż np. 6680, dobrze leży w dłoni. Trzeba się przyzwyczaić nieco do symbiana, nieco inne zasady, niż w zwykłych telefonach, no i czasem wolniejszy. W instrukcji nie piszą nic o ograniczeniu wielkości karty, ale gdzie niegdzie widziałam że 512 to maksimum, choć nie chce mi się w to wierzyć. Planuję kupić kartę, ale mam problem, bo dostępne karty mają nieco inną specyfikację (Nokia wymaga dwunapięciowej 1.8-3.0V a na rynku są albo wysoko napięciowe 2,7-3,3 albo 1,65-3,3 i nie chcę ryzykować póki nie spotkam kogoś kto którąś kupił i mu działa :) ) Pozdrawiam

  • 0

    135. ~Madzia  2006-02-27 12:20:36  host: gw1.wsiz.rzeszow.pl

    Powiedzcie mi jak w takim telefonie, trzymajac go w jednej rece kciukiem nacisnac klawisz "C" ;D a i po co 2 aparaty? Ten VGA to z przodu a ten 2MPix to ten z tylu?

  • 0

    136. ~Raks  2006-03-01 12:15:25  host: host-ip50-62.crowley.pl

    @Madzia, przecież N70 to telefon UMTSowy. Kamera z przodu jest do videorozmowy. A jak nacisnąć kciukiem c, odp: normalnie.

  • 0

    137. ~hargo anglia  2006-03-02 00:43:59  host: dial81-131-19-89.in-addr.btopenworld.com

    ja wlasnie wczoraj sprawilem sobie nokie n70 wydalem sporo siana 2400zl ale jest naprawde tego wart.Poprostu ma wszystko co potrzeba a ten wyswietlacz jest rewelacyjny polecam go kazdemo.a ciekawe jest ze wyszly juz do niego karty pamieci 1gb mosze ja zdobyc tylko kosztyje ona w salonie 380zl ale wtedy masz naprawde miejsca na wszystko i odrazu mozesz go urzywac jak normalnego ajpada pozdro tele zarabiaty

  • 0

    138. ~n70  2006-03-02 11:31:33  host: ci7.awf.wroc.pl

    mam ten telefon !!! i jest wypas,full gier i progsów polecam!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    139. ~hargo angli  2006-03-03 12:47:07  host: host213-122-14-18.in-addr.btopenworld.com

    niewiem jak zrobic zeby sluchac radja bez sluchawek poradzcie cos pozdrawiam wszystkich fanow noki hargo

  • 0

    140. ~Raks  2006-03-06 14:05:05  host: host-ip50-62.crowley.pl

    Możesz słuchać radia przez głośniczek w tel ale słuchawki muszą być podłączone. Służą jako antena.

  • 0

    141.  2006-03-06 23:54:20

    monia jest taki ładny programik co usuwa Ci polskie znaki jak chcesz to napisz do mnie na flash15@wp.pl to Ci go wyśle i będziesz miała problem z głowy. A tak przy okazji co do mp3 to na karte 64MB wejdzie więcej niż 10 utworów trzeba tylko przekonwertować mp3-ke do jakośći 128 i można powiedzieć, zę 1MB to 1 Minuta słuchania, a przeciętna mp3-ka zajmuje około 4 megsów. Tam cos jeszcze pisałaś na temat karty pamięci to ja mam w swojej 512MB firmuy nie ujawnie bo to chyba nie zgodne z regulaminem wyglądałoby na reklamę, ale można się domyśleć jeśli tę firmę uznaje się w sumie za najlepszą na rynku :) (jakby co to pisz na e-maila).
    hargo angli - nie posłuchasz sobie radia bez słuchawek niestety słuchawki muszą byc podłączone do telefonu i masz wtedy opcje aby przełączyć na głowny głośnik, a tak przy okazji to strasznie żeś przepłacił niestety.......
    pozdro dla wszystkich Nokiarzi i Nokiarek

  • 0

    142. ~adicco  2006-03-07 20:13:20  host: adar72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Totalna padaczka !!!!!!!!!

  • 0

    143.  2006-03-07 23:26:26

    adicco jak masz się tak udzielać to lepiej żebyś wogóle nic nie pisał.

  • 0

    144.  2006-03-07 23:26:52

    adicco jak masz się tak udzielać to lepiej żebyś wogóle nic nie pisał.

  • 0

    145.  2006-03-08 10:35:12

    i znowu widzimy następnego delikwenta co nawet nie miał telefonu w rękach i obraża N70 i jej użytkowników.Człowieku jak masz coś takiego pisać to lepiej wogóle się nie udzielaj..

  • 0

    146.  2006-03-08 11:26:39

    adicco a jaki Ty masz telefon, że ten nazywasz padaczką??

  • 0

    147. ~Raks  2006-03-08 12:10:33  host: host-ip50-62.crowley.pl

    @adico, a kogo obchodzi na stronie o telekomunikacji, że akurat masz padaczkę. Trzeba było po lekarza dzwonić.

  • 0

    148. ~blesio  2006-03-08 19:49:04  host: chj69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda tylko, że jest strasznie wolny haaaaaaahaaaaaaaa

  • 0

    149. ~adam  2006-03-08 20:13:02  host: tatanka.veranet.pl

    eeeee tam telefon do bani... NIE POTRAFI GOTOWAC !!!

  • 0

    150. ~krzysztof  2006-03-09 16:17:46  host: 62.29.133.85

    super fon nie pogadasz chcialbym go miec

  • 0

    151. ~MrC  2006-03-10 14:44:22  host: abde239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprzednio miałem 6630 i miałem nadzieję na znaczącą poprawę komfortu pracy z tym telefonem. Modyfikacja Symbiana 8.0->8.1 niestety nie wystarcza, jest to raczej tylko dostosowanie 8ki do nowych "bajerów". Telefon nadal jest wolny i regularnie się zawiesza, nawet na czystej pamięci i fabrycznych programach i ustawieniach potrafi wykonać samodzielny reset np. podczas pisania SMSa. Testowałam 2 aparty z Orange i z Plusa. Mam ale nie polecam.

  • 0

    152. ~pbone  2006-03-11 16:51:12  host: sdferwer10.net.autocom.pl

    telefon jest super,przesiadlem sie z 6670 i roznica jest kolosalna,niby tamten tez symbian i reszta ale...w berlinie udalo mi sie nawet skorzystac z wideorozmowy w 3g,fajna zabawa,kupie jeszcze karte pamieci 512mb i mam
    wszystko co potrzebne! ogolnie polecam n70 kazdemu wymagajacemu telefoniscie/telefonistce ;)

  • 0

    153.  2006-03-12 13:44:32

    MrC jak to Ci się N70 zawiesza jeszcze ani razu mi się moja nie zawiesiła być może że jest fabrycznie bez sima bo Orangutan ją cholernie skrzywdził niestety to wiem. U mnie wszystko gra i śmiga nie ma problemów. Nie wiem jak niektórzy używają tych telefonów...

  • 0

    154. ~Szymek =)  2006-03-12 19:28:51  host: acga225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    COOL FONIK NIE MA CO PATRZEC NA ZOOM TYLKO NA WSZYSTKO MAM TEN TELEFON 1 TYD I JEST POPROSTU BOSKI A KTO W YYCH CZASACH UZYWA IRDY Bluetooth WYSTARCZA W 100% TEN TELEFON NIE MA SOBIE RÓWNYCH TYLE!!!!

  • 0

    155. ~Boras  2006-03-14 19:13:20  host: 213.199.238.134

    Jutro Bede Go Miał :D:D:D znacie jakies strony z aplikacjami Filmami dzwonkami oczywiscie darmowymi na ten tel ??? :D :D:D Pozdro

  • 0

    156. ~Yanecck  2006-03-14 20:13:03  host: abee119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie : Jaka dobrac pamiec rs-mmc 512 czy 1GB ? Bo w 6230 jak kumpel zaladowal cala 512 to mu padl tel. W 6230"i" jest zaznaczone ze obsluguje karty 512 a w N70 ? Ktos uzywa 1GB ?

  • 0

    157.  2006-03-15 18:36:48

    Yanecck ja używam karty 512MB i bez żadnych problemów śmiga aż się kurzy :) 1GB nie wstawiałem i nie sprawdzałem ale powinno chodzić 512MB mam jeszcze z mojej poczciwej 7610 i nie potrzebuje większej.
    Boras odezwij się na flash15@wp.pl jeśli czegoś szukasz do tego telefonu

  • 0

    158. ~Blancior  2006-03-15 23:09:17  host: acoj227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec..teleofnik niezly, co prawda ciezki jednak strasznie szybki,robi swietne zdjecia i kreci konkretne filmy...rozrywka jest na wysokim poziomie, gdy to po prostu bajka i ten Symbian super szybki nie jak reszta wieszajaca sie lub wolna chodząca...jedyne co mnei odstrasza to jego wymiary i cena narazie...ehh pozdro

  • 0

    159. ~Mr G  2006-03-17 18:23:24  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    Wspaniały telefon, wart jest każdego grosza.. wprawdzię pominę go przesiadając się z mojego 6630 (dla mnie zbyt mała różnica), ale gdybym teraz kupywał nowy telefon (na moją "średnią" kieszeń), z całą pewnością wybrałbym właśnie ten!

  • 0

    160. ~dziadek  2006-03-17 23:40:31  host: dug55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest cacy, ale tylko jak się wyłączy Orange Menu! zrobią to w serwisie Nokii na gwarancji. działa o wiele szybciej, niż z tym orangutanowym menu.

  • 0

    161. ~  2006-03-18 09:59:44  host: absw81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik!! Mój tat ma go i bardzo mi się podoba!!

  • 0

    162. ~kameleon  2006-03-20 15:12:01  host: host-80-240-175-177.elomza.pl

    CO WY GADATA PRZECIEZ TEN TELEFON MA RADIO!!!

  • 0

    163. ~Dantex  2006-03-21 20:23:07  host: 195.116.231.129

    Ja przeskoczyłem z 6610 na N70 i powiem tak - Jestem zadowolony. Jako smartphon aparacik sie sprawdza. Aparat cyfrowy, radio, mp3, mp4, możliwość wgrania z PC mnóstwa przydatnych aplikacji do ściagnięcia z netu (choćby QuickOffice odpowiednik Mirosoft Office) i Polecenia Głosowe to wszystko jest bardzo przydatne. Ta ostatnia opcja szczególnie przydaje sie podczas jazdy autem, gdzie polecenie wydajesz do słuchawki Bluetooth. Potrzebujesz Jana Kolwalskiego - mówisz i masz. Wystarczy tylko wpisać go do kontaktów i tyle. Włączanie aplikacji wydając polecenie też jest przydatne. Ciekawostką dla mnie jest antivir Symantec, który oprócz usuwania virusów ma opcje firwalla z 3 poziomami bezpieczeństwa. Programik przydaje się przy wgrywaniu aplikacji ściągniętych emulem. Wgrywanie tematów graficznych też, jest miłym dla oka dodatkiem. Jedyną wadą aparatu jest to, że czasem zamuli. To drażni, tym bardziej, iż nie jest tani. Menu ORANGE usunąłem wgrywając nowy soft za 50zeta w salonie z komórkami, bo w serwisie burak odmówił wgrania firmware bez dodatku z ORANGutana. Może nikt sie nie zorientuje jak będę kiedyś szedł naprawiać telefon, albo wgrywać nowy soft w serwisie. Będe martwił sie potem. W każdym razie warto było. Wgrałem sobie temat n70.sis i jest pięknie.

  • 0

    164. ~poochini  2006-03-22 13:59:42  host: pb142.polanow.sdi.tpnet.pl

    dobra fura ale troche kosztuje?zdjcia robi super.podajcie tylko cene!

  • 0

    165.  2006-03-23 11:11:27

    Dantex już nie masz gwarancji na telefon niestety przepadała Ci wraz z wgraniem nowego softu. I wież mi jak będą chcieli to zobaczą czy jest to oryginalne oprogramowanie, a zresztą pewnie masz obudowe taką koloru srebrnego pewnie i wiadomo że była zakupiona w Orangutanie także jak będą cheieli to się doszukają.Aha kiedy Ci muli ten telefon?? Ja jakoś z tym nie mam problemów. Może jak coś chcesz zrobić to Ci się załącza antywirus chyba że antywirus działa Ci cały czas w tle.Ja ustawiłem żeby mi skanował dyski ale tylko raz na dzień.

  • 0

    166. ~aro  2006-03-23 17:03:19  host: 217.153.30.34

    zamówiłem N70 chyba mi powiecie ze to dobry wybór

  • 0

    167. ~warsiawiak  2006-03-27 17:54:11  host: host148-190.crowley.pl

    d600e, n70, se k750i - ktory doradzacie? jak z jakoscia obudowy, bateriami, jakosc foto/video(ile klatek/sek nagrywaja?. i jak w koncu jest z tym menu orange? mozna je usunac w serwisie bez utraty gwarancji?

  • 0

    168.  2006-03-27 20:54:41

    warszawiak, własnie kupiłem n70. rewelacja chociaz mam kilka zastrzeżen. menu orange zmieni mi na oryginalne nokii ich serwis. i tam najlepiej to załatwić. Proszę o odpowiedź: jak można wyłączyc polskie znaki z smsów?irytujące jest pilnowanie albo wyszukiwanie w smsie polskich liter żeby nie zajmował 3 lub 4 standardowych smsów. poza tym jak przesłac całą książke wpisów z sony-ericssona (ok 500 wpisów)?- na karcie mieści sie tylko 230. blueooth zawiódł-chyba zła konfiguracja z se - nokia otrzymuje tylko pierwszy wpis...

  • 0

    169. ~Flap  2006-03-30 12:12:11  host: bfl166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super fon!!!!!!!!!!!!!!Nie ma lepszego.Fakt nie ma irdy ale po co teraz irda jak jest Bluetooth.Ma 2 megapiksele i (UWAGA)20 krotny zoom.haha.

  • 0

    170. ~~karol  2006-04-01 19:26:40  host: bhn33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomóżcie.Mam do kupienia nokie 6680 lub n 70 który wziąść???Ponoć n 70 lepszy lub inny mi poradżcie! PLIS!!!

  • 0

    171. ~jurex  2006-04-03 08:10:55  host: alj78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Panowie po chuj wam Irda?Macie Bluetooth, USB i karte ktora latwo sie wyjmuje.Telefon jest swietny!

  • 0

    172. ~warsiawiak  2006-04-06 14:34:16  host: host148-190.crowley.pl

    jak w koncu jest z tym softem orange??? w orange powiedzieli mi ze mozna zmienic bez utraty gwarancji ale tylko w autoryzowanym serwisie. zadzwonilem do serwisu a tu mowia ze nie moga tego zrobic. o co w tym wszystkim chodzi??? jedyne co mozna powiedziec- OTO POLSKA WLASNIE...

  • 0

    173.  2006-04-06 14:54:07

    Oczywiscie Ze jest lepszy...Np: Sony Ericsson P990i

  • 0

    174. ~quarien  2006-04-06 19:23:45  host: ciw61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Martini powiedz mi, w jakim czasie zmienili ci to menu i za ile?

  • 0

    175.  2006-04-07 00:58:47

    MATiASS ale to nie smartfon tylko ala palmtop, który jest o wiele większy, cięższy i nie wygodny. N70 to mała bestia. I nie mów mi że nie wiem co pisze bo miałem P800, a P990i to jego kolejny następca... nigdy więcej nie zakupie dotykowego Telefonu, aczkolwiek z opcji które posiada można być zadowolonym, ale niestety nie jest lepszy... to moje zdanie. wystarczy spojrzeć w parametry...

  • 0

    176. ~ben  2006-04-07 12:34:53  host: bo114.internetdsl.tpnet.pl

    co lepsz se k750i czy nokia n70

  • 0

    177. ~rafal  2006-04-07 14:39:38  host: bur14.internetdsl.tpnet.pl

    słyszałem, że bateria tak naprawdę trzyma tylko 29h (czas czuwania) (wg. szanowanego czsopisma komputerowego gdzie sami robili testy)

  • 0

    178.  2006-04-08 22:12:50

    Do quarien-menu jeszcze mi nie zmienili bo w Bielsku czekają na nowy poprawiony soft. nie wiem równiez ile to kosztuje.

    ale co do plusów i minusów po 2 tyg użytkowania:
    -słaba bateria - przy czestym używaniu trzyma max 24h
    -niezbyt wygodna klawiatura do pisania
    -brak możliwości wyłączenia polskich znaków aby jednocześnie można myło korzystać ze słownika t9
    -element metalowy na obudowie (wokół wyświetlacza) bardzo słabej jakości, tak samo metalowa czesc do smyczy - już pojawiły sie na nich drobne rysy.
    -telefon ma często przestoje, np. odczytanie nowego smsa zajmuje ok 4 sek. - dużo
    -pewne nieścisłości dot. informacji które sa w menu telefonu w porównaniu z rzeczywistością np. rejestr połaczeń ustawiłem na 30 dni, a telefon pokazuje tylko tydzień, syganł dzwonka nie jest taki jak wybrałem-pewnie to sa wady mojego softu, ale są...
    +bardzo dużo możliwości telefonu
    +dobrej jakości zdjecia (ale uwaga-najlepiej przy dziennym świetle - przy nocnym lub sztucznym już nie sa taki dobre)
    +mozliwość otwierania plików word, excel,power point
    +wygodne i bezproblemowe korzystanie z poczty elektronicznej

  • 0

    179.  2006-04-09 00:53:14

    MArtnini nie wiem jaki masz numer softu i czy masz telefon w Orange, ale to co piszesz jest dla mnie kurna zagadką. Posiadam ten telefon już od dłużeszego czasu. Słaba bateria?? 24h?? Co Ty robisz z tym telefonem cały dzień się nim bawisz?? i nic i nnego nie robisz nie ożywaisz się nie dajesz mu odpocząć jesteś straszny brutal :) hehe a tak na prawde to mam BL-5c czyli taka jaka jest w standardzie i przy rzeczywiśćie częstym używaniu trzyma 2 dni, a jeśli się nią nie bawie i służy do odbierania rozmów i pisania smsów jak na normalny telefon przystało to trzyma od 3 do ponad 4 dni może to dziwne ale tak jest i to bez wyłączania na noc (nie kituje) być może to dlatego że kupiłem Nową oczywiśćie oryginalną baterie i dobrze ją sformatowałem bo te dawane z telefonem są niby przez serwis niektóre formatowane, ale wiadomo jak to w salonach... :) aha słownik T9 i polskie znaki ten temat już był tysiące razy poruszany jest do tego taki prosty inteligentny programktóry je usuówa przed wysłaniem tylko trzeba poszukać i przeczytac jaki. Co do metalu naokoło ekranu i klawiatury fatk ze słabego w suie nmateriału wykonany aczkolwiek u mnie dobrze wygląda, ale mogłby być lepszy. I to twoje czytanie smsów dziwna sprawa u mnie to robi w 2s :D. Dzwonek to fakt wina oprogramowania pewnie masz 2.... reszta by się zgadzała, oprócz rejestru (on nie trzyma wszystkich telefonów które wybierałeś, odbierałeś i nie odebrałeś bo by się spocił)
    Pozdro dla wszystkich wariatów :D

  • 0

    180. ~Bartek-Australia  2006-04-11 15:29:03  host: syd-nxg-pr9.tpgi.com.au

    Powiem wam ze telek jest wyje... i nie krytykujcie bo nie wiecie jak naprwde jest dobry w realiach filmy kreci ze Sonny Ericcsony i innme to lipa -mam K700i juz prawie 2 rok i powiem wam ze N70 robi wrazenie, filmy krecilem na koncercie Snoop Dogg'a wymiata i tyle ;P

  • 0

    181. ~3650  2006-04-11 15:36:18  host: 80.54.95.253

    PO co wam zoom 20x, i tak nic z tego nie będzie widać, a irdy nie ma bo to nowy telefon, po co nokia ma pokazywac klase z przed 3 lat ;d;d;d;d;d;d

  • 0

    182. ~komar  2006-04-11 16:42:06  host: abnr110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jes zaje.... mam go od paru , kilkunastu moze dni i spraoje sie znakomicie . no i ten wyglad mitrzostwo swiata . :-)

  • 0

    183. ~warsiawiak  2006-04-12 17:51:55  host: host148-190.crowley.pl

    gdzie w wawie mozna wgrac nowy soft do n70 bez utraty gwarancji(bez orange menu oczywiscie)??? jest wogole taka mozliwosc??

  • 0

    184. ~wojtas  2006-04-12 19:34:30  host: aom170.internetdsl.tpnet.pl

    Ta komórka ma chyba ma 35 mb dostępnej pamięci ten fon jest super POZDRO.

  • 0

    185. ~kapa  2006-04-12 21:25:07  host: aon13.internetdsl.tpnet.pl

    dla mnie telefoni kzajefajny ma duży wyswietlacz wideokonferencje aparat kamerke czego wam jeszcze brakauje??tylko szkoda ze nie ma irdy ale poza tym chciałbym go miec jest fajowski.Pozdro

  • 0

    186. ~Kuba  2006-04-14 17:04:22  host: abem121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tubus sprawdx kilka razy zanim coś napiszesz bo tu jest napisane że ma radio

  • 0

    187. ~kylie28  2006-04-15 19:15:34  host: bgf217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos juz wie cos konkretnego na temat usuniecia menu Orange please:)?
    P.S. Moj tez ma napisane ze ma radio a nie ma:)

  • 0

    188. ~kylie28  2006-04-17 01:23:29  host: bff59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    [juz jest...schowalo sie:)))]Usuniecie menu Orange please?:)

  • 0

    189. ~fido  2006-04-17 16:49:01  host: c80-216-209-78.cm-upc.chello.se

    mam ten telefon i nie jestem z niego zbytnio zadowolony wszystko wolno chodzi soft dosc czesto sie wiesza. zdjecia w sloncu na dworze so ok ladnie wychodza na kompie ale juz w domu wieczorem zamazane. telefon nie jest dopracowany tech. tylna klapka ktora odkrywa aparat po jakims czasie sie moze wyrobic...

  • 0

    190.  2006-04-18 22:07:20

    fido - ale ty piszesz pierdoły... pewnie masz z Orange tego fona. Mój się jakoś nie wiesza.I teraz znajdz mi jakiś aparat w telefonie za pomocą którego zrobisz dobre zdjęcia przy słabym oświetleniu w domu?? co może K750i?? nie pisz takich pierdół bo piszesz takie głupoty, że się zastanawiam jak ktoś mógł umieśćić taką wypowiedź na tym forum, makabra... i kiedy Ci się wyrobi ta klapka?? to nie jest jak 7650 że naet ścierała delikatnie oko obiektywu tu jest tylko sama klapka ona sie tak łatwo nie wyrobi chyba ze otwierasz ją co 5 sekund. Jak już Ci się wyrobi dzwoń pod 997 i im to wytłumacz. I kup sobie telefon bez klapki, bo trzeba umieć się obsługiwać taki mtelefonem, a z tego co widzę to zbyt trudne jak dla Ciebie. Proponuje stworzyć swój własny telefon, zobaczymy czy zrobisz coś fajnego... może być ciekawe

  • 0

    191. ~...::KRISEK::...  2006-04-19 20:13:35  host: ebl10.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest zajebisty mam go i jestem zadowolony jest wszystko czego potrzebuje szkoda tylko ze nie ma Irda ale za to jest Bluetooth

  • 0

    192. ~krystek  2006-04-20 21:03:12  host: abev16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty tel kupilem go dzisiaj i karte pamieci RS-MMC 1GB wypas to jest komputer fuck you leszcze jak wam sie ten tel nie podoba pzdro

  • 0

    193. ~karol  2006-04-22 09:38:56  host: amo106.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam k500 i nie nażekam bo jest najlepszy!!!! ta nokia to złom

  • 0

    194. ~kylie28  2006-04-24 18:58:42  host: bgm13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    phone extra kosior jest...ma wiecej bajer niz spodek kosmiczny i w ogole wszystko chodzi miodzio:) tylko czy ktos juz umie sciagnac tego Orange'a???:)

  • 0

    195. ~qaz  2006-04-25 08:48:37  host: adw15.marton.net.pl

    nic sie ludzie nieznacie to jest wypas najnowszej generacji a wy krytykujecie zobacz se jeden z drugim jak wygladaja zalosne sony-ericsony i motorola e365 niewiem co moja n70 ma wspulnego z tym szajsem

  • 0

    196.  2006-04-25 21:52:53

    karol zazdrosny gamoniu to że nie możesz mieć takiego telefonu to nie oznacza że zaraz musisz pisać że to złom bo nawet go pewnie w ręku nie miałeś, a dziamgasz jak głupi. I nie rozśmieszaj mnie z tym swoim k500 bo to wogóle nie jest telefon tylko jakaś zabawka dla małych dzieci, a te klawisze człowieku wrzóć to do kibla i póść go z prądem wody w klozecie i na drugi raz nie obrażaj cudów techniki i nie wyskakuj z takim szajsem jak k500...
    to tyle z mojej strony życzę miłego używania tandety

  • 0

    197. ~Ades  2006-04-27 19:42:37  host: efg133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ktos wie ile mozna nagrywac na dyktafonie ?? To mnie bardzo interesuje !! A anty ty jestes fatalny !! hehe

  • 0

    198.  2006-04-27 21:31:58

    Ades jak zwykle w Nokii 1 minuta ale być moze jest jakiś programik za pomocą którego powiększysz ilość czasu do nagrywania. Ale jak narazie wśród swopich "kilku: programów nie mogę odszukać mam ich za dużo :D

  • 0

    199. ~żbiku  2006-04-28 15:26:50  host: 120-167.espol.com.pl

    simlocka jak na ten czas nie da sie sciagnac nigdzie, prócz serwisu nokii

  • 0

    200. ~Agawa  2006-04-28 18:28:40  host: host86-144-77-201.range86-144.btcentralplus.com

    zgadza sie... ma radio

  • 0

    201. ~kam223  2006-04-29 20:16:51  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    radio jest! nawet ma usługe VISUAL RADIO , ale działa tylko w Japonii, albo przez UMTS-a. testowałem sam i chodzi super!

  • 0

    202. ~ixpack  2006-04-30 12:37:53  host: xdsl-4581.elblag.dialog.net.pl

    hmm bardzo podobna do 6680 ... tyle ze ma aparacik lepszy no i cene wyzsza ... a i radio ... ale wole N70 . a mam 3650 - trza kupic Nke

  • 0

    203. ~Pinczer  2006-04-30 13:18:44  host: dcp61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon normalny ja mam Panasonic vs3 i mam 16 mln kolorow dzieciaki i rozdzielczosc 240x 320 troche malo

  • 0

    204. ~mareo  2006-04-30 13:51:38  host: ddt163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do kitu - nie robi frytek!!! no i nie ma funkcji wiertarki udarowej :(

  • 0

    205. ~kOSTEK  2006-04-30 14:04:36  host: ddf103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak czytam uczone opinie na temat tej wyrafinowanej technologii, a roi się od błędów ortograficznych. Porażka!!!

  • 0

    206. ~SUBLIME  2006-05-03 13:11:30  host: abbh228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ma radio!-wiem bo sam go posiadam...ogolnie bardzo sobie chwalę :)))ma wszystko czego potrzebuje

  • 0

    207. ~kylie28  2006-05-03 14:16:51  host: bfg253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko ze ja nie chce usuwac sim-lock'a i tracic gwarancji...samo Orange podle menu wyrzucic z phonika:)

  • 0

    208. ~GUCIO  2006-05-04 13:08:21  host: abfb220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wie ktos moze jak ściągnać simloka z NOKI N70

  • 0

    209. ~piter  2006-05-07 17:39:17  host: bof157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy da się wyłączyć jakoś pasek szybkiego dostepu do funkcji telefonu na wyświetlaczu w n70?? pozdro

  • 0

    210. ~mp  2006-05-08 15:53:47  host: host-538eaa4b.elsat.net.pl

    niech mi ktos powie czy N70 ma radio z RDS bo planuje kupic dzieki pozdrawiam

  • 0

    211. ~kitek  2006-05-08 21:11:33  host: aub176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest to kitu, mam go od 2 miesięcy i jestem nim kompletnie rozczarowany, po 1. bateria trzyma max.50 godzin ( nie gadam dużo mam abo. 400 min, i nie wygaduje nawet tyle, przychodżacych minut mam mniej bo licze)po 2. przyciski w tym modelu to koszmar, sa za małe, chyba że dla kobiety ale waga za duzą jak dla nich, po 3. menu jest nieczytelne, po.4 klapka chroniąca obiektyw ciągle opada wiec na okrągło włacza sie aparat( nie wiem po co ona jest przecież nikt w kieszeni gwoździ nie nosi)po. 5 wiesza się. to tyle pozdro

  • 0

    212.  2006-05-09 11:35:58

    piter, aby wyłączyć to menu wejdz w narzedzia, ustawienia,telefon,tryb gotowości i w polu aktywny tryb gotowości znień na nie i już się wyłączy menu dodatkowe :). Kitek kup sobie 6310i tam masz dwu tygodniową baterie mniej więcej i nie będziesz miał problemów. Klawisze rzeczywiśćie troszeczkę za małe ale top w końcu smartphone. Klapka?? "nie wiem po co ona jest przecież nikt w kieszeni gwoździ nie nosi" już ktoś kiedyś napisał, że to nie telefon dla jakiegoś buraka co nosi telefon w kieszeni tylko w kaburze także nie dziw się jak go jeszce pewnie wkładasz do kieszeni klapką w taki sposób że jak Ci się zahacza o gacie to się otwiera. Trzeba trochę pomyśleć, a widać z tym jest problem jak widzę. A apropo wieszania to jest Symbian i w nim od czasu do czasu trrzeba trochę odkurzyć w plikach tak samo jak w kompie od czasu do czasu trzeba coś zrobić żeby się nie zamulił, za wysokoa technika jak dla Ciebie. Aha ten abonament i gadanie to był szpan?? Kaszana chłopaku kaszana....

  • 0

    213. ~Wiktor  2006-05-10 16:08:28  host: sdferwer193.net.autocom.pl

    Telefon jest super chociaż to prawda, że w Orange zepsuli menu, ale w serwisie Nokii wgrali mi oryginalne oprogramowanie tego telefonu i teraz jest odlot. Musze tylko sobie kupić większą kartę pamięci.

  • 0

    214. ~kylie28  2006-05-12 00:54:29  host: bdy1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiktor, ale gdzie??...bo z m-c pytam gdzie mozna wgrac/usunac menu orange (Piter ten pasek "szybkiego"[buhahha] dostepu nazywa sie wlasnie menu Orange, i jak Wiktor nam powie to sie dowiemy...bez utraty gwarancji slyszalam tylko o Wawie):)

  • 0

    215. ~kitek  2006-05-12 17:26:43  host: aus42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    flash15
    ja nie wiem czy Ty ten telefon posiadasz czy tylko na forach się o nim naczytałeś?człowieku o minutach pisze po to( Tobie z tajemnych przyczyn mi sie nie udało)aby uzmysłowić że gadam MAŁO i bateria pomimo tego że mało rozmawiam jest do bani,jezeli Symbian jest taki git to odpalaj sobie go sam co dwa dni,klawisze nie są troszeczkę za małe tylko mikro małe (ołowek w zestawie niezbędny),jeżeli uważasz że nie buraki noszą TAKI telefon w kaburze to go sobie sam w niej nos w lecie jak masz krótkie gatki powodzenie Ci życze (pomijając fakt że wklądam go do kieszeni w marynarce i wtedy się owa klapka ciągle otwiera)i ostatnia rzecz czułość tego telefonu to istna makabra ( porównywałem go z Nokią 6021 i się załąmałem)to tyle polecam go nabyć i pogadamy wtedy.pzdr

  • 0

    216.  2006-05-12 23:36:18

    kitek MAM ten telefon i jestem jego szczęśliwym posiadaczem. Jestem z niego zadowolony. Ja dużo nie gadam mam go na Heyaha, bo abonamentu nie chce. Mam ją fabrycznie bez simlocka (dlatego szybciej działa od zakupionych w Orange), słucham mp3 na głownym głośniku i czasami na słuchawkach. Bakteria trzyma od 2-4 dni ale 4 rzadko kiedy. Niestety takie są Symbiany, że słabo trzymają baterie :( miałem już parę Nokii z Symbianem i również SE P800 on miał baterie powyżej 1000mAh ale co z tego jak trzymał mniej więcej tyle samo co ta Nokia która ma 970mAh. Może nie miałeś jej sformatowanej albo ktoś w salonie podmienił Twoją nowa na używaną i dlatego masz z nią problem. Aha co do klawiszy po co ją kupiłeś skoro są dla Ciebie za małe, przecież mogłeś sobie zobaczyć czy Ci odpowiadają chyba że kupujesz w ciemno (ja doszedłem do perfekcji wciskam, można powiedzieć paznokciami :-) )Smart to smart :). Nosze ją przeważnie w kaburze, ale i czasami na szybkiego zdarzy mi się włożyć ją do kieszeni w spodniach, ale nigdy mi sie nie otwiera klapka (wsadzaj kamerą VGA do góry) i właśnie lato i ciepłe dni gdzie tą małpe włożyć przy krótkich spodenkach nie ma szlówek niestety, ale jakiś patent się znajdzie. Acha i jeszcze pytanko to jest Twój piewszy fon z Symbianem??

  • 0

    217.  2006-05-12 23:38:11

    Aha co z tą czułośćią bo nie rozumiem....

  • 0

    218. ~kitek  2006-05-13 10:11:36  host: aua231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    flash 15. nie jest pierwszy. miałem Nokie 9500 i SE 910i, i dłużej trzymały ( Nokia ok 4 dni a SE tak ze 3)przy czym na SE wiecej muzy słuchałem.Baterię oczywiście sformatowałem, nie wykluczam ze podmianka w salonie była:(co do czułości to chodzi mi o zasięg tego telefonu że jest falujący i słabnie a potem długo go złapać nie może.
    reasumując naprawde nie wiem skąd zachwyty tym telefonem?owszem jest wypasiony to fakt ale wydaje mi się ze po tak topowym telefonie można wiecej oczekiwac a ma wady i to nie małe. mówiąc krótko zmieniam go a Tobie życze miłego jego uzytkowania. pozdrawiam

  • 0

    219.  2006-05-13 21:06:34

    Kitek. Ja jak narazie przystane przy tym fonie mi on podpasował aczkolwiek nie ukrywam czy mi coś nie odbije i nie zapragnę czegoś innego.A zasięg moze dlatego Ci glupieje bo masz ustawioną sieć na tryb podwójny a nie sam GSM. Może po prostu trafiłeś na jakąś felerną, a tak się zdarza niestety, może starszy soft(2.... jest do bani) nie wiem, moja jest ok.I dłużej trzyma bateria niż w mojej staruszce 7610 (ostatnia) i szybciej chodzi. Aha jeśli masz W Ideii to wież mi jeśli chodzi o szybkość telefonu to fabrycznie bez simlocka N70 wyprzedza taką Ideową.
    Nie wiem co zamierzasz kupić ja jak narazie stopuje się z wydawaniem floty na telefony.
    POzdrawiam

  • 0

    220. ~ZIBI800  2006-05-14 19:59:01  host: dial-709.bielsko.dialog.net.pl

    Witam Zastanawiam się nad kupnem noki 3310!!! Mam uż 96 groszy ze skarbonki od taty dostałem 3,50 a od mamy na urodziny aż całe pełne papierkowe 10zł, a dzisiaj na ulicy znalazłem 2 grosze. A nawet dziadek widząc jak dzielnie zbieram dożucuł się 1,40 zł. Łącznie mam 5,88groszy

  • 0

    221.  2006-05-18 18:42:23

    ZIBI800 - kup lepiej browar bo jak kupisz komórke to będziesz od niej uzależniony :)))

  • 0

    222. ~blev  2006-05-19 13:24:35  host: proxy.uznam.net.pl

    Dlaczego ani słowa o simlock-u

  • 0

    223. ~kier  2006-05-19 19:20:53  host: host130.219.146.194.generacja.pl

    Czy ktoś może się oriętuje czemu nie otwiera się galeria w n70 dotychczas nie miałem z tym problemu wszystko inne działa. prosze o pomoc w tym temacie

  • 0

    224. ~p  2006-05-24 19:25:28  host: chello087207075041.chello.pl

    co kupić SPV M3000 czy NOKIE N70??

  • 0

    225. ~valdi  2006-05-24 23:32:09  host: 18-178.89-161.tel.tkb.net.pl

    kupilem, jestem w szoku, tyle
    nie mialem lepszego, nie chce innego

  • 0

    226. ~BlueEyes  2006-05-25 15:17:11  host: 213.94.228.210

    Powtorze pytanie innych - Co z SImLockiem? Mieszkam za granica i nie chce posiadac 2 telefonow kiedy przylece do Polski. Moze ktos z Was juz mial okazje dowiedziec sie cos na ten temat?

  • 0

    227.  2006-05-26 14:12:00

    Ja sie dowiedziałem,że te nokie sa wredne jeśli chodzi o simlocka -nie da sie z nich ściągnąć,bo Anglicy tak zakodowali te simlocki ze tylko w specjalistycznym serwisie w Londynie / Anglii mozna ściągnąć- nasi spece jeszcze nie umieją ich ściągać

  • 0

    228. ~tern co sie zna  2006-05-29 18:45:02  host: aki55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po pierwsze to poprostu nie macie takiego telefonu i gadacie ze jest zły bo zazdrscicie innym, ja go mam i wiem ze jest swietny

  • 0

    229. ~siwa  2006-05-30 10:33:00  host: 193.239.61.4

    bardzo chce ja miec, jest wypasna, ale czytam te wasze opinie i juz sama nie wiem, czy ta klapka styłu naprawde sie psuje po czasie i tak sie obsowa?

  • 0

    230. ~  2006-05-31 16:57:52  host: chello084010151227.chello.pl

    ~kitek a jak ci dziala irda :)

  • 0

    231. ~uzytkownik  2006-06-01 00:55:22  host: 81-1-87-55.homechoice.co.uk

    sim locka sciaga operator sieci za oplata rownowartosci £20 wysylaja ci kod z nokii i simlock zdiety

  • 0

    232. ~klapek  2006-06-01 10:48:39  host: asu222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktoś może jak wyłączyć to beznadziejne menu w trubie gotowości??

  • 0

    233. ~  2006-06-04 16:28:13  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    za około 500zł mniej mozna mieć 6630 a ma ten sam procek 220MHz:) pozdro

  • 0

    234.  2006-06-08 11:30:04

    noi co z tego ze ma ten sam procesor jak jest cegłówką.Tutaj płacisz za rozmiar, wygląd i ten dźwięk :) ogólnie nic nie mam do 6630 ponieważ sam kiedyś chciałem teką zakupić tylko przerażał mnie jej wygląd i wybrałem 7610, a teraz N70 :)
    pozdro

  • 0

    235. ~ma.dzia  2006-06-12 22:33:19  host: bnk57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój staruszek z Anglii kazał mi sie dowiedzieć cos o jps i o video conferencji i czy do niej moze sie kamerować kamerka z telefonu czy musi dokupić, moze cos wiecie..bo ja nie mam pojęcia...

  • 0

    236. ~kloitak  2006-06-15 15:48:10  host: ti311110a080-5690.bb.online.no

    uzytkowniku operator orange nie chce sciagnoc simlocka z n70 mosi byc inne rozwiazanie

  • 0

    237.  2006-06-16 21:06:21

    flash15... i jak sie sprawowala nokia 7610..bo mialam zamiar ja sobie kupic..ale sie zastanawialam pomiedzy nokia7610 a samsungiem d600 ..ktora lepsza ???

  • 0

    238. ~smagi  2006-06-17 22:11:44  host: 217.153.221.162

    Posiadam swoja nokie n70 od miesiaca i jest swietna , trosze denerwuje soft orange ale przy tym co fon potrafi to juz pryszcz. Telefonik jest poprostu super POLECAM

  • 0

    239. ~koral  2006-06-18 22:16:15  host: ostrow-217.75.61.69.ostrow61.ptc.pl

    jestem szczęsliwym posiadaczem tego dziwactwa ;D od 4 dni. Do tej pory byłem przyzwyczajony przez tyle lat do Noki 6310i, i wreszcie postanowiłem mieć jakiś telefon z bajerami... Wybór padł na N70. Posiada ogrom funkcji których nie sposób ogarnąć na 4 dni zabawy tym telefonem.Na razie mi się podoba.Dobry aparat, mp3 też niczego sobie, mała karta za to. i ta nieszczęsna klapka z tyłu.Czasami się aparat właczy, czasami trzeba ponowić ruch klapką.Nie jest to arcydzieło, ale jak narazie telefonik spoko.Juz zastanawiam się czy po wakacjach nie kupię N80 ...

  • 0

    240. ~  2006-06-19 17:47:09  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    telefon za drogi do tego co potrafi a co najwazniejsze jezdzi na starych flakach 6630rulez:)

  • 0

    241. ~sebek:)  2006-06-19 18:25:22  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    hej ciemni ludzie zamiast podniecac sie czyms troszke lepszym od 6630 lepiej zachowac troche kasy (kilka stowek:)) kupujac wlasnie 6630 a w przyszlosci kupic N73 lub N93 w ostatecznosci N80:) to dopiero sprzet a nie jakies N70 za ponad 1000zł z tandetna klapką na aparat i flakami żywcem przeniesionymy z 6630 w postaci procka 220MHz pozdro 6630rulez:) pozdro ciemniaki bogaczaki:)

  • 0

    242. ~Nomalnie  2006-06-20 23:37:27  host: aaf50.internetdsl.tpnet.pl

    Kurde jaka faja. Wyglada jak paletka. Po pierwszym dniu wywalilem syfa z domu (sprzedalem za 300zł).
    Poza tym kupiłem go za 250zl.
    Trzeba miec syf zamiast mozgu, zeby kupowac telefon za 1000zł. Jak kupie za 100zl, to tez sie dogadam z rozmowca nie?.

  • 0

    243. ~sebek  2006-06-21 00:59:27  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    hej ludzie zamiast podniecac sie czyms troszke lepszym od 6630 lepiej zachowac troche kasy (kilka stowek:)) kupujac wlasnie 6630 a w przyszlosci kupic N73 lub N93 w ostatecznosci N80:) to dopiero sprzet a nie jakies N70 za ponad 1000zł z tandetna klapką na aparat i flakami żywcem przeniesionymy z 6630 w postaci procka 220MHz pozdro 6630rulez:) pozdrowienia dla tych co zle inwestuja kase:)

  • 0

    244. ~iwona  2006-06-23 15:04:03  host: mail.pocztylion.com.pl

    znalazłam taką stronę http://www.unlock-nokia.com/order.html ponoć przez nią można zdiąć simlocka w noki N70 ale trzeba posiadać kartę do płatności przez internet kosztuje to 7,90€O

  • 0

    245. ~Pudzian  2006-06-24 07:55:30  host: 213.199.238.134

    Zajebisty fonik niechce juz innego simlocka zdiełem bez problemu ale musiałem wgrac nowego softa takze polecam wszystkim ten tekefon

  • 0

    246.  2006-06-24 10:29:29

    Witamy ciemniaków!! Pana Głąba co oszczędza i pana Cwaniaczka. Jak włożysz tą swoją 6630 do kielni to Ci chyba gacie spadają no cholere sie udzielasz jak masz takie pirdoły pisać. Panie Cwaniak komu żeś buchnął tą N70?? bo za takie pieniadze jej nigdzie nie kupisz chyba ze od złodzieja, alebo bedzie Cie to kosztowało chwile strachu. A widzieliście taki duży napis TEMPAKOM WSTĘP WZBRONIONY!!! to go sobie przeczytajcie zapamiętajcie i sie nie udzielajcie, znawcy.

  • 0

    247.  2006-06-24 10:31:48

    Iwonko nie sądze żeby Ci się udało ściągnać kodem z tej strony simlocka, ale może jest to możliwe ja mam bez i całe szczęscie nie musze kombinować :).

  • 0

    248. ~  2006-06-24 16:03:32  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    aha juz wiem mi nie spadaja bo mam kieszenie a ty masz kielnie jak sam piszerz a ona ciezka jest fakt:)

  • 0

    249. ~  2006-06-24 16:07:48  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    hej flaszchu fyfnocie 1 gram nie robi moim spodniom roznicy twoim widocznie tak przykro mi:) N70 to tez cegla i nic tego nie zmieni:)

  • 0

    250. ~kuba  2006-06-25 10:49:32  host: 217.153.80.214

    chłopaki i dziewczyny. jak tak patrze po waszych recenzjach to mi sie smiac chce. huj z tym procesorem takimsamym jak nokia 6630 i n70. ale n70 jest taka droga poniewaz jest to nowszy telefon i korwa ma 2mpx kamere i ma jeszcze je nadodatek dwie>!!! ma lepszy wyswietlacz nie to co nokia 6630 65tys kolorow teraz to zdecydowanie zamało. woglule wyglad noki 6630 do n70 to jest nic. noki 6630 moze jest fajna ale ma kształ pilota do cyfry+ i woglue ten telefon traci sie pod wszystkimi wzgledami:) pozdrawiam

  • 0

    251. ~kuba  2006-06-25 10:50:40  host: 217.153.80.214

    chłopaki i dziewczyny. jak tak patrze po waszych recenzjach to mi sie smiac chce. kupa z tym procesorem takimsamym jak nokia 6630 i n70. ale n70 jest taka droga poniewaz jest to nowszy telefon i ma 2mpx kamere i ma jeszcze je nadodatek dwie>!!! ma lepszy wyswietlacz nie to co nokia 6630 65tys kolorow teraz to zdecydowanie zamało. woglule wyglad noki 6630 do n70 to jest nic. noki 6630 moze jest fajna ale ma kształ pilota do cyfry+ i woglue ten telefon traci sie pod wszystkimi wzgledami do nokii 6630:) pozdrawiam

  • 0

    252. ~kuba  2006-06-25 10:54:29  host: 217.153.80.214

    i jeszcze jedno nokia 6630 ktora jest tak przechwalana nie jest znowu taka tania, a nokia n70 jak sie dobrze poszuka to jest juz za 1000zł:P i co powiecie.? nokia 6630 widziałem za 750zł to jest zbyd drogo jak na takie gowno

  • 0

    253. ~ozz  2006-06-25 13:22:43  host: ahf46.internetdsl.tpnet.pl

    Jezu, ludzie, ale wy byki robicie!!!

  • 0

    254. ~  2006-06-25 20:00:05  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    te kubol za 1000zł pokaż mi gdzie to mozna kupić co do kamerki to fakt ciutke lepsza a wyswietlac to wlasnie w nokii n70 jest nie wypal jak cholera bo poszli na łatwizne i nie zmieniejac rozdzielczosci zmienili tylko kolory a takie ciemniaku jak wy sie na to łapiecie, dopiero jak bedziesz mial rzdzielczosc w stylu 240 x 320 zabaczysz te swoje 256tys. cwaniaku a ja za swoja 6630 dalem 600zł i to fakt a widzieć za 1000zł N70 to ty se mozesz pozdro:)

  • 0

    255. ~  2006-06-25 20:03:45  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    jeszca raz do kubola i co do ceny to nikt normalny ci nie sprzeda nawej N70 za 1000zł i tak samo nikt normalny nie kupi 6630 za 750zł patrzac na dzien dzisiejszy oczywiscie:)

  • 0

    256. ~  2006-06-25 20:09:03  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    jak pan kubol zdazyzył zauwazyć nokie roznia sie iloscia wyswietlanych kolorów:) cytat z testu w telepolis:)
    "N70 Mimo zastosowania wyświetlacza o dużo większej liczbie kolorów nie widać w tym elemencie wielkiej różnicy między ekranem z np. Nokii 6630.":) pozdro

  • 0

    257. ~  2006-06-25 20:14:12  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    wogóle szczerze mowie nie polecam nokii n70 bo jadną ogromną wade jest za droga w stosunku do tego co potrafi zachcecam do przeczytanie testów nokii 6630 i n70 na telepolis i sami obiektywnie stwierdzicie ze po co przepłacać:) lepieiej poczekac na cos w stylu N73 N80 N93 i poczekac az cena ich zleci to 1500zł:) pozdrawiam i zachceam do kupna 6630 naprawde warto i ta cena:)

  • 0

    258.  2006-06-27 00:40:04

    Nie taka cegła jak 6630 bo nie ma tego WIELKIEGO jak cholera koła na dole.To jest makabryczne dlatego jej nie kupiłem. a Poza tym N70 jest mniejsza gabarytowo i z tym niestety musisz się zgodzić jakbyu nie było.Kuba dobrze napisał tyle kosztuje bo jest nowsza. I ma lepszego Symbiana niż 6630 więc co tu się wykłócać co nowsze to droższe. Jest wiele malutkich pierdół co dla niektórych użytkowników telefonów robią wielkie różnice dlatego sami decydujemy co mamy zakupić.I nie chodzi mi też o te kolory w dupe z nimi bo miałem 7610 i tam były te 65tyś i to wystarczało, chodzi o inne rzeczy,które dla jednych są ważne, a dla innych nie. Zależy czego się oczekuje po telefonie.Aha jeśli chodzi o spadające spodnie to mówiłem o TGwoich bo mi nie spadają, a od moich wara!! :) A tak na poważnie nie powiesz mi, że 6630 jest mniejsza, albo równa gabarytami do N70 .
    Pozdro

  • 0

    259. ~  2006-06-27 11:47:37  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    a powiem ci 6630 jest mniejsza od N70 w grubosci o caly 1mm:D w wysokosci N70 jest nizsza o caly 1mm:] a co do szerokosci to jest szersza od N70 ale tylko w dolnej czesci po cale 3,5mm na strone prze co nie ma tak cholernie upchanych klawiszy:D wiec jak widzisz sa podobne gabarytowo a N70 to tez cegla pogódz sie z tym:)

  • 0

    260. ~  2006-06-27 11:55:27  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    aha fyfnot wejdz se na N73 lub N93 te to maja kamerki a nie 2 mega bez makro juz bym wola za 1500 kupic N90

  • 0

    261. ~  2006-06-27 12:33:15  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    aha fyfnot wejdz se na N73 lub N93 te to maja kamerki a nie 2 mega bez makro juz bym wola za 1500 kupic N90

  • 0

    262. ~  2006-06-27 12:33:28  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    a tak wogole to nie wszyscy wszystko wiedza o komorkach ja chce im przekazac to do czego sam doszlem a wiec ze jak ktos nie ma na N70 to wcale nie musi sie na nia zyłowac a nawet jesli ktos ma tyle kasy zeby sobie ja kupic to moze tka jak ja dojdzie do wniosku po co przeplacac i kupi 6630 bo naprawde warto i co do symbiana n70 ma nowszy ale nadal jest to 8 flaszchu fyfnoscie:]

  • 0

    263. ~  2006-06-27 12:33:33  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    co do ceny ok jest nowsza jest drozsza ale niech mi pokaze gdzie ja za 1000zł mozna kupic :)

  • 0

    264. ~  2006-06-27 12:33:39  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    a powiem ci 6630 jest mniejsza od N70 w grubosci o caly 1mm:D w wysokosci N70 jest nizsza o caly 1mm:] a co do szerokosci to jest szersza od N70 ale tylko w dolnej czesci po cale 3,5mm na strone prze co nie ma tak cholernie upchanych klawiszy:D wiec jak widzisz sa podobne gabarytowo a N70 to tez cegla pogódz sie z tym:)

  • 0

    265.  2006-06-28 00:31:59

    a na chu.... Ci to marko w telefonie?? jak chce zrobić zdjęcie to mam od tego aparat normalny a nie w komórce, aczkolwiek przydaje się w komórce, ale to tak żeby na szybkiego gdzieś zrobić fotkę, bo i tak się dobrych fotek telefonem nie zrobi, a szczególnie w pomieszczeniu.N93 na cholere mi taki kredens.A N90 nie zakupiłem przez jej gabaryty i tą odstającą jak cholera kamerkę jak sie ją rozłoży jest do dupy według mnie niestety i jej nie zaakceptuje.I nie fyfnytuj mi tutaj w morde kopane!!

  • 0

    266.  2006-06-28 00:32:48

    aha i nie wiem gdzie Kuba ją widział za 1000zł chyba coś mu się porąbało... chyba że w Orangutanie

  • 0

    267. ~  2006-06-28 18:07:03  host: system858917523.mtvk.pl

    gdzie mozna kupic n70 za 1000 zł ?? www.allegro.pl, sam kupilem nowke z orange, miesiac temu za 990 zł wiec mozna ;)
    A różnica pomiędzy 6630 a n70 jest znaczna, poczynając na wyglądzie a na wyposażeniu kończąc!!

  • 0

    268. ~  2006-06-28 23:01:01  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    te fynfnot mnie marko tez nie potrzebne:) ale makro jak najbardziej i wiem ze najlepeszy do zdjec jest aparat normalny tylko jak trzeba juz zdjecie zrobić to go akurat nie masz:) a po drugie aparaty jakie mi pasuja sa dosc duze (H2 FZ20) wiec po co taszczyc cos takiego:) lepiej miec wszystko w komórce która zawse masz. Ciekawi mnie tylko czemu pan fynot nic nie wspomnial o N73 czyzby byla mniejsza niz jego paletka N70 pewnie cos w tym jest a bije ta jego N70 na głowe:) pewnie zal mu dupe ściska ze jak ja za 1,5 roku sprzedam swoja 6630 to strace na niej ze 200zł (a on aż boje sie pisać pewnie wiecej niz 600zł albo jeszcze wiecej):) i wtedy sprawie sobie N73 i dlatego wszystkich zachecam do kupna 6630(maximum funkcji za minimalna cene) nie wiem jak wy ja nie kupuje fona na 5 lat tylko jeszcze chce go sprzedac przed koncem gwarancji:)

  • 0

    269.  2006-06-29 11:32:46

    te dzwoniec widziałem N73 i bardzo mi się podoba naewno lepiej niż N93 .Nie patzyłem na rozmiary ale nie sądze, żeby aż tyle była mniejsza jeśli wogóle jest. Nie mam narazie i tak zamiaru zmieniać telefonu, bo ostatnio za dużo wydałem na te zabawki pieniedzy i narazie koniec.W każdym telefonie mamy coś dobrego i coś co jest nie dopracowane w sumie. W N70 mam w sumie wszyseko czego mi trzeba. Radio jest mp3 jest ładny czysty dziwięk, przydałaby sie jeszcze bateria litowo-polymerowa, ale niestety nie pomyśleli, ale w dupie z tym.A dzwońcu rozmiar to tak wogóle mam w dupie i nie interesuje mnie on bo P800 też posiadałem i zapewne wiesz jak on wygląda i znasz jego rozmiary. Ja patrze pod względem tego co mi się może przydać w danym urządzeniu i się przydaje. A jak Ty będziesz za 1,5 roku sprzedawał swoja i zakupywał N73 to ja też się jej dorobie nie martw się, chyba że wyjdzie coś jeszcze lepszego, a N70 nie będę nawet sprzedawał, tylko ją zostawie, bo uważam ją za bardzo dobry telefon mi on odpowiada, za dużo bym stracił.

  • 0

    270. ~  2006-06-29 11:52:39  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    czyli pan fynfnot doszedl sam do wnosku ze n70 jest zbyt droga a jej zakup jest nie oplacalny 6630 rulez:)

  • 0

    271. ~  2006-06-29 11:58:14  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    N73 10gram mniej 4mm mniej szerokosci 3mm mniej grubosci jedynie wyzsza o 1mm ale co to jest 1mm:) n70 to przytym paletka do pingponga:)

  • 0

    272.  2006-06-29 22:15:57

    dzwoniec ja juz posiadam N70 była droga ale bez przesady, jak Cie stać to sie na to nie zwraca uwagi i nie to żebym szpanował bo nie o to mi chodzi, ja sądzę, że za to co ona ma pod maską i co mi wystarcza jak narazie to warto było. Aha i tak przy okazji to Twoja 6630 jest prędzej podobna do paletki, złap ją za część ekranową i możesz śmiało grać.

  • 0

    273. ~  2006-06-30 10:28:39  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    flaszchu jfynfnocie ale twoja bardziej pasuje do paletki bo pileczka sie bedzie odbijac od ekranu a u mnie bedzie sie odbijac od klawiszy wiec bedzie odskakiwac a u ciebie gladki ekranik idealna za paletka plus jeszcze to profilowanie wezsza przy klawiszach szersza przy ekranie:) aha i co do ceny to za: lepszy wyglad (wedgług ciebie) 0,7mega pix wiecej radio kto normalny czytajac moje komenty na N70 kupi teraz N70 chyba ten co ma za duzo kasy ale tego to stać na fona za 2500:)

  • 0

    274. ~elek  2006-06-30 11:29:29  host: abdr117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wie ktoś jak zablokować klawisze w noki n70. Wczoraj ją kupiłem i doszedłem jak działa większość funkcji ale niestety tego nie wykombinuję POMOCY.

  • 0

    275. ~  2006-06-30 14:28:42  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    nastepny stracony kupił n70:) a klawsze to pewnie jak w nokii jakiś klawisz funkcyjny i gwiazdka*

  • 0

    276. ~qwert200  2006-06-30 21:52:23  host: NAT-5.autocom.pl

    nokie n70 blokuje sie tak jak każdą nokiee tylko zamiast srodkowego klawisza wciska sie jeden z poziomych klawiszy po lewej stronie i potem *
    a tak na marginesie wie ktos może ile kosztuje sciagniecie simlocka z n70,N91 i 6620 ?? i oczywiscie gdzie??

  • 0

    277. ~Cholek  2006-07-01 14:27:20  host: chn194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie N70 i nie pisze mi ze 6630 jets lepsza bo to jest szajsik popatrzcie sobei na wygląd fonu. Jak kupiujesz samochód to głównie patrzysz na wygląd a N70 jest łądniejsza i bogatsza :)

  • 0

    278. ~Dora  2006-07-01 15:37:02  host: cache.btk.net.pl

    Jak dla mnie 6630 to złom,wyglada jak niedorozwiniete jajo

  • 0

    279. ~  2006-07-01 18:38:41  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    a N70 jest łądniejsza i bogatsza :) lecz za malo potrawi w porównaniu do ceny a cena takze przy kupnie samochodu ma znaczenie:)

  • 0

    280. ~  2006-07-01 18:39:41  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    a jak słysze u baby ze sie jej wyglad nie podoba to mnie na wymioty bierze Dorciu:)

  • 0

    281. ~  2006-07-01 18:40:59  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    a cholernik pisze posta tylko dla tego ze nie moze uwiezyć ze wywalił tyle kasy na cos co jest jej nie warte:)

  • 0

    282. ~  2006-07-01 18:47:20  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    trzymajac sie wygladu to tylnia klapka to nie wypał jakich mało:)

  • 0

    283. ~  2006-07-01 19:29:44  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    a cholernik pisze posta tylko dla tego ze nie moze uwiezyć ze wywalił tyle kasy na cos co jest jej nie warte:)

  • 0

    284. ~  2006-07-01 19:29:49  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    a jak słysze u baby ze sie jej wyglad nie podoba to mnie na wymioty bierze Dorciu:)

  • 0

    285. ~  2006-07-01 19:29:54  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    a N70 jest łądniejsza i bogatsza :) lecz za malo potrawi w porównaniu do ceny a cena takze przy kupnie samochodu ma znaczenie:)

  • 0

    286. ~slawko  2006-07-02 19:37:30  host: xg78.internetdsl.tpnet.pl

    Mam N70 od 15.miecha i jest bardzo fajna troche bateria krotko trzyma ale to norma w symbianach. Moze by ktos sie chcila zamienic mam N70 w orange na konie N70 w plusie. Niestety zmieniam operatora.

  • 0

    287. ~Qba  2006-07-03 15:05:48  host: chello087206193147.chello.pl

    lepsza jestr nokia 6280 bo ma lepszy wyswietlacz a i nie ma symbiana co jest plusem bo sie nie wiesza a filmy nagrywa w formacie mp4 w rozdzielczosci VGA :D

  • 0

    288. ~wojtek11  2006-07-03 19:59:50  host: ti311110a080-11223.bb.online.no

    czy ktos posiada informacje gdzie i jak usunac simlocka z n70

  • 0

    289. ~Micho  2006-07-06 13:07:34  host: ell42.internetdsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad zakpem N70 jak i również rozstrzygam zakup SE K750i zależy mi na dobrych fotkach z aparatu, zeby w wakacyjne wycieczki nie brać dodatkowego sprzętu typu aparat czy odtwarzacz mp3 z tego co wiem obydwa robią zdjęcia w rozdzielczosci 2 megapixele (to już coś)który waszym zdaniem jednak robi lepsze zdjęcia? proszę o informację

  • 0

    290. ~  2006-07-06 13:40:48  host: acqj127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Delikatnie lepsze robi K750i (dzieki funkcji autofocus), ale bardzo mozliwe, ze nawet nie zauwazysz roznicy ;) Ja wybralem N70 ze wzgledu na symbiana, ktory znacznie poszerza funkcjonalnosc telefonu ;D

  • 0

    291. ~  2006-07-06 18:27:54  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    polecam N93 lub N73:)

  • 0

    292. ~  2006-07-06 18:30:07  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    one przynajmniej przewyzszaja czyms 6630 a nie jak N70 rozni sie głownie radiem i wbudowana druga kamerka:/ porazka nie polecam

  • 0

    293. ~  2006-07-06 18:30:10  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    polecam N93 lub N73:)

  • 0

    294. ~bajarz  2006-07-07 00:43:20  host: eeq217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to tylko telefon i mam go za 2 PLN w salonie orange, porazka bo duza, a te telefony jakie by nie byly sa tak drogie ze lepiej nosic tylko telefon jesli o to chodzi, nie ma co sie nudzic trza zyc a nie patrzec w telefony ;D

  • 0

    295. ~Kitos  2006-07-08 11:46:37  host: host242-2.smgr.pl

    Jestescie głupi i tyle nie kupicie go i nie znacie fonika poza danymi tu przedstwionymi i odrazu go źle oceniacie. Zakupiłem ten telefon i moge powiedziec zae jestem zadowolony w sumie to wszystko jest git. Bateria tu pisze ze trzyma 245. u mnie przy słuchaniu radia trzyma 3 dni a normalnie 7 dni więc to mi odpowiada. aparat równiez jest fajny robi czyste zdjecia filmy tez git wychodza wiec nie rozumiem o co wam ludzie chodzi. Polecam Te komórke kazdemu kto nie ma kasy na cos w przedziale n80. a co do blokowania mi sie sam blokuje. menu da sie zmienic wszedzie. Simlock można podobno ściągnąc za granicą ale ja mam fonik z kartą "3" i śmiga super pozdrawiam

  • 0

    296. ~  2006-07-08 13:41:39  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    i tak za drogi a za mało umie i nikt na świecie tego nie zmieni:) 6630 jest prawie polowe tańsza:) a czy ma o połowe mniej funkcji od n70 chyba nie:) 6630 rulez:)

  • 0

    297. ~ja  2006-07-08 14:05:15  host: bic194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mozna w n70 oglądac filmy na całym wyświetlaczu?

  • 0

    298. ~Kitos  2006-07-08 16:38:12  host: host242-2.smgr.pl

    wiesz zależy o jaka cene ci chodzi ja zakupiłem za 790 prawie nową i jestem zadowolony :D

  • 0

    299. ~Kitos  2006-07-08 17:13:26  host: host242-2.smgr.pl

    tzn niewiem do końca czy można ale to że n70 ma realplayera do odtwarzania filmów i office z programamido obróbki i tworzenia grafiki to jest wielki plus
    ja nie oglądam filmów na dużym. ale i tak ładnie wyglada

  • 0

    300. ~Jako Tako  2006-07-08 17:24:14  host: aame74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh...
    widze ze tylko ja mam takie dojscia
    ja kupilem n70 za 420zl :D
    jest duza ale nawet fajna

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet