Nokia N-Gage - opinie
Telefony Nokia Nokia N-Gage Opinie o Nokia N-Gage

Nokia N-Gage

w sumie: 109
  • 0

    1. ~kostelek  2004-09-26 20:28:00  host: cav248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon!

  • 0

    2. ~super_e;lectric  2004-11-25 19:04:00  host: cache.ilabs.pl

    Zabawka dla dzieci i ...nastolatków :p

  • 0

    3. ~posiadacz n-gage  2005-01-17 15:12:00  host: ns2.wolomin.net

    jest git, jedyna wada to słaba bateria

  • 0

    4. ~michal  2005-02-01 19:15:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    przynajmniej jest lepszy od N-gage QD

  • 0

    5. ~D_I_A_N_A  2005-02-21 20:22:00  host: bui123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon wydaje się całkiem spoko!

  • 0

    6. ~rambo  2005-02-27 16:51:00  host: 80.51.131.1

    jest do bani :D

  • 0

    7. ~aNaX_Ax2500*  2005-03-06 17:22:00  host: cqd244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest lepszy od swojej lepszej wersji!! Czy nokia n-gage jest poruwnywalna z sony ericssonem T610??

  • 0

    8. ~TomiX  2005-03-08 15:41:00  host: vn14.internetdsl.tpnet.pl

    Ta Nokia N-GAGE nie dorównuje Noki N-GAGE QD. NOKIA N-GAGE QD rządzi !!!!

  • 0

    9. Kozio  2005-04-03 10:36:28  host: hc70.internetdsl.tpnet.pl

    ja tam wole N-Gage Classic niz QD bo ma porzadny odtwarzacz mp3 a QD nie. wogole wersja QD nie miala byc lepsza wersja tego N-gage'a tylko TANSZA (zaoszczedzili m.in na mp3) a z drugiej strony bardziej ustawiona pod katem gier (slot na karty nie pod bateria i jasniejsze podswietlanie ). Mialem tego Ngagea ale wymienilem na Neca e616 bo chcialem miec Jadu Gadu a nokia tego nie obsluguje :-)

  • 0

    10. ~colpak  2005-04-04 09:39:00  host: tf250.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktos ile kosztuje noki n-gage w mediamarkt??

  • 0

    11. ~rafi  2005-04-07 20:19:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    Oczywiście że nie jest porównywalna sony ericsson T610 bije tą nokie na głowe. Ma dużo więcej potrzebnych funkcji a jak ci jest potrzebna gierka to sobie na kompie graj!!!

  • 0

    12. ~Wacho  2005-04-14 15:47:00  host: chello062179006145.chello.pl

    do rafi:
    weź w ogóle co ty gadasz!! przecież to aż śmieszne!! jak se t610 może bić na głowę n-gage? przecież on nic dobrego nie ma... jedyna przewaga to to że ma aparat i NIC więcej :P

  • 0

    13. ~fuck wacho  2005-04-15 22:29:00  host: bwt26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    weż wacho odpłyń se t610 ma lepszy wyświetlacz nawet a ta nokia to kiczowata zabawka warta połowę swej ceny!!!!!!

  • 0

    14. ~TOM  2005-04-25 17:09:00  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    N-GEAGE QD jest o wiele lepszy. Może macie jakieś zastrzeżenia co?? Wiedziałem że nie!!!

  • 0

    15. ~zdzichu  2005-04-29 21:32:00  host: dsw132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    n gage qd rządzi a snoy ericsson to gówno co ma gówniane gry i aparat tez lipny

  • 0

    16. ~  2005-05-02 21:30:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    do zdzichu: Jeśli chcesz grać to kup sobie Gameboya albo coś w tym stylu.Telefon służy według mnie przede wszystkim do dzwonienia.T610 ma lepszy wyświetlacz, lepszą polifonie a co do aparatu to T610 go ma w przeciwieństwie do noki N-Gage...

  • 0

    17. ~axel  2005-05-15 21:47:00  host: dns1.techmedia.com.pl

    lol co za lamki... ci co pisza ze T610 jest lepszy... podniecaja sie tym ze ma 65tys kolorow... debile... SE T610 ma rozdzielczosc 128 x 160 a ngage 176 x 208... wiec co glupio pier... ze ma lepszy wyswietlacz! po drugie po *** taki gowniany aparat komu jak w T610? LOL i w ogole SE T610 tego gowna bym nawet nie dotknol...

  • 0

    18. ~rafał  2005-05-19 20:34:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    tak axel a jaką masz komóre?? może jeszcze powiesz że wszystkie sony ericssony to gówno??

  • 0

    19. ~rafał  2005-05-29 11:42:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    no co wstydzisz się powiedzieć???

  • 0

    20. ~n-posiadacz  2005-06-07 20:16:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    Zgadzam sie w 100% z axelem. Sam mam N-Gage, ale Qd(odtwarzacz mp3 mam juz wgrany:D). Uważam, że bije SE T610 na pysk. I nie tylko QD, ale classin również. Rafał nie znasz sie za grosz....

  • 0

    21. ~mc_brx  2005-07-07 18:02:00  host: 213.76.171.5

    A ja wam powiem tak debile. Kazdy lubi co innego. Ja mialem i T610 i N-gage. I powiem wam jedno. T610 SUXXX. Mowicie ze ma aparat.:) Jego rozdzielczosc jest 288x320:) GO*** na zdjeciach widac. Nawet na kompie. A n-gage to konsola do gier. PCETA NIE WEZMIESZ DO POCIAGU:D A poza tym obudowa w T610 po kilkukrotnym wlozeniu do kieszeni nadaje sie do kosza:)NIE POLECAM T610!!

  • 0

    22. ~n-gage  2005-07-20 00:13:00  host: awp41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Nowa lubie ale gra Duży łanie ulubiona Extra Telefon Bardzo masz Internet ARENA N-GAGE Szukam Które Polski lub Europe Fajnie Szybko Duży Bluetooth grałem teraz wszystkie uwaga super Gra INNE MotoGP ile Bardzo dużo ale WOW 8-Bluetooth dżiekujem.

  • 0

    23. ~Piotr  2005-08-09 18:48:33  host: ns.eltronik.net.pl

    Telefon jest najlepszy. Mam go ... ekhm miałem go dopóki jakiś palant nie zwinął mi go na plaży w Gdyni.

  • 0

    24. ~cool  2005-10-17 17:32:22  host: dxh199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja zaniedługo bende miał N-Gage i wescie wogule nie poruwnywajcie N-Gage z jakimsi złomem !!!!!!!!!!!!

  • 0

    25. ~atomus83  2005-10-27 17:32:33  host: lutn-cache-4.server.ntli.net

    jesli ktos mysli ze QD jest dla dzieci,to niech dalej ssie palec.ja tak nie mysle sam ja posiadam i jestem w pełni zadowolony no prawie nie ma mp3 ale co za problem wystarczy dokupic bluetooth do kompa i wtedy bania mała wiec polecam .magia a karta pamieci no prosze nie powiedział bym ze za mała

  • 0

    26. ~tim  2005-10-31 09:13:46  host: ntwklan-81-219-215-234.devs.futuro.pl

    Jestem fanem SE, ale moj kumpel ma N Gage i powiem szczerze, ze ten telefon bije na glowe wiekszosc obecnie oferowanych fonow... N Gage to poprostu full wpas do kwadratu !! Szkoda, ze nigdzie nie mozna juz kypic nowej wersji Classic, bo zalezy mi na radiu...

  • 0

    27. ~nikey  2005-11-24 19:53:19  host: aps134.internetdsl.tpnet.pl

    ngage QD jest gorszy od n-gage ale ma jedną zalete czytnik kart MMC z boku i nie trzeba wyciągać bateri. Ale i tak zwykły N-GAGE żądzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  • 0

    28. ~tomek  2005-11-30 17:39:00  host: bcj55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest boski:D:D:D

  • 0

    29. ~marvin  2005-12-12 09:17:18  host: bww172.internetdsl.tpnet.pl

    n-gage classic rzadzi!!!

  • 0

    30. ~marvin  2005-12-12 09:19:15  host: bww172.internetdsl.tpnet.pl

    ale sa dwie denerwujace w niej sprawy: dosc slaba bateria i brak opcji przewijania w odtwarzaczu mp3:(ale reszta jest ok.klawisze chodza absolutnie miekko i przyjemnie...

  • 0

    31.  2005-12-16 22:41:10

    mam nokie n-gage iszczeże mówiąc niezbyt jestem zadowolony śadła mi prawa strona klawiszy i nied się tego naprawić ale nie tylko mi padły bo moim dwum kolego taksamo śadły
    szczeże nie polecam
    POZDRO

  • 0

    32. ~  2005-12-19 20:11:23  host: abyj86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e czy ona ma Karte Pamieci w zestawie ?? Prosze o odpowiedz

  • 0

    33. ~dake  2005-12-20 19:02:51  host: evt143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo mam pare pytan co do tego telefonu 1.czy moge se wgrac gry na karte pamieci 2.ktora jest lepsha qd czy class 3.czy moge dostac jakiegos linka z screenem z gry mna qd 4. i czy jak bede miec qd to czy musze kupowac gry czy je sie wgrywa?

  • 0

    34. ~men666  2006-01-10 08:40:55  host: dui186.internetdsl.tpnet.pl

    teraz używam cx65 i niewiem czy mam zamienić na n-gage czy n-gage qd

  • 0

    35. ~Forest  2006-01-18 21:24:26  host: dsn182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jakie i ile on ma w sobie gierek na sam początek jak bym nówke kupił ??

  • 0

    36. ~  2006-01-21 21:45:14  host: ael34.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem T630 i moge powiedzieć że ma tylko lepszy wyświetlacz i MA aparat. Poza tym n-gage bije go na głowę. Naprawdę jedynym mankamentem n-gage jest słaby wyświetlacz (tylko 4k kolorów!), ale konsola z niego niezła :)!

  • 0

    37. ~QD  2006-01-26 16:44:26  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam N-GAGE QD i mam MP3.Wystarczy zainstalować odpowiedni program ! A QD ogólnie jest lepszy i droższy od tego wielkiego CLASSIC !

  • 0

    38. ~N-GAGE QD  2006-01-30 01:24:24  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Hej.Chciałem kupić nowego N-GAGE'a Classic ale z tego co wiem już go nie ma ! Wielka szkoda.Wiem.Napewno jest lepszy pod względem funkcji od QD.Ale nie miałem wyboru.Zakupiłem QD i jestem dosyć zadowolony ! Ma on fajny duży wyświetlacz,i fajnie chodzą na niej gry oczywiście pod względem wkładania gier i wyjmownia jest lepsza od Classic'a.Jest ładniejsza i mniejsza.Łatwiej sie na niej gra.Ma lepszą baterię.A co do MP3 już sobie wgrałem.Mam słuchawki stereofoniczne.Nie ma radia ale przecierz ona była bardziej stworzona jako konsola do gier a nie muzyki.Nokia3300 jest to telefon stworzony do słuchania muzyki ale nie podoba mi się i ma nienajlepszy wyświetlacz ! QD jej opcje do grania i użytkowania mi wystarczą więc za 699zł nic lepszego nie kupimy.Polecam Nokie N-GAGE QD.Pozdro dla posiadaczy !

  • 0

    39. ~gringo*  2006-02-05 16:42:47  host: egi96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest świetny nie ważne że niema aparatu a jak jest on w jakimś modeleu telefonu to i tak słabej jakości a w n-gage są świetne gry radio i odtwarzacz mp3 i to jest podstawą telefonuate głupie komentarze na temat nokia n-gage to chyba kierują ci co w rzyciu tego telefonu w ręku nie mieli co prawda ja też go nie mam alejak mówiłem wkrótce będe szczęśliwym posiadacze tego telefonu a co do nokii n-gage qd to wogóle mi się ona nie podoba mój kupel kupił sobie nie dawno ten model i po tygodniu odkleiła mu się guma pozdrawiam wszystkich i zachęcam do kupna tego telefonu nara gringo*

  • 0

    40. ~Gaju  2006-02-13 14:36:12  host: net-250.netpark.pl

    Pochwalam Axela :) mialem se t630 i zmieniłem go na n-gage :) ta nokia jest zajedwabista :) normalnie wypas :) nie rozumiem jak można woleć QD skoro ona jest gorsza do grania (bo mniejsza) nie ma mp3 radia i jest drozszy po hole*e go kupowac ? ;/

  • 0

    41. ~Ziom.thebest  2006-02-26 10:50:52  host: abep132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    N-gageQd jest o wile lepsza jest wyposarzona w symbbiani w clasic wcale nie jest lepsza ze ma radio i mp3.Gówno prawda przeciez qd tez moze miec radio i mp3 ale trzeba wgrac program Cwoki ja np. mam radio i mp3 bo mam progeam a QD!!

  • 0

    42. ~zergling777  2006-03-27 15:34:15  host: tw42.internetdsl.tpnet.pl

    a gdzie ona ma glosnik...??? :)

  • 0

    43.  2006-04-02 10:04:01

    czy to telefon czy konsola do gier? :P
    Raczej dziezko jest z takiej cegly dzwonic,to cos w stylu PSP tyle ze starszy model :D
    Jezeli uwazacie ze bateria krotko trzyma co powiecie o MOTOROLI MPx200 tylko 104h trzyma!
    Czy ten telefon ma rozbudowe pamieci do 2GB' ?
    Prosze o odpowiedz.

  • 0

    44. ~piter01  2006-04-05 21:21:31  host: dwe130.internetdsl.tpnet.pl

    N-Gage Classic jast zajebista a se t610 to gówno!Tyle programików ile na nngcls idzie to szok!!! Wszystko, prawie nie ma wad...jakies tam drobne!

  • 0

    45. ~Fikfi  2006-04-19 17:39:00  host: abra231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy może ktoś wie gdzie można kupić te Nokie Classic nową na karte , 9bez rzadnych komisów)???? . Nara ODP!! pozdro

  • 0

    46. ~kwas  2006-04-20 15:07:59  host: user22.191.udn.pl

    przestancie glupio gadac... karzdy fon ma swoje + i - mialem sony ericssona k700i odrazu sprzedalem zeby miec qdeka.. zabawa na dlugie godziny... jak uslyszalem dzwiek qd odrazu sprzedalem go :/ nie zebym byl wybredny ale trzaskow piskow niezniose podczas mp3. teraz mam clsa i co? i no wiekszy :D glosnik mi sie juz zjebal :/ a mp3 chodza bajerancko heh.

  • 0

    47. ~kwas  2006-04-20 15:10:35  host: user22.191.udn.pl

    aha zapomnialem ... qd ma dzwiek tylko mono i tylko sowtwerowy 16khz.. clasik ma dzwiek jakosci cd 44khz i ma stereo

  • 0

    48. ~miki  2006-05-01 19:28:09  host: ecm162.internetdsl.tpnet.pl

    ILE KOSZTUJE NOKIA N_GAGE

  • 0

    49. ~adi  2006-06-27 09:51:17  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    od tego ile co kosztuje jest www.allegro.pl nie gryzie sprawdzalem nie jedno krotnie..;]

  • 0

    50. ~zN-Gage,em do d**y  2006-07-19 21:33:32  host: atw115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gówno Zbyt funkcjonalna

  • 0

    51. ~  2006-08-01 17:50:03  host: avj87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 3100 ma mniej funkcji i pod tym względem jest lepsza a i jest nie duża i nie gruba i nie szeroka jak te całe pierdolone n-gagee gorąco polecam 3100

  • 0

    52. ~sucharsky  2006-08-10 16:54:09  host: host-81-190-64-195.gdynia.mm.pl

    Ja tam powiem tylko tyle że cls jest duużo lepszy od QD. Ma mp3 i Radio, a Ci których zadowala trzask z QD z zainstalowanego odtwarzacza to gratuluję wytrzymałych nerwów =)Moim zdaniem N-Gage to najlepszy telefon jaki miałem i nie mam zamiaru go na razie zmieniać! Pozdro!

  • 0

    53. ~Szczepan  2006-08-28 23:23:47  host: cqp195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam Nokie N-Gage Classic dla mnie wypas nie zawiesza sie ani nie restartuje.Polecam ten foniq

  • 0

    54. ~puszek  2006-08-29 00:04:52  host: aakr70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ->->->Pieprzycie głupoty. moim zdaniem n-gage jest zbyt zajebisty jak na 20 wiek. takie pieprzone cudo powinno wejsc za jakies 50 lat;P a tak szczerze to telefonik jest spoko. Oczywiscie Classic a nie to gownoQD co nic na nim nie chodzi:D pozdro! polecam n-gage

  • 0

    55. ~Jack  2006-09-06 17:16:25  host: 83.238.234.154

    No może jako konsola ok, ale jako tel to nie bardzo. Nie wiem czy sie zgadzacie, ale każdy lubi to co lubi

  • 0

    56. ~dsk  2006-11-09 21:54:48  host: proxy.w.biznesklasa.lisek.pl

    siedisz w autobusie w pociagu co masz robic?? moze muzyka ok moze gra moze radio a moze jakis film co!!?? to wszytko ma nokia n gage jest super polecam. mam juz ja od 1 roku jest git gibon

  • 0

    57. ~Seo  2006-12-07 14:51:19  host: acgu26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już od jakiegoś czasu classic'a i jestem zadowolny z tej komóry nie wyobrażam sobie lepszej. No a kto nie miał nigdy w ręku Classica ten nie wie co mówi bo na żywo wygląda o wiele ładniej od QD który ma bardzo mizerny dźwięk mono czyli nawet jak podłączysz słuchawki to działa najwyżej jedna + słaby głośnik i ta odklejająca się guma no i niektóre gierki java nie chodza na nim, jeszcze powiem że wyjmowanie karty wcale nie jest lepsze bo kolega mówił że wchodzi na siłę i jedną już gierkę popsuł przez to że jest tam mniej miejsca. Kumpel ma i nie narzeka chociaż teraz wolałby CLS. Oczywiście polecam Classica

  • 0

    58. ~Ptro  2007-01-10 17:04:02  host: cad166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko jedno słowo - SX1

  • 0

    59. ~  2007-01-11 11:59:03  host: dslb-084-057-012-098.pools.arcor-ip.net

    ja se wlasnie terz kupilem n-gage Clasic i jestem zadowolony.Ma on naprawde fajne gierki i mp3+jeszcze karte 1Gb. to naprawde fajny telefonik tagrze pokecam go.

  • 0

    60. ~Mycaj  2007-02-07 16:51:02  host: unusedaddr7-157.dnet.pl

    Hmm... Ja mam nokie 3650 i jestem w pelni zadowolony z systemu!!! Ale sie zastanawiam nad zmienieniem na n-gage Cl tylko pytanko czy wam nieprzeszkadza ze ona niema aparatu?? ;/

  • 0

    61. ~ksg666  2007-02-10 14:04:26  host: aanz1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat w telefonie to gówno! chyba ze taki jak w nokii N73... Tak to lepiej kupic osobno za bezcen dobra cyfrowke! A N-gage Cls jest swietny! Nigdy sie z nim nie nudze! Moge se nawet grac w pokemony przez emulator! Wszystko sie da! A co do QD to gówno jest i tyle! Niektóre gierki na symbian 6.1 nie rusza na QD, tak samo z javkami niektórymi! I ta pierdolona gumka caly czas odpada! Syf i tyle z QD!

  • 0

    62. ~baq  2007-02-14 16:25:06  host: nat4.mnc.pl

    N-GAGE cls rządzi ;] ma już ponad 3 lata, a najnowsze sony-ericssony nie potrafią tyle co on. Mp3 z niego brzmi DUŻO lepiej niż z SE w800i, a na żadnym innym telefonie jakiejkolwiek marki nie pograsz sobie w Tomb Raidera w 3D - polecam wszystkim.

  • 0

    63. ~  2007-02-26 14:50:01  host: abms248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia n-gage classic jest bardzo fajna i dobra..miało co sie psuje .. polecam ten telefonik :] jest naprawde świetny i dźwięk mp3 jest nie samowity ^^ jeszcze raz polecam i wielkie pozdro for all :]

  • 0

    64. ~anonim  2007-03-11 15:33:42  host: 80.50.232.186

    NOKIA N-GAGE CLS jest poprostu zajefajna. Mam ją doppiero pare dni ale używaną :( ale i tak jest super tylko jak dlamnie ma dwie wady nie da sie wysyłać dzwonków mp3 i odbierać przez bluetooth i troche głośnik charszczy...:) ale tak to spoko... :) polecam bardzo... :)

  • 0

    65. ~Problem  2007-04-12 12:59:05  host: yx106.internetdsl.tpnet.pl

    Mam to wydania 2.500 zloty na telefon moze mi ktos powiw co kupic bardzo prosze o odpisanie sprzedam se k510i i samsunga x660

  • 0

    66. ~6470  2007-04-25 13:22:41  host: 223.red-62-57-232.user.auna.net

    większość fonów upadła już a na NOKIA N-GAGE cały czas wychodzą nowe programy, jest w stanie emulować już konsole super nintendo, gameboy, gameboy color, nintendo, sega-genesis, w przygotowaniu emulator gameboy advance. krocie programów, i wszystkiego, playery i kodeki umożliwiające odtwarzanie plików avi. .mpeg .raw .sfv czyli obrazki flashowe. jeżeli ktoś to kupi i tylko bedzie klepał w guziki w jedną grę, albo potzrebuje telefon tylko do dzwonienia to NIE POLECAM, ale jeżeli ktoś lubi się pobawić w ulepszanie telefonu to jest najlepszy, cena nie za droga ale funkjonalność 100% do tego są kompilatory które mogą uruchomić gry z ipoda mac tak jak half life, quake2, doom2, duke nukem na nokii n-gage, a jakość dźwięku mozna ulepszyć instalując kodeki na hi-pass żeby usuwały brudny dźwięk z głośniczka oraz setki innych funkcji tweakingu jak podkręcanie procesora no ale są również minusy :/ jako wczesny symbian jest duzo wirusow w sieci ktore chapią n-gage dosyć łatwo, trzeba się zaopatrzyć w antywirus

  • 0

    67. ~Epter  2007-05-30 14:27:49  host: abll37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Opyla mi się zamienić motorolą V1050 za nokie N-gage odpiszcie prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    68. ~djkamils  2007-06-02 19:53:33  host: acpp5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Co możecie powiedzieć o odtwarzaczu mp3 w n gage i SE k750? który lepszy?

  • 0

    69. ~djkamils  2007-06-02 19:57:15  host: acpp5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mozecie mi powiedzieć wktóry odtwarzacz mp3 jest lepszy w n-gage czy SEk750i?

  • 0

    70. ~Bizon  2007-06-02 22:05:32  host: cbq206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trzeba byc debilem zeby stwierdzic ze 3100 jest leprza ngage. . . ten koles chyba jest jakis chory umyslowo ngage jest duzo leprzy a ten co woli 3100 niech spier...

  • 0

    71.  2007-06-04 19:35:17

    Mam gada już chyba drugi rok i znudził mi się. Przedewszystkim do tych wszytskich którzy myślą nie wiadomo co o gadzie- jego era już minęła. Nie ma nowych gier a jedynie to było czymś dla czego ten telefon moznabyło trzymać. Mp3 jest w więkoszści innych. Pozatym- wymiary. Cegła jak nic. Bateria mnie denerwuje. Przy takim używaniu jak teraz i w takim stanie w jakim ona jest to ładowanie codziennie. Potwierdzam zdania że qd to syf i się nie opłaca wogóle. Jakby kupować teraz to telefon może na rok- przejść wszytkie te gry które są coś warte (rayman rulez) i sprzedać. Jeżeli chodzi o emulacje- tnie. Zresztą i tak już nie grywam tyle ile dawniej a na takie np. 5 minutowe zagranie sobie to wystarczą mi dobre javy. Teraz będę zmianiał chyba na z370 bo to ciekawy slim, z wystarczającą ilością bajerów w dobrej cenie.

  • 0

    72. ~Boss  2007-06-18 13:21:56  host: acgl113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FUNDAK jak nie wiesz to sie nie udzielaj...,,Nie ma nowych gier a jedynie to było czymś dla czego ten telefon moznabyło trzymać." wlasnie ze caly czas sa na niego jakies giery.Jak nie wierzysz to wejdz na jakas pozadna stronke z fonami lub z dodatkami do nich.

  • 0

    73. ~Kris  2007-07-16 13:34:18  host: aho61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poprawka co do opisu... przecierz są wymienne obudowy .. :P n-gage cls rlz! ;D

  • 0

    74. ~xionacz  2007-07-18 16:41:43  host: unregister161029239087.c29.msk.pl

    @71 Popieram co do baterii, strasznie szybko pada..

  • 0

    75. ~Jestem sam i tylko sam :D  2007-08-08 14:58:35  host: staticline16938.toya.net.pl

    Co za badziew... ścierwo jak ich mało... jako telefon się nie sprawdza a jako konsola to tez lipa bo GBA jest lepszy... Nie rqadze go kupować naprawde... :| :| :|

  • 0

    76.  2007-09-03 09:50:49

    powiedzcie ile kosztuje zdjęcie simlocka??

  • 0

    77. ~abc  2007-09-07 22:58:02  host: 86-220-149-91.cpe.marton.net.pl

    jaki program jest potrzebny by odpalic Avi, prosze powieccie

  • 0

    78. ~Adrianex  2007-09-17 12:39:45  host: cia87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    N-gage jest super sim locka mozna zdjac w necie!!!

  • 0

    79. ~dawid  2007-09-25 13:20:58  host: 80.72.195.170

    jest super gram w tekena 3 i to jest najlepsze........!!!!!!!!

  • 0

    80. ~Pytacz  2007-09-28 17:52:16  host: aaku19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Czy na javie 1.0 wszystko pójdzie ?

  • 0

    81. ~Mafia  2007-10-31 22:23:49  host: mtan10.alfanet24.pl

    Siema Powiedzćie jaka największa karta pamięci działa na tym komie beż cięcia Pozdro

  • 0

    82. ~ldż  2007-11-19 16:57:32  host: gw-lan.mcon.pl

    Ludzie powiedzcie mi po co wam takie gry na komie? przeciez ten tel wyglada jak kosmiczny komunikator satelitarny!!!!:P

  • 0

    83. ~kleks  2007-12-06 22:29:08  host: data-03.subscribers.sferia.net

    jaka mozna njwieksza karte wlozyc

  • 0

    84. ~  2007-12-21 21:50:31  host: buo170.internetdsl.tpnet.pl

    mam pyanie na temat noki n73 jaki program odpali fil avi??

  • 0

    85. ~se k750i  2007-12-23 13:41:25  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    ZIOMyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyy SSE k750i lepiej odtwarza mp3 czy n-gage prosze o odpowiedz bo nie wiem czy sie zamienic za n-gage :)

  • 0

    86. ~KurtHektik  2007-12-27 23:32:15  host: dxr46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    karte 1giga spokojnie, nie wiem jak z 2giga, osobiście polecam nowszą wersje n-gage qd ze względu na większy komfort użytkowania(mp3 i inne rzeczy z starszej wersji da sie wgrać, a poza tym jest mniejsza, wygodniejsza i ładniejsza). Pozdro

  • 0

    87. ~Majkel  2007-12-30 11:57:14  host: 77-253-121-56.adsl.inetia.pl

    No już go za parę dni będę miał. A co ja o nim sądzę? Super fonik! Wersja CLS jest o wiele lepsza od QD, nie wiem czemu tak jest. W sumie nowsza powinna być lepsza. TO idealny przykład,że nowszy nie oznacza lepszy. Telefonik mimo już prawie 4 lat! Nadal się nie zestarzał. I to,że sie komuś nudzi to już kwestia człowieka! Jedni się cieszą czymś bardzo długo jedni krócej. Więc nie zwalajcie na poczciwą gadzinkę. Podziękujmy Nokii, że wypuściła tak dobry telefon!

  • 0

    88. ~shimoroo  2008-03-01 00:35:31  host: 87-205-241-121.adsl.inetia.pl

    Zjebisty telefon, ale nigdy nie jest tak dobrze zeby nie moglo byc lepiej, mianowicie bateria moze czasem doprowadzic do szału za szybko pada, ale zeby temu zaradzic nosze zawsze przy sobie druga baterie :-P rozmiarami jest troche za duzy ale to ujdzie. pozatym bardzo wygodnie sie na nim gra, nie stanowi nawet problemu granie w rekawiczkach na zimnym przystanku, qd przy tym wymieka. telefon bardzo wytrzymaly, nic mu sie niestalo po upadku z 1,5 metra na twardy beton (1 mala ryska na obudowie). talefon bardzo funkcjonalny fajne emulatory nesa i gbc. niezla grafa, moja ulubiona gra to tony hawk polecam, przeszedlem na 100% co mi sie nawet na plejaku jeszcze nie zdarzylo. dobry odtwarzacz mp3 . telefon bardzo polecam zwlaszcza ze mozna go kupic za niewielkie pieniadze w porownaniu do cen sprzed kilku lat.

  • 0

    89. ~pawellos  2008-03-21 12:48:21  host: abba172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie n-gage i nie mogę się dowiedzieć czy jest w niej walnienty wyświetlacz czy też soft pomocy!!! ratunku

  • 0

    90. ~shimoroo  2008-04-13 23:23:51  host: 87-205-195-227.adsl.inetia.pl

    jeżeli ktos narzeka rozmiar tego tela jako konsoli to powinien wziać do ręki pierwsza wesje konsoli nintendo DS =P , a jesli ktos narzeka na baterie to znaczy ze powinien sobie skołować nowa orygina (koniecznie) baterie noki BL-5C 1020 mAh (2 dni ciaglego grania lub do 4 godz odtwarzania mp3 przez glosnik na maxa ),bo bateria ktora posiadacie byc moze ma ze 3-4 lata i dlatego moze tak krotko trzymać, koniecznie oryginalna ponieważ zakupiona ostatnio pzeze mnie bateria w mediamarkt firmy "WINNER GROUP" (1050mAh) trzyma o 1/3 krocej w porownaniu do oryginalnej, dodatkowo polecam program N-LIGHTS ktorym bedziesz mogl zmniejszyc jasnosc podswietlenia badz wylaczyc podswietlenie klawiszy dla jeszcze dluzszej zywotnosci. Polecam takze stronkę Ncenter.pl na ktorej znajdziecie sporo bardzo przydatnych artykolow, a takze dowiecie sie wielu ciekawych rzeczy. POZDRO

  • 0

    91. ~GreyGoblyn  2008-05-02 13:03:18  host: mail3.ingbank.pl

    Z tego co wiem to BL-5C ma pojemność 850mAh,ale ja polecam baterię BL-6C 1070mAh, ledwo sięcoprawda mieści ale dłuuuugo trzyma. Minusy- brak aparatu, niewygodny do rozmów (ale są przecież słuchawki). Plusy- gry na symbiana mozna razem z kartą zakupic za 3 zeta, telefon jest wieczny nie nudzi się.

  • 0

    92. ~Fundak  2008-05-16 10:00:58  host: ufo.ds13.agh.edu.pl

    Oj, nawet nie wiesz jak bardzo się nudzi. Mało tego, jak bardzo można tą cegłę znielubić. Jest za duża, za ciężka, za słaba bateria (w orginale- bez tekstów że można sobie mocniejszą dokupić) na za mocno prądożerny telefon (mam gdzieś programy wyłaczające podświetlenie, po to są diody żeby świecić), jest to powolny telefon mimo wszystko, dobra jakość dźwięku, ale i tak słyszałem lepsze. No i po tych które każdy może powiedzieć, dochodzę do tego co jest plusem w tym telefonie- gry. Jakiś rok temu chyba zaprzestano wypuszczać gry na gada. A wy wszyscy entuzjaści widzieliście co się stało z n-gage.com? Nie zobaczycie tam ani jednego n-gage. To oznacza tylko jedno- n-gage umrał. Miał być ngage2, no i co? Nie będzie. Zamiast tego w każdą grę na n-gage można sobie zagrać na nokiach Nxx. Czyli to co było rzeczą jedyną wartą uwagi w n-gage, czego nie można było mieć na żadnym innym telefonie, jest dostępne w około 14 modelach. Do tej pory. Pozatym to jest zawodny telefon. Żaden inny tyle razy mi się nie wysypał.

  • 0

    93. ~barabasz  2008-05-17 15:15:02  host: awn86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe :) ja tez jestem posiadaczem gada i musze powiedziec ze telefonik nie jest taki zly. cięzki? hmm... duży? nie wiem, mi ta cegła jakos spokojnie wchodzi do kieszeni. nawet uwazam ze jest za maly bo czasami nie moge trafic w odpowiedni przycisk:P (a jakims wielkoludem nie jestem az tak:D). gierki nie są zle, da sie pograc w jakiegos asphalta, thps czy cos ^^ jedynie trudno jest dostac sluchawki do niego. wybiore sie do salonu nokii niedlugo po jakies sluchawki stereo bo moje sie schrzanily a te z allegro to badziewie :P

  • 0

    94. ~Grand512  2008-07-17 11:29:43  host: 88-199-97-4.tktelekom.pl

    Można przez niego wysyłać i odbierać multimedia(mp3, tapety itp.) przez bluetooth??

  • 0

    95. ~clawfinger  2008-08-05 15:03:00  host: gateway02.darnet.pl

    clsa mam 2 lata, bardzo wytrzymala pod kazdym wzgledem, funkcjonalna, unikatowa, ze sie tak wyraze, nie zaluje ze ja kupilem, jednak postep, postep... Dlatego chce wymienic na N95 oczywiscie o tym ze w zyciu nie przerzucilbym sie na fona bez symbiana to juz chyba mowic nie musze

  • 0

    96. ~Osama  2008-08-31 14:48:58  host: eoy32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki LOL xD gosc nr 62 napisal ze gra lepiej niz w800i xD przeciez mialem oba telefony i teraz ukradli mi w800i. ale znow kupuje bo za ta cene to tylko w800i.

  • 0

    97. ~mazi  2008-10-17 13:06:55  host: ip-81-15-250-246.isp.tvkg.net

    moim zdaniem to git fon pozdro dla wszystkich posiadaczy n-gage

  • 0

    98. ~nie nazywam sie  2008-10-28 13:05:42  host: 94.251.138.161

    nie ma aparatu ocena 5:(

  • 0

    99. ~gilu  2008-11-27 11:43:29  host: 88-199-248-248.tktelekom.pl

    a po co komu aparat ... n gage jest zajebisty jak nie ma jakiejs funkcji to sie dogrywa program kazdy sony erikson sie do niego chowa moze i lepiej graja ale i tak nie przebija ngage w osiagach swoją javą

  • 0

    100. ~N gagowiec  2008-12-01 22:06:04  host: ago224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupiłem moze 1 mich temu n gage cls za 100zł

  • 0

    101. ~Fenr1r  2009-01-16 09:58:56  host: chaos.tpnet.pl

    Miałem N-Gage CLS i powiem tak... Zamiast tej telefono-konsoli wolę mieć Nokię 3310 i PSP :) To jest życie, bateria w 3310 długo trzyma, telefon w sumie niezniszczalny, a PSP służy do muzyki, gier, filmów czy internetu Żeby nie było OT, Classic i tak bije na głowę QD

  • 0

    102. ~jojo  2009-03-10 08:55:45  host: acwy174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam n gage cl 2 lata i jestem jzaowolony filmy gry wszystko tylko szkoda że aparatu niema jak będę zmieniać to tylko na takiego z symbianem zeby mi wszystkie gry chodziły największom wadom tego tela jest bateria chyba że sie kupi inną nie oryginalną za80zł i gitara a qd to gówno i tyle.

  • 0

    103. ~Krzychu  2009-03-11 19:34:01  host: bey150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mam pytanie do was... bo chce sobie kupic n-gage cls tylko ze nigdy jej nie mialem w reku ;/ i mozecie mi powiedziec cos na temat wyswietlacza w tym tel.? ladny ma wyswietlacz? bo tylko ta kwestia mnie martwi.

  • 0

    104. ~Gadzik  2009-05-06 00:24:04  host: 77-253-77-137.adsl.inetia.pl

    Jak widzę opinie słaby, coś, nie wyszedł n-gage2 to mnie czyści =/ Fundak znasz możne telefon nokia n95?????? jak tak to powinieneś wiedzieć ze n-gage 2 wyszedł i jest sporo gier. A co do N-gage cls to jako konsola i telefon polecam sam używam kumpel tez ma i we 2 jest frajda max tak jak solo, baterie mam 1020 i trzyma bez problemu 2 dni wyświetlacz jak na 4k kolorów wyśmienity jak na 65k nie wspomnę o 16 mln po co to, baterie tylko szybciej wyczerpuje mp3 tez graja dobrze ale pamiętajcie to tylko telefon. A co się stało z ngage.com.pl jak już to stronka funkcjonuje i ma się dobrze! Ktoś chce kupić ma dylemat przeczytajcie ten post Polecam jeżeli chodzi o gry mp3 filmy , bo aparatu on nie ma bo po co ?:D gier ogólnie oficjalnych jest ko. 100. Gabaryty fakt są duże ale da się przyzwyczaić przede wszystkim jest poręczny sms'y szybko się pisze, rozmawia się dziwnie trochę ale jak ktoś nie zwraca uwagi to nawet zauważyć nie idzie. Tak że polecam telefon 100%, nie będziecie zawiedzeni.

  • 0

    105. ~  2009-05-20 22:22:01  host: c205-202.icpnet.pl

    Nie polecam tego telefonu!! Nokia go nie wspiera! Komputer nie widzi!! Same kłopoty. Na karcie nie można mieć więcej niż 1 gry bo potem problemy... Żeby to ominąć to programy trzeba zainstalować potem kolejne problemy... NIE KUPUJCIE!!!

  • 0

    106. ~  2009-06-20 16:37:15  host: 078088194202.oswiecim.vectranet.pl

    Lol jak nokia moze go wspierac jak to stary fon i do tego na najstaszym symbianie 6.1?? Jakto niemozna miec wiecej niz 1 gre jak ja sam mialem cala karte 1gb wypchana grami i zadnych problemow ja osobiscie mam sentyment do tego telefonu szkoda ze nokii nie wyszlo i ten fonik tak szybko "umarl" i go szczerze polecam jak sie niema kasy na telefon bo jednak fajne gierki na niego wyszly a kosztuje teraz naprawde smieszne pieniadze a jak sie ma wiecej kasy to sie kupuje np n81 i sie ma n-gage 2 (choc uwazam ze nowa platforma nie jest juz taka fajna jak pierwowzor)

  • 0

    107. ~Re  2011-03-09 22:27:33  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Nokii nigdy nie wychodzi. To samo "flagowy" N97. Do gier było warto i żeby się pochwalić. Innego celu nie widzę;) Szczególnie w dobie PSP i Tabletów oraz Smartfonów na Androidzie:)

  • 0

    108. ~troll  2012-08-05 16:17:03  host: public-gprs577685.centertel.pl

    a ja mam ngage cls, ngage qd i nie narzekam tyle ze do surfowania ma glupia przegladarke opere mini 3 basic do sciagniecia z neta da sie z ta przegldarka zyc (fajnie sie surfuje w autobusach - dobry zasieg) + nokia 6600 (te same bebechy tylko inny system symbiana)

  • 0

    109. ~  2012-08-05 16:18:20  host: public-gprs577685.centertel.pl

    wada n-gage trzeba miec zainstalowana latke naprawiajaca system (do zgrania przez bluetooth lub przez adapter kart pamieci)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-112-64.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet