Nokia N-Gage QD - opinie
Telefony Nokia Nokia N-Gage QD Opinie o Nokia N-Gage QD

Nokia N-Gage QD

w sumie: 127
  • -1

    1. ~kaszpir  2004-08-27 21:48:00  host: 62.121.73.208

    Najbardziej irytujace sa brak portu IR !!!! (wlasciwie to skandal, bo inaczej tego nazwac nie mozna) oraz aparatu. W koncu to platforma Series 60 no i miejsce by sie znalazlo. Czy aby na pewno nie ma odtwarzacza MP3? Jesli tak, to krok wstecz w stosunku do pierwszej wersji N-GAGE... Dla mnie - rozczarowanie za 999 PLN

  • 1

    2. ~N-GAGE  2004-11-23 08:10:00  host: cbb1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon do du_y nawet niema mp3. Pierwszy n-gage jest lepszy

  • 0

    3. ~usper_electric  2004-11-24 12:59:00  host: cache.ilabs.pl

    Cooo???? co!?!?!?!?!!??!?!?!!?!!?!!?!? Nie ma Irdy!?!!?!?!?!!? O d***ę rozbic.I ten kształt:kolejny tel.dla dzieci i małolatów z przedszkola.

  • 0

    4. Gawron  2005-01-06 22:42:33  host: cp164.internetdsl.tpnet.pl

    Kiedy ludzie się nauczycie że w Symbianie to tylko kwestia zainstalowania w systemie odtwarzacza MP3! Co do wyglądu, to wygląda lepiej niż stary N-Gage, ale rzeczywiście funkcjonalnie jest to krok wstecz! Nie dość że zabrali IrDE to jeszcze nie wymienili wyświetlacza na jakiś wyświetlający więcej kolorów, a mała kamerka też pewnie by się zmieściła! O wiele bardziej polecam kupienie sobie normalnej Nokii 6600 lub 6630 na których można bez problemu uruchomić gry z N-Gage'a a są o wiele bardziej funkcjonalne!

  • 0

    6. ~Mateusz  2005-02-28 17:20:00  host: bilbo.lnt.pl

    Ale wy jestescie ludzie tepi....szkoda slow !!!!!w kazdej komorce ktora ma symbiana mozna wgrac odtwarzacz mp3 a co do irdy to stary model jej nie ma !!!!! (wiem bo to starsza wersje ma moj kumpel) .Wiec powiem wam jedno ........ jezeli sie nie znacie to lepij nic nie piszcie....zostawcie to ludziom ktoezy sie na tym lepiej znaja !!!!

  • 0

    7. ~pio  2005-03-01 20:42:00  host: dvd231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie!!! To w końcu opyla sie kupić ten konsolo-telefon czy nie???

  • 0

    8. Kalinatek  2005-03-09 17:12:58  host: ntwklan-62-233-244-54.devs.futuro.pl

    co wy kurna gadacie o kamerze w tym telefonie. Przeciez ten telefon z zalozenia w ogole nie mialbyc telefonem. To jest konsola do gier + dodatkowo telefon, nie wiem po co te oburzenia, tak samo po co konsoli IRDA, skoro do niczego by sie nie przydawala, a do gry wieloosobowej potrzebny jest bluetooth a tego nie zabraklo. Tak samo gadacie o tym odtwarzaczy mp3, mozna zainstalowac na symbianie odtwarzacz, ale w standardowym odtwarzaczy w n-gage classic byl to odtwarzacz stereofoniczny, a taki 'opcjonalny' zainstalowany przez samego siebie jest monofoniczny i to jeszcze w salbej jakosci bo cos kolo 16 kbps. Ale to co mialo z tego wyjsc (czyli przenosna konsola do trojwymiarowych gier) wyszlo idealnie. Pozdrawiam

  • 0

    9. ~chomik  2005-03-17 13:45:00  host: 213.173.200.186

    brak mp3 to porażka na całej lini, kupiłem QD ze wzgledu na mp3, po paru dniach zaczaiłem że go nie ma,przecież nie mieli problemu z zainstalowaniem mp3, coś kombinowali i przekombinowali bo QD jest mniejsza, wytrzymalsza a brak mp3 spowodował że nokia ma duże strary na tym aparacie, w pewien sposób zostałem oszukany mp3 to podstawowa funkcja tego aparatu

  • 0

    10. ~szeptak  2005-04-09 13:43:00  host: adsl.176-213.szeptel.net.pl

    a ludzie to tez maja nasrane z tymi aparatami w telefonach...O ja pierd..e, taka jakosc tych zdjec ze oj.moim zdaniem powinien byc dołączony jakis kabelek do telefonu,albo zeby przynajmniej był port miniUSB w tym telefnie.

  • 0

    11. ~n- gage QD  2005-04-25 16:14:00  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    śiwtny tele. wgrałem se mp3 i działa. aparatu nie żąłuje i taj wychodzą zdjęcia do d***. a z kamerą to juz ktoś naprawde doj****.

  • 0

    12. ~tomkek  2005-04-26 15:54:00  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    śiwetny telefon. sam jstem posiadaczem. nie miałem lepszego. mp3 mam. gierki mam. THE BEST KOMÓRA !!!!!

  • 0

    13. ~n-posiadacz  2005-06-01 17:41:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    Ludzi opanujcie sie z ta IRDa. Ma technologie bluetooth ktora jest"nieco" lepsza. nie czarujmy ise wymiata on wszystkie telefony nokii(poza 6600) i nie tylko:) pozdr

  • 0

    14. ~lot  2005-06-13 10:52:00  host: cbl16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma radia :( a wgrany player mp3 obsługuje tylko mono :( żałuję że nie kupiłem clasika, on miał i radio i mp3 stereofoniczne a nie mono:(

  • 0

    15. ~lot  2005-06-13 10:53:00  host: cbl16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W QD nie da się z tym nic zrobić bo zestaw słuchawkowy jest monofoniczny!!! Więc wgranie playera mp3 nic nie pomoże bo będziemy mieli dżwięk w mono a nie stereo!!!

  • 0

    16. ~n-posaidacz  2005-06-14 19:26:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    ***lot Nokia n-gage jest stworzona do gier. W grach mamy dżwięk stereofoniczny, a mp3 player jest zbędną zabawką.

  • 0

    17. ~lot  2005-06-15 11:02:00  host: cak7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***n-posaidacz Skoro mp3 player jest zbędną zabawką to co się tak podniecałeś że go sobie wgrałeś? :| Ja uważam że gry to zbędna zabawka, dla mnie nr1 jest słuchanie radia i muzyki!!!

  • 0

    18. ~n-posaidacz  2005-06-16 21:14:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    ***lot gdzie ja sie podniecałem odtwarzaczem mp3??(czy ty w o góle masz N-gage QD??)

  • 0

    19. ~lot  2005-06-17 11:18:00  host: bzt117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poczytaj sobie komenty pod Nokią 3300, chyba że ktoś się podszył pod twój nick :>

  • 0

    20. ~n-posaidacz  2005-06-18 12:00:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    w sumie to mam się czym podniecać, bo mam świetny telefon:D

  • 0

    21. ~lot  2005-06-20 22:17:00  host: cal104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***n-posaidacz No to ci serdecznie współczuję...(popełniłeś ten sam błąd co ja i kupiłeś to dziadostwo)

  • 0

    22. n-posaidacz  2005-06-22 12:41:14  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    ja chciałem mieć telefon posiadający symbian i jednocześnie konsolę do gier, więc nie wypowiedaj się pry n-gage'u bo to jest konsola raczej i ten aspekt bierze sie najbardziej pod uwage.

  • 0

    23. ~krzychu  2005-06-22 18:06:00  host: bzy23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja nigdy bym nie kupił n-gage bo to kicha. Największy minus to symbian!!! Miałem nokię 6600 i po miesiącu jej podziękowałem. Wybrałem 6230, nie ma symbiana, a funkcjonalnością nie ustępuje tym co je mają. Nie ma to jak stabilne oprogramowanie...

  • 0

    24. ~Moniq  2005-06-23 02:16:00  host: 80.72.40.122

    heLLo
    wczoraj dostalam n-gage ale widze ze qd jest nowsza wiec czy ktos moze mi powiedziec czym one sie wlasciwie roznia skoro nowsza jest ubozsza od starszej i na czym to polega z gory dzieki pozdrawiam goraco

  • 0

    25. ~lot  2005-06-30 11:51:00  host: cat150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Więcej nie zajrzę ani razu na ten serwis :/ wysłałem z 5 komentarzy z żaden nie znalazł sie na stronie :/ Zapominam o tym serwisie, róbcie tak dalej a każdy was oleje...

  • 0

    26. ~WitekT  2005-07-01 01:40:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    lot: komentarze usuwamy JEDYNIE w wypadku, gdy zawierają przekleństwa, numery gg, adresy e-mail bądź informacje o sprzedaży. Jeżeli Twoje komentarze tego nie zawierały, a mimo tego się pokazały się po moderacji na stronie - zgłoś się do nas. Być może jest jakiś błąd w skrypcie - trudno mi w tej chwili powiedzieć - musze znać więcej szczegółów, żebym mógł szukać miejsca zaczepienia w logach...

  • 0

    27. ~n-man(posiadacz)  2005-08-11 18:11:25  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    czasami mylą mi sie nicki, ale to jestem cały czas ja....:D

  • 0

    28. ~n-man(posiadacz)  2005-08-12 14:54:09  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    Byłem w centrum Noki, gdzie kupiłem N-GAGE QD. Powiedziano mi tam, że zestaw dołączony do mojego telefonu jest stereofoniczny. Poza tym na słuchawkach pisze mi L i P(nie musze chyba tłumaczyć co to znaczy.....:D). Stwierdzam więc, że to ja miałem rację..., a i jeszcze jedno nie mam zestawu HS7-N, tylko HS-7, to jest różnica....:)
    pozdr..

  • 0

    29. ~  2005-08-12 17:40:03  host: prosie7.aster.pl

    lae mnie przed chwilą wkurzyło to dziadostwo. Byłem w slepie i zamierzałem ją kupić. Pobawiłem się, postanowiłem sprawdzić, czy wchodzi do niej moja 512 MMC. NIE DZIAŁA !!! P........e dziadostwo. Musiałbym chyba zgłupieć, aby wywalić 200,-. Jestem rozczarowany, gdyż miałem ten telefon w jednym palcu i nha prawdę bym go kupił. Nie znaczy to jednak, że nie polecam. Jeżeli chce ktoś symbiana za niską cenę, a podoba mu sie wygląd, to niech szybko kupuje, bo za 699 złotych nic lepszego was nie trafi. Pozdrawiam.

  • 0

    30. ~  2005-08-13 20:40:29  host: prosie15-1.aster.pl

    sorry, to znowu ja minął dzień i jednak ją kupiłem. Co prawda karta formatowała się ponad godzinę, ale mam juz sprzęt i jestem happy.

  • 0

    31. ~  2005-08-30 10:37:13  host: prosie3-1.aster.pl

    da się jakoś zrobić motywy do tej noki ?

  • 0

    32. ~topor666  2005-09-05 23:49:54  host: dial-3763.zgora.dialog.net.pl

    Miałem starego N-GAGE dobry telefon ma radio i
    MP3. Teraz posiadam nowego N-gage QD niema on radia ani MP3 coprawda można zainstalowac program odtwarzajacy MP3 ale jakosc jest bardzo słaba. Ale nie zapominajmy ze jest to przedewszystkim konsola do gierek, zadna nokia
    6600 niedorówna N-GAGE QD bo nie chodza tam dobrze te gierki z N-gage.
    Nowy n-gage jest o wiele leprzy od starego według mnie bo jest mniejszy i wygodniejszy w urzyciu.
    SUPER FON N-GAGE QD

  • 0

    33. ~MORDI  2005-11-02 17:16:34  host: bmk134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TO KTORY TEL POLECACIE???NOKIE N-GAGE QD CZY N-GAGE??

  • 0

    34. ~bubu  2005-11-18 15:46:11  host: 85.219.248.3

    to ten telefon ma wreszcie wymienne obudowy czy nie bo jezeli ma to go chyba kupie:)

  • 0

    35. ~  2005-11-19 19:26:38  host: misericordias.pl

    czy was k**** po****** czy kiego h*** przeciesz N-gage QD 100 razy lepiej wygląda a to się najbardziej liczy nie?

  • 0

    36. ~soda2  2005-12-10 23:50:03  host: host213-227-70-53.leon.com.pl

    jak dla mnie to bardziej sie opłąca kupić sobie nokie 3310 i gameboy advence jeśłi sie niemyle to za tą samą kase kupisz N-GAGE...więc po cholere mam kupić słąbą konsolę z drogimi grami których jest mało? jeśłi mogę kupić dobrą konsolę z grami któych ejst o wiele więcej [no tanie super nie są...ale jest ich napewno więcej...]aa zadzwonić to zadzwonię z nokii 3310 chyba nie? a takie bzdety jak mp3 aparaty? po co to komu? lepiej kupić te rzeczy osobno i mieć lepszą jakość...producenci zbyt pchają się w tą mobilność i wielozadaniowość...w ten sposób te funkcje wszystkie tracą na jakości...

  • 0

    37. ~nikey  2006-01-07 20:50:45  host: aps134.internetdsl.tpnet.pl

    co za shit nie ma mp3 radia i filmow

  • 0

    38. ~wrona  2006-01-15 19:04:04  host: aaxo188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teraz to juz nie mam pojecia ktora n-gage sobie kupic !!!

  • 0

    39. ~N-GAGE QD  2006-01-25 21:53:40  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Siema...Mam tego Phona i jest zajebisty.Ale widzę jeden błąd w tym opisie.Natomiast Ten Phon ma wymienne obudowy a tu pisze że nie ma !

  • 0

    40. ~N-GAGE QD  2006-01-26 23:55:13  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Do nikey:Mam tą nokie od wczoraj.Jeżeli dokupisz kabel i wgrasz oprogramowanie żeby działało MP3 to ten telefon jest lepszy.Po pierwsze jest dużo mniejszy.Ma większy wyświetlacz.A radio....heh....Da się bez tego przecierz żyć.Sam miałem do kupienie N-GAGE Classic i powiem że jest to nie mądre.Ale zależy jaki masz gust.Jeżeli chodzi o same gry to chodzą tak samo !A ich wyjmowanie i wkładanie jest o wiele wiele szybsze i łatwiejsze !Polecam NOKIE N-GAGE QD Wart wydanych pieniędzy !

  • 0

    41. ~n  2006-01-28 14:08:01  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Do n-posiadacz:Zgadzam się z Tobą.W moim zestawie też mam zestaw stereofoniczny ! Pozdro dla posiadaczy tej NOKII !

  • 0

    42. ~N-GAGE QD  2006-01-30 01:35:49  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Siema.Dzisiaj napiszę więcej o tym phonie ;p! Ten telefon jest super.Jest to przedewszystkim konsola do gier.Gry chodzą bardzo dobrze i szybko można je wkładać i wyjmować(nie tak jak w Classic'u).Bateria przy graniu trzyma około czterech dni.Ma duży wyświetlacz(większy niż w Classic'u).Można do niego wgrać odtwarzacz MP3.Nie ma on radia(nietety).Ma on wymienne obudowy.Oczywiście jest ciekawszy i ładniejszy od Classic'a.Naprawde polecam ten ten telefon.Za 699zł nie kupi się lepszego.Mi akurat zależało na konsoli do gier ! Pozdro dla posiadaczy tej Nokii !

  • 0

    43.  2006-01-30 10:36:19

    co sie bardziej oplaca N-GAGE QD czy Classic?? Prosze pomuzcie bo ja juz nie wiem!!

  • 0

    44. ~N-GAGE QD  2006-01-31 00:29:23  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Do borssi1991:>Cześć.Piszesz że nie wiesz jaki N-GAGE jest lepszy.Więc zależy od tego czy chcesz mieć konsolę z dużym wyświetlaczem.QD różni się tym że nie ma radia a MP3 można wgrać.QD ma lepszą baterię ! Większy wyświetlacz.Szybciej sie wkłada i wyjmuje gry.Jest napewno mniejszy i sporo ładniejszy od Classic'a.Osobiście polecam NOKIE N-GAGE QD ! Pozdro !

  • 0

    45. ~SE k 750  2006-02-01 17:27:20  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem ten telefon dla dzieci którzy nie mają kompa ! Hahaha ! Przecierz on jest żadny jak noc ! Po co mi konsola ! Ja mam SE K750i.Nokia jest spoko ale ten QD to poprostu tragedia ! Pozdro !

  • 0

    46. ~  2006-02-02 01:15:43  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Powinno na nim pisać"przeznaczony do lat trzech ;p"

  • 0

    47. ~ja  2006-02-04 10:57:01  host: dzn34.internetdsl.tpnet.pl

    do n-gage qd mozna dograc radio! widzialem n-gage qd z radiem dogranym juz na allegro... chyba ze koles oszukiwal:/

  • 0

    48. ~ZIom  2006-02-28 16:41:15  host: abeh92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co mam zrobic zeby wgarc radio i mp3??
    nie mam takiej wejsciwki usb tu nie pasuje wejsciowka w Qd

  • 0

    49. ~zajcikone  2006-03-04 19:12:18  host: gw3.eranet.pl

    Miałem N-GAGE clasic iteraz mam QD aparatu nie ma bo to nie cyfrówka a co do irdy to przeżytek!!! Nie rozumiem tych negów. Aha i jeszcze jedno jeśli przeszkadza ci brak mp3 to sobie wgraj odtwarzacz no chyba że nie umiesz, przecież to symbian a nie badziewna java!!! A jeśli ci się wiesza to znaczy że nie umiesz się nim obsłógiwać bo z programów nie wychodzi się czerwoną słuchawką!!!

  • 0

    50. ~bubu  2006-03-14 22:02:32  host: w3cache.dolsat.pl

    ej cchiałem się dowiedziec czy to naormlne,że nieraz(z 2 razy się zdazyło)ze jak włanczam fife 2005 (nie orginał)i jak zaczynam mecz to mi wychodzi i wyskakuje aplikacja zamknięta i jakies 4 liczby 65r3 czy cos w tym stylu.czy to jest normalne

  • 0

    51. ~fifi  2006-03-16 20:06:06  host: pa160.leczyca.sdi.tpnet.pl

    moim zdaniem polecam QD.
    1.Jest mniejsza
    2.ładniejszy ma wygląd
    3.ma większy wyświetlacz
    4.karty MMC mozna wymieniać na "gorąco"
    5.Można wgrać MP3, niebędzie tej samej jakości ale da sie przerzyć
    6.Bluetooth
    7.I ta cena też niczego sobie 699zł
    8.POLECAM

  • 0

    52. ~hudy28  2006-04-21 18:25:43  host: bfm81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma mp3!!! Ale może, tylko czeba zainstalować. Wiem po sam miałem w noki QD mp3.

  • 0

    53. ~Piri  2006-05-11 21:51:01  host: axb154.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest poprostu najlepszy!!! Ci ktorzy sie wahaja nad jego kupnem to radze sie nie wahac tylko kupowac biegiem, bo jest wart tych pieniedzy. a ma taka funkcjonalnosc ze koniec swiata. Poprostu komputerek w kieszeni. POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSIADACZY NOKI N GAGE QD ;-)

  • 0

    54. ~Piri  2006-05-11 21:58:41  host: axb154.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest poprostu najlepszy!!! Ci ktorzy sie wahaja nad jego kupnem to radze sie nie wahac tylko kupowac biegiem, bo jest wart tych pieniedzy. a ma taka funkcjonalnosc ze koniec swiata. Poprostu komputerek w kieszeni. POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSIADACZY NOKI N GAGE QD ;-)

  • 0

    55. ~mowię wam nie warto  2006-05-25 11:42:49  host: proxy.gd.marton.net.pl

    powiem wam coś mam nokie n-gage qd i zawiodłem się mój kolega kupił starszą wersje i jest w pełni zadowolony ogólnie to qd ma tylko lepszy wygląd a co do dzwięku to uuu lepiej się powiesic normalnie z czasem nie da się słucha na nim mp3 te banalne programy tak sie tną ze lepiej zrezygnowac z tego modelu

  • 0

    56. ~  2006-06-12 15:51:08  host: xdsl-6823.walbrzych.dialog.net.pl

    Nokia N-Gage QD to jest konsola do gier i przy okazji telefon i ona ma słurzyc do grania a tak przy okazji w900i ma lepszy akcelerator 3d wiem bo ja mam

  • 0

    57. ~Sław  2006-06-12 15:51:14  host: xdsl-6823.walbrzych.dialog.net.pl

    Nokia N-Gage QD to jest konsola do gier i przy okazji telefon i ona ma słurzyc do grania a tak przy okazji w900i ma lepszy akcelerator 3d wiem bo ja mam

  • 0

    58. ~nie wiadomo  2006-06-19 10:46:13  host: pa84.lososina-dolna.sdi.tpnet.pl

    czy na tym fonie jest wap ja nie mam i nie wiem co robic ????????????prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    59. ~hudy28  2006-06-23 16:58:15  host: bek139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto zna się choć troche na telefonach to wie, że QD jest lepszy od clasic. A co do mp3 to można wgrać do QD.

  • 0

    60. ~Martin  2006-07-01 16:21:15  host: abiz154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Nokie N-gage QD ale chciałbym wgrać do niej pare programów takich jak odtwarzacz mp3 itd. nie wiecie skad moglbym je sciagnac? dajcie mi jakiś link. Pozdro dla posiadaczy Nokii N-GAGE QD;)))))))))))))))

  • 0

    61. ~nunek16  2006-07-16 21:31:24  host: ejd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos ile mega pamieci moze miec najwiecej karta do tego fona??????????????

  • 0

    62.  2006-10-11 02:19:00

    N-GAGE QD to telefon dla dzieciaków żeby mogli napie...... w te swoje głupkowate gierki.Telefon powinien być do DZWONIENIA.Ja mam 6230i.I powiem tak:Żal mi ludzi którzy za ten telefon dali jakiekolwiek pieniądze.Szanuje NOKIE ale ten N-GAGE QD to kompletna POMYŁKA.Pozdrawiam James123!!!!!!!!!!

  • 0

    63. ~Oniuzukazmc  2006-10-24 23:23:26  host: ags34.internetdsl.tpnet.pl

    James123 widać ze nie znasz sie na telefonach i jestes przestarzały :) wg. mnie n-gage QD jest wypasiony ! i tyle powiem..Acha on ma MP3 po wgraniu specjalnego programu..nawed odtwarza AVI. Xvid Divx.... Mpeg4 wszystko super telefonik

  • 0

    64. ~ZAPYTANKO  2006-10-28 12:14:17  host: h239219.net.pulawy.pl

    cHCIAłBYM SIE DOWIEDZIEC TYLKO NA KTóREJ KONSOLCE SIE LEPIEJ GRA CZY SA JAKIES RóżNICE W WYSWIETLACZACH I NA KTóREJ LEPIEJ OGłADA SIE FILMY :p POZDRO

  • 0

    65. ~Lordi  2006-11-05 15:15:22  host: static-195-254-156-114.devs.futuro.pl

    ludzie poco komu ten "gameboy" i jeszcze te hu...... parametry

  • 0

    66.  2006-11-28 21:08:30

    Nie macie nic ciekawego do powiedzenia,to się nie WYPOWIADAJCIE ! Telefon wyszedł kiedy...no własnie,dawno temu,kiedy to grafika 3D w telefonach była rewolucją,jak dzisiejsze konsole nowej generacji.Więc nie wypisujcie głupot,że małe parametry,brak Mp3,aparatu...wszystkiego mnieć nie można!

  • 0

    67. ~gr8dark  2006-12-09 00:30:57  host: chello087206115088.chello.pl

    James123... bardzo madra wypowiedz... Jak telefon sluzy tylko do dzwonienia to po co ci az 6230i?? kup sobie 3310 bedzie ci sluzyla idealnie... po co ci telefon z glupkowatymi grami, kartami pamieci i aparatem... polecam ci nokie 3310 jezeli jeszcze nie wiesz co to symbian...

  • 0

    68. ~QD  2007-01-17 09:56:53  host: 217.153.82.202

    MP3 w QD CHARCZY PIERDZI I STRZELA!!! wiec na ch** to komu... CLS RLZZ

  • 0

    69. ~pasza  2007-01-22 18:41:42  host: nat-sr-200-23.globalconnect.pl

    mam zamiar sobie kupić n-gage QD ale sam nie wiem po tych zmiennych wypowiedziach!!!!!!!

  • 0

    70. ~pel@  2007-01-26 21:25:33  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest tylko do grania dobry =D

  • 0

    71.  2007-02-07 23:25:54

    QD może i jest mniejszy, ale gorszy. Nie ma możliwości podkręcenia procesora, a to duży plus dla Classic-a ;-) Kto uważa, że telefon jest dziecinny ? Każdy ma inne zdanie. Ja na przykład chciałbym mieć ten telefon. Wgrać do niego gry z Game Boy-a, Nintendo NES itd. Wystarczą odpowiednie emulatory. Poza tym przypominają mi się czasy porządnej konsoli ... pegazusa ;) Więc mówcie co chcecie, mi się podoba N-Gage Classic i koniec.

  • 0

    72. ~lubaszo666  2007-02-09 17:29:28  host: bht61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ngage QD i jestem zadowolony poprosty zajebisty telefon wygodny i mozna sie pobawić :) polecam go sam mam do sprzedana QD bo kupuje gitare basową

  • 0

    73. ~lubaszo666  2007-02-09 17:31:48  host: bht61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktoś chce kupic to pisać 2944401 i jakość mp3 zalezy od głośnika i programu :P ja mam luke box i jest dobrze

  • 0

    74. ~mroku  2007-02-22 12:14:14  host: aex202.internetdsl.tpnet.pl

    czy do tego telefonu idzie wgrac jakiś program żeby było w nim radio !!!

  • 0

    75. ~qd  2007-03-25 10:45:32  host: chv41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da się, ale wtedy będzie łączyło przez wap co się wiąże z kosztami. Ale gprs nie jest już taki drogi :)

  • 0

    76. ~krakowiak  2007-04-04 17:24:05  host: chello087207235088.chello.pl

    witajcie wszyscy wielbiciele tego telefonu:) mam szczescie od niedawna byc uzytkownikiem tego cuda (n-gage classic) i mam maly problem wiec prosil bym o pomoc: zrzucam mp3 na karte pamieci-odpalam-dziala , gra sobie -super. a teraz: probuje ustawic ja jako dzwonke nadchodzacych polaczen w profilach ,ustawiam, puszczam bita z innej komorki zeby sprawdzic czy dziala i...nie dziala:/ tylko cicho syczy:/ jak temu zaradzic? jak mp3 ustawic na dzwonek? pomozcie:)

  • 0

    77.  2007-05-08 11:17:15

    Ja miałem nokie n-gage qd i nie nie otwzrzał plików mp3 ale trzeba wgrać progam ultra mp3 czy coś takiego i trzeba mieć karte pamięci w pytania proszę kierować na e-maila.

  • 0

    78. ~konrad  2007-05-25 19:09:33  host: acpr182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrac .sis

  • 0

    79. ~matyss  2007-05-26 10:22:12  host: saruman.debnet.pl

    mam pytanie czy bardzo dobija to 4096 kolorów??

  • 0

    80. ~  2007-06-06 23:03:12  host: ebd98.internetdsl.tpnet.pl

    O co chodzi z tym leprzym dzwiękiem w cls ?? QD ma gorszy dzwięk??? ;/

  • 0

    81. ~kacper  2007-07-16 10:49:14  host: bnp15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma mp3 (jeśli tak to jakiej jakiej jakości????) . czy symbian chodzi w miarę płynnie??? proszę o szybką odpowiedz. pozdro.

  • 0

    82. ~N-gage  2007-07-26 20:57:19  host: epm80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma mp3 bardzo slabej jakości, Chodzi bardzo plynnie przy odpowieniej konfiguracji :)

  • 0

    83. ~Anty N-gage...  2007-08-08 15:09:12  host: staticline16938.toya.net.pl

    Telefon tak jak i jego poprzednik z seri n-gage to gówno.... Jeżeli ktoś chce nosić w kieszeni nic nie wartą cegłę to prosze bardzo... Jak na telefon przeznaczony do ghier to ma mało kolorków a po za tym GBA jest dużo dużo lepszy... Osobiscie uwazam ze SE sa o wiele lepsze od nokii... jedyne nokie jakie powinny wyjsc to 3310 3330 3510i i modele z Serii N...

  • 0

    84. ~ziomek90  2007-08-08 20:01:31  host: eoq1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich!!!mam do was pytanie chce sobie kupic nokie N gage QD i niewiem czy ja kupic bo moji znajomi mowia mi ze ona nie ma MP3 a mi zalezy na MP3 i prosze o odpowiedz czy n gage Qd ma odtwarzacz mp3 czy nie??? z gory dzieki pozdro :D

  • 0

    85. ~Tommy  2007-09-15 12:39:13  host: bti5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry Smartphone do zabawy. Co ludzie głupoty piszecie że to złom bo nie ma MP3? Przecież wystarczy wgrać Odtwarzacz MP3 na tę Nokię i już cieszymy się kolekcją MP3 w tym urządzonku

  • 0

    86. ~Tommys  2007-09-15 12:40:36  host: bti5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ziomek90 ----> To nie telefon, a smartphone. Jeśli wgrasz np. Viking MP3 Player to masz w pełni funkcjonalny odtwarzacz MP3

  • 0

    87.  2007-09-23 14:27:12

    Ten kom ma to mp3 jak ma to jakiej jakosci. Z gory dzięki PozdrO:d

  • 0

    88. ~fasoking  2007-09-29 21:49:38  host: nat-mi2-1.aster.pl

    please how i can put mp3 file in this phone nokia ngage qd

  • 0

    89. ~Blady  2007-10-02 15:09:09  host: staticline16938.toya.net.pl

    Moge wam tak powiedzieć... kupcie sobie tego fona a następnie wsadźcie sobie go w dupe tam gdzie jego miejsce... kur*a to jest je*ane gówno i nic więcej... :P :P :P

  • 0

    90. ~Tusi3k  2007-10-03 14:25:38  host: abfn149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma jak sobie wgrasz program :) człowieku to jest symbian! W telefonie możesz mieć nawet pilot do telewizora jeśli masz Irde. Pozdro

  • 0

    91. ~Tusi3k  2007-10-03 14:26:53  host: abfn149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma jak sobie wgrasz program :) człowieku to jest symbian! W telefonie możesz mieć nawet pilot do telewizora jeśli masz Irde. Pozdro

  • 0

    92. ~marek  2007-11-13 12:50:12  host: bxy118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupuje se ten tel i mam pytane czy idzie na dziego wgrać radio które nie działa za pośrednictwem internetu ? PROSZE O ODPOWIEDŻ !!!

  • 0

    93. ~Dj2maxpower  2007-12-11 15:34:28  host: host-2.argonet.pl

    dzialaja na nim gry 3d te nowsze ???

  • 0

    94. ~kris  2007-12-22 16:43:46  host: akf84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Działają gry 3d wiedźmin też :)

  • 0

    95. ~Bezradny  2007-12-28 22:54:55  host: cgc40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze powiedzcie jaką można max karte pamięci włożyć to tego telefonu!!

  • 0

    96. ~RadekTadek  2008-01-03 22:19:47  host: dyg243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy macie do głosu mp3 w tym fonie??? jest taka sama jak w classic. no może niektórzy kupili se kijowe podrobione słuchawki i teraz sie dziwią.polecam QD QD i jeszcze raz QQDDD!!!

  • 0

    97. ~madys  2008-01-17 17:54:04  host: adlj21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam pytanie czy da się wgrać do noki n gage qd nowe oprogramowanie.Jak tak to jak to zrobic jak by ktoś wiedział coś na ten temat to prosze o kontakt na gg pod ten nr 405116,z góry dzięki bardzo :)

  • 0

    98. ~dedee  2008-02-12 17:31:07  host: static-ip-77-89-68-75.promax.media.pl

    Czy wy wiecie jak morzna ten telefon przekształcic ? wystarczy dobry program i MÓZG i człowieku ! zapi*** a nie smiga ! ogólnie telefon gnój, jezeli ktos ma problem z jakoscia to jest takie cos jak google i tam morzna poszukac !

  • 0

    99. ~kamis  2008-02-18 16:42:43  host: apn-77-114-72-244.gprs.plus.pl

    jak sie wgrywa odtwaqrzacz mp3 na nokie n-gage qd z symbianem

  • 0

    100. ~cyberspace1221  2008-03-21 15:12:20  host: apn-77-114-19-247.gprs.plus.pl

    Ja też z pytankiem jak ładować do tego fona aplikacje skoro niema usb? przez blu?

  • 0

    101. ~keks  2008-03-22 14:28:22  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    jak ustawic mp3 jako dzwonek w nokii n-gage qd

  • 0

    102. ~MARO  2008-04-02 19:18:42  host: acxf143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    QD CO TU gadać JEST PO PROSTU DO DUP używam starszą WERSIE NOKI N GAGE MAM OD 3 miesięcy I JEST ODLOT TO ZE JEST WIęKSZA NIC NIE ZNACZY LUDZIE NIE KUPUJCIE TEGO SZMELCU

  • 0

    103. ~anty n gage qd  2008-04-07 14:13:22  host: acxs15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do dupy i tyle bez rospisywania się

  • 0

    104. ~MąDRZEJSZY OD CIEBIE  2008-05-30 15:18:02  host: acpf91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM GO FAJNY I BEBE JESZCZE MIAł KARTE PAMIęCI

  • 0

    105. ~M?DRZEJSZY OD CIEBIE  2008-05-30 15:26:17  host: acpf91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM GO FAJNY I BEBE JESZCZE MIA? KARTE PAMI?CI

  • 0

    106. ~fonia  2008-05-31 14:41:59  host: pac9a.p.pppool.de

    telefon mam 3 lata i dziala bez problemu

  • 0

    107. ~bociex  2008-07-30 18:06:00  host: cug2.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Strasznie intryguje mnie takie pierdolenie że n gage qd jest do dupy czy że nie opłaca się go kupować-gówno prawda!! Mam ten telefonik już długo i jeżeli ktoś się tym zainteresuje to można z nim robić cuda , mianowicie można na nim oglądać filmy , słuchać mp3 , grać i bawić się wieloma innymi programami. Jednym słowem telefonik jest lux...bardzo polecam!!!

  • 0

    108. ~strzelcu :)  2008-08-16 22:58:15  host: host-62-141-249-122.tomaszow.mm.pl

    Wszyscy co mysla ze ta nokia jest do dupy, maja powod: niema aparatu. Ja mysle ze aparat niejest najwarzniejsza rzecza ktora powinien posiadac telefon. Moim zdaniem symbian i slot kart pamieci sa najwazniejsze. POZDRAWIAM

  • 0

    109. ~bibon  2008-08-17 23:30:06  host: awp250.internetdsl.tpnet.pl

    czy do QD wchodzom normalnie karty i gry

  • 0

    110. ~3RnDDZ  2008-09-10 14:44:51  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    Jesłi chodzi o to na której sie lepiej gra to raczej na qd niz na classic wiem co mówie bo mam obie:D:D po 2 najwieksza karte jak ten telefon obsługuje to kingston 4gb sd i to tez nie zabardzo bo trochu laguje na grach wiec 2 gb wystarczy!!!nie rozumiem tyvh co sie wypowiadaja na temat ze jest duzy ze to gameboy itp.jak wam sie nie podoba to nie kupujcie!!!zal!!!!

  • 0

    111. ~Jancio  2008-10-07 01:48:35  host: aefy115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam telefon na korbkę i gram na nim jak na katarynce - wystarzy bateria browaru. Niestety wadą jest, że trzyma tylko kilka godzin

  • 0

    112. ~marcel  2008-11-07 17:22:13  host: legion.4web.pl

    miałem go jakieś 2 lata temu i sprzedałem tylko ze względ braku aparatu. poza tym jest ok, jak ktoś lubi grać to ten telefon jest dla niego, tylko uwaga, guma odłazi z niego!!!!

  • 0

    113. ~marcel  2009-01-22 23:31:08  host: xdsl-15889.lubin.dialog.net.pl

    Marcel jak sie uda to uzyje twojego nicku komórka była by fajna gdyby nie ty że nie da sie jej podłonczyć do kompa i nie ma mp3

  • 0

    114. ~endo  2009-02-25 21:55:03  host: 94.254.247.143

    mam go już ponad 4 lata i polecam! to jest mega cudo, do gier, świetnie się pisze smsy słucha mp3.. po co komu aparat? Jeżeli ktoś chce robić zdjęcia to kupi aparat... Polecam naprawdę!

  • 0

    115. ~Wojta$  2009-04-07 15:57:43  host: nat-w3.e-net.pl

    hej ~endo jakiego używasz programu do słuchania mp3??

  • 0

    116. ~  2009-04-10 20:45:32  host: f96-052.opera-mini.net

    Ten tel lest super polecam wszystkim !!!

  • 0

    117. ~asdasdasd  2009-07-31 12:20:45  host: c62-111.icpnet.pl

    Przeciez teraz gry na kazdego phona wygladaja jak te na n-gage. Tylko wygląd ma ciekawy a tak to już przeżytek.

  • 0

    118. ~N-Gage CLS  2009-08-08 20:57:10  host: bef139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    QD to najgorszy zlom jaki widzialem mialem QD i przezucilem sie na CLS i bardzo sie ciesze ze mam CLS:)

  • 0

    119. ~niunia  2009-11-30 18:50:36  host: 83.2.207.9

    napisał by mi ktoś ile trzyma bateria bez zabawy i z zabawą ??

  • 0

    120. ~forum.ncenter.pl  2010-01-13 21:42:05  host: 77-253-8-225.adsl.inetia.pl

    Bateria trzyma około 6dni bez zabawy, a z zabawą od 3 do 4 (QD).

  • 0

    121. ~EliteKubsoN problem z mp3  2010-04-22 16:20:40  host: dynamic-78-9-29-8.ssp.dialog.net.pl

    mam taki problem bo mam nokie classic i nie wiem jak zainstalowac otwarzecz mp3 o nazowie GoMp3

  • 0

    122. ~Eagle  2011-03-19 15:01:07  host: apn-95-40-76-59.dynamic.gprs.plus.pl

    @117. Tak?! Pokaż mi drugiego Colina na jakikolwiek inny telefon... dla tej gry znów przesiadłem się na N-Gage'a. Dostałem totalną nówkę QD na gwarancji! :D Chyba ostatnia w Europie :D

  • 0

    123.  2011-08-06 18:54:08

    Ostatnio znalazłem takiego na giełdzie elektronicznej za 100zł ale za to w świetnym stanie bez żadnej ryski.

  • 0

    124. ~maciek  2012-03-07 23:16:20  host: cyberfox.pl

    To jest telefon do gier, specjalnie przeznaczony do gier, bo przecież ma 4 kierunkowy joystick po lewej stronie i przyciski po prawej. To wnioskuję że do gier będzie lepsza QD, bo ma trochę większy i szerszy wyświetlacz, i gdzieś czytałem że podobno jaśniejszy i bardziej kolorowszy od poprzedniczki. Jeżeli ktoś bardzo lubi grać na fonie, to polecam jak najbardziej, tylko szkoda że już taki stary, mała rozdzielczość 176x208, java wersja 1.0, lepsze gry będą się ciąć albo wogóle nie wejdą. I nie narzekajcie że nie ma mp3 i radia, tylko kupcie sobie drugi telefon który będzie to miał i jedźcie na 2 telefony. A tym którzy nie chcą symbiana polecam podobną wersję bez - model 3300 ;p

  • 0

    125. ~ziomek  2012-03-13 21:06:37  host: cjq101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jednym słowem polecam Classic ze względu na błędy Nokia qd -przyciski w niej siadają -źle sie gra i przyciski odpadają Nokia classic -nie ma zastrzeżeń może stara ale jara i polecam classic o wiele :]

  • 0

    126. ~ban  2012-06-20 10:01:46  host: user-164-127-253-23.play-internet.pl

    siema . ej mam pytanko wielkie . jak mozna zrobić skut do menu jakims klawiszem bo mam zepsuty guzik do menu i nie mam jak wejsc. prosze pisac na gg 407 155 6

  • 0

    127. ~ngage  2014-12-25 20:48:37  host: 93.157.157.89.hispeed.pl

    super!! klasyk!

  • 0

    128. ~SEBU  2015-03-03 11:00:32  host: n10-09-03.opera-mini.net

    Witam. Mam zamiar zakupić ten telefon i czy da się do niego łatwo i tanio kupić gry czy ściągać trzeba.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet