Nokia Lumia 530 - opinie
Telefony Nokia Nokia Lumia 530 Opinie o Nokia Lumia 530

Nokia Lumia 530

w sumie: 17
  • 0

    1. ~Egon  2014-07-25 02:50:22  host: afnj73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W serwisach podają, że ten telefon ma Dual SIM, a tu jest, że nie ma.

  • 0

    2. ~Maryna  2014-07-26 00:30:17  host: abu209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Porównuję parametry i nie widzę szczególnej różnicy pomiędzy Lumią 530 a iphone4 sprzed czterech lat.

  • 0

    4. ~ja  2014-09-03 20:22:28  host: 89-74-197-39.dynamic.chello.pl

    512 ram przy takim procesorze i gpu? porażka

  • 0

    5. ~  2014-10-15 16:54:35  host: apn-95-41-103-24.dynamic.gprs.plus.pl

    przeslalam ze starego telefonu na nowy nokie lumie 530 muzyke MP3 ale nie moge ustawic tej muzyki na dzwonek polaczen jak mam to zrobic ?

  • 0

    6. ~crm  2014-11-20 14:57:34  host: 81.219.84.18

    windows nie potrzebuje więcej ramu działa płynnie przy 512

  • 0

    7.  2014-12-01 19:02:37

    @Egon - jest wersja z Dual i bez
    @ja - dla Androida na pewno - tutaj w zupełności daje rade

    Miałem kontakt z telefonem i największym jego minusem jest wyświetlacz - bardzo słaby.
    Reszta bez większych zarzutów.

  • 0

    8. ~SiB  2014-12-14 22:11:55  host: ip-37-152-18-108.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Aero2 działa będąc w SIM1. APN 'darmowy' musimy dopisać sami, wł. 3G i już. SIM2 wówczas potrafi tracić zasięg na chwilę, co ok minutę co jest wielkim minusem. Możemy także wybrać by internet wł. z SIM2 lecz wówczas karta SIM1 jest całkowicie wyłączana. Czyli najtańsza Nokia z pasywnym DualSIMem. Lepsza od chińczyków bo nie musimy zmieniać kart by internet mieć z SIM2. POLECAM!

  • 0

    10. ~test inforacja dla admin  2014-12-14 22:15:22  host: ip-37-152-18-108.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    wydłużcie wyświetlanie się komunikatu z informacją że "Komentarz dodany do moderatora" - nie zwróciłem uwagi na niego, a jak go zauważyłem to za szybko zniknął!!.
    Na dole stron przydał by się guzik, wyślij sugestię :)

  • 0

    11. ~ghhghg  2014-12-17 21:06:16  host: 78.133.203.162

    bo to nie android nie potrzebuje 100 rdzeni i 1TB ramu do działania

  • 0

    12. ~jezyna  2014-12-23 17:00:08  host: user-94-254-209-232.play-internet.pl

    Ktos z was mial WP? To system ktory nawet z 256 MB nie ma takich zawieszek jak android z 1 GB RAM. Jak nie wiesz, to sie nie wypowiadaj...'ja'
    Maryna... IPhone i 530 zero porownania... inny system, inna charakterystyka pracy, 32 bity i 64 iOS'owe... dzieci.. douczyc sie...
    Egon, jest jeszcze jedna wersja... Wlasnie z D.S.

  • 0

    13. ~monia  2015-01-01 15:08:13  host: 79.162.209.56

    Tel porazka.. Nie mozna ustawic swojego dzwonka na polaczenia

  • 0

    14. ~marcin-mw  2015-01-11 02:06:36  host: host-81-190-123-37.gdynia.mm.pl

    od kiedy ten telefon ma czujnik oświetlenia i czujnik zbliżeniowy?

  • 0

    15. ~andziulka  2015-03-07 09:37:14  host: public-gprs516485.centertel.pl

    Jak się ściąga np jakieś aplikacje na ten telefon?

  • 0

    16. ~kar  2015-04-06 11:40:37  host: 088156139043.dynamic-ra-2.vectranet.pl

    jak nie można jak ja mam ten tekefon i ustawiłam dzwonek ;)

  • 1

    17. ~Slodki_malin  2015-04-16 10:51:10  host: router.ferlab.pl

    Wczoraj kupiłem.Sprawuje się idealnie Android się chowa.Polecam każdemu ten smartfon jest idealnym telefonem z niezliczoną ilością funkcji.Działa błyskawica.

  • 0

    18. ~łukasz88  2015-04-24 13:05:04  host: acwb112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez mam ten tel i tez ustawiłem mużykę

  • 0

    19. ~Zygmunt  2015-08-05 11:09:25  host: 217.153.182.70

    @14 Faktycznie, też mnie zastanawia gdzie jest ten czujnik oświetlenia i czujnik zbliżeniowy... Nie spotkałem się.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet