Nokia Lumia 525 - opinie
Telefony Nokia Nokia Lumia 525 Opinie o Nokia Lumia 525

Nokia Lumia 525

w sumie: 11
  • -1

    1. ~jurek  2013-12-02 10:19:10  host: 5-226-111-202.ip.netia.com.pl

    super telefon, brałbym w ciemno

  • 0

    3. ~TatkoO  2013-12-04 14:43:18  host: bas2-toronto29-3096729670.dsl.bell.ca

    Tylko bateria troche slaba, 1Gb ramu, dwu-jajeczny procek. Mogli dac wieksza

  • 1

    4. ~  2013-12-14 03:29:34  host: 89-77-74-197.dynamic.chello.pl

    Jak dla mnie kicha. Zwiększyli Ram bo pewnie okazało się iżte 512mb to duży problem dla developeró softu. Nie dodali do telefonu nic.... Szkoda, że nie dodali chociaż diody Led.....

  • 0

    6. ~dag  2013-12-22 11:13:32  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    bardzo fajny telefon za przystępną cenę

  • 0

    7. ~  2013-12-27 23:25:57  host: aapo22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wydajniejszy niż telefon z Androidem o podobnych bardzo parametrach. Wygląd systemu? Kwestia przyzwyczajenia. Zależy, do czego się używa

  • 0

    8. ~Tomek  2013-12-31 17:21:47  host: 37.30.76.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Witam jestem zadowolony z mojej lumi 625 jest tylko małe ale przy włączeniu blokady na tapety Bing telefon ich nie odświeża, co robić mam włączony internet , lokalizacje a i tak tej tapety Bing-a nie zmienia. Moja stara lumia 610 ustawione ma to samo i tam śmiga aż miło, co robić poczta działa normalnie internet rownież. Pozdr.

  • 0

    9. ~janina 1952  2014-01-02 13:55:03  host: 5-226-111-202.ip.netia.com.pl

    Sąsiadka powiedziała, że to takie małe komputerki są. Czy większe ekrany tam można?

  • 0

    10. ~Darek  2014-01-03 11:07:54  host: apn-31-1-203-42.dynamic.gprs.plus.pl

    1 GB ramu zamiast 512 MB to fajna zmiana, choć te 512 spokojnie daje rade. Wiem , bo moja Żona intensywnie używa takiej Nokii. Widze że jeszcze zmieniona fonfiguracja spowodowała skrócenia czasu odtwarzania muzyki a wydłuzenie czasu prowadzenia rozmów. Ale nie moge doszukac sie inny zmian. Z oczekiwanych przeze mnie było by fajnie jak by dodali wspomniana wczesniej w komentarzu diode led i kamerke z przodu do uzywania SKYPE. :) No i bateryjka mocniejsza by sie przydała. Reszta jest OK. Ale ogolnie tych zmian jest jakoś mało.

  • 0

    11. ~fref  2014-01-27 05:09:29  host: as4-79.swic.dialup.inetia.pl

    Mam i polecam bardzo fajny telefon bateria trzyma tydzień swietny wyświetlacz i to wszystko za male pieniądze

  • 0

    12. ~MrSally  2014-02-21 13:11:56  host: 178-37-137-103.adsl.inetia.pl

    A gdzie takie cudeńko można nabyć ?

  • 0

    13. ~cvb  2015-04-09 18:51:21  host: apn-37-7-20-142.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam.

    Kupiłem ostatnio na umowę w Plusie lumie 525 i się popsuła sama się włączała i wyłączała oprócz tego jeszcze nie mogłem jej naładować więc oddałem ją na gwarancji i zrobili a teraz nie mam obrazu
    Co mam robić?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet