Nokia Lumia 1320 - opinie
Telefony Nokia Nokia Lumia 1320 Opinie o Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia 1320

w sumie: 17
  • 0

    1. ~TurboDymoMan  2013-10-22 13:40:36  host: 195.243.131.130

    Prawie ideał... no własnie, prawie... o ile cena niewiele wyższa od Lumii 720 i specyfikacja lepsza (to na plus) to jednak 6" to prawie dyskwalifikacja. a mógłby być fajny phone o ekranie 4,7-5"... i specyfikacji lepszej od nokii lumia 625. a tak - do dopasowanego garnituru nie wejdzie - wewnętrzne kieszenie za małe, kurtka narciarska jako tako, ale strach się przewrócić na nartach - telefon pewnie połamany, biegać z nim i endomondo się nie da... bo gdzie to trzymać? na mieście telefonowanie może być powodem zażenowania i usmiechów innych osób na widok gościa z płytką chodnikową u twarzy:)

  • 0

    2. ~dag  2013-10-27 07:49:32  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    W sumie fajna pozycja. Szkoda, że słaby aparat i brak żyroskopu, który się przydaje w wielu aplikacjach.

  • 0

    3.  2013-11-03 09:57:00

    @TurboDymoMan: Z 5" jest taka sama sytuacja wiec wiec co za roznica juz czy 5 czy 6?

  • -1

    4. ~nickjaknick  2014-02-26 22:19:38  host: 194.181.182.197

    720 x 1280 pix przy 6" ? smiech na sali

  • 0

    5. ~lesnyczlowiek  2014-03-06 22:49:58  host: bcu76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie pisze z tego wynalazku. Przesiadlem sie z galaktyki III generacji. Dziala szybciej, lepiej radzi sobie z zadaniami, rewelacyjnie korzysta sie z internetu. Wyswietlacz juz nie tak uroczo cukierkowy, ale pomimo niewielkiej rozdzielczosci, milo zaskakuje. Jakosc wykonania na przyzwoitym poziomie. Jakbym miał wiecej funduszy do wydania, wolałbym Note III. Za ta kase- na prawde warto

  • 0

    6. ~lolo  2014-03-08 01:20:34  host: h82-143-147-39-static.e-wro.net.pl

    @nickjaknick Nie wiem co tam więcej na tych 6" dasz radę dojrzeć - no chyba, że telefon to dla Ciebie telewizor od razu. Ludzie uparli się, że telefon musi mieć FullHD, aparat lepszy niż lustrzanki Nikona czy Canona, baterię jak akumulator do ciężarówki i jak tego nie ma to śmiech na sali.

  • 0

    7. ~Partyzant  2014-03-17 18:52:23  host: abge253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale lipa....Mam HTC 8X i mam 2x lepsze parametry...

  • 0

    8. ~  2014-04-20 17:20:43  host: 5.174.14.173

    @7 i system, ktory sprawia, ze Twoj tajwanski wynalazek dziala 2x wolniej, czyli jestes 4x frajer :-)

  • 0

    9.  2014-04-23 21:42:58

    A ja mam 1320 i 2x wydajniejszy przy 2x gorszych parametrach, nie wspominając o otym, że ładuje telefon co 3 dni a nie codziennie 2x

  • 0

    10. ~Wachu  2014-05-12 11:33:42  host: 5.172.252.74

    Nie jestem fan boyem Windowsa ani Noki, jednak skusiłem się na ten model i przyznam ze nie żałuje. System śmiga aż miło, brak zwiech, postojów, itp. Wcześniej używałem Sony Xperia M i musze powiedzieć że android potrafil dostać czkawkę.

  • 0

    11. ~roman  2014-05-20 06:28:12  host: user-94-254-197-158.play-internet.pl

    Mam ten telefon trzy tygodnie dzialal siwietnie na wp 8 jednak po aktualizacji do wp8.1 przez PfD działa jeszcze lepiej wiec poleca lumie 1320 a 6" to atut a nie wada

  • -1

    12. ~użytkownik  2014-05-22 10:01:28  host: 87-204-205-36.ip.netia.com.pl

    jak dla mnie telefon dno - głównie ze względu na system Windows. jest tyle minusów że nie wiem od czego zacząć. system posiada podstawowe wady: np. ściszając muzykę -> ściszasz dzwonek [?!?!??! - kto to wymyślił]; grając w głupiego pasjansa lub podczas dłuższej rozmowy potrafi się tak nagrzać że się sam wyłącza; brak możliwości przeglądania plików w telefonie lub na karcie sim - aplikacje nie rozwiązują tego w 100%. Brak wielu opcji w aplikacjach w porównaniu do androida; i co najlepsze - przy korzystaniu z skydrive [na jednym loginie] informuje że nie które pliki nie mogą być wyświetlane bo nie zostały udostępnione przez administratora [???? - ten sam login]
    Ogólnie - dla tych co korzystają z aplikacji, sieci i chmur - nie polecam.

  • 0

    13. ~Styx  2014-06-05 22:47:09  host: r2-85.net-system.pl

    Od kilku lat nie używałem żadnej nokii i nie przypuszczałem, że wrócę do tych telefonów. Po sony-ericssonach, sony, samsungach miałem zdecydować się na BlackBerry Z-10 lub Z-30. Miałem już dość przycinającego androida. Trafiła się cenowa okazja za tą Lumię i nie żałuję. Bawię się nią już drugi tydzień i sprzęt daje radę. WP8 działa płynnie i szybko. Kolejny pozytyw to długo trzymająca bateria. Sprzęt naprawdę godny polecenia i ceny.

  • 0

    14. ~gość  2015-01-10 20:05:04  host: apn-46-77-124-92.dynamic.gprs.plus.pl

    Pisze z lumi 1320 ale potrzebuje wskazówek co jest nie tak że net mi muli

  • 0

    15. ~kolo  2015-01-19 20:17:48  host: 77-254-151-10.adsl.inetia.pl

    Do wszystkich którzy nie używali a dużo piszą o tym telefonie.
    Mam go od dłuższego czasu więc parę spostrzeżeń : jest wielki ,nawet w moich dużych łapach nie da się obsługiwać jedną ręką( jest to możliwe ale mega nie wygodne),rozdzielczość ekranu wystarczająca ,6 cali super do gier ,internetu i poczty ,bateria wytrzymuje bardzo długo, u mnie 2-3 dni ,trochę gier ,nawigacja,synchronizacja e-mail (5 kont) rozmowy i sms ,dla mnie rewelacja . System Windows 8.1 ma wady i zalety jak wszystkie inne, na pewno jest szybki,jest coraz więcej aplikacji w sklepie,dużo promocji lub za darmo,szybkie przeszukiwanie kontaktów za pomocą kafelków . Uważam że jest wart uwagi właśnie ze względu na wielkość wyświetlacza i śmiało polecam każdemu.Do wielkości można się przyzwyczaić i wcale w kieszeni nie przeszkadza.

  • 0

    16. ~Benik  2015-01-20 19:21:29  host: user-31-174-75-163.play-internet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni i jestem z niego bardzo zadowolony. Na plus zaskoczyła mnie bateria, która jak na taki wyświetlacz trzyma dość długo.Zdjęcia w dzień robi super ( w nocy nie sprawdzałem ) System chodzi płynnie. Ktoś pisał że podczas pracy mocno się grzeje,u mnie nic takiego się nie dzieje.Jeżeli komuś nie przeszkadza rozmiar i nie jest uprzedzony do WP to polecam go każdemu.Moja ocena 9/10

  • 0

    17. ~  2016-02-28 11:34:01  host: bnn172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie do użytkowników - jak chodzi w tym telefonie internet? Jest szybki? Miałam jedną lumie i mimo że niby obsługiwała LTE to łapała max 3g mimo że była w zasięgu LTE, a ten 3g chodził tak że pół dnia ładowała się jedna strona. Ogólnie masakra.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet