Nokia E70 - opinie
Telefony Nokia Nokia E70 Opinie o Nokia E70

Nokia E70

w sumie: 79
  • 0

    1. ~gegan  2005-10-12 18:35:37  host: prosie7-1.aster.pl

    Ideał

  • 0

    2.  2005-10-12 19:36:08

    troche dziwnie wygląda

  • 0

    3.  2005-10-12 19:44:42

    Super koma...

  • 0

    4.  2005-10-12 19:48:51

    n90 to szajz... teraz czas na e70!!!

  • 0

    5. ~sympatyczny  2005-10-12 19:54:20  host: chello081018196007.chello.pl

    zgadzam sie z geganem. zeby tylko kosztowal bardziej tak jak nokia 6230i, a nie bardziej tak jak nokia N90...

  • 0

    6. ~  2005-10-12 20:08:49  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    wyswietlacz od n90 - the besciak

  • -1

    7. ~lol  2005-10-12 20:09:38  host: bks129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to w nokii ostatnio wielkie g***o!!!nie ma jak se!!

  • 0

    8.  2005-10-12 20:21:09

    myslalem ze bede chcial p990. nieeeee chem ta tymabardziej ze to nokia. i mam teraz 6800

  • 0

    9. ~wojtek_kwiatek  2005-10-12 20:21:49  host: dzh227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    już wiadomo na co za rok bedę wymioaniał swoją Nokia 6810... symbian, 2 mpix, qwerty, karty pamięci, świetny wyświetlacz, mp3... czego więcej chcieć???

  • 0

    10. ~www  2005-10-12 20:29:22  host: dzh227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma nawet wi-fi!!!

  • 0

    11. ~M  2005-10-12 20:35:28  host: bjr189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piękny telefon..mikołaju szykuj kasę..:D

  • 0

    12. ~Krygsm  2005-10-13 01:05:57  host: cfu100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest to ideał telefonu.Główne zalety które przemawiają za tym fonem to wg. mnie przede wszystkim:
    - system operacyjny SYMBIAN
    - aparat 2mpix
    - pełna klawiatura qwerty która znacznie przyspieszy pisanie esów
    - odtwarzacz mp3 (jest to istotne poniewaz ja posiadam nokię 3650,która nie posiada mp3,ale co prawda mozna wgrac playera dzięki symbianowi,jednak nie jest to samo gdyż wówczas mp3 jest odtwarzane w mono gdyz telefon nie obsługuje stereo, a nokie ze standardowo wbudowanym odtwarzaczem mp3 odtwarzają muze w stereo).

  • 0

    13. ~deszczv  2005-10-13 15:31:23  host: NAT-0.vlan.euronet.net.pl

    to jedyna nokia z klasy E która sprawdzi się nie tylko w biznesie.ale i tak wolałbym se w800 bo ta nokia bendzie u nas za rok i pewnie w cenie n90

  • 0

    14. ~deszczv  2005-10-13 15:31:44  host: NAT-0.vlan.euronet.net.pl

    to jedyna nokia z klasy E która sprawdzi się nie tylko w biznesie.ale i tak wolałbym se w800 bo ta nokia bendzie u nas za rok i pewnie w cenie n90

  • 0

    15. ~Kamus  2005-10-13 21:22:01  host: pc7.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Przy dwóch pozostałych bez foto ale wyświetlacz 16mln kolorów a tu z foto ale 256tys.? Czyżby Nokii się coś pomieszało?!

  • 0

    16. ~Czaadek  2005-10-13 22:24:15  host: xdsl-2343.bielsko.dialog.net.pl

    Dla mnie porostu ideał w 100% Mam teraz 6800 i uwielbiam go wlasnie za klawiature...A tu oprocz klawiatury wiele wspanialych mozliwosci :) Dla mnie MAX!!!

  • 0

    17. ~Adams  2005-10-14 10:13:17  host: w3cache.azartsat.pl

    poprostu jest piekną

  • 0

    18.  2005-10-14 10:13:57

    mam nadzieję, że za rok cena będzie nie większ a niż 1500 zł... chociaż patrząc na ceny Nseries.. ;/

  • 0

    19. ~D  2005-10-14 11:22:44  host: bmo116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe jaka cena pewnie ze 4000zł ;)

  • 0

    20. ~Marxin  2005-10-14 12:52:40  host: bkw53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej a co to jest Blackberry???z góry dzięki za odp.

  • 0

    21. ~  2005-10-16 12:32:39  host: bnf252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe ile ma polifoni

  • 0

    22.  2005-10-16 15:03:11

    to jest chyba następca noki 6800 :D

  • 0

    23. ~:)  2005-10-24 21:33:38  host: 87.204.32.6

    ciekawe jaka cena

  • 0

    24.  2005-10-28 11:53:15

    przewidywana cena wg NOKII na tą nokie e70 na rynkach europejskich wynosi 350 Euro... czyli gdzieś 1400 złociszy... nie jest źle - jak w Polsce wejdzie na początku poniżej 2tys zł to bedzie dobrze..

  • 0

    25. ~samsung  2005-11-01 17:44:58  host: c122-175.icpnet.pl

    zobaczcie sobie samsunga p860 to jest dopiero telefon

  • 0

    26. ~bartek  2005-11-10 22:34:20  host: bev231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bb to takie jakby gadugadu na koma

  • 0

    27. ~seba16  2005-11-17 10:06:51  host: cez108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zjebany fon.Wole Siemensy

  • 0

    28. ~Miro  2005-11-25 21:42:33  host: zv218.internetdsl.tpnet.pl

    Wyglad jest zje*** tylko ciekawe jaka cena... na allegro czy ebay jeszcze nie widzialem;] w polsce bedzie hoho : czeba czekac:)

  • 0

    29. ~juicy_fruit  2005-11-26 11:14:11  host: 195.136.178.4

    ile ona kosztuje?? jest świetna

  • 0

    30. ~ChairMen  2005-12-11 00:25:00  host: bah230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak Tylko bedzie za ok 1300 zl Biore ma To co Mnie interesuje w noki 9300 i To ciekawe z noki n70 i jesli chodzi w wyglda w koncu jakis noramalny Telefon Noki a nie jakies stylistyczne nawiazanie do SE ;-)

  • 0

    31. ~Joe  2005-12-23 23:25:01  host: 82.160.146.132

    Masterpiece...

  • 0

    32. ~kotek  2006-01-30 18:27:04  host: ecp109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no no. niezle ale jak dla mnie kiepsko

  • 0

    33. ~SCORPIOU  2006-02-06 12:49:49  host: abnb235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh, marzenie... za mi plac elataja z wrazenia jak pisze ten komentarz... :D

  • 0

    34. ~kamil  2006-02-13 20:12:22  host: wlan0-4.srem.net

    co to za swinstwo?

  • 0

    35. ~ziom  2006-03-23 09:45:31  host: abdp107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebista nokia jeden z najlepszych telefonów tej marki

  • 0

    36. ~dudi  2006-03-25 21:04:54  host: eden.tu.kielce.pl

    kto zna dokladna cene tego fona. znalazłem gzdies w necia za 3700zł Telefon ideał dla mnie :]

  • 0

    37. ~ktoś tam....  2006-03-27 21:17:13  host: 213-238-90-191.adsl.inetia.pl

    czy ta nokia E70 nie jest duża?? i co tak ogolnie o niej myślicie?? odpiszcie....please

  • 0

    38. ~sdvk.sd  2006-03-29 16:46:18  host: bks40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko spoko tel. IDAŁ Ale on jest ogromny jest wielkosci N90 Do kieszeni w spodniach to raczej sie nie zmiesci :(((((

  • 0

    39.  2006-04-04 14:41:30

    a wcale ze ten telefon nie jest duży. ma praktycznie takie same rozmiary jak nokia np. 6810.
    ***cdvk.sd - to ty chyba n90 nie widziales niegdy :D

  • 0

    40. ~marcinos  2006-05-08 15:30:48  host: 196-1-186-62.nitelnet.com

    zrobie wszystko żeby mieć ten telefon. on jest mój

  • 0

    41. ~sledz92  2006-05-13 14:35:47  host: bot181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już się nie moge doczekać,kiedy stanieje...poczekam sobie 2-12 lat i będzie mój :)
    Polifonia miejmy nadzieje ok 100 tonowa :D
    gdybyście widzieli samsunga x820,przecież nokia zaraz tez będzie chciała mieć taki model,a to wiąże się z ttym,że e70 stanieje :D:D:D

  • 0

    42.  2006-05-24 17:50:32

    Ludzie,ale dylemat...nie wiem na co się zdecydować,oczywiście jezeli te modele pojawią się w polsce...do wyboru mam:6233,e60,e70.
    Z tego co widzę najlepszy będzie model e70.Przwyższa 6233,ale nie e60,która przewyższa go 16mln kol. Ale czy one mi się przydadzą?Nie ma bata :P Musze mieć ten telefon! DObrze by było,gdyby miał radi :D
    MA rozkładaną klawiarurę,a oto mi chodziło najbardziej.NIe wiecie kiedy ukaże się w Polsce ? Dzięki,czekam na odpowiedzi

  • 0

    43. ~Ebenezer  2006-05-25 16:44:46  host: auy212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę powiedzcie mi kiedy można spodziewać się tego wspaniałego tela na naszym rynku- bo z tego co widzę na stronie Nokii to juz jest (patrzyłem na allegro i niestety nie ma nic). I jaka jest jego cena. Za odpowiedzi z GÓRY DZIEKI :-)

  • 0

    44. ~Edward Sprawiedliwy  2006-05-25 23:55:13  host: bnz231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ebenezer-cena została napisana powyżej .Zanim napiszesz jaką kolwiek recenzje przeczytaj lepiej pozostałe ;)
    "przewidywana cena wg NOKII na tą nokie e70 na rynkach europejskich wynosi 350 Euro... czyli gdzieś 1400 złociszy... "

    Cóż mogę powiedzieć,wydaje mi się,że będzie to najlepszy model z seri "e"
    Dobry aparat,pełna klawiatura,rozdzielczość ideał,taka zawsze powinnna być,przy takiej liczbie kolorów!Do tego dochodzi jeszcze najnowszy symbian...telefon marzenie,nie mogę się doczekać :)

  • 0

    45.  2006-05-28 21:07:35

    ekhm. cena e70 podana jest na CentrumGSM od 2 tygodni i od wczoraj e70 figuruje jako telefon 'dostępny' od zaraz. cena prawie 2300 zł.. :wink:

  • 0

    46. ~daniel  2006-06-01 19:24:41  host: host-81-190-75-19.gdynia.mm.pl

    telefony są dostempne na allegro ich cena to około 1900 złotych

  • 0

    47. ~Piecu  2006-06-02 16:27:12  host: aji194.internetdsl.tpnet.pl

    Z tego co mi sie wydaje to ona ma 16mlm. kolorów

  • 0

    48. ~gjhgj  2006-06-24 21:05:17  host: ayd253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kosmiczny ma wyświetlacz....16mln kolorów!!hu huhu

  • 0

    49. ~AzraelsTear  2006-06-29 22:13:57  host: chello062179060033.chello.pl

    ale jak mogli z radia i stopera zrezygnowac... :( za cene 2000 pln to by sie chcialo miec telefon idealny, a tu jush na wstepie obok wielkich nowinek technicznych takie kompromisy...

  • 0

    50.  2006-07-02 01:38:59

    jak kogoś stać na taki telefon, to i stać na transmisje danych (czyli radio via GPRS/edge/umts), a stoper to w symbianowcu pryszcz :)

  • 0

    51.  2006-07-02 18:29:37

    me marzenie... te powalajacy wyswietlacz 16 mln kolorow i ta rozdzielczosc lepsza niz w niektorych telewizorach plazmowych czy lcd :P

  • 0

    52. ~Defan  2006-07-04 00:14:33  host: cms214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jim88 - mam nadzieje, ze twoje ostatnie zdanie jest zartem. Dla twojej wiadomosci dobry monitor CRT w polaczeniu z niezlym komuterem, jest w stanie wyswietlic ponad 110 klatek na sekunde w rozdzielczosci 2048x1536 punktow. I teraz pokarz mi telefon ktory stanie z nim do walki .

  • 0

    53. ~  2006-07-05 19:16:08  host: acoz121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on mówił o telewizorach, nie monitorach, chociaż i tak przesadził.
    A telefon bajka :)

  • 0

    54. ~Kitos  2006-07-06 10:56:26  host: host242-2.smgr.pl

    Są dwie wady tego telefonu akumulator li(jonowy) czy fiński dystrybutor jeszcze sie nie nauczył ze dłużej trzyma li(poly) kolejnym nagannym błedem jest czas czuwania skoro to ma byc fon dla biznesu to spewnością bateria powinna dłużej trzymac, aparat jest na poziomie, jedynym plusem jest symbian spewnością kazdy biznesmen bedzie bardzo zadowolony z rozmowy audio

  • 0

    55. ~asterix  2006-07-25 12:50:35  host: eba210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczoraj testowałem telefon - wszystko świetnie, tylko
    a. jest prawie o połowę większy od mojego samsunga z300
    b. włączał się ponad minutę !!!
    c. soft wolno chodzi....

  • 0

    56. ~ego  2006-07-29 10:20:19  host: xdsl-9753.lubin.dialog.net.pl

    asterix... ale jak go juz wlaczysz do to nie wylaczaj.... bedzie ci smigal az milo

  • 0

    57. ~ego  2006-07-29 10:38:44  host: xdsl-9753.lubin.dialog.net.pl

    asterix... ale jak go juz wlaczysz do to nie wylaczaj.... bedzie ci smigal az milo

  • 0

    58. ~thunder  2007-02-03 23:33:12  host: ehn130.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos wie jaka jest przekatna wyswietlacza tego tela??

  • 0

    59. ~to jest szajs  2007-02-11 14:13:23  host: acqf87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szajs ale za to kazdy mysli ze to jest ogromne nie prawda chyba nigdy n90 nie widzial

  • 0

    60. ~  2007-03-15 02:56:33  host: p09-06.opera-mini.net

    E70 jest dobrym sprzetem ale jesli ktos zna sie na Symbianie to zgodzi sie ze mna ze wer.9.1 nie ma zbytnio softu a nic tu nie zainstalujemy ze starszych wersi np w E70 to zaledwie 30% tego co mozez N70 a niech ktos znajdzie lepszy odtwarzacz mp3 od POWER MP3 E70 tego nie ma a FX EXPLORELA z mozliwoscia modyfikacji plikow E70 nie bedzie miala tego nigdy... : ( niestety duze zabezpieczenia

  • 0

    61. ~MaRcIn  2007-04-05 23:58:22  host: aabl96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cHlOpAkI tEn TeLeFoN mA 256 tys. kolorow a nie 16 milionow cos sie wam popieprzylo chyba z n95

  • 0

    62. ~goly  2007-04-12 08:50:21  host: acrc250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wystarczy poczytać u góry, jest napisane 256tys kolorów, wie ktos może czy tą wersje symbiona 9.1 da sie apdate do 9.5 ??

  • 0

    63. ~Jerry  2007-05-28 10:58:40  host: 213.25.20.12

    Fon ma jeden duży minus, odzwyczaiłem się od bateri trzymających 3-4 dni, i jeden mały brak radia. Jeżeli komuś to nie przeszkadza, to poza tym jest boski...

  • 0

    64. ~rootix  2007-08-20 20:45:46  host: host86-140-29-65.range86-140.btcentralplus.com

    Ludzie mieszkacie w Europie i jeszcze co niektórzy sypią tekstami ,,telefon biznesowy,, hehe, to telefonik z bajerem dla ludzi ceniacych dobra cywilizacji czyli sluchanie muzyki i oglądanie filmów z komórki, ale przy tym odwołujacych sie tekstowej formy komunikacji. Telefony biznesowe to SE P1 i Samsung i600 i podobne wliczajac BlackBerry i to tez nie wszystkie modele. Pozdro znawcy;)

  • 0

    65. ~gucio  2007-11-20 18:28:43  host: host-89-230-28-17.ostrowmaz.mm.pl

    ja mam n70 i wymiata kozacko.jeszcze nie miałem nawet najmniejszych problemow z nim.

  • 0

    66. ~Simon  2007-11-25 13:17:04  host: 90-156-5-117.as.kn.pl

    Uzywałem jej rok i właśnie kupuje zwykłego prostego samsunga e250. Jestem przedsiębiorcą ale i tak nie wykorzystuje połowy tych jej biznesowych funkcji. Przyznać trzeba, że klawiatura QWERTY to świetna sprawa, ale może dla smarkaczy, którzy więcej piszą smsów niż dzwonią. Z innych plusów na leży wymienić świetny wyświetlacz, bardzo dobrą jakość zdjęć i filmów ( ale i tak korzystałem z tego sporadycznie ) i genialną przeglądarkę internetową. Nierysujący się ekranik to też fajny bajer. Ale wykonanie jest mierne - zwykły plastik, na dodatek troszkę "niestabilny". Po roku uzytkowania klawiatura jest już lekko luźna a joystick nie zawsze dobrze wybiera. Bateria trzyma 2-3 dni ( a nie gram i nie słucham mp3 ). Oprogramowanie powolne, czesto sie wieszał ( dopiero niedawno wyszło nowe oprogramowanie ). A przede wszystkim to wielka cegła, ciężki i nieporęczny, wygląda jak nokie sprzed 10 lat. Jestem z niego zadowolony na 50%. Jeśli jestes gimnazjalistą i chcesz przyszpanować przed znajomymi albo pograć w Quake I ( identyczny jak na PC ) to możesz se kupić. Jeśli potrzebujesz telefonu do intensywnego użytkowania i uważasz, że telefony są do DZWONIENIA to raczej nie polecam.

  • 0

    67. ~wesat  2007-12-13 13:26:38  host: 213.25.168.154

    a teraz moje obiektywne spostrzezenia: za duzy za ciezki obudowa silver- zbyt latwa do porysowania poza tym joy-potrafi sie popsuc a +: extra wyswietlacz-fotki wygladaja super klawiatura qwerty - miod - chociaz troszke slabo odsebarowane klawisze-trzeba jednak uwazac w co sie wciska-choc moze to kwestia wpray aby sie nauczyc nowej klawy funkcje-programiki pod symbian nadrabiaja za niedociagniecia ........

  • 0

    68. ~seba  2007-12-22 19:41:58  host: aqk91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktos ile ten fon kosztuje aktualnie bo na allegro go nie ma:/ dz za answer...

  • 0

    69. ~asterix  2008-01-02 17:11:15  host: aadz254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do pseudobiznesmenów : telefon jest rewelacyjny właśnie do komunikacji, mam go już 8 miesięcy, jedyną wadą jest problematyczny joy, którego w ramach gwarancji można wymienić. Jeżeli korzystasz z telefonu do dzwonienia, pisania e-maili (nie tylko sms'ów) w wielu jezykach to jest to jedyne rozwiazanie. Nie ma mozliwosci pracy ze zwykla klawiatura, gdy piszesz po polsku, angielsku, francusku i niemiecku wtedy, gdy nie jestes przy komputerze. Wlan działa bardzo dobrze, mógłby być jeszcze hsdpa ale to jest narzędzie pomocniczne, a nie główne więc nie mogę narzekać. Na pewno nie jest to zabawka !!!!

  • 0

    70. ~givmeafive  2008-01-23 11:14:21  host: host-89-229-67-204.szczecin.mm.pl

    blackberry...-gg na tel...?;/ blackberry jest to najbardziej prestizowa marka telefonow komorkowych w stanach zjednoczonych ,na posiadanie aparatu promujacego te firme moga sobie pozwolic jedynie najbardziej znane gwiazdy showbuiznessu... pozdrawiam!!!

  • 0

    71. ~misiek  2008-01-31 04:40:59  host: s34.strefa.com

    jak dla mnie bomba :D mam go juz kilka tygodni i nie narzekam bateria do 4 dni przy dzwonieniu okolo 4-6 h tygodniowo :D wiele przydatnych aplikacji zdjec nie uzywam i filmów tez nie od tego mam aparat i kamere :D klawiatura super qwerty dla mnie to bomba :D mialem kiedys 6800 i czuje sie jak w domu maile pisze sie bosko :D w miare stabilny choc pare razy sie zawiesil :D mozliwe ze przez antywirusa i stały monitoring telefonu bez antywirisa czuwała troche dluzej :D z wad moge chyba tylko napisac dosc niestandardowy rozmiar wyswietlacza i malo aplikacji na ten model ale n80 ma te same parametry wiec chyba bedzie tego coraz wiecej :D generalnie jestem zadowolony choc na glownej klawiaturze troche za blisko siebie sa te wszystkie guziczki D: pozdrawiam ja jestem zadowolony w 90 % ale to kwestia gustu wole duzy ale wciaz wygladajacy jak telefon model niz jakies e61 czy e 90 to sa dopiero krówki :D

  • 0

    72. ~kris  2008-02-26 20:26:17  host: 2.50-246-81.adsl-static.isp.belgacom.be

    telefon jest zarabisty.kupilem taki zonie na gwiazdke.kosztowal 300 euro.Mozna powiedziec ze jest nastepca 6822.E-70 to jest biznes klasa.goraco go polecam

  • 0

    73. ~do seby16  2008-03-08 17:14:42  host: bjy40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idioto pewnie nie masz kasy na nokie bo siemens to tanie gowno a nokia nawet ten cyborg to jest cos czego nic nie pobije!!nokia goro siemens na spod

  • 0

    74. ~Adik  2008-06-12 16:22:35  host: ekv195.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik juz od dluzszego czasu. Przeczytalem Wasze posty i z wieloma sie nie moge zgodzic np. z tym, ze na ten telefonik nie ma aplikacji POWER MP3 lub FX Explorer'a :/ . Jak ktos nie ma pojecia, czy tego typu programy na nim nie "chodza", to niech sie nie wypowiada i nie zniecheca innych do tego modelu. Ja jestem zadowolony w 99% - ma wszystko czego mi potrzeba, a nawet wiecej! ;) Wi-Fi jest mi bardzo przydatne np. do komunikacji przez gg lub skype'a. Jest na niego mnustwo aplikacji, tylko wystarczy troszke poszukac... 1% mojego niezadowolenia, to to, ze NOKIA oferuje naprawde funkcjonalny kombajn w plastikowej obudowie... :/ Wydaje mi sie, ze wydajac prawie 1,5 tys. zlotych czlowiek zasluguje na telefon funkcjonalny(jakim jest ten model), ale i trwaly tzn z metalu... Inne marki juz dawno wypuszczaja na rynek "aluminiowe" telefony, ale NOKIA dalej inwestuje w tworzywa sztuczne :( Nawet najnowsza N96 jest plastikowa... Podsumowujac: SZCZERZE POLECAM TEN TELEFON. Jak dla mnie to 0 problemow, 100% (99%;) ) SATYSPAKCJI! ;D

  • 0

    75.  2008-08-21 19:27:01

    według mnie ten fon jest doskonaly dla kogos kto lubi esy pisac albo siedziec na gg tak dla mnie to jest bardzo dobry fon: D

  • 0

    76. ~emo94  2008-09-07 10:50:11  host: 193.111.144.75

    ale, że radia nie ma.......???????? mogli się postarać, bo teraz mam dylemat czy kupić ten telefon...

  • 0

    77. ~WRXer  2009-01-07 08:27:05  host: dlt54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat i oceniam go bardzo dobrze. Jego największy plus to rozkładana klawiatura - idealna do pisania e-maili(to robię b.często) i sms'ow(to robię rzadziej). Poza tym zalety to: dobry wyswietlacz, bardzo przyzwoity aparat, stabilność pracy, wi-fi. Z minusów zgadzam się z poprzednimi opiniami, że obudowa nie jest bardzo trwała ( z wyjątkiem wyświetlacza-tu jest OK), no i jest troche za duży. Co do baterii to u mnie wytrzymuje 5-6 dni!

  • 0

    78. ~  2010-08-12 01:02:31  host: t24-09.opera-mini.net

    sony erisson w910 jest najlepszy mam tego tela i nie narzekam na niego czasami sie tnie ale to tylko mala wada jego

  • 0

    79.  2010-11-19 19:58:24

    fajny telefon szkoda że nie ma radia i flasha przy aparacie .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet