Nokia E65 - opinie
Telefony Nokia Nokia E65 Opinie o Nokia E65

Nokia E65

w sumie: 606
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~Boncio  2007-02-12 18:21:43  host: achm37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A juz myslalem, ze 6288 sobie kupie... WiFi mnie kusi.

  • 0

    2.  2007-02-12 19:26:55

    6280 z Symbianem i wyświetlaczem 16 000 000 ... ciekawe ... zobaczymy czy będę podobne problemy z luzami ;>

  • 0

    3.  2007-02-17 08:32:07

    jest rewelacyjny - mam go od kilku dni(2 dokładnie) i jest oki -luzów nie zauważyłem :)

  • 0

    4. ~MystiQ  2007-02-22 23:39:47  host: gfk186.internetdsl.tpnet.pl

    Idealny fonik dla mnie :) Wszystko czego potrzebuje jest tutaj. Bateria całkiem niezła. Pozostaje pytanie o cenę tego cacuszka :P

  • 0

    5. ~ktoś  2007-02-24 12:50:13  host: chello062179020049.chello.pl

    ile taka nokia może kosztować?

  • 0

    6.  2007-02-25 14:50:27

    w tej chwili okolo 1600 na allegro. Ale to pierwsze egzemplarze wiec niedlugo beda tansze..

  • 0

    7. ~gregor  2007-03-04 20:48:20  host: p5084eee2.dip.t-dialin.net

    Hallo witam wszystkich,mam ten telefon od 2 tygodni i powiem ze jestem bardzo zadowolony ,z racji ze nie jestem freekiem gier i mp3 muzyki uwazam ze ze jest to telefon przeznaczony dla osob aktywnych zawodowo.Wykonynie bardzo dobre klapka nie chodzi tak luzno jak w Noki n80i ,poza tym jest o wiele ciensza i wspaniale mozna ja trzymac w kieszeni marynarki czy w spodniach.Bez jakiegolwiek zachamowania wymienilem moja Nokie n80i na obeca e65. Tak wiec jest to telefon dla osob ktore nie maja czasu aby bawic sie gierkami lub jakimikolwiek dodatkowymi gadzetami. Bardzo dobry do telefonowania ,email,przesylanie danych.

  • 0

    8.  2007-03-07 19:12:43

    czy czegos jeszcze do szczescia potrzeba?? :D

  • 0

    9. ~pawelek  2007-03-12 23:17:42  host: abqq90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moglyby byc 3MP, ale nie ma co narzekać ;) ja mam e50 od jakis 2 msc i jakbym sie wstrzymal to z całą pewnością kupiłbym ten telefonik, bo w moim brakuje mi wi-fi :/:/:/

  • 0

    10. ~Maro  2007-03-14 10:56:01  host: bya199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co myslicie o N80 w porownaniu z tym e65? waham sie miedzy tymi dwoma i nie wiem co wybrac...

  • 0

    11. ~Dann  2007-03-19 23:01:03  host: f76.osiedle.net.pl

    ile moze mniej wiecej kosztowac ?

  • 0

    12. ~Danii  2007-03-19 23:02:27  host: f76.osiedle.net.pl

    w opisie jest, ze ma mp3, wy sadzicie cos innego?

  • 0

    13. ~gregor  2007-03-20 19:39:13  host: pd9e1937d.dip.t-dialin.net

    Telefon ma mp3 (telefon kupiony w Niemczech),bardzo fajnie rozwiazane klawisze szybkiego dostepu,klapka funkcjonuje bez problemu(urzytkuje telefon juz jakis czas) a jezeli ktos nie jest zdecydowany jaki telefon bedzie dla niego odpowiedni powinien wziasc oba telefony do reki i porownac za i przeciw obu.Ale nie ma co sie niepotrzebnie podniecac i tak za pol roku pojawi sie co nowego i "TRENDY".Hi,Hi,HI

  • 0

    14.  2007-03-22 08:09:29

    mialem go przez 10 dni a od 26 lutego przebywa w serwisie - badziew skoro nie umią go naprawić a sam producent ma to gdzieś i nie przejumje się ,że serwis cały czas czeka na części - poprostu g.w.o

  • 0

    15. ~Nemo  2007-03-23 11:54:39  host: ajg182.internetdsl.tpnet.pl

    Superancki telefonik wifi śmiga, wszystko jest super, mogli tylko bateryjke dać lepsza bo przy tych wszystkich gadżetach to troche wymięka. SIP chodzi rewelacyjnie 9gr i heja ;)

  • 0

    16. ~Moshna  2007-03-23 19:13:25  host: ccg213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A da sie z niego dzwonic:D

  • 0

    17. ~  2007-03-25 22:13:26  host: p04-11.opera-mini.net

    Witam a ile kosztuje E65

  • 0

    18. ~  2007-03-25 22:22:36  host: p04-11.opera-mini.net

    Witam a ile kosztuje E65 i jak dziala WiFi

  • 0

    19. ~Ramir1  2007-03-25 23:17:10  host: yy66.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon.Symbian bez zarzutu.Fajnie rozwiązane klawisze funkcyjne.Menu bardzo rozbudowane.Jedynie zdjęcia słabsze,ale w końcu to nie foto.

  • 0

    20. ~  2007-03-26 13:03:40  host: eem82.internetdsl.tpnet.pl

    Szkoda tylko że nie ma radia :(

  • 0

    21. ~Jurek  2007-03-26 17:56:28  host: nat-bem.aster.pl

    Mam pytanie. Czy z przodu jest druga kamera, czy czujnik światła? Jeżeli nie ma kamery, to w jaki sposób można przeprowadzać wideokonferencje?

  • 0

    22. ~lucas  2007-03-29 20:43:29  host: dynamic214-184.tvk.torun.pl

    siemanko, oficjalana cena to 1990zl ale mozna znalesc juz od 1600zł :) wifi dziala bez zarzutu choc sa problemy z szyfrowanymi danymi, co do porownania to n80 bym wzial.

  • 0

    23. ~asss  2007-03-30 15:38:29  host: aug199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik kosztuje 1200 zł

  • 0

    24. ~glodek  2007-03-31 20:51:23  host: host-ip26-138.crowley.pl

    26. czujnik swiatła tak jak w serii e, ale za to seria e jest duzo mniejsza od n

  • 0

    25. ~lechu  2007-04-03 15:35:52  host: chello083144080248.chello.pl

    Mam od paru dni. Bardzo udany model. Po złożeniu wysuwanej klapki nieduży, niezbyt gruby jak na nokię. Po rozłożeniu wygodna klawiatura, niezłe klawisze funkcyjne. WiFi - to dla mnie było najważniejsze i faktycznie działa rewelacyjnie. Mam w domu WiFi i teraz naprawde można coś szybko sprawdzić poza komputerem, a dodatkowo wszelkie serwisy z gadżetami, ściąganie softu na symbiana jest za darmo (w sensie połączenia z siecią via WiFi). WiFi tez łapie na mieście, w centrach handlowych itd. - czasem trafi się jakiś darmowy hotspot. Mp3 gra świetnie, ale trzeba się zaopatrzyć w słuchawki stereo (ja miałem jeszcze z poprzedniej nokii) lub przejściówkę na mini jack (kilka złotych na allegro) i podłączyć normalne, dobre słuchawki. Polecam tez zainstalowanie Opery mini - dobra alternatywa do przeglądania www, choć przeglądarki nokii tez mają swoje plusy. Odbiera pocztę i otwiera załaczniki doc, xls, pdf. Prawdopodobnie obsługuje zewnętrzny moduł GPS na BT (np. ten Nokii za ok 300zł) - wtedy możemy mieć kompletny system nawigacji. Na wyposażeniu nie ma gier, nie ma też programów do edycji plików doc itp. (są tylko przeglądarki). Można to jednak doinstalować. Wyświetlacz bardzo wyraźny (16mln kolorów) zdjęcia wyglądają rewelacyjnie, choć sam aparat dość przeciętny - w dziennym świetle fotografowanie jako tako, po ciemku słabo - duże ziarno. Podsumowując: telefon naprawdę ma dużą funkcjonalnośc zamkniętą w niewielkiej, ale wygodnej obudowie, obsługuje 3G, choć szkoda że nie ma kamery z przodu - da się jednak przesłać swój obraz z kamery/aparatu z tyłu obudowy - testowałem z telefonem z P4. Funkcjonalność takiego rozwiązania jest dyskusyjna, ale dobrze wiedzieć że wideo można z niego przesłać poprzez 3G, choć równocześnie nie można wtedy widzieć na swoim ekranie rozmówcy :-)

  • 0

    26. ~seal  2007-04-07 01:53:56  host: 157.157.203.111

    czesc mam ten telefonik od tygodnia jest super ,sprzedalem samsunga d600e i uwazam ze mialem racje e65 kosztowal mnie duzo bo za 600euro w islandi ale to nic ,wifi dzial QL instalacja czego kolwiek dziala bez problemow ogolnie na 10 ponktow daje mu 9 ze wzgledu na brak 3m pix aparatu reszta 10 pozdrawiam

  • 0

    27. ~rebel  2007-04-09 15:00:14  host: bfv175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema lechu! Mam prosbe do ciebie. Wlasnie kupilem sobie n80 i bylbym ci bardzo wdzieczny gdybys napisal mi meila jak uruchomic wifi (wogole jak to dziala) bo jest to dla mnie bardzo wazna funkcja - chyba najwazniejsza ale problem w tym, ze nie wiem jak tego uzywac:( Kompletnie zielony jestem w tym temacie. To moj adres: szysznik89@wp.pl A jesli ktos sie zna na tym tak jak lechu to prosze was o to samo ;) Z gory dziekówa ! ! !

  • 0

    28. ~Mati  2007-04-09 17:44:37  host: dsx251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam dylemat i wierze ze mi pomożecie. A mianowicie stoję przed decyzją który telefon wybrać E65 czy N73. Pomóżcie! A i jeszcze jedno może wiecie czym w rzeczywistości rożni sie N73 od N73 Music Edition?

  • 0

    29. ~brrrrrrr  2007-04-10 18:18:21  host: apn-100-185.gprsbal.plusgsm.pl

    nie ma się nad czym zastanawiać, bierz E65

  • 0

    30. ~gregorr  2007-04-11 17:59:19  host: dtq226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć. Chciałbym się dowiedzieć czy ten telefon obsługuje 2-gigowe karty pamięci??

  • 0

    31. ~benton  2007-04-14 16:22:30  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    właśnie zastanawiam się czy zamienic n73 na e65 warto?

  • 0

    32.  2007-04-14 22:57:40

    mam E65 i miałem ten sam problem, 2 telefony maja inne przeznaczenie nieco, dla mnie lepiej E65 Wlan i lepiej wygląda ;)

  • 0

    33. ~bartoldoo  2007-04-16 14:02:11  host: aaob118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od jutra wchodzi do orange

  • 0

    34. ~bioks  2007-04-16 18:42:19  host: w3cache-exatel.who.vectranet.pl

    dzisiaj tj.16.04.07 byłem w Orange-jest w ofercie E65 za749 w Orange Premium

  • 0

    35. ~brody  2007-04-18 09:55:19  host: bwm67.internetdsl.tpnet.pl

    tel jest ok ale niemoge znalesc na niego tematw i kompozycji moze ktos mi pomoze?

  • 0

    36.  2007-04-19 19:06:37

    mam pytanie. jak mam rozumiec "Voip przez Wlan". to znaczy,ze ona robi za sluchawki z mikrofonem??

  • 0

    37. ~Jurek  2007-04-22 19:58:33  host: nat-bem.aster.pl

    Witam. Kupiłem i polecam wszystkim. Dwa pytania: 1.W jaki sposób w widokach kontaktów zrobić "Opis i numer"? 2.W jaki sposób można zwiększyć czcionkę?

  • 0

    38. ~agula  2007-04-24 09:54:35  host: l-net4.pai.net.pl

    Właśnie kupiłam ten telefonik na allegro za 1200 zł :-) Mam nadzieję że faktycznie będzie taki super jak tu piszecie. Pozdrawiam

  • 0

    39. ~volki  2007-05-04 08:44:36  host: azr225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos urzywal w tym telefoniku nawigacje ? bo slyszalem ze ponoc dziala z zewnecznym GPS ...

  • 0

    40. ~kasia  2007-05-06 21:45:10  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    mnie sie tam podoba jest zajebisty mam go juz 3 tygodnie i jest zajebisty i tem system operacyjny. poprostu zajebisty fon,

  • 0

    41. ~  2007-05-10 21:33:29  host: w3cache.lublin.pl

    Witam! volki-odpalilem na tym fonie TT w wersji 6.020 + mapy v 675.1409 testowalem na GSpace GS-R238 i Nokia LD-3W i dziala rewelacyjnie. Najwiekszy minus fona to dla mnie bateria po 2 pelnym naladowaniu prz okilo 3-4 h rozmowy dziennie trzyma tylko 2 doby:(. Poza tym wszystko dziala super. Co do dylematu czy nokia N73 czy E65 to poza WiFi i VoIP i kilkoma malo znaczacymi detalami rozni sie tylko wygladem.

  • 0

    42. ~fokusik  2007-05-16 18:41:00  host: kazia7.zax.pl

    hej witajcie, też stoję przed dylematem który telefon, ja się zastanawiam nad nokią E65 a N80 co wy macie na ten temat dopowiedzenia

  • 0

    43. ~piter-ok1  2007-05-17 09:13:05  host: bxb85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej fokusik, mam n80 i chce wymienic na e 65 , n80 ma lepszy aparat, ale mi nie specjalnie na tym zalezy,i tak oba nie maja autofocusa, a bateria w n80 trzyma tyle co nic, idzie lato t trzeba bedzie gdzies nosic ten telefon a e65 jest znaczaco ciensza.

  • 0

    44. ~Jurek  2007-05-17 15:09:51  host: nat-bem.aster.pl

    Do fokusika. Zamieniłem N80 na E65 i nie żałuję. Pobaw się tymi fonami, a sam się przekonasz. E65 nie ma radia, ma gorsze słuchawki, brak kamery z przodu, ale ma wiele innych zalet, które biją na głowę N80. Myślę, że lepszy od E65 jest tylko N95. Serdecznie polecam każdemu E65.

  • 0

    45. ~bubu  2007-05-17 18:45:10  host: no-dns-yet.demon.co.uk

    witam . Da sie w tym telefonie ustawic tapety na pelny ekran?

  • 0

    46. ~elemele  2007-05-19 23:50:13  host: dif162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest jakiś program do wysyłania faksów E65

  • 0

    47. ~asia  2007-05-22 00:51:31  host: nat-be2.aster.pl

    witam...ten tel to czarna magia,mam te same problemy co inni uzytkownicy?jak zmienic sygnal wiadomosci sms?gdzie w nim sa gry?

  • 0

    48. ~laik  2007-05-22 01:00:27  host: nat-be2.aster.pl

    gzie sa gry?jak zmienic sygnal wiadomosci?pomocy.........

  • 0

    49. ~maxmin  2007-05-22 10:52:03  host: gjr90.internetdsl.tpnet.pl

    czy czesto zdarzaja sie martwe pikselesubpiksele na wyswietlaczu?

  • 0

    50. ~wlodekSL  2007-05-24 00:29:02  host: chello087206023057.chello.pl

    Poza wieloma zaletami telefon ten zaskakuje podstawowymi brakami! Np. brak minutnika, stopera, banku kodów. Jest budzik, ale jaki prosty! Gdzie zaznaczanie poszczególnych dni tygodnia? Czy można te aplikacje sobie wgrać? Czy ktoś wie dlaczego wyjątkowo strona www.onet.pl przy WLANie zacina się i nie można z niej nigdzie przejść?

  • 0

    51. ~meerko  2007-05-24 07:56:04  host: fw.polomarket.pl

    by zmienic dzwieki musicie edytowac profil w ustawieniach, czyli menu>options>profiles>general>personalize

  • 0

    52. ~  2007-05-24 19:40:37  host: adk58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wescie glaby pojebane poczytajcie instrukcje czy waszym najwiekszym problemem jest mózgu.

  • 0

    53. ~evilsushi  2007-05-26 00:24:17  host: aaz106.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie. jak mozna nim robic wideo rozmowy skor nie ma aparatu z przodu. prosze oszybka odpowiedz

  • 0

    54. ~evilsushi  2007-05-26 00:27:18  host: aaz106.internetdsl.tpnet.pl

    to znowu ja. jak czytam te wasze komentarze tomi sie rzygac chce. gdzie sa gry?? nie ma, uciekly, poszly sie je***. to jest tel ravczej biznesowy, a nie do grania. niektorzy ludzie sa niezle zryci. pozdr. 4 all niggas

  • 0

    55. ~Adam  2007-05-26 09:13:53  host: host-217-172-247-79.lodz.mm.pl

    Witam - po przejsciu z nokii6280 zauwazyłem faktycznie kilka braków-radio i tym podobne,ale ogólnie rewelacja.Po przejściu (z pozycji komputera) na stronę firmy fring możecie sobie wgrać skype'a i używać w każdym miejscu gdzie jest sieć WiFi skype'a zupełnie za darmo.Szczególnie dla osób częto wyjeżdżających za granicę to bardzo dobra wiadomość. Pozdrawiam

  • 0

    56. ~Marcin  2007-05-26 19:59:55  host: bvt250.internetdsl.tpnet.pl

    Witam-może mi ktoś powiedziec czy można z tego telefonu sciągnąć simloca, za ile i gdzie jesli jest to możliwe.Prosze o bliższe informacje. POZDRAWIAM MARCIN

  • 0

    57. ~telesfor  2007-05-27 11:38:24  host: 95.148.171.61.broad.xw.sh.dynamic.163data.com.cn

    pytania do użytkowników E65 - 1. czy ten telefon ma tryb lotu 2. czy ma rysik 3. czy można powiesić do na smyczy - czy ma oczko, przez które można przepuścić pętelkę. Dzięki za odpowiedzi.

  • 0

    58. ~Hipcio  2007-05-27 15:40:59  host: aayk160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon i jest on poprostu cudowny ,wygląda on lepiej w realu poprostu bajka i te gustowne ścięcie z góry ;) , metalowe wykończenie i skóra no może tylko do aparatu można się przyczepić, fajnym bajerem jest czujnik światła który wrazie potrzeby włącza i wyłącza podświetlanie jednym słowem C-U-D-O ^^.Pozdrawaim

  • 0

    59. ~Jurek  2007-05-28 08:17:40  host: nat-bem.aster.pl

    telesfor. 1.Telefon nie posiada trybu lotu. Po wyjęciu karty sim działa jak w trybie lotu. 2. Nie ma rysika. Ekran nie posiada funkcji dotykowej. 3.Nie można go powiesić na smyczy. Posiada za to wiele innych funkcji w cudownym opakowaniu. W necie jest dużo programów, które obsługuje. Serdecznie polecam.

  • 0

    60. ~justa  2007-05-28 13:01:02  host: xw26.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon od paru dni, mam pare zastrzezen, bo od jakiegos czasu uzywałam samsunga d900, ktory jest troszke lzejszy i dokladniej wykonany. ale ogolnie nokia jest lepsza jesli chodzi o baterie.

  • 0

    61. ~  2007-05-28 21:44:35  host: aaz106.internetdsl.tpnet.pl

    mam do wyboru n73 e65 3250 n70 e50 k800i i samsunga z400. co doradzicie

  • 0

    62. ~e65  2007-05-30 01:27:03  host: 85.14.94.162

    jurek sie myli telefon posiada funkcje lotu zwie sie ona offline !!!!!

  • 0

    63. ~m  2007-05-30 15:51:22  host: gjr90.internetdsl.tpnet.pl

    po tygodniu zabawy wyczuwam maly luz ale na zamknietej obudowie z tym ze tel nie "lata" tylko podtrzymywane jest w jednym polozeniu przez jakby sprezyne...na rozlozonej prawie zero -- tak ma byc?

  • 0

    64. ~Adam054  2007-05-30 18:59:05  host: karwiny.multicon.pl

    Czy można w E65 kozystac z EasyCalla?

  • 0

    65. ~Pakosc  2007-05-31 13:06:27  host: arccs-126.ad.ic.ac.uk

    A ja mam maluszki problem co wybrac Nokie 6300 czy E65; od razu zazanacze, ze nie dbam o to jaki jest tam system, jak dziala aparat, czy jest wifi czy nie. Chodzi mi glownie o dzwonienie, sluchanie mp3 i wytrzymalosc baterii. Bawilem sie juz kazdym z nich, lecz niestety tylka kilka minut, a to troszke za malo by wychwycic powazniejsze wady badz zalety, wiec jesli ktos mial do czynienia z w/w telefonikami, bylbym dzwieczny za rade. Dzieki

  • 0

    66. ~narciasz  2007-05-31 18:55:16  host: 87-205-209-100.adsl.inetia.pl

    mam to cudeńko!! ale czy ktos zna strone z ktorej mozna pobrac za darmo jakies aplikacje?? mam z tym problem i jeszcze wlan mi sie rozlacza... spoktaliscie sie z tym? z gory dzieki

  • 0

    67. ~badcucumber  2007-06-01 10:08:33  host: amt82.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie. czy ktoś wie czy na tym telefonie jest grupowanie smsów w historię rozmów? tzn że smsy nie grupują się w/g daty ale odbiorcy i są ustawiane: odebrana - odpowiedz - odebrana - odpowiedz. ***************************

  • 0

    68. ~Quendi  2007-06-01 10:43:48  host: 152.62.109.163

    Adam pisał o stronie Fring i aplikacji ktora tam jest przez ktora można dzwonic przez WiFi VoIP. Z tego co piszą na stronie mozna z niej dzwonić nawet na komórki. Czy to jest darmowe? Czy ktoś to testował? Jesli to prawda to faktycznie super!

  • 0

    69. ~badcucumber  2007-06-01 11:13:02  host: amt82.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie. czy ktoś wie czy na tym telefonie jest grupowanie smsów w historię rozmów? tzn że smsy nie grupują się w/g daty ale odbiorcy i są ustawiane: odebrana - odpowiedz - odebrana - odpowiedz. ***************************

  • 0

    70. ~badcucumber  2007-06-01 13:13:02  host: amt82.internetdsl.tpnet.pl

    czy ta nokia posiada funkcję katalogowania wiadomości sms w/g historii rozmów? tzn czy mogę przeglądać smsy nie w/g daty odebrania/wysłania ale jak czat (wiadomośc - odpowiedź - wiadomośc - odpowiedź) dzięki!

  • 0

    71. ~busterka83  2007-06-02 20:53:13  host: chello089076003122.chello.pl

    Witam, telefon wygląd ma rewelacyjny ale oprogramowanie do d... ma chaotyczne menu, brak kilku istotnych funkcji a co najgorsze przy posiadaniu jakiejkolwiek tapety na ekranie przy korzystaniu z menu mruga, pojawiaja sie paski, dlugo sie laduja elementy menu, czas reakcji po otworzeniu klapki jest opozniony, zawiodlam sie bardzo na nim. po 2 dniach wyladowal w serwisie, po odebraniu zachowuje sie jeszcze gorzej. a z tymi dupkami z orange nie mozna sie dogadac. na szczescie ten wyglad rekompensuje moje zszargane nerwy ale walka z operatorem trwa...

  • 0

    72. ~  2007-06-04 11:04:32  host: ip-89.171.152.105.crowley.pl

    typowe kobiece podejście, najważniejsze, że wygląda ładnie ;)

  • 0

    73. ~ziomwk playwak  2007-06-07 13:29:55  host: aayk45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie od tygodnia i jest super lepsza niz 6300

  • 0

    74. ~Wild  2007-06-09 16:55:17  host: h82-143-155-47-static.e-wro.net.pl

    Telefon super, piekny wyglad, ciezko bylo dostac telefon w kolorze mocca wiec pokusilem sie na kolor czerwony wyglada na serio bardzo fajnie, troche znudzilo mnie oklepanie w kolorach czarny itp oraz srebny stad dosc oryginalny czerwony jest na serio bardzo ladny w rzeczywistosci, Wifi dziala bardzo dobrze, dzieki temu mozna zaoszczedzic sporo kasy jesli ktos uzywa internetu w telefonie oraz e-mail i nie tylko (pod warunkiem ze jest w zasiegi WIfi). Symbin chodzi swietnie nie spotkalem sie jeszcze z jakimis problemami zawieszeniami. Klapka chodzi idealnie nie ma jakis niedociagniec zgrzytow itp. Telefon na prawde wysokiej klasy ale fakt faktem mogli juz pokusic sie o kilka multimedialnych ulepszen chodzby 2 kamera mimo wszystko to jest jeden z najnowszych telefonow (fakt ze bizness class) ale juz mogli zrobic cos porzadnego w kazdym aspekcie. Reasumujac telefon wart uwagi ze wzgledu na funkcjonalnosc, wyglad i dopracowanie

  • 0

    75.  2007-06-11 15:44:51

    to slider a nie klapka!!!!

  • 0

    76. ~ania456  2007-06-11 22:01:23  host: 89.241.203.100

    ten telefon to poprostu cudo polecam go wszystkim sama mam taki i jestem strasznie z niego zadowolona a ten obraz -taki wyrazny no i nawet drukuje sobie z niego moje zdjecia to poprostu cos wiecej niz telefon ma duza pamiec co dla mnie jest bardzo wazne bo posiadam duzo muzyki i zdjec naprawde polecam go wszystkim z całego serca ma on poprostu wszystko co mozna sobie wyobrazic a nawet wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

  • 0

    77. ~jaceniek  2007-06-14 09:48:16  host: anv210.internetdsl.tpnet.pl

    Wifi działa, ale jakoś zamula troszeczkę. Potrzebny jest bardzo dobry sygnał, ale wszystko hula. Wyświetlacz jest boski, no i oczywiście programiki na Symbian 9.1 V3

  • 0

    78. ~mini  2007-06-14 20:50:12  host: 82-45-160-64.cable.ubr05.hari.blueyonder.co.uk

    mam te telefon, i powiem wam ze nie podoba mi sie, nie sprawdzalam wczesniej w co jest wyposarzony! kupilam bo ma swietny wyglad:/ zle wybralamm :( nic w srodku nie ma ciekawego,szkoda ze mam go na 18 msc kontraktu ;(

  • 0

    79. ~guru  2007-06-15 18:47:03  host: 76-34.idc.net.pl

    Bardzo proszę o odpowiedź! czy ktoś używa VoIPa w tym telefonie?

  • 0

    80. ~  2007-06-16 00:14:53  host: ablv137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro go będę miał zaminiam 6280 na niego czy dobrze to nie wiem . sie okarze

  • 0

    81. ~laki  2007-06-16 15:26:02  host: aays242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do laik nie ma gier trzeba kupić a jak sie to zrobi to sa w instalacje

  • 0

    82. ~:)  2007-06-18 10:49:47  host: acxq53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie wychodzą zdjęcia na nim??

  • 0

    83. ~mika  2007-06-18 14:51:03  host: host-81-190-33-127.szczecin.mm.pl

    a tak serio? warto kupic? bo mam problem co wybrac teraz mam 6260 jest ok poradzcie co jak nie ta?

  • 0

    84. ~max  2007-06-21 14:39:55  host: inet20909na-1.eranet.pl

    PYTANIE ZA 100pkt JAK PROWADZIĆ WIDEO ROZMOWĘ , SKORO KAMERA JEST Z TYŁU APARATU ??????? ZOONK

  • 0

    85. ~k.  2007-06-21 21:04:27  host: apn-99-33.gprspla.plusgsm.pl

    max ta mała kropka z przodu - to jest to:)))

  • 0

    86. ~MaMba  2007-06-22 11:52:57  host: bdp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę powiedzcie mi bo mam problem jaki telefon kupić czy nokie N90, czy może E65 albo samsunga U600. Nie znam się na tym zbytnio, doradźcie mi:):|

  • 0

    87. ~Jurek  2007-06-22 21:13:18  host: nat-bem.aster.pl

    k.Ta mała kropka z przodu to jest czujnik światła. Ma tylko jedną kamerę z tyłu. Albo on Cię widzi, albo Ty jego.

  • 0

    88. ~panJapa  2007-06-24 13:59:52  host: aasr160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czujnik światła dobre hasełko nie ma co. Ta mała kropka to jest kamerka używana tylko do wideo rozmowy

  • 0

    89. ~Wild  2007-06-24 16:45:34  host: h82-143-155-47-static.e-wro.net.pl

    PanJapa, k to jest czujnik swiatla aparat posiada jedna kamere tak samo jako nokia 6630, w przypadku nokii 6630 jest dostawka do wideorozmow mam nadzieje ze do e65 rowniez to wprowadza Do Mini Przepraszam a czego Ci brak w tym telefonie? takie podejscie jak zaprezentowane przez Ciebie jest godne pozalowania....

  • 0

    90. ~endriu  2007-06-24 20:21:49  host: adu89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos kto ma ten telefon moze mi powiedziec czy ma podświetlenie dolnej klawiatury, bo mam nowa E65 i nie dziala podswietlenie i nie wiem co jest grane??

  • 0

    91. ~  2007-06-25 09:36:53  host: djs120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem nokii e65 ale nie jestes zdecydowana.z tego co niektorzy psiza to wychodzi ze jest dobra i beznadziejna.bo mi bardzo zalezy na tym zeby miala duzo bajerow no i zeby sie nie psula.czy warto ja kupowac?

  • 0

    92. ~glodek  2007-06-25 13:14:55  host: host-26-100.ksknet.pl

    Nie wiem czy tylko E65, ale z zasiegiem jest bardzo kiepsko, mam k750 i mam sygnal Plusa wew budynku, a w Nokii nie. W orange calay czas przerywa rozmowe, w K750 idealnie. Kazda nokia ma taka slaba antene?

  • 0

    93. ~monia91  2007-06-25 15:26:40  host: dir250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta komorka ma mozliwosc ustawienia dziewku przy rozsuwaniu i zamykaniu klapki ??

  • 0

    94. ~Aneczka  2007-06-25 16:20:09  host: ath194.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem ten telefon jest świetny :) Właśnie mam zamiar go sobie kupić... Ma świetny wygląd i wogóle dużo funkcji.

  • 0

    95. ~KROKODYL_KRAKOW  2007-06-26 11:55:37  host: buv114.internetdsl.tpnet.pl

    NOKIA E-65 REWELACJA.JESLI IDZIE O PROBLEM PODSWIETLENIA DOLNEJ KLAWIATURY JEST TO BARDZO CZESTE W TYM MODELU.NALEZY WGRAC OD NOWA SOFT - NAPRAWA GWARANCYJNA W SERVISIE NOKIA.

  • 0

    96. ~wojt  2007-06-26 23:22:59  host: public-gprs28058.centertel.pl

    mam pierwszy dzień ten aparat, robi wrazenie, wydaje sie solidny bardziej od N80...zobaczymy za pare miesiecy...

  • 0

    97. ~klaudia  2007-06-27 17:51:00  host: djb159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie mam to samo pytanie co monia czy mozna ustawic dzwiek lub jakis sygnal przy zsuwaniu i zasuwaniu klapki ?

  • 0

    98. ~mic5hal  2007-06-27 21:55:20  host: drt184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy ludzie z tą kamerą z przodu, widać że go nigdy na oczy nie widzieliście. Mam go od ponad 3 miesięcy i mogę was zapewnić że jest to CZUJNIK ŚWIATŁA. I nie ma takiej funkcji na ustawienie dźwięku przy rozsuwaniu klawiatury chyba że ktoś napisze taki program pod symbian. A telefon jest świetny a wręcz kozacki. Do glodek: ja w swoim e65 wszędzie mam zasięg nawet w piwnicy i w windzie. Może masz słaby sygnał u siebie z Orange. Do endriu: telefon ma podświetlenie klawiatury alfanumerycznej może masz wadę fabryczną, po prostu oddaj go do serwisu. Zgadzam sie z Wild telefon jest świetny sam w sobie. a wyposażenie prawda jest ubogie ale zawsze można słuchawki i kartę można dokupić. Narazie, trzymajcie sie

  • 0

    99. ~Shadi 76  2007-06-28 10:46:22  host: git26.internetdsl.tpnet.pl

    A jak bateria?? Moze ktos napisac - najlepiej kilka osob. Duzo rozmawiam - taki charakter pracy i potrzebuje tela z dobra bateria :)

  • 0

    100. ~telemaniak  2007-06-29 10:19:53  host: gjp186.internetdsl.tpnet.pl

    ja odradzam wam wszystkim brac telefon sek750i takie ..... trafilem e sie rolatuje i 3 raz na gwarancje go dis oddaje

  • 0

    101. ~Ania  2007-06-29 10:45:42  host: aale40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest możliwość wyłączenia w słowniku T9 polskich znaków?! Jeżeli używam polskich znaków sms dzieli się na kilka wiadomości!

  • 0

    102. ~Ania  2007-06-29 10:47:49  host: aale40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wiecie jak pozbyć się polskich znakow z T9?! Jeżeli w smsie są polskie znaki z jednego smsa tworzy się kilka!

  • 0

    103. ~kig  2007-06-29 15:24:09  host: aath128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest jakiś sposób żeby odtwarzać na tym telefonie avi i real video? Jeżeli tak to proszę o pomoc (może ktoś ma link do jakiś dobrych programów czy coś takiego)

  • 0

    104. ~kig  2007-06-29 15:24:48  host: aath128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest jakiś sposób żeby odtwarzać na tym telefonie avi i real video? Jeżeli tak to proszę o pomoc (może ktoś ma link do jakiś dobrych programów czy coś takiego)

  • 0

    105. ~MaximusWielki  2007-06-30 22:18:03  host: fec122.internetdsl.tpnet.pl

    Hej Moze mi ktos powiedziec co to jest i do czego sluzy Wi Fi?? bo nie wiem miedzy czym wybrac E65 czy N73 pozdrawiam

  • 0

    106. ~dj cruiser  2007-07-01 20:07:50  host: csknet-83-142-58-187.csk.pl

    jak nie dowierzasz że ts kropka z przodu to czujnik to przyjżyj sie nawet nokii n70

  • 0

    107. ~dina  2007-07-02 17:56:09  host: dij60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem.mam do wyboru dwie komorki.nokie e65 oraz samsung d900.nie wiem ktora wybrac?ktora lepsza? prosze doradzcie mi

  • 0

    108. ~szelest  2007-07-03 06:46:59  host: sub255-194.elpos.net

    cóż można powiedzieć. Wszystkie telefony z polskim oprogramowaniem wgranym fabrycznie się psują. trzech kumpli ma z polskim softem a jeden z angielskim i tylko z tą z angielskim softem nie ma problemów.

  • 0

    109. ~  2007-07-03 12:33:12  host: cpc1-oldh6-0-0-cust331.manc.cable.ntl.com

    polskie znaki usuwa program NASMS

  • 0

    110. ~Qnie  2007-07-03 17:42:34  host: h-240-72.elektron.com.pl

    Wie ktoś moze kiedy bedzie ten telefonik dostepny w Erze ????????

  • 0

    111. ~yOmAN  2007-07-04 14:36:53  host: 50.biatel.com.pl

    mAM TEN TELEFON, DOKUPILEM KARTE sory, 2 GB, ogladam filmy w divixie co maja 700MB, wifi jest do bezprzewodowego netu, jak w lapie, mam zainstalowane duzo softu, warto odwiedzic strony o symbianie v3 z google, naprawde masa aplikacji, moge ogladac doc i pdf, obsluguje zipy, mam nawet vnc, opere, necik przez wifi, bateria trzyma 6-7 godzin non stop na wifi tak normalnie to co 2 dni ladowanie, wypas telefon, polecam dla tych co umia go wykorzystac dla innych to tylko fajny design.

  • 0

    112. ~pawłoś  2007-07-05 22:01:27  host: 213-238-125-152.adsl.inetia.pl

    czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę zdją sim locka z E65 w Orange i ile to kosztuje...pozdrawiam marcin

  • 0

    113. ~mmmmmmmmmmmmm  2007-07-06 23:56:42  host: 088156143210.rad.vectranet.pl

    czy ten telefon ma radio !!!???

  • 0

    114.  2007-07-07 14:47:03

    @yOmAN, nie muli Ci telefon? szybko dziala menu, wiadomosci, etc?

  • 0

    115. ~bartas  2007-07-07 22:57:39  host: c146-183.icpnet.pl

    telefon mam ok 1m-c. bateria trzyma srednio 2 dni, max 3 - jesli prawie nic nie robie. mmmmmmm: nie ma radia. mamba: mialem doczynienia z e65 i u600.porownywanie ich ni jak sie ma,poniewaz e65 to tel. biznesowy.u600 ma wiecej bajerow(radio z rds,lepszy dzwiek,fajniejsza grafike,itp) jest tez zgrabniejszy.jesli zalezy Ci na zlozonej funkcjonalnosci to e65, jesli bajerki i podstawowe rzeczy(kalk,kalendarz) to u600 (bateria w nim trzyma tez ok 2-3dni). Shadi: jesli szukasz tel. z dobra bateria to odradzam.bedziesz ladowal co 1-1,5 dnia przy czestych rozmowach. Javier: pozwole sobie odpowiedziec na Twoje pytanie.Jak na symbiana to dziala szybko:)trzeba sie troche przyzwyczaic,ze nie masz czegos dostepnego od razu po wcisnieciu-chwilka mija,ale to nie przeszkadza i jest duzo szybciej niz np w n70 (porownywalem).Ale jak juz cos sie uruchomi to smiga jak burza;) Sprawdzialem Skype-dziala elegancko,wlacznie z chatem i skypeout.Jesli chodzi o podswietalnie dolnej klawiatury to ono u mnie wlacza sie tylko gdy jest ciemno(po to jest czujnik z przodu na gorze, a nie kamerka;), moze zmiana w ustawieniach czulosci czujnika (w menu telefonu jest) pomoze niektorym?na wifi tez nie narzekam,chociaz nie obsluguje wpa z haslem 64-znakowym,tylko 63:(ktos pytal o tryb lotu:domyslam sie, ze to chodzi o profil offline(telefon dziala,ale wylacza sie gsm). Ogolnie udany model o bardzo ladnym wygladzie

  • 0

    116. ~mikołajj  2007-07-08 00:20:55  host: eky35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od miesiaca i jestem z niego bardzo zadowolony. funkcje i możliwosci mi jak najbardziej odpowiadają i można nim przykozaczyć w towarzystwie :)) pozdrawiam i polecam

  • 0

    117. ~marian_boss  2007-07-09 14:39:42  host: bongos.pseinfo.pl

    jaką wielkość posiada ekran w tym telefonie ? (w calach lub cm :)

  • 0

    118. ~zwolak14  2007-07-10 09:39:56  host: dhr249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go jest rewelacyjny :D:D:D kupcie go naaprawde warto:D:D:D

  • 0

    119. ~Kwiatone  2007-07-10 13:11:37  host: cbr61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Chce kupic ten telefon, ale nie weim o co dokladnie chodzi z tym wifi i wlan. Jesli ktos moglby mi przyblizyc o co w tym chodzi bylbym wdzieczny.

  • 0

    120.  2007-07-11 11:14:43

    Badzi fajny telefon!!! Nie ma z nim zadnych problemow, bateria trzyma dosyc dlugo! polecam zdecydowanie

  • 0

    121. ~jaro  2007-07-12 11:11:03  host: 180-bem-18.acn.waw.pl

    Mam ten telefonik i jest ok, jedyna rzecz ktorej nie opanowalem to sciszanie dzwieku w grach? Jakos nigdzie tego w opcjach nie widze. Wiecie moze jak to zrobic?

  • 0

    122. ~  2007-07-15 09:29:54  host: cpc4-nott9-0-0-cust743.nott.cable.ntl.com

    Troche informacji bo widzę sporo przekłamań. Mieszkam w UK, więc opiszę jak działa w Vodafone: soft brandowany, prawy klawisz do usługi life - na szczęście modyfikowalny w menu, soft w miare stabilny, mnie się czasami wiesza, może to kwestia że mam go 3 miesiące i to prawdopodobnie wczesna wersja, brak portfela, gier, i znalazło by się kilka innych rzeczy, ogólnie mimo paru niedociągnięć jestem zadowolony, wyświetlacz wręcz idealny, jasny, idealne odwzorowanie kolorów, minusem jest załadowanie tapet - nie pokrywają całego ekranu, więc wygląda to kiepsko. Obudowa: całkowity odpał, piękne wzornictwo, materiał bardzo przyjemny w dotyku, ładny metal, brak jakichkolwiek niedociągnięć w wykonaniu,tylnia klapka trzyma idealnie,miły dzwięk metaliczny przy zamykaniu slidera, brak luzów, jeden minus spadł mi z 70 cm na asfalt i poobijał się bardzo - materiał bardzo delikatny.

  • 0

    123. ~jaaaaa  2007-07-15 23:38:43  host: adh125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e65 zajebista... bardzo fajna kom. mam ją i jest po prostu *********

  • 0

    124. ~r2  2007-07-16 12:31:36  host: aph35.internetdsl.tpnet.pl

    zmieniłem 6230i na e65 ... powiem krótko: WARTO NABYĆ TO CUDO ... po drodze miałem szajsunga i600 (dramat telefon wieszał się przy odbieraniu połączeń)... daję 9/10. Telefon stabilny, szybki (jak na tel z systemem... szajsunga oczywiście bije na głowe), precyzyjnie wykonany, brakowało mi portfela ale od tego jest system zeby dowypasić fona :-)... w tej chwili po wgraniu : portfela, menadżera zadań, odtwarzacza divx, stacji meteo, rozbudowanych alarmów, eksploratora, autoblokady klawiatury oraz paru innych mam wszstko co do szcześćia mi jest potrzebne . Polecam szczerze ten telefon

  • 0

    125. ~uko  2007-07-18 09:01:56  host: acj66.internetdsl.tpnet.pl

    Ja w stosunku do 6230i słyszę wyraźną różnicę w jakości dźwięku w słuchawce jak i w opcji głośnego mówienia. Niestety na niekorzyść e65. W 6230i dźwięk jest czystszy i głośniejszy, a że sporo rozmawiam w samochodzie po wymienieniu trzech aparatów e65 postanowiłem ostatecznie wrócić do 6230i

  • 0

    126.  2007-07-18 21:50:58

    Hej.ile ta nokia kosztuje???

  • 0

    127. ~  2007-07-19 13:26:09  host: acj66.internetdsl.tpnet.pl

    na różnych zagranicznych forach pojawiają się sygnały o jakości dźwięku podczas rozmowy

  • 0

    128. ~  2007-07-20 16:38:09  host: p09-09.opera-mini.net

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu ale czytałem że jest koszmarnej jakości dźwięk muzyki na słuchawkach, czy może ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć? W sumie to wybieram między e65 i spv e650 i nie mogę się zdecydować?

  • 0

    129. ~ponton  2007-07-24 11:38:38  host: ws-60.netmax.net.pl

    mozna wiedziec ile cali ma ekran?

  • 0

    130. ~Sissi  2007-07-24 12:01:47  host: aagl166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżel ktoś pisze dużo sms - ów nie polecam. W momencie używania słownika jezyka polskiego - telefon rozbija smsy. (za polską literę zabiera np. 50 znaków). Piszemy np. jednego krótkiego sms -a, który zawiera polskie znaki i telefon rozbija go na 3 lub więcej sms - ów...

  • 0

    131. ~Juli  2007-07-25 22:48:13  host: pd95ff443.dip.t-dialin.net

    Witam:).Mam ten fonik od 2 tyg. Jest SUPER!Jest wszystko co mi jest potrzebne.Trzeb pare programow powgywac,zeby go dokonca ulepszyc.Mineusem tego koma jest to, ze tapetka nie per szybki .).Pojest na calym ekranie, brak gier i ubga grafika.Wszystko tzeba powgrywac.Po kupieniu karty pamiecie 2GM chodz jest super.Pozdrawiam i plecam telefon :D...

  • 0

    132. ~Nin  2007-07-25 22:50:16  host: pd95ff443.dip.t-dialin.net

    hej :).Mo trzebam do was prosbe. Co trzeba wgrac aby ulepszyc ten fonik? I jak to zrobic :)?Z jakiej strony www to macie.Pozdrawiam...

  • 0

    133. ~k  2007-07-26 13:21:23  host: buv114.internetdsl.tpnet.pl

    NOKIA E-65 REWELACJA! BATERIA TRZYMA 4 DO 5 DNI PRZY NORMALNYM UZYTKOWANIU! RADIO MOZNA DOGRAC . OCENA 10PKT NA 10 PKT

  • 0

    134. ~kk73  2007-07-27 00:43:55  host: inet20909nb-2.eranet.pl

    do Sissi. Trzeba włączyć w ustawieniach wiadomości uproszczoną obsługę znaków. Na ekranie będą polskie znaki ale telefon będzie wysyłał uproszczoną wersję np. "ą" zamieni na "a"

  • 0

    135.  2007-07-28 11:33:12

    do Sissi: tak jest w kiekszosci nowych nokii (nie ejst to cecha dotycząca tylko e65) a rozwiązanie podał mój przedmówca i po problemie ...

  • 0

    136. ~despo84  2007-07-28 16:06:30  host: acc8cd5f.ipt.aol.com

    siema jestem wlasnie na kupnie telefonu i zastanawiam sie miedzy samsungiem u700 ewentualnie u600 a ta nokia. Samsung nie ma wi fi ani symbiana ale czy jak ta nokia ma wi fi to jak wgram np gg to bede mogl je odpalic po podlaczeniu do darmowej sieci wi fi ?? nom poradzcie cos:D a i ta nokie moglbym miec na dzien dzisiejszy za jakies 150 funtow podobnie samsunga.

  • 0

    137. ~  2007-07-29 10:59:48  host: dynamic-87-105-84-86.ssp.dialog.net.pl

    czy on ma EDGE ?

  • 0

    138. ~e65  2007-07-30 16:01:58  host: cvp43.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie lepiej kupic e65 czy moze n70

  • 0

    139. ~Adrianek  2007-07-31 16:17:21  host: 81.219.10.165

    Czesc wszystkim co kupic te nokie czy n70 ?:> prosze o szybka pomoc

  • 0

    140. ~chudy  2007-07-31 23:37:33  host: ayv182.internetdsl.tpnet.pl

    A moje pierwsze wrażenia są niekorzystne. Klawisze 1, 2, 3, zielony (odbieranie) i niebieski (lewy) są jakoś spie... Wciskając je raz wybierana jest jakaś dziwna kombinacja, np. pisząc smsa wciskam 2 a on mi włącza dyktafon. Przy jedynce jest podwójna kropka a przy trójce wyskakuje jakieś menu. To samo tyczy się niebieskiego (lewego) klawisza. Menu się otwiera i od razu zamyka. Te objawy występują w 70-80 % użytkowania telefonu (a mam go dopiero 4 dni). Będę musiał się z nim pofatygować do serwisu. No chyba że ktoś z Was ma jakąś propozycję. Telefon w sieci Orange.

  • 0

    141. ~Infinity  2007-08-03 14:10:58  host: afk246.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, Kupiłem ten telefonik około tygodnia temu. Pierwsze wrażenie super, wrażenie oprogramowania jeszcze lepsze. Telefon działa bardzo stabilnie, nie zawiesza się ani nie przywiesza. Oprogramowanie znacznie ulepszone jeśli wziąć na uwagę Nokię E50. Poprawiono możliwość szybkiego włączenia trybu głośnomówiącego zaraz po wybraniu numeru jak również wiele innych intuicyjnych rzeczy. Bateria trzyma przyzwoicie, jak na moje stosunkowo czeste, ale nie długie rozmowy i mnóstwo smsów, telefon trzyma do 3 dni. Porównywalnie z E50, chyba że korzystamy z WLAN. Telefon godny polecenia, jedyną wadą jaką zauważyłem to po kilku dniach użytkowania pojawił się mikroluz na prawej szynie slidera i podczas trzymania nie mam już wrażenia tej jednolitości. Czasami czuć, ze jednak mamy do czynienia z dwoma połowkami. Miałem już kilka dobrych telefonow, ten oceniam najwyzej. WART POLECENIA W BIZNESIE i na codzien!

  • 0

    142. ~kili  2007-08-03 21:10:31  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    jest napisane : EDGE class 12 :|

  • 0

    143. ~Odp do despo84  2007-08-04 00:02:31  host: chello089079135066.chello.pl

    Za gg placisz jak w kazdej sieci zlotowke z Tydzien ale za wysylane i pobierane dane nie placisz ani grosza. Czyli calkowity koszt uzytkowania gg wtelefonie z wi-fi wynosi 1 zloty. Tylko najpierw musisz byc w zasiegu jakiejs anteny wi-fi. Pozdrawiam

  • 0

    144. ~Bartas  2007-08-06 10:54:46  host: 213.76.137.194

    Witam, Po 2 m-cach (patrz moj post wyzej) niestety padlo podswietlanie dolnej klawiatury...Z tego co zauwazylem to duzy problem w tym modelu. Jakosc mp3 dobra (ze sluchawkami od 6230i), chociaz w u600 lepsza.Natomiast jesli chodzi o jakosc rozmow, to nie zauwazylem, zeby byly gorsze niz np. w 6230i. @Infinity: te minimalne luzy to chyba normalka w nich,na szczescie nie powiekszaja sie wraz z uzytkowaniem (tak jak w n80;) @Adrianek,e65: Zdecydowanie e65 (nowszy soft, szybsze dzialanie, lepszy design:). Np. na n70 nie chodzi podobno nowy TomTom (wersja 6),co uniemozliwia wgranie najnowszych map Polski...A propos: mam tomtom + gps bt, moze ekran nie jest gigant, ale do nawigacji wystarcza (z reszta sa tez polecenia glosowe...) - wszystko dziala szybko, bez przycinania, obliczanie nowej trasy tez nie zajmuje wiecej niz pare sek.

  • 0

    145. ~f  2007-08-07 16:19:16  host: 87-205-36-205.adsl.inetia.pl

    nie ma 3g i kamery z przodu - lipa :/

  • 0

    146. ~hss  2007-08-08 03:29:33  host: login.stenaline.com

    Pytanko do "bartasa",kupilem sobie ten telefonik wszystko jest ok,ale nie kumam jak tu dzial nawigacja,gps.Co mam zrobic ,zeby to dzialalo jak nalezy.Czy oprocz softa musze miec jeszcze jakies dodatkowe urzadzonko? Pozdro

  • 0

    147. ~DEXter  2007-08-08 11:44:41  host: chello084010206040.chello.pl

    Da się wgrać jakos radio?... Jesli tak to w jaki sposób?

  • 0

    148. ~mc1100  2007-08-09 09:01:40  host: bus10.internetdsl.tpnet.pl

    Czy WiFi chodzi z sieciami tylko typu G czy pracuje także z B??

  • 0

    149. ~picatchu  2007-08-10 09:49:08  host: aste-genev-bois-151-1-24-182.w83-114.abo.wanadoo.fr

    No wlasnie posiadam ta nokie od 2 dni, pierwsze wrazenia to ...telefon klasa a mialem juz telefonow w swoim zyciu pare , moze niema tylu funkcji co spv m650 (testowalem go i posiadam) ale jest godny polecenia, minus to bateria ,bardzo slaba:(

  • 0

    150. ~lusia  2007-08-12 14:28:26  host: public-gprs78137.centertel.pl

    dzwiek jak najlepsym porzadq ;] Telefon super po za 3 szczegolami... przy uywaniu w sms polkich liter zzera 50 znakow, nie mozna powiekszyc rozmiaru tekstu w sms i dla nie zbyt obeznanych w tel. skomplikowane menu... ale dla mie super;]

  • 0

    151. ~gregny  2007-08-12 17:46:20  host: 88-105-209-13.dynamic.dsl.as9105.com

    mam ten telefon od paru tygodni godny polecenia.mialem wiele telefonow dobrej klasy ale e65 jet rewelacyjy.mam biznes dlamnie super

  • 0

    152. ~sisiora  2007-08-13 21:39:16  host: buw74.internetdsl.tpnet.pl

    jak wygladaja zdjecia

  • 0

    153. ~pedro  2007-08-13 23:29:53  host: chello089078034250.chello.pl

    Ciekawe jak sobie to radio dogracie ?. Bzdura nie można wgrać samej aplikacji bez urządzenia w środku. Chyba że będziesz słuchać radia internetowego ale to nie będzie działać dobrze.

  • 0

    154. ~rbit  2007-08-14 10:52:01  host: 81.255.90.201

    używam od 2 tygodni jestem bardzo zadowolony,1. zmiana na uproszczona obsluge (przy kodowaniu znakow w ustawieniach sms - ale to podstawa), 2. zmiana calego menu wyswietlanego na ekranie - skrotow do programow,3.nad tym jeszcze pracuje - czyli ciagle wgrywanie programow, podstawa to menedzer programow i kilka innych jak odtwarzacz muzyki i przegladarka obrazkow jakas, masa innych tez sie zmiesci.dzieki tym rzeczom zostajesz uzytkownikiem telefonu na prawde wielofunkcyjnego, milego w obsludze.plusy fukncje i mozliwosci oraz wyglad.dzwiek jest ok, obraz wysmienity, bateria raczej slaba ok 2-3 dni max. niemniej jednak polecam, baardzo pomaga posiadajac wiele obowiazkow w organizacji

  • 0

    155. ~Bandzior.PL  2007-08-18 16:27:18  host: proxy-1.elb.vectranet.pl

    Mialem n7610 teraz od paru dni e65 .Wrazenie pozytywne.Wada bardzo duza brak mozliwosci wyciszenia odglosu migawki w trakcie robienia zdjec !!

  • 0

    156. ~MADZALENA  2007-08-22 14:27:58  host: 217.97.182.55

    BARTAS - czy mozesz przełączać utwory mp3 z dyspozycji HF?

  • 0

    157.  2007-08-22 15:45:43

    P-O-M-O-C-Y !!! mam pytanie, czy w waszych E65 można przełączać z dyspozycji HF utwory MP3? U mnie była taka sytuacja, że działało przełączanie przez 10 dni dopóki nie oddałam go do serwisu. Dziś minął miesiąc w sam raz(!!!)na odbiór i...nie działa. Ponoć to kwestia softu...(heh) i wymienili mi płyte główną

  • 0

    158. ~Herman  2007-08-22 17:16:17  host: abdd83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam prawdopodobnie pytanie które powtarzało sie tysiąc razy ale zapytam: Czy ktoś może miał e65 i N80? Czy mógłby mi wypunktowac za i przeciw dla każdego modelu?? Mam cholerny dylemat który fonik zakupić pozdrawiam

  • 0

    159. ~Herman  2007-08-22 17:31:27  host: abdd83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam prawdopodobnie pytanie które powtarzało sie tysiąc razy ale zapytam: Czy ktoś może miał e65 i N80? Czy mógłby mi wypunktowac za i przeciw dla każdego modelu?? Mam cholerny dylemat który fonik zakupić pozdrawiam

  • 0

    160.  2007-08-22 21:53:19

    Czy ten telefon ma radio??

  • 0

    161.  2007-08-23 09:48:47

    witam :) mam pytanko, czy wasze E65 przełączają z dyspozycji HF utwory MP3?

  • 0

    162. ~k  2007-08-23 15:15:27  host: chg190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik klasa, szkoda tylko że Nokia zaoszczedziła na materiałach wykonczeniowych- sciera się farba, paskudnie to wyglada, w górnej czesci nad wyświetlaczem, po kilku tygodniach wlacza się sam zestaw glośnomówiący, a w czasie rozmowy wyłacza, najchętniej kiedy rozmawiam z bardzo ważnym klientem:))) wysłałam do serwisu, szukam kabury i trzymam się dzielnie, bo jest śliczna:))

  • 0

    163. ~Chris  2007-08-24 01:56:31  host: jachpol.net

    NOKIA E65 RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

  • 0

    164. ~dana  2007-08-24 09:38:37  host: azk230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od dwóch tygodni,jestem zadowolona,posiada masę funkcji,najbardziej odpowiada mi to że mogę łączyć się z internetem przez liveboxa.Zdjęcia są super,video też ok.Bateria trzyma dosyć dobrze ok. 4,5 dni.Duży wyświetlacz,piękne kolory.Wszystkich zalet nie wymienię,ale polecam bardziej wybrednym użytkownikom. Pozdrawim....

  • 0

    165. ~dana  2007-08-24 10:29:50  host: azk230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od dwóch tygodni,jestem zadowolona,posiada masę funkcji,najbardziej odpowiada mi to że mogę łączyć się z internetem przez liveboxa.Zdjęcia są super,video też ok.Bateria trzyma dosyć dobrze ok. 4,5 dni.Duży wyświetlacz,piękne kolory.Wszystkich zalet nie wymienię,ale polecam bardziej wybrednym użytkownikom. Pozdrawim....

  • 0

    166. ~zendolia  2007-08-24 20:39:19  host: gag162.internetdsl.tpnet.pl

    "mam pytanie lepiej kupic e65 czy moze n70" PHI. oczywiscie, ze e65. mam nokie n70 i jestem z niej srednio zadowolona, poniewaz wolno dziala. wolno sie robi fotki, wchodzi gdzies. tak bylo od poczatku. a wiec: nokia e65, ale jak chcesz :D ;)

  • 0

    167. ~;p  2007-08-24 21:01:39  host: host-84-9-8-42.bulldogdsl.com

    debilne sa te niektore wasze opinie.. boze :/ ten telefon jest superr :D

  • 0

    168. ~pako  2007-08-25 13:14:22  host: ehr27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny fonik, ale nie mogę dojść do porozumienia z WIFI, strony sie otwierają, ale zadna aplikacja do skypa nie moze polaczyc sie z WIFI, a na tym okurat bardzo mi zalezy, ktos wie o co chodzi?

  • 0

    169. ~Bartas  2007-08-25 18:54:07  host: c171-55.icpnet.pl

    @hss: do nawigacji potrzebny oczywiscie zewnetrzny odbiornik GPS (przez bluetooth).Koszt ok 170zl. @rbit: u mnie z polskimi znakami nie dzialaja ustawienia.tzn. czy jest uproszczona, czy jest pelna obsluga zawsze skraca smsa... Any ideas co robie nie tak? :) Pzdr!

  • 0

    170. ~xxx  2007-08-26 14:59:52  host: aahs151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygodnie śmiga po internecie, wystarczy być w zasięgu hot-spota.Wyświetla strony jak na komputerze i z taką samą prędkością. Ogólnie telefon na 10/10. Jeśli ktoś się zastanawia to gorąco polecam. Miałem różne telefony ale ten jest najlepszy - poza N95/trochę za duży/...

  • 0

    171. ~pmalina  2007-08-29 16:10:03  host: gate.luknet.pl

    Witam. telefonik całkiem spoko, wlasnie zostalem szczęśliwym posiadaczem. Mam pytanie czy da się cos zrobic z polskimi literami w smsach aby nie zabierały tak dużo znaków. Pzdr

  • 0

    172. ~DzonyBrawo  2007-08-29 22:37:35  host: ztpnet-75-218.ztpnet.pl

    telefon jest naprawde swietny, mechanizm wysowania dziala perfekcyjnie, najwiekszy minus jaki przekreslij dla mnie ten telefon to tragiczna jakosc odtwarzanych mp3, wiem ze niby jest to tel biznesowy, ale E90 jest bardziej biznesowa a gra o niebo lepiej, tu nawet 5300 bije e65 na glowe, jezeli ktos nie slucha mp3 w drodze do pracy to smialo polecam!

  • 0

    173. ~Zuza  2007-08-30 12:03:28  host: dij68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytania sa częste czy kupować n70 c zy e65... szczerze mówiąć, jeśli chcecie mieć pożądny telefon i nie jest wam potrzebna np nawigacja czy cos, bo tu mozna wgrac to lepiej kupcie sobie inny ;] symbian strasznie zwalnia prace tych telefonów;] ja sama wybrałam sansunga z720-genialny

  • 0

    174. ~edelwolf  2007-09-01 16:28:09  host: nat-dzi.aster.pl

    siemka. mam telefon nokia e65. i chodzi mi o format plików wideo, zeby odtwarzac je na telefonie. Jakie to sa formaty? i czy na dołaczonej plytce jest program umozliwiajacy konwersje? pozdrawiam.

  • 0

    175. ~Vegeta  2007-09-03 20:29:23  host: public-gprs75044.centertel.pl

    pierwsze wrazenie: pierwsza klasa!Tylko zdjecia takie troche nie teges ;/ sliczny jest nie powiem, menu skomplikowane.Zoom troche do d*py bo mało, a tak ogolnie to ok!Kupilam go dzisiaj wiec nie wiem jak bedzie sie sprawowal za miesiac dam kolejna opinie :P P.s naprawde wyglada lepiej niz na zdjeciu :) pozdro:**

  • 0

    176. ~Ifex  2007-09-09 09:19:25  host: fhw210.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jest tu możliwość wymiany panela??

  • 0

    177. ~ki  2007-09-09 12:35:48  host: ava35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie jak mozna zablokować automatycznie klawiature tak aby blokowałą się od razu jak zakończę rozmowe przychodzaca lub wychodzącą?innym słowy zamykam telefon a on się automatem blokuje a nie pyta sie czy to zrobić....

  • 0

    178. ~Valturman  2007-09-11 14:24:19  host: 80.50.74.50

    115. ~bartas wspomniał o skype. Czy dobrze zrozumiałem że można z tego fonu gadać prze skype? więcej danych poproszę. jaka funkcja skype jest dostępna. tylko tekst czy tex połączenia głosowe. I z sygnałem? jedni z was mówią doby inny zły. jako odnośnik stawiam e50.

  • 0

    179. ~mania  2007-09-12 20:47:58  host: acqk67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zakupilam telefon 3 dni temu czy to norma ze nie ma tu zadnych tapet i wygaszaczy tylko 2 tematy czy ja mam cos nie tak

  • 0

    180. ~ORADEK  2007-09-14 10:52:44  host: sunwalker.hapay.pl

    Polecam! Ma 2 x lepszy zasięg niż samsungi i Motorole. Rozmawiam tam, gdzie wcześniej nie było na to szans i to bez problemów. Jedyny problem jaki ostatnio zauważyłem to, że mimo zapisania numeru telefonu, nie rozpoznaje go jak dana osoba dzwoni... coś mi się pochrzaniło...

  • 0

    181. ~milo  2007-09-15 09:16:26  host: net132-11.4web.pl

    Witam. E65 mam od wczoraj. Fajny telefonik. Jeszcze wszystkiego nie rozgryzłem. Mam problem z połączeniem z kompem przez bluetooth. Niby się łączy i z tel. na kompa mogę coś przesłać. Natomiast w drugą stronę nic jeszcze się nie udało. Wcześniej miałem sam.e250 i bezproblemowo ściągałem wszystko. łączyłem się, wchodziłem na dostępne foldery. A tu nie mam takiej opcji, żebym mógł przeglądać dostępne foldery. Jak cokolwiek ściągnąć z kompa na tel?

  • 0

    182. ~Fasol  2007-09-15 16:07:26  host: acsm33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widzę wiele pytań i informacji które sie powtarzają i sam doszukuję się odpowiedzi jak ustawić soft aby nie skracał smsów, blokada klawiatury, przeróbka plików video na odtwarzalne przez telefon. Przez 3 miesiące miałem N73 jest niezły dobra optyka teraz mam E65 i wkurza mnie tylko bieda w pakiecie sprzedażnym jaki proponuja salony, żadnej karty biedny zestaw żenada.

  • 0

    183. ~Piotr049  2007-09-15 22:05:04  host: aaoh239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też mam od dwóch dni E65. Powiedzcie, czy jest możliwośc powiększenia liter w opcji oisania sms-ów

  • 0

    184. ~adamo  2007-09-16 22:36:53  host: gw2.knc.pl

    co o tym telefonie sądzicie i jak z baterją ile trzyma

  • 0

    185. ~  2007-09-18 19:53:23  host: chello087206169030.chello.pl

    witam mam pytanie czy nokie e65 idzie ustawic tak ze jak zamkne tel to sam sie blokuje a nie pyta o to ????? pozdrawiam

  • 0

    186. ~ale_karol  2007-09-19 12:02:55  host: 62.69.212.164

    A ja mam pytanie co dop E65 gdzie szukać tych dodtakowych aplikacji do tego modelu telefonu? Brakuje mi portfela i innych pomocnych aplikacji z Nokia 6230i. POMOCY !!!

  • 0

    187. ~ale_karol  2007-09-19 12:14:05  host: 62.69.212.164

    A ja mam pytanie co dop E65 gdzie szukać tych dodtakowych aplikacji do tego modelu telefonu? Brakuje mi portfela i innych pomocnych aplikacji z Nokia 6230i. POMOCY !!!

  • 0

    188. ~Zielo  2007-09-19 13:27:12  host: 212.182.22.74

    Jest tu pomylka. Ta Nokia dziala tez na 850. Pozdrawiam Redakcje.

  • 0

    189. ~bartekk  2007-09-20 17:53:43  host: tytus-temp.dronet.gliwice.pl

    Hej, słyszałem bardzo pozytywne opinie o tym telefonie poza dwoma kwestiami, o które chciałem zapytać. Jedno to odtwarzanie mp3- czy rzeczywiście jest tak źle jak niektórzy straszą i nie da się tego słuchać? Bardzo zależy mi na przynajmniej niezłej jakości odtwarzania. Drugie pytanie tyczy się szybkości działania- czy Symbian znacząco zwalnia ten telefon, czy jest to raczej niezauważalne? Z góry bardzo dziękuję

  • 0

    190. ~bruno  2007-09-20 21:05:36  host: chello087207210152.chello.pl

    jak przełączyć kamerę przednia z tylna podczas rozmowy wideo ? Czy istnieje jakiś nowy soft co jakiś czas przy otwieraniu klawiatury zawiesza sie :( thx

  • 0

    191. ~DC  2007-09-23 16:43:46  host: aapy133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem krótko. Telefon jest poprawny, taki jaki powinien byc. Cena sie dla mnie za bardzo nie liczyla przy wyborze komorki (mialem jakies 2k do wydania) rozwazalem Nokia sirocco, ktora sie okazala bublem ze wzgledu na kompletne 0 pod względem funkcji i baterii, a szkoda bo jest piekna. Niestety N95 odpadla od razu bo takie cegly to byly modne 8 latemu. Wiem ze ma duzo funkcji ale w wiekszosci sa to poprostu zabawki jak gps ktory co chwila sie urywa. A ten telefon,coz wyglada ladnie ma w sobie to "cos" aparat owszem kib*l ale nie o to tutaj chodzi, to nie cyfrowka. Reszta ok moja ocena dla nokii e65 to 5- [ "-" za brak Jacka 3,5 mm )

  • 0

    192. ~  2007-09-23 16:47:28  host: aapy133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    158. ~Herman !!!! nie zastanawiaj sie tylko bierz e65! N80 to jest taki badzie jakich mało;/ Wolny niczym nacierający lodowiec, wykonany jak francuskie samochody i gruby jak kasjerka w hipermarkecie...... Nad czym sie tu zastanawiac zostalo stwierdzone juz dawno ze N80 to porazka nokii.... natomiast e65 jest jednym z tych bardziej udanych telefonow [ jak np N76, 6500, 6300 czy N81] pozdro

  • 0

    193. ~Matik  2007-09-25 19:48:22  host: dts98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma radia :/

  • 0

    194. ~Hesus  2007-09-26 01:21:08  host: 87-205-88-243.adsl.inetia.pl

    E65 jest troche cienka w porównaniu do samsunga U600!!!na aparat sie kryje a miedzy wyswietlaczami nie ma róznicy.w U600 jest lepsza bateria no i jest tanszy....heh lepiej dac 800 za fon co aparat 3,2mpix niz 1,200 za 2mpix.radze sie zastanowic.miałem obydwa i zostałem przy samsungu.jestem włascicielem komisów wiec troche wiem

  • 0

    195. ~Pati  2007-09-26 21:47:07  host: nat.sie.vectranet.pl

    Hej wam. Nie orientujecie sie czy mozna jakos zmienic to ze jak pisze sms-a słownikiem to gdy w wyrazie pojawia sie polskie "ł,ó,ż itp" to zabiera mi to 90 znaków z pojemności tego sms-a???? Proszę o odpowiedzi!!!! Pozdrawiam

  • 0

    196. ~fsds  2007-09-27 17:37:24  host: aazx107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z baterią? jak dlugo trzyma?

  • 0

    197. ~szybkimnich  2007-09-27 21:54:16  host: host226-85-255-177.limes.com.pl

    Telefon sam w sobie bardzo fajny. Natomiast ten super slider to porażka. Po tygodniu obudowa zaczęła latać a szczeliny pomiędzy ekranem a przyciskami gwałtownie się zwiększać. Teraz jedyny problem to jak ktoś dzwoni jest straszliwie nieprzyjemny hałas. Ale problem obszedłem wyłączyłem wibrację. I teraz z telefonu jestem bardzo zadowolony...

  • 0

    198. ~bartas  2007-09-29 00:35:18  host: c171-55.icpnet.pl

    @valturman: skype dziala przez aplikacje fring (obsluguje tez ona MSN,ICQ,GoogleTalk i inne messangery), mozna dzwonic do innych userow lub na zewnetrzne nry (skypeout), dziala takze czat.

  • 0

    199. ~saanduś  2007-09-29 16:29:09  host: chello089079078240.chello.pl

    Mam pytanie... Czy ten telefonik ma karte pamięci w zestawie.?

  • 0

    200. ~Gruby  2007-09-30 12:49:46  host: ewp75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, czy w modelu E65 nokia jest lampa błyskowa?

  • 0

    201. ~lololol  2007-10-02 19:41:45  host: dvg210.internetdsl.tpnet.pl

    fon jest okropny. mam go i jak gadam z kimś to sie rozłancza a jak skończe rozmowe to sie wyłancza. większego badziewia nie ma. odradzam go. zmieniam sobie na jakiegoś SE przynajmniej przetestowane nie tak jak te bardziewia n i e

  • 0

    202. ~Taber  2007-10-06 12:45:53  host: fw-anda.piekary-sl.net

    Witam. Potrzebuje rady. N80 czy E65?

  • 0

    203. ~ancia  2007-10-09 09:10:54  host: host26-247-dynamic.12-87-r.retail.telecomitalia.it

    chcialam zapytac czy do akcesorium gps co sie dokupuje potrzebne sa tez mapy ?trzeba je wgrac na micro sd ?

  • 0

    204. ~st_luk  2007-10-09 22:57:52  host: pc193a5.interpc.pl

    JEstem zainteresowany zakupem E65. Mam N6230i i chciałbym zamienić ją na coś z większym wyświetlaczem, lepszą baterią, lepiej i dokładniej wykonaną oraz przede wszystkim bardziej funkcjonalnoą w kwesti dostępności do internetu. E65 wyposażona jest w WiFi, którego działania niestety nie znam, oprócz znajomości faktu iż pozwala na darmowe koszystanie z netu. TYlko gdzie, kiedy i w jaki sposób??? Bardzo proszę o wyjaśnienie jak to działa w E65 i czy dobrze działa? Druga ważna sprawa czy batertia wytrzyma 4 - 5 dni? Z góry wielkie dzięki za info. Pozdrawiam.

  • 0

    205. ~bartas  2007-10-09 23:36:02  host: ip-213-17-128-155.netia.com.pl

    @saandus: ja nie mialem karty (mam w plusie). @gruby: lampy niestety nie ma. @taber: to zależy do czego chcesz telefon ten wykorzystywać (praca,zabawa?) @ancia: oprócz odbiornika gps potrzebny jest program do nawigacji (np. TomTom + mapy do niego). Sam odbiornik nic nie pomoże (chociaż pewnego rodzaju nawigacja jest dostępna w sofcie standardowym w tym tel)

  • 0

    206. ~bodex  2007-10-13 09:16:45  host: nat8-1.elomza.pl

    mam ten telefon i jestem z niego zadowolony, mp3 bardzo dobrze się słucha a filmy da rady oglądać.

  • 0

    207. ~peta  2007-10-14 10:03:51  host: ajn234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dylemat E65 czy N95 Prosze o podpowiedz.

  • 0

    208. ~Pepson  2007-10-14 17:23:20  host: andrzej4776.net.autocom.pl

    Jak skopiować adresy z karty SIM do telefonu?

  • 0

    209. ~bartas  2007-10-15 21:04:14  host: ip-213-17-128-155.netia.com.pl

    @pepson: wchodzisz w kontakty, potem Opcje>Kopiuj>Na karte pamieci

  • 0

    210. ~Dorka  2007-10-17 07:57:25  host: host-81-190-111-165.gdynia.mm.pl

    mam pytanko byłam posiadaczką 6280 (bardzo łatwa w obsłudze) teraz mam E65 i menu dla mnie to czarna magia , nie mam pojęcia jak utworzyć sobie własne foldery na karcie pamięci, czemu po podłączeniu tel do kompa widzi wszystko prócz tego co sama zapisalm np animacje czy filmiki? czy do wysyłania sms nie ma tzw gotowych buziek tylko szablony, jak ustawić tel by blokada włączała się automatycznie? proszę o kilka rad!

  • 0

    211.  2007-10-17 15:00:00

    @204. poczytaj sobie o hot spotach. Odpal google i wpisz hotspot. Mi jak na razie bateria trzyma 2 dni, ale duzo sie bawie. Ogladanie filmow, sluchanie muzyki i lazenie po necie.

  • 0

    212. ~carinex  2007-10-22 06:40:25  host: apc251.internetdsl.tpnet.pl

    Hej, jestem posiadaczką tego telefonu E65, wcześniej 6280, i zgadzam się w zupełności, że 6280 łatwiejsza w obsłudze. A mianowicie prosze o pomoc, zupełnie nie wiem gdzie mam sobie ustawić dzwonki na sms, i jak powiekszyć tapete na głownym ekaranie. Dałam o takiej rozdzielczości i wychodzi mała. Pomóżcie ? Dzięki za kazda odpowiedz. Pozdrawiam !

  • 0

    213. ~  2007-10-23 00:00:54  host: gw-81-210-106-23.smsnet.pl

    Bez sensu mam nokie e65 i nie moge do niej wgrac zadnego tematu,tapety wchodzą normalnie jednak jak chcem wgrac jakiś temat to pokazują mi sie informacje że np ważność certyfikatu wygasła...a no i jesli chodzi o gry to mało jest serwerów z których można wgrac jakąś grę a telefon sam w sobie nie miał nawet podstawowego snake...poza tym wszystko super!:)

  • 0

    214. ~Danio  2007-10-23 21:42:09  host: public-gprs8738.centertel.pl

    E65 to telefon z Symbianem ma wrecz nieograniczone mozliwosci instalowania i rozbudowy funkcji Dorka folderow nie stworzysz w tym fonie chyba ze zainstalujesz program,w szablonach musisz sama utworzyc buzki blokada to narzedzia ustawienia telefon zabezpieczenia autoblokada.a filmy powinny byc w My videos. Co za pytanie E65 czy N95 jestem posiadaczem N95 i polecam wszystkim mialem okazje porownac E65 slider dobrze wykonany jest mniejsza ale ekran w N95 bije na glowe E65 jest wyrazniejszy i wiekszy poza tym 5 megapikseli filmy dorownujace jakosci DVD itp.

  • 0

    215. ~Sullivan  2007-10-24 10:11:53  host: enout.cetelem.pl

    Witam. Proszę o napisanie czy jest możliwe aby bo zsunięciu telefonu klawiatura się automatycznie zablokowała. Teraz się pyta czy zablokować klawiaturę i musze wciskać ok. Proszę o odpowiedź !!! Dzięki

  • 0

    216. ~milenka  2007-10-24 15:49:01  host: cup133.internetdsl.tpnet.pl

    a wiecie ze nokia wprowadzila w noki e65 2 dodatkowe kolory pink czyli rozowy i ciemny fiolet :)

  • 0

    217. ~moda  2007-10-24 16:32:43  host: dslb-082-083-002-107.pools.arcor-ip.net

    mam ta nokie od4miesiecy bateria mi trzyma 4,5dni a tez dzwonie duzo telefon jest prosty w obsludze navi wyswietla super drogi i wogole

  • 0

    218. ~Milosz  2007-10-24 18:18:56  host: static-ip-87-248-94-109.promax.media.pl

    da sie cos zrobic aby w tym telefonie był darmowy internet?? I jak uaktywnic Nawigacje.I co to jest EDGE i WiFi??

  • 0

    219. ~Milosz  2007-10-24 18:29:31  host: static-ip-87-248-94-109.promax.media.pl

    I jeszcze jedno telefon jak ma zamknietą klapke i cos naciskam to mi stuka,Czemu ten telefon jest cichy?I czy proponujecie mi jakis muzyczny telefon najlepiej z nokii ale moze byc jescze z se i byle był głosny i miał dobry aparat.

  • 0

    220. ~Chips  2007-10-24 21:31:21  host: mail.ndm.vectranet.pl

    Mam od wczoraj E65 ogólnie telefonik jest fajny. Ale czy ktoś korzystał z niego z Gadu-Gadu po Wi-Fi ? Skąd wziąć instalkę i może jeszcze jakaś mozilka w wersji mini bym sobie zapodał.

  • 0

    221. ~Chips  2007-10-25 07:04:48  host: mail.ndm.vectranet.pl

    Mam od wczoraj E65 ogólnie telefonik jest fajny. Ale czy ktoś korzystał z niego z Gadu-Gadu po Wi-Fi ? Skąd wziąć instalkę i może jeszcze jakaś mozilka w wersji mini bym sobie zapodał.

  • 0

    222. ~Chips  2007-10-25 14:25:47  host: mail.ndm.vectranet.pl

    Mam od wczoraj E65 ogólnie telefonik jest fajny. Ale czy ktoś korzystał z niego z Gadu-Gadu po Wi-Fi ? Skąd wziąć instalkę i może jeszcze jakaś mozilka w wersji mini bym sobie zapodał.

  • 0

    223. ~mallo  2007-10-26 16:16:13  host: static-ip-87-248-90-147.promax.media.pl

    popierwsze najpier trzeba porownac mozlwosci jakie daje nokia z symbianem a reszta telefonow, mozliwos wgrania roznych programow jak np. mapy gps naprawde dobra rzecz.ja polecam e65 duzy wyswietlacz i ogromne ozliwosci a jak ktos potrzebuej idealnego aparatu fotograficznego to niech sobie kupi cyfrowke.

  • 0

    224. ~Szesf 2  2007-10-27 18:18:00  host: bed28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mAM TEN TELEFONIK i jestem z niego bardzo zadowolony chociaż po tygodniu dałem go do naprawy ale i tak jest supe powaga

  • 0

    225. ~tudor  2007-10-28 01:51:46  host: fdb210.internetdsl.tpnet.pl

    jak wgrac filmy na ta nokie bo nie mam pojecia,pomoxcie z gory dziekuje,zajfajny tel!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    226. ~profanator  2007-10-28 21:10:45  host: cp210237-a.tilbu1.nb.home.nl

    Witam wszystkich. Mam od tygodnia ten model i jestem z niego zadowolony. Mam jeszcze Nokie N 73 ale tam niema wifi. Jest dobrze wykonany. A co do tych certyfikatów ważności to przestaw sobie datę w telefonie w tył o jakieś sześć miesięcy i wszystko wgrasz. Pozdrawiam.

  • 0

    227. ~mako  2007-10-29 14:44:36  host: oo8.ipartners.pl

    Czy e65 obsługuje A2DP???

  • 0

    228. ~miko78  2007-10-30 12:42:30  host: abmx172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat robi do Bani zdjęcia pikseloza straszna stare motki v3 robią lepsze zdjęcia

  • 0

    229. ~KROKODYL_WISŁA_KRAKÓW  2007-10-31 12:03:56  host: buv114.internetdsl.tpnet.pl

    NOKIA E-65 REWELACJA, POLECAM.BATERIA 5 DNI Z ROZMOWAMI I GRAMI,APARA ZDIECIA SUPER,PRZY 1GB 1000 ZDIĘC I GODZINA FILMU,ELEGANCJI.BLOTOTH I IRDA,GLOSNOMOWIACY BARDZO WYRAZNY,DYKTAFOF, MOZNA DOGRAC RADIO NAPRAWDE SUUUUUPER!

  • 0

    230. ~ja  2007-11-02 08:06:00  host: 83.238.44.4

    ech ludki, ulegacie tylko i wylacznie urokowi zewnetrznemu tego fona, a to badziew jakich malo. mam go od jakich 6miesiecy i byl juz w naprawie 4 razy, wylacza sie, gubu zasieg, zacina sie itd itp. bardzo duzo rozmawiam wiec bateria trzyma max 1 dzien!! padlina jakich malo, nigdy wiecej e65!!

  • 0

    231. ~JaneK  2007-11-02 19:22:25  host: admd237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam takze problem z smsami odnosnie polskich znakow zabiera kilkadziesiat znakow... pomoze ktos??

  • 0

    232. ~wojtas  2007-11-03 20:43:25  host: bev64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze ta nokia e65 czy se k800i??? Proszę o szybką odpowiedż

  • 0

    233. ~silesian  2007-11-03 23:47:14  host: szilo.media4.pl

    ło matko! z przykrością stwierdzam, że większość tutaj jest za głupia do takiego telefonu, czy raczej każdego telefonu z symbianem, to już faktycznie używajcie tych se w sam raz na wasz poziom, lol

  • 0

    234. ~wojtaassss  2007-11-04 16:07:59  host: bem34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak myślicie co lepsze se k800i czy ta nokia E65?????

  • 0

    235. ~  2007-11-05 11:40:53  host: 227.166.196-77.rev.gaoland.net

    czy ktos moze mi przeslac instrukcje obslugi tego telefonu bo ja kupilam go we francji i nie mam polskiego menu... BARDZO PROSZE....MERCI brosse0606@wp.pl

  • 0

    236. ~  2007-11-05 22:34:16  host: hdz114.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest WiFI i jak do niego wejśc w e65

  • 0

    237. ~Chipsy2  2007-11-06 16:06:18  host: byc88.internetdsl.tpnet.pl

    ~KROKODYL_WISŁA_KRAKÓW Wydaje mi się że jest to po prostu jakaś maxymalna ilość pokazana na wyświetlaczu ponieważ ja mam kartę 2 GB i tak samo jak u ciebie jest 1000 zdjęć i godzinę filmu. Jak wgrałeś radio ? Co prawna nie używam ale kto wie może sie przyda.

  • 0

    238. ~tasior991  2007-11-06 22:32:06  host: 80.51.237.189

    Jak można dograć do tego telefonu radio.

  • 0

    239. ~cartman  2007-11-06 23:25:12  host: aar234.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem krotko zajefajny fon mialem N70 ktorego naszczescie sie pozbylem lipa jakich malo zawieszal sie conajmniej 5 razy dziennie a E65 jest rewelka pozdro

  • 0

    240. ~  2007-11-08 07:21:33  host: byc88.internetdsl.tpnet.pl

    Silesian - popieram twoją wypowiedź. Wydaje mi się że niestety dla tych stękających to max 3210. A WiFi to jest bezprzewodowy dostęp do internetu. Warunek niestety jest chyba taki że musi to być sieć działająca po DHCP i jeśli jest szyfrowana to potrzebne jest Hasło. Ale działa jak szalony.

  • 0

    241. ~Rzul  2007-11-08 09:08:03  host: cwp82.internetdsl.tpnet.pl

    Barzo Fajny telefonik. Najlepsze jest w nim WI-FI

  • 0

    242. ~jurek  2007-11-08 09:20:40  host: 80.50.24.134

    czy w e65 da rade rozciągnąć tapete na cały ekran??

  • 0

    243. ~milosz  2007-11-08 18:41:09  host: static-ip-87-248-94-109.promax.media.pl

    da sie cos zrobic aby tapeta byla na calym ekranie.??

  • 0

    244. ~ania  2007-11-08 18:47:23  host: 89.241.195.119

    to jest the best telefon jest zajefajny ! uwierzcie mi chociaz niektorzy nazekaja ale ja nie :) POLECAM :)

  • 0

    245. ~Kondziu  2007-11-08 19:57:16  host: bko86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam kupiłem sobie ten telefon i jak narazie jestem zadowolony. Denerwuje mnie że nie moge się połączyć z livebox! Wiecie co może być przyczyną? Poza tym strasznie wkurza mnie menu Orange jest okropne! Porażka jak tylko bede wiedział jak to zmienie je na oryginalne! Bo w tym orange to chyba 1/3 opcji nie ma! Dalej ciche są dzwonki! Wcześniej miałem Nokie 6810 i to był cudowny telefon! Teraz brakuje mi że nie mam radia! ogólnie oceniam na bardzo dobry! A bateria to chyba trzyma 2-3 dni.

  • 0

    246. ~Raval__92  2007-11-08 20:16:59  host: chello084010180193.chello.pl

    Witam, (wiem że jestem młody, mam 15 lat i już od roku interesuje się telefonami) w tej chwili Chcę kupić telefon i zastanawiam się nad tym lub na 6500 slide Co polecacie? prosze o szybką odpowiedz! :)

  • 0

    247. ~Marlena  2007-11-08 21:34:25  host: abin251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOZCIE... mam do wyboru nokie n70 i e65 KTORA BEDZIE LEPSZA??

  • 0

    248. ~kb43  2007-11-09 01:54:32  host: 213-238-121-79.adsl.inetia.pl

    spoko. fajny gadźet ale jego praktyczność niska. w moim mieście hotspotów prawie nie ma, a w chacie i pracy mam przecież neta. w górach raczej to całe wifi moge sobie... więc z dwojga wybrałem se k800i(może ja nie dorosłem a może infrastruktura a może fascynaci bajerów, z których nie moga korzystać)

  • 0

    249. ~Lemon  2007-11-10 15:56:31  host: 87-205-41-43.adsl.inetia.pl

    Ja tam jestem zadowolony. Jadę nim na maxa. Karta 2GB, muza, filmy, aplikacje. Jak dla informatyka bardzo przydatny. kupa softu. Jak tylko ktoś ma pojęcie o symbianie to można nim dużo zwojować. jedyny minus bateria. 2,5 dnia max przy używaniu nie tylko do gadania. Generalnie polecam.

  • 0

    250. ~Inka  2007-11-11 19:12:47  host: cjd157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie odnosnie tego telefonu. Ma on moze port usb ?????

  • 0

    251. ~lazial  2007-11-12 11:57:59  host: abru203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie.Nie dziala mi podswietlenie klawiatury.Mozna to jakos ustawic zeby swiecilo czy raczej to usterka?

  • 0

    252. ~maly  2007-11-12 21:59:21  host: host-86-63-139-153.pronet.lublin.pl

    ale dno !!! dzisiaj odebrałem e 65 z salonu i dzisiaj zaczął charczeć głośnik

  • 0

    253. ~marcusss  2007-11-13 00:03:57  host: apn-100-120.gprsbal.plusgsm.pl

    czy w N65 mozna wgrac i obsługiwac GG?chcialbym wziąc go w plusie czy tzeba cos dogrywac zeby korzystac z gadu gadu???

  • 0

    254. ~  2007-11-13 11:14:00  host: cde28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powinno ci działać podświetlanie ale zobacz czy czasem nie masz wlączonej opcji - oszczędność baterii. Nie wiem czy tam jest cos takiego bo mam ten telefon dopiero kilka dni, ale w innych nokiach jest ta opcja, więc sprawdz a jak to nie bezie to to idź do serwisu

  • 0

    255. ~Piotr  2007-11-13 16:12:10  host: 213.199.238.134

    Witam mam pytanie czy ta nokia ma stereo

  • 0

    256. ~  2007-11-14 13:14:53  host: sopot.automaniak.pl

    podswietlanie klawiatury dziala trzeba wyrwgulowac czujnik swiatla

  • 0

    257. ~80  2007-11-14 13:59:57  host: 80.238.81.2.ip.airbites.pl

    MA ON KABEL USB?

  • 0

    258. ~3zbi  2007-11-14 14:53:07  host: avn65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia N80 czy E65?! Prosze o rzetelna odp te osoby co maja o tym pojecie i mialy do czynienia z obiema Nokiami! Z góry dziekuje:)

  • 0

    259. ~daro  2007-11-14 17:20:25  host: dos113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak jest ciemno to ci się włączy po to jest czujka na panelu. a jesli wysuwana ci sie nie włącza to pokoombinuj w ustawieniach albo poczytaj komentarze wczesniejsze bo to juz było.pzdr

  • 0

    260. ~BZIK  2007-11-14 20:36:46  host: pc1-116.chomiczowka.waw.pl

    Ja mam taką sugestię do wpisywania opinii. NIE PISZCIE I NIE PYTAJCIE SIĘ KTÓRY TELEFON MACIE WYBRAĆ "TEN, CZY TAMTEN". TO JEST BEZ SENSU!!! NIKT WAM NIE DA KONKRETNEJ ODPOWIEDZI. POMYŚLCIE DO CZEGO WAM JEST POTRZEBNY I W JAKICH CELACH MA WAM SŁUŻYĆ. TROCHĘ CHĘCI I SAMI ZNAJDZIECIE.

  • 0

    261. ~glc  2007-11-14 22:31:47  host: nat19.ekspres.net.pl

    gdzie jest budzik???? i tapete da sie rosciognac caly ekran??? (e65)

  • 0

    262. ~Hawaje  2007-11-15 18:25:41  host: 83-238-230-15.adsl.inetia.pl

    Mi sie wydaje ze nokia ale jak tam uwazasz k800 jest plasticzek mi sie nie podoba ;]

  • 0

    263. ~Soltys  2007-11-17 12:45:45  host: aboa219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    E65 jest oparta na symbianie s60 trzeciej ewolucji. Wiec nie ma pytan co lepsze N70 czy to gdyz N70 miala starszy system. Poza Tym jesli ktos z Was zna mozliwosci Symbiana to nie bedzie pytał. Ten telefon moze WSZYSTKO :) Pozdrawiam

  • 0

    264. ~  2007-11-19 12:23:15  host: eex126.internetdsl.tpnet.pl

    wojtas lepsza jest ta nokia n 70 :}

  • 0

    265. ~milco  2007-11-20 21:35:59  host: w3cache.azartsat.pl

    By działał z liv box w boxie trzeba wyłączyć szyfrowanie

  • 0

    266. ~malgosia13579  2007-11-20 22:03:23  host: host8925159210.3s.pl

    Izial mam ten sam problem nie działa mi podświetlenie klawiatury czy to usterka?? czy można to ustawić?? prosze o szybką odpowiedź

  • 0

    267. ~zielnik  2007-11-21 08:15:25  host: apn-77-113-94-28.gprs.plus.pl

    nie no panowie bez jaj, dograć radio??? przecież jak nie ma w tym telefonie scalaka który jest fizycznym radiem to żaden program wam tego nie stworzy;))) chyba ze do słychania przez neta no to pewni by co znalazł.pozdro

  • 0

    268. ~zielnik  2007-11-21 08:25:00  host: apn-77-113-94-28.gprs.plus.pl

    do lazial podświetlenie wlącza sie automatycznie w przypadku słabego oświetlenia, tam koło głośnika jest czujnik światła;) więc raczej nie jest to usterka;) pozdro

  • 0

    269. ~  2007-11-21 22:55:00  host: host86-140-29-150.range86-140.btcentralplus.com

    Siemanko jestem zazenowany pytaniami laikow co lepsze he he se k800i to telefon dla malo wymagajacych jak na dostepne technologie. Nie mozna porownywac e65 z k800 bo to profanacja, mozecie mi wierzyc bo k800 lezy w szufladzie obok. Dla potwierdzeni dodam ze pisze ten komentarz wlasnie z nokii e 65 dzieki wifi. Cudo polecam, pozdro

  • 0

    270. ~bobri  2007-11-22 00:03:16  host: ip-81-210-103-77.netia.com.pl

    polecam wszystkim ten telefon, moze nie jest to walkman, ani hyper aparat fotograficzny:), rozważałem między SE K800i, wybrałm tą nokie, i póki co nie żałuję wyboru. oże batreria trochę słaba, ale jest ładowarka...wifi chodzi jak burza, menu i funkcje klasa, pozdrawiam!

  • 0

    271. ~bollo  2007-11-22 13:44:33  host: 81.210.105.164

    mam pytanie czy w tym telefonie jest glosny odtwarzacz ? prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    272. ~bolo  2007-11-22 13:45:33  host: 81.210.105.164

    mam pytanie czy ten telefon ma glosny odtwarzacz ?

  • 0

    273. ~mala mi  2007-11-22 18:29:09  host: abmk159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do tego telefonu mozna dokupic jakas lepsza baterie????

  • 0

    274. ~szefu  2007-11-23 10:10:01  host: xdsl-1014.lubin.dialog.net.pl

    niekupujcie e65 ....o niebo lepsza n80

  • 0

    275. ~tomkan77  2007-11-24 16:09:28  host: staticline11585.toya.net.pl

    Witam. Pytanie odnosnie braku podswietlenia dolnej klawiatury to jest usterka i nalezy udac sie do serwisu. To chyba wada fabryczna wiekszosci aparatow tego modelu. Niektorym jeszcze tego samego dnia padalo podswietlenie dolnej klawiatury. Naprawa tej usterki polega na na tym ze lokalny serwis lub operator wysylaja telefon do warszawy gdzie jest wymieniana plyta glowna telefonu. Sam to mialem u siebie po niespelna tygodniu uzywania. Jak masz drugi telefon to oddaj do serwisu nokia a jesli zalezy Ci na telefonie zastepczym na czas naprawy to oddaj telefon do firmowego salonu orange. Pozdrawiam.

  • 0

    276. ~Smile_81  2007-11-26 00:27:22  host: public-gprs23333.centertel.pl

    Telefon - klasa biznes. Nie polecam wrażliwym na zawieszanie się.

  • 0

    277. ~marek  2007-11-27 21:07:28  host: 75-9.espol.com.pl

    Marlena zdecydowanie noki e65 znam sie na tym.

  • 0

    278. ~karol  2007-11-28 13:27:47  host: aaqi116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dylemat e65 czy 6120 jeden ma wifi ale 6120 brak wifi nadrabia lampa blyskowa i tym ze filmy nagrywa w formacie mpeg 4 cztyli brak pikseli w czasie ogladania a jak nagrywa filmy e65 ?w formacie 3gp ? i jak z jakoscia sa piksele czy nie ?

  • 0

    279. ~Grzegorz  2007-11-28 20:25:57  host: cqq185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~KROKODYL_WISŁA_KRAKÓW 2007-10-31 12:03 buv114.internetdsl.tpnet.pl NOKIA E-65 REWELACJA, POLECAM.BATERIA 5 DNI Z ROZMOWAMI I GRAMI,APARA ZDIECIA SUPER,PRZY 1GB 1000 ZDIĘC I GODZINA FILMU,ELEGANCJI.BLOTOTH I IRDA,GLOSNOMOWIACY BARDZO WYRAZNY,DYKTAFOF, MOZNA DOGRAC RADIO NAPRAWDE SUUUUUPER! Czy możesz mi napisać od początku jak mam wgrać do noki E-65 radio z góry za pomoc i podpowiedz dziękuje

  • 0

    280. ~rafael  2007-11-29 00:29:03  host: aatr247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @do Raval_92 polecam nokie 6500 clasic jest dużo lepsza i fajniejsza od E65! Pozdro

  • 0

    281. ~mario  2007-11-29 07:06:32  host: azv202.internetdsl.tpnet.pl

    do Lazial podswietlenie klawiatury powiadasz :/ usterka zanies telefon do servisu poczekas sobie 2 tygodnie

  • 0

    282. ~Ponczek  2007-11-29 14:08:43  host: chello089076166175.chello.pl

    Zajebisty telefonik tylko mam mały problemik nie mogę znaleść połączenia z siesią WI-Fi wie kto w jakiej zakłądce ona się znajduje bo e połączniea jej nieam

  • 0

    283. ~ewajand  2007-11-29 23:29:47  host: adat219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam telefon e 65 nokia jestem zadowolona jest bardzo wytrzymaly mam synka 1,5 rocznego kilka razy rzucil nim na plytki o dziwo nic sie nie stało własnie o taki mi chodziło pozdrawiam :)

  • 0

    284. ~zielnik  2007-12-01 00:48:42  host: 78-131-146-2.tktelekom.pl

    ludzie!!!!jak można "wgrać radio"???przecież to jest technicznie niewykonalne!! Chyba ze aplikacje do słuchania radia internetowego to sie zgodzę! Żeby odbierać radio to urządzenie musi posiadać ściśle określony i przeznaczony do tego układ! A w tym telefonie go nie ma!!

  • 0

    285. ~Nokiacz  2007-12-01 09:07:37  host: 73-80.ilabs.pl

    mam ten telefon i jestem z niego zadowolony :) załadowałem go muzyką - nie muli, łatwa obsługa na dworze gdy jest wmiare jasno zdjęcia wypas - takze polecam

  • 0

    286. ~WM  2007-12-02 17:23:02  host: host4-47.btk.net.pl

    ten telefon nie ma stopera??

  • 0

    287. ~szakal  2007-12-02 20:03:43  host: eky105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od tygodnia i jestem z niego bardzo zadowolony xD tylko mam jedno pytanie czy da rady zainstalowac w nim skypa ?

  • 0

    288. ~ma, wiec wie  2007-12-04 11:42:55  host: dxc162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    255.~Piotr Jesli podlaczysz sluchawki stereo, to bedzie gralo stereo. W zestawie z telefonem dstajemy jednak sluchawke monofoniczną z mikrofonem.

  • 0

    289. ~ma, wiec wie  2007-12-04 11:44:01  host: dxc162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    253. marcusss Uzywalem MobilneGG wiec jest mozliwosc korzystania z gadu-gadu

  • 0

    290. ~wie, bo ma  2007-12-04 11:47:41  host: dxc162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    231. JaneK Zeby zlikwidowac polskie znaki trzeba zainstalowac program T99. Jest darmowy szukac w google. Inny sposob: Nokia wypuscila nowy soft do telefonu. W ramach gwarancji kazdy serwis Nokii ma obowiazek nam wymienic oprogramowanie. Ja swoj telefon oddalem do serwisu. Mozna samemu wykonac ta czynnosc ale w przypadku brandowych telefonow [np. z orange] nie jest to mozliwe bez utraty gwarancji.

  • 0

    292. ~Karina  2007-12-04 19:17:11  host: drt65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, co zrobić, żeby mieć nawigację oraz radio ?? Pozdrawiam

  • 0

    293.  2007-12-04 23:47:19

    Mam go 4 miesiące i powiem tylko tyle - SUPER ZABAWECZKA - nie miałem z nią żadnych problemów , a awarie o których piszecie spowodowane są przez złe użytkowanie lub po prostu mieliście pecha i zakupiliście wadliwy model :) Pozdrawiam i polecam !!!!!!!!

  • 0

    294. ~tiger  2007-12-05 11:58:33  host: user12-243.satfilm.net.pl

    witam telefonik swietny. co nieco juz rozpracowalem ale nie moge znalesc programow do niej. Prosze podajcie mi jakas stronke z darmowymi programami do E65

  • 0

    297. ~shadow  2007-12-08 11:16:05  host: gou98.internetdsl.tpnet.pl

    Jak można miec dylemat e65 vs n95?! Jak Cie stać to bierz n95 i sie nie namyślaj, bo telefon jest naprawdę zarabisty aczkolwiek dosyć skomplikowany.

  • 0

    298. ~tomek  2007-12-08 11:26:06  host: abig217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty tel, mam go od ponad 4 miesiecy i jest genialny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE to scierwo w porownaniu z e65!

  • 0

    299. ~mila  2007-12-08 21:46:43  host: staticline12586.toya.net.pl

    czy ktos moze wie czy do noki e 65 mozna zainstalowac prgram do odtwarzania radia? z gory dziekuje za odpowiedz :)

  • 0

    300. ~miziams  2007-12-08 21:59:40  host: nat-dom3.aster.pl

    telefonik jest boski- menu troszke bardziej zaawansowane niz w normalnej nokii ale nie jest zbyt skomplikowane. mam nadzieje ze po sformatowaniu baterii tel bedzie dlugo trzymal. wyswietlacz piekny, sliczne kolory, dzieki kablowi usb wiele mozna sciagnac sobie z komputera! pozdrawiam

  • 0

    301. ~Chipsy2  2007-12-10 14:08:59  host: byc88.internetdsl.tpnet.pl

    glc - Budzik jest w zegarze.

  • 0

    302. ~Piotr  2007-12-10 20:39:02  host: aboh112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do 214 to nie ilość mpx światczy o tym że aparat jest dobry!

  • 0

    303. ~krzy  2007-12-11 18:30:55  host: apw107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słyszałem że do tego telefonu można dograć radio. Coś mi się nie bardzo chce się wierzyć ale może jest ktoś mądrzejszy ode mnie. Brakuje mi radyjka w tym fonie.Może jednak jest jakaś aplikacja?

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet