Nokia E62 - opinie
Telefony Nokia Nokia E62 Opinie o Nokia E62

Nokia E62

w sumie: 24
  • 0

    1. ~  2006-09-22 20:24:47  host: dai78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dużo kolorów ;)

  • 0

    2. ~kk  2006-09-25 11:55:57  host: skylan.com.pl

    bez aparatu??? :///

  • 0

    3. ~flegma1990  2006-09-27 16:48:12  host: efu242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest ok miałem okazję się nim pobawić super telefonik super telefon fajnie pisze się SMSy ALE BRAK APARATU TO SKANDAL!!! NA NOKIE TO NIE PRZYSTAŁO!!!

  • 0

    4. ~Alucard  2006-10-01 20:33:48  host: gigant.artvox.pl

    flegmo - to jest telefon biznesowy - nie dla dzieci ;P

  • 0

    5. ~Wojtas  2006-10-26 00:36:12  host: 114.169.wmc.com.pl

    co racja to racja Alucard. Niestety na ta strone zaglada sporo malolatow. Bez urazy flegma... w koncu my tez kiedy bylismy w Twoim wieku i rozne rzeczy sie mowilo i pisalo:D W przypadku tego telefonu wypada raczej spojrzec na mozliwosc edytowania dokumentow pakietu office, bardzo wygodne odbieranie poczty email, a takze wygodny internet. poza tym mozliwosc odpalenia nawigacji GPS. to sa przydatne rzeczy. jesli chodzi o fotki to polecam raczej zwykly aparat. jakosc zdjecia bedzie o niebo lepsza niz zdjecia z komorki ;) pozdrawiam

  • 0

    6. ~Kyle  2006-11-06 20:49:16  host: eli10.internetdsl.tpnet.pl

    Dużo kolorów

  • 0

    7. ~Kurak  2007-01-06 19:25:24  host: cuh98.internetdsl.tpnet.pl

    Ma on dotykowy wyświetlacz czy zwykły ??

  • 0

    8.  2007-02-07 19:56:47

    zwykły

  • 0

    9. ~qp  2007-05-01 13:15:23  host: acpw236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dużo kolorów ;D

  • 0

    10.  2007-05-18 22:38:34

    Lepszy E61 bo am Wi-fi a E62 nie ma czyli o necie za friko możecie pomarzyć.

  • 0

    11. ~nyn  2007-07-10 23:21:11  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    Faktycznie, aparat mógłby być, ale w telefonie tego rodzaju jest ponad potrzeby. Ważne, że jest WLAN i WiFi. Dużym plusem jest duży ekran i dużo kolorów :D Jednak jestem posiadaczem Nokii N80 i jestem przekonany, że bije na głowę ten model.

  • 0

    12. ~mikoangeo  2007-09-08 17:58:18  host: eub84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~nyn nie widzisz ze ta nikia NIE MA WIFI !!! To jest E62 a nie E61 lub E61i

  • 0

    13. ~foka  2007-09-17 20:18:53  host: pc1-55.chomiczowka.waw.pl

    nie wiem po co tyle halasu, pewnie to kolejna pomylka w danych telepolis, bo watpie aby nie bylo tam wifi, na okrzyki typu "brak aparatu" powiem tylko jedno - to telefon biznesowy - a w niektorych firmach nie zycza sobie apartow fotograficznych, dlaczego nie bede tlumaczyl. Jezeli chodzi o sam telefon to raczej marnie go widze, barakuje mi paru opcji jak gps, czy chocby lepszego ekranu (rozdzielczosc), ale jak na konkurencje to i dak dobrze sie prezentuje, bo niby z czym ma konkurowac... treo? q9m? p1?

  • 0

    14. ~emal  2007-10-10 20:55:41  host: awn55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie czy nie planuja wypuscic E62i z aparatem foto;>?

  • 0

    15. ~posiadacz E61  2007-10-27 21:12:24  host: chi7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    haha nieno e62 wszystko to samo co e61, tylko e61 ma wi-fi a e62 niema kurna polecam e61 :D:D

  • 0

    16. ~Robert  2008-04-22 10:04:19  host: 106-53.espol.com.pl

    jest e61i z aparatem i zamiast joya ma normalne klawisze, a modol gps mozna dokupic

  • 0

    17. ~ziomek13  2008-06-16 07:18:27  host: acky102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rozumie ze biznesmenom radio nie jest potrzebne wiec sie pytam po huj tu jest odtwarzacz mp3 wstawiony

  • 0

    18. ~5  2008-06-25 02:34:57  host: dik149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zebys miał co przemuślać w nocy

  • 0

    19. ~boss  2008-07-27 16:55:33  host: 87-205-174-38.adsl.inetia.pl

    nówka kosztuje 200 dolarów.

  • 0

    20. ~igi  2008-11-29 22:03:42  host: aayd104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od siebie mogę polecić, całkiem wygodna klawiatura, długi czas trzymania na baterii, czytelny ekran i głośne głośniczki (zarówno od rozmów, jak i od dzwonków). Z tym, że jeśli chodzi o biznesowe zastosowania, nie dorasta do pięt 9300/9300i. Mam oba i jeśli mogę porównać, jedyną przewagą E62 nad komunikatorem jest alarm wibracyjny i głośne dzwonki. W sumie najbardziej to drugie, bo brak wibracji da się przeżyć ;)

  • 0

    21. ~xxx  2008-12-04 06:18:24  host: 77-253-121-39.adsl.inetia.pl

    jaki kloc wygląda jak paletka do tenisa xD

  • 0

    22. ~XXX  2008-12-10 06:22:13  host: 87-205-245-85.adsl.inetia.pl

    Może być głównie używam do grania w tenisa stołowego.

  • 0

    23. ~  2009-07-28 08:50:30  host: chaos.tpnet.pl

    Telefon jest uroczy, doskonale nadaje się do odwracania placków na patelni.

  • 0

    24. ~  2011-07-13 08:24:51  host: age232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym on się różni od E61, oprócz tego że nie ma WiFi (wstyd!) i ma więcej wbudowanej pamięci (E61 - 64MB, E62 - 80MB)? Pomimo tego że ma więcej pamięci, to i tak jest gorszy od E61, bo nie ma WiFi (wstyd!).

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet