Nokia C6 - opinie
Telefony Nokia Nokia C6 Opinie o Nokia C6

Nokia C6

w sumie: 386
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    2.  2010-04-13 15:18:52

    N97 mini z mniejszą ilością pamięci, bez TV Out i paru bajerów. Stylistyka zdecydowanie gorsza, mniej ekskluzywna. Z wyglądu przypomina budżetową 5230 XM. A cena w ojro na zachodzie ma być spora. Myślałem, że będzie jakąś alternatywą dla N97. Niestety, mniej funkcji, a cena wyższa. Szkoda.

  • 0

    4. ~cvx  2010-04-13 18:17:13  host: 87-205-79-231.adsl.inetia.pl

    oby była większa od 5530 bo ta to masakra, nie wygodne przyciski

  • 0

    5. ~wiemar  2010-04-13 18:54:26  host: 87-205-84-146.adsl.inetia.pl

    odświeżona wersja n97 - obudowa

  • 0

    8. ~maro  2010-04-15 01:11:16  host: ng015.ttcomm.net

    Jest piękny :-) kiedyś sobie taki kupie, kiedy będą używane po 100-200 a wszyscy będą mieć dużo lepsze telefony :((

  • 0

    9.  2010-04-15 11:13:53

    A no fajny telefon ;] A wie ktoś może jaki tu jest precesor ??

  • 0

    10. ~Fusion789  2010-04-15 14:33:13  host: 193.59.105.235

    No widzę że nokia się postarała i wydała super telefon z dotykiem i klawiaturką qwerty ;d cena jak widzę 220 euro nie jest wygórowana na możliwości tego telefonu ale niepokoi mnie ten symbian Symbian 9.4 S60 5th edition, bo czytałem gdzieś że nie ma na niego żadnych aplikacji ;/

  • 0

    11. ~Lucjan  2010-04-15 17:44:50  host: 83.218.120.115

    Trochę mi przypomina Nokię 5800 tylko że z klawiaturą qwerty, fajnie się zapowiada

  • 0

    14. ~Dreaph  2010-04-15 22:32:41  host: 84.38.98.171.internetia.net.pl

    świetny telefon, chyba niczego mu nie brakuje, jaki to ma procesor?

  • 0

    15. ~bu  2010-04-16 01:36:32  host: 87-205-69-135.adsl.inetia.pl

    Wyjście TV: niestety chyba brak.

  • 0

    16. ~m  2010-04-16 15:30:02  host: user-69.244.avamex.pl

    Śliczny :* ma ktos info ile bedzie kosztował?

  • 0

    17.  2010-04-17 09:59:35

    Nooo ciekawi mnie ten kom... taka nokia 5800 z klawiaturką

  • 1

    18. ~  2010-04-17 10:40:34  host: t22-12.opera-mini.net

    Fajny fon

  • 0

    19. ~asdf  2010-04-21 12:49:05  host: aaol6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 5800 z dodaną klawiaturą, aparatem 5 mpx, i ciutke lepszym symbianem, tyle o tym telefonie.

  • 0

    20. ~Drache  2010-04-25 21:37:57  host: afhp86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co do Obudowy to jest Solidna obudowa??

  • 0

    22.  2010-04-27 14:36:49

    Właśnie. Wiadomo już coś o procesorze ? Jeśli taktować będzie z częstotliwością 434 Mhz jak z 5530, to może być lipa.

  • 0

    24. ~ben  2010-05-01 12:44:26  host: apn234.internetdsl.tpnet.pl

    Najgorszy w stosunku cena/jakosć nie polecam. SE chce wydoić jak najwięcej kasy, tańsze i lepsze telefony oferują to samo

  • 0

    25. ~kili  2010-05-04 19:12:03  host: 088156002079.olsztyn.vectranet.pl

    #23 - gdzie Ty masz oczy! 17 cm? 1,7 cm...

  • 1

    26. ~  2010-05-05 11:03:23  host: 188.147.241.253.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    niezły telefon

  • 0

    27. ~kili  2010-05-12 12:47:47  host: 088156002079.olsztyn.vectranet.pl

    poza tym - głośnik mono? :( przynajmniej nie widzę drugiego...

  • 1

    28. ~ProPozycja  2010-05-14 17:25:44  host: 212.160.172.70

    @23 jakie 17cm? Ślepy czy nie widzisz?

  • 0

    29.  2010-05-20 17:52:14

    bardzo fajny telefonik. wazne co w srodku a nie opakowanie

  • 0

    30. ~Jaszczur  2010-06-09 23:07:09  host: chh40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny "tani" telefon Nokii. "Jedyne" 1299 PLN w sklepie Nokii dostepny juz wkrotce haha

  • 0

    31. ~  2010-06-10 14:28:22  host: 238.nat.dominet.net.pl

    To będzie ideał, zapoczątkowanie dotykowych z QWERTY jest jednym z najlepszych rozwiązań producentów telefonów. Patrząc o parametrach: WLAN, 5mpx aparat, bateria 1200 mAh, jedna z lepszych ładowarek do telefonów, jakie na razie powstały (AC-8) po prostu miodzio. Świetny telefon dla osób zastępując netbooka. Cena, wcale nie jest duża, bo w przedsprzedaży w sklepie nokii kosztuje 1299,00 zł. Nie jest to dużo biorąc pod uwage że to sprzed sprzedaż za prawie najwyższą cenę. Poczekajmy na rok po premierze, czyli rok po koncu lipca b.r. Założe się że spadnie do 699 zł :P

  • 0

    33. ~:O  2010-06-19 22:12:39  host: chello087206249160.chello.pl

    Pozdro dla gościa powyżej , 17 cm jak mi pokaże telefon z grubością 17 cm ;] Dla twojej świadomości jest to 1,7 cm co daje 17mm , jak dla mnie zapowiada się nieźle , minus tylko taki że nie ma zakrywki na aparat , ale ogólnie aparat spoko . Symbian dobry , obudowa też fajna , powiem że cena nie droga bo 220 eur. to jest nie całe 900 zł + jakieś tam podatki itp. to wyjdzie jakieś 1200 - 1300 PLN . Jeżeli chodzi o pamięć to 16 GB myślę że zdecydowanie powinno wystarczyć . Zobaczymy co to będzie ma wyjść pod koniec lipca 2010 mam zamiar go kupić , z opisu warty polecenia . Pozdrawiam

  • 0

    34. ~ssdfs  2010-06-22 23:20:06  host: chello087206249160.chello.pl

    Będę go miał :D Ma wyjść pod koniec lipca 2010 , a bede go miec w paŹdzierniku to znaczy pod koniec ;p narazie mam 800 zł więc nie dużo mi brakuje ;p A telefonik *** na maxa ;]

  • 0

    35. ~456  2010-07-06 21:41:20  host: adsp73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajnie się zapowiada ;) chciałabym taki telefonik :) wie ktoś może,czy opcje będą polskie ??

  • 0

    36. ~elo  2010-07-20 17:56:55  host: chello089074248228.chello.pl

    wie ktoś może kiedy jest premiera wejścia tego telefonu na polski rynek? bo póki co przedpremierowo na stronie nokii jest za drogi i liczę że cena za niedługo troche spadnie :)

  • 0

    37. ~wibra  2010-08-01 22:13:53  host: nat2-138.ghnet.pl

    Dlaczego nikt powyżej nie pisze o rodzaju ekranu? Oporowy - to archaiczne rozwiązanie. Teraz standardem jest pojemnościówka. Myślę, że fachowcy wiedzą, jaka jest różnica? Oporówka może chodzić dość topornie... Ciekawy jestem, jak się to będzie używało w praktyce ? Poza tym Nokia nadal montuje standardowe "swoje" ładowarki, a zobligowała się już do wprowadzenia standardu micro USB, więc po co jack ? Mała niekonsekwencja, czy tęsknota do swojego ? Z wyglądu sprzęt wygląda ciekawie. Ciekawy jestem, jak będzie chodził w realu ?

  • 0

    38. ~ASSHunter  2010-08-02 22:38:57  host: apn-77-115-217-147.dynamic.gprs.plus.pl

    Znowu to samo... Muł symbian... oporowy dotyk...nic się w Nokii nie zmienia od 2 lat, wciąż to samo i kompletnie nic nowego i rewolucyjnego, ostatni jako taki telefon to N900, ale już na wstępie była to porażka, jeśli Nokia wywali symbiana to może kiedyś się na nią zdecyduję, ale teraz już nigdy więcej tego badziewia

  • 0

    39. ~f  2010-08-04 13:32:34  host: 188.146.138.235.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    bardzo ciekawe. dzisiaj w cennikach ery telefon pojawił sie bez umowy za 1169 zł. dwa lata gwarancji i bez simlocka.

  • 0

    40. ~hefe784  2010-08-05 09:45:16  host: 212.2.101.56

    Ciekawe jak będzie zasięg trzymać poza miastem.Jeśli tak jak N97mini to dzięki za taką nowość!!

  • 0

    41. ~Ganfrod  2010-08-07 21:47:02  host: 83.142.201.243

    Połączenie muzycznych na dotyk z klawiaturą ala N 97 mini, ciekawe tylko czemu w reszcie europy ona kosztuję około 900 zł a u nas 1200?

  • 0

    42. ~Ganfrod  2010-08-10 10:18:49  host: 83.142.201.243

    A i jeszcze jeden polski paradoks, według nokii to telefon tani ze średniej półki a u nas to exclusive dla najbogatszych w taryfach biznes... Polska

  • 0

    43. ~rop  2010-08-13 14:32:36  host: man.4web.pl

    @Ganfrod Patrząc na ceny elektroniki w Polsce nie ma się czemu dziwić, bo u nas tradycyjnie wszystko droższe. Bogaci jesteśmy... :D

  • -1

    44. ~RoisaT  2010-08-13 14:57:37  host: chello084010219012.chello.pl

    Wyswietlacz oporowy, czyli badziewie.

  • 0

    45. ~huum  2010-08-23 15:22:18  host: 87-205-138-224.adsl.inetia.pl

    E tam badziewie. Pazurem pisze sie bardzo wygodnie. A sam telefon to Nokia 5800 z dospawana klawiatura. Dokladnie te same flaki, nawet firmware z C6 idealnie pasje do Nokii 5800:P Tak wiec wszystko zalezy od ceny,

  • 0

    46.  2010-08-24 15:31:04

    w playu na kartę kosztuje 899 zł więc cena niezła ;) fajnie że w tych nowych nokiach można ładować zarówno przez ladowarki nokii jak i przez microUSB. ja jednak wolalbym coś z ekranem pojemnościowym...

  • 0

    47. ~olo  2010-08-24 20:39:08  host: 88.220.158.230

    Ganfrod - w abo 50zł Playa jest za 300zł, więc chyba nie jest jakiś mega drogi... Jak to dla Ciebie elusive to współczuje.

  • 0

    48. ~KMWTW  2010-08-25 19:36:32  host: 212.160.172.70

    Jak z baterią w tym telefonie? Ile tak średnio trzyma?

  • 0

    49. ~micro  2010-08-25 23:20:15  host: 87-77-n2.aster.pl

    mam cennik playa od 25.08 i C6 w abo 59 pln jest za 150 pln... tylko ten symbian...

  • 0

    50. ~  2010-08-25 23:57:11  host: 81-219-206-175.adsl.inetia.pl

    A w LongPlay 69, który kosztuje 59zł/mc ma być w cenie 149zł, tzn. podobno jest już od dzisiaj :D

  • 0

    51. ~Tuszek  2010-08-26 09:49:32  host: apn-95-41-2-129.dynamic.gprs.plus.pl

    W Play w taryfie Firmowa75 kosztuje 1,22zł 13 miesięcy 36.60 abonament pozniej 73.20. darmowe Play i stacjonarne, do pozostałych 540minut. Hehe... Słabo?!

  • 0

    53. ~Maks  2010-08-26 12:33:35  host: ala244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wie ktoś czy pojawi się ten telefon w ofercie Orange?

  • 0

    54. ~Ganfrod  2010-08-26 20:47:56  host: 83.142.201.243

    A to przepraszam jeśli oferty tak wyglądają to musiałem się pomylić. Czekam tylko na występ tej Nokii w mixplusie i z zamkniętymi oczami przedłużam umowe i kupuje ten telefonik. Za pare miesięcy napisze komentarz :)

  • 0

    55. ~mmm  2010-08-26 23:14:04  host: 77-253-0-131.adsl.inetia.pl

    wiecie jak trzyma bateria? i jakie robi zdjęcia?

  • 0

    56. ~....  2010-08-27 11:39:59  host: 94.254.138.99

    ten telefon jest już w ofercie Orange od wczoraj

  • 0

    58. ~Elo ;]  2010-08-27 14:20:24  host: public24615.xdsl.centertel.pl

    Mój brat pracuje w Orange i już w ten wtorek będzie miał pierwszą dostawę tych telefonów ;P

  • 0

    59. ~Klasyk  2010-08-28 19:38:58  host: ip-77-223-227-182.atol.com.pl

    a ja zamierzam go wziąść w Play'u (MiX) za 449zł =D

  • 0

    60. ~  2010-08-29 15:56:18  host: 78-131-204-136.tktelekom.pl

    niestety, wyswietlacz oporowy, co wiaze sie z wciskanie na sile jkaby zapodali ekran taki jak iphonie albo htc hd2 to bylby telefon wywalony...

  • 0

    61. ~Siwy  2010-08-29 19:37:12  host: 5ad4f82d.bb.sky.com

    Właśnie sobie go dzisiaj kupiłem :).Wypasik,tyle powiem :D

  • 0

    62. ~grzch  2010-08-30 09:18:57  host: brr172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ekran jedyną wadą tak jak w sknoconej N97. Jak można robić tak doposażony telefon i wsadzać do niego takie 'nieczułe' panele niczym w KP501... Masakra, dali by pojemnościowy i była by inna bajka. Sama specyfikacja dobra, system ok ale ekran przekreśla go dla mnie na całej linii... Zostanę na razie przy E72 i E71 dopóki nie wyjdzie nic sensownego z dotykiem plus qwerty. Może Milestone II... ;)

  • 0

    63. ~Klusek  2010-08-30 18:11:44  host: 212.160.172.70

    @60 miałem w ręku i telefony z pojemnościowymi wyświetlaczami i to prawda są troszkę lepsze ,ale w porównaniu do c6 nie ma aż tak drastycznej różnicy. Telefon właśnie do mnie doszedł , jak na razie odczucia bardzo fajne , tylko telefon dość ciężki

  • 0

    64. ~havaj  2010-08-31 11:06:17  host: afpv121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za tydzien bede go miał :D za 79zł w orange :D

  • 0

    65. ~sialalala  2010-08-31 12:04:20  host: aafh128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja w czwartek biorę ten telefonik w Play w abonamencie tym 69 za 149zł albo w 99 za 1zł ale raczej wezmę w 99 bo przenoszę nr do Play i mam abonament taniej o 50% przez 3msc i teraz w Play jest ten abonament 99 jako 79

  • 0

    66. ~sanczo  2010-08-31 19:55:54  host: dqb25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za niecale 900zl na allegro. Jak dla mnie ok- pytanie jak gra muzyka

  • 0

    67. ~beno  2010-08-31 23:06:35  host: 178-37-89-17.adsl.inetia.pl

    podpowiedzcie mi jak takie telefony sprawują się w nawigacji,jazda czy sama obsługa klawiatury w uchwycie , czy do są nich jakieś specjalne uchwyty. i jeszcze jedno czy ten sprzęt ma klawiaturę wirtualną?? pozdr

  • 0

    68. ~dada  2010-09-01 15:26:54  host: bvf133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zwykle najtańszy w play

  • 0

    69. ~Ganfrod  2010-09-01 21:57:35  host: 83.142.201.243

    W najpopularniejszym mixplusie czyli 36 zasileń po 30 zł kosztuje ona 669 zł. I to w sklepie internetowym więc w salonie zapłaci się pewnie drożej. Pytanie tylko moje czy ktoś nie wie ile kosztuje dla klientów którzy przedłużają umowe?

  • 0

    70. ~magda_24  2010-09-02 10:59:42  host: gyn196.internetdsl.tpnet.pl

    I jak z tą baterią w końcu??!! Ile trzyma? Chce sobie kupić ten fon albo xperie mini pro - ale w tym drugim krzyczą właśnie ze bateria strasznie lipna, a jak w tej nokii???

  • 0

    71. ~Firebird  2010-09-03 09:51:40  host: t24-13.opera-mini.net

    W Play go fizycznie, niestety, nie ma.

  • 0

    72. ~girl12  2010-09-03 12:37:57  host: 248zam148.tepsalan.pl

    czy ten telefon jest duży? wygląda na ceglasty ;/

  • 0

    73. ~  2010-09-03 14:52:19  host: 193-34-45-153.cn.net.pl

    Jeśli chodzi o nawigacje w telefonach nokia to można zaliczyć ją na plus obsługa jest dosyć prosta uchwyt dużo lepszy niż w tomtomie którego posiadam jedynie szybkość działania troszkę wolniejsza no i dokładność mapy troszkę gorsza wyświetlacz 3.2cala jest już wystarczający

  • 0

    74. ~Paula  2010-09-03 18:44:01  host: chello084010025058.chello.pl

    A jak z zasięgiem w Nokii?? Mam SE i jest idealnie. Nowsze Nokie maja z tym problemy??

  • 0

    75. ~  2010-09-04 08:43:08  host: dcn55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teraz pytanie za 10 zl czy wie ktos czy klawiatura jest podswietlana?

  • 0

    76.  2010-09-04 14:36:06

    mam ten telefon - klawiatura jest podswietlana -dobrej jakości muzyka -słabe wykonanie zestawu słuchawkowego -dobry czas pracy baterii Wykonanie : slider dobrej jakości klapka od baterii lekko przemiezcza sie na boki

  • 0

    77. ~POSIADACZ  2010-09-05 04:54:41  host: host-89-228-77-23.olsztyn.mm.pl

    Tak, klawiatura wysuwana jest podświetlana. Dziękuję za 10zł. ;) Pozdrawiam Ps. Super się prezentuję klawka przy pisaniu 'w ciemnościach'.

  • 0

    78. ~MIchał  2010-09-05 12:28:39  host: 93.179.200.26

    Zasieg klasa, klawiatura ladnie podswietlana czujnik siwatla dziala super wchodzac do ciemnego pomieszczenia majac uruchomiona klawiature automatycznie wlancza sie podswietlenie. Póki co jedyne zastrzenie jakie mam do telefonu to po uruchomieniu klawiatury qwerty gdy jest zablokowany tel ogolnie, postoi nieuzytecznie z godzinke to jest chwila zwieszki jakas sekunda, a po za tym nie zauwazylem póki co nic natretnego:) Ogólnie telefonik klasa jak dla mnie.

  • 0

    79. ~Elektron  2010-09-05 14:56:02  host: 77-254-208-243.adsl.inetia.pl

    Do Paula: Ja mam odwrotne doświadczenia - pięć różnych modeli Sony Ericssona, z którymi miałem do czynienia kiepsko odbierało i utrzymywało sygnał sieci komórkowej. Natomiast ponad dziesięć modeli Nokii (większość to nowe modele Nokii), które posiadałem lub miałem do nich dostęp (rodziców, rodzeństwa i dobrych znajomych) bardzo dobrze odbierało i utrzymywało sygnał sieci.

  • 0

    80. ~ddd  2010-09-05 18:29:10  host: bev55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Play nie można dostać tego tel? Mam zamiar wziąć w longplay69 za 149zł:)??

  • 0

    81. ~  2010-09-05 18:30:50  host: rejon9.ztpnet.pl

    Nie jest taką cegłą na jaką wygląda. Mimo serii C to jest telefon dobrej jakości i nic mu nie brakuje a to jest w moim odczuciu. Planuję go kupić.

  • 0

    82. ~rav  2010-09-05 20:29:45  host: abpg207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedno pytanie czy ten telefon posiada aluminiową obudowe?

  • 0

    83. ~silverrr  2010-09-05 21:17:50  host: 95.155.122.6

    ja ponowię pytanie: Czy ktoś może napisać jak długo trzyma bateria??? i czy ma klawiaturę wirtualną również???

  • 0

    84. ~paulinka  2010-09-06 08:13:36  host: adum168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede go miała za jedyną złotówke w mix plusie

  • 0

    85. ~lambo  2010-09-06 17:00:55  host: 77-253-48-103.adsl.inetia.pl

    I tu normalnie można się połączyć przez Wi-fi do routera i mieć internet za darmo?

  • 0

    86. ~yuyuy  2010-09-06 22:41:47  host: host-81-190-200-10.gorzow.mm.pl

    klawa jest podswietlana

  • 0

    87. ~dziunor666  2010-09-08 14:09:10  host: cvu35.internetdsl.tpnet.pl

    w mix plusie przy 30doładowaniu kosztuje 499zł a 99zł przy abonamencie 59zł

  • 0

    88. ~K.  2010-09-08 21:43:47  host: sub212-164.elpos.net

    co do pytania "czy ma klawiaturę wirtualną również?" owszem ma. Wystarczy zsunąć i wybrać sms. Wtedy można pisać i ekranowo. Ogólnie jest to świetny telefon.

  • 0

    89. ~monia1509  2010-09-08 23:13:58  host: 83.142.222.238

    tez na niego poluje w play i zastanawiam sie czy bedzie a jak tak to kiedy ????:)

  • 0

    90. ~Michał  2010-09-09 09:26:31  host: 93.179.200.26

    Obudowa jest plastikowa, przy normalnym uzytkowaniu bateria trzyma 3 dni normalne uzytkowanie mam na mysli ok 30 sms na dzien 40min rozmow. Telefonem mozna sie normalnie podlaczyc przez wifi do routera jesli masz w domu. Ostatnio siedzialem na osiedlu i pomyslalem sobie wlaczyc wifi znalazlo mi 12 sieci z ktorych do 8 moglem sie swobodnie podlaczyc za darmo:).

  • 0

    91. ~dziurol  2010-09-09 10:27:51  host: ohb170.internetdsl.tpnet.pl

    tak mozna podłaczyć sie do domowego routera i ma sie neta za darmo

  • 0

    92.  2010-09-10 10:01:32

    wolal bym dolozyc 300zł i kupic samsung vawe niz to...

  • 0

    93. ~krycha  2010-09-11 21:40:34  host: public36898.xdsl.centertel.pl

    Co jest radia nie ma ??

  • 1

    94. ~m@riusz  2010-09-11 22:48:52  host: 78.8.136.34

    Telefon mam już ponad tydzień. Od tego czasu nie zawiesił się ani razu, WiFi działa bez zarzutów, aparat robi nawet dobre fotki tylko szkoda że nie ma autofocusa. Bateria trzyma do 4 dni. Chyba że bawimy się nawigacją która jest naprawdę świetna i darmowa oraz siedzimy na necie to 1 dzień i po baterii. Wyświetlacz dobrze działa na dotyk mimo że jest oporowy. Na klawiaturze qwerty dobrze się pisze smsy ponieważ ma gumową powłokę także palce się nie ślizgają. Jeśli ktoś ma duże palce to może być kłopot (można pisać również z klawiatury dotykowej). Urządzenie jest naprawdę dobre biorąc pod uwagę jego cenę. Szkoda że jest trochę ciężki no ale coś kosztem czegoś.

  • 0

    95. ~mała  2010-09-12 17:18:00  host: dynamic-78-8-152-242.ssp.dialog.net.pl

    Zastanawiam się nad tą nokią ale interesują mnie 2 rzeczy na które nie znalazłam nigdzie informacji, więc może ktoś z was mi odpowie. po 1. ile tak naprawdę wytrzymuje bateria przy normalnym użytkowaniu, bo z tego co słyszałam to te dotykowce potrafią po 1 dniu paść? po 2. czy jest coś takiego jak pamięć kodów jak w SE? Znaczy że można sobie zapisać różne notki, kody, piny i pod hasłem dostępu jest szyfrowane. Z góry dzięki za pomoc.

  • 0

    96. ~A  2010-09-12 21:09:58  host: ank144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1)Czy telefon ma funkcję latarki? 2)Jak wygląda sprawa map i e-maila w C6? Czy wymaga to podłączenia do Internetu i tym samym dodatkowych opłat? 3)Jak bateria? Ile Wam trzyma przy normalnym użytkowaniu bez jakichś zbytnich zabaw z telefonem?

  • 0

    97. ~  2010-09-12 21:34:26  host: 188.146.5.108.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    zamówiłem ten telefon w EuroAGD jest za 999pln-jutro odbiór:-) Pytanie, czy używa go ktoś z kartą 16GB? Zastanawiam się czy 16 może spowodować spowolnienie działania telefonu?

  • 0

    98. ~  2010-09-12 21:34:31  host: aabr188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik jest już w orange mój tato tam pracuje i już go mają lecz na stronie jest napisane ze go nie ma

  • 0

    99. ~lol  2010-09-12 22:28:31  host: 178-37-24-229.adsl.inetia.pl

    ja mam od czwartku i jutro oddaje ja do serwisu bo glosnik nie dzialal....

  • 0

    100. ~mala  2010-09-13 19:43:22  host: dynamic-78-8-152-242.ssp.dialog.net.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tej C6 ale interesują mnie 2 rzeczy na które nie znalazłam nigdzie informacji, więc może ktoś z posiadaczy może mi odpowiedzieć. po 1. ile tak naprawdę wytrzymuje bateria przy normalnym użytkowaniu, bo z tego co słyszałam to te dotykowce potrafią po 1 dniu paść? po 2. czy jest coś takiego jak pamięć kodów jak w SE? Znaczy, czy można sobie zapisać różne notki, kody, piny i pod hasłem dostępu jest to szyfrowane? Z góry dzięki za pomoc.

  • 0

    102. ~chocolate  2010-09-15 20:32:09  host: 078088013053.bialystok.vectranet.pl

    Kupiłam ten telefon i hmm co moge o nim napisać... ogólnie sporo bajerów bo jest nawe mini PAINT do rysowania tak jak w kompie, ogolnie jest sie czym pobawic ale wielki minus za to ze telefon sie przycina... jestem pewna ze to wada fabryczna bo u wszystkich ktorych pytalam zacina sie troszke czyli otwiera jakby w zwolnionym tempie albo zacina sie przy jakiejs funkcji.. telefon wyglada ladnie ale czy jest wart 1000zl... nie sadze:)

  • 0

    104. ~mx  2010-09-16 12:15:39  host: ip47.muza.com.pl

    co do baterii nie odpowiem, ale jeśli chodzi o "pamięć kodów" to symbian ma sporo aplikacji, które można zainstalować i taka na pewno istnieje.

  • 0

    105. ~luke skywalker  2010-09-16 19:44:36  host: ejz205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właściciele C6, czy w standardowym oprogramowaniu telefonu jest Quickoffice?

  • 0

    106. ~czarzyn  2010-09-16 20:47:06  host: 94-40-44-129.tktelekom.pl

    pamięci kodów raczej nie ma.. a co do bateria.. no wiec.. kiedy naprawdę intensywnie użytkowałem (gps, wifi duzo smsów dzwonienia itd) to faktycznie wytrzymała 1 dzień, ale przy takie zwykłym SMS-owaniu czasem dzwonieniu i przy naprawdę umiarkowanym(małym) korzystaniu z wifi to spokojnie 3-4 dni (obecnie mija mi właśnie 3 dzień i jest bateria w stanie bez 2 kresek) tylko radziłbym baterie długo ładować, tzn mam nowy telefon i pierwsze 2 ładowania zrobiłem takie po 2h i własnie wtedy bateria mi tak padła szybko teraz ładowałem 12h i trzyma lepiej (nie wiem czy to ma znaczenie ale najwidoczniej tak)

  • 0

    107. ~czarzyn2  2010-09-16 20:52:49  host: 94-40-44-129.tktelekom.pl

    aa latarka jest tzn trzeba ściągnąć darmowa aplikacje i zainstalować (bardzo prosta procedura), gps działa bardzo poprawnie trzeba sie tylko nauczyć z początku obsługi, ale jak sie juz opanuje to naprawdę dobrze, mapy tez można za darmo dogrywać wiec spoko..tak jeszcze wracając do bateria myślę ze byla by w stanie wytrzymać nawet 4-5 dni jeśli będzie sie z niego korzystać bez niepotrzebnych zabaw. ogólnie telefon polecam.

  • 0

    108. ~whitesan  2010-09-17 00:51:21  host: aakv19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem dzisiaj ten telefon, pierwsze wrazenie calkiem przyjemne nie zdazylem sie nia dlugo nacieszyc, ale ok. Wszystko bede sprawdzal jutro wlasnie i tu pytanie mi sie nasuwa czy trzeba formatowac bateria tak dlugo tzn. ja formatuje 12h na wylaczonym telefonie jest ciagle ladowany i ta czynnosc bede powtarzal jeszcze 2x. Jest to wymagane dla dluzszej zywotnosci baterii?

  • 0

    109. ~whitesan  2010-09-17 00:53:18  host: aakv19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    P.s zapomnialem dodac ze tel zakupilem w plusie jest w abonamencie bez lik rozmow, 39 zl abonament telefonik juz za jedyne 550zl ;] pomyslalem ze napisze bo pisaliscie rozne wysokie ceny w play widzialem za 1zl ale przy wysokim abonamencie pozdawiam!

  • 0

    110. ~whitesan  2010-09-17 01:04:49  host: aakv19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamieszczam jeszcze dodatkowo link do instrukcji telefonu komorkowego http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_C6-00_UG_pl.pdf i oto frag. bo ktos pytal czy mozna szyfrowac pliki odpowiedz ponizej! cyt. frag.: "(...)Kartę pamięci można sformatować, aby usunąć z niej dane. Można także chronić dane na karcie pamięci przy użyciu hasła."

  • 0

    112. ~olaa230598  2010-09-17 21:31:22  host: aecu241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon b. dobry! wi - fi spisuje sie b dobrze gps jeszcze nie obslugiwalam. ok godz. 2 do 20 caly czas sie "bawilam" to wytrzymala bateria tak srednio z 6 kresek zostala 1 ;/ sms'uje sie wygodnie ;)wygodny i latwy z obsluga ;) Jedynie menadzer plikow trzeba sie naklikac ;) menu>aplikacje>biuro>menadzer. plików ^^

  • 0

    114. ~Madziarka  2010-09-18 14:41:40  host: 178.56.177.214

    Witam! Wie ktoś jak przenieść kontakty w tym telefonie z karty sim na telefon?

  • 0

    115. ~  2010-09-18 14:42:44  host: 178.56.177.214

    Witam! Wie ktoś może jak przenieść kontakty w tym telefonie z karty sim na telefon?

  • 0

    116. ~majk  2010-09-19 16:24:45  host: ip56.imperiumpw.pl

    Witam może to głupie pytanie ale ten telefon ma GPS i A-GPS czy tylko A-GPS, nie znam się na tym i chciał bym wiedzieć czy korzystanie z gps będzie wiązało się zawsze z płatną transmisją danych czy nie.

  • 0

    117. ~  2010-09-19 19:03:43  host: cxn10.internetdsl.tpnet.pl

    ile wytrzymuje bateria w noki c6

  • 0

    118. ~aki  2010-09-20 10:06:44  host: chello087206193098.chello.pl

    Brak funkcji latarki, bateria 4 dni przy rozmowach i sms. Wifi + navi i bateria pada po 2 dniach (albo jednym, zalezy czy siedzi sie 4h w sieci czy 10...) aplikacja ovi i mapy ovi - darmowe ale lepiej zmienic na jakies inne. e-mail smiga swietnie, mozna wyciagnac na pulpit, dodane jest kilku podst dostawcow (wp, interia, gmail, yahoo itp), synchronizacja z outlookiem. Mi trzymal niecale 2 dni gdy sluchalem muzyki przez ok 4h, w wifi siedzialem takze ok 4h, bawilem sie przez rprawie 1 caly dzien, troche pogralem, zdjecia + 3 filmy o dlugosci 10 min kazdy, przysyl bth przez 40 min jakos :) Ogolnie mocno polecam :)

  • 0

    119. ~misia 1111  2010-09-20 13:07:28  host: 83.142.222.238

    czy ktos sie orientuje czy beda te telefony jeszcze w play????

  • 0

    120. ~roob  2010-09-20 13:12:22  host: adfm75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma 3 moze 4 dni. jak sie bawisz to jeden dzien. a co do zapisywania kodow, hasel itd jak to milalo miejsce w mojej poprzedniej noki 6230i (portwel) to tu nic takiego nie znalazlem. ktos sie pytal o opcje latarki.. mozna sciagnac za darmo z nokia ovi

  • 0

    121. ~  2010-09-20 16:36:02  host: adef130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przy takiej cenie, wolałbym wziąć Samsunga i5700 Spice z Androidem, który wydaje mi się ciekawszy od starego Symbiana :)

  • 0

    122. ~Maciek (L)  2010-09-20 17:44:34  host: 212.160.172.70

    Mam pytanko odnośnie internetu. Czy jest mozliwe ustawienie telefonu w ten sposób aby aplikacje same nie korzystał z internetu? Planuje wziac do niego jakis dodatkowy pakiet danych, ale to na zabawe typu internet i Face. Z gory dzięki za odpowoiedź!:)

  • 0

    123. ~lukmate  2010-09-20 18:58:37  host: adlj207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ją od piatku z Playa w abonamencie 99 zł za złotówkę, ogólnie ładnie wygląda, ale nie za bardzo przekonuje mnie spasowanie, latają przyciski z boku, lata klapka z jednej strony, tzn. czuć luzy i trochę to denerwuje, nie wiem czemu, ale mam wrazenie, ze klawiatura kiedys przy czestym otwieraniu kompletnie sie poluzuje, ekranik dotytkowy bez zastrzeżeń, chodzi bez zarzutu, ogólnie ok, ale czegos mi tutaj brakuje...

  • 0

    124. ~olek  2010-09-20 19:20:36  host: ip56.imperiumpw.pl

    Witam czy w tym telefonie można ustawić GPS tak żeby nie łączył się z netem i nie narażał mnie na dodatkowe koszta??? czy mapy działają jedynie przy połączeniu dodatkowym z netem?

  • 0

    125. ~Maxi  2010-09-21 11:01:01  host: 138-241-251-94.net.stream.pl

    Jak się na tym pisze bo z tego co widzę to klawisze ma małe

  • 0

    126. ~mmm  2010-09-22 00:40:18  host: 213-238-115-66.adsl.inetia.pl

    bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma 3-4 dni (normalne użytkowanie tzn. kilka smsów/ kilka godzin rozmów na jedno ładowanie), ale przy zmianie ustawień na energooszczędne. telefon działa sprawnie, trochę ciężki.

  • 0

    127. ~Mario  2010-09-22 08:00:46  host: adag224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak czytam te wszystkie opinie to normalnie coś mnie trafia. Mariusz z 94 no jak nie ma autofocusa! Nie wprowadzaj ludzi w błąd! Lepiej wracaj spowrotem do przedszkola!

  • 0

    128. ~grzch  2010-09-22 16:06:09  host: 83-238-171-111.ip.netia.com.pl

    Bawiłem się już kilka razy C6 pod kątem jakości i moje wnioski: - lepsza jakość ekranu (reakcji na dotyk) niż w N97 - lepiej rozłożona klawiatura, bardzo łatwa w opanowaniu i klawisz navi do normalnej obsługi menu na + dla C6 - aparat ok, AF łapie szybko choć to tylko telefon To by było tyle plusów, reszta to po prostu specyfikacja tego telefonu. Na minus: słabe spasowanie, tylna klapka źle dopasowana, cały telefon daje wrażenie jakby się chciał "rozleźć", gdy go używamy zasuniętego. Slider zbyt łatwo się rozsuwa! Bateria to niestety standard.. max 2 dni przy normalnym użytkowaniu. Ogólnie za tą kasę nawet fajny telefon, choć wolałbym to samo co oferuje C6 w opakowaniu z N97 mini, której nie mogę zarzucić złej jakości wykonania.. Ale poza tym nic specjalnie wystrzałowego C6 nie wnosi do rynku, Pozdrawiam

  • 0

    129. ~  2010-09-22 19:35:13  host: 40-183-78-94.net.stream.pl

    80.~ddd poszukaj w małych salonach albo tam gdzie mają doradce biznesowego.

  • 0

    130. ~simon  2010-09-23 10:56:24  host: user-188-33-112-210.play-internet.pl

    mam go od 15 września kupilem w saturnie w Wawie. Może powiem o wadach bo o zaletach kazdy wie. 1 zamowiony produkt z ovisklepu nie chce w zaden sposob zapisac sie w fonie tj w polowie sciagania wyskakuje blad 2 glosnik harczy 3 co 2 sekundy wyskakuje komunikat ze szuka sieci wi-fi 4 IDE GO ODDAC DO REKLAMACJI

  • 0

    131. ~Tomsonnn  2010-09-23 12:02:04  host: aemm237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po niedzieli kupuję sobię tę c6. Koszt wyniesie mnie 499 zł + vat. Abonament 30 zł. ;)

  • 0

    132. ~  2010-09-24 19:14:09  host: 78-159-91-82.net.pbthawe.eu

    Fajny tylko jak by to określić straszna z niej klofta !

  • 0

    133. ~Olciaa ;>  2010-09-24 21:12:38  host: aecq2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od ok. 2 tygodni ;] Tel spisuje sie swietnie:) bateria trzyma ok. tygodnia przy normalnym urzytkowaniu. z wi fi blutooh i tymi bajerami ok. 3 dni ;d fajny jest sms pisze sie latwo ;]] jak cos to piszcie :))

  • 0

    134. ~  2010-09-25 18:46:09  host: dynamic-62-87-206-28.ssp.dialog.net.pl

    Swietny telefon. Jakby tylko mial ekran nie oporowy to bylby dla mnie idealem. Lubie pisac smsy i ta klawiatura jest rewelacyjna. Najlepiej mi sie na niej pisalo smsa jesli chodzi o telefony z Qwerty rozsuwana. Dzwonki wydaja mi sie srednio glosne. Zdjecia bardzo dobre robi. Fajne aplikacje ma. Ogolnie naprawde wart swojej ceny!

  • 0

    135. ~Aila  2010-09-26 18:31:41  host: chello089072024231.chello.pl

    J mam takie pytanie: Jak piszecie sms-a na tym telefonie to ile macie tam dopuszczalnych znaków w jednym sms??

  • 0

    136. ~Michał  2010-09-26 22:14:06  host: 77-254-209-39.adsl.inetia.pl

    jestem użytkownikiem tego fona i jestem bardzo zadowolony :) nie zacina się nie wiesza i jest taką prostszą wersją n97 mini ale w zupełności wystarcza :) Bardzo Polecam :)

  • 0

    138. ~Kidzi  2010-09-28 10:36:53  host: 77-253-228-191.ip.netia.com.pl

    Telefon całkiem fajny, ale znalazłem własnie jeden ogromny minus - zacina się przy nagrywaniu filmów - ja wiem, ze to nie jest kamera, ale o wiele prostsza Nokia 5230 radziła sobie z tym o niebo lepiej. Nagrany film co 6-7 sekund ma zatrzymany obraz, a dźwięk leci dalej - obraz stoi przez 4-5 sekund, i tak w kółko. Na stop w czasie nagrywania telefon reaguje dopiero po 10-15 (!) sekundach. a na końcu każdego nagranego video jest 5-6 sekund ciszy, tzn. ani obrazu ani dźwięku, ale czas nagrania leci. No paranoja jakaś, mam nadzieje, że to jakiś bug w sofcie, i poprawią to ...

  • 0

    139. ~Maciek (L)  2010-09-28 14:10:04  host: 212.160.172.70

    To ja może tez juz o minusach... 1. nie działa GPS. 1.Wyskakuje oczekiwanie na GPS i nic sie nie dzieje, 2. Spasowanie faktycznie do najlepszych nie należy, 3.Baterie dałbym do tego telefonu 1500 , anie 1200 jak dali. trzyma zbyt krótko... Generalnie telefon spoko,fajny w obsłudze ale czeka go już serwis odnośnie GPS...;/ MIMO WSZYSTKO + MOZNA USTWAIC TELEFON TAK ABY NIE ŁĄCZYŁ SIĘ Z NETEM. WYSTARCZY ZAZNACZYĆ PRZY PIERWSZYM URUCHOMIENIU ABY NIE AKTUALIZOWAŁ EKRANU GŁÓWNEGO. ZA KAŻDA OKAZJĄ PYTA TEZ CZY ŁĄCZYĆ SIE Z SERWEREM. MAPY DARMOWE.

  • 0

    140. ~mx  2010-09-28 18:14:17  host: ip47.muza.com.pl

    Dużo osób pisze, że telefon słaby itd, jednakże niech ktoś mi znajdzie alternatywę, która przy abonamencie 60zl będzie kosztowała 150zl(Play)... to znaczy dotyk plus qwerty i system pozwalający rozszerzyć(jednak znacznie) funkcjonalność telefonu. Podoba mi sie Milestone, ale kosztuje 600zł :) a to za dużo.

  • 0

    141. ~zieluch  2010-09-30 17:37:02  host: abqb59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak wygląda sytuacja z odtwarzaczem mp3? jest tak samo dobry jak np w 5800?

  • 0

    142. ~Alex  2010-10-01 16:31:19  host: 217.10.24.52

    Dzis kupilem C6.Orange dla firm 250(333min), 90zł za telefon. Opinia: średnio spasowany,slide klawiatury bardzo ruchomy (przy zamknieciu. Plusy: dobra ergonomia przycisków! OVI śmiga OK.Narazie tyle :]

  • 0

    143.  2010-10-01 16:35:37

    witam jak sprawuje sie w tym telefonie odtwarzacz mp3? Jakiej jakości jest muza ze słuchawek? pozdrawiam

  • 0

    144. ~EllFuertos  2010-10-01 17:13:33  host: aekj21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chodzi bdb ten telefon a gps'em widocznie nie umiesz się obsługiwać dobrze a instrukcja na pewno była w zestawie. Tylna klapka faktycznie do rewelacji nie należy. Co do baterii to wystarcza taka jaka jest 3 dni przy normalnym uzytkowaiu śmiga, przy wi-fi i gg poczta etc zdecydowanie długość trzymania się obniża, ale nie ma co sie dziwic. Wszystkie denerwujące komunikaty można wyłączyć trzeba tylko odrobinę ogarnąć temat. Navi darmowa sygnał łapie ciut dłużej niż moja wcześniejsza 6210 navigator. Androida nie mialem a symbian ok. Jak się nie jest debilem to sie nie bedzie zawieszał. Nie dziwcie sie że sie wiesza jak macie otwarte 20 aplikacji!!! A w porównaniu do WM wypada jak symbain, ma szału ale do windowsa niczego mu nie brakuje no chyba tylko niektórym przeszkadzała będzie niemożliwość wgrania automapy. Cóż to tylko telefon i nawigacja w nim powinna służyć jako dodatek a nie główny argument przy wyborze telefonu. W porównaniu z N97 kolegi taka sama tyle że uboższa i gorzej wykonana cegła: ciężkie, duże itp. Ogólnie telefon jak najbardziej ok, w zupełności mi wystarcza na moje potrzeby. Przy zakupie skusiła mnie klawiatura qwerty i wi-fi co w moim przypadku odegrało główną rolę a niestety nie mogę sobie pozwolić na zabieranie netbooka wszedzie ze sobą. Jeszcze aparat... ktoś napisał ze gorsze niż LG 990 zgadza się, ale czego wy szukacie? telefonu czy aparatu do zdjęć z funkcją telefonu? Dźwięk gra, słychać jak ktoś dzwoni i mi wystarcza, ważne że dobrze słyszę rozmówcę i z zasięgiem jest lepiej niż w 6210Navigator

  • 0

    145. ~magda w.  2010-10-01 20:25:33  host: aabs199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy dzwonki są dostateczne głośne, że słychać je wyraźnie gdy np. mam telefon w torbie? Bo mam teraz lg, w którym dzwonek jest w ogóle nie słyszalny i mam tego dość;/;/;/ prosze o szybką odpowiedź.

  • 0

    146. ~byku  2010-10-02 00:08:03  host: acoc53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie kiedy bedzie w play juz 2 tydzien czekam i nic :[

  • 0

    147. ~jacek  2010-10-04 14:20:53  host: 87-205-173-129.adsl.inetia.pl

    pewnie już nie długo. Na razie widziałem C6 w planach optymalnych Orange (za 1PLN). Więc pozostałych sieciach też powinna zaraz się ukazać. Trzeba tylko trochę poczekać.

  • 0

    148. ~zenek  2010-10-04 15:45:32  host: ajw31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja nie rozumiem jednej rzeczy, telefon kosztuje ponad 1k a ma oporowy dotyk.

  • 0

    149. ~jv  2010-10-05 02:05:34  host: omz25.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!!! @zieluch: słuchawki dołaczone do zestawu nie graja rewelacyjnie, nie ma co porównywac np do dousznych tez mam pytanie Czy da sie wykrecić nr telefonu bez rozsuwania klawiatury?? Jak umiescic jaki skrót na "pulpicie"?? Pozdro!

  • 0

    150. ~elvis  2010-10-05 15:51:02  host: izr26.internetdsl.tpnet.pl

    Głosnik ma leprzy od n 97, jeden ale za to głosniejszy i czysty, wiecej znaków na klawiatórze, material z jakiego zrobiona nie poci doni, nowszy szybszy "soft". Co do zdjec nie moge nic powiedziec ale wydaje mi sie ze filmuje lepiej.kalawisz nawigacji bardzo wygodny któtego w n97 mini mi brakuje w leprzej pozycji niz z zwykłej n97 bo po brawej stronie, telefon jakby poprawiony, wkońcu nowszy, Tanszy głownie iz robiony na Węgrzch i przez brak pamięci na podzespołąc enek. Gdyby nie to przypuszzcam ze była by zupełnie inna cena a uzywki c6 i mini i tak juz chodza w tej samej cenie...

  • 0

    151. ~jom  2010-10-05 15:56:23  host: izr26.internetdsl.tpnet.pl

    Ne czeba sie nasilac aby otworzyc klawiature,tóre jest moim zdaniem pod leprzym kątem niz ten delikatny bajer w n97 od którego odeszli.

  • 0

    152. ~ola  2010-10-05 21:07:42  host: bng117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam nokie w plusie. abonament 100 zł a telefon byl za jedyne 35 zł. neistety moj model jest trefny pod wzgleddem obudowy, tylnia klapka klasa oraz klawisz blokowania chodzi na boki, jest to dosyc denerwujace ale ogolnie na telefon nie narzekam ; ))

  • 0

    153. ~krolik  2010-10-06 21:59:47  host: wapgw2.wapgw.era.pl

    dolaczam sie do pytania o mp3, jaki to ma sprzet? Blizej e52 czy 5800? nie pytam o sluchawki itd. chodzi mi o rzetelne info na temat jakosci dzwieku/elektroniki/kodekow itp. pozdrawiam

  • 0

    154. ~whitesan  2010-10-07 01:09:38  host: aaks53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do olaa230598: Olus nie trzeba sie naklikac do menadzrera plikow jesli sobie ustawisz skrot plawego klawisza klikajac opcje i edytuj funkcje prawego klawisza :) mozna wybrac z posrod applikacji i zakladek :) tak napisalem bo sam sie kiedys tego faktycznie nauszkalem ^^ pozdrawiam! P.s jak na wyswietlacz oporowy calkiem wytrzymala ta nokia jest dosc ciezka i spadajac na zeberko kaloryfera z parapetu zrobilo sie wgniecenie w ekranie ale mimo tego dziala normalnie nie przeszkadza to w obludze tylko wizulanie to widac i moze wie ktos jak takie uszkodzenia mechaniczne w postaci wgniecenia w ekranie telefoni da sie to jakos moze zreperowa nei wymieniajac wyswietlacza?!?! pytanie dla osob ktore mialy moze taka sytuacje.

  • 0

    155. ~whitesan  2010-10-07 02:01:14  host: aaks53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Kidzi: tobie takie objawy c6 dawal, bo mi normalnie sie nagrywalo i nagrywalem nawet program caly z national geographic film zajal prawie 1GB a czas emityacji wynosil okolo 45 minut plik zapisal sie w rozszerzeniu mp4 co do jakosci video moglaby byc lepsza ale nie jest najgorzej mikrofonem nadrabia bo ma bardzo czuly. Pozdrawiam!

  • 0

    156. ~whitesan  2010-10-07 02:03:50  host: aaks53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Maciek (L): GPS dziala w moim modleu akruuat widocznie ty masz zepsuty daj go do serwisu, a co do navi to calkiem dokladne mapy sa i ostrzezenia o radarach mozna pobierac aktualizacje za pomoca oprogramowania nokia ovi suite 2 polecam ta navigacje wczesniaj mialem automape i nie byla tak dokladna jak z ovi maps jest tez opcja navi dla pieszych :) jak dla mnie megaa pozdro!

  • 0

    157. ~arczi330  2010-10-07 10:36:42  host: user-89-108-233-25.play-internet.pl

    swietny telefon mam wlasnie taki i jest lepszy od noki 5800 choc powiedzialbym ze to jest jej poprostu ulepszenie

  • 0

    158. ~oskar  2010-10-07 11:30:15  host: user-109-243-143-69.play-internet.pl

    To ja mam 2 pytania. Pierwsze jaki to program trzeba ściagnąc żeby miec funkcje latarki ( mam w e63 i barsdzo sie przydaje) Dwa czy działa na tym fonie gadu ??

  • 0

    159. ~Wafi  2010-10-07 20:27:56  host: chello089079196080.chello.pl

    Nokia nie robi nic nowego wypuściła 5800 i tylko odmładza ją lub odgrzewa w gorszych wersjach typu 5230 i 5228 nokia jest nuuudna ! Nie nadąża za samsungiem, motorolą i soniakami. I to każdy wie. Więc nie spodziewajcie się że nokia wypuści super bombowy telefon który będzie na poziomie samsunga czy motoroli :).

  • 0

    160. ~CzapeL  2010-10-08 09:01:42  host: aeix30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~149 da sie, gdy masz wlaczony pulpit, po lewej na dole masz opcje a po nich jakby taki klocek od tetrisa :P wlasnie on wlacza wirtualna klawiature numeryczna. ~152 , ja wzialem w playu abo 59 zl i telefon mialem za zete Pozdrawiam

  • 0

    161. ~tommy  2010-10-08 18:02:15  host: t03-16.opera-mini.net

    super telefon wg opinii i wg specyfikacji. Dostaje sie znizke w play po przejsciu z mixplusa?

  • 0

    162. ~robo23  2010-10-09 00:57:23  host: ds2.uni.lodz.pl

    warto kupic ten tel za 750 zeta na allegro?:D

  • 0

    163. ~karen  2010-10-09 01:29:09  host: afpc80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przypadkowo usunąłem aplikacje facebook, ktora byla wgrana w telefonie. Da się przywrocic ta orginalna aplikacje? Pobralem jakas z internetu ale byla duzo gorsza i nie dalo sie jej ustawic w pasku na pulpicie. Prosze o pomoc poniewaz jest to dla mnie wazna aplikacja ;/

  • 0

    164. ~CzapeL  2010-10-09 11:06:20  host: aejm87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze nie tyle znizke bo ona jest dla wszystkich na ten telefon, ale pierwsze trzy abonamenty beda obnizone o polowe wiec chocby LP69 daje oszczednosc rzedu +/- 75 zl. Telefon mam 3 tygodnie, poki co nic nie szwankuje. A tym co maja zastrzezenia do ekranu : owszem, nie jest to pojemnosciowka ale dwa lata korzystalem z nawigacji beckera i teraz nie mam zadnych problemow ;) a to moj pierwszy "dotykowiec". Wczoraj mialem w reku Desire`a i fakt, reaguje lepiej ale bez qwerty nie dalbym rady ;)

  • 0

    165. ~jv  2010-10-09 21:42:40  host: 217.153.102.202

    @CzapeL: tak tak, pośpieszyłem sie z tym pytaniem ;) ~158 ja ściągnąłem sobie za free BrightLight z OviStore, płacisz tylko za kilobajty, chyba ze podłączysz sie do sieci wifi, badz z kompa sobie zgrasz (nie wiem czy konkretnie ten program da sie sciagnąć). GG działa napewno na symbianie :) ~153 nie mgoe porównac do tych kom co podałes bo z nich nie korzystałem, ale gra duuuzoo napewno lepiej od nokii 5300 ;) gra raczej czysto tee mam jeszcze jeden problem, telefon zamiast dzwonic jak ktos do mnie dzwoni,dzwonic jak przychodzi esemes, jak włącza sie alarm (budzik) to pibnie raz troche powibruje i tyle. na kazdym profilu tak samo. w ustawieniach jest wybrane np nokia tune... o co moze z tym chodzic??

  • 0

    166. ~jv  2010-10-09 22:27:48  host: 217.153.102.202

    przywróciłem ustawienia fabryczne i juz ok... nastepne pytanie: czy da sie wyciagnąć na "pulpit" odtwarzacz mp3? nie skrót do niego, tylko przyciski play pause stop i takie tam...

  • 0

    168. ~laska1194  2010-10-10 18:50:07  host: chello089077158011.chello.pl

    czy ktoś może przedłużając umowe dostał zniżke na ten tel w play(abonament69za59)kosztuje 150zł i mam nadzieje,że troche mi spuszczą jak przedłuże umowe.

  • 0

    169. ~:)  2010-10-12 16:23:12  host: 213-238-122-214.adsl.inetia.pl

    163@Karen Przywróć ustawienia fabryczne :P.

  • 0

    170. ~R7  2010-10-12 17:45:07  host: bvg109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie, moze mi ktos powiedziec ktora nokia gra głosniej? C6 czy 5800 ?

  • 0

    171.  2010-10-12 18:07:13

    166: Na głównym ekranie masz przycisk "Opcje", znajdź widget odtwarzacza i go dodaj na pulpit.

  • 0

    172. ~Maja  2010-10-12 20:18:27  host: user22-010.satfilm.net.pl

    W mixplusie do końca października bodajże z okazji urodzin plusa jest on za 99 zł w doladowaniach po 50 tylko nie wiem ile tych doladowan jest ;p

  • 0

    173. ~Artius  2010-10-13 15:07:34  host: dqa23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @162 warto. Tylko nie wiem czy nie lepiej wziąć go w jakimś niskim abo za 1PLN, skoro w każdej praktycznie sieci można jakąś okazję z nim trafić (w Plusie na kartę, Orange w Pelikanie, czy Planach Optymalnych)itd. Niż od razy kilka stów wydawać.

  • 0

    174. ~olkaa  2010-10-13 18:35:35  host: 77-255-183-134.adsl.inetia.pl

    Ja mam ten telefon od tygodnia. Ogólnie bardzo mi się podoba, tylko mam problem z mapami. czy trzeba je jakoś dodatkowo instalować?

  • 0

    175. ~Ganfrod  2010-10-13 20:12:18  host: 83.142.201.243

    A ja mam pytanko. Wgrał już ktoś na C6 kodeki pod divix i xvid? Daje oglądać filmy z rozszerzeniem .avi?

  • 0

    176. ~Tomek  2010-10-14 13:48:49  host: host-89-228-159-213.gorzow.mm.pl

    No to weź LongPlay telefon 69 i masz za 1 zł. Ja bym się martwił o dostępność tego telefonu, zamówiłem w połowie września i nadal na niego czekam, więc jak w tym roku go w ogóle dostaniesz to będzie dobrze.

  • 0

    177. ~kajtek  2010-10-14 18:51:33  host: 178.56.149.171

    Do ~Kidzi: nagranie Ci się zacina ponieważ ta karta którą dają w zestawie nie jest rewelacyjna(chodzi o jej prędkość zapisu), więc kup sobie nową klasy 4 i będzie wszystko śmigało :D gdzieś na forum czytałem :)

  • 0

    178. ~  2010-10-15 18:55:12  host: aekf20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wyłączyć wibracje przy dotykaniu???

  • 0

    179. ~spoko  2010-10-15 21:45:12  host: host-89-231-124-57.warszawa.mm.pl

    tel. ok symbian szybki i się nie wiesza, dobra ergonomia urządzenia. dostałem w plusie za 99 zł. w ab. 79. aha głośnik głośny i wyraźny. Navigacja spoko lepsza od garmina.

  • 0

    180. ~spoko  2010-10-15 21:48:52  host: host-89-231-124-57.warszawa.mm.pl

    Poszedłem po tel. we wtorek , w środę już na mnie czekał. W punkcie Plusa w C. H. Targówek w Warszawie, obsługa bardzo dobra , polecam.

  • 0

    181. ~hubert  2010-10-16 11:44:49  host: 217.153.168.36

    w Play nie ma c6 i nie będzie. z ich strony internetowej c6 znikła

  • 0

    182. ~ada  2010-10-17 12:06:19  host: bpa155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy C6 ma możliwość przeglądanie plików word i excel oraz pdf ?

  • 0

    184. ~wiktorrr  2010-10-17 22:12:57  host: 77-253-100-87.adsl.inetia.pl

    mam pytanie do użytkowników tegoż oto telefonu. moim jedynym telefonem z ekranem dotykowym był Samsung Avila i mam same przyjemne wspomnienia co do tego telefonu. i tu rodzi sie pytanie: czy Nokia C6 ma gorszy ekran dotykowy?? Rozważam kupno C6 i myśle że skoro na Avili pracowało mi sie dobrze, to tym bardziej na C6 bedzie wszystko w porządku. Zwłaszcza biorąc pod uwage to ze Nokia jest o wiele nowszym telefonem...

  • 0

    185. ~RG  2010-10-18 09:59:10  host: ait6.internetdsl.tpnet.pl

    Wczoraj przedłużałem umowę w PLUSie. W nowej taryfie Bezlik 79 dostałem ten telefon za 99zł. W Bezlik 59 jest po 449zł. Telefon bardzo fajny, sporo ciekawych opcji, nawigacja. Zdjęcia dobrej jakości. Zobaczymy jak będzie z wytrzymałością baterii. Z C5 jestem bardzo zadowolony. Zobaczymy jak poradzi sobie C6.

  • 0

    186. ~Użytkownik C6  2010-10-18 10:52:49  host: chello089078140077.chello.pl

    Znikła, bo c6 z softem v11.0.029 z 11-08-10 r. ma soft, który się zawiesza. Problem zgłoszony do NOKII. NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU!!!

  • 0

    187. ~Pasik  2010-10-18 21:53:03  host: static-201-107.is.net.pl

    wystarczy zajrzeć na cenniki, a potem pójść do salonu i kupić np za 449, w mixie 30 doladowań za 30 zł :)

  • 0

    188. ~ad  2010-10-19 10:56:53  host: 94.254.189.70

    zdobycie tej nokii w Plusie graniczy z cudem zarówno na BOKu jak i w sklepie

  • 0

    189. ~inuno  2010-10-20 10:23:51  host: 195.43.48.142

    ale w ogole nie bedzie juz tych telefonow?? to jest sprawdzona informacja czy kolejne domysly?? chcialabym zauwazyc ze duzej czesci telefonu nie ma eshopie w playu i sa dostepne tylko w salonach..

  • 0

    190. ~RG  2010-10-20 17:39:20  host: 088156146057.stargardszczecinski.vectranet.pl

    Fajny telefon. Mam go s plusa. Wieszał się ale sformatowałem oprogramowanie i już działa bez zarzutu. :)

  • 0

    191. ~Kuki  2010-10-21 12:49:55  host: ce187.internetdsl.tpnet.pl

    Witam :) Całkowicie nie znam się na telefonach...więc pytanie proste i proszę o pomoc :) Dziś wybieram się po C6 - czy i jak działa darmowy gps ? Jak go zainstalować i uruchomić ? Pozdrawiam

  • 0

    192. ~michal  2010-10-22 19:36:09  host: acua8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie telefon rewelacyjny. Mi sie nie zawiesza, chodzi szybko. Na klawiaturze pisze sie bardzo dobrze. Przyciski nie sa duze, ale mimo tego ze mam duze palce nie przeszkadza to w zadnym stopniu.

  • 0

    193. ~hubert  2010-10-22 20:00:54  host: chello087206252034.chello.pl

    C6 nie na stronie internetowej Playa jak i nie ma tego telefonu w salonach Playa. I nikt z Play nie jest w stanie powiedzieć czy kiedykolwiek będzie dostępny.

  • 0

    194. ~Tomek  2010-10-23 13:56:06  host: host-89-228-138-239.gorzow.mm.pl

    Mam go od czwartku i jestem bardzo zadowolony. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii i niska ocena telefonu. Jeśli chodzi o dostępność w polskich salonach, to słyszałem, że najwcześniej ma być w grudniu, bo Nokia nie wyrabia z zamówieniami, więc jeśli ktoś na niego czeka, to jeszcze sobie poczeka, chyba, że kupi w sklepie.

  • 0

    195. ~martinez  2010-10-23 22:00:23  host: chello089074215103.chello.pl

    mam ten telefon od 5 dni , wiesza sie tak czesto, ze nie potrafie powiedziec dokladnie ile. Wiesza sie po zakonczonej rozmowie, gdy lezy sobie na stole tez. Wedlug mnie jest to wada fabryczna tego modelu, a nie wina softu/firmware'u. Ten model ma czujnik zblizeniowy, ktory ma oszczedzac baterie, a zamiast tego zawiesza telefon. ja swoj zakleilem czarna tasma izolacyjna i od tego momentu sie nie zawiesza. Z przodu telefonu maly kwadracik w gornym lewym rogu. Teraz wiem z czym mam isc do serwisu. Na pewno nie dam sobie wcisnac bzdetow z wgrywaniem firmware'u.

  • 0

    196.  2010-10-24 13:10:59

    mam ten telefon od kilku dni. Jak dla mnie rewelacja. Nie zawiesil sie ani razu. A korzystam z niego często, dużo sie bawie, korzystam z wi-fi, duzo sciagam aplikacji z Nokia Ovi no i rozmawiam ponad godzine dziennie. Telefon śmiga w miare szybko, oczywiście daleko mu do samsunga wave jesli chodzi o szybkość i jakość wyświetlacza, jakość zdjęć czy filmow. Do nr 166. da się wciągnąć na pulpit odtwarzacz mp3, często z niego korzystam. Tylko słuchawki są średniej jakości - ja używam sluchawek od samsunga wave lub innych od mp3 i muza na nich cyka jak ta lala:)Nie używałem jeszcze nawigacji bo nie miałem kiedy wiec nie wypowiadam się na ten temat. pozdrawiam i polecam bo telefon jest wart swojej ceny (ja dostalem go w Plusie w bezliku rozmow przy abonamencie 50zl(przedluzenie umowy) za 149 zl)

  • 0

    197. ~basia  2010-10-24 18:46:30  host: staticline56959.toya.net.pl

    wlasnie jutro go odbieram z pleya-dostali tylko 1 sztuje-czekałam 2 tygodnie-no zobaczymy co to za model!!!

  • 0

    198. ~iwo  2010-10-24 18:50:32  host: aza70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam wczoraj nokie c6 i mam PROBLEM , gdy z boku używam klawisza do blokowania telefonu on ZAMIERA... mryga tylko klawisz menu.Sprawdzcie ludzie czy wy też tak nie macie?Czytałam na forum noki że wiele ludzi z całego świata tak ma i ten problem nie jest rozwiązany.A wgranie nowego firmware'u nic nie daje.to bardzo fajny fon ale niestety jestem przerażona że tak ZAMIERA.Jutro idę do plusa...

  • 0

    199. ~kriss  2010-10-25 20:16:48  host: 88-199-30-13.tktelekom.pl

    mam ten telefon i jak przedmówca pisze to jakieś nieporozumienie mis się spisuje doskonale żadnego zawieszania również miałem obawy o ekran " oporowy" ale działa wyśmienicie moim zdaniem telefon na 6

  • 0

    200. ~alfred  2010-10-26 15:22:30  host: dav167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dobry dla ludzi co nie wymagają zbyt wiele nowości w porównaniu z htc wildfire to ta nokia to kicha ;/ to co symbian oferuje a android to przepaść, bardzo fajna jest klawiaturka w tym telefonie..

  • 0

    201. ~franek  2010-10-26 22:06:51  host: 62.233.182.232

    Nokia C6: ciężki jest, guziczki od głosu i aparatu się telepią, trochę ta bateria słaba jest i połyka w sms 'ach 91 literek, jak jeden polski znak napiszesz ale ogólnie jako telefon to może być.

  • 0

    202. ~karol  2010-10-27 11:00:04  host: 25-204-149-91.cpe.marton.net.pl

    mam zapytanie co do wyswitlania emotikonek w sms'ach, czy w tym tel jest taka opcja? Oraz druga sprawa dzwieku migawki podczas robienia zdjecia, bo sa 4 opcje a po zaznaczeniu ktorejs i zrobieniu zdjecia dzwieku nie slychac...?

  • 0

    203. ~robo23  2010-10-27 23:49:28  host: ds2.uni.lodz.pl

    kupilem ten telefon 2 tyg temu za 700 zeta i jest super, ekran choc oporowy jest bardzo dobry i czuly moim zdaniem:) moj sie nie wiesza, wszystko jest w porządku, klawiatura bardzo przydatna i super sie pisze, pozatym super wifi i niezly aparat , ja polecam ;)

  • 0

    204. ~michal  2010-10-28 19:33:12  host: ahp93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z nawigacja. Gdy wybieram wyszukaj pozycje. Miga czerwona kropka w lewym gornym rogu i nic sie nie dzieje, nie wyszukuje nic.

  • 0

    205. ~  2010-10-29 16:33:08  host: afrs189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie jak sprawuje sie wyswietlacz ??czy sa z nim jakies problemy ??

  • 0

    207. ~Tomek  2010-10-30 20:12:04  host: host-81-190-165-113.gorzow.mm.pl

    Wyświetlacz świetnie, żadnych problemów z nim nie mam.

  • 0

    208. ~emma  2010-10-31 07:55:25  host: chello089076176225.chello.pl

    mój telefon sam łączy się ciągle z siecią bezprzewodową. jak mam to wyłączyć? proszę o pomoc

  • 0

    209. ~aga  2010-10-31 14:46:17  host: 94.75.112.136

    do michal: wyjdz na zewnątrz.

  • 0

    210. ~Melo  2010-11-03 14:37:56  host: 212.109.146.45

    Posiadam ów telefon od dwóch tygodni. Bateria wytrzmuje 2 - 3 dni ale nie korzystając z netu itp, jak posłucham muzyki do dwa dni maks trzyma bateria. Co chwila się zawiesza, bądź wyłącza, np. dostałem smsa, chcę odblokować klawke i telefon zdycha, trzeba wyciągnąć baterię i włączyć telefon. Traci się przy tym dużo czasu. Klawka też nie bardzo, bo górny rząd przycisków jest za blisko wysuwanej części i troszkę ciężko się pisze. Więc reasumując, oddaje telefon do naprawy :( i na pewno są lepsze telefony na rynku!!!

  • 0

    211. ~JJ  2010-11-03 21:59:20  host: user-188-33-20-234.play-internet.pl

    DZIŚ GO KUPIŁEM (899 PLN W MARKECIE Z ELEKTRONIKĄ). PIERWSZE WRAŻENIA OK. MOŻE ZA JAKIŚ CZAS PODZIELĘ SIĘ OPINIAMI. W ZESTAWIE: TEL, BATERIA, SŁUCHAWKI, ŁADOWARKA, KABEL USB, SKRÓCONA INSTRUKCJA.

  • 0

    212. ~Borewicz  2010-11-04 18:20:31  host: abhm152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak czytam to co tu pisze to czasem chce mi się rzygać. Połowa nawet nie zapoznała się z podstawowi funkcjami telefonu a pisze że to badziew i że to złe czy tego się nie da. 201.franek~ jak wejdziesz w ustawienia wiadomości i weźmiesz sobie "kodowanie znaków" zamiast "pełnej obsługi" zaznaczysz "uproszczoną" to będziesz miał wtedy 160 znaków na sms zamiast 70 i wszystkie znaki będą do dyspozycji łącznie z polskimi. Telefon posiadam od 3 tygodni jak narazie ani razu mi sie nie zawiesił ani nie zrobił żadnego klopsa. jak sie instaluje aplikacje niewiadomo jakiego pochodzenia to możliwe że sie będzie wieszał. Bateria trzyma przy normalnym użytkowaniu(to znaczy dzwonienie kilka razy dziennie i pisanie sms) do tygodnia jak sie ktoś chce bawić wifi i grami non stop to góra wtedy trzyma 2 dni. Aparat przyzwoity jak na tel komórkowy. klawiatura bardzo przydatna. Można bez problemu wybrać co się chce mieć na pulpicie i wyłączyć fukncje wyszukiwania wifi non stop. Ogólnie polecam telefon nie jest taki zły no chyba że ja miałem szczęście kupienia tel. który się nie wiesza ani nie krzaczy :) mój jest z plusa nie z żadnej Anglii czy innej zagramanicy :P

  • 0

    213. ~leto  2010-11-04 21:49:46  host: static-78-8-146-248.ssp.dialog.net.pl

    Wziąłem ten telefon za 1zł w Orange przy przedłużaniu umowy (wcześniej miałem E63) i muszę przyznać że jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony. Wiele osób narzeka na zawieszanie się - jest coś takiego jak Nokia Care gdzie wgrają w ramach bezpłatnego serwisu najnowszy soft. Mój akurat nie ma żadnych problemów, od początku - 3-4tyg. nie zaliczył żadnej zwiechy. Bateria trzyma od ok 3 dni do 6, przy maksymalnie przyciemnionym ekranie i wyłączonym 3G. 3 dni to przy naprawdę ostrym korzystaniu z WiFi czy słuchaniu muzyki. 6 dni wytrzymuje przy normalnym, lecz oszczędnym korzystaniu. Jestem przekonany że telefon będzie w stanie wytrzymać nawet 8 dni bez ładowania. Klawiatura jest świetna, jednak trzeba się do niej przyzwyczaić. Aparat ok, wiadomo - nie jest to lustrzanka, ale dzięki AF zdjęcia są zadowalające. Jedynym mankamentem wydaje mi się być umieszczenie przycisków bocznych. Przy robieniu zdjęć, czy zoomowaniu, delikatnie ruszamy sliderem do góry. Nie powoduje żadnych problemów, jednak może być wkurzające chwilami. Ogólnie, moim zdaniem bardzo udany model.

  • 0

    214. ~zainteresowana  2010-11-05 11:39:06  host: chello084010171043.chello.pl

    chciałam zapytać czy pisanie na wysuwanej klawiaturze jest konieczne, czy jest także możliwość pisania na klawiaturze dotykowej, jeśli chodzi chociażby o smsy?

  • 0

    215. ~njjjj  2010-11-05 18:42:33  host: chello089076121236.chello.pl

    Ja sobie wziąłem ten telefon w orange mam nadzieję, że nie bezie trefny

  • 0

    216. ~margo  2010-11-05 23:15:12  host: 119-040-192.adsl.szeptel.net.pl

    ja chciałam kupić wczoraj, czekałam miesiac az pojawi się w salonie, wczoraj przysłali jeden wraz z nowym cennikiem gdzie jego cena w longplay 69 podskoczyła do 349zł (było 149) ;/

  • 0

    217. ~  2010-11-06 14:14:23  host: 82.160.27.101

    Moja nokia chodzi bez zarzutu. Żadnych zwiech ani zamuleń. Z tym że mi jak kupywałem wgrali od razu najnowszy soft. Nie wiem czy to coś daje ale z telefonem nie mam żadnych problemów. Pisanie na wysówanej klawiaturze wcale nie jest konieczne. Normalnie eski można pisać na ekranie.

  • 0

    218. ~użytkujący  2010-11-06 18:22:49  host: 88-199-93-3.tktelekom.pl

    posiadam "ceszóstkę" od tygodnia i jestem bardzo zadowolony choć na początku nie znajdował pozycji gps ale problem rozwiązałem najnowszym softem z pcsuite. ekran dotykowy bardzo dobry. brak latarki, lecz już uzupełniłem programem brightlight. bateria rzeczywiście trzyma krótko podczas intensywnej zabawy lecz to normalne. aparat ok, nagryw. video też ok. nie zawiesił sie ani razu "narazie", ale mysle że jak ktoś nie pojęcia to będzie mu sie wieszał (dziwne gry i dużo otwartych aplikacji). od kiedy go posiadam wiele osób zadeklarowało sie że też go kupi. A i najważniejsze tel. został wygrany w konkursie plusa.

  • 0

    219. ~  2010-11-06 22:17:10  host: 77-255-24-18.adsl.inetia.pl

    czy co jest nie tak, jesli bateria trzyma mi jedynie dwa dni? nie rozmawiam dużo, mam mały czujnik swiatla, czas podswietlania maly, nie wchodze w internet, pisze max 30 smsow dziennie, ale zazwyczaj mniej, nie mam wlaczonego bluetootha, nie slucham muzyki. wczoraj rano ładowałam, teraz mam 1kreske baterii

  • 0

    220. ~julia  2010-11-06 22:18:43  host: 77-255-24-18.adsl.inetia.pl

    zainteresowana - można ;) można też rysować po ekranie i wtedy telefon odczytuje znaki i pisze smsa, ale to jest czasami trudne, bo trzeba bardzo uważać na każda narysowana kreskę ;) ale tak - jest klawiatura dotykowa, taka normalna :)

  • 0

    221. ~Zainteresowana  2010-11-08 10:11:49  host: chello084010171043.chello.pl

    dziękuję za odpowiedź :) w takim razie chyba zacznę się zbierać do salonu, bo z tego co poczytałam o c6 to warto :)

  • 0

    222. ~pshemko  2010-11-08 14:27:22  host: 194.181.135.230

    ja ten telfon mam od paru dni i jest super. Wprawdyie bateria nie za rewelaczjne ale jak we wsyzstkich nokiach ktore do tej porzymialem te baterie za dobre nie byly. Ach i to zdjecie simlocka z orange za 160 zl to porazka ale mimo wszstko gorrrrrrao polecam!

  • 0

    223. ~  2010-11-08 16:12:45  host: 241.226.14-93.rev.gaoland.net

    witam!uzywam C6 we francji ogolnie OK ale na nawigacje trzeba brac poprawki nie zawsze widzi drogi jednokierunkowe a to jest czasami bardzo upier...we.

  • 0

    224. ~  2010-11-09 09:57:34  host: t04-15.opera-mini.net

    Jak ktos sie zastanawia nad c6, proponuje rozwazyc e5. Cena mniejsza, bat.lepsza a fon szybszy.

  • 0

    225. ~Ashan  2010-11-09 18:49:50  host: 77-255-103-91.adsl.inetia.pl

    Od kilki tygodni mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony, mimo iż byłem bardzo sceptycznie nastawiony do Nokii, Telefon ma dużo funkcji, szybkie Wifi, aparat też niczego sobie, jednak czasami są problemy z łącznością w GPS, generalnie dałbym 9/10.

  • 0

    226. ~elv  2010-11-09 20:43:51  host: user-188-33-114-94.play-internet.pl

    Mam go juz 2 miesiac, testowałem na różne sposoby, jest swietny, wygodniejszy od n97, czy mini, chodzby ze wzglendy na klawisz nawigaci w leprzym miejscu i wygodniejsze rozsówanie, takze lepiej mi sie pisze na klawiatorze, wkoncu to nowszy model, nie zawiesił mi sie ani razu( trzeba wyłanczac pootwierane aplikacje)Internet swietnie smiga, sprawdzałem nawet karte 32gb działa bez problemów!(a pisza ,ze do 16) Polecam.

  • 0

    227. ~kam  2010-11-10 14:43:19  host: ip-93.159.49.98.static.crowley.pl

    mi też krótko trzyma bateria

  • 0

    228. ~eg  2010-11-10 21:10:39  host: 078088178115.elblag.vectranet.pl

    mam pytanie czy GPS jest platny czy nie. Jak ktos moze to napisze mi dokladnie wiadomosci o GPS. Ktory lepszy w n97mini czy w c6

  • 0

    230. ~tom  2010-11-11 23:42:37  host: ds2.uni.lodz.pl

    czy zadowoleni jestescie ze slidera? nie rusza sie z gory na dol lub na boki?

  • 0

    231. ~czarny  2010-11-12 08:35:55  host: staticline13420.toya.net.pl

    Myślałem, że coś fajnego - niestety plastik-fantastik, szybko sie go pozbyłem. Ci co porównują go do n97 lub n97 mini nie widzieli chyba wykorzystanych materiałów... Ogólnie niedoróbka dla budżetu. pozdrawiam.

  • 0

    232. ~ziomal  2010-11-12 17:07:26  host: ip-85-198-240-17.broker.com.pl

    kupiłem miesiąc temu C6-00 w plus gsm 24x50 mix telefon działa super nie ma z nim najmniejszych problemów; chcecie latarke to w ovi store jest darmowa aplikacja i problem z głowy jak kupicie telefon radze od razu wykupić pakiet danych inaczej może was nieźle po kieszeni pociągnąć powyłączać wszelkie pierdoły typu gps wlan itp pamietać żeby zamykać aplikacje a nie zrzucać do pamięci telefon może max wytrzymać 3dni 8 godzin mi przy częstej zabawie i i siedzeniu na necie starcza na 2 dni->minusem jest stary symbian i słaby procesor ale reszta jest ok -warto zaktualizować firmware wtedy cześć problemów zniknie.pozdro

  • 0

    235.  2010-11-16 23:04:44

    Tego fona mam tydzień. Na moje potrzeby-super.Foto,sieciowe połączenia, muza-OK. Ekran-pracuje troszkę wolno, ale więcej nie trzeba. Klawiatura QWERTY tego chciałem...Jeden minus u mnie. Może ktoś pomoże. GPS-nie potrafi znaleźć "urządzeń GPS". Mam malutki zewnętrzny odbiornik GPS i zaznaczając opcję łącz przez jakiegoś tam blutufa z ustalonym odbiornikiem= jest dobrze. Widzi satelity, sygnał na maxa, mapy działają. Nie w tym rzecz. C6 ma swój odbiornik GPS i chcę z niego korzystać. Dlaczego on nie działa? W tym samym miejscy odbiornik o którym wcześniej pisałem widzi pozycję, nawigacja z auta też widzi pozycję a C6 nie widzi. Fonik walnięty czy moje ustawienia walnięte. W sumie to Nokia C6 to super fon, masa aplikacji w Jawa za friko jest. Włożyć kartę 16 Gb i masz wszystko co chcesz ( tylko nie pierze, nie sprząta, nie gotuje). Z tym GPS to proszę o pomoc.

  • 0

    236. ~  2010-11-17 12:32:28  host: 94.254.169.139

    hej ile teraz by kosztowala nokia c6 w mixplusie przy przedluzaniu umowy na 48 doladowan po 30 zl?? dajcie znac szybko prosze. bardzo podoba mi sie ten tel

  • 0

    237. ~cieloo  2010-11-17 14:30:07  host: n38ip158.piekary.net

    super telefon, bardzo szybko działa nie można sie do niczego przyczepić.

  • 0

    238. ~BUDDA  2010-11-17 17:45:50  host: dku215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem go 2 dni.zawieszal sie nieustannie.nawet jak wszystko bylo wylaczone.Gasl jak lezal na stole.tylna plastikowa klapka latala.bubel.klawiatura niewygodna.mala.mialem szczescie i odddalem do Orange.ladnie ze przyjeli.jaki model podobny do c6 polecacie?

  • 0

    239. ~  2010-11-17 18:52:17  host: 82.160.209.216

    może ktoś ma lub miał podobny problem z C6 to proszę o informacje..wyłącza sie sam kilka razy na dobę.jest po przegraniu softu i znowu to samo.ma tydzień i już druga wizyta w serwisie.

  • 0

    240. ~jbrawo  2010-11-18 13:55:59  host: edq203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam taką sprawę. Zdecydowałem się na telefon Nokia C6 ze wzgledu na jego specyfikacje techniczna. Jednak znam ten problem ciaglego wieszania sie, o któryn nawet jest dosc powazna dyskusja na stronie Nokii. Jutro do mojej firmy przychodzi konsultant biznesowy PLAY Ze wzgledu na fakt ze jest dosc liczna partia telefonow z tą wadą dogadałem się z nim, że przyniesie kilka egzemplarzy tego modelu bym mógł sobie wybrać ten bez wady ciągłego wieszania się. I tu moje pytanie: co mam zrobic, by w krotkim czasie zdiagnozowac czy dany telefon jest "naznaczony" problemem zawieszania się. Powłaczać programy, zrobic zdjecia czy co? Pozdrawiam

  • 0

    242. ~DJ JAKUB  2010-11-21 11:08:37  host: ip-178-219-26-19.e-gco.pl

    Mam pytanie czy ten fon ma dzwieki dzwonka mp3 i czy mozna z dotwarzacza mp3 dzwieki dzwonka ustawiac jako sygnał połaczenia i sms.

  • 0

    243. ~pan marek  2010-11-21 12:38:04  host: host5-142.chomiczowka.waw.pl

    zablokuj i odblokuj klawiature kilka razy ...

  • 0

    244. ~PW  2010-11-24 15:54:42  host: aani7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak ją ustawic by przy laczeniu z internetem pytala czy wifi czy wap? pomozcie bo kombinuje i nic nie wychodzi....

  • 0

    245. ~Spec  2010-11-25 00:08:51  host: 25.85-237-169.tkchopin.pl

    Dj.Jakub Wiekszosc telefonow obsluguje obecnie format mp3. Wystarczy tez przeczytac jego dane techniczne. Druga sprawa jest taka, ze kazda nokia posiada funkcje przypisywania dzwiekow mp3. Przynajmniej z zadna co by tej funkcji nie miala nie spotkalem sie. Jedynie jesli chodzi o modele dla uzytkownikow, ktorzy jedynie dzwonia z telefono i pisza sms to tam rzadko spotkac mp3.

  • 0

    246. ~lust  2010-11-26 18:22:35  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    kiepski wyświetlacz oraz po prostu gruby ;( jeśli chodzi o technologie dotykowych warto patrzec na samsung

  • 0

    247. ~  2010-11-26 20:12:25  host: 193-106-152-085.sinusnet.pl

    raczej się nie da tak ustawić, w innych modelach Nokii rzeczywiście po odpaleniu przeglądarki pytał przez co połączyć. w c6 możesz tylko ustawić kolejność sieci z którymi ma się łaczyć. Niestety z tego co zauważyłem to nawet, jak masz inetnet GPRS ustawiony gdzieś na koncu, a jesteś w pobliżu jakiegoś punktu Wifi, który jest wyżej na liście kolejności łaczenia, to czasem go nie wyłapuje (mimo, ze jest dostępny) i łaczy sie po gprs.. troche to głupio zrobione jest, powinien zawsze najpierw zapytać przez jaki punkt połaczyć

  • 0

    248. ~  2010-11-27 21:12:07  host: 82.160.182.160

    czy wasze nokieC6 maja gry?? ja nic nie moge znalezc...

  • 0

    249. ~mazi939  2010-11-27 22:08:49  host: public7715.xdsl.centertel.pl

    Podobno aktualizacja softu usprawnia ją i zmniejsza ilość zawieszeń, czy to prawda?

  • 0

    250. ~Roma  2010-11-28 23:58:57  host: apn-95-40-107-104.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja i tak wole swego iPhone 4 XD

  • 0

    251. ~agata  2010-11-29 15:39:32  host: acw29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe ile kosztuje:)

  • 0

    252. ~smoke  2010-11-29 19:11:13  host: 178-36-137-161.adsl.inetia.pl

    czy na tym telefonie dzialaja gry i aplikacje z sciagniete z internetu ??? czy musza byc oryginalne z certyfikatem ???

  • 0

    254. ~gromek  2010-11-30 19:34:37  host: 109.53.193.55

    Mam ten telefon od kilku tygodni i nie narzekam,ale mam jeden problem wgrałem nowe mapy teraz jestem we Włoszech i wpisując w nawigacji np Rzeszów pisze mi nie znaleziono wyników tak samo było jak byłem w Polsce gdy wpisałem np Bolonia,a mapki europy mam nowo wgrane może ktoś potrafi pomóc z góry dziękuje.

  • 0

    255. ~bombel283  2010-12-02 22:05:16  host: acos171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak chcecie żeby łączyło się przez wi-fi to ściągnijcie sobie taki program WeFi ze sklepu OVI(FREE). Po zmianie preferowanego połączenia na ten program,za każdym razem szuka sobie połączenia z siecią lokalną(routerem). pzdr

  • 1

    256.  2010-12-04 00:35:17

    Mam telefon od tygodnia. Nic się nie wiesza dodam że tel. jest z Play! Moje wrażenia są dobre. W C6 bardzo poprawiono wyświetlacz (w porównaniu z 5800 czy 5230) bardzo rzadko zdarza mi się wcisnąć na ekranie (palcem) to czego bym nie chciał. Klawiatura qwerty jest naprawdę bardzo dobra, mimo moich dużych palców nigdy nie wciskam kilku klawiszy na raz. Wifi łączy się w ciągu 2 sekund (widget na ekranie głównym pomaga w łatwym zarządzaniu łącznością), internet przez wifi chodzi bardzo szybko (filmiki na youtube wczytują się od razu i możemy je oglądać bezpośrednio na stronie). Aparat jak dla mnie jest w zupełności wystarczający, robi średnie jakości zdjęcia. Symbian 60v5 daje ogrom możliwości (do pobrania setki fajnych aplikacji) ale to dalej Symbian i czasem trzeba chwile odczekać, ale to przy otwieraniu dużych plików. Nawigacja w telefonie działa bez zarzutów (głos jest wyrazisty a ekran czytelny). Co do wad to denerwuje mnie lekko ruszająca się na boki klapka od baterii i boczne przyciski które są lekko tandetne (przycisk blokady klawiatury jest luźny, natomiast przyciski głośności i aparatu chodzą trochę opornie - być może zmieni się to po dłuższym użytkowaniu). Jak dla mnie głośnik średnio głośny z czystym dźwiękiem ale to w końcu nie jest seria X! Co do baterii to max 2 dni. Generalnie polecam ten telefon, nie jest drogi a jako nieliczny w tej cenie oferuje wszystko to co chciałem od nowego telefonu! Plusy: - dobry czuły wyświetlacz - wysuwana QWERTY - wifi - darmowa nawigacja - wyjście jack 3,5mm - setki dostępnych aplikacji na Symbian - i inne nie będę się rozpisywał Minusy: - klapka od baterii - bateria max 2 dni - śmiesznej długości kabel usb (brak ładowania przez usb) - średni głośny głośnik - kiepski zestaw słuchawkowy - brak wbudowanego odtwarzacza Divix i rmvb ( konieczność wgrania aplikacji DivXPlayer, Run Player RMVB)

  • 0

    257. ~DJ JAKUB  2010-12-05 18:41:54  host: ip-178-219-29-74.e-gco.pl

    Czy ten fon posiada dzwieki dzwonka mp3..

  • 0

    258. ~WALDUS1910  2010-12-06 18:39:38  host: host-89-230-1-147.ozorkow.mm.pl

    Jak można spytać czy ten telefon posiada mp3 w dzisiejszych czasach? ;(

  • 0

    259. ~LOL_PL  2010-12-07 13:42:18  host: kopernika3.miedzyrzecz.com.pl

    Ten telefon w doładowaniach za 30zł w mix plus na 48doładowań kosztuje 449zł. Polecam jak na swoją cenę ten telefon wydaje mi siędużo lepszy od nokii n97. ;D

  • 0

    260. ~Globo  2010-12-08 18:51:44  host: host-87-101-77-141.leon.com.pl

    Telefon świetny, praktycznie wszystko ma czego można chcieć od telefonu. Dla mnie wszystko na +. Jedyny minus to BARDZO przeciętna bateria.

  • 0

    261.  2010-12-10 15:18:45

    Posiadam telefon Nokia C6 od tygodnia wiec zdecydowalem sie na krótki komentarz. Ludzie nabili temu telefonowi złego zdania pisząc że jest wadliwy, wiesza się, mało wydajny. I co ja mam powiedzieć? Większość to stek bzdur. Na co można liczyć? Jak to w nokii na bardzo dobą jakość multimediów, dobrą muzykę a po wgraniu odpowiednich kodeków także filmów w formacie Divix i Xvid. Bardzo fajny aparat, cyfrówka to nie jest ale dobre zdjęcie się nim zrobi (porównywalne z aparatem w x 10 mini pro). Po wysunięciu ukazuje się nam bardzo dobrej jakości klawiatura, zdarzają się komentarze że jest ona niewygodna, jest to nie prawda. Napewno jest wygodniejsza niż w FlipOut, klik jest wyczuwalny a ten nieszczesny rząd górny nie przeszkadza w niczym. Wbudowany odbiornik wi - fi pozwala zmienić telefon w mały przyrząd do przeglądania internetu, a sklep Ovi pozwoli na spersonalizowanie Nokii na swój sposób. I tak dochodzimy do największej zalety tego modelu to jest darmowych Ovi Maps. Telefon bardzo szybko łapie pozycje nawet w małych miejscowosciach, dobrze wyznacza trase i prowadzi nas do celu i uwaga mówie tu o momencie kiedy wykorzystujemy sam nadajnik GPSbez wspomagania go transferem informacji z internetu kóry wiąze sie z opłatami. Naprawdę warto polecić go zmotoryzowanym. A teraz wady, fakt obudowa mogła by być lepsza, przyciski blokowania i głośności są luźne a klapka baterii to kompletna pomyłka cienka jak karton bloku technicznego i bardzo delikatna. No i druga wada czyli symbian albo może słaby prcesor, jeśli miało się już tlefon z androidem to na symbian 1 nie ma co sie przesiadać. Telefon niekiedy musi pomyśleć sekundke i nic z tym nie zrobimy. Co do rzeczonych zawiech, namówieni przez kumpla ja i inny kolega we dwójkę kupiliśmy nokie c6 u mnie nic się nie dzieje ale w drugim egzemplarzu w ciągu tygodnia dwa razy kumpel musiał wyjmowac baterie, z czego nie jest pewny czy sam tego nie spowodował. Moje zdanie po tygodniu. Warto ze wzgledu na GPS, multimedialność i qwerty.

  • 0

    262.  2010-12-10 15:19:23

    Napisze jeszcze że jeśli zacznie sie zawieszać zweryfikuje opinie i napisze ją tutaj.

  • 0

    263. ~Głomp  2010-12-12 20:49:52  host: 89-72-144-133.dynamic.chello.pl

    Mam takie pytanko?! Czy mozna z tego telefonu wysyłać smsy i czy ma dotykowy ekran?

  • 0

    264. ~jołek  2010-12-13 19:49:55  host: 77-255-4-120.adsl.inetia.pl

    mam go od 12 godzin jest ok ;p przystępna cena wifi chodzi ok swietne zdjecia muza gitara ;p jest wypasik szkoda ze nie ma androida ;p pzdr all papa

  • 0

    265. ~RafalGT  2010-12-15 18:48:11  host: 078088177009.elblag.vectranet.pl

    Witam mam go zamiar kupic mowa o C6 oczywiście... Mam pytanie czy jest mozliwosc podłączenia jego pod przenośny modem usb i korzystanie z internetu? Niestety nie jest to dual-sim :)

  • 0

    266. ~motylekjustyna  2010-12-18 18:31:11  host: 0123.smevpn.tpnet.pl

    Z mojego nie małego doświadczenia w pracy z telefonam bardzo wiele telefonów Nokii sie zawiesza ale głównie do wgrania nowego softu. Później raczej nie ma z tym problemówc. Co do cen - teraz w Orange przy abonamencie za 59 zł na 24 miesiące telefon ten jest za 159 zł!!! promocja ważna do 20.12.tego roku podobno :(

  • 0

    269. ~;p  2010-12-19 18:32:36  host: 178.182.160.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam Nokie 5800 i tak mi sie spodobała ze kupuje sobie tą , zdaje sobie sprawe ze 5800 jest telefonem muzycznym a ten nie ale przeżyje. bardzo mi sie podoba . Jak ktoś jest przyzwyczjanoy do 5800 to ta raczej mu problemów nie sprawi

  • 0

    270. ~zachar  2010-12-20 19:55:40  host: 87-206-160-62.dynamic.chello.pl

    posiadan telefon ok.3 miesiecy PLUSY: -b.dobry glosnik -dobra, w pelni darmowa nawigacja -bardzo dobre zdjecia +lampa blyskowa -wbrew opinii duza ilosc aplikacji i gier ,wedlug mnie wiekszy wybor niz na androida (to moja opinia) -nie wiesza sie -dobra bateria -czuly wyswietlacz mimo ze oporowy MINUSY: -klawisz ''shift'' tylko po jednej stronie klawiatury, oraz brak mozliwosci uzycia polskich znakow -kiepskie sluchawki w zestawie ale jest wejscie 3,5mm wiec mozna podlaczyc kazde sluchawki wiec to nie jest problem -marna szata graficzna symbiana, jednak polecam nakladke SPB Shell ktora calkowicie zmienia interfejs, dzieki temu symbian nie wyglada jak symbian :) ogolnie mimo drobnych wad opisanych wyzej, oceniam telefon 10/10. na chwile obecna nie zamienilbym na zadna inna komorke w tym przedziale cenowym

  • 0

    271. ~doncia  2010-12-20 21:54:34  host: adhw141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanie gdzie w noki c6 jest budzik bo jakoś nie mogę znaleźć :)

  • 0

    272. ~CALA PRAWDA  2010-12-22 06:14:48  host: 87-205-82-88.adsl.inetia.pl

    Jeśli brać Nokię, to tylko z Symbianem v3.

  • 0

    273. ~  2010-12-25 11:56:08  host: customers.wiakom.pl

    Do doncia -jak dotkniesz na ekranie godziny wyswietli sie ustawianie budzika

  • 0

    276. ~  2010-12-25 21:33:03  host: 77-254-112-91.adsl.inetia.pl

    jak to nie mozna uzywac polskich znakowo? mozna mozna.. wystarczy pomyslec..

  • 0

    277. ~Kubalol  2010-12-26 14:44:56  host: 94.141.134.2

    Mam ten tel. od 24 grudnia i powiem wam jedno. Wszystko działa nigdy się nie tnie zdjęcia robi super, faje gry są na ten tel. filmy wyglądają ok + jest odtwaracz real player. Ma symbiana aparat 5 mega pixeli, mini jack-a duży ekran wygodną wysuwaną klawiaturę. Czego chcieć więcej. Ten telefon jest 2 razy lepszy od xperi mini pro, 10 razy lepszy od Lg Bali, 100000 razy lepszy od lg cookie i innych telefonów dotykowych. Ps. marudzicie że coś wam nie działa moja rada : nie trzeba było kupować podróbek albo u nie wiadomo kogo na allegro...

  • 0

    278. ~przemo  2010-12-26 21:27:00  host: public4056.cdma.centertel.pl

    hej nie wie ktos czy w orange jest dostepna biala ta nokia?

  • 0

    279.  2010-12-27 21:43:16

    jest ja widziałam dzisiaj białą c6 i nawet się nią bawiłam

  • 0

    280. ~Tom  2010-12-28 03:05:48  host: 213-238-104-31.adsl.inetia.pl

    Ja mam dwa pytania. Czy procesor ARM11 ma akcelerator 3D? I czy da się odpalić Quake 3?

  • 0

    281. ~gościunio  2010-12-28 10:19:07  host: afet59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    278: Tak jest dostępna widziałem w salonie tylko, że w ofercie dla firm nie wiem jak dla indywidualnych klientów.

  • 0

    282.  2010-12-28 12:07:04

    Tak znajdziesz białą nokie w orange

  • 0

    283. ~KILER  2010-12-28 12:45:35  host: fgz83.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo fajny. Wziałem w sklepie euro rtv agd za 899. Telefon bardzo fajny. W opiniach mozecie wyczytac ze telefon sie tnie. Owszem ale odrazu pod włączeniu telefonu wystarczy zaaktualizowac oprogramowanie i nie będzie się zacinał ani razu. Polecam telefon bardzo bardzo fajny. Mam 2 lata u mnie jest bezawaryjny narazie.

  • 0

    284. ~Turbo erotyk xD  2010-12-31 16:38:34  host: dkk159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj go kupiłem w punkcie telefonicznym z Simlockiem na Orange. Dałem za niego 649zł i gw. na 24 ms.Telefon jest super; Zaawansowany aparat, QWERTY, deasign. Bateria trzyma 1 dzień przy częstym używaniu(Muzyka,Sms,Gry...) Martwi mnie tylko ta QWERTY - telefon jest bardzo delikatny. Polecam Dobre parametry za tanią cenę..:)

  • 0

    285. ~  2010-12-31 19:49:12  host: 088156104246.stk.vectranet.pl

    telefon zakupilam dzis rano, ten komentarz pisze wlasnie za jego pomoca (w ramach testowania wi-fi) :) pierwsze wrazenie bylo negatywne- zaliczylam 2 zawieszenia na dzien dobry, na szczescie pozniej zainstalowalam nokia ovi suite, skad sciagnelam aktualizacje oprogramowania telefonu i jak na razie dziala bez zarzutu. Co do aplikacji facebook, mnie nie dziala (nie moge sie zalogowac), natomiast dziala, jesli wchodze przez internet. Telefon pyta, za pomoca jakiej sieci sie polaczyc, wiec trzeba manualnie wybierac wi-fi. Jesli chodzi o wykonanie, tylna klapka w moim modelu (jeszcze?) nie chodzi na boki. Na chwile obecna polecam telefon ;)

  • 0

    286. ~6-tec  2011-01-01 12:46:05  host: 89-74-98-92.dynamic.chello.pl

    Czy mogę do Noki C6 zamiast baterii BL-4J włożyć baterię BP-4L która ma większą pojemność. Czy będzie kompatybilna?

  • -1

    288. ~Jerzy  2011-01-02 14:31:14  host: 77-255-248-49.adsl.inetia.pl

    Nie kupujcie Tego badziewia ! Nokia C6 ma tylko 5 poziomów jasności wyświetlacza, przy czym poziom 3 jest za ostry, a 2 za ciemny. OD Tego 3 oczy bolą i strasznie męczy się wzrok ! Jaki wniosek ? C6 TO WIELKIE G*WNO ! Dodatkowo BRAK WBUDOWANEGO RADIA ! Kolejna porażka, która wg mnie przekreśla ten telefon na amen. Raz mojemu ojcu zawiesiło się radio (2 miesiac użytkowania. Odwiesiło się dopiero po restarcie telefonu). Telefon strasznie prymitywny. Jedyna słuszna seria Nokii to E - Business, a obecny model - E72.

  • 0

    290. ~michu-85@wp.pl  2011-01-02 22:02:45  host: public71520.xdsl.centertel.pl

    mam pytanie, gdzie są produkowane wasze nokie C6? Finlandia, Węgry a może coś innego?

  • 0

    291. ~zigi  2011-01-03 21:08:39  host: apn-95-40-244-44.dynamic.gprs.plus.pl

    Po przeczytaniu wielu dobrych i złych ocen nokii c6 dodam kilka swoich doświadczeń. Mam telefon przeszło 2 tygodnie i ani razu nie zawiesił się. Świetnie działa GPS. Czasami łapie sygnał nawet wewnątrz budynków. Sporo aplikacji np skype, który na wifi dobrze sobie radzi. Funkcje symbiana w porównaniu do wcześniejszego mojego telefonu E66 niewiele się różnią. Telefon ma wygodną klawiaturę i pomagający w nawigacji klawisz. Wyświetlacz dotykowy jest dokładny. Końcem palca bez trudu wybieram pojedynczy dzień z kalendarza. Tyle plusów. Jest też kilka wad. Bateria nie jest mocną stroną C6. Dwie doby przy dość intensywnym korzystaniu to max. Zupełną porażką jest obudowa. Brzydka, to jej najmniejsza wada. Jest obrzydliwie plastykowa, w wielu miejscach ruchoma. Już tęsknię do mojej E66. Brak też funkcji bezpośredniego dostępu włączenia bluetooth. Podsumowując używanie C6 ma swoje dobre strony, zapomniałem dodać aparat, który jak na telefon przy dobrym oświetleniu działa poprawnie. Zdecydowanie na minus działa design telefonu, który swoimi obrzydliwie tanimi plastikami odbiera radość zabawy C6. Ogólnie po 2 tygodniach ocena w skali 1-10 to 7.

  • 0

    292. ~ktoś.; d  2011-01-05 19:19:25  host: 87.246.231.116

    czy ten telefon ma facebook.? i gadu.?

  • 0

    293. ~karol  2011-01-06 15:26:22  host: host-78-8-32-68.neti.gsm.pl

    Nokie C6 można nabyć w mixplusie za 1 zł w doładowaniu 80 zł na 42 miesiące . Pozdrawiam ;)

  • 0

    294. ~69  2011-01-07 19:54:27  host: 212.160.172.70

    W jakiej sieci jest najtanszy?:P

  • 0

    295. ~Bartek  2011-01-07 23:03:42  host: 83-145-189-204.cable-modem.tkk.net.pl

    Jak wyłączyć wibrację przy wysówaniu klawiatury, bo kiedyś widziałem chyba tę opcję, ale nie mogę jej znaleźć. Z góry dzięki

  • 0

    296. ~JoXD  2011-01-08 01:07:14  host: 093105003139.radomsko.vectranet.pl

    Powiem tak, z tego co się orientuje to warto kupić c6. A w n97 bardzo często padają slidery od klawiatury qwerty

  • 0

    297. ~ziomal  2011-01-08 15:50:25  host: ip-85-198-240-17.broker.com.pl

    do @288 posiadam ten telefon i ma budowane radio z rds ale żeby działało trzeba wpiąć zestaw słuchawkowy-myślę ze chyba Ci chodziło o wbudowana antena radia; w sprzedaży jest sporo telefonów z oprogramowaniem wersji 10 radze po kupieniu telefonu odrazu ściągnąć aplikacje ze strony noki i zaktualizować oprogramowanie do wersji 20, telefon będzie mniej problemów sprawiać, a przyspieszy 5 razy w stosunku do wersji 11 jak do tej pory tylko raz musiałem baterie wyciągnąć ale to było przy wersji 10 poza tym telefon nie sprawia problemów trzeba tylko umieć go obsługiwać i aktualizować oprogramowanie na bieżąco pozdrawiam

  • 0

    298. ~  2011-01-09 16:26:06  host: azx146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś.; d ten telefon ma aplikacje do korzystania facebook i gadu które musisz pobrać i wgrać!

  • 0

    299. ~wiewior  2011-01-11 00:01:57  host: dzl28.internetdsl.tpnet.pl

    wszystko jest bardzo piękne, przyjemne, delikatne... ale niestety :/ ta bateria! wieeelki minus, dlatego zastanawiam się czy go zatrzymać...

  • 0

    300.  2011-01-12 14:04:10

    Kupiłam telefon miesiąc temu w abonamencie opty 450 i w sumie nie żałuję. mam małą uwagę do komentarza 291. ~zigi: możesz zrobić bezpośredni skrót na pulpicie swojego telefonu do czego tylko zechcesz a jak nie chcesz mieć go w niepewnym miejscu -wystarczy przejechać palcem w bok i masz czysty nowy pulpit. CIACH!! za mało się pobawiłeś zanim to napisałeś:) co do reszty: mi się design tez szczegonie nie podoba np w porownaniu do n97 ale to male piwko. jako ze sprzedaje telefony to powiem ze czesto sie zdarza niestety ze obudowa sie rusza nie tam gdzie powinna ale ja chyba mialam farta i u mnie wszystko jest w porzadku. telefon sie nie wiesza i jest szybki (moj chlopak ma LG GD510 i w porownaniu do niego to ekspres na torach marketingu telefonów). Największą jego wadą jest nieintuicyjne menu. Mówicie co chcecie ale spróbujcie sobie wejść na kartę pamięci w tym telefonie :P Po 2 dniach znalazłam i podaję ścieżkę, żeby każdy męczący sięz tym biedaczek (tak jak ja^^) mógł sobie szybko znaleźć: menu/aplikacje/biuro/manager plików/ karta pamieci e przydaje sie a widzialam pytania juz o to w necie i glupie odpowiedzi ludzi co nie imeli nigdy tego telefonu w rece chyba ;-) jak sobie sciagacie z neta mp3 to trzeba ja znalezc na karcie pamieci i przezucic do folderu z muzyka zeby zrobic z niej dzwonek (na przyklad). dlatego podaje :D

  • 0

    301. ~gigix  2011-01-13 16:15:49  host: bfe11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~michu-85@wp.pl Wszystkie Nokie c6 są produkowane na Węgrzech

  • 0

    302. ~6-tec  2011-01-13 18:50:06  host: 89-74-98-92.dynamic.chello.pl

    Czy mogę BL-4J włożyć baterię BP-4L która ma większą pojemność 1500mAh. Czy będzie chodziła?

  • 0

    303. ~misiuu21  2011-01-15 00:46:56  host: adae199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6-tec Bateria BP-4L NIE jest Kompatybilna z C6

  • 0

    305. ~hudezz  2011-01-17 18:08:57  host: sub219-253.elpos.net

    @bahamka, widocznie nigdy niee mialas telefonu z symbianem skoro tak dlugo szukalas :)

  • 0

    306. ~6-tec  2011-01-19 17:23:05  host: 89-74-98-92.dynamic.chello.pl

    Już nie ważne nie pasuje sprawdziłem. I jeszcze jedno Czy można zastosować jakąś większej pojemności baterię do NOKI C6? Jeżeli tak to jaki model.

  • 0

    308. ~s4all  2011-01-21 11:24:36  host: user-46-113-221-62.play-internet.pl

    Telefon wypas posiadam 5230,5800 i c6 I naprawdę wole tą c6 od tamtych o niebo lepszy :)

  • 0

    309. ~andrzej  2011-01-22 12:32:44  host: acqx195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem przyciski są ok, wcale nie za blisko ekranu. zależy czy chce się pisać "środkiem palca" czy jakby paznokciem. moje wrażenie bardzo pozytywne szczególnie jeśli chodzi o szybkość działania softu. jeśli chodzi o wygląd to bezpodstawne są komentarze że wygląda "mniej ekskluzywnie" od n97. ja nie lubię wodotrysków tylko prostą obudowę bez szpanu i mnie się podoba. kwestia gustu. polecam z czystym sumieniem dla ludzi którzy chcą dużo widzieć na wyświetlaczu a nie przekonuje ich pisanie na nim. fizyczna klawiatura załatwia wszytko. swoją drogą na wyświetlaczu przy włączonym T9 piszę się bardzo wygodnie. pzdr.

  • 0

    310. ~wloodzioo2  2011-01-22 22:23:24  host: 77-253-79-113.adsl.inetia.pl

    Witam! Dokonalem dzisiaj aktualizacji oprogramowania i telefon przestał dzałać ;( zaniosłem do punktu żeby mi go zrobili a oni na to że wgrany jest soft którego jeszcze nie ma!(aktualizacja wgrana przez Nokia OVI suite) Wgrany soft to wersja 20 a najnowszy to 12... nawet nie wiem jakim cudem takie cos sie wgralo ...

  • 0

    311. ~karola  2011-01-25 20:05:53  host: actb102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od kilku dni. bateria trzyma 2 dni i to jest największa wada. restza jak najbardziej super. dobra jakosc zdjec, muzyki itp. polecam :)

  • 0

    312. ~piotr3miasto  2011-01-29 23:23:24  host: host-81-190-121-253.gdynia.mm.pl

    odradzam, to najbardziej tandetny telefon Nokii jaki ostatnio mialem. Najwieksze minusy to tandetna,tania latwo rysujaca sie obudowa i wyswietlacz, malo intuicyjne menu, kiepski ekran dotykowy , slaba bateria, poza tym telefon jest dosc wolny..ogolnie toporny. Duzo bardziej zadowolony bylem z poczciwej N95 8GB przez lata. szczerze odradzam

  • 0

    313. ~ona090  2011-01-31 15:51:43  host: aug68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokię C6 od 4 miesięcy. fakt faktem czasem się zawiesza i ekran chodzi dość opornie, ale nie jest to cały czas. mam takie pytanie. kiedy dzwonię do kogoś bądź ktos do mnie bardzo słabo mnie słychać, za to ja słyszę drugą osobę w miarę dobrze. czym to może być spowodowane?

  • 0

    314. ~  2011-02-05 12:39:20  host: apn-95-40-93-46.dynamic.gprs.plus.pl

    witam..mam zapytanko?dlaczego pulsuje mi klawisz menu ten środkowy po zablokowaniu tel..co jest tego przyczyną wie może ktoś?pozdrawiam

  • 0

    317. ~smarekxy  2011-02-08 16:50:34  host: 80.244.159.157.mielec159.tnp.pl

    Witam! Jestem posiadaczem nokii C6 od 3 tygodni, jest to mój pierwszy smartfon. Muszę przyznać, że trochę bałem się jej zakupu po wielu nipochlebnych opiniach na tym i innych forach... I muszę też przyznać, że wcale niepotrzebnie się bałem:)! Okazało się, że wbrew temu, co piszą inni - telefon się NIE zawiesza, ani nie wyłącza sam, nie trzeba go resetować, nic z tych rzeczy. Fakt, że bateria mogłaby być lepsza, ale przy moim użytkowaniu (głównie sms-y do 100/dzień, jeden- dwa telefony dziennie, czasami internet, jakieś gry, rzadko muzyka), wystarczy na 3-4 dni, a to jest dla mnie wynik zadowalający (tylko ją sformatowałem wbrew powszechnej opinii, że niby nie trzeba...). Może jak się włączy wszystko na raz, to zacznie wolno chodzić, ale to NIE jest typowy i-phone, więc też nie wymagajmy takiej samej jakości za 2 razy niższą cenę. Po prostu telefon dla kogoś, kto chce zacząć przygodę ze smartfonem za niewielką cenę. Fakt, że obudowa plastikowa, trochę luzów jest między jedną i drugą cześcią i na przyciskach z boku, ale można się przyzwyczaić (chyba, że ktoś jest pedantyczny, to będzie mu przeszkadzało). Aparat sobie trzeba umieć ustawić, to będzie robił dobre zdjęcia, a nie marudzić, że do bani. A dźwięk z głośnika nienajlepszy (lepszy i głosniejszy jest np w samsungu wave, miałem porównanie), ale mamy darmowy gps i mapy całej europy - jak ktoś jeździ na wakacje, to do pieszego zwiedzania jak znalazł. Klawiatura qwerty może nie za duża, ale teżnie za mała, nawet jak dla mnie (facet z dość grubymi paluchami) jest wystarczająca i nie mam problemu żeby szybko napisać długiego smsa, albo obsługiwać internet (chociaż można też samym ekranem). A jeśli chodzi o ekran to nie wiem, jakie były wcześniej ekrany oporowe, ale ten chodzi "na dyg", czyli wcale nie trzeba go dusić, jak co niektórzy piszą, jest tak samo dobry jak w samsungu wave (tam chyba jest objętościowy?). Tylko zastrzegam jedną sprawę - NIE KUPOWAŁEM GO Z ALLE...drogo;) Kupiłem go w salonie firmowym e

  • 0

    318. ~a  2011-02-08 22:46:01  host: user-46-113-111-18.play-internet.pl

    Mam tę Nokię od 2 miesięcy, mój pierwszy symbian, ale jestem zadowolony, nie tnie się, korzystam głównie do odtwarzania muzyki i korzystam z wi-fi. Przy tym użytkowaniu bateria starcza na 2 dni.

  • 0

    319. ~Oferia: RedPillBluePill  2011-02-10 22:50:22  host: nat-207-116.man.bydgoszcz.pl

    Nokia rodem z Norwegii kiedyś robiła furorę, jednakże odkąd oddali produkcję komórek do Chin, jakość spadła do zera. Nie zdziwi mnie, jak dostaniesz "zajefajną" komórkę za kosmiczną kasę (lepsze byłby HTC albo coś na Androidzie) z procesorem, kóry jak mówił jeden z poprzedników leci w przepaść, bo się podczas składania w Chinach usmażył z lekka na spodku do kawy ;] Sorry, ale widzę tu sprzedawczyków i nikogo więcej prawie, oprócz tych rzetelnych i godnych uwagi i niestety smutnych opinii. Jako anarchista polecam Wam (normalnym) Nokia 8910i. Obudowa z tytanu (wiecznaa jak wieczne pióra), choć ew. zatrzask lub sprężynka może sięwyrobić po 2-3 latach i trzeba kupić nową obudowę. Miałem taką kiedyś, ehh te czasy. Zalety produktu: wygląd po zamknięciu jest ok srebrzysty :) Wady produktu: rozsuwana klawiatura QWERTY dla liliputa dotykowy ekran z czasem styka się z LCD i daje placki styku dotykowy ekran także przestaje reagować rysik rysuje ale w innym miejscu niż powinien dość wolny jak na Nokię norweską, no cóż chińskie lubię tylko żarcie (zupki itp. itd) Symbian 9.4? - a nowszego nie było, co nie leżał w magazynie? itp itd etc.

  • 0

    320. ~milka  2011-02-12 23:40:31  host: host-81-190-235-239.wroclaw.mm.pl

    Czy ta Nokia ma rysik? Skoro korzystam z aplikacji graficznych, więc mi się przydaje. Zastanawiam się nad zamienieniem mojej 5530 XM na C6, właściwie tylko ze względu na klawiaturę. Warto?

  • 0

    321. ~emcia  2011-02-15 19:17:13  host: evdo-78-30-77-253.subscribers.sferia.net

    według mnie telefon jest rewelacyjny i wcale nie jest ciężki bez przesady :) ja jestem zadowolona i mogę go polecić ... po przeczytaniu opinij byłam przerażona że zgodziłam się na ten telefon i chciałam odwołać ale trzeba się przekonać :) Ja uważam że jest sssuper

  • 0

    322. ~I♥Nokia  2011-02-18 18:44:38  host: 77-253-32-71.adsl.inetia.pl

    Telefon mam 3 miesiące i go ubóstwaim !!! niektórzy narzekają ,że jest ciężki-jak dla mnie to nawet lepiej-czuć ,ze trzyma się go w rękach i to pomaga przy pisaniu na QWERTY.Niektórzy też piszą ,że nie ma wcale mocnej obudowy...kiedyś wypadł mi z kieszeni podczas wyciągania i spadł na sam dół betonowych schodów,miałam stracha ,ale-nie było ani jednej rysy i telefon chodził jak trzeba!No i jeszcze jedna sprawa-odkąd mam dużo piosenek i zdjęć coraz gorzej się zacina.Ten telefon lubi mi się blokować(tak ,że nikt nie może do mnie zadzwonić ani napisać),ale z tym musze iść do Palya.Bateria trzyma nawet trzy dni przy małym używaniu.ktos też wspomniał o nieintuicyjnym menu-zgadzam się.Ale po dłuższym używaniu mam już taką wprawe ,że to moje palce a nie mózg wchodzą np. w karte pamięci :DD

  • 0

    323. ~Norek  2011-02-23 14:18:22  host: user-188-33-40-118.play-internet.pl

    ad milka. Nie ma rysika, ale rysik możesz kupic za 5 zł na allegro i trzymać go w pokrowcu (tak jak ja to robie^^) więc to żaden problem, a telefon naprawde godny polecenia, nawet jeśli trafisz na taki który ci się będzie wieszał (są takie modele) wgrywasz nowe oprogramowanie albo zanosisz do salonu i robią tam to za ciebie, i telefon śmiga aż miło, klawiatura też sprawuje się świetnie, w miare duże przyciski przez co pisze się łatwo i przyjemnie. Na prawde gorąco polecam

  • 0

    324. ~NADI  2011-02-24 01:32:26  host: gkm2.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie-Czy ten telefon jest Dual Sim-em?

  • 0

    326. ~add  2011-02-24 14:19:51  host: 80.53.223.110

    Czy da się czytać książki w formacie jar. lub jar. przy złożonej klawiaturze?

  • 0

    327. ~RUDA112  2011-02-25 10:33:53  host: 78-131-222-6.tktelekom.pl

    Kupiłam właśnie ten tel i nie bardzo mogę poradzić sobie z GPS. Za każdym razem kiedy chcę gdzieś dotrzeć ściąga mi z karty 25 groszy a ponoć ma być całkowicie darmowy. W stawieniach mam powyłączane online i też to samo. POMOCY !!!

  • 0

    328. ~misiuu21  2011-02-26 00:20:29  host: abtq223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    RUDA112 wejdź ustawienia/telefon/ustaw. aplikacji/ ustalanie pozycji/ metoda ustalania pozycji i pozostaw tylko zintegrowany GPS możesz też wi-fi o ile masz dostęp do sieci! Oraz Mapy /ustawienia/internet/ połączenie / OFFLINE. Gps będzie dłużej wyszukiwać satelity ALE ZA DARMO!

  • 0

    329. ~misiuu21  2011-02-26 00:27:27  host: abtq223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    By nie pulsował klawisz menu ten środkowy po zablokowaniu tel. należy wyłączyć wsk. powiadomień! Ustawienia/telefon/wsk. powiad./podśw. tryb. got. oraz same Wskaź. powiad.

  • 0

    330. ~  2011-02-27 17:03:10  host: 178-37-51-13.adsl.inetia.pl

    327. musisz pobrac mapy i dAC tryb offline

  • 0

    331. ~jubilatka  2011-03-01 22:32:11  host: ip125-116.iwacom.net.pl

    Mam telefon od niecałych 3 miesięcy - wydawał się fajny, ale często doprowadza mnie do szału, mianowicie zanim coś uruchomi, mija całe mnóstwo czasu, co chwila się zawiesza, kasuje muzykę i zdjęcia, a gdzieś tak za czwartym ponownym uruchomieniem wszystko jest spowrotem. Jest już w serwisie, może coś z tym zrobią i wreszcie będzie działać jak należy :)

  • 0

    332. ~suchar  2011-03-06 18:05:11  host: public53349.cdma.centertel.pl

    Telefon nie wiesza się wbrew obiegowej opinii którą wielcy znawcy symbianów wygadują. Korzystam z symbiana od kilku lat i znam niemal wszystkie jego bolączki, powiem jedno o każdy system operacyjny trzeba odpowiednio zadbać! jeśli już na starcie zaśmiecimy sobie cały telefon niepotrzebnymi aplikacjami i tysiącami różnorakich plików i pliczków to ja się wcale nie dziwię że się wiesza, bo trudno by było gdyby było inaczej. U mnie w telefonie 24/7 są włączone kaspersky, jbak task man, xplore, oraz widgety z aktualizacją poprzez wifi, Mimo tego telefon chodzi płynnie, czasem przez chwile musi nad czymś dłużej pomyśleć ale czy to nie jest typowy objaw każdego systemu operacyjnego? Podejrzewam ze wasze windowsy tez co jakiś czas mają przestoje, android też ma przestoje, iphone też. Wszystko się rozchodzi o to jak z danego urządzenia korzystamy. Kiedyś jeden z moich znajomych też strasznie narzekał ze mu symbian ledwo chodzi w n97, wziąłem telefon do ręki i rzeczywiście był strasznie zamulony, co się okazało przyczyną? 200 zainstalowanych aplikacji, karta pamięci zawalona w 96% do tego tysiące wiadomosci sms w pamięci. po hard resecie i zmianie karty pamięci na większą telefon śmiga jak nigdy wcześniej! Nie mogę pominąć tutaj kwestii wyświetlacza. Większość "fachowców" z tego forum to dzieci z nokią 3310 w kieszeni (swoja drogą rewelacyjny telefonik był) które gdzieś tam coś wyczytały że oporowy wyswietlacz to całkowita klęska. Otóż nie drodzy fachowcy. Oporowy wyświetlacz w wykonaniu nokii działa rewelacyjnie, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, a telefon posiadam od ponad 3 miesięcy, abym nie kliknął tego co chciałem. nawet podczas przeglądania stron www, które swoją droga bardzo szybko się wczytują oczywiście biorąc pod uwagę ze to telefon a nie komputer z 4gb ramu, gdzie ikonki sa małe i jest ich duże zagęszczenie to telefon niemal w 100% wybierał opcje którą chciałem aby wybrał, mimo tego ze mój palec jest większy od 3 ikon to nie ma problemu z wyborem tej

  • 0

    333. ~Monia  2011-03-07 12:22:00  host: host35.abaks.pl

    Telefon mam 2 tygodnie. To mój pierwszy symbian więc trochę ciężko. Mam problem - po usunięciu nagrań dyktafonu, następne nagrania nie są liczone od początku, tylko kolejność jest zachowana jakby nic nie zostało usunięte, a powinno być od numeru 1. Jest na to jakaś rada? Strasznie mnie to drażni

  • 0

    334. ~reniferq  2011-03-08 21:39:04  host: 126.82-134-81.bkkb.no

    telefon posiadam od jakiegos miesiaca, i jestem bardzo zadowolony,wszystko dziala jak nalezy,wyswietlacz super wbrew temu co pisza inni uzytkownicy,ogolnie telefon rewelacja,co do bateri to przy intensywnym uzytkowaniu wystarcza na 2 dni,jesli wlaczone jest wi-fi,gps i wiele innych czynnikow ktore nato wplywaja,ale gdy telefon uzywam srednio czesto,czyli kilka rozmow,sms,czasem wi-fi to spokojnie starcza mi nawet do 5 dni!!!wienc mysle ze az tak niema co nazekac.pozdrawiam i zachecam do kupna!!!Super Sprzęt! pozdro

  • 0

    335. ~  2011-03-09 12:19:12  host: aaf127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który telefon lepszy ten czy htc wf?

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet