Nokia C6-01 - opinie
Telefony Nokia Nokia C6-01 Opinie o Nokia C6-01

Nokia C6-01

w sumie: 47
  • 0

    1. ~Boro  2010-09-14 15:23:18  host: 217.153.73.242

    hmm coś nawet konkretnego, obudowa wygląda jak metalowa, jaki to ma procek ?

  • -2

    2. ~Ganfrod  2010-09-14 19:15:53  host: 83.142.201.243

    Brak qwerty :( największa wada tego tel

  • 0

    3.  2010-09-14 19:43:14

    Ładniejsza 5800 na ^3, tak mi się kojarzy

  • 0

    4.  2010-09-15 02:53:27

    nokia- bateria 1050 mah przy 14mm grubości, a samsung omnia i8000 przy 12mm ma 1500mAh. Czy nokia nie może wsadzić porządnej baterii, tak aby ten tel trzymał co najmniej 3 dni?

  • 0

    5. ~Zafascynowany  2010-09-15 07:42:21  host: 94.254.213.129

    Ja osobiście wolałbym wersję tego telefonu z pełną prawdziwą klawiaturą QWERTY, z mniejszym niedotykowym ekranem, lub w wersji designem Nokii N97/Mini... Bo takie wirtualne klawiatury są niewygodne... Przekonałem się o tym na przykładzie Motoroli A925... Ale być może w tym telefonie ta wirtualna klawiatura jest trochę większa... Miejmy taką nadzieję...

  • 0

    6. ~janek  2010-09-15 13:52:22  host: 94.42.85.2

    wg. mnie ładniejszy, lepiej wyposażony i z lepszych materiałów niż 5800. ma szansę stać się wielkim hitem nokii. gdyby tylko dali sprzętową qwerty to już byłby genialny fon

  • 0

    7. ~  2010-09-15 16:28:33  host: t13-03.opera-mini.net

    Mała pamięć wbudowana. Wygląd fajny, aparat spoko i HD 30fps. Tylko jaki procek jestem ciekaw i RAM oraz ROM? Noi ta rozdziałka 640x360 słabo troche.

  • 0

    8.  2010-09-17 07:57:48

    Największą wadą może być jednak bateria, stosowanie ogniw poniżej 1500mAh w smartfonach to "przywiązanie" do ładowarki. A ta bateria ma ledwo 1050 mAh.

  • 0

    9.  2010-09-17 19:23:00

    oj 5800 nie miałem pojemnościowego wyświetlacza i multitoucha, a to, to jest cudo normalnie, ciekawie jak ten nowy symbian? ciekawe kiedy wejdzie do sprzedaży w którejś z sieci?

  • 0

    10. ~as  2010-09-19 08:07:27  host: 87-205-213-82.adsl.inetia.pl

    Wczoraj dostałem ten telefon. Wcześniej używałem E75. Po 1 godzinie wylądował w szufladzie. Pozostałem przy E75. Powody: 1. Plasik szkrzypiący 2. Zły dotyk - do samsunga mu daleko. 3. Symbian ^3. Niby na dotyk dla chyba na palce dziewczynki w wieku komunijnym. Chyba dobry do smsów ale sprawdzałem.

  • 0

    12. ~@2  2010-09-19 23:01:58  host: dynamic-78-8-51-66.ssp.dialog.net.pl

    Najwieksza Twoja wada to brak myslenia wynikowego - skoro model nazywa sie C6-01 i jest rozwinieciem modelu C6-00 to oznacza, ze QWERTY jest i zawsze tam bylo. A ze na zdjeciu telefon "zlozony" to juz inna bajka - co nadal nie oznacza, ze QWERTY nie ma. Jedyna rzecza, ktora sugeruje brak klawiatury jest brak tej informacji w opisie. Mysle, ze czas juz zaktualizowac "metryczke" i umiescic w kolumnie "Dane" informacje TAK/NIE o QWERTY - swiat idzie do przodu... Telepolis tez powinno.

  • 0

    13. ~molibdenowy_mateusz  2010-09-21 09:54:49  host: 212.160.172.70

    Brak qwerty? Hmmm. Dziwne, bo wygląda na dosyć grubą.

  • 0

    14. ~Iyasashi  2010-09-21 12:56:55  host: 80.50.155.37

    Ciekawi wyświetlacz AMOLED multitouch wifi symbian czego więcej trzeba no jak by była ta qwerty to by był idealny no ale cóż wszystkiego na raz nie można mieć

  • 0

    15. ~  2010-09-21 20:56:38  host: 078088208025.walbrzych.vectranet.pl

    Jaki brak qwerty dziecko o czym ty gadasz to, że nie pokazali na telepolis na zdjęciu to nie znaczy, że nie ma!!!!!!!!A tak wogóle to chyba logiczne, że ma skoro to następca c6

  • 0

    16. ~czief  2010-09-22 19:38:10  host: dut198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tego co mi wiadomo i co czytalem na zagraniczych stronkach to tak samo jak w c6 00 jest klawiatura qwerty

  • 0

    17. ~Siwy  2010-09-25 00:01:57  host: 078088019125.radom.vectranet.pl

    Co to jest za przerubka Noki C6?Dziś wziołem taka samą z Plusa i inna jest oraz posiada qwerty

  • 0

    18.  2010-09-30 20:27:14

    c6-01 to to samo co c6-00 tyle, że bez qwerty. tak trudno zrozumiec? po co Nokia miala by robic 2 takie same modele? ten nie ma qwerty. nie ma tu zdj i nigdzie na necie takiego nie znajdziecie, dlatego nie wiem, skad awsze durne wnioski o tym, iz ten tel. posiada qwerty. dziecinada normalnie. to tak jakbym stwierdzil, ze skoro nie bylem w USA, to skad moge miec pewnosc, ze istnieje taki kraj, skoro tam nie bylem?

  • 0

    19. ~Ganfrod  2010-10-03 09:40:54  host: 83.142.201.243

    Do wszystkich którzy lekko nie wiedzą co piszą!!! Na rynku (także polskim) znajduję się obecnie model telefonu NOKIA C6-00,a przedstawiony w tej specyfikacji to tak zwanę rozwinięcie marki C6 czyli telefon NOKIA C6-01, jest on aktualnie niedostępny w sprzedaży. od zwykłej C6 różni go soft (symbian 3) aparat (8 mpix 2 lampy led) BRAK KLAWIATURY QWERTY i wygląd. Dziękuje

  • 0

    20. ~Polprzewodnikowy  2010-10-04 14:47:25  host: public4981.cdma.centertel.pl

    Różni go jeszcze typ wyświetlacza i dotyku.

  • 0

    21. ~maciek  2010-10-05 09:57:44  host: 92.63.32.68

    jeżeli chodzi o C6-00 to jest dostępny praktycznie we wszystkich ofertach operatorów Era, Plus, Orange za złotówkę w biznesie w dość niedużych abonamentach. Na Allegro też kilka ciekawy ofert, z nim by się znalazło. Na oferty z C6-01 jakoś właśnie nie mogłem trafić. No, ale mam nadzieje że już nie długo pojawi się na polski rynku gsm.

  • 0

    22.  2010-10-05 13:21:16

    Orientuje się ktoś kiedy ten fonik wejdzie do sprzedaży? Ciekawa, nieduża maszynka ;>

  • 0

    23. ~wronx  2010-10-14 21:52:23  host: chello089078120097.chello.pl

    do wszystkich! ten telefon nie ma qwerty ;p i to jest pewne informacja!

  • 0

    24. ~Hymer  2010-10-18 12:27:30  host: apn-95-40-81-128.dynamic.gprs.plus.pl

    To jest całkiem inny trelefon niz C6 dostępny aktualnie u operatorów. Wszelkie info znajdziecie na stronie nokii.

  • 0

    25. ~  2010-11-01 12:09:04  host: abqd198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dokladnie, brak klawiatury qwerty sprawia iż ten telefon traci swoj urok, zdecydowanie lepsza poczatkowa wersja czyli C6 [C6-00].

  • 0

    26. ~Przemo  2010-11-05 18:35:27  host: 89.230.12.11

    Ma qwerty, tylko wirtualną.

  • 0

    27.  2010-11-06 11:10:04

    Jaki procek???

  • 0

    28. ~SWG53  2010-11-11 15:43:11  host: ip-93-154-128-13.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Dla mnie jest akurat ten telefon co najważniejsze :nie muszę uciekać w cień i odczytywać wiadomości,ajeżeli ktoś tu mówi o Qwerty to po co krytykuje ten telefon niech smoczek kupi sobie C6-00,ta ma qwerty,do cholery czy wszystko to Qwerty,bo inaczej to co szajz?

  • 0

    29. ~Adam  2010-11-15 18:23:55  host: apn-95-41-47-139.dynamic.gprs.plus.pl

    Ta nokia tylko z wyglądu przypomina"zwykłą" C6,a jest od niej dużo lepsza -zaczynając od obudowy(po części z metalu,ekran chroni szklana szybka,ale nie jestem pewien,czy to jest gorilla glass) i tak jak reszta telefonów z symbianem^3 procesor 680mhz(w C6-00 jest 434mhz),akcelerator grafiki, 256MB ramu, funkcja host usb(można podłączyć myszke,albo klawiature od kompa). Na fińskiej stronie nokii jest już dostępna jest za 349 euro.

  • 0

    30. ~utylizacjaelektroniki.pl  2010-11-22 16:57:49  host: 77-253-92-20.adsl.inetia.pl

    moj znajomy ma ten telon,jezeli chodzi o oprogramowanie to jest ok ,ale bateria do kitu.Uwarzam ,ze lepiej miec mniej funkcji w telefonie,ale lepsza baterie jak w noki E52

  • 0

    31. ~Naz  2011-01-29 12:03:26  host: 95.108.82.149

    Procesor 2,1 GHz

  • 0

    32. ~sk  2011-02-06 14:13:09  host: 212.244.210.66

    mam zamiar go kupic cena oklo 1200-1250.ogladalem go powiem ze telefon spoko metalowa obudowa bardzo czytelny wyswietlaczi dotyk fajnie smiga.

  • 0

    34. ~kacper  2011-02-24 15:13:35  host: cmts.tvk-wolczyn.pl

    I czy w tej noki c6-01 idzie pisać językiem T9. Bo słyszałem że nie za bardzo bo wtedy wstawia polskie znaki i są krótkie sms-y.

  • 0

    35. ~ziom  2011-03-26 13:13:38  host: 188.123.212.131.gesanet.net

    ktos wie czy bedzie dostapena w ofercie ktoregos z operatorów?

  • 0

    36. ~domsc  2011-03-30 21:57:50  host: user-109-243-199-216.play-internet.pl

    fajny mniejszy Iphone myśle że lepsze to od waveów i to za 1100zł

  • 0

    37. ~Roberto_Pless  2011-06-11 20:15:07  host: 77-254-8-199.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefonik już miesiąc. Wcześniej miałem SE K800i- ta nokia mnie wręcz powaliła swoimi możliwościami. W kilku słowach mogę go opisać, iż jest solidnym, bardzo dobrze robiącym zdjęcia i filmy HD multismartfonem za rozsądną cenę. Jeśli cały czas się bawi telefonem to logiczne że przy tylu funkcjach bateria ledwo pociągnie 24 godziny, ale przy normalnym użytkowaniu 3,5-4 dni bez problemu.Acha i na wielką uwagę zasługuje polepszony o niebo wyświetlacz niż w poprzedniku-teraz jest on wyraźniejszy i lepiej wyczulony na dotyk oraz precyzyjniejszy. Ja mu daję notę 4,99/5 :D Pozdrawiam wszystkich gorąco!

  • 0

    38. ~Niki  2011-06-17 08:11:33  host: 80.50.136.126

    Czy ten telefon jest funkcjonalny? Znaleźliście jakieś wady? Polecacie go?

  • 0

    39.  2011-06-22 19:56:04

    tak!Jedyna wada to walnięty zasięg jak we wszystkich nokiach z symbianem 3 jak to poprawią to sam kupię N8 ;)

  • 0

    40. ~olpiter  2011-06-23 07:40:31  host: 90.165.174.97

    Bardzo dobry telefon bateria trzyma długo, normalne jeśli ktoś się bawi telefonem cały dzień to żaden telefon nie pociągnie 24 h. Wszystko chodzi płynnie bez zawieszki ,fajny ekranik, filmy hd, solidna obudowa, super.

  • 0

    41. ~AAA  2011-07-23 23:54:05  host: aop253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten model nie posiada querty tylko model C6 ma klawiaturkę

  • 0

    42. ~wasyl  2011-09-15 10:15:38  host: 078088145107.jeleniagora.vectranet.pl

    mam prześwity pod klawiszami funkcyjnymi. Widać gdy jest ciemno. To normalne w tym modelu? Reszta ok.Mały, solidny, szybki, tani. Polecam.

  • 0

    43. ~bnn  2011-10-19 23:58:55  host: 89-74-236-157.dynamic.chello.pl

    Boro, przeczytaj do końca opis zanim zaczniesz głupio pytać...

  • 0

    44. ~Cody093  2011-11-24 16:15:25  host: eny240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja mama ma ten telefon i narzeka na ciągle świecący klawisz menu. Twierdzi, że pożera jej to baterię. To normalka czy da się to jakoś wyłączyć?

  • 0

    45. ~best  2011-12-13 17:52:50  host: user-31-175-136-25.play-internet.pl

    @44 Pewnie miała nieodebrane połączenie albo nieprzeczytaną wiadomość :) W 500 klawisz menu robi za diodę sygnalizacyjną, więc może tu też tak jest :)

  • 0

    46. ~narzeczony  2011-12-19 23:24:15  host: ip-79-175-217-164.cable.smsnet.pl

    C7 vs C6-01 którą polecacie wybrać? chciałbym porównanie przede wszystkim pod kątem przeglądania internetu, nagrywania HD i robienia zdjęć. A i na którym lepiej się pisze smsy, bo to dla mnie też ważne (w końcu to wciąż się nazywa telefonami :) )

  • 0

    47. ~  2012-03-04 02:54:18  host: ip-81-210-76-251.expro.com.pl

    46. C7 lepsza :P

  • 0

    48. ~do 44  2012-05-10 11:08:38  host: 83.1.94.2

    w mojej 5800 służy to jako kontrolka przy nieodebranych sms lub połączeniach a jesli wszystko jest ok to zrób tak menu->ustawienia->telefon->wskaźnik powiadomień. tam wszystko ustawiasz. Pozdrawiam

  • 0

    49.  2013-10-27 23:01:58

    Do pewnego momentu spisywał się całkiem nieźle ale zaczął mu wariować wyświetlacz aż w końcu padł. Poza tym mało pamięci operacyjnej :/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-125-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet