Nokia C2-05 - opinie
Telefony Nokia Nokia C2-05 Opinie o Nokia C2-05

Nokia C2-05

w sumie: 18
  • 0

    1.  2011-12-09 15:53:12

    VGA? Taki bardzo low-endowy ;D

  • 0

    2. ~Johnny  2011-12-10 14:09:28  host: aalj242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia już telefony niskobudżetowe zaczyna robić odstraszające, za czasów modelu 3100 robili konkretniejsze. Teraz wykonanie to totalna tandeta, a wyglądają jak zabawki z odpustu...

  • 0

    3. ~  2011-12-21 20:46:58  host: bvf131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat 0,3mpix - to tak jak moj pierwszy telefon z kolorowym wyświetlaczem SE T630 a było to jakieś 7 lat temu. No ale pewnie myślicie, że nie ma co marudzić bo jest w cenie poniżej 100 zł. Błąd. Mamy grudzień 2011 i ten telefon stoi mniej więcej po 350 zł. /facepalm

  • 0

    4. ~gosc  2012-01-09 11:49:30  host: 87-205-188-165.adsl.inetia.pl

    Z aparatem przesada, rozumie że to tel niskobudżetowy ale mogli dać przynajmniej te 1,3-2 mpx...

  • 0

    5. ~  2012-01-23 20:13:05  host: afpl77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszyscy powyzej skarza sie na niskiej jakosci aparat, ale czy kto kolwiek z Was na wakacje bierze telefon zamiast aparatu cyfrowego? Telefon poza aparatem posiada duza game funkcji ktore sa faktycznie potrzebne. Zastanawiam sie nad zakupem owego telefonu. Czy ktos go posiada i jest mi w stanie powiedziec czy cos sie z nim dzieje, ma jakas wade fabryczna? np ( jak nokia 6300 zepsute lub slabo stykajace wejscie na zestaw sluchawkowy) I ile przy normalnym uyztku (rozmowy + smsy) telefon bedzie trzymal

  • 0

    6. ~  2012-02-09 12:29:10  host: ivb92.internetdsl.tpnet.pl

    chcecie lepszy aparat to sobie kupcie cyfrówkę

  • 0

    7. ~manix  2012-02-11 20:20:05  host: 89-75-138-147.dynamic.chello.pl

    Właśnie że rozdzielczość aparatu w telefonie jest ważna sam się przekonałem o tym kupując ponad dwa lata temu SE w995 rozdzielczość 8,1 mpix świetne zdjęcia robi i właśnie jadąc na urlop żaden zbędny gadżet w postaci aparatu cyfrowego nie jest mi potrzebny wystarczy telefon po powrocie wystarczy zgrać na kompa i jest ok.

  • 0

    8. ~aldona  2012-03-05 14:57:09  host: mconnect.com.pl

    super telefonik do abonamentow za 10 zl ^^

  • 0

    9. ~marlena1954  2012-03-06 15:24:46  host: 5-145-196-109.itvmedia.pl

    Telefon może i fajny. Ja mam go 4 dni i nie moge go zamknąć.

  • 0

    10. ~telefoniomaniak  2012-03-20 12:47:05  host: host892517910.cemoosnet.3s.pl

    lepsza jest nokia c6

  • 0

    11. ~Sylwia  2012-06-13 02:00:39  host: 94-72-103-234.marsoft.net

    Mam go z Zetafonu, inaczej bym nie kupiła. Wygląd i obsługa ok, ale bateria... masakra jakaś.

  • 0

    12. ~opsik  2012-06-23 11:32:52  host: 89-73-29-254.dynamic.chello.pl

    hmmm masz racje nokia C6 jest lepsza ale cena też jest lepsza i to o wiele.Ata nokia nie jest zła trzyma długo jak na moje wymagania, praktycznie cały dzien słucham muzyki jak gdzieś ide albo esemesuje a telefon na luzie trzyma 3 dni, ogółem aparat beznadzieja ale da sie żyć iż telefon zachfyca innymi gadzetami

  • 0

    13. ~nokian  2012-11-18 20:23:35  host: ip-161-49.ists.pl

    Ten telefon jest potwornie wolny. Pisanie smsa to jak bieg pod wodą. Poczciwa Nokia 3100c działa błyskawicznie.

  • 0

    14. ~Mary  2013-01-30 14:58:52  host: user-109-243-77-68.play-internet.pl

    Mam i jestem bardzo zadowolona. Potrzebowałam telefonu, który jest w miarę solidny, prosty i wygodny w obsludze , bo często podrózuję i niestety ale moje ostatnie cacka nie wytrzymywały moich wymagań. Dzwonie w podr ozy niemal bez przerwy, w roznych warunkach, z pociągu, z lotniska - ten telefon jest idelany jako podrożny. nie boję się ,że się uszkodzi, że jakaś delikatna cześć pęknie tak jak w ostatnim moim Galaxy. W dodatku ma bardzo dobre glosniki i muzyki slucha isę przyjemnie. Czasem nawet już po przybyciu nadal używam go przez pierwszy dzień, budząc zdziwienie moich francuskich albo niemieckich wspólnikow - co Ty taki slider sobie fundnełaś ? - Ano. I wyjmuję Iphona, żeby nie my slei sobie ...:) Naprawdę, do robirnia zdjęć mam porządną lustrzankę, nie potrzebuję telefonu (choć mam też taki co robi siwtne zdjęcia ). Telefonik jest poręczny, podręczny i łatwy. Ma wszystko co potrzebne mi w podrozy w telefonie.

  • 0

    15. ~  2013-02-04 15:25:18  host: aawd207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja Nokia C2-05 nie była na początku taka zła. Nawet byłam z niej bardzo zadowolona, zgrałam muzykę i wgl. Za takie pieniądze opłacało się brać. Po jakimś czasie zaczął się ciąć. Ale cóż nie zwracałam na to uwagi bo po co. Ważne że można pisać, dzwonić a prawie każdy telefon ma wady. No ale cóż. Po roku popsuł mi się głośnik, no nie byłam zadowolona. Ale ostatnio wyłączyłam go na chwile bo zobaczyłam ikonkę. Próby włączenia go były bezskuteczne klawiatura się świeciła a ekran zaświecił się na chwilkę i zgasł!!! I tak w kółko. Wreście go wyłączyłam i zostawiłam na 10 minut. Potem spróbowałam jeszcze raz i się włączył na szczęście. Ale jak coś robię to tak się ekran szybko zapala i gaśnie i tak co jakieś 8 sekund. Jest to wkurzające dlatego myślę o zmianie chociaż szkoda bo go polubiłam. Może to tylko niektóre tak szwankują.

  • 0

    16. ~play  2013-04-07 13:03:18  host: user-164-127-249-213.play-internet.pl

    Szanowna Redakcjo Jestem waszą stałą czytelniczką,odkąd kilka lat temu kupiłam komputer.Wiele razy reklamujecie i polecacie sprzęt komputerowy,oraz telefony komórkowe,smartfony,itp.. Dużo piszecie o sprzęcie takich marek jak Sony Erikson,Nokia i Samsung,polecacie go jako bardzo dobry,właściwie tylko do tych marek telefonów publikujecie programy umożliwiające łączność tego sprzętub z komputerem.Dwa lata temu w styczniu kupiłam telefon komórkowy Samsung Avila z ekranem dotykowym.Gwarancja -dwa lata od daty zakupu.Przez rok i 10 miesięcy telefon chodził doskonale,ale w zeszlym roku w listopadzie zaczął się psuć,ekran się blokował,menu nie chciało funkcjonować,jakby stanął w miejscu. Odniosłam wrażenie,jakby ktoś mnie celowo blokował i utrudniał dzialanie sprzętu,choć kartę miałam zaladowaną-korzystam z sieci Playmobile na kartę,nie mam abonamentu. Zwróciłam się o pomoc do Serwisu Samsung tego na Białostockiej 5 w Warszawie Tam komorka zostala naprawiona w ramach gwarancji.Powiedziano mi,że był uszkodzony ekran dotykowy i został naprawiony,dostałam na gwarancji stempelek z nazwą firmy i datą naprawy.Moje pytania o gwarancję naprawy zignorowano bez wyjaśnień.Telefon odebrałam z naprawy na początku grudnia.W grudniu i styczniu telefon działał bez zarzutu, ale na przełomie lutego i marca zaczęłam mieć problemy z jego dzialaniem,zaczał się znów blokować ekran,włączał się i wyłaczał kiedy chciał,bywało,że nie chciał się włączyć przez godzinę.Początkowo myślalam,że to z powodu zimy ekran tak się blokuje.Wylączalam telefon i wyjmowalam baterię,gdy wkładalam go dziesięć,piętnaście minut póżniej to się znowu włączał.Przyszlo mi do glowy,że to może być wina baterii,kupiłam nową ,ale ta zmiana zdala się tylko na bardzo krotko.W połowie marca tele

  • 0

    17. ~B.R.O sam na sam  2013-11-17 22:42:54  host: aeqo236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja na przykład kupiłem ją w tamtym roku czyli 2012 za 170zł i jest wspaniały mam karte pamięci 2g mam na niej muzyki zdjęcia itp.Sciągam na nią aplikacje ze strony 3G gry,tapety,dzwonki i te aplikacje które nie są na tele dotykowy wszstkie u mnie działają chociasz w komen piszą że im nie działają szkoda ,że niema latarki bo nie działa jedna aplikacja chociaż przed tym mijałem tele LG KE970 z latarką że jak świeciła 1min gdy był naładowany spadła bateria do połowy OGÓLNIE POLECAM ! TYLKO MAM zrysowany ekran . ALE BOŻE O CZYM JA Mówje po tylu upatkach .Pare tygodni temu zaczą mi szurać tylni głośnik akurat stałem z kolegą na mieście i jak zwykle słuchałem muzyki na cały FULL, szurał głośniku jest jakaś osłonka na głośniku i oczywiście rozjebałem to i nie szurało a nawet jest jeszcze głośny. Jest dobry do słuchania muzyki uwaga słuchawki od noki orginalne są słabe a jeszcze coś zakupcie sobie kabel USB lub jak macie karte pamięci czytnik do port tak lepiej ;D

  • 0

    18. ~madzia42525  2014-01-24 18:49:05  host: aahp232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam kupiłam ten telefon bo sie mi spodobał a teraz nie mogę sobie z nim poradzić nie działa mi karta pamięci nie wiem jak ja uruchomić a tak wogóle czy sa tam jakieś gry wgrane bo nie mogę znaleść pomóżcie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet