Nokia C2-03 - opinie
Telefony Nokia Nokia C2-03 Opinie o Nokia C2-03

Nokia C2-03

w sumie: 12
  • 0

    1. ~  2011-09-02 19:59:34  host: gaja.tpnet.pl

    Nie rozumiem Nokii, zawsze coś muszą sknocić w tych swoich telefonach! Mam 10-letnią Nokię 6310i, chętnie bym ją zmienił na coś nowszego, ale nie mam na co! Nokia wypuszcza mnóstwo różnych wybajerowanych modeli, ale każdy z nich, z jakąś poważna wadą! Teraz wypuścili dual-sima, na jakiego czekałem od dawna, aż tu okazuje się, że ten telefon nie ma wybierania głosowego, co jest dla mnie warunkiem koniecznym, gdyż bardzo często korzystam z samochodowego zestawu głośnomówiącego. Sprawa o tyle dziwna, że Nokia wybieranie głosowe dawniej stosowała nawet w tańszych telefonach.

  • 0

    2. ~adrs  2011-09-13 12:12:10  host: 89-78-40-38.dynamic.chello.pl

    nokia leci na znaku towarowym, dlatego wie, że ludzie którzy kupili telefon nokii, kupią znowu nokię. Więc wolą odjąć różne funkcję z każdego telefonu po trochu, żeby klient musiał wybrać coś dla siebie, a nie tylko jeden telefon uniwersalny, który by wybrali wszyscy. Potem po wrzuceniu na rynek kolejnego telefonu, poprzedni telefon byłby konkurencją dla nowszego, dlatego sztucznie powstrzymują unowocześnianie ich telefonów, coś tam odejmując za każdym razem, żeby w kolejnym to dodać i zrobić c2-01 c2-02 c2-03 c2-04. bez sensu, telefony coraz gorsze, a konkurencja nie śpi.

  • 0

    3. ~red  2011-09-21 18:30:59  host: 77.252.244.178

    kiedy ten telefon trafi do sprzedaży?

  • 0

    4.  2011-10-05 23:41:52

    czekałem długo na ten telefon, chciałem wrócić do Nokii a tu rozczarowanie: "Obie karty SIM są dostępne w tym samym czasie, gdy urządzenie nie jest używane, jednak gdy jedna karta SIM jest aktywna, na przykład podczas połączenia, wysyłania lub odbierania wiadomości lub wczytywania bądź pobierania danych, druga karta jest niedostępna." dziękuję nie chcę...

  • 0

    5. ~Pff  2012-01-02 17:31:28  host: user-46-113-157-13.play-internet.pl

    mam ta nokie i jest bardzo dobra i wpadła mi do wody i nic sie z nia nie stało . A z tymi 2 kartami jest lux masz obok napisane czy wyslano na karte 1 czy na karte 2 . I przynajmiej nie musisz przełączać . Narazie jaki znalazłam 1 minus to to ze nie moge wlaczyc na glosnik ;/

  • 0

    6. ~OjA_OjAAA  2012-01-06 19:09:16  host: host-89-230-3-5.ozorkow.mm.pl

    A czy wie ktoś jak sprawić aby wyświetlały się kontakty tylko z jednej karty sim??

  • 0

    7. ~MArceliusz  2012-01-08 17:00:09  host: 095160035176.warszawa.vectranet.pl

    Taniocha, tandeta, badziewie etc. Chciałbym wszystkich poinformować że mamy 21 wiek a 3g to już przeżytek. To włażenie na drzewo, cofanie się w rozwoju. Ktoś dobrze napisał że nokia zaczyna ślizgać się na własnej reputacji. Mimo to uważam że to najlepszy obecnie na rynku dualsim. Sądzę że to dobry kierunek, w tej materii rynek jest bardzo chłonny. Nokia jako szanowany producent ma szansę zawojować ten rynek. Czekam na bryłę z 3g plus gps i wifi i kupuję!

  • 0

    8. ~Zbytrans  2012-01-08 17:08:13  host: 095160035176.warszawa.vectranet.pl

    C2-06. Jaka różnica między C2-03? Powiedzcie bo nie rozumiem nic.

  • 0

    9.  2012-01-31 14:02:53

    czy nokia c2-03 ma diodę led informującą o nieodebranym połączeniu?

  • 0

    10. ~Michał  2012-02-11 17:51:30  host: 81.15.146.218

    nie - nie ma diody. poza tym telefon bardzo fajny i funkcjonalny. Zalety przy dual simie bardzo duze. Ale niestety bardzo marna bateria, ktora przy zalozenieu, ze druga karta to sluzbowa, z ktorej duzo dzwonie - bateria trzyma 3 dni;[ Gdyby nie to to bylaby idealna

  • 0

    11. ~ewcia163  2012-02-20 16:21:30  host: s529c3cc8.adsl.wanadoo.nl

    mam ją od miesiąca i do dziś nie wiem jak sprawdzić połączenia-kiedy wciskam słuchawke mam komunikat-kontakty nie gotowe- i tak cały czas,poprzednie były lepsze

  • 0

    12. ~vw  2012-08-23 19:00:26  host: staticline58369.toya.net.pl

    ludzie kupta x1-01.smialo wytrzymuje tydzien, bo nie ma zadnych bajerow. posiadam i nie narzekam.ow telefon jest do dzwonienia i pisania sms.pozatym mono wyswietlacz no ta potezna bateria 1450 mAh

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet