Nokia C2-02 - opinie
Telefony Nokia Nokia C2-02 Opinie o Nokia C2-02

Nokia C2-02

w sumie: 57
  • 1

    1. ~snup  2011-08-21 20:05:41  host: host-212-67-159-224.cable.net-inotel.pl

    co jest tej? Żadnego komentarza?? Tego jeszcze nie było...

  • 0

    2. ~:)  2011-08-23 20:44:28  host: 87-205-245-81.adsl.inetia.pl

    jeden z najładniejszych telefonów na rynku obecnie :-) tylko w wersji White gold! :)

  • -1

    3. ~xxx  2011-08-23 23:10:29  host: aflx172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "oporowy panel dotykowy" i wszystko jasne :/

  • 1

    4. ~Cinek177  2011-08-24 13:55:52  host: ys10.internetdsl.tpnet.pl

    Zapowiada się świetnie. Bardzo dobra cena więc będzie się sprzedawał

  • 0

    5. ~neoptb  2011-09-05 16:42:31  host: ath58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    299 zł w mixie w plusie przy 30złx48. Ciekawe kto to weźmie :D-

  • 0

    6. ~Bnn  2011-09-10 13:34:31  host: 89-68-91-74.dynamic.chello.pl

    szkoda że niema wifi, bardzo porządny i telefonik poza tym!

  • 0

    7. ~bubu  2011-09-13 16:19:44  host: 212.160.172.70

    Telefonik ładny ale bebechy śmietnik!

  • 0

    8. ~radek  2011-10-08 12:07:51  host: adhd219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma nawigacje?

  • 0

    9. ~robertos78  2011-10-29 20:50:36  host: host-n1-114-108.telpol.net.pl

    Oczywiście ze nie ma navi :)

  • 0

    10. ~loca  2011-11-10 19:10:18  host: 031011201036.stargardszczecinski.vectranet.pl

    Słuchajcie mam nokie c2-02 i powgrywałam sobie na nią piosenki. Ale za cholere nie wiem jak ustawić je na dzwonek. Już nie wspomnę o wpasowaniu różnych dzwonków pod każdy kontakt pomóżcie!!!

  • 0

    11. ~robertos78  2011-11-11 20:58:39  host: host-n1-114-108.telpol.net.pl

    ustawienia-profile-ogólny-przystosuj i ustawiasz co chcesz , na koniec zapisz i finito :)

  • 0

    12. ~ania  2011-11-12 12:09:08  host: acjw12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    loca, czy rozwiazalaś już ten problem, bo ja mam to samo?

  • 0

    13. ~szafran  2011-11-18 18:48:52  host: 178.180.153.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    wiecie moze czemu pisza Dual SIM - nie? na stronie nokia india reklamuja go jako dual SIM; chcialam sobie o nim troche poczytac ale u nas chyba ma on inne bebeszki.

  • 0

    14. ~makoo  2011-11-25 23:43:37  host: host200-78.kaskada.net

    szafran: patrzyłeś na nokię c2-03

  • 0

    15. ~aneta2611  2011-12-09 19:21:40  host: 178.73.49.191

    Mam pytanie. Jesli kupie kabel microUSB to bede mogla normalnie przesylac piosenki przez niego tak? bo czytalam ze ten kabel laduje tel. Dziekuje z gory za odpowiedz :)

  • 0

    16. ~grik  2011-12-11 16:43:17  host: 178-36-50-13.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie do telefonu.Właśnie zamierzam sobie kupić nokie c2-c2 ale nie wiem czy ona jest głośna w słuchaniu piosenek.

  • 0

    17. ~Lisnot  2011-12-14 18:43:36  host: 178.239.0.3

    Do ~grik - tak, telefon jest głośny zarówno na głośniczku ( nawet 106 dB) jak i na słuchawkach, po za tym ma bardzo dobry odtwaracz muzyki i wysokiej jakości dźwięku. Szczerze polecam Tobie ten model, sam go używam i jestem zadowolony.

  • 0

    18. ~  2012-01-01 11:50:28  host: bin151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie jak usunąć piosenki z tej noki ? plisss

  • 0

    19. ~xd  2012-01-04 15:57:08  host: 178-37-37-1.adsl.inetia.pl

    jak wylaczyc interet, bo caly czas pobiera mi pieniądze. ?

  • 0

    20. ~gazela  2012-01-06 14:54:30  host: 77-255-165-215.adsl.inetia.pl

    czy ten telefon na dobry "głośnik słuchawki", czy podczas rozmowy jest dobrze słychać rozmówcę. Chcę go kupić i to jest moje główne kryterium. z zewnątrz wygląda super

  • 0

    21. ~^^  2012-01-13 19:19:29  host: agu28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak długo trzyma bateria ??

  • 0

    22.  2012-01-14 12:26:44

    gazela, o to samo chciałem zapytać. Po pierwszych tygodniasch użytkowania uważam że głos rozmówcy jest słaby taki głuchy jakby ze studni. Czy inni uztkownicy też mają taki problem? Bo nie wiem czy zgłaszać problem w ramach reklamacji?

  • 0

    23.  2012-01-14 12:28:49

    21. od 3 do 5 dni przy normalnym użytkowaniu ok 1 g dziennie rozmów i kilkudziesięciu napisanych sms

  • 0

    24.  2012-01-23 11:31:23

    20. u mnie głos rozmówcy słychać jak w tubie... dośc nie wyraźnie. NIe wiem czy to norma dla tego modelu czy tez nadaje się do naprawy. 21. bateria trzyma ok do 5 dni w zależności od intensywności użytkowania. Jest ok.

  • 0

    25. ~asss  2012-01-27 14:50:19  host: bkt91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ajk usunac aplikacje np gg z tel? szukam szukam i nic,..odp szybko prosze

  • 0

    26. ~Martina  2012-01-29 17:25:15  host: dynamic-84-40-254-163.ssp.dialog.net.pl

    telefon jest idealny - jak dla mnie. Nie ma żadnych zbędnych aplikacji, jest wszystko to co potrzeba. Nie rozumiem jak niektórzy narzekają na pisanie smsów w tym telefonie, pisze się idealnie bez żadnych problemów. Na dotyk reaguje bdb i jestem zaskoczona bo czytałam nieco negatywne opinie na temat dotyku w tym telefonie. Co do aparatu to nie ma co narzekać bo jeśli ktoś się zdecydował na ten model to dobrze wiedział, że ma tylko 2mpx i szałowych zdjęć nie robi, no ale od tego jest aparat fotograficzny :-)

  • 0

    27. ~natalia;*  2012-01-30 15:35:16  host: acef137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym kupić ten telefon , warto . ? czy zmieści się w kieszeni spodni . ? Bardzo chcę go kupić, marzę o nim od 5 miesięcy, nareszcie uzbierałam pieniądze, ale jak czytam niektóre komentarze to mam dylemat : kupować czy nie kupować .?! :(

  • 0

    28. ~  2012-01-30 19:02:59  host: 213-92-185-70.serv-net.pl

    witam mam pytanie jak idzie usunąc ostatnie wybierane numery w sms?

  • 0

    29. ~dawidek  2012-02-01 00:11:58  host: 94-40-120-75.tktelekom.pl

    po prostu naciskasz na ten element przytrzymujesz i wyskakuje ci lista co mozesz z tym zrobić i tam masz

  • 0

    30. ~Anka  2012-02-08 13:06:23  host: 031011173200.warszawa.vectranet.pl

    Czy wie ktoś czy jest w tej noki możliwość korzystania z gadu?

  • 0

    31. ~PiKk0x  2012-02-12 18:43:33  host: bjl12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet fajny tylko ekran jak by byl dotykowy nie na nacisk to fajny i klapka rozsuwala wyzej to git

  • 0

    32. ~ziunia  2012-02-22 11:15:59  host: z39-01.opera-mini.net

    chce go kupic i czytajac opinie jestem w szoku:) pomocy! az tak sa wadliwe i sie psuja czy jednak oplaca sie kupic?

  • 0

    33. ~S_H  2012-02-24 14:14:12  host: 213-238-80-186.adsl.inetia.pl

    Ludzie bzdury wygadujecie telefon jest jak najbardziej okej wygodny poręczny praktyczny i dość szybki i nie porównujcie go do smartphonów które są 4-krotnie droższe !!

  • 0

    34. ~Mati  2012-03-16 19:55:36  host: host-89-229-107-3.szczecin.mm.pl

    Jak przewijać piosenki?

  • 0

    35. ~;oooo  2012-03-31 11:54:15  host: user-94-254-253-218.play-internet.pl

    Dlaczego gdy robie zdj nokią c2-02 przez cały czas pisze zapisywanie ?

  • 0

    36. ~piecia16.16  2012-04-05 21:50:56  host: afsm79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, chce kupić ten telefon,ale zastanawiam się czy to dobry wybór? tzn. czy mają dobre taśmy(czy przy rozsuwaniu sie wiesza się, wylącza) czy dotyk działa ok?? no i jak z jakością dźwięku, pisania sms?? o odpowiedzi proszę użytkowników tego sprzętu.

  • 0

    37. ~Ingaaaa  2012-04-06 18:25:23  host: ip135-1.vtelecom.pl

    Czy w tym telefonie da się pisać sms bez używania klawiatury > ?

  • 0

    38. ~patys  2012-04-11 20:38:53  host: host-46-186-13-250.dynamic.mm.pl

    xd- zalezy na ile bralas/brales tel chodzi mi o doladowania jak wzielas/wzieles tel na 42 doladowania to tym kodem wylanczasz internet*136*01*13# a jak na 48 to *136*01*14#

  • 0

    39. ~Pilarz  2012-04-16 13:30:45  host: xdsl.079.c66.petrotel.pl

    nie zafajny tel lepszy owiele nokia lumia800 to wam polecam

  • 0

    40. ~Mich  2012-04-25 15:22:38  host: apn-95-40-242-159.dynamic.gprs.plus.pl

    Ten telefon nie jest taki zły. Przez przypadek trafiła do mnie ta Nokia, po przeczytaniu opinii nie chętnie ją przyjąłem. Pierwsze wrażenie, prosty na zewnątrz i w środku, bez polotu zwyczajna komórka. Po kilku dniowym teście stwierdzam, że miło się rozczarowałem. Ekran dotykowy działa dużo lepiej niż w Noki C6, obudowa spasowana świetnie, w miarę duży i czytelny ekran i wygodna klawiatura a do tego dobra jakość rozmów i co najważniejsze świetna bateria. Właśnie ze względu na baterie wytrzymałą zgodziłem wziąść ten telefon który jest po prostu telefonem i nic po za tym. Nienawidzę buraków nowobogackich którzy w latach 90 nie wiedzieli co to ubikacja a wypowiadają się i narzekają, chcesz telefon który spełnia wszystkie zachciańki wydaj na niego 5 razy tyle ile za tą Nokie można kupić. Mam 25 lat od 9 roku życia używam komórki pierwsza to był duncall, mam różne komórki zwykle z najwyższej półki. Używam tej Nokii jako drugi telefon prywatny i jestem pewny że nie rozładuje mi się po 1 dniu tak jak by chociaż mój HTC desire dwa dni maksymalnie. Cholerna chołota dorwała się do neta i zawsze narzekają wszystko psują cały internet nie można spokojnie poczytać komentarzy o byle czym by sie nie natknąć na wulgaryzm itp. Internet dla mądrych ludzi i wszystkie wyższe dobra również a chołota zbierać pety.

  • 0

    41. ~lala  2012-05-15 12:00:37  host: 82-160-40-254.tktelekom.pl

    telefon z wygladu bardzo ladny tylko! po 1 telefon jest bardzo delikaty- jeden upadek i slider caly sie rusza, po 2 dotyk jest beznadziejny jest spozniony i trzeba nieraz kilka razy dotykac, po 3 bateria bradzo slaba -trzyma 2 dni! nie polecam tym osobom ktore czesto korzystaja z telefonu

  • 0

    42. ~kowaloVA  2012-05-25 20:36:36  host: n35ip164.piekary.net

    jak kalibrować go na klawiszach bo całkiem się rozkalibrował i nie można wejść dotykiem na ustawienia bo poprostu nie trawia w podany folder;;/ Fajna kapa......pomóżcie jak są jakieś inne opcje

  • 0

    43. ~monia  2012-05-31 08:42:41  host: user-164-127-134-60.play-internet.pl

    mam nokie C2-02 działała,ale od wczoraj nie reaguje na dotyk wyświetlacza i nic nie działa

  • 0

    44. ~malinka  2012-06-12 16:50:50  host: afth45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli chcecie ustawić wgraną piosenkę jako dźwięk dzwonka ---> wchodzimy w aplikacje -> gry i aplikacje -> karta pamięci -> music -> naciskasz i (chwilę przytrzymujesz) na wybraną piosenkę, rozwija ci się lista -> użyj dżwięku -> jako dźwięk dzwonka i już ;)

  • 0

    45. ~Nicole  2012-07-04 18:59:33  host: 212.87.244.34

    Witam, Mam pyatnie do osoób posiadających ten telefon, wiecie może czy jest możliwość zainstalowania sobie Skype na ten telefon i korzystania z niego, tak jak rownież aplikacji gg czy może nawigacji GPRS ?

  • 0

    46. ~Sajmon  2012-07-05 22:34:52  host: 91.224.216.250

    Bateria sprzed kilku lat. Taka sama co w Noki 3110c. Wniosek taki, że bateria szybko padnie u tych co się bawią telefonem bo ekran większy. Jednak rozdzielczość taka sama jak małego wyświetlacza w Noki 6300. Przesuwanie czegoś na ekranie w górę i w dół to katastrofa.

  • 0

    47. ~TTR  2012-09-18 14:59:28  host: host3.stimo.net

    A jak skonfigurować mms w Plusie w tym telefononie?

  • 0

    48. ~Barracuda  2012-09-23 22:02:39  host: public13693.xdsl.centertel.pl

    Witam! Posiadam ten telefon ponad pół roku, od stycznia. Z początku było fajnie ładne zdj. nie zacinał się i wgl. Pojawił się jeden problem. Podczas wysyłania sms telefon zawiesił sie w przestał reagować, poczym przestał działać głośni w słuchawce i mikrofon. Oddalem go na gwarancje do plusa niby cos zrobili ale strasznie się zacinał jednym słowem mówiąc było gorzej niż było. Oddałem go jeszcze raz. telefonik przyszedł jak sie zacinał tak zacina tylko wyświetlacz wymieni (nie wiem po co?) i dzis mi przestał reagować na dotyk. Jestem wkurzony jak nie wiem na ten telefon i na plusa. Prawdopodobnie jutro idzie jeszcze raz do naprawy. Z całego serca ODRADZAM!

  • 0

    49. ~Halinka  2012-11-19 19:44:30  host: apn-95-40-86-35.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon bardzo dobry. Polecam

  • 0

    50. ~stan47  2012-12-15 22:56:03  host: public-gprs475720.centertel.pl

    Prośba o pomoc. Jak zmienić ustawienie kontaktów, aby pierwsze wyświetlało nazwisko... przegrałem kontakty z 3120c i nie jestem zadowolony bo teraz ustawiło mi liste kontaktów wg Imienia. Dla mnie zupełnie niepraktycznie. Dziekuje!

  • 0

    51. ~  2013-07-04 21:51:36  host: 83.1.128.230

    4 miesiace pod śniegiem leżał i działa bez zarzutu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    52. ~grande1970  2013-08-06 18:15:58  host: agdc126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    używam telefonu o 2 m-cy i jedno co powiem: PORAŻKA ... tragiczna obsługa ja nie potrzebuje wodotrysków ale sprawnie działajacego telefonu i niestety ta nokia nim nie jest

  • 0

    53. ~  2013-10-20 16:15:02  host: user-31-174-195-96.play-internet.pl

    la mnie ten telefon ma jedną wadę, niestety dość poważną, mianowicie czasem się zawiesza,zacina i nie reauje na dotyk, czasem sam się odwiesza po kilku minutach, czasem muszę go wyłączyć i włączyć ponownie, by zaczął działać jak należy, niestety te zabiegi są czasochłonne a niekiedy są sytuacje gdy trzeba zadzwonić natychmiast,oddawałam go do naprawy,ale okazała się nieskuteczna, nadal jest to samo:(poza tym jest ok.

  • 0

    54. ~agnieszka  2014-01-31 19:50:00  host: 46.205.190.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    ja tez odradzam. mam go rok i dotyk nawala. czasami nie dziala caly dzien i w koncu po jakims czasie zaczyna reagowac. poza tym dotyk jest opozniony. nie polecam.

  • 0

    55. ~lolunia 11  2014-11-10 20:33:40  host: aahc97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanie moja mama ma nokie c2 02 I Nie wie jak ustawić dzwięk kontaktu czyli jak ktoś do niej dzwoni prosze odp wszystkie piosenki zapisały się jej na moja muzyka

  • 0

    56. ~nitro  2015-01-10 15:33:19  host: 178-37-116-107.adsl.inetia.pl

    ja go mam i polecam wam

  • 0

    57. ~takata  2015-03-04 22:25:37  host: 37.131.173.80

    Hej :) ktoś wie, jak usunąć playlistę? Gdy wchodzę w jakąś playlistę, tytuły piosenek wyświetlają mi się na szaro i nie idzie ani piosenek, ani playlisty usunąć. Ktoś coś wie na ten temat? Ostatnio na karcie pamięci utworzył mi się folder "lost" i zniknęły z niego piosenki właśnie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet