Nokia C2-01 - opinie
Telefony Nokia Nokia C2-01 Opinie o Nokia C2-01

Nokia C2-01

w sumie: 97
  • 1

    1. ~dreaph  2011-03-29 17:28:54  host: 212.160.172.70

    Obudowa to aluminium czy plastik?

  • 1

    2.  2011-03-31 16:13:17

    Posiada już ktoś z Was ten model telefonu? Obecnie jest w promocji w Media Markt z kartą pamięci 2GB za 299zł ,ale czy na 100% posiada odtwarzacz MP3 i ciekawe jak słychać na słuchawkach od innego producenta?

  • 0

    3. ~Ktoś  2011-04-04 15:21:36  host: c-093105142002.vectranet.pl

    Ja posiadam ten telefon od wczoraj. mówiąc krótko: Jestem wprost zachwycona! Jedyny minus to aparat, który robi troszkę niewyraźne zdjęcia;) Ale tak to wszystko ok;) Co do obudowy to jest to plastik;)

  • 0

    6. ~Ola  2011-04-06 18:10:41  host: aekg15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Właśnie zakupiłam ten telefon i podoba mi się. Na zdjęciach wygląda gorzej. MA odtwarzacz muzyki, a co do słuchawek to dobrze słychać na tych w zestawie. Minusem tego zestawu, to brak kabla USB:( Musiałam od siostry pożyczyć... Uwielbiam radio w tym telefonie. Można słuchać z słuchawkami jak i z głośnika (wystarczy w ustawieniach zmienić). Dużym plusem telefonu jest możliwość zmiany rozmieszczenia "ikon" na wyświetlaczu. Niedługo zamieszczę więcej opinii, ale muszę się z tym telefonem bardziej "zapoznać".

  • 0

    7. ~rumi  2011-04-14 19:36:39  host: aso135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jak najbardziej w porządku, wygodna klawiatura, przyjazne menu i łatwe dostosowywanie opcji, poprostu porządny aparat

  • 0

    8. ~madzia  2011-04-20 16:27:16  host: client002-inet-mog.kpsi.pl

    Posiadam ten telefon od wczoraj i jestem bardzo zadowolona z zakupu, kosztował 309zl w avansie, niestety bez karty pamieci i usb w zestawie... Pomimo tego, że wyświetlacz 256tys, to i tak jest bardzo przejrzysty i kolory bardzo ladne; bardzo wygodna klawiatura. Odtwarzacz muzyki tez jest super, chociaz ten telefon nie ma przyciskow +/- z boku panela i aby sciszyc/ podglosic muzyke trzeba wejsc w odtwarzacz. Polecam jak najbardziej tym, ktorzy potrzebuja telefon do rozmow i pisania smsow, a nie wykonywania miliona funkcji :P

  • 0

    9. ~yapa  2011-04-28 20:30:02  host: 79-68-102-5.dynamic.dsl.as9105.com

    do tych osób co maja: skad macie swoje c2-01 tzn z jakiej fabryki,z chin, finlandii , czy jeszcze gdzie indziej?

  • 0

    10. ~Majki  2011-05-10 09:58:32  host: epw158.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekaw jestem jak z czasem czuwania... Jeżeli ktoś tylko odbiera telefon i pisze a nie słucha radia w międzyczasie.

  • 0

    11. ~nick  2011-05-11 10:13:36  host: host-89-229-132-137.chelm.mm.pl

    jak można w dzisiejszych czasach napisać,że brak kabla usb to wielka wada?od czego bluetooth,czytniki kart pamięci?po co się motać z kablem?

  • 0

    12. ~lcsone  2011-05-11 15:55:17  host: bvz3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda jak 2700... z lepszym aparatem fot.

  • 0

    13. ~PAT  2011-05-21 21:43:03  host: addx242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma GPS?

  • 0

    14. ~elolo  2011-05-30 08:05:44  host: bem47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brak kabla USB to nie jeszcze tragedia można sobie radzić z pomocą karty+adaptera

  • 0

    15. ~gio3ph  2011-05-31 14:45:50  host: client-80-5-41-18.cht-bng-014.adsl.virginmedia.net

    Kupiłem Nokie C2-01 w Angli niecałe 50 funtów. Jezeli miał bym go porównać to lepsza wersja sprawdzonej 6300 jeżeli nie wymagasz od telefonu jakiś mega bajerów. To jest telefon dla ciebie, posiada to co powinien posiadać telefon typowy użytkowczy. Zadzwoni, posłuchasz muzyki i odczytasz mms. Opera mini śmiga w nim dobrze. Nie wiesza się, jak dla mnie to tylko mógł by mieć Wlan. Zachecam do zakupu. Udany model

  • 0

    17. ~stary  2011-06-07 21:41:49  host: 193-34-0-1.chelmnet.pl

    ~madzia po co przyciski z boku do sciszania muzyki gdy ma wygodne sciszanie na środkowym przycisku-góra głosniej,dół-ciszej.Bardzo wygodne jest ustawianie swojej kolejności wyświetlania aplikacji w menu.mały zegar w prawym rogu nie zasłania ekranu.

  • 0

    18.  2011-06-10 22:51:58

    GPS-a nie ma. Natomiast mam pytanie do posiadaczy: 1.Czy gdy przychodzi sms, to od razu na wyświetlaczu widać od kogo? 2.Czy ten model ma funkcję tworzenia kopii zapasowej na karcie pamięci? 3.Czy podczas rozmowy widać na wyświetlaczu czas jej trwania? Jest to dla mnie istotne, więc będę wdzięczna za odpowiedź. :)

  • 0

    19. ~Mati-313  2011-06-11 14:45:23  host: host-81-190-103-90.rzeszow.mm.pl

    Witam. Telefonik bardzo przyjemny. Mam pytanko. Czy w Waszych telefonach gdy przyjdzie wiadomosc, czas jej dostarczenia jest o 2 godziny wczesniejszy niz godzina aktualna np. jest godzina 14:00 a przychodzi sms i pisze 12:00.?

  • 0

    20. ~Lucasss  2011-06-16 11:55:30  host: kzj42.internetdsl.tpnet.pl

    Brak kabla to oczywiście nie tragedia, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że w dzisiejszych czasach w jakimkolwiek zestawie z telefonem brakuje kabla USB. To tak jakby do telewizora nie dodawać pilota w zestawie.

  • 0

    21. ~czarna90  2011-06-18 11:09:05  host: netpanel-87-246-202-36.ar.akademiki.lublin.pl

    Jak ustawic w tej nokii wiecej niz jeden alarm?

  • 0

    22. ~arekk  2011-06-20 17:27:44  host: 83.142.201.243

    siema własnie zamierzam go sobie wziśść jak myslicie dla 15-latka dobry telefon? i głosny jest?

  • 0

    23. ~kain1906  2011-06-23 21:21:48  host: host_205_255.compower.pl

    ~Mati-313 Tak mam to samo. Nie wiem czy da się to jakoś ustawić.

  • 0

    24. ~jmj  2011-06-24 11:50:05  host: 94-72-125-49.marsoft.net

    ja przynajmniej kabla usb nie dostalam w zestawie

  • 0

    25. ~anne  2011-06-26 15:49:10  host: abed219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Planuję kupić sobie ten model ale nie znam odpowiedzi na jedno pytanie. Czy w pełnym słońcu wyświetlacz jest wyraźny i widać cokolwiek? Bardzo proszę o pomoc.

  • 0

    26. ~Jajo  2011-06-27 01:13:53  host: aecn134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY ten telefon ma WiFi ???

  • 0

    28. ~aga815  2011-06-28 09:19:13  host: staticline18694.toya.net.pl

    Do Mati-313 przestaw strefę czsową GMT+2 a godzinę ustaw taką jak powinna być bedzie dobrze

  • 0

    29. ~AGA815  2011-06-28 12:40:07  host: staticline18694.toya.net.pl

    CZY KTOŚ WIE JAK USTAWIĆ DUŻY ZEGAR NA WYŚWIETLACZU

  • 0

    30. ~aneczkaaaa  2011-07-01 20:31:36  host: 94-240-37-66.lukman.pl

    Witam mam ten telefon od dzisiaj,z początku byłam zadowolnona lecz to szybko się zmieniło gdy chcialam muzyki posluchać/radia.Gdy wlozylam sluchawki nic nie laczylo,na ekranie nawet nie pojawila sie ikona swiadczaca o podlaczonym akcesorium.Po pewnym czasie dopiero załączyło.Gdy słucham muzyki jest cicho,pomimo pogdlosnienia ma max,a jak mocniej docisne wtyczne to charczy.Poza tym podczas sluchania ekran robi mi sie czarny,wszystko znika,potem biały i sie wylacza uruchomiona aplikacja(odtwarzacz/radio) Czy to moze byc wada fabryczna?

  • 0

    31. ~Zibel  2011-07-02 14:28:46  host: 89.174.178.26

    czasy różnią się bo masz zle zegarek ustawiony w tel. musisz ustawić GMT+1 i do tego czas letni i bedzie gitara

  • 0

    32. ~czarny2684  2011-07-03 20:31:45  host: 216-243-251-94.net.stream.pl

    Witam mam ta nokie od wczoraj i po lekkich męczarniach z otwarciem tylnej klapki teraz mam problem z radiem i odtwarzaczem muzycznym problem to brak sygnału radia (mam podłączony zestaw słuchawkowy) i cichy dźwięk muzyki proszę o pomoc i z góry dzięki

  • 0

    33.  2011-07-03 20:33:57

    Witam mam ten telefon od wczoraj i po lekkich problemach z otwarciem tylnej klapki teraz mam problem z radiem i słabym dźwiękiem z odtwarzacza muzycznego radio nie działa po podłączeniu zestawu słuchawkowego z góry dzięki za informacje pozdrawiam

  • 0

    34. ~danielisko  2011-07-08 18:18:40  host: terminal-1-148.retsat1.com.pl

    Funkcje muzyczne Odtwarzacz multimedialny Kodeki muzyczne: mp3, AAC, AAC+, eAAC+ i WMA Obsługa Stereo Bluetooth 2.1 Radio Stereofoniczne radio FM

  • 0

    35. ~noname  2011-07-22 13:39:14  host: olw235.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie: czy telefon posiada opcje regulowania intensywności wyświetlacza?

  • 0

    36. ~tom  2011-07-23 20:43:24  host: 78.133.191.69

    Na kabelku jest klips z gumowym przyciskiem. Ten przycisk zmienia stacje w radiu FM - ciekawe - tez tak macie ?

  • 1

    38. ~Magda  2011-08-03 22:45:20  host: 89-73-151-12.dynamic.chello.pl

    Więc, mam ten telefon kilka godzin i już stwierdzam, ze nie był to dobry wybór. Poprzednio miałam telefon sony ericsson k660i. W porównaniu do tego telefonu nie jestem zadwolona. Ten już mi się zepsuł więc stwierdziłam że kupie sobie nokie, bo przeciez sa porządne. Ale cóż. Po pierwsze nie da sie dostosować wyświetlacza jaśniejszy, ciemniejszy, po drugie sms-y otrzymane gdy sie czyms zajmiesz muszisz wchodzisz w wiadomosci wiadomosci odebrane.. podczas gdy w sonym ericssonie mozna było nacisnac jeden przycisk menu podreczne.. Które jest napawrde nieocenione. Sony ericsson robi bardzo dobre i FUNKCJONALNE telefony. Po za ty podczas właczania piosenki nie ma przycisku z boku telefonu pozwalajacego kontrole głośności. Po za tym jeżeli ktoś pisząc smsy uzywa słownika T9 nie da się wyłaczyć polskiech znaków. Co za tym idzie łatwo traci się smsy. Jeśli ktos chce ustawić wiecej niz jeden alaram ma problem gdyz w funkcji jest tylko jeden dostepny. W sonym ericssonie jest taka opcja.. Podsumowujac. Po kilku godzinach uzytkowania stwierdzam iż jest to bardzo prosty telefon i ubogi w funkcje jak wiekszosc nokii. Wiem bo w mojej rodzinie maja conajmniej 4 rozne modele innych nokii. I te same problemy maja.. Więc jeśli ktos jest przyzywczajony do funkcjonalności, do tego ze wszystko jest w dostepny latwy i przemyslany sposob dostosowane do potrzeb uzytkowania nie polecam tego telefonu. Sony ericssony są o wiele lepsze. Szkoda ze nie kupilam sonny tylko nokie. Ale cóż. Może jeszcze da się do tego przyzywczaic. NIe polecam. Pozdrawiam wszystkich

  • 0

    40. ~C2  2011-08-04 11:29:51  host: 78.133.138.106

    czy telefon ma dual sim? czy to byly tylko zapowiedzi ze C2 miał miec ?

  • 0

    41. ~marek61  2011-08-06 10:42:25  host: aecl196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    funkcje w tel. są ok. ale już wyświetlacz oraz czcionki są za małe ponadto w 3 dniach 2 razy się zaciął w tym raz na wybieraniu numeru(wyczyścił konto z kasy) obecnie w serwisie po 4 dniach użytkowania z powodu jak wyżej oraz coraz bardziej skrzypiącej klawiatury. Nie polecam!!!

  • 0

    42. ~Marian  2011-08-07 21:16:59  host: 89-79-82-150.dynamic.chello.pl

    czy telefon obsługuje 2 karty sim ??

  • 0

    43. ~kara  2011-08-07 21:47:58  host: acku112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, czy w tym telefonie da sie zgrywac piosenki z internetu ?

  • 0

    44. ~szczesciarz?  2011-08-09 12:24:31  host: 5354C2B4.cm-6-5d.dynamic.ziggo.nl

    fartem trafił zupełnie za darmo znaleziony model tej nokii, co mogę powiedzieć? przed wszystkim wyświetlacz jest totalnie do niczego. wychodząc poza dom w prawie każdych warunkach cokoliwek jest cieżko sie doczytać na ekranie. nawet przy maksymalnych ustawieniach jasnosci. wcześniej miałem nokie e51 i chyba przeszukam szafe w jej poszukiwaniu. ewentualnie c2-01

  • 0

    45. ~asiulka  2011-08-11 20:56:26  host: apn-95-40-79-191.dynamic.gprs.plus.pl

    mam telefon kilka godzin i juz stwierdzam ze zeby radio działało nie wkładajcie kabla do konca bo kawałek musi byc na zewnatrz tak ponizej czarnej kreski na bolcu nie jest to stabilne podłaczenie to fakt przy kazdym ruchu telefonem zaczyna charczec i trzeszczeć

  • 0

    46. ~zizi  2011-08-13 15:53:45  host: 83-168-106-57.pz3-nat.espol.com.p.106.168.83.in-addr.arpa

    proponuje poszukać właściciela tego telefonu! zamiescic ogloszenie o znalezionym telefonie

  • 0

    47. ~hananana  2011-08-16 12:09:08  host: 78.133.224.147

    ~asiulka mam to samo ze słuchawkami, stwierdzam iż radio jest do niczego, mam ten tel kilka dni i poza wadą słuchawek jest ok narazie.

  • 0

    48. ~menia  2011-08-19 16:41:39  host: a4-opsph2-012.tosa.pl

    Ja mam jedno pytanko odnośnie baterii. Ile wytrzymuje dni przy intensywnym użytkowaniu? Powiedzmy 4 godziny pisania na gg ;) W ogóle gg działa na tym telefoniku? Pozdrawiam

  • 0

    49.  2011-08-23 17:05:51

    ~szczesciarz? ja tam bym sie nie chwalil tym znalezionym telefonem bo to jest przestepstwo :-)

  • 0

    50. ~stephen  2011-08-24 12:55:05  host: bpo183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    totalnie denny poziom forum. wypowiedzi typu"słaby aparat fot", "słabe radio, słaby odtwarzacz" ... radze nie kupować żadnego telefonu tylko kupić sobie aparat fotograficzny i odtwarzacz mp3 z radiem. miłego dnia

  • 0

    51. ~xcv  2011-08-29 22:29:11  host: 89-72-237-109.dynamic.chello.pl

    Skrzypiaca klawiatura, podczas polaczenia bloototh z komputerem bo kabelka usb sie nie dostaje zzera wszystkie pieniadze.. ciezko cokolwiek ozbaczyc gdy tylko zaswieci slonce na ekran..ogolnie da sie przyzywczaic ale nie polecam..

  • 0

    52. ~Marek  2011-08-31 00:24:47  host: aayk218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ponad miesiąc więc mogę co nieco się wypowiedzieć. Zalety: - dobra bateria (4-7 dni przy normalnym użytkowaniu) - radio działające z każdym kablem jack mały - obsługa typowo nokia: łatwa, intuicyjna - możliwa spora konfiguracja menu, ekranu głównego, itp - niezły wyświetlacz, bez problemu widać go w słońcu, wyraźne i żywe kolory Wady: - aparat niby 3,2mpx ale robi gorsze fotki niż moj LG ku380 z 1,3mpx - kamera też kiepska (tnie obraz bo ma tylko 15kl/s) - w kilku miejscach kiepsko przetłumaczone menu - mam duże palce więc cursor sterowania jest ciut mały dla mnie - trochę tandetne plastiki z tyłu, ale da się przyzwyczaić - w menu brak możliwości ustawienia kilku budzików (np.: pn o 9, wt o 6) - brakuje jeszcze kilku szczegółowych ustawień (np wygaszacz ekranu przy ustawionym zegarze ma tylko biały kolor, a nie własną ustawioną tapetę) Ogólnie telefon do dzwonienia i smsów w sam raz. Taka nowsza wersja 6300.

  • 0

    53. ~miniu  2011-09-07 23:06:45  host: host-81-190-186-82.kwidzyn.mm.pl

    telefon mam od 25.09 , krótko zwięźle i na temat: dzwoni , esemesuje, muzyka gra bardzo dobrze , radio odbiera. Jedynymi minusami jest rysująca się tylna klapka i dość toporny aparat, zrobienie ostrego zdjęcia z 30 cm graniczy z cudem :D. Telefon polecam, dobra cena i wyposażenie.

  • 0

    54. ~  2011-10-13 09:47:40  host: aawh67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wszyscy kupują tel.do słuchania muzyki? Niech ktoś napisze jak długo trzyma bateria przy intensywnych rozmowach tzn.3/5h dziennie.

  • 0

    55. ~  2011-10-17 19:56:57  host: dynamic-78-8-95-158.ssp.dialog.net.pl

    poprawka telefon ma 3g! ale hsdpa już nie

  • 0

    56. ~Jakub  2011-11-12 22:36:56  host: 89-68-122-123.dynamic.chello.pl

    Mam dwie sztuki w domu tego modelu, obie są nowe i muszę powiedzieć że w jednym klapka baterii lekko ugina się i skrzypi, w drugim zaś klawisz nawigacji po kontaktach strzela dość głośno. Wykonanie nie sprawia najlepszego wrażenia trzymając go w dłoni, za to wizualnie bardzo dobrze się prezentuje. Do działania nie mam zastrzeżeń, to telefon do dzwonienia i sms'owania i tu sprawdza się wyśmienicie.

  • 0

    57. ~AXEL  2011-11-17 20:36:16  host: ip-62-69-196-222.globalconnect.pl

    Dostałem dziś ten telefon w pracy i jak go włączyłem to mnie poraziło. Wyświetlacz 256 tyś. kolorów, toż to gorzej niż żenada. Mój poprzedni 3120 Classic ma wyświetlacz 16 milionów kolorów. Wyświetlacz w Nokia C2-01 jest beznadziejny. Błyszczy i kontrastuje jak pocztówka 3D sprzed trzydziestu lat. Funkcje może i jakieś tam ma, ale ze względu na wyświetlacz telefon wyląduje w szufladzie. Zostaję przy 3120 Classic.

  • 0

    58. ~grzesio1812  2011-11-30 13:15:16  host: ozd186.internetdsl.tpnet.pl

    A wie ktoś może czy można w tym telefonie ustawić tapetę?

  • 0

    59. ~tak  2011-12-05 00:11:49  host: 5.ryb.abpl.pl

    tak można ustawić tu tapetę. jak chyba w każdym telefonie. TELEFON NIE POSIADA LAMPY BŁYSKOWEJ jakby to kogoś interesowało.

  • 0

    60. ~Kasia  2011-12-09 17:44:38  host: 088156114097.stk.vectranet.pl

    Mam pytanie do użytkowników. Obecnie używam Nokie 6303 która ma w Wiadomościach folder Zapisane w którym można tworzyć swoje foldery i zapisywać tam wiadomości sms i mms,jest to dla mnie bardzo przydatne rozwiązanie. czy Nokia C2-01 też posiada taką funkcję???

  • 0

    61. ~Slava  2011-12-09 22:15:03  host: 233-134-251-94.net.stream.pl

    Cześć mam pytanie do użytkowników Nokii C2-01, czy wie ktoś gdzie dokładnie w ustawieniach zmienia się opcję, żeby ustawić w jakieś miejscowości jestem? TZN. że jak jestem w Łodzi to żeby na gł wyświetlaczu wyświetlała się Łódź, jak będę w Warszawie to, Warszawa itd... Będę bardzo wdzięczna.

  • 0

    62. ~renka  2011-12-15 17:01:06  host: 078088109247.krosno.vectranet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i za nic w świecie nie mogę znaleźć gdzie (a może w ogóle nie można?!) ustawić na stałe wygaszcz ekranu z zegarem? Nie mogę się pprzyzwyczaićdo tego,że gdy nie używam telefonu to wygląda on jakby był "nieczynny" tzn.czarny wyświetlacz....a i jeszcze jedno: Czy ten telefon posiada jakąś informację na wyświetlaczu o nieodebranym sms-sie lub połączeniu?

  • 0

    63. ~Hael92  2012-01-02 02:10:02  host: 82.160.132.122

    ~arekk: no nie, dla 15-latka to nie pasuje ani trochę. Jakbyś był czternasto- albo szesnastolatkiem - to wtedy tak.

  • 0

    64. ~staszek  2012-01-06 23:36:13  host: aagt5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do braku stałego wygaszacza z zegarem, to tego nie ma w tym modelu, ale gdy ekran jest czarny i klawiatura jest zablokowana to wystarczy nacisnąć klawisz czerwonej słuchawki i wtedy wyświetla aktualną godzinę (duże cyfry), datę i ewentualnie liczbę nieodebranych połączeń i odebranych sms-ów.

  • 0

    65. ~puwas  2012-01-16 22:13:47  host: 94-40-109-218.tktelekom.pl

    Czy jest w wiadomościach opcja filtrowania wiadomości? Mam w Nokii 101 taką funkcję, i jest to dla mnie bardzo przydatne. Szukam jednak telefonu troszkę lepszego z tą funkcją. Zaznaczam że nie chce symbiana. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

  • 0

    66. ~Dawidel  2012-01-25 09:30:55  host: public1470.cdma.centertel.pl

    czy telefon ma WiFi ?

  • 0

    67. ~fryd  2012-01-29 14:28:59  host: 6.77.classcom.pl

    Witam! Mam pytanie do użytkowników, czy ktoś z Was wie ile SMS-ów można zapisać w pamięci tego telefonu? Wiem, że jest dzielone 43 MB, ale czy nie ma jakiegoś ograniczenia co do ilości wiadomości? Z góry dziękuję za pomoc.

  • 0

    68. ~N  2012-01-31 10:54:48  host: gateway.kghm.pl

    Witam, mam NOKIE C2 06 i nie mogę znaleźć jak się ustawia wygaszacz. Telefon miał ustawiony przy zakupie i włancza się po kilku sekundach - chcę to zmienić

  • 0

    69. ~niki  2012-02-05 20:14:26  host: 87-207-35-70.dynamic.chello.pl

    ekstra telefon!minusami jest brak lampy błyskowej i w zestawie jest ładowarka ac-3e a nie ac-8e

  • 0

    70. ~jong  2012-02-07 15:37:23  host: apn-46-76-56-126.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon nie różni się zbytnio od słabej xpress music. Dla osób, które dużo teraz korzystają z internetu odradzam. Opera po kilku załadunkach nie wyrabia i trzeba wychodzić z aplikacji i zaczynać od nowa. Jak na 2012 rok to lepiej zainwestować w smartfona.

  • 0

    71. ~bk  2012-02-07 23:25:01  host: zgierz.net-partner.pl

    telefon nie obsuguje tapet z zegarkiem i niekturyh gier

  • 0

    72. ~lolik  2012-02-09 09:05:10  host: 178235037095.elblag.vectranet.pl

    czy telelfon posiade diode przypominajaca nieodebrane połaczenie czy sms jak to ustawic

  • 0

    73. ~Paweł  2012-02-10 17:30:47  host: 83.1.246.246

    Nie ma wbudowanego GPS jak np Nokia 6700 Classic.

  • 0

    75. ~Kamil  2012-02-16 10:28:19  host: nat-224-12.man.bydgoszcz.pl

    miałem 2700 clasic a teraz mam nokie c2-01 niczym prawie się nie rużni nie licząc wypukłych klawiszy i aparatem który ma 3.2 mega pixeli

  • 0

    76. ~mara  2012-03-03 19:21:49  host: adht186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak włączyć radio? Wyświetla mi się ikona radio. naciskam , na wyświetlaczu 87,50 i jedyne co mogę zrobić, to ..wrócić. ja wybrać stacje ?

  • 0

    77. ~kokoss96  2012-03-06 19:18:08  host: aekz192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To tak, mam ten telefon od koło miesiąca, jestem z niego zadowolony, + to to, że ma 64mb ramu przez co płynnie chodzi, bez zacinki, barteria nie jest aż tak wytrzymała, ale dobra, ma 3G co jest plusem, dla mnie ideał telefonu to WIFI i Symbian/Android, ale ten za takie pieniądze jest bardzo dobry:)

  • 0

    78. ~ola  2012-03-14 14:47:57  host: 87-207-35-70.dynamic.chello.pl

    jaka ma ładowarkę?

  • 0

    79. ~miniu  2012-03-17 11:03:05  host: agcb224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jak wyłączyć internet w tym telefonie, chodzi o to że jak kliknę jakąś aplikację internetową, żeby telefon nie mógł się połączyć z internetem

  • 0

    80. ~Damian  2012-03-20 12:16:16  host: z07-11.opera-mini.net

    Nie mogę skonfigurować internetu z heyah tel .był z plusa

  • 0

    81. ~Tabask0  2012-04-05 21:24:33  host: dol236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć.Planuję kupić sobie ten telefon i mam pytanie: Czy podczas odtwarzania mp3 można zminimalizować odtwarzacz ??

  • 0

    82. ~gregory  2012-04-10 21:51:09  host: afhs91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie czy w noki c2 da sie wgrac nawigacjie samochodową i wogóle mapy nowe?? jesli ktoś luknie i odpowie to z góry dziekuje

  • 0

    83. ~Zawiedziony  2012-04-12 10:54:54  host: staticline57156.toya.net.pl

    Ostrzegam wszystkich przed kupnem tego telefonu. Osoba dzwoniąca na ten telefon słyszy pogłos/echo własnych słów. Wrażenie jest takie, jak by trzecia osoba włączała się do rozmowy. Przy użyciu głośnika pogłos jest tak głośny, że uniemożliwia porozumienie się.

  • 0

    84. ~taslop  2012-04-22 15:30:22  host: nat-91-45.jasnogorska.trustnet.pl

    Mam pytanie cz w tym telefonie da się powiększyć czcionkę w wiadomościach sms ?

  • 0

    85. ~angry  2012-04-24 18:46:44  host: nat-91-45.jasnogorska.trustnet.pl

    Witam czy może ktoś powiedzieć czy da się w tym telefonie powiększyć czcionkę w wiadomościach bo planuje zakup a jest to jednym z warunków, z góry dzięki za odp.

  • 0

    86. ~misiek  2012-04-27 12:22:54  host: bky211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o powstawanie pogłosu , to tylko wina ustawienia głosnosci aparatu telefonicznego po prostu występują sprzężenia

  • 0

    87. ~dkmkd  2012-05-05 14:53:00  host: aalw221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest oznaką prostoty jak i nowoczesności.. Jest łatwy w obsłudze.. Kupiłem go 2 tygodnie temu, na sms'ach, słuchaniu muzyki i dzwonieniu.. telefon wytrzymał prawie 4 dni, co jestem pod wrażeniem. Kosztował 319 zł w MediaMarkcie, do słuchawek od producenta idzie się przyzwyczaić, dźwięk na innego jest głośniejszy, bardziej wyraźny. Używam go w sieci play, internet przegląda szybko, nie przycina się, z tego co mi wiadomo nie można wgrać do niego nawigacji. Polecam :)

  • 0

    88. ~enkai  2012-06-13 18:00:32  host: 37.31.0.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu od miesiąca. Telefon jest ponętny na zarysowania i to bardzo. Można powiedzieć , że to druga 2700 tyle , że z lepszym aparatem i wypukłymi klawiszami . Jest prosty . Dobrze się pisze smsy . Bateria wytrzymuje ok.5 dni . Czasami się zawiesza . Dobry głośnik. Jednakże wymienie ten telefon jak najszybciej na Asha 302 .

  • 0

    89. ~  2012-07-08 16:17:09  host: 88-199-48-152.tktelekom.pl

    dostałam ten telefon i mam problem jak zrobić żeby była miejscowość w telefonie

  • 0

    90. ~K.  2012-08-19 18:05:17  host: public113206.xdsl.centertel.pl

    Czemu tutaj się wypowiadają ludzie którzy dopiero telefon mają krótko albo go tylko na zdjęciach widzieli wielcy znawcy, a nikt nie napiszę jak się sprawdza w użyciu po 3 miesiącach na przykład...

  • 0

    91. ~Jasio  2012-09-03 19:03:32  host: static-11-126-170-79.stalowa.pilicka.pl

    Czy ten model Nokii ma aplikacje Nokia Maps, umożliwiającą przeglądanie mapy Polski tak jak np. Nokia 2720?

  • 0

    92. ~  2012-10-30 19:32:09  host: ip545541d4.speed.planet.nl

    kto wie jak zrobić głośniej budzik?? bo ja się mecze i nic,proszę o pomoc

  • 0

    93. ~Adam  2012-11-11 17:59:07  host: 088156020099.olsztyn.vectranet.pl

    Mam telefon NOKIA C2-01 ta NOKIA jest po prostu SUPER jestem bardzo zadowolony że mam ten telefon i polecam wszystkim.

  • 0

    94. ~Nick  2013-01-26 15:56:42  host: rybka039.fucio.net

    Czy ten tel. posiada funkcję organizera/kalendarza?

  • 0

    95. ~lipa.pl  2013-04-01 19:48:56  host: 83-168-70-117.static.espol.com.pl

    Może i fajny ale mi bateria słabo trzyma tu jest minus .

  • 0

    97. ~nono  2013-06-21 13:34:56  host: 178.182.122.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Czy mozna odbierac mms-y na tym tel?

  • 0

    98. ~Black_Burn  2013-07-03 09:37:40  host: v56-09.opera-mini.net

    Mam ten tel, ale potrzebuje wyświetlacza sprawnego, jesli ktos mialby na zbyciu do oddania proszę o kontakt black_burn@o2.pl

  • 0

    99. ~HiRoShI  2013-07-03 09:40:03  host: v56-09.opera-mini.net

    Mam ten tel, ale potrzebuje wyświetlacza sprawnego, jesli ktos mialby na zbyciu do oddania proszę o kontakt gg909303

  • 0

    100. ~szejker33  2013-11-17 23:09:23  host: xt2458.stansat.pl

    jak ustawić w noki c 2-01 miejscowość gdzie się znajduję

  • 0

    101. ~Adam  2013-12-16 17:28:06  host: 095160190141.olsztyn.vectranet.pl

    żeby ustawić wyświetlanie miejscowości trzeba w ustawieniach telefonu znaleść tryb sieci przestawić na GSM i w ustawieniach wyświetlacza ustawić wyświetlanie info o sieci

  • 0

    102. ~Adam  2013-12-16 17:30:05  host: 095160190141.olsztyn.vectranet.pl

    Nokia C2-01 jest SUPER Polecam :)

  • 0

    103. ~just  2014-01-22 17:48:29  host: 94-40-109-4.tktelekom.pl

    chciała bym sie zapytać dlaczego wlaśnie ten telefon sam mi sie wyłancza ? jakie są przyczyny wyłączenia sie ??

  • 0

    104. ~piotr  2014-01-27 18:23:16  host: 114-187.galas.net.pl

    Zakupiłem nowy telefon bateria wystrcza na 2 godz rozmowy

  • 0

    105. ~Yez  2014-02-01 21:41:43  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    Bardzo dobry telefon. Prostota, funkcjonalność. To, co potrzebne - jest. Rewelacja jak na mnie. Polecam z czystym sumieniem!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet