Nokia C2-00 - opinie
Telefony Nokia Nokia C2-00 Opinie o Nokia C2-00

Nokia C2-00

w sumie: 44
  • 0

    1.  2010-06-04 14:57:11

    Tani dual-sim. Widać, że nokia chce sprawdzić czy tego typu telefony się przyjmą i na razie woli nie ryzykować czymś z wyższej półki. Szkoda tylko, że bez javy. Ewentualnie mogli by preinstalować opere mini tak jak w pozostałych z serii c

  • 0

    2. ~arczi  2010-06-04 22:43:08  host: 94.254.191.58

    nie no telefon który prawie nic nie posiada ma mozliwosc dwoch kart i jeszcze do tego obsluguje karty pamieci do 32gb ;/ mogliby sie bardziej postarac jak juz robia telefon z dual sim to niech bedzie chociaz wyposażony w min. parametry czyli 3.2mpx, 256tys.wyświetlacz,

  • 0

    3. ~  2010-06-05 23:30:15  host: user-188-33-45-199.play-internet.pl

    To się raczej niczym nowym Nokia nie popisała, bo lepsze telefony Samsung miał w swojej ofercie już 2 lata temu.

  • 0

    4. ~piyoter  2010-06-15 15:32:06  host: 80-48-219-10.pub.krusz-lan.pl

    o matko, a tu drugi telefon z dual simem. Co się dzieje? nie mogę ogarnac tego... Juz teraz nikt złego słowa na nokie nie powie!

  • 0

    5. ~Mario  2010-08-20 09:45:12  host: chello089078133216.chello.pl

    Tym modelem podbiją rynek.Samsung ma coś podobnego ale cena.Ta Nokia C2 nie powinna kosztować więcej jak 400 zł bo producent "puszcza" po 45 euro,do tego cło,podatek,marża i........zobaczymy

  • 0

    6. ~kawon  2010-09-04 15:10:25  host: host-81-190-10-200.gdynia.mm.pl

    A kiedy to będzie można kupić?

  • 0

    7. ~qristo  2010-09-13 20:41:05  host: aaue198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorry nie porównujmy noki c1 i c2 do samsugow, bo czy D980 czy b7722 sa o niebo lepsze niz klasa c.

  • 0

    8. ~Elektron  2010-09-15 11:11:29  host: 77-253-15-106.adsl.inetia.pl

    Ja bym w ogóle nie stawiał "dwukartowców" Samsunga za wzór "Dual-SIM"! Żaden z "dwukartowców" Samsunga nie odniósł znaczącego sukcesu rynkowego, a wiele z nich okazało się klapą. Na przykład w Polsce, mimo, że Samsung był pierwszy z telefonami obsługującymi dwie karty SIM to nie zyskał większej popularności. Natomiast kiedy pojawiła się początkowo nieznana marka myPhone to dość szybko dosłownie znokautowała na rynku "dwukartowce" Samsunga! Samsung zapomniał o podstawowej rzeczy - telefon z funkcją Dual-SIM w zdecydowanej większości przypadków wybierają klienci chcący oszczędzać pieniądze wydawane na utrzymanie łączności telefonicznej, tymczasem ceny "dwukartowców" Samsunga były i nadal są horrendalnie wysokie! Zgadzam się zatem z tezą "Mario" - że Nokia C2-00 odniesie spory sukces na rynku. Na pewno przegoni w ilości sprzedaży Samsunga i powalczy o pozycję lidera z modelami myPhone. Co do ceny to prognozuje, że początkowo w Polsce Nokia C2-00 będzie kosztować około 250 zł (dużo będzie zależeć od notowań Złotego względem Euro w okresie kiedy będzie ustalana cena wyjściowa da polskiego rynku), a później jeszcze mniej.

  • 0

    9. ~gadz  2010-10-13 12:25:03  host: fjm98.internetdsl.tpnet.pl

    wiadomo, czy i kiedy będzie sprzedawana w Europie?

  • 0

    10. ~jacekm1985  2010-10-18 22:57:16  host: 83.2.117.18.user.mdi.pl

    czy ktoś wie kiedy ta Nokia będzie w sprzedaży w Polsce?

  • 0

    11. ~c2 fan  2010-10-29 15:47:14  host: acku56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę ją mieć! za ile i kiedy będzie dostępna?? czy wogóle gdzieś da się ją kupić? jest dostępna w indiach i afryce?? jak ją stamtad kupic?

  • 0

    12. ~zenio  2010-11-09 13:29:12  host: abgy34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak jest z obsługą 2 kart sim??? działają jednocześnie czy trzeba przełanczać?

  • 0

    13. ~hguh  2010-11-12 22:15:43  host: iqj98.internetdsl.tpnet.pl

    kosztuje 30 euro, ale ma tylko angielskie menu. w polsce jeszcze się z nią nie spotkałem

  • 0

    14. ~stabilo  2010-11-19 12:31:09  host: host-94-232-32-54.mikemi.net

    no na pewno nie bęndzie dostępny wśród naszych polskich operatorów ewentualnie tylko Play . Bo kto sobie samemu bendzie robił konkurencje sim danej sieci(aboneckiej) + sim konkurencji wątpie :O terz mam ochote na tego fona .jak narazie allegro > nokia c 1 a nie muwiłem....poczekamy zobaczymy

  • 0

    15. ~Qper  2010-11-26 23:14:10  host: cgj154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda ze Nokia się tak ociaga z wprowadzeniem tego telefonu do Polski.

  • 0

    16. ~Olin  2010-11-30 15:13:51  host: ip40-exatel-tychy.telexispl.com

    Psioczycie na samsunga ... mam gt-b5722 - dual idealny - jestem mega zadowolony. uzywam od okolo 6 miesiecy. Ideal - nadmienie tylko ze dzwonie i smsuje - tyle - wodotryski mam w laptopie.

  • 0

    17. ~  2010-12-10 08:35:36  host: abra9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czekam i czekam na nokię i chyba się nie doczekam ;). Poszukałem, poszperałem i znalazłem fajną alternatywę dla C2-00 a mianowicie LG GX200. Porządna bateria, dobra obsługa 2 kart, czego chcieć więcej od dual sima.

  • 0

    18. ~tan  2010-12-13 07:15:52  host: ip-91.189.223.50.skyware.pl

    a kiedy będzie można go dostać?

  • 0

    19. ~  2011-01-05 15:49:42  host: host-81-190-204-76.gorzow.mm.pl

    tego telefonu nie będzie można kupić, bo już jest nowszy...C2-01, bez DUAL SIM!!!

  • 0

    20. ~TomekMC  2011-01-12 11:24:23  host: 87-207-207-120.dynamic.chello.pl

    Kontaktowałem się z biurem obsługi klienta nokia.pl. Niestety telefon nie będzie dostępny na rynku europejskim - oficjalna informacja z 11.01.2011 r. ...

  • 0

    21. ~TomekMC  2011-01-12 15:41:34  host: 87-207-207-120.dynamic.chello.pl

    Dziś kontaktowałem się biurem obsługi klienta z nokia.pl - tego telefonu nie będzie na rynku europejskim (info z 11.01.2011 r.)

  • 0

    22. ~IZYDOR  2011-02-19 15:24:05  host: 77-254-239-135.adsl.inetia.pl

    Nokia C2-00 pojawiła się na e-buy

  • 0

    23. ~IZYDOR  2011-04-09 18:23:52  host: 77-254-241-35.adsl.inetia.pl

    Sorry to nie telefon tylko jakieś aplikacje do tego telefonu A mamusia mówiła ucz się synku języków Przepraszam za zamieszanie

  • 0

    24. ~  2011-05-25 10:38:09  host: zst.chelm.pl

    to ten telefon ma 2 karty sim

  • 0

    25. ~alvaro  2011-05-29 11:53:28  host: nat4.net-access.pl

    Udało się komuś kupić ten telefon ??

  • 0

    26. ~mexa  2011-07-08 23:13:44  host: adfe80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm... mam ten telefon w ręku od 5 minut i widzę więcej wad niż zalet: 1. Nie ma guzików do głośności trzeba wchodzić w menu. 2. Nie ma guzika do aparatu, trzeba wchodzić prze menu 3. Ładowarka w zestawie jest krótka 4. Guzik do nawigacji jest niewygodny(paznokcie mi się haczą) 5. Za lekki i śliski będzie ginął w torebce, może się z ręki wyślizgnąć 6. Głośnik z tyłu obudowy(wolałabym z boku) 7. Brak możliwości wyrzucenia facebooka i ovi ze skrótów na pulpicie [ERA]) Dotąd miałam nokie 6151 i byłam zadowolona na ta patrzę bardzo sceptycznie

  • 0

    27. ~aaaaa  2011-07-14 00:08:57  host: staticline56836.toya.net.pl

    mexa, gdzie ją kupiłaś??

  • 0

    28. ~mar  2011-08-06 21:16:34  host: user-46-112-3-153.play-internet.pl

    pomyliła się kobita z modelem, ma nokie c2-01 a nie zero. ale co tam posta trza napisać!!! :)

  • 0

    29. ~  2011-08-27 15:14:38  host: public-gprs194902.centertel.pl

    mam tą nokię, ale nie podoba mi się, orange przysłało mi z wawy. wgl nie ma sie czym jarac... i musze meczyc sie przez 2 lata umowy, gdyz zostal zamowiony bez mojej wiedzy

  • 0

    30. ~moni  2011-10-14 19:08:14  host: dslb-088-075-060-215.pools.arcor-ip.net

    kupilam na e bayu ta nokie. miala byc latwa w obsludze,na dwie karty i niewiele miec,zeby trzymac baterie i jest rewelacja moim zdaniem. co prawda zdjecia robi kiepskie, ale do zdjec mam aparat.

  • 0

    31. ~Kbabin19sm  2011-11-06 17:57:04  host: ip5456fe2f.speed.planet.nl

    Nokia c2-00 moim zdaniem dobre rozwiązanie dual sim cena śmieszna jak na prosty tel który można kupić już w Holandii w MediaExspert za 50E Funkcjonalność oceniam na Dobry :) Przydatna polakom za granica którzy używają polskich sieci i Holenderski chwalona na terenie Holandii

  • 0

    32.  2011-12-14 16:56:48

    Mam ten telefon i mogę wam powiedzieć, że posiada Java oraz preinstalowaną Opera Mini. Obie karty SIM aktywne są jednocześnie więc nie ma obaw, że przegapimy jakiś telefon lub wiadomość. Każda wiadomość lub kontakt opatrzony jest oznaczeniem "1" lub "2" co odpowiada konkretnej karcie SIM. Pierwsza karta siedzi pod baterią, drugą umieszcza się w "slocie" z boku telefonu zamaskowanym małą "klapeczką". Warto dodać, że pracuje on na platformie S40 jak większość "bezsystemowców" fińskiego producenta.

  • 0

    33. ~Adam196  2011-12-18 14:06:58  host: z31-11.opera-mini.net

    Ten telefon można kupić w Plejadzie Bytom za 249 zł w carrefour.. Jeśli by się ktoś pytał jaka to ulica, to al. Jana Nowaka Jeziorańskiego 25. Pozdrawiam.

  • 0

    34. ~dzozef82  2011-12-22 22:44:54  host: 91-230-115-214.auto.m2m.net.pl

    Mam go od 2 tyg i bateria , zasięg i łatwości obsługi 2 kart to duży plus tej noki chociaż brakuje mi w niej rozdzielności dzwonków przychodzących połączeni i smsow bo ta sama muzyczka oczywiście oddzielna na smsy i połączenia jest na sim1 i sim2. Czasami się myli bo przy ustawieniu sim2 jako domyślna do wysyłania smsa to ok 1/15 potrafi wysłać z sim1 a po przełączeniu na ''zawsze pytaj która sim'' mimo ręcznego wybrania sim2 do wysłania smsa to czasami próbuje wysłać z sim1 ale są ok 2sek na anulowanie. Ale za tą cenę to telefon jest OK.

  • 0

    35. ~MaMbo.  2011-12-28 10:27:58  host: aasw57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przedwczoraj kupiłem ten telefon i cena nie jest powalająca, bo kosztował 265 zł z 2 letnią gwarancją od noki-standardzik. Ogólnie telefon nie ma super funkcji jak np. Nokia N95 czy inne modele, ale jest poręczny, zgrabny i prosty w użyciu. Jak na razie jestem zadowolony. Bateria trzyma długo, jak na razie żadna kreska nie zeszła. Polecam.!

  • 0

    36. ~starykoniu  2011-12-31 22:21:17  host: user-31-174-48-106.play-internet.pl

    C2-00 kupiony z półki za eur50,- 10 dni temu; jedyne moje rozczarowanie powodowane jest albo 'żarłocznością' tel. albo kiepską baterią. Przyznaję, świecę dużo, bo się właśnie poznajemy z moją Nokią ale skutkiem tego muszę ładować bat. co 3 dni przy b. oszczędnych połączeniach (wszyskiego ok 20 min za 10 dni). Nie wiem, jak ta bateria może utrzymać gotowość 400h(!) ?

  • 0

    37. ~tom  2012-02-27 15:33:11  host: user-46-113-174-142.play-internet.pl

    Nokię używam 3 miesiące, głównie do rozmów i muszę przyznać, że dbam o telefony. Jest to już moja któraś tam Nokia i powiem szczerze, że takiego dziadostwa jeszcze nie miałem. Bateria słaba, obudowa trzeszczy i piszczy, klawisze nawigacyjne powycierane - dno. Chyba jest to mój ostatni telefon tej firmy

  • 0

    38. ~karo  2012-06-09 16:52:07  host: ccc12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia jest dostępna w Polsce, koszt ok. 120 zł

  • 0

    39. ~p1pp3n  2012-07-25 15:30:13  host: oas34.internetdsl.tpnet.pl

    mankamentów jest sporo- najgorzej wypada głośnik który jest 2w1 do rozmów i muzyki co w praktyce wychodzi że nie słychac rozmówcy jeżeli sie nie odwróci telefonu wyświetlaczem do tyłu. pozdro

  • 0

    40. ~Nokia C2-00  2012-07-29 21:51:49  host: 095160190205.olsztyn.vectranet.pl

    Mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony uzywam w tym telefonie 2 numerów Plus i Play i wszystko działa ta Nokia jest SUPER Polecam !!!

  • 0

    41. ~???  2012-10-03 00:41:16  host: host-89-229-181-126.lomza.mm.pl

    można ten telefon ładować przez usb?

  • 0

    42. ~makaron  2013-02-02 18:34:43  host: 70.21.199.109.static.rdi.pl

    do MEXA - pierdolony pustaku to tylko telefon do dzwonienia a nie jakieś CUDO z kosmosu, Wibrator se kup z napendem odżutowym i jeszcze było by ci za mało. oj ludzie, ludzie, za co.

  • 0

    43. ~Icek83  2013-04-23 11:51:05  host: pc-253-221.mofnet.gov.pl

    Kupiłem ten telefon w media markt za ok 100 zł i muszę przyznać że jak zą ta cene jest bardzo fajny, jedyny minus to głośnik który jest słaby w szumie ulicy praktycznie nie słychac rozmówcy. Bateria trzyma dość długo jestem zadowolony z zakupu.

  • 0

    44. ~nowy  2013-12-06 21:26:09  host: bsz44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też posiadam ten telefon i tak jak część kolegów widzę więcej wad niż zalet. Mi najbardziej przeszkadza że ten telefon się zacina co bywa irytująca. Brak przycisków do regulacji głośności utrudnia korzystanie z odtwarzacza muzycznego i radia. Wmontowany do tego telefonu mały głośnik zapewnia może i dużą głośność ale bardzo słabą jakość dźwięku. Zaletą jest zdecydowanie dual-sim i długo działająca bateria.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet