Nokia C1-02 - opinie
Telefony Nokia Nokia C1-02 Opinie o Nokia C1-02

Nokia C1-02

w sumie: 21
  • 0

    1.  2010-06-04 14:54:19

    Gdyby nie to, że ma zainstalowaną operę mini to brak javy był by sporą wadą.

  • 0

    2.  2010-06-06 22:43:27

    fajny fonik, mocna bateria i prosta budowa, bardzo się cieszę że takie telefony są cały czas w produkcji no i klawisze "normalne" a nie jakiś ekran dotykowy

  • 0

    3. ~  2010-06-07 13:15:19  host: 178-36-30-78.adsl.inetia.pl

    Kto ma aż 32 GB muzyki, której regularnie słucha? No chyba, że we .flac'u albo .wav'ie

  • 0

    4. ~Kali  2010-06-08 13:22:24  host: user-109-243-137-240.play-internet.pl

    Myślałem że nokia bardziej się postara

  • 0

    5. ~Paweł  2011-01-17 06:11:08  host: bjj137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wie ktoś kiedy będzie można dostać tą nokię? no i ewentualnie gdzie ? bo c1-01 już jest a ta nie ma zbednego aparatu i ma lepsze przyciski według mnie.

  • 0

    6.  2011-01-21 17:17:42

    tylko jak ta Opera działa skoro fon nie obsuuje JAVY?

  • 0

    7. ~Yhy  2011-02-28 20:31:51  host: cpe-109-207-155-94.docsis.tczew.net.pl

    Wady : -nie ma gier -brak aparatu -brak stopera, minutnika, notatnika -brak dyktafonu -wcale nie dla młodzieży . raczej dla osób starszych wspaniały Zalety : -lekki -nie za duży nie za mały -mocna bateria -twarda obudowa -łatwa obsługa Ogólnie moja ocena jest taka.. Gdyby nie to że nie ma JAVA ani aparatu to byłby na 85% wspaniałym telefonem:) Średni.

  • 0

    8. ~nickOLAUS  2011-04-04 12:05:36  host: 194.156.44.24

    Mam ten telefon w ręce i on ma jave i nawet pare gier na starcie zainstalowanych...

  • 0

    9. ~tarde  2011-05-05 09:57:47  host: allegro.krt.net.pl

    jesteście zabawni, oceniacie telefon po słabym opisie. Java jest, i działa. I działa szybciej jak np. w 2600 classic. Gry są, choć takie sobie - ale gdzie problem, skoro można sobie ściągnąć. Leży w dloni bardzo dobrze, jet lekki, dzwięk jest wyraźny - do rozmów i esemesów nadaje się idealnie. Intuicyjny jak każdy z softem 40 series. Odtwarza mp3, choć ja osobiście nie lubie playera nokii. Bateria dostarczana z telefonem ma 800mAh - rozszerzoną baterię można ew. dokupić. Za niecałe 200 pln - ekstra wybór.

  • 0

    10. ~tomek  2011-05-28 16:04:25  host: aary32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od tyg. powiem tak jesli ktos nie szuka drogie telefonu polecam. zgrabny i 3ma sie go pewnie w rece. minus dla mnie(nie wiem jak dla kogo) straszne echo i glosny glosnik pod czas zwyklej rozmowy, a co do eskow to zawiesza mi sie dosyc czesto jesli chce wejsc na poczte wyslana. a tak to wszystko dobrze :)

  • 0

    11. ~MM  2011-06-15 18:29:49  host: agnieszka130.net.autocom.pl

    Mam prośbę do uzytkowników tego telefonu, proszę odpowiedzcie na kilka pytań: 1)Czy podczas rozmowy słychać prowadzoną rozmowę od tyłu tak że wszyscy słyszą o czym się rozmawia, 2) Ile sms'ów pomieści ten telefon, 3) Czy w kontaktach można pod jednym kontaktem zapisać kilka nr telefonów, adres i inne informacje, 4) Czy telefon posiada kalendarz i ile można notatek w nim napisać, 5) Czy telefon ma liste spraw i notatki????? Proszę o odpowedzi, z góry dziękuję :-)

  • 0

    12. ~AM  2011-06-28 19:05:14  host: 87-205-169-212.adsl.inetia.pl

    Co do rozmów to nie jest źle i raczej tylko Ty słyszysz co mówi Twój rozmówca tym bardziej że możesz regulować głośność, choć przyznam szczerze że jest troszkę słaba jakoś tego dźwięku i jak Twój rozmówca mówi cicho lub nie wyraźnie możesz mieć problem ze zrozumieniem.;] Tak można zapisać kilka nr pod jedna nazwą i dodać adres oraz inne informacje. Posiada kalendarz a notek na pewno nie zapiszesz tyle ile pomieści.;p Lista spraw też zdaje mi się że jest, notatnik na 100% bo często korzystam. Co do sms... ja mam obecnie po około 1000 esów w wysłanych i odebranych pewnie jeszcze sporo ich wejdzie tym bardziej że w moim poprzednim fonie przy takiej ilości troszkę muliło przy otwieraniu skrzynek z wiadomościami tu jak na razie nie zauważyłem niczego takiego.

  • 0

    13. ~wika  2011-07-02 23:21:23  host: 2.60.citypartner.pl

    Mam od kilku dni Nokię c1-02 (jako zapasowy telefon) i już mnie wkurzają dwie rzeczy: - nie da się odtwarzać wgranych przez siebie motywów, na telefon da się wrzucić, ale i tak nie ma możliwości ich używania, telefon "pozwala" tylko na używanie motywów fabrycznie wgranych,już istniejących. -wadą konstrukcji tego tel. wg mnie jest to, że głośnik zewnętrzny jest na tym samym poziomie co słuchawka. Skutek jest taki, że rozmawiając przez tel. słychać rozmówcę z głośnika z tyłu telefonu. Nawet jak ściszy się do minimum. Dwie spore wady, o których niestety nie wiedziałam kupując ten model Nokii.

  • 0

    14. ~  2011-08-06 20:14:34  host: 088156044030.olsztyn.vectranet.pl

    -> wika "rozmawiając przez tel. słychać rozmówcę z głośnika z tyłu telefonu" - nic takiego nie zauważyłem. Może był włączony tryb głośnomówiący? Dla mnie najważniejszą wadą jest zła jakość dźwięku podczas zwykłej rozmowy. Podbite są niskie tony przez co czasem trudno zrozumieć rozmówcę. Ucho potrafi rozboleć przy podkręceniu głośności, a dudnienie nadal przeszkadza. Zalety: cena, jakość wykonania, menu czytelne od razu dla każdego kto miał kiedykolwiek jakąś Nokię w ręku.

  • 0

    15. ~MAx Rabik  2011-08-27 22:08:36  host: user-188-33-165-172.play-internet.pl

    Czy wy kołki wiecie skąd nazwa serii C? Od słowa cheap. Nokia jest w stanie agonii. A ten telefon to zwykły tani kawałek plastiku. Naprawdę nie ma czym się podniecać. ps. jeśli miałby kto kupić to badziewie za 200zł to niech się strzeli w łeb. Na wtórnym rynku za tą cenę masz telefon 3g z kartą i dobrym aparatem.

  • 0

    16. ~hgrewghgre  2011-08-30 21:40:26  host: public21645.xdsl.centertel.pl

    @~MAx Rabik to kup se smartfona, w czym problem?

  • 0

    17. ~tomek  2011-09-02 15:29:25  host: aapq129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja wiadomosc juz tu byla :) pozycja 0. w ciagu 2 miesiecy juz telefon byl na 4 gwarancji ;/ nie polecam tego telefonu !!

  • 0

    18. ~qwerty  2012-06-15 21:25:23  host: public25852.xdsl.centertel.pl

    @tomek, to trafiłeś źle, wiadomo że jeden produkt na ileś może być wadliwy, mój działa rok i nie był w serwisie ani razu a jest używany dość ostro. Minus już widać, że bateria powoli się chrzani

  • 0

    19. ~mirus  2012-10-31 11:40:06  host: 81.219.40.26

    Potwierdzam wypowiedzi kolegów. Rozmowa jes słyszalna przez głosnik z tyłu obudowy i nie ma możliwości przełączenia na słuchawkę - to jest wada telefonu tzn bubel którego nie można naprawić. Korzystanie z telefonu do rozmowy jest w tym przypadku nie możliwe.

  • 0

    20. ~lipa.pl  2013-03-23 21:17:26  host: 94-229-217-76.static.espol.com.pl

    Kupiłem ten telefon i żałuję że go kupiłem słaba bateria ...Inne nokie miałem to lepiej trzymały mi..

  • 0

    21. ~jan  2013-11-03 18:40:35  host: ehv77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    racja problem z dzwiekiem rozmowcy ktorego stychac z tylu telefonu troche dziwne

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet