Nokia C1-01 - opinie
Telefony Nokia Nokia C1-01 Opinie o Nokia C1-01

Nokia C1-01

w sumie: 75
  • 1

    1. ~konsultant  2010-09-30 09:39:36  host: static-62-233-138-202.devs.futuro.pl

    Jak działa tu Opera Mini skoro NIBY nie ma Javy?

  • 0

    2.  2011-01-20 09:08:06

    Jak przegląda się neta na wyświetlaczu 128 x 160 :O ?

  • 0

    3. ~sebek  2011-01-24 22:41:30  host: 78.31.136.214.rybnet.pl

    tani tel do muzyki ;P

  • 0

    4. ~szarit  2011-01-25 00:25:08  host: ip-178-214-150-141.silesiamultimedia.com.pl

    w tanich nokiach jest zainstalowana fabrycznie jako podstawowa przeglądarka

  • 0

    5. ~claudiaa9  2011-01-27 16:43:32  host: ppp-7-66.pppoe.sistbg.net

    Błąd w opisie- Telefon ma jave

  • 0

    9. ~  2011-02-08 14:18:39  host: public98800.cdma.centertel.pl

    Jak Opera bez Javy???xD

  • 0

    10. ~gosc  2011-02-10 13:57:58  host: host-89-229-215-139.kwidzyn.mm.pl

    BL-5CB ma pojemność 800mAh a nie 1020 jak tu napisali

  • 0

    11. ~sebek  2011-02-15 16:59:51  host: 77-253-164-118.adsl.inetia.pl

    ma jave!

  • 0

    13. ~kolo  2011-02-20 15:48:15  host: 195.117.34.250

    piszą na allegro że ma wifi a tu że nie może ktoś wie cos o tym.

  • 0

    14. ~U32  2011-02-25 07:44:57  host: host-87-101-16-128.proxnet.pl

    Na tej stronie jest wiele błędnych informacji odnośnie tego telefonu Nokia C1-01: - bateria BL-5CB 800mAh - java, TAK - notatnik, TAK - stoper, TAK - minutnik, TAK - dyktafon, TAK

  • 1

    15. ~Nokia fan  2011-02-26 00:26:28  host: 89-73-255-134.dynamic.chello.pl

    Mam go 8 dni. Ładowałem tylko raz (zaraz na początku) i nadal trzyma. Wśród telefonów z ekranem mniejszym jak 2' nie ma chyba konkurencji. Zgrabne i przyjazne urządzenie. Czytelny wyświetlacz, czułe klawisze, proste menu, szybki internet, regulacja wielkości czcionek, doskonałe radio, dźwięki czyste z głośnika. Same plusy. Awaryjnie jest nawet aparat foto. Same plusy. Mały minus to długawe wgrywanie kontaktów po włączeniu. Generalnie bardzo udany produkt.

  • 0

    16. ~xyz  2011-02-28 22:09:57  host: user-188-33-71-9.play-internet.pl

    Mam ten telefon od ok. miesiąca, wcześniej był SE W200i. Liczyłem na mocniejszą baterię, niestety dałem się nabrać na rzekome 1000mAh (w rzeczywistości 800mAh) i mocno się rozczarowałem. Przy ok. 45 minut rozmów dziennie + 1,5 h muzyki/radia telefon trzyma niewiele ponad dwa dni - jak dla mnie wynik bardzo kiepski. Funkcjonalnie telefon bez zarzutu: bardzo intuicyjne menu, wygodna obsługa muzyki i radia, 3,5mm jack - to jego mocne strony. Aparat oczywiście symboliczny. Trochę obawiałem się klawiatury robiącej mało solidne wrażenie, ale da się do niej przyzwyczaić. Jedno co może momentami irytować to ospałość telefonu - bywa że rozłączanie rozmowy czy uruchamianie aplikacji trwa kilka dobrych sekund. Na szczęście chwile zawahania są dość rzadkie. Podsumowując - gdyby telefon miał ciut lepszą baterię byłby dla mnie idealny.

  • 0

    17. ~Mati  2011-03-04 12:13:23  host: aarw184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tą Nokię dopiero 9 dni, ale na razie w zasadzie mogę się podpisać pod powyższą opinią wyrażoną przez xyz, telefon jak na swoją cenę całkiem nie źle wyposażony, aparat w zasadzie tylko do MMS-ów, na plus zaliczyć można elegancki, prosty wygląd, radio, dla lubiących słuchać muzyki możliwość rozbudowy pamięci kartą nawet do 32GB (jeśli wierzyć producentowi), przeglądarka działa nawet dość sprawnie (mały wyświetlacz sprowadza ją jednak właściwie do roli gadżetu ale to przecież nie smartphone), specjalnej opieszałości w funkcjonowaniu nie zauważam, niestety bateria to rzeczywiście 800 mAh - we wszystkich opisach przeczytanych przed zakupem, nawet na stronie Nokii podano pojemność 1020 mAh (na razie przy mało intensywnym użytkowaniu tel. wyładował się po ok 5-u dniach). Odnośnie pytań wyżej - oczywiście jest Java, nie ma wi fi. Mam też pytanie do posiadacza tego telefonu: Czy, a jeśli tak to w jaki sposób, można zmniejszyć podświetlenie wyświetlacza (mi nie udało się znaleźć regulacji jasności wyświetlacza w menu)? Z góry dziękuję za odpowiedź. p.s. Czy Wam też skrzypi obudowa przy naciskaniu klawiszy z prawej strony, czy to tylko taka "uroda" mojego egzemplarza?

  • -1

    18. ~ad  2011-03-04 18:05:51  host: public20551.xdsl.centertel.pl

    Czy on ma wyswietlacz dotykowy? i jaki oparat zn ile megapikseli?

  • -1

    19. ~mr.oizo  2011-03-16 11:50:24  host: 093105154129.starachowice.vectranet.pl

    Telefon wolny, Odchodzący tylni panel i latająca bateria. Nie mam zastrzeżeń co do działania ale już po 2 dniach oddaje ja do reklamacji ze względu na dziadowskie wykonanie..

  • -1

    20. ~oizo  2011-03-16 12:00:30  host: 093105154129.starachowice.vectranet.pl

    Odchodzacy tylni panel, przemieszczajaca sie bateria i tel dosc wolny. Nie mam zastrzezen co do działania mimo to ze posiadam go od 2 dni oddaje na gwarance ze wzgledu na dziadowskie wykonanie

  • 0

    21. ~Youzeq  2011-04-03 10:32:22  host: 91.150.139.122.internetia.net.pl

    W Polsce ten telefon jest sprzedawany z bateriami rozruchowymi BL-5CB, choć producent podaje czas pracy dla baterii docelowych BL-5C... Wg mojego subiektywnego odczucia fabryczna bateria jest przeszło dwukrotnie gorsza. Musiano na czymś oszczędzić, żeby w 45€ zmieścić się z czytnikiem kart i aparatem, ale żeby nie informować o tym klienta to draństwo!

  • 0

    22. ~Walenrod  2011-04-06 19:38:26  host: 89-73-255-134.dynamic.chello.pl

    Baterię oryginalną (BL-5CB) schowałem do szuflady. Mam nową BL-5C i trzyma dużo lepiej. W tej cenie bardzo przyzwoity telefon.

  • 1

    23. ~ola  2011-04-08 18:04:27  host: 83.2.24.3

    idealny dla osób starszych,ponieważ na wyświetlaczu jest duża czcionka ;)

  • 0

    24. ~alfik  2011-04-08 19:38:52  host: 25.unused.atman.pl

    Bateria faktycznie 800mAh - ale robi się tak: zgłosiłem do firmy Nokia że na swojej stronie podają zasilanie baterią 1020mAh - i przez to zostałem wprowadzony w błąd - uznano reklamację i dostałem z przeprosinami baterię 1020 - a na stronie Noki dalej błędu nie zmienili także powodzenia..

  • 0

    25. ~Daro  2011-04-19 16:52:42  host: IP-91-192-1-206.techmedia.com.pl

    Telefon spoko tylko obudowa to tragedia. Nosze go jakiś tydzien we futerale i tak juz cały zabrudzony z tyłu i nie da sie tego niczym wyczyscić.Sciera się chyba farba od wkładania i wyciagania z futerału

  • 0

    26. ~123  2011-04-20 15:09:29  host: dynamic-62-87-227-9.ssp.dialog.net.pl

    Wie ktoś jak zrobić by rozmowę było słychać przez właściwy głośnik czyli przez ten z przodu nad wyświetlaczem ? Bo jest opcja przełączenia z telefon na głośnomówiący, ale to i tak słychać tylko przez ten głośnik z tyłu, jest tak, że inni ludzie słyszą naszą rozmowę, a my ją słyszymy bardzo słabo.

  • 0

    27. ~g g g  2011-04-25 12:43:42  host: system85891759.mtvk.pl

    mam pytanie czy górne klawisze są przyciskane czy dotykowe ?? Musze telefon kupić mamie i klawisze muszą się naciskać inaczej telefon wyląduje w koszu!!

  • 0

    28. ~Prometeus*  2011-05-01 18:29:10  host: z35-07.opera-mini.net

    g g g ten telefon nie ma przyciskow dotykowych-wiec bez obaw...

  • -1

    29. ~mario  2011-05-10 12:26:56  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    hej a co mozna przegladac na tej operze mini? pograc w gierki MMO?

  • -1

    30. ~szaba  2011-05-22 11:43:41  host: cbw250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie, szkoda pieniędzy. -marna obudowa, -marna klawiatura, -marna bateria, -wiesza się jak wściekły

  • 0

    31. ~kotu  2011-06-01 21:58:38  host: 211.grs-k1.g1.pl

    tel ogolnie fajny tylko sie wiesza nie raz 5 razy dziennie;/ szczegolnie sie wiesza jak si wlacza odtwarzacz muzyki;/;/;/;/osobscie wole nokie c3

  • -1

    32. ~olm  2011-06-16 11:16:29  host: 89-73-176-115.dynamic.chello.pl

    Największą wadą telefonu praktycznie dyskwalifikującą go jest fakt samoczynnego wyłączania się,czasem kilka razy w ciągu dnia.Obudowa trzeszczy i wyciera się.Bateria to totalna porażka-jest luźna i bardzo krótko wytrzymuje bez ładowania.Telefon ma tylko jeden głośnik.Otoczenie słyszy lepiej dzwoniącego niż odbiorca.Odradzam zakup.

  • 1

    33. ~U32  2011-06-21 16:46:13  host: host-87-101-16-128.proxnet.pl

    Użytkuję go już parę miesięcy i muszę stwierdzić, że jest bardzo fajny… Na początku miałem z nim trochę przygód, głównie z serwisem, bo się często wieszał i zużywał sporo energii. Jak naprawili, tak działa super. Bateria mogłaby być mocniejsza, ale średnio trzyma mi 9dni (+/- 1 dzień). Co do użytkowania to jest lekki i bardzo wygodny, szczególnie pisanie SMS. Ma wiele ciekawych i przydatnych funkcji np. notatnik, odtwarzacz mp3, radio z RDS, przeglądarkę internetową, gry z obsługą Javy, obsługa karty mikro SD i wiele innych. Aparat jest tylko VGA, ale mnie nie nie przeszkadza. Jest to telefon dla niej wymagających użytkowników z dostępem do różnych mediów, na minimalnym poziomie, :-)

  • 1

    34. ~Bar-cell  2011-06-30 15:59:11  host: 182.109.47.134.in-addr.arpa

    "olm", ewentualne samoczynne wyłączanie się (jeśli piszesz prawdę w co wątpię) to wada twojego egzemplarza, a nie całego modelu C1-01! Kupiłem dwie Nokie C1-01 (rodzicom) i żaden z tych egzemplarzy się sam nie wyłącza! Co więcej, obudowa w nich wcale nie trzeszczy (no chyba, że ktoś wsadzi ją w imadło) i nie wyciera się (a w każdym razie nie po kilku miesiącach użytkowania). Bateria też dobrze się sprawuje (max. do 4,5 dni standardowego korzystania z telefonu na jednym ładowaniu). Do głośnika też nie można mieć zastrzeżeń... przy tej cenie tylko ktoś naiwny i niezorientowany w tematyce mógłby oczekiwać, że w tak tanim telefonie jak Nokia C1-01 producent zamontuje dwa głośniki i to jeszcze stereo! ;) Tak więc "olm" najpierw kup lub pożycz na dłużej Nokię C1-01, a później o niej pisz :)

  • -1

    35. ~olm  2011-08-02 13:13:03  host: 89-72-245-69.dynamic.chello.pl

    bar-cell opisywany telefon mam od początku kwietnia tego roku.Zupełnie nie rozumiem dlaczego zarzucasz mi kłamstwo.Telefon wyłącza się od początku,o trzeszczącej i wycierającej się obudowie piszę nie tylko ja.Poczytaj więcej opinii.Nigdy nie piszę opinii o jakimkolwiek urządzeniu po kilku dniach użytkowania.życzę więcej pokory

  • -1

    36. ~m.  2011-08-08 18:50:22  host: media3-lannet.jarsat.pl

    telefon porażka - podczas rozmowy w tyłu z głośnika słychać rozmówce.... a serwis na to że jest ok...

  • -1

    37. ~mika  2011-08-10 17:58:10  host: media3-lannet.jarsat.pl

    nie polecam, porażka. Z głośnika z tyłu słychać rozmówce. A serwis na to że to jest ok...

  • 1

    38. ~mateusz990  2011-08-12 11:42:57  host: ip222h53.wic0m.net.pl

    Mam telefon już 17 dni. Zdążyłem się z nim zapoznać.Telefon spadł mi na ziemię i niestety pojawiła się mała ryska która przy użytkowaniu telefonu strasznie wkurza. Nie wiem czy da się wymienić obudowę (tą szybkę) jeśli tak to proszę o kontakt na gg 22459591 lub tutaj z góry dziękuję. A wracając do telefonu to jest świetny! MP3,Przeglądarka Opera Mini i Poczta od Nokia Ovi to największe atuty tegoż telefonu! Radio i Mini Jack 3,5mm pozwalają na słuchanie muzyki w najlepszej jakości! I rozbudowa telefonu do 32gb pamięci Micro SD. Polecam jak na taką cenę!;p

  • -1

    39. ~olm  2011-08-13 10:24:54  host: 89-72-245-69.dynamic.chello.pl

    Jeszcze do bar-cella.Telefon był w naprawie.Wymieniono płytę główną i wgrano inne oprogramowanie.Pozdrawiam

  • 0

    40. ~pomocy  2011-08-13 14:14:42  host: host-81-190-177-247.gorzow.mm.pl

    mam dziwny problem z tym telefonem gdy wkładam karte pamieci i zgrywam cos na nia to pozniej tego nie ma.. ;/

  • 0

    41. ~olek  2011-08-16 12:24:37  host: apn-77-112-67-213.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon już 5dni i nadal mi bateria trzyma. Telefonik ogólnie super ,ale często się zawiesza a szczególnie gdy się włącza odtwarzacz muzyki.Mam w nim kartę pamięci 16gb i chodzi dobrze. Jednak czasem mam problem , ponieważ pliki się na karcie nie pokazują. I jeszcze ta irytująca klawiatura ale idzie się przyzwyczaić.

  • -1

    42. ~C1-01  2011-08-22 15:11:46  host: public31175.xdsl.centertel.pl

    C1-01 posiada baterie o pojemności 800mAh. Nokia na stronie www wprowadza w błąd ludzi podając 1020mAh.

  • 0

    43. ~Pozdor600  2011-08-31 21:16:48  host: c240-125.icpnet.pl

    Witam Wie ktos jak wgrac do tego telefonu Gingera ? Jakby ktos mnie poinstruowal to byl bym wdzieczny.

  • -1

    44. ~maxus_pl  2011-09-07 10:15:46  host: pat211.kwsa.pl

    nie dajcie się naciągnąć na baterie 1020mAh, bo sprzedawany jest z baterią 800mAh, a wszędzie w opisach technicznych i specyfikacji noki na stronie piszą że ma pojemność 1020mAh. Reklamacji nie uznają, jak pisał kolega wcześniej (a może pracownik noki;) ) - dla mnie jest to prosty trick marketingowy i oszustwo, na które łatwo jest naciągnąć ludzi

  • -1

    45. ~Vulk  2011-09-17 14:43:59  host: host-194-24-164-114.system-sat.pl

    Aparat robi zdjęcia wyraźne TYLKO w skromnej środkowej części obrazu. Serwis Nokii w Poznaniu na w/w problem odpowiada, że go "nie zauważył" i odsyła klienta z kwitkiem. Jak Nokia produkuje takie buble to znaczy, że czas się przesiąść na inną firmę.

  • -1

    46. ~abc  2011-09-17 15:14:30  host: 188.146.47.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon zawiesza się na karcie sim ery, nie wiesza się gdy w ustawieniach wyłączy się wyświetlanie informacji o sieci, z kartami sim innych operatorów tego problemu nie ma, podejrzewam że fon nie może sobie poradzić z włączeniem nazwy sieci "T-Mobile" a na ekranie cały czas świeci "Era", do tego głośnik w słuchawce to totalne nieporozumienie, wszyscy w koło słyszą bardzo wyraźnie rozmówcę, jakość fotek z kamerki też porażka, kasa za tela wyrzucona w błoto, szczerze odradzam kupno tego modelu, wyprodukowany w Chinach badziew.

  • -1

    47. ~AAdamiec  2011-09-22 12:27:11  host: 83-238-170-42.ip.netia.com.pl

    Opisywany wielokrotnie problem z głośnikiem : lepiej słychać rozmówcę z zewnętrznej strony aparatu niż z słuchawki, eliminuje ten model z możliwości użytkowania jako telefon. Chyba, że konferencyjny, ale to nie ta liga. Nie wymagam cudów od aparatu w takiej cenie ale . . . Od marca usiłuję na firmie Nokia wymóc przyznanie się do błędu. Do dzisiaj bez skutku : Serwis - telefon spełnia specyfikaccję producenta - przeinstalowano oprogramowanie -( w jakim celu ????) Nokia - o sprawności działaania decyduje serwis. Dział techniczny Nokia - to nie jest prawidłowe działanie telefonu. . . . . . . ????? ciekawe co na to normy techniczne, dla urządzenia zwanego telefonem. Bardzo NIEZADOWOLONY ( z powodu bezsilności w kontaktach z firmą NOKIA)

  • 0

    48. ~Tomek  2011-09-22 22:22:19  host: sub210-204.elpos.net

    Gingera wgrać można bezproblemowo. Są setki motywów do tego telefoniku. Polecam.

  • 1

    49. ~Tomek  2011-09-22 22:25:01  host: sub210-204.elpos.net

    Jak macie problem, że słychać waszą rozmowę przez głośnik to podłączcie sobie słuchawki.

  • 1

    50. ~karol2505  2011-10-08 08:47:00  host: public11826.xdsl.centertel.pl

    jest Java według opisu z Orange

  • 1

    51. ~alfi24  2011-10-17 15:43:43  host: alnca10.alfanet24.pl

    wy sie poprostu niie znacie sam posiadam telefon ponad pol roku i do ej pory mnie ani razu nie zawiodl!!!

  • 0

    52. ~xxxaska  2011-10-17 17:50:21  host: apn-95-40-219-117.dynamic.gprs.plus.pl

    muzyke mam w odebranych pliakach a odtwarzacz pusty. co zrobic? Aktualizacja nie pomaga...

  • 0

    53. ~  2011-10-17 20:07:16  host: dynamic-78-8-95-158.ssp.dialog.net.pl

    dziwne bo ja mam baterie bl-5c w noki 2700 i ma 1020mah o_O

  • 0

    54. ~kejdzej  2011-11-21 15:13:26  host: p5797CFA9.dip.t-dialin.net

    polecam jedyna jaki ma minus to to ze głosnik tylny na maxa głośnosc sie pruje straszne ale za to jest głosny.

  • 1

    55. ~Adam196  2011-11-23 15:35:40  host: z31-14.opera-mini.net

    Jeżeli chodzi o ten telefon to jestem z niego bardzo zadowolony chociaż jak każde urządzenie na jakieś swoje zalety i wady. Zaletą tego telefonu jest odtwarzacz mp3 (chociaż nie ma eq), nie zawiesza się zbytnio chociaż jak się puści pełną grę w której jest dość dużo do zapisania (a ten tel na tylko 16 mb pamięci Ram) to bywa tak, że telefon zawiesza się i po jakiś 30 sekundach się resetuje. Obudowa nie skrzypi, a do klawiatury łatwo się przyzwyczaić. Ma wgraną fabrycznie Operę Mini, ale jeśli komuś to nie pasuje, zawsze może sobie zainstalować bardziej zaawansowaną wersję w postaci aplikacji java. Ostatnia zaletą jest to że odczytuje normalnie kartę 32 gb bez problemu, bo sam taką mam (kupiłem w promocji w Vobisie za 100 zł), no i wyjście słuchawkowe jack 3.5 mm . A teraz wady, a mianowicie wadą według mnie jest kłamstwo dystrybucji Nokia. Chodzi mi o to, że na stronie www jest napisane bateria na pojemność 1020 mAh, co jest czystą fikcją. Kupiłem telefon za gotówkę i guzik prawda. Bateria na pojemność 800 mAh. Ale pomijając to telefon ogólnie jest dobry. Mam go od wakacji i ani razu przy zwykłych funkcjach się nie zawiesił.

  • -1

    56. ~mulek  2011-11-27 19:26:42  host: 81.15.144.2

    Kupilem NOWY, po kilku tyg sprzedalem 20 zl taniej . bateria trzymala 2 dni .dziekuje bardzo. dla mnie tel dziadostwo .

  • 1

    57.  2011-11-28 09:16:45

    Kupiłem żonie na urodziny. Jak dla niej idealny. Java jest, zainstalowałem Listonic.

  • 0

    58. ~neo_klient  2011-12-15 11:37:56  host: public72099.cdma.centertel.pl

    Kupiłem nokię 101 w Gubinie. Sklep na razie tajemnica. Telefon po trzech dniach zaczął się zawieszać. Złożyłem u sprzedawcy pismo o niezgodności towaru z umową. Przyjęto pismo wraz z telefonem. Po 12 dniach otrzymałem pismo od radcy prawnego sprzedawcy ,że nie zauważono żadnych usterek i telefon zostanie wysłany do firmowego serwisu. Pytam więc: co z 14 dniowym terminem? Zdążą czy sprzedawca olewa klienta? W Guben w różnych sklepach można kupić towar i jak się nie podoba to chyba do miesiąca można go zwrócić i nie robią żadnych ceregieli. Sam kiedyś zwracałem gramofon , do mi się nie podobał. Nikomu do głowy nie przyszło, aby w miejsce wadliwego dać mi telefon zastępczy. W TYM SKLEPIE 'N' JUŻ NIC NIE KUPIĘ!

  • 0

    59. ~niew1  2012-01-09 17:39:24  host: 178.183.191.65.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Nie mogę wysłać i odebrać mms czy w tym aparacie c1-01 jest taka możliwość

  • 0

    60. ~Adam196  2012-01-13 19:57:08  host: z48-01.opera-mini.net

    Do: niew1 W nokii c1-01 jest taka możliwość wysyłania mms-ów. Musisz mieć ustawioną konfigurację do sieci w której jesteś. W aparacie nokia c1-01 za każdym razem, kiedy wsadzisz jakąś inną kartę SIM zawsze przychodzi wiadomość konfiguracyjna. Pozdrawiam :-) P. S. A czy internet Tobie działa w tym wypadku?

  • 0

    61. ~mar  2012-01-25 11:01:19  host: host218.stimo.net

    nie stety telefon po kilku miesiącach użytkowania zaczął się sam wyłączać podczas użytkowania.Nie wiem, pewnie taki egzemplarz,ale jak mozna zauważyć pojawiająca sie wada.Podkreślam ze tel. nie spadł ani nie doznał wstrząsów.Apartat taka atrapa.Mam podrobke blackberry i nie ma porownania w jakości na + dla podróbki.Generalnie miło sie go użytkowało(niestety)."idzie"na gwarancje.pozdrowionka dla producentów tego modelu...Miałem juz kilka nokii i były prawie nie do zajechania-przezyły wszystko co mogł przezyć telefon.Zmieniłem z powodu "przestarzałego" modelu.Ale bedzie back to past

  • 0

    62. ~glido  2012-01-27 19:35:05  host: evk84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    urzytkownicy c1 sprawdzcie czy chcąc wyjść z wiadomości bezposrednie telefon się wyłączy Sprawdzałem kilka i wszystkie mają ten sam błąd oprobramowania

  • 0

    63. ~ziolo  2012-02-06 15:30:13  host: host-46-186-43-214.dynamic.mm.pl

    telefon mi się włańcza pokazuje się biały ekran i się wyłoncza wievie co moze sie z nim stało

  • 0

    64. ~Adam196  2012-03-05 08:26:46  host: z23-01.opera-mini.net

    Do glido: U mnie w tym właśnie telefonie nigdy nie wystąpił taki błąd. Do ziolo: Według mnie to przyczyną takiej sytuacji jest źle wgrany soft do tego telefonu. (Nie ma wyboru, chyba musisz iść z nim na gwarancję, żeby Tobie poprawnego softa dali)

  • 0

    65. ~nike  2012-09-08 10:27:05  host: 83.68.91.246.mielec91.tnp.pl

    witam , mam problem z bluetooth w noki c1-01. od pewnego czasu nie mogę go włączyć. wchodząc na łączność , na bluetooth nie mogę dać z Nie na Tak, próbowałam włączyć go w inny sposób tzn zrobiłam zdjęcie i dałam wyślij przez bluetoth ale wyświetla się komunikat anulowano wyszukiwanie, próbowałam przywrócić ustawienie fabryczne ale nic to nie dało.

  • -1

    66. ~wkurrrrr  2012-10-03 00:30:45  host: host-89-229-181-126.lomza.mm.pl

    Ładowanie przez USB Tak nieprawda w moim egzemplarzu nie można

  • -1

    67. ~kuy  2012-10-18 22:55:36  host: public145866.cdma.centertel.pl

    Obudowa trzeszczy, zawiesza się, co najmniej raz dziennie trzeba go zresetować, ludzie z drugiej strony nie słyszą podczas pierwszego połączenia, długie oczekiwanie na reakcję telefonu po wybraniu danej opcji. Nie polecam.

  • -1

    68. ~Pio  2012-11-22 16:19:26  host: 77-255-63-73.adsl.inetia.pl

    To badziew mam go 1 rok i tydzień temu zepsuł sie głośnik wagule jak sie dzwoni na ten badziew nic sie dzieje

  • 0

    69. ~zadowolony  2012-12-29 17:09:58  host: v24-06.opera-mini.net

    Wiecie może jaka jest aktualna wersja oprogramowania do tego telefonu? Ja mam 06.15. Do glido: ja też miałem takie błędy, ale gdy sobie zaktualizowałem software to już się nie zawiesza. A co do telefonu to bardzo fajny, wytrzymuje moje ataki złości gdy nie można oglądać filmów z YT nawet przy konfiguracji.

  • -1

    70. ~  2013-01-05 04:21:19  host: v43-05.opera-mini.net

    Telefon nie obsługuje filmików na yt.Używam od roku.Ma kilka wad: Kontakty zapisane w telefonie,po jakimś czasie samoczynnie znikają!!! Po za tym zawiesza sie i tnie przy odtwarzaniu niektórych Mp3,Podświetlenie gaśnie samoczynnie podczas przegladania netu,nie mozna go wlaczyc,wlacza sie po jakimś czasie lub trzeba wylaczyc opera i wlaczyc ponownie.Lakier ściera się,Tylna klapka skrzypi,przy 150 smsach otwieranie skrzynki odbiorczej trwa wieki.Po za tym ok.Cudów nie ma.Made in China

  • 0

    71. ~Lowiusz  2013-01-22 15:19:18  host: abdp108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem.... Posiadam kabelek USB do nokii C1-01 i chce wrzucic na nią muzyke z kompa. A więc pytanie brzmi:JAK TO ZROBIĆ?

  • 0

    72. ~Lowiusz  2013-01-22 19:11:45  host: abdp108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha i jeszcze jedno też macie takie coś że wam sie pamiec zapelnia sama? wedlug mnie to chyba mam jakiegos wirusa chyba ide z nim do serwisu/ :|

  • 0

    75. ~Lowiusz  2013-01-25 10:42:12  host: aaml235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ok dzieki za rade

  • -1

    76. ~szafran  2013-04-03 19:17:43  host: user36-166.satfilm.net.pl

    Nie polecam!!!! telefon ten ma więcej wad niż zalet!!!! obudowa trzeszczy...zwłaszcza tylna klapka...klawiatura jest tragedią koszmarem,też trzeszczy! soft wolno chodzi...2 razy poważnie mi się zawiesił...i nie wykluczone,że będzie jeszcze kilkakrotnie wieszać się...zaleta:tylko design!!!! tylko!!! producent zapewnia że można wrzucić kartę micro sd o pojemności...32 GB....przy takim sofcie te 32 GB nigdy nie uruchomią się w tym modelu!!!! co najwyżej spokojnie można wrzucić 1 lub 2 GB!!!!! 4 GB byłoby sporym ryzykiem!!!! Podsumowanie:Kupiłem go za 179 zł...za te pieniądze oczekiwałem bardzo wiele...jestem rozczarowany bo to jest badziew a nie telefon!!!

  • 0

    77. ~Operator Maszyn  2013-10-15 16:55:55  host: client242-53.altkom.net

    Twarda standardowa sztuka wielokrotne upadki oraz kąpiel w oleju przeżyła zmiana obudowy i znowu kilka upadków aż niestety is dead . Ze względu na mały budżet przesiadka na 105 :D

  • 0

    78. ~gościu  2013-12-18 21:13:52  host: ip-5-172-226-81.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    mam tę nokie już 2 lata wiele razy mi upadła i dalej działaa szorowała po asfalcie i działa dobry telefon za małe pieniądze niestety niska jakość wykonania i czasem się zawiesza mam karte 4 gb i normalnie chodzi

  • 0

    79. ~Malutka  2014-07-17 12:45:52  host: 178-214-150-10.internetia.net.pl

    Cześć wszystkim mam problem z blutu.Jak koleżanka mi przesłała piosenke to mi się nie chce wogóle przesyłać! A kartę pamięci mam pustą.

  • 0

    80. ~XTamaPotter  2015-01-09 19:53:07  host: 78.9.154.188

    W opisie jest błąd, telefon obsługuje filmy. O ich jakości lepiej nie wspominać, ale mimo wszystko są :)

  • 0

    81. ~c101  2015-10-01 11:56:58  host: user-94-254-145-43.play-internet.pl

    Skrajnie różne tutaj opinie wynikają zapewne z dostępności nieoryginalnych produktów. Można kupić ten telefon bardzo tanio z chińską obudową (używane telefony wkładane w chińskie nowe obudowy złej jakości i sprzedawane jako nowe telefony) - wtedy trzeszczy. Ja mam ten telefon 4 lata, jest wykonany z wysokiej jakości materiału, który w ogóle nie trzeszczy! Jeśli chodzi o tryb rozmowy z biurem obsługi lub pocztą głosową, wtedy rzeczywiście słychać lepiej z boku (kwestia ustawień) niż przy słuchawce, przy normalnej rozmowie tego efektu nie ma wcale - rozmawia się normalnie. Jestem z niego bardzo zadowolona i na pewno jeszcze długo go nie wymienię na inny. Jest tak odporny, że można go wrzucić byle gdzie do plecaka i na pewno nic się nie stanie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet