Nokia C1-00 - opinie
Telefony Nokia Nokia C1-00 Opinie o Nokia C1-00

Nokia C1-00

w sumie: 26
  • 0

    1. ~  2010-06-04 16:06:16  host: t13-13.opera-mini.net

    Rozumiem że to prosty telefon tylko do dzwonienia ale czy to nie pomyłka z tym czasem czuwania 48 dni? /Pank

  • 0

    2. ~pino inowroclaw  2010-06-04 20:57:18  host: host-89-230-141-82.inowroclaw.mm.pl

    to fajnie ze juz bedom nokie na dwie karty sim ja mam dwa numery jeden w play fresh a drugi w m bank mobile kupie sobie tom nokie.

  • 0

    3. ~raven  2010-06-04 23:52:20  host: alb244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeciez to jest nokia 1616

  • 0

    4.  2010-06-05 09:36:21

    niezły czas czuwania - półtora miesiąca :D

  • 0

    5. ~misieq84  2010-06-05 23:19:13  host: 213.134.172.48

    wreszcie jakiś tel. dla profesjonalistów :) bez zbędnych bajerów oby tylko jakość dźwięku była dobra

  • 0

    6.  2010-06-07 20:59:38

    2 karty sim? Dobrze widzę?

  • 0

    7. ~  2010-06-09 15:19:57  host: user-109-243-137-75.play-internet.pl

    odpowiedź na E2370

  • 0

    8. ~piyoter  2010-06-15 15:30:29  host: 80-48-219-10.pub.krusz-lan.pl

    Chylę czoła przed fińskim producentem najlepszych telefonów na swiecie. Pierwszy dual-sim w ofercie. za to cudo zapłacę kazdą cenę. Musze go miec.

  • 0

    9. ~lukre  2010-09-11 14:35:15  host: d75-92.icpnet.pl

    piyoter...nie jestem typem dyletanta, ale ten telefonik nie ma wejścia na dodatkową kartę pamięci...uważam ,że to dramat..w dwudziestym pierwszym stuleciu wydaje mi się ,że to troszkę wstyd..czasami muzyki sobie bym posłuchał...a tu...nic..

  • 0

    10. ~ZDEGUSTOWANA  2010-10-16 19:36:11  host: nat4.trans.net.pl

    # złącze jack 3,5 mm PO CO SKORO BRAK ODTWARZACZA MP3??!! PARANOJA

  • 0

    11. ~mobilny  2010-10-21 16:28:05  host: 93.175.70.109

    bo ma radio FM "zdegustowana"

  • 0

    12. ~polo20-p1  2010-10-26 22:38:32  host: apn-95-41-252-126.dynamic.gprs.plus.pl

    NOKIA c1-00 (DUAL SIM) Jestem posiadaczem tego telefonu - dla mnie to pomyłka telefon na dwie karty ale aktywna tylko jedna nawet w momencie jak si e nie rozmawia na jednym numerze . Chińczycy robią lepsze dual simy bo aktywne są dwa numery . Najlepsze dual simy robi samsung i chyba nikt ich długo nie pobije - nokia niech się uczy od samsunga jak zrobić telefon na dwie karty

  • 0

    13. ~  2010-11-05 12:04:32  host: 178-37-119-159.adsl.inetia.pl

    >>12.: polo20-p1 niestety wszystko na to wskazuje, że zmyślasz i napisałeś swój komentarz tylko po to żeby sobie ponarzekać na ten model - Po pierwsze Nokia C1-00 nie jest dostępna w polskiej dystrybucji. Po drugie nową Nokię C1-00 z prywatnego importu (angielskie menu) można kupić już za 185 zł, zatem tylko kompletny osioł spodziewałby się po tym telefonie takiej funkcjonalności jak w przypadku Samsunga za około 1000 zł! Po trzecie to jak się kupuje telefon to nie jest żadną tajemnicą jakie funkcje on posiada i każdy może to sobie łatwo sprawdzić, więc jak wybrałeś taki telefon to teraz pretensje możesz mieć tylko do siebie, a nie do producenta lub sprzedawcy! Po czwarte to nie ty decydujesz które "DualSIM-y" są najlepsze, a rynek - czyli klienci - a tak się składa, że na "DualSIM-y" Samsunga jest stosunkowo niewielkie zapotrzebowanie - głownie ze względu na ich horrendalne ceny, ale także na to, że często brakuje im czego takiego jak "wygoda obsługi". Zresztą jeśli chodzi o sprzedaż telefonów z DualSIM to na polskim rynku wielki koncern Samsung nie ma nawet szans z tak ubogą (kapitałowo) marką jak myPhone i myślę, że kiedy Nokia wprowadzi na polski rynek swoje "DualSIM-y" Samsung zostanie wyprzedzony także przez fińskiego producenta. No i na koniec - po piąte - Nokia ma w swoim portfolio również dwukartowy model z trybem "Dual Standby", czyli obie karty SIM są cały czas aktywne i nie trzeba przełączać się między nimi, więc mogłeś wybrać Nokię C2-00! A nie teraz narzekać na model C1-00.

  • 0

    14. ~  2010-11-05 12:06:20  host: 178-37-119-159.adsl.inetia.pl

    >> 10.: Na przykład po to żeby można było posłuchać sobie radia! Czy to tak trudno pojąć? ;)

  • 0

    15. ~maciek  2010-11-16 23:32:04  host: adbn24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest już polskie menu do tego telefonu?

  • 0

    16. ~ramnick  2010-12-23 20:01:17  host: 5ad0a699.bb.sky.com

    posiadam ten telefon i w sumie bateria ostatnio trzymala mi dokladnie 24 dni przy czym telefon lezal prawie nie uzywany czasem latarka i pare smsow bez dzwonienia .... wg mnie latarka moze byc zupelnie nie wiem po co wladowali tu radio, juz lepiej mogli dac mozliwosc podlaczenia tel do kompa za pomoca usb i wgrania swoich dzwiekow polifonicznych te wbudowane sa tragiczne i dosc ciche... brak polskiego menu to duzy minus jak dla mnie pisanie na tej klawiaturze nie nalezy do najprzyjemniejszych rzeczy ... jakosc rozmow dobra choc troche cicho slychac...

  • 0

    17.  2010-12-31 15:53:24

    Telefon na allegro chodzi po 180 zł i to jeszcze bez polskiego menu. Lepiej dołożyć parę złotych i kupić LG GX200. Cena 267 zł w MM. Pod każdym względem lepszy i z polskiej dystrybucji.

  • 0

    18. ~magda  2011-01-03 02:12:01  host: 85-222-24-180.home.aster.pl

    a czy w ten telefon obsługuje jednocześnie dwie karty sim? chodzi mi o to czy oba numery są aktywne jeśli mam włożone dwie karty sim?

  • 0

    19. ~lukre  2011-01-10 17:58:36  host: c36-201.icpnet.pl

    ..właśnie...czy obydwie karty sa aktywne non stop....w trakcie rozmowy z jednej druga jest aktywna.?..

  • 0

    20. ~lukre  2011-01-10 18:02:56  host: c36-201.icpnet.pl

    wydaje mi się,że niestety samsung, pomimo tego, że ma sporo wad związanych z jazdą po menu, nestety jest bez porównania lepiej wykonany i wytrzymalszy niż myphone.Bez wątpienia..ponadto, myphone, w przeciwieństwie do samsunga, co już opisywałem, posiada karty działające cały czas.A myphone niestety nie..w traakcie rozmowy z jednej, druga jest nieaktywna...poza zasięgiem...i duzy minus...duży...

  • 0

    21. ~ramnick  2011-01-11 03:55:45  host: 5ac3d6c3.bb.sky.com

    ten telefon obsługuje tylko jedna kartę sim jednoczesnie...przełacza sie pomiedzy kartami jednym przyciskiem....

  • 0

    22. ~Jasiu  2011-03-02 10:16:10  host: host-89-230-108-56.dynamic.mm.pl

    Jak wszyscy sa tacy obeznani to zadam pytanie. Czemu nie ma zandej nokii zaczynajacej sie na numer 4 ???????

  • -1

    23. ~  2011-06-20 21:13:40  host: z17-16.opera-mini.net

    22: Chodzi ci o numer seryjny, czy numer telefonu? Jeśli o numer seryjny to każdy zaczyna się na 35, a jeśli chodzi o numer telefonu, to jest to zależne od sieci i z tego co wiem, nie ma takiej sieci, w której numery zaczynałyby się na 4.

  • 0

    24. ~Nokia x1-01  2011-12-18 01:10:11  host: ip63-113.falconn.pl

    Zamiast tej nokii c1-00 polecam zakupic nokie x1-01, ma ona dual sim, SLOT NA KARTE PAMIECI, a ponadto telefon posiada wbudowana u gory latarke, ogolnie jest bardzo prosta. W nokii x1-01 nie ma zbednych bajerow. CENA C1-00 -100zl Cena x1-01 ~150zl Warto doplacic te 50zl.

  • 0

    25. ~toastt  2012-11-19 22:53:23  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    Telefon zajefajny, taki, jaki mi potrzeba. Sms i czasem radio o i latarka się z pewnością przyda. Mam jeszcze X8, ale jest mi potrzebny prosty telefon za niewielkie pieniądze. Jestem mile zaskoczony.

  • 0

    26. ~Zdziwiony  2014-12-06 13:19:08  host: 81.219.84.18

    On nie ma LTE ?:O

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet