Nokia Asha 503 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 503 Opinie o Nokia Asha 503

Nokia Asha 503

w sumie: 23
  • 0

    1. ~  2013-11-24 10:06:26  host: host-89-167-5-154.nplay.net.pl

    jest już w przedsprzedaży za 449 zł.

  • 0

    2. ~jacksparow  2013-12-22 12:00:34  host: xdsl.008.c76.petrotel.pl

    Telefonik mam od 2 dni. Jest bardzo ciekawy z perspektywy systemu Asha. W porównaniu z androidem może nie ma tylu apek ale jeśli ktoś korzysta z poczty, fb, tel i sms to jak najbardziej wystarczający. Szybka z gorilla glass bardzo fajna, nie rysuje się, design obudowy bardzo fajny, tzw. "tafla lodu", nie widać zarysowań ani śladów (na żółtej obudowie). Strony ładują sie całkiem sprawnie a byłem nastawiony na wieczne czekanie. Aparat bez autofocus co jest jednak sporą wadą chociaż sam aparat robi dobre zdjęcia. Podsumowując, ciekawa alternatywa dla tych mniej wymagających. W zestawie są słuchawki nokia wh-108 bardzo dobrze grają jak dla mnie i karta pamięci 4gb. Bateria póki co ma 74% po calym dniu robienia fotek, wifi i aktualizacji systemu. pozdrawiam

  • 0

    3. ~  2013-12-30 08:25:33  host: bsh149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon kupiłem gdyż szukałem czegoś funkcjonalnego a jednocześnie nie przesadzonego. Ten telefon właśnie jest dla osób którzy chcą mieć sprawnie i szybko działający dotyk. Za tak małe pieniądza w tel mamy dobry aparat z fleshem sprawnie działającą przeglądarkę świetnie działające wifi itd. Nic się nie przycina reaguje szybko. Bardzo porządna obudowa ta tafla lodu to nie jakiś badziew.... Polecam gdyż sam kupiłem na ryzyk fizyk bo nigdzie żadnych opinii nie było...

  • 0

    4. ~KDS  2013-12-30 11:57:05  host: bsh149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na ryzyk fizyk kupiłem go 3 dni temu. Mogę go polecić ponieważ działa szybko nie zawiesza się, aparat dobry z lampą, wifi działa str internetowe się dobrze przegląda obudowa porządna nie jakiś badziewny plastik nic jak dotąd nie skrzypi. Dla ludzi którzy nie wymagają od tel cudów a wręcz przeciwnie chcą mieć wszystkie podstawy polecam

  • 0

    5. ~Kowalekk  2014-01-05 14:51:01  host: home-net.e-siemianowice.pl

    Model 503 fajny dobrze dograny, bateria długo trzyma, facebook-i twity i dość dużo różnych aplikacji. Jest kilka wad o których nie piszą. Synchronizacja żeby np zgrać z poprzednika kontakty to trzeba połączyć się bluetooth i synchronizować można tylko kontakty, kalendarza w żaden sposób się nie zrobi, synchronizacja z komputerem = 0 żadna nokia suite, czy Outlook-i nic, no po prostu to nie jest ta stara dobra nokia. Nie mówię tu że bluetooth nie dziła można wysłać nim muzykę wideo. Jest kupa bajerów dobre dla dzieciaków. Pozdrawiam forumowiczów.

  • 0

    6. ~Klombik  2014-01-08 18:09:37  host: apn-46-76-126-49.dynamic.gprs.plus.pl

    Oglądałem wczoraj ten telefon w Media. Jeżeli chodzi o wykonanie, obudowę i wizualne wrażenia to telefon bardzo fajny, ciekawy, ale jeżeli chodzi o jakość wyświetlacza to KATASTROFA. Niby chodzi całkiem płynnie, ale efekty wizualne jakie zapewnia..a właściwie to ich nie zapewnia. Taki ekran w telefonie za 400zł jest niedopuszczalny. Przebarwienia, kontrasty, dzikie podświetlenie...aż w oczy szczypie. Miałem Alcatela OT908 2.8 cala 240x320 i wyświetlacz był naprawdę dobry. Asha 503 fajna, ale bez tego ekranu.

  • 0

    7. ~Weronika  2014-02-14 16:18:25  host: 078088001194.bialystok.vectranet.pl

    siemka, mam pytanie: jak wgrać przez bluetotha z kompa na komórkę muzykę bo zdjecia mi wgrywa ale piosenek nie chce :/

  • 0

    8. ~pytalski  2014-02-17 19:34:17  host: user-31-174-40-51.play-internet.pl

    Witam, czy jest możliwość instalacji i używania w tym telefonie z komunikatora gadu-gadu? Szukam telefonu nieskomplikowanego, z dobrą baterią (podobno ten ją ma), do dzwonienia, smsów, i gg. Zastanawiam się nad lumią 620 ale odstrasza mnie, że bateria trzyma około dnia :( Miałem androida - ale *** ze względu na baterię i zacinanie się systemu - rezygnuję...

  • 0

    9. ~  2014-04-01 15:30:17  host: ip-89-161-33-139.tel.tkb.net.pl

    . ~pytalski
    ty androida na oczy nie widziałeś wiec nie wypisuj glupot

  • 0

    10. ~Jan z Podlasu  2014-04-04 12:48:21  host: abkc145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem ciekaw czemu nie jest wpisany system operacyjny jak przecież jest. Jestem ciekaw czy dobrze piszę się Sms na wyświetlaczu który zbyt duży nie jest?

  • 0

    11. ~Kejti.  2014-04-11 10:38:58  host: acv160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja dziś chce go kupić , polecacie ? :D

  • 0

    12. ~  2014-04-17 21:12:40  host: host-6-89.elwico.pl

    ekran porażka

  • 0

    13. ~kamilkce  2014-04-30 18:08:43  host: host8925153243.ppcom.3s.pl

    Chciałem go kupić ale dobrze że w ostatnim momencie doczytałem że nie ma autofocusa także lipa a nie zdjęcia a dobrze się zapowiadało !!

  • 0

    14. ~Seba  2014-05-12 23:44:16  host: acps170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem do wyboru LG l3 ,Samsung galaxy pocket i tą nokie. Nokia z tych telefonów ma zdecydowanie najlepszy aparat (nie chodzi o mpx a o jakość zdjęć). Wyświetlacz nie jest tragiczny, mój model działa szybko nie wiesza się, Jeśli ktoś nie potrzebuje telefon do normalnego użytkowania to nokia jest spoko.

  • 0

    15. ~Pawlos  2014-05-16 09:28:19  host: host-194-247-1-33.celestynet.pl

    MAM PYTANIE ? CZY TO NORMALNE ZE BATERIIA SAMA BEZ LADOWARKI ZACZELA SIE CHWILW LADOWAC ? O CO W TYM CHODZI TELEFON ZOSTAL NALADOWANY PRZEZ NOC. MAM G TEL OD WCZORAJ

  • 0

    16. ~paula  2014-06-24 22:32:32  host: 89-74-208-10.dynamic.chello.pl

    Witam,
    Czy w tej Noki jest możliwość przeglądania dokumentów? Planuję zakup i zależy mi na tej opcji.

  • 0

    17. ~asiek  2014-06-28 12:07:54  host: 109241016018.lask.vectranet.pl

    mam pytanie: czy możliwe jest w tym telefonie przypisywanie dzwonka do konkretnego kontaktu lub chociaż grupy?

  • 0

    18. ~bonitka1643  2014-09-09 16:29:43  host: ip-91.189.219.137.skyware.pl

    hejka mam pytanie
    jaka wielkosc ma ten telefon porownujac go np do sony live czy cos wieksze lub mniejsze wymiarowo

  • 0

    19. ~Senny  2014-10-19 13:32:48  host: public51220.xdsl.centertel.pl

    Niestety nie mogę zainstalować na tym telefonie mobilnego gg. Próbowałem na kilka sposobów i zawsze ten sam komunikat:Sorry this item is not arailable for your device :Nokia asha 503 browse more great content in the related section below.
    Działa na nim gg-orange, ale kiepsko i sie zawiesza.
    Jka ktoś potrafi pomóc to prosiłbym.

  • 0

    20. ~gruby  2014-10-21 23:01:23  host: n16-04-08.opera-mini.net

    przeczytalem w jednej z wypowiedzi o tym ze w noki 620.slabo bateria nie prawda ale dla wymagajacych dorodzam nokie lumie 520 dobry telefon szklany dotyk 8gb pamiec procek 2gh bateria swietnie sie sprawuje

  • 0

    21. ~Senny  2014-11-07 23:22:58  host: public49351.xdsl.centertel.pl

    Mocno reklamowane badziewie. Niby jest java, ale do ustawień nie dojdziesz. GG żadnego nie zainstalujesz, ani na jave, ani innego. adobe flash player też nie., Praktycznie brak wsparcia technicznego, System pozostawiony sam sobie.. Nie polecam. Lepiej spisują sie starsze telefony o dużo gorszych paramerach.

  • 0

    22. ~lukasz.wr  2014-12-26 20:48:09  host: host-114-120.mt.pl

    gdzie można zmienić profile użytkownika?
    Tak jak w starych nokiach: ogólny, bez dzwieku, praca?

  • 0

    23. ~  2016-07-23 09:35:10  host: apn-37-248-12-107.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak można tam instalować skyp i viber nie mogę instalować proszę wyszlice Nokia 503 linka

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet