Nokia Asha 501 Dual SIM - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 501 Dual SIM Opinie o Nokia Asha 501 Dual SIM

Nokia Asha 501 Dual SIM

w sumie: 12
  • 0

    1.  2013-05-14 09:43:58

    mi sie podoba-o wszystkim zdecyduje (jak zwykle) cena

  • 0

    2. ~MelbaDoobs  2013-05-20 12:22:28  host: 89-66-120-19.dynamic.chello.pl

    Witajcie - czy wiadomo kiedy ten aparat będzie mozna kupic w PL?

  • 0

    3. ~MarthaReese  2013-05-29 20:52:00  host: agim159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cyt. ~MelbaDoobs - no właśnie - kiedy kiedy kiedy? Dwusimowy!?

  • 0

    4.  2013-05-30 19:37:27

    Co w takim fajnym telefonie robi sam moduł GSM? Powinno być przynajmniej 3G, chociaż na jedynym SIMie. Dla mnie dyskwalifikuje ten telefon na samym starcie. Przeglądanie stron nawet na tej "Nokii Web Browser" na EDGE to istna katorga.

  • 0

    5. ~do lukaszrobert  2013-07-26 14:54:58  host: 78.30.117.164

    Nie oczekuj od taniego telefonu wszystkiego, a edge w takim telefonie z małym ekranem w zupełności wystarczy.

  • 0

    6. ~Lechu  2013-08-05 10:40:24  host: host-91-222-102-51.tvoksywie.com.pl

    Witam. Chcę kupić ten telefon ze względy na (podobno) długie działanie na baterii. Jeśli ktoś już używa tego telefonu proszę o wrażenia. Najlepiej po tygodniu lub dwóch a nie zaraz po wyjęciu z pudełka. Jak mamy telefon na świeżo to zawsze nam się podoba. Pozdrawiam

  • 0

    7. ~werem  2013-09-25 14:25:29  host: 212.160.175.254

    mam ten tel i wolalbym go niemiec bo po 16 dniach wyswietlacz znaczy dotyk siadl na poczatku cos jeszcze lapal .jakby nie wyswietlacz to jest tel oki

  • 0

    8. ~asdf  2013-11-14 13:36:33  host: adz244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od 4 dni... problem sprawia dotyk bo raz jest bardzo wrażliwy i same uruchamiają sie apliakcje a raz sie jakby zacina zwłaszcza w przejściu na pozycje poziomą... bateria po 4 dniach od 100% zeszło raptem pare procent więc bedzie trzymać długo a używałem wifi obficie... wady to usuwanie wszystkich smsów od razu a nie pojedynczo jak i całej historii kontaktów... kalendarz kpina gdzie mozna tylko dadać imieniny i nic więcej z wydarzeń, stoper trzeba sobie doinstalować.. przegladarka chodzi w miere. 3 cale to małe przyciski klawiatur i jak ktos ma grube palce to odradzam. tak ogólnie telefon na tróje....

  • 0

    9. ~Peter  2014-01-12 13:41:00  host: 193-108-220-17.ip4.wifimax.pl

    Kupilem bo mala funkcjonalna i dobra bateria, wszystko było fajnie do aktualizacji oprogramowania, po aktualizacji usunięto możliwość zapisu i edycji kontaktow na karcie SIM, co zdyskwalifikowalo to uzadzenie i zmieniam na androida. Jak można blokować edycje kontaktu na karcie SIM, to jest podstawa. Zapis na karcie odpada bo jeśli mi padnie bateria to wystarczy wyjac karte do innego telefonu i mogę prowadzic rozmowe dalej, a tutaj lipa. Niepolecam.

  • 0

    10. ~DJ FLOO  2014-03-08 19:29:21  host: host-89-228-80-250.olsztyn.mm.pl

    fajny telefonik bateria trzyma mi już 2 tygodnie i zeszło do połowy więc bardzo wydajna bateria. dotyk czuły nie zawiesza sie jedyna wada jak dla mnie to te mikro simki musiałem wymieniać karty u operatora ale tak to git podobno można na niego wgrać symbiana ale raczej w to wątpie. nie lubie noki ale ten telefon jakoś mi sie podoba brakuje mi w nim korektora w playerze ale nawet nieźle gra. telefonu urzywam do pracy bo lg l9 szkoda brać nawbija sie opiłek w głośnik i tyle a ta nokia to taka alternatywa

  • 0

    11. ~Krzyżan  2014-03-25 20:57:29  host: ec2-54-209-248-95.compute-1.amazonaws.com

    Oprogramowanie do gier : Java :(

  • 0

    12. ~jurgur  2014-04-16 17:01:09  host: 178235208221.warszawa.vectranet.pl

    Witam,....Czy KTOŚ jest odpowiedzieć mi czy ten aparat posiada tzw. Czarną Listę ???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet