Nokia Asha 308 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 308 Opinie o Nokia Asha 308

Nokia Asha 308

w sumie: 8
  • 0

    1. ~  2012-09-26 09:37:04  host: host-81-190-34-74.szczecin.mm.pl

    Mój 5 letni d900 ma lepsze paramety .

  • 0

    2. ~wyznawca MSP  2012-09-30 08:50:39  host: host-81-190-24-58.torun.mm.pl

    robią takie modele i dziwią się że bankrutują...

  • 0

    3. ~stokrotka  2012-10-02 11:09:18  host: 195.116.10.240

    ładna jest tylko szkoda że nie jest na androidzie i ma kiepski aparat 2 mpx to totalna porażka jak na dzisiejsze standardy

  • 0

    4. ~luna  2012-10-10 12:23:38  host: mail.teleksiegarnia.com

    ludzie, nie każdego przecież stać na noie lumię 900!

  • 0

    5. ~kriss  2012-11-06 22:39:54  host: bis78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A nie pomyślał nikt o tym że może komuś potrzeba do dzwonienia non stop? Bateria długo trzyma, ma 2 karty idealny do zestawu głośnomówiącego do auta. A jak chce inny tel to wyjmuje sobie Samsunka Galaxy s II przeglądam pocztę itd. Nokia super telefonik do autka z zestawem głośnomówiącym.

  • 0

    6. ~Luk  2012-11-28 13:30:29  host: host-116-81.mt.pl

    Już lepiej kupić samsunga monte niż te dziadostwo. Zaoszczędzisz pieniądze.

  • 0

    7. ~sylwia161183  2012-12-25 14:20:10  host: aazi66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEFON ZARÓWNO POD WZGLĘDEM WYGLĄDU JAK I FUNKCJI-REWELACJA!!!ZREZYGNOWAŁAM DLA NIEGO Z DOTYCHCZASOWEGO SE XPERIA ARC S,KTÓRY MI SIĘ ZNUDZIŁ.SMARTFONY SĄ DLA SZPANU-W REZULTACIE NIE KORZYSTAMY Z 60% FUNKCJI JAKIE POSIADAJĄ,A NOKIA ASHA FAKT NIE MA APARATU Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI,ALE ROBI CAŁKIEM NIEZŁE FOTKI.ODTWARZA MUZYKĘ CZYSTO,GŁOŚNO.JAK DLA MNIE DO DZWONIENIA I SMSOWANIA JEST OK.

  • 0

    8. ~rav  2013-05-19 12:53:35  host: host194008068039.wiakom.pl

    Ten telefon to porażka. Jestem niewymagający. Pragnę jedynie logicznego menu prostego przejżystego itp. Miałem telefony o różnym stopniu zaawansowania. Kupiłem asha 308 ponieważ potrzebowałem dual sim. Poza tym pozytywem to reszta cała seria pomyłek. Nawet nie chce mi się wymieniać tego badziewia. Telefon jest irytujący !!!! Pragnę tylko aby postęp technologiczny szedł w stronę do góry a nie jak w tym przypadku kompletnie grawitacyjnie. WSTYD dla NOKIA za coś tak badziewiastego. Nigdy wiecej Nokia nie kupię.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet