Nokia Asha 306 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 306 Opinie o Nokia Asha 306

Nokia Asha 306

w sumie: 28
  • 0

    1. ~stokrotka  2012-06-24 20:42:24  host: 195.116.10.240

    bardzo ładna ciekawe w jakiej cenie i kiedy pojawi się w ofercie

  • 0

    2. ~myszkurwniki  2012-07-11 10:52:34  host: public-gprs552142.centertel.pl

    japrd moge powiedziec tylko ze to jest JEDNO WIELKIE GÓWNO :D z wygladu spoko ale aparat 2 Mpx !!! moj kalkulator ma lepszy no ale do dzwonienia moglby byc. Wedlug mnie szajs. :D

  • 0

    3. ~Ziom41  2012-07-22 01:28:20  host: 178-37-18-30.adsl.inetia.pl

    Kolejny tel. dla nastolatki

  • 0

    4.  2012-07-23 03:59:06

    Ładny i niedrogi telefon z wi-fi. :) Ciekawe jak będzie się sprawował w użytkowaniu.

  • 0

    5. ~Matis  2012-08-06 18:53:40  host: 095160004184.kielce.vectranet.pl

    Ja natomiast nie rozumiem po co producenci wstawiają do tak tandetnych modeli kolorowe wyświetlacze. Miałem kiedyś Nokie 1600 i to była katastrofa. Kupiłem jako jeden z ostatnich modeli w 2008 r. Nokie 1110i z monochromem i jest bajka (do dzisiaj działa super). Czytelność w jasnym słońcu itp. Pytam się po co takie fony mają kolor i dlaczego ostatnio prawie wszystkie komórki mają dotykowe ekrany? Rozumiem pojemnościowe ale oporowe? Czy nie lepiej zrobić dobry fon z klawiaturą np Nokia N95 8GB niż robić tandetę Nokia C3-01 w której dotyk był pomyłką. Czekam na mądre i uzasadnione odpowiedzi.

  • 0

    6.  2012-08-09 22:59:22

    ~Matis zbuduj fabryke i sobie produkuj.

  • 0

    7. ~ta nokia to cudoo  2012-08-16 18:14:41  host: k104.szybszyinternet.pl

    no więc było pytaie ile ona kosztuje więc kosztuje ok. 450 zł. więc nie jest taka droga! Mam ją już 2 dni i muszę powiedziec że b. dobrze się sprawuje nie tak jak samsung avila hahaha...... polecam ten telefon ma dużo fajnych funkcji. Lecz nie polecam jej osobom które nagrywałyby nią filmy....

  • 0

    8. ~ghng  2012-08-23 18:38:09  host: nat85.ap-media.pl

    też mam tą nokia udało mi się trafić na WIELKĄ FINAŁOWĄ WYPRZEDAŻ w Media Expert zapłaciłam z nią 370zł czego się nie spodziewałam ale już cena mnie do niej zachęciła bardzo:) fajny telefonik zgrabny i elegancki:)Właśnie wolałam Nokie niż Samsunga (nigdy nie kupię telefonu z tej firmy, wolę mieć Nokię lepszą firmę a nie żeby latac z naprawaą Smasunga - typowe). Polecam Nokie asha 306:) pozdro:)

  • 0

    9. ~Ella  2012-09-02 21:19:21  host: amo121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić jutro ten telefon.. zależy mi głównie na tt i fb.. I ~ghng też w tym sklepie.. ;) x

  • 0

    10. ~DD  2012-10-10 12:53:54  host: dynamic-78-10-101-223.ssp.dialog.net.pl

    Dzisiaj jest ten tel w Biedronce za 249 zł. Cała ta seria jest jakoś podejrzanie tania.

  • 0

    11. ~  2012-10-10 13:54:22  host: 82.160.33.7

    Niby dzisiaj w biedronce za 249 zł szok bo taniej niż na allegro jak ktoś potrzebuje do dzwonienia albo na prezent to się chyba opłaca

  • 0

    12. ~Alan  2012-10-10 15:42:48  host: 83-145-177-180.cable-modem.tkk.net.pl

    Dzisiaj w Biedronce w Produkcie dnia za 149 zł

  • 0

    13. ~Krytyk  2012-10-10 17:11:57  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    299 zł w Biedronce, cena i sklep adekwatny do zawartości pudełka...

  • 0

    14. ~xXx  2012-10-10 19:50:15  host: pc165-7.elektron.ds.polsl.pl

    250zł w biedronce ;)

  • 0

    15. ~Ghost Rider  2012-10-11 21:01:39  host: net.net.krosoft.pl

    Co do cny to widziałem ostatnio w biedronce za 249zł. Niemam go ale po parametrach itd. to telefon jak kolega wyzej napisał dla nastolatki. Ilośc ramu taka sama jak w mojej noki E50 z roku 2006 wiec nieuwieze ze to bedzie jakos chodzic telefon raczej przy wlaczeniu przegladarki i np muzyki umrze. Ale jak ktoś potrzebuje tani telefon do rozmów i np. internetu to pewnie bedzie znośny.

  • 0

    16. ~tmx  2012-10-12 13:47:03  host: 94.42.243.135

    w Biedronce jest za 249 zł

  • 0

    17. ~Biedronkowy_zawrót_głowy  2012-10-13 09:17:07  host: host-89-229-122-194.dynamic.mm.pl

    byłem dziś w biedronce, pacze a tu nokia asha 306 za 249,- KUPUJCIE PÓKI OKAZJA

  • 0

    18. ~Pati  2012-10-15 22:03:18  host: afkr218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefonik, bez zarzutu . polecam !! :)

  • 0

    19. ~użytkownik 306  2012-10-26 12:06:16  host: host-81-190-251-207.elk.mm.pl

    Telefon kupiłem 14.10.2012 r. w Biedronce za 249 zł. Za taką cenę chyba nie można kupić nic lepszego. Ogólnie stosunek cena - jakość, SUPER. Pewnie, że można przyczepić się do słabej jakości zdjęć, braku lampy flash, braku bajerów itp. Ale nie oszukujmy się - nie wszystko da się kupić za 5 zł w jakości super, hiper i nie wiadomo jeszcze jakiej. Jak na razie telefon działa poprawnie, gwarancja 2 lata, ładnie się prezentuje, jestem zadowolony. Mylę, że za 249 zł warto. Natomiast gdybym miał zapłacić za niego 399 zł jak w niektórych sieciówkach to pewnie kupiłbym jakiś inny telefon. A wszystkim i tak się nie dogodzi. Ja w każdym bądź razie polecam!

  • 0

    20. ~TMZCHN  2012-11-18 14:56:15  host: klienci-net1.pai.net.pl

    Mam z nim problem...gdyz mimo polaczenia poprzez wifi wymaga wlaczenia danych pakietowych...co za tym idzie pobiera kase. Co zrobic zeby chodzic po internecie za darmo=poprzez wifi? Pomocy

  • 0

    21. ~sylwek  2012-11-26 13:17:22  host: V35-04.opera-mini.net

    wszystko nawet fajnie tylko te 10mb pamięci wewnętrznej...karta pamięci swoją droga ale te 100,nawet 50 mb to chyba nie taki duży problem?

  • 0

    22. ~  2012-11-26 15:07:54  host: adht2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedyś Nokia potrafiła nawet w małych telefonach dawać dobre 16-milionowe wyświetlacze (np. w Nokii 6303 Classic). A teraz w dużych telefonach dają takie słabe.

  • 0

    23. ~taajuzz  2012-12-25 00:04:17  host: 093105121072.goleniow.vectranet.pl

    nie polecam nikomu! najgorszy smieć jakikolwieg mógł wyjśc do ludzi!

  • 0

    24. ~miszczu  2013-01-05 13:13:10  host: d189-198.icpnet.pl

    do 20 komentarza. musisz wejść w ustawienia, łączność, połącz. internetowe i ustawić NAJPIERW WI-FI . PRZYNAJMNIEJ U MNIE DZIAŁA

  • 0

    25. ~  2013-02-04 14:34:38  host: 97.84.41.31.ip4.feromedia.eu

    bardzo fajny telefonma Wi-Fi itp

  • 0

    26. ~Madzia20028  2013-08-30 12:54:06  host: host-5db0cc36.sileman.net.pl

    Mam ten telefon. Jest super, ale tylko szkoda, że nie ma androida, bo nie mogę grac w pou. Wielka szkoda. Tylko jest java.

  • 0

    27. ~rf  2013-08-30 23:01:24  host: host-5db0cc36.sileman.net.pl

    ;) FAjny fon

  • 0

    28. ~LOVE CAT  2013-10-04 19:41:13  host: user-31-174-111-51.play-internet.pl

    telefon suuuuppperrrr polecam z całych sił,owszem szkoda że sie pou nie da ściągnąć,ale gry też są cool wiadomosci da się pisać,dzwonić sie da i itp jestem za i polecam,po co przepłacać jak można miec coś stylowego,wygodnego i z dobrymi aplikacjami:))

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet