Nokia Asha 305 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 305 Opinie o Nokia Asha 305

Nokia Asha 305

w sumie: 15
  • 0

    1. ~  2012-06-07 03:04:43  host: duc54.internetdsl.tpnet.pl

    Już myślałem, że go kupię, a tu się okazuje, ze to następny dual-sim bez wybierania głosowego! Ciekawe, jak Nokia sobie wyobraża korzystanie z tego telefonu w samochodzie?

  • -1

    2. ~Sparco  2012-06-08 11:31:03  host: brzesko-217.75.56.70.brzesko56.ptc.pl

    Te Nokie Coraz gorsze robią

  • -1

    3. ~  2012-06-13 21:51:15  host: 89-68-145-77.dynamic.chello.pl

    niezły design ale parametry jak padaki sprzed 5 lat

  • 0

    4. ~Ja  2012-06-18 20:59:47  host: z33-16.opera-mini.net

    Samsung avila w wydaniu nokii nic ciekawego

  • -1

    5. ~szok  2012-06-26 09:09:08  host: 212.244.126.138

    Czerwiec 2012? To chyba jakiś żart... wyświetlacz oporowy, zaledwie 65 tys. kolorów, aparat 2mpix bez autofocusa i flesza, brak 3G, brak WLAN... MASAKRA!!! Dobrze że w ogóle radio ma... :))

  • 0

    6.  2012-07-04 19:02:06

    Słabszy niż Avila:-D

  • -1

    7. ~?  2012-08-08 18:17:45  host: aggz102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boże, ci projektanci Nokii to dramat. Chyba Tomka Jacykowa czy Jacykówa zatrudnili jako stylistę bo takie dramatyczne paści wypuszczają na rynek że się w pale nie mieści.

  • 1

    8. ~reggae  2012-08-12 12:14:25  host: apn-46-169-138-113.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon super mam go zaledwie od piątki , ale sprawuje się świetnie , głośnik dobry , świetnie się pisze sms-y miałam wcześniej avilę ale ten się do niej nie umywa

  • 0

    9. ~kris  2012-08-21 09:57:09  host: do-atman-nsti.19.nsti.pl

    telefon z dotykiem za 100 zł... Więcej nie wart.

  • 0

    10. ~  2012-09-13 11:36:36  host: ip-37-209-140-22.free.aero2.net.pl

    Moim zdaniem nie wart 350 zeta ( po tyle stoi na aukcjach a w sklepach wiecej ), za te pieniadze mozna miec niezle wyposazony Asha 302 - qwerty,hsupa, wszystkie potrzebne zakresy no i dziala w nim aero2 bez najmniejszego problemu- po wymianie kart sim widac zasieg. Nie rozumiem ludzi ktorzy kupuja to badziewie. Dual sim ? to wolalbym kupic samsunga Chat 222 ! Przynajmniej czterozakresowy ! Telefon dla nikogo.

  • 0

    11. ~hyziu  2012-12-04 16:02:45  host: user-164-127-192-146.play-internet.pl

    Wahałem się czy kupić ten telefon dość długo, ale w końcu się zdecydowałem i szczerze nie żałuję :) Jak na tel za 3 stówki może być, nie ma co wymagać cudów. Internet śmiga dobrze, zarówno na nokiowskiej przeglądarce jak i na operze, nie da się jedynie oglądać filmów w technologii flash np youtube, ale od tego jest kom ;)Jak z grami to nie wiem bo nie gram. Jeśli chodzi o komunikator mobilny gg to nie polecam, na tym telefonie działa tragicznie, ale jest na to rozwiązanie, zainstalujcie sobie mobi desk, do ściągniecia ze strony interii, działa rewelacyjnie :) Mp3 grają bardzo ładnie, na moich dousznych słuchawkach creative, oryginalne nokiowskie nawet nie wyciągnięte z pudełka, radio działa super, aplikacja nokia maps również :) Odtwarzacz filmów troszkę muli na starcie i przy przewijaniu filmów, ale podejrzewam że wina leży w karcie pamięci 8gb która wsadziłem zamiast oryginalnej. W każdym razie spokojnie można oglądnąć na niej film podczas podrózy, oczywiście trzeba go wcześniej przekonwertować na format mp4. Podsumowując, za 3 stówki jest okej :) jak masz pytania to pisz, będę umiał to pomogę silent.assassin@interia.pl

  • 0

    12. ~tadek  2013-01-12 21:21:22  host: nat9.mnc.pl

    Mam ją 3 m-ce. Była już na wgraniu nowego oprogramowania bo zgubiła pamięć flash i tylko odbierała rozmowy i nic wiecej.Plus trzyma batera tydzień. Reszta minus: Ekran słabo reaguje na doty, raz na tydzień trzeba ją zresetować bo gubi przypisane zdjecia i muzykę do kontaktów.Nie jest przyjazna w obsłudze, instrukcja to żenada.Serwis Noki w Łodzi przy piotrkowskiej beznadziejny, gwarancja producenta nic nie mówi ile napraw do wymiany sprzetu.Złosliwie powiedzieli że nawet tysiąc.Był to mój nieudany zakup. Aparat foto i video to komedia. Jedynie wyglądprzyjemny telefonu. W serwisie mi powiedzieli że to nie udany model i wiele osób chce jąoddać. Nie polecam zakupu nikomu choć idea 2 kart dobraale nigdy więcej nokii. Przez 3 m-ce staniałz 370 zł do 290 w Selgrosie.

  • 0

    13. ~martinno  2013-03-02 21:16:07  host: 89.28.229.41

    Ludzie, którzy piszą, że nie da się dodać numeru bezpośrednio z rejestru są chyba delikatnie niepełnosprawni umysłowo. Wystarczy przytrzymać palcem dłużej niż sekunde na numerze i wyskakują opcje, w tym dodanie do kontaktów. Myślenie nie boli. Jeśli chodzi o telefon to: Mam 30 lat, używam tylko do dzwonienia, smsów i mmsów i nie mam ochoty nosić dwóch telefonów (prywatny i służbowy) i tutaj Nokia bije dual simy na głowe w jednym: Otóż podczas naciskania zielonej słuchawki albo wysyłaniu smsów PYTA, z której karty chcemy to zrobić. Miałem B7722 i nagminnie zapominałem wciskac przycisku przelączającego karty. Nokia wg mnie jest lepsza jako prosty dual sim. Bateria trzyma długo, dźwięk w słuchawce jest czysty i wyraźny, ekran skalibrowany dobrze i płynnie pisze sie smsy siedząc, gorzej podczas jazdy samochodem lub podczas chodzenia. Zasięg telefon wg mnie łapie znakomicie ze wzgledu na brak 3g (telefon z 3g domyślnie szuka sygnału 3g niezależnie do jego mocy) wiec to duzy plus. Osobiscie polecam pod warunkiem, że kupicie do niego etui , bo dość szybko łapie rysy. Ja kupiłem etui od nowości i nie mam problemu z zarysowaniami obudowy

  • 0

    14. ~piotrek  2013-08-06 12:41:53  host: hotdog.ums.gov.pl

    Niestety podpisuje się pod negatywnymi komentarzami. Posiadam ten model telefonu (dual sim) od 4 miesięcy i wróciłem do opcji z noszeniem dwóch telefonów. Wymienione przez Was mankamenty tez mnie dopadły. Dodatkowo doszły kłopoty z dotykowym ekranem. Jego lewa część przeważnie nie reaguje na dotyk, a jak reaguje do wypisuje inne liczby lub litery. Moja partnerka też ma podobne problemy z innym modelem nokii...

  • 0

    15. ~rob  2014-05-02 16:22:21  host: host-89-167-76-91.nplay.net.pl

    moja nokia w ciągu 18 miesięcy była trzy razy w serwisie dotyk nie działał pierwszy raz wgrali nowe oprogramowanie i dwa razy wymiana wyswietlacza gwarancja do sierpnia

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet