Nokia Asha 300 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 300 Opinie o Nokia Asha 300

Nokia Asha 300

w sumie: 76
  • 0

    1. ~bubu  2011-10-29 17:46:21  host: 212.160.172.70

    no widze ze nokia goni cały czas konkurencje...ciekawe tylko czy dogoni..;)...a telefonik bardzo przyjemny...

  • 0

    2. ~KarQ  2011-11-06 10:58:23  host: public141864.cdma.centertel.pl

    To jest telefon dla ludzi starszych, ale nie starych. Ta grupa społeczna Potrzebuje telefonu, ale dotyk omija szerokim łukiem.

  • 0

    3. ~windstar  2011-11-07 18:42:13  host: 46.204.122.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Już mam na niego ochotę. Tylko kiedy będzie w Polsce!? i za ile!?

  • -1

    4. ~monisia  2011-11-10 20:13:11  host: 79.162.132.187

    NOKIA chyba sie cofa w rozwoju.. telefon z podobnymiparametrami wyprodukowali 4lata temu.. ;)

  • 0

    5. ~  2011-11-18 12:07:56  host: 85.219.163.66

    @4 tyle że nie z takim procesorem, graiką i pamięcią, idąc twoją myślą nokia wyprodukowała taki tel jak sgs 5 lat temu z nawigacją, wifi, aparatem 5mpx( lepszej jakości niż w sgs ) i masą aplikacji ( np nokia n95)

  • 0

    6. ~  2011-12-02 18:20:36  host: aiu161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest już na allegro za 539zł kolor czerwony

  • 0

    7. ~Milanista!!!  2011-12-07 12:50:15  host: 79.175.231.157

    w carrefour w kolorze czarnym jest za 499zł i coś mi się wydaję że właśnie na tego zamienię swoją wysłużona n85 :)

  • 0

    8. ~5e46w  2011-12-08 01:29:46  host: ip-78-30-121-116.free.aero2.net.pl

    Współczynnik SAR to jakaś...porażka...

  • 0

    9. ~misiek  2011-12-11 02:42:17  host: 195.74.51.130

    Ciekawy telefonik, tylko jak na razie mało dostępny. Znalazłem jedną sztukę na allegro.

  • 0

    10. ~subiektywna  2011-12-11 15:19:52  host: 194.156.44.23

    Dostępny w sklepie nie dla idiotów

  • 0

    11. ~  2011-12-11 16:30:35  host: 94.42.184.58

    w Tesco w Silesii w Katowicach są w kolorze czerwonym za 499zł

  • 0

    12. ~misiek  2011-12-15 15:07:58  host: 195.74.51.130

    Fajny nieskomplikowany telefon. Brakuje flesza, ale do przeżycia. Fotki jak na tel robi przyzwoite. Jak dla mnie wystarczający.

  • 0

    13. ~gutek71  2011-12-15 20:58:46  host: dynamic-78-8-227-43.ssp.dialog.net.pl

    Dziś go kupiłem.Gorsza siostra nokii c3.Brak flesza w takim aparacie który posiada to duży minus ! i ta plastikowa obudowa są po prostu do d..y !Poza tym na razie rozgryzam ją :-)

  • 0

    14. ~sly  2011-12-16 21:09:22  host: 89-77-201-81.dynamic.chello.pl

    Jest za 499 w markecie na literę M. Tylko, że ten model nie ma autofocusa i lampy. Nokia oszczędza, a szkoda. Tańsze modele innych producentów mają to w standardzie.

  • 0

    15. ~Yeti  2011-12-17 11:48:49  host: 87-99-44-60.internetia.net.pl

    W media markt we Wrocławiu telefon jest po 479 zł

  • 0

    16. ~stz  2011-12-17 16:49:00  host: user-109-243-85-105.play-internet.pl

    W Media Markt 479 zł

  • 0

    17. ~osfsas  2011-12-18 20:43:09  host: 87-205-5-216.ip.netia.com.pl

    jest na tym telefonie Wi-Fi?

  • 0

    18. ~janos84  2011-12-18 21:21:00  host: 89-77-80-115.dynamic.chello.pl

    kupione w mediamarkt szczecin za 479zl, chociaz dlugo upierali się, że w gazetce po 499zl i ni ch.. nizej, ale okazalo sie ze mozna po telefonie do warszawy... ogolnie wrazenia ok -- odtwarzanie mp3 jest lepsze niz myslalem, sluchawki dali szajs, poza tym produkcje dali do Indii, widocznie w Chinach maja juz doswiadczenie z ctrl+c --> ctrl+v...godny polecenia jako przejsciowka miedzy klawiatura a dotykiem

  • 0

    19. ~tom  2011-12-19 10:59:41  host: 178.183.179.225.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    w media markt w poznaniu 479!

  • 0

    20. ~stanley  2011-12-20 20:07:45  host: 031011239126.wroclaw.vectranet.pl

    To jest chyba coś na poziomie x3-02.

  • 0

    21.  2011-12-25 09:39:27

    Kupiłem ten telefon żonie na prezent, bo jej się podobał. Żona używała teraz Nokię 5800 i w tej marce się lubuje, ale chciała telefon ze zwykłą klawiaturą. Tutaj mamy zwykłą klawiaturę i dotyk, co wydaje się fajnym rozwiązaniem. Wygląd ma ładny i chyba tylko to jest jedyną zaletą telefonu. Jak dla żony to ten telefon wystarczy, gdyż korzysta tylko z rozmów oraz sms-ów, a także budzika. To że nie ma wifi to się z tym liczyłem. Jednak już sam budzik jest niewystarczający. Brak możliwości ustawienia budzika o innych godzinach w poszczególnych dnia tygodnia. Żona chodzi do pracy o różnych godzinach w ciągu tygodnia. Raz wstaje o 6-tej, a na drugi dzień o 7-mej. Obudowa jak się wydaje, wykonana jest z kiepskich materiałów. Szczególnie tylna klapka jest ze słabego plastiku. Telefon jest szybki, a ekran dotykowy działa prawidłowo. Brak w zestawie karty pamięci i kabla USB. Ładowarka jest jeszcze na cieniutki bolec taki jak np. w N 5800, co nie jest standardowym rozwiązaniem. Bardzo mało jest przydatnych aplikacji w Ovi sklep na ten telefon. Brak lampy błyskowej też wydaje się minusem tego aparatu. Jakość dźwięku w słuchawce jak i w dołączonych słuchawkach nie powala na kolana. Może to tylko moje subiektywne odczucie, gdyż na co dzień korzystam z BlackBerry 9900 bold, a w tym telefonie jakość dźwięku jest cudowna, a porównywałem ją z wieloma telefonami z najwyższej półki. Podsumowując jest to zwykły telefon jeżeli chodzi o możliwości z ładnym wyglądem i dobrą baterią. Cena za wysoka, chociaż ja dałem 410 zł, co jest dużo taniej niż cena rynkowa. Odpowiednia cena powinna wynosić ok. 350 zł. Telefon (tu się zdziwiłem) jest nie produkowany w Chinach lecz ... Indiach.

  • 0

    22. ~kacha  2011-12-26 10:09:00  host: 93-186-31-81.rdns.blackberry.net

    To jest C3 touch tylko okrojona o brak wifi oraz flasha. Nokia ma dziwną politykę produkując mało różniące się mutanty. Zmienia obudowe itp. i już nowy model. Ten telefon ma moja siostra. Nie rozumiem dlaczego sa tak małe przyciski do odbierania rozmowy oraz zakończenia.

  • 0

    23. ~emka  2012-01-04 17:47:18  host: 91-202-174-47.internetia.net.pl

    dzieki tym opiniom powstrzymalam sie od kupna telefonu, bo nie doczytalam wczesniej o braku wifi co jest mega minusem. trusno, poszukam lepszego modelu, ale ten kolor red kusil mnie oj kusil ;)

  • 0

    24. ~  2012-01-14 13:58:54  host: afoy221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak Wi-Fi jest plusem dla tych, którzy nie potrzebują tej funkcji w telefonie a internet przeglądają np. z netbooka. Przynajmniej antena GSM jest na górze a nie na dole to zasięg nie spada. Niestety brak lampy błyskowej dyskwalifikuje ten telefon już na starcie, więc go niestety nie kupię.

  • 0

    25. ~janos84  2012-01-15 12:00:03  host: 89-77-80-115.dynamic.chello.pl

    ceny z wczoraj MM Szczecin 439zł, MM Berlin przy kursie 4,4zl/1euro 524zł

  • 0

    26. ~janos84  2012-01-17 20:52:14  host: 89-77-80-115.dynamic.chello.pl

    MM Szczeci 439zl , MM Berlin 526zl zeszła sobota

  • 0

    27. ~DORA  2012-01-25 10:28:48  host: 87-205-169-198.adsl.inetia.pl

    DOBRZE ŻE I JA PRZECZYTAŁAM TE KOMENTARZE....ładny czerwony...my kobietki to lubimy...ale technologia telefonu...oj kiepsciutko faktycznie...

  • 0

    28. ~Konsultant  2012-01-25 14:44:57  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    W sieci Plus planowana dostawa jest na 29 stycznia :)

  • 0

    29. ~bozena  2012-02-02 00:14:01  host: 91-66-127-125-dynip.superkabel.de

    witam wszystkich, kupilam taki telefon za 119 euro, fajny wyglad, przyjemny w dotyku, funkcje, ktore posiada w zupelnosci zaspokajaja moje potrzeby, jednak bateria wystarcza mi na 4 godziny rozmowy, to troche denerwujace. Mam jeszcze pytanie, orientuje sie ktos, co oznaczaja symbole 2G i 3G w ponizszym opisie? Z gory dziekuje za odpowiedz. Akumulator Li-Ion 1110 mAh (model: BL-4U) Czas czuwania w 2G (h) 550 Czas czuwania w 3G (h) 597 Czas rozmów w 2G (min) 534 Czas rozmów w 3G (min) 258

  • 0

    30. ~  2012-02-04 09:38:20  host: 212.51.193.155

    Łódź w euro rtv-agd 469 zł. Telefonik dla przeciętnie wymagających.

  • 0

    31.  2012-02-04 09:43:59

    W Łodzi w €O RTV-AGD za 469zł. Telefonik dla przeciętnie wymagających. Działa naprawdę sprawnie.

  • 0

    32. ~san-mb  2012-02-06 08:55:14  host: aoe169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem niezły telefonik dla przeciętnie wymagających!

  • 0

    33. ~aaaaga  2012-02-07 22:29:04  host: 91-193-208-102.eimperium.pl

    w zabrzu w media 415zł ....

  • 0

    34. ~Iwona  2012-02-08 15:42:53  host: korp14.avistamedia.pl

    Telefon mam od 3 dni:) od samego poczatku bardzo mi sie podobal z wygladu jak i z tego , ze ma dotyk i klawiature do smsow:) rewelacyjnie szybko, sprawnie chodzi:) ja nigdy nie uzywalam telefonu jako aparatu, czy do kazystania z neta, ogolnie dzwonie i pisze, wiec jest idealny:D polecam wszystkim, ktorzy nie potrzebuja skomplikowanego i milionem funkcji telefonow:D

  • 1

    35. ~k  2012-02-08 22:27:52  host: ackk37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie co Wy z tym Wi-Fi?? To jest smartphone i łączy się z internetem 24h nie da się tego wyłączyć dlatego sprzedawane są w ofertach z internetem (dopłacasz 10zł i cieszysz się internetem bez limitów) Wi-fi jest zbędne w tego typu telefonach i ludzie w bardziej rozwiniętych krajach nie mają z tym problemu :/ A polaczki jak zawsze "o nie nie ma Wi-Fi jaki szajs jak ja się teraz z Wi-Fi w McDonaldzie połączę" Po prostu szkoda słów, sto lat za murzynami :(

  • 0

    36.  2012-02-09 13:37:57

    jest w PLAY zapraszam :)

  • 0

    37. ~Lukasz  2012-02-14 09:20:49  host: 078088031225.sieradz.vectranet.pl

    W media expert jest za 449zł

  • 1

    38. ~Aga  2012-02-16 22:43:28  host: abpj146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja na allegro za 420 z przesyłką kupiłam

  • 0

    39. ~As  2012-03-04 11:26:45  host: user-109-243-209-97.play-internet.pl

    Jakiś "mądry" powyżej napisał "Ludzie co Wy z tym Wi-Fi??" no i dalej swoje mądre wywody. A pomyślałeś specu z bożej łaski, że wifi może służyć też jako router do przesłania sygnału np. na dwa laptopy. Więc zanim coś napiszesz to pomyśl lub raczej doucz się.

  • 0

    40. ~As  2012-03-11 08:27:49  host: user-109-243-135-95.play-internet.pl

    Ma zadziwiająco dobry aparat. Polecam, bardzo przyjemny fonik.

  • 0

    41. ~mezonin  2012-03-31 21:08:37  host: 188.123.203.83.jotanet.pl

    Telefon dla ludzi którzy dzwonią i mało interesują ich jakieś pierdoły. Aparat całkiem przyzwoity, odtwarzacz MP3 również. Obudowa szczególnie z tyłu trochę ekonomiczna , ale jakoś ujdzie. Zaletą niewątpliwą jest szybki procek jak na telefon tej klasy (1Ghz) i w miarę OK bateria. Trochę małe przyciski do włączania. Ogólnie dość solidna nokia, choć cena raczej za wysoka bo ze 100 zł powinna być tańsza i pewnie niedługo bedzie. Tak jak ktoś pisał aparat mimo że bez focusa robi całkiem dobre zdjęcia przy dobrym oświetleniu. Generalnie polecam ...

  • 0

    42. ~Dave1  2012-04-11 07:29:37  host: dgq101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad zakupem tego telefonu i chciałbym sie dowiedziec kilku rzeczy: -jak długo trzyma bateria ? (ja duzo pisze i dzwonie) -czy dzwonki połączen są głośne ? bo w mojej obecnej noki sa ciche ;/ -ekran dotykowy nie zacina sie, telefon nie resetuje sie? - jak smiga net ? chociaż pewnie mało bede korzystac ale czasem sie przyda. chyba wszystko :D z góry dzięki za pomoc...Pozdrawiam

  • 0

    43. ~Daniel 16  2012-04-12 17:55:08  host: brn244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Plusie jest za 1 zł w abonamencie 30zł

  • 0

    44. ~roza  2012-04-27 20:21:27  host: tmo-103-19.customers.d1-online.com

    a co Wy byscie chcieli Mili Państwo za 400 zł he Jak na tak małe pieniadze to uważam, że ten telefon jest bardzo dobry. iphone jest dla takich ludzi ktorzy wiedza jak go w pelni wykorzystac, Nokia 300 Asha jest dla zwyklych Polaczkow, ktorzy poprostu potrzebuja nowego telefonu :)

  • 0

    45. ~Ania  2012-05-10 10:17:21  host: abqi187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od wczoraj. I mogę stwierdzić że największym jego plusem jest szybkość pisania na klawaturze. Łatwy jest w obsłudze. Wszystkie pozytywy jak wyżej się w pełni zgadzam. Jednak mam pytanie, gdzie tutaj się usuwa ostatnio wybieranych? ;/

  • 0

    46. ~Krzyś  2012-05-14 18:58:34  host: bpb231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam;) Mam ten telefon i niestety nie jestem z niego zadowolona. Mam go od grudnia a już był w naprawie z powodu wyświetlacza, który zrobił się biały i nie można było nic zrobić. Kolejny problem jaki mam z tym telefonem to, że nie umiem usunąć rejestru połączeń.. Wchodzę w rejestr i chce usunąć wszystko, a połączenia zostają nadal i wyświetla się tylko "błędny wybór", strasznie denerwujące to jest. Może ktoś z Was ma również taki problem? Udało się może komuś zrobić coś ze jednak te połączenia znikają? Będę wdzięczna za pomoc;) Pozdrawiam:)

  • 0

    47. ~  2012-06-03 13:36:30  host: host8925156102.3s.pl

    kupilem w gch w gliwicach 370.

  • 0

    48. ~Lukasz Starachowice  2012-06-05 22:02:28  host: public-gprs442955.centertel.pl

    Mam ten telefon od 3 dni. Jestem mile zaskoczony. Telefon szybki głośny. Polecam dla ludzi chcących mieć dotykówke wraz z standardem :)

  • 0

    49. ~Karolina  2012-06-15 09:06:21  host: cp.vectra.pl

    Witam :) Wczoraj kupiłam ten telefon, już trochę rozgryzłam, choć nie żeby był taki znów skomplikowany... :) jednak nie mogę dojść (i czy w ogóle da się to zrobić), żeby telefon się nie blokował podczs wykonywania czynności, np. piszę wiadomość i na chwilę się zamyślę, telefon gaśnie i się blokuje, trochę to irytujące :)

  • 0

    50. ~Edyta  2012-06-19 12:33:49  host: 77.252.180.5

    Kupiłam Nokię300 dwa tygodnie temu na Allegro za 340zł.Przyznam telefon jest cudnej urody,czerwony o jakim marzyłam od dawna,dosyć duży.Dużym plusem jest fakt klawiatury klasycznej z dotykowym ekranem,genialne połączenie,które spowodowało podjęcie mojej decyzji o kupnie tego świetnego telefonu,gdyż do dotykowych apatatów nie jestem przekonana.Jedyna wada to dosyć slabe wykonanie,chodzi tu o tylną klapkę,taki sobie plasticzek,trochę trzeszczy nawet przy małym dotyku telefonu,ale ogólnie polecam jest piękny,taki kobiecy,stylowy.PS.Wykonany w Indiach,co mnie negatywnie zaskoczyło:(

  • 0

    51. ~Andrzej  2012-07-08 15:33:56  host: 078088021171.klodzko.vectranet.pl

    Witam, czy ktoś się orientuje jak z listy połączeń (tych pod zieloną słuchawką) usunąć na przykład jeden numer na który ostatnio dzwoniłem ?

  • 0

    53. ~Karolina  2012-07-11 09:57:40  host: 078088086213.szczecin.vectranet.pl

    ~Andrzej, po prostu przytrzymujesz chwilę palec na niechcianym numerze i pojawiają się dwie opcje w tym "usuń" :) i pozycja usunięta, nie ma śladu po połączeniu pzdr.

  • 0

    54. ~paula  2012-07-19 19:22:11  host: 031011255243.kolno.vectranet.pl

    kupiłam ten telefon i coś mi nie pasuje...czy u was też tak się giba ten przycisk od regulacji głośności?? normalnie lata na boki, ale ten od blokady ekranu dobry

  • 0

    55. ~stef  2012-08-06 17:38:51  host: 87-205-139-118.adsl.inetia.pl

    brak mozliwości ustawienia wiecei niż jednego alarmu

  • 0

    56. ~jaceka  2012-08-11 02:07:17  host: 87-205-135-212.adsl.inetia.pl

    WADA OPROGRAMOWANIA brak możliwości ustawienia więcej niż jednego , ustawienia oprócz jednego budzenia działają w obrębie jednego dnia

  • 0

    57. ~  2012-08-20 18:53:52  host: 213-186-75-70.ip.netia.com.pl

    jak ukryc zdjecia z osi czasu

  • 0

    58. ~KRZYS  2012-11-07 23:19:20  host: 195.x66.x16.165.jaskom.pl

    Wchodzę w rejestr i chce usunąć wszystko, a połączenia zostają nadal i wyświetla się tylko "błędny wybór", strasznie denerwujące to jest. Może ktoś z Was ma również taki problem? Udało się może komuś zrobić coś ze jednak te połączenia znikają? PROSZE O POMOC

  • 0

    59. ~niu  2012-11-08 19:18:21  host: 82-160-162-15.tktelekom.pl

    witaj paula,u mnie się nic nie giba,mam tel.od 5 miesięcy

  • 0

    60. ~rorton  2012-11-22 12:13:57  host: h-87-199-80-85.dolsat.pl

    Witam, male pytanko. czy telefon ma sms w formie chatu?

  • 0

    61. ~do rorton  2012-11-29 16:38:08  host: 80.54.69.179

    ma sms w formie czatu.

  • 0

    62. ~Chetny na zakup:)  2012-12-24 18:50:34  host: dynamic-78-8-74-220.ssp.dialog.net.pl

    Bardzo mi się podoba ten telefon - prosty ,1ghz procek zwykły system s40... Coś dla mnie Mam pytanie czy ten telefon obsługuje pliki pdf?, Pliki PPT DOC? (ms office). Mógłby mi jakis uzytkowni to sprawdzić ? pozdrawiam

  • 0

    63. ~beatka  2012-12-25 20:03:06  host: dgl26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nerwy mam bo zgubilam klawisz blokady i kupienie go graniczy z cudem

  • 0

    64. ~;kurna'  2013-02-15 09:34:11  host: ip-79-175-216-165.cable.smsnet.pl

    Podpowie i ktoś; jak zamienić lub wykasować wpis do szybkiego wybierania.To co podają w istrukcji nie skutkuje kilkudziesięciu prób.Pozdrawiam

  • 0

    65. ~Taka tam ja  2013-02-25 12:00:34  host: dynamic-78-8-108-29.ssp.dialog.net.pl

    Krzys... mam rowniez ten sam problem... czy wiesz juz moze co z tym zrobic. Rowniez dziala mi to na nerwy...

  • 0

    66. ~o co chodzi?  2013-02-25 12:02:40  host: dynamic-78-8-108-29.ssp.dialog.net.pl

    Witam... mam ten sam problem co Krzys... Mimo iz usowam kontakty z rejestru, one nadal zostaja. Czy wie ktos moze co z tym zrobic? Strasznie to dla mnie uciazliwe. Prosze o pomoc.

  • 0

    67. ~ktoś  2013-03-18 08:45:31  host: 195.budinet.info

    Witam.. wyłączacie proste wybieranie w ten sposób wchodzicie w ustawienia później w ustawienia połączeń szukacie PROSTE WYBIERANIE I PRZESTAWCIE NA NIE mam nadzieje ze pomogłem

  • 0

    68. ~madziam  2013-05-28 22:13:38  host: bws181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona, ładny wygląd, bardzo fajny wyświetlacz bateria trzyma ok 3-4 dni, jedyna rzecz która mnie denerwuje to budzik ponieważ wystarczy dotknąć lekko ekran i już sie wyłącza;/

  • 0

    69.  2013-06-24 12:50:15

    Kolejny złom od Noki. Ta firma przeminęła jak tornado Katrina.

  • 0

    70. ~ania  2013-07-15 21:01:27  host: public-gprs499711.centertel.pl

    jestem niezadowolona z tego telefonu, nagle bez żadnych przyczyn jak upadek, zalanie czy jakiekolwiek uszkodzenie ekran dotykowy zaczął szwankować.... teraz już nie działa kompletnie, aby włączyć telefon wybieram na klawiaturze PIN i aby go zaakceptować muszę wcisnąć OK na ekranie dotykowym.... i tu dup# pojawia się problem... nic nie mogę zrobić.

  • 0

    71. ~janusz12  2013-07-25 19:53:50  host: host-89-228-111-106.olsztyn.mm.pl

    telefon bardzo głośny i szybki polecam

  • 0

    72. ~sup  2013-08-21 09:28:15  host: 89-77-192-205.dynamic.chello.pl

    Bardzo awaryjny ekran o czym może świadczyć ilość sprzedanych digitaizerów na allegro

  • 0

    73. ~Michał  2013-09-09 14:22:54  host: public-gprs199838.centertel.pl

    Mam ten telefon od pół roku i pomimo kilku "niedoróbek", ogólnie jestem z niego zadowolony

  • 0

    74. ~meonin  2013-10-18 18:57:00  host: 188.123.203.83.jotanet.pl

    Używam tego telefonu od 2 lat i mogę powiedzieć że to był świetny wybór. Prosty telefon z całkiem przyzwoitym aparatem, BEZ SYSTEMU ... taki do dzwonienia i bateria trzyma nawet 6 dni :)

  • 0

    75. ~wu  2014-03-15 19:38:38  host: 212-106-17-12.adsl.inetia.pl

    Nokie Asha 300 kupiłam w Plusie z umową abonamentową w tamtym roku w styczniu. Od tego czasu ciągle się psuje zielony przycisk dzwonienia- ODPADA. Kiedy tylko go naprawią, znów za jakiś czas- około półtora miesiąca jest to samo. Telefon idzie do naprawy i tak w kółko. W przeciągu roku ten przycisk mi odpadł 7 razy!! Na razie do innych rzeczy się nie mogę przyczepić.

  • 0

    76. ~lol  2014-06-09 13:55:08  host: ihk58.internetdsl.tpnet.pl

    Nie polecam, ekran psuje się bardzo często, jak wspomniano wcześniej bardzo ładny i kobiecy ale co z tego jak jego funkcję nie są odpowiednie, po pewnym czasie głośnik ''trzeszczy'' ekran staje się biały i nic nie można zrobić...teraz popsuł mi się i klawiatura działa a ekran nie...

  • 0

    77. ~robin hood  2015-09-14 20:21:21  host: public-gprs352851.centertel.pl

    Czy udostepnie internet?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet