Nokia Asha 210 - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 210 Opinie o Nokia Asha 210

Nokia Asha 210

w sumie: 15
  • 0

    1. ~Marcin  2013-04-25 12:36:14  host: 93.154.130.91

    fajna nokia,ale nie chce mi sie wierzyc ze bateria az tyle wytrzymuje.Producenci klamia ,jak w przypadku innych telefonow ,bateria pewnie wytrzyma gora 4-5 dni bez wlaczonego BT i grzebania w internecie. Fajnie ,że przynajmniej kolory sa rozne

  • 0

    2. ~ja  2013-04-25 14:43:37  host: mail.studiokama.pl

    Co to za odgrzewany kwadratowy kotlet ashy 302?

  • 0

    3. ~  2013-04-25 17:04:59  host: gw.casus.com.pl

    następca Asha 201 ?

  • 0

    4. ~111  2013-04-26 15:48:20  host: 85.219.163.130

    dziadostwo anie telefon

  • 0

    5. ~kj  2013-04-27 13:31:09  host: 47-214-238-46.siec.alfa.pl

    Wszystko fajnie tylko czym to się rózni od Asha 302 ? (na korzysc oczywiscie) Odgrzewanie starego kotleta po raz kolejny

  • 0

    6. ~czelabiński chomik  2013-04-28 08:27:29  host: user-164-127-136-2.play-internet.pl

    Czy ktoś się orientuje, czy Nokia ma zamiar wypuścić jakiś smartfon z qwerty, ale bez dotyku?

  • 0

    7. ~dad  2013-04-28 15:14:54  host: 89-73-193-4.dynamic.chello.pl

    dokladnie. Nokia z QWERTY, ale bez dotykowego wyswietlacza.

  • 0

    8. ~pamk22  2013-04-30 18:41:34  host: 79.162.230.13

    A ta Nokia ma niby ekran dotykowy? Bo nie widzę nigdzie zapisu o tym.

  • 0

    9. ~21036987878  2013-06-14 21:10:12  host: dynamic-78-10-105-145.ssp.dialog.net.pl

    Kiedy ten telefon wyjdzie jest fajny i chcę sobie go kupić.

  • 0

    10. ~xyz  2013-09-08 07:20:19  host: user-109-243-196-55.play-internet.pl

    kupiłam ten telefon i mam pytanie do osób ktore tez go mają i pomogą rozwiązać mi problem:) pierwsze pytanie to co zrobić gdy data i godzina otrzymanego smsa nie zgadza się z tą właściwą datą i godz? np. mamy dzś 8.09.2013 godz 7.00 a w smsie napisane jest ze dostalam go 7.09.2013 o godz 23:39?? a drugie to czy da się usuną z wyświetlacza informację o kartach sim? zasłania ona dość sporą część ekranu... czekam z niecierpliwością na odp

  • 0

    11. ~popiel  2013-10-18 21:17:57  host: 095160232054.zabrze.vectranet.pl

    mam go; w końcu normalny tel do normalnego używania, ma blutacza , wifi, radio , kalendarz, odtwarzacz muzy czyli to co powinien posiadać normalny telefon, bo ludzie już całkiem zgłupieli i nie wiedzą do czego służą telefony; jakieś dotykowe g..wna które nie działają na mrozie i słońcu, psujące sie i padające systemy... a tu , proszę TO JEST NOKIA ...normalna - taka do dzwonienia, bez zbędnych dodatków a przede wszystkim ma podwójna kartę SIM co daję poczucie bezpiecznego awaryjnego użycia.

  • 0

    12. ~  2013-10-22 16:31:18  host: abtm192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejna niskobudżetówka. Aparat bez lampy i autofocusa, słaby wyświetlacz (podejrzewam że jak zwykle "zwierciadło"), bateria pewnie taka jak w 301 Dual Sim. Nawet 3G nie ma. Oto dzisiejsza Nokia która kiedyś była najchętniej kupowaną marką.

  • 0

    13.  2014-04-27 13:03:20

    jak dla mnie telefon spoko jest, ładnie gra, fajnie się piszę.. jestem miłośniczką smartfonów, ale ten telefon podbił moje serce więc szczerze polecam ;)

  • 0

    14. ~mmmm  2014-05-11 00:12:30  host: apn-31-1-172-57.dynamic.gprs.plus.pl

    Mi bateria trzyma ok 7 dni ;) to jest możliwe

  • 0

    15. ~jana  2014-09-15 11:59:51  host: 093105177221.unknown.vectranet.pl

    Jak wyłączyć internet w telefonie Nokia asha 210

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-81-196-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Który producent jako pierwszy wprowadzi do sprzedaży zginane smartfony?

LG też ma swój zginany wyświetlacz OLED

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet