Nokia Asha 210 Dual SIM - opinie
Telefony Nokia Nokia Asha 210 Dual SIM Opinie o Nokia Asha 210 Dual SIM

Nokia Asha 210 Dual SIM

w sumie: 22
  • -1

    1.  2013-04-25 08:59:27

    Gwóźdź do trumny. Wyświetlacz sprzed 5 lat. Mało Ram. Aparat 2mpx lol. Telefon dla fanbojów Nokiji

  • 0

    2.  2013-04-25 12:36:08

    Dobrze, że nie zapomieli o wi-fi...

  • 0

    3. ~domin13  2013-04-25 14:07:51  host: aadj243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O nareszcie zrobili prosty telefon z wi fi, takich urządzeń brakuje na rynku jakby jeszcze bateria była mocniejsza to hit murowany

  • 0

    4. ~JULKA1  2013-04-29 11:50:01  host: dynamic-78-8-44-9.ssp.dialog.net.pl

    ILE ON KOSZTUJE !

  • 0

    5. ~michalborek  2013-04-29 18:13:55  host: 89-72-234-34.dynamic.chello.pl

    Ciekaw jestem jak z baterią, jeżeli tak jak w e72 to doskonały wybór dla niepotrzebujących smartfona, a operujących telefonem służbowym (brak konieczności noszenia dwóch).

  • 0

    6. ~braknicka  2013-05-03 09:56:00  host: 89-78-196-67.dynamic.chello.pl

    Gdyby dali lepsza baterie to bylaby nokia c3 :D

  • 0

    7. ~mr X  2013-05-08 01:56:52  host: dynamic-78-8-102-229.ssp.dialog.net.pl

    witki mi opadły... szczerze podziwiam... kogo oni zatrudniają że takie cuda wymyśla...?

  • 0

    8. ~Pulpet  2013-06-16 21:56:11  host: 77-253-172-148.adsl.inetia.pl

    jak będzie kosztować ok 150 zł to będzie dobrze. porównując do C3-00 to śmiech na sali jak się rozwinęła nokia przez te 3 lata. Wydali gorszy telewon niż C3 i jedyne co ratuje 210 to dual sim. A miałem sobie ją kupić...

  • 0

    10. ~  2013-07-28 21:28:45  host: user-5-173-251-76.play-internet.pl

    pojawiła się w euro za 299.

  • 0

    11. ~mooolk  2013-08-04 22:03:48  host: 31.130.107.28

    pocalacie ten telefon? ktos goma ?jak się sprawuje ?

  • 0

    12. ~greg  2013-08-21 13:07:31  host: 178-214-150-211.internetia.net.pl

    ja go mam narazie idzie jak burza dla dzwoniacych i sms jest super , bajerów nie ma, no i dwie karty sim łatwe przejscie z 1 na 2 i mozna wymienic karte bez wyłącznia telefonu a reszta to łatwy prosty w obsłudze i tyle mi wystarcza

  • 0

    13. ~marcin  2013-08-24 14:47:48  host: proxy.sgh.waw.pl

    lepszy napewno niz iphon 3G ,używałem jednego i drugiego 2 tygodnie i nokia jest stanowczym wygranym :-)

  • 0

    14. ~jaaa  2013-09-10 09:17:12  host: 178.180.83.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    takaa c3 po przeróbkach

  • 0

    15. ~popiel  2013-09-24 18:19:09  host: 095160251135.zabrze.vectranet.pl

    ludzie zapomnieli do czego służą telefony: do dzwonienia !!!!! Rewelacja, ma wi-fi, bluetootha, dual sim, jest w miarę cienki i nie jest ciężki, ma dobry wyświetlacz (to co piszą, że jest stary to czysta bzdura !) menu nie trzeba reklamować , bo jak ktoś miał Nokię to wie, że to DZIAŁA JAK POWINNO. Używam różnych telefonów od 1999 roku i wiem coś na ten temat - ASHA 210 to dobry wybór dla "chcących używać telefonu do SMS'ów i dzwonienia" - That's all. Reszta się nie liczy; te wszystkie popierdułki 3g,dotykowe ekrany które nie działaja ani latem ani zimą, systemy co je trzeba co chwilę wgrywać na nowo itp itd. Pozdrowienie dla Nokii Asha 210, A co do baterii to cóż- w poprzednim Samsungu tez nic rewelacyjnego. Polecam szczerze dla wszystkich , którzy chcą po prostu mieć telefon,

  • 0

    16. ~Asha 210  2013-11-06 19:51:29  host: 078088210187.walbrzych.vectranet.pl

    Czy ktoś może wie jak usówać wszystkie połączenia/wiadomości odrazu a nie pojedyńczo każdą?

  • 0

    17. ~Tomek  2013-11-12 10:37:36  host: abwh43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest kompatybilny z AERO2 ?

  • 0

    18. ~Nokia  2014-01-01 23:02:55  host: aenc3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem z tym telefonem ponieważ jak łacze się z internetem to wyskakuje mi takie coś: ,Aby korzystać z Przegladarki Nokia Xpress przeczytaj i zaakceptuj ' mam to zaakceptować czy jak? Bo w ogóle nie da się wejśc na internet tylko moge wejść na facebooka nie wiem dlaczego tylko tutaj moge wejść. Czy ktoś się orientuję o co tu chodzi proszę o pomoc :) A tak ogólnie to bardzo fajny telefon Pozdrawiam

  • 0

    19. ~  2014-01-07 15:52:16  host: 89-68-181-50.dynamic.chello.pl

    Czy ktos moze sie orientuje jaki jest poczatkowy kod zabezpieczajacy ?

  • 0

    20. ~r_m  2014-01-17 20:31:21  host: 212-106-26-121.adsl.inetia.pl

    12345 kod początkowy

  • 0

    21. ~Ania  2014-02-18 23:11:21  host: ablh170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy tak powinno być ??? Kupiłam nokie asha 210 i nie było w środku karty pamięci..

  • 0

    22. ~  2014-10-08 01:28:22  host: 194.181.131.190

    Ja mam ten telefon,kosztował on 250 zł i mam z nim też drobne problemy.

  • 0

    23. ~Olcia  2015-05-05 10:38:13  host: cpc16-cosh11-2-0-cust292.6-1.cable.virginm.net

    Nestety mi Nokia Asha nie przypadla zbytnio do gustu. Kupilam ja glownie do smsowania i dzwonienia. Zalezalo mi aby bateria dlugo trzymala i aby telefon w razie upadku nie doprowadzil mnie do placzu dlatego zamiast drozszego smartfona wybralam prosty telefon. Na plus zaskoczyl mnie wyswietlacz bo spodziewalam sie typowej dla starych telefonow pikselozy tymczasem wyswietlacz jest super. Jakosc muzyki (a raczej dzwonka mp3 jaki sobie wgralam) jest tez rewelacyjny, jak w smartfonach. Co mi sie nie podoba bo polaczenie z internetem. Czasami przeczytac wiadomosc na facebooku czy na poczcie jest istotne a jest to mozliwe tylko jak mam polaczenie z wifi poniewaz polaczenie internetowe przez operatora okazuje sie zbyt wolne. Podobno to wina telefonu, nie wiem. W kazdym razie gdy te sama karte sim mialam w smartfonie to okazjonalne korzystanie z internetu nie bylo problemem. Wszystko w tym telefonie ponadto jest stare, wszystko trzeba aktualizowac. Np. gmaila zaktualizowac sie nie da i nie rozumiem dlaczego wiec poczty nie mam. Na telefonie nie ma ani jednej gry. Liczylam chociazby na weza ale niestety wszystkie gry sa platne (przynajmniej jak pobralam jedna bezplatna to okazala sie bezplatna na 5 minut, reszta widniala jako platne) i aby z nich korzystac nalezy miec polaczenie z internetem. Wiadomo, ze nie bede grac w need for speed ale jakies mega proste i nieskomplikowane gry typu sudoku czy ukladanie klockow czasami byloby mile. Niestety nie w tym telefonie. Ogolnie nie jestem wymagajaca, szukalam czegos prostego i taniego ale jednak jakies gierki to miala nawet nokia 3310. No i nie rozumiem po co dawac mozliwosc korzystania z facebooka i po co dodawac specjalna ikone facebooka na klawiaturze skoro polaczenie z nim poza siecia wifi jest praktycznie niemozliwe. Poza tym brak kabla do komputera to tez spory minus. Jedna jedyna mp3jke chcialam sobie zgrac aby miec ja jako dzwonek i bylo kombinowanie (z kompa kablem na smartfona i dopiero przez bluetooth).

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet